Biokat's

κανενα μαγαζι στο περιστερι ή εκει κοντα που να την εχει γνωριζει κανεις παιδια?:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μετα απο πολυ καιρο την βρηκα στον κτηνιατρο μας..5 ευρω τα 5 κιλα...χθες την δοκιμασα..μπορω να πω οτι εμεινα αρκετα ικανοποιημενη...πριν δοκιμασα και την everclean..σε σχεση με αυτη προτιμω την βιοκατ και λογω τιμης αλλα μου φαινεται οτι δεν σκορπιζει τοσο τα πετραδακια με τα πατουσακια της οσο με την everclean που την βρηκα 17 ευρω τα 10 κιλα..:confused::confused::confused: επισης τα ουρα τα κανει μια χαρα σβολους και πιο δυνατους νομιζω..θα δω και ποσο θα περασω με 10 κιλα που πηρα και θα σας πω!
Ρια μου την biocat's παίρνω και εγώ απο την Αποθήκη της Αννας όπως σου έχω πει και την παίρνω 7,50 ευρώ το σακί των 10 κιλών. Εχει και την πράσινη και την πορτοκάλι. Και κάνει και διανομή κατ΄οίκον το μαγαζί.
Εγω εχω υπολογίσει πως για τα δικά μου τα γατιά (6 στο σύνολον) για δυο τουαλέτες, χρησιμοποιώ κάθε μήνα 3 σακιά 10κιλα και ειναι μια χαρά
ΑΛΛΑ ανακάλυψα και μια άλλη άμμο τελευταία που μου σύστησε η Άννα η οποία ως τώρα(απο τις 18/12 την χρησιμοποιώ στη μια τουαλέτα για να συγκρίνω), με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένη. Ειναι σαν την everclean στην υφή, λευκή και λέγεται "Golde white". Eιναι σε σακούλια των 10 κιλων και αυτή και στοιχίζει 11 ευρώ. Και γίνεται διαδήλωση στα δικά μου τα γατιά. Περιμένουν να τελειώσει απο την τουαλέτα το ένα το άλλο για να μπουν. Μόλις γεμισουν την τουαλέτα με την άμμο αυτήν, μπαίνουν στην άλλη με την biocat's. Τους αρέσει πολύ και κάνει σβώλους τα ούρα και τα κακα. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μετά από 2 εβδομαδες με αυτή την άμμο έχω εντοπίσει ότι:
- Δεν κάνει τόσο ισχυρά μπαλλάκια όσο η everclean, που σημαίνει θέλει πιο σχολαστικό καθάρισμα με το φτυαράκι
- Δεν σκορπίζει από τα πατουσάκια όσο η everclean, το σπίτι είναι πιο καθαρό με αυτήν
- Δεν μυρίζει τόσο ωραία όσο η everclean, μερικές φορές η μυρωδιά της είναι έντονη και όχι τόσο "φρέσκια"
- Δεν είναι τόσο ακριβή όσο η everclean, έχει καλύτερη σχέση αξίας - τιμής

Ρια μου την biocat's παίρνω και εγώ απο την Αποθήκη της Αννας όπως σου έχω πει και την παίρνω 7,50 ευρώ το σακί των 10 κιλών. Εχει και την πράσινη και την πορτοκάλι. Και κάνει και διανομή κατ΄οίκον το μαγαζί.
Εγω εχω υπολογίσει πως για τα δικά μου τα γατιά (6 στο σύνολον) για δυο τουαλέτες, χρησιμοποιώ κάθε μήνα 3 σακιά 10κιλα και ειναι μια χαρά
ΑΛΛΑ ανακάλυψα και μια άλλη άμμο τελευταία που μου σύστησε η Άννα η οποία ως τώρα(απο τις 18/12 την χρησιμοποιώ στη μια τουαλέτα για να συγκρίνω), με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένη. Ειναι σαν την everclean στην υφή, λευκή και λέγεται "Golde white". Eιναι σε σακούλια των 10 κιλων και αυτή και στοιχίζει 11 ευρώ. Και γίνεται διαδήλωση στα δικά μου τα γατιά. Περιμένουν να τελειώσει απο την τουαλέτα το ένα το άλλο για να μπουν. Μόλις γεμισουν την τουαλέτα με την άμμο αυτήν, μπαίνουν στην άλλη με την biocat's. Τους αρέσει πολύ και κάνει σβώλους τα ούρα και τα κακα. :)

Είχα δοκιμάσει και εγώ τη Golden White και το μόνο αρνητικό που θυμαμαι είναι ότι ήταν αρκετά ψιλή και σκορπούσε παντου. Κατά τα άλλα είμουν ευχαριστημένη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ είμαι πολύ λυπημένη με τη biokats. Από τότε που την είχα διαβάσει εδώ πέρα την είχα δοκιμάσει και είχα κατενθουσιαστεί.
Εδώ και κάποιους μήνες όμως είμαι σίγουρη ότι κάτι έχουν αλλάξει και δε μυρίζει πια όπως παλιά. Θυμάμαι παλιά την είχαμε μέσα στο γατοδωμάτιο και παρόλο που'ταν πολλά τα γατιά όλος ο χώρος μύριζε από το άρωμά της (η πράσινη, πεύκο). Τώρα πλέον ακόμη και όταν ανοίγουμε καινούργια συσκευασία, είτε την πράσινη, είτε την πορτοκαλί, δεν έχουν κανένα άρωμα.
Το ίδιο μου έχει πει και μία κυρία που έχει υιοθετήσει δύο παλιά μου γατιά και της αγοράζω τις άμμους, πάλι το ίδιο μου εχει επισημάνει.
Επίσης ακόμη και αν την πάρω από διαφορετικά μαγαζιά πάλι το ίδιο. Μέχρι και στον προμηθευτή του είπαμε ο οποίος ισχυρίζεται δεν έχει αλλάξει τίποτε.

Τέλος αν προσέξετε στην πράσινη συσκευασία πάνω, παλιά έδειχνε ένα κουκουνάρι, ενώ πλέον όχι...

Κανένας άλλος που να'χει το ίδιο πρόβλημα? Αν ναι, κάποια παρόμοια άμμο έχει βρει με τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά της "παλιάς" biokats?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια..εγω εδω,ΠΟΤΕ δεν εχω βρει αυτην με το κουκουναρι...αυτες που κυκλοφορουν εδω ειναι με το πορτοκαλι,και μια πρασινη..αλλα χωρις κουκουναρι,που εχει ουδετερο αρωμα..απλα γραφει fresh...αυτην επαιρνα παντα εγω..και δεν εχει αλλαξει καθολου..ειμαι απολυτα ικανοποιημενη..
..να σε ρωτησω,απλα δεν μυριζει πευκο,ή δεν αποροφα τις οσμες;...παντως αν γραφει επανω fresh.. ειναι αυτη που παιρνω εγω..

Αχ είμαι πολύ λυπημένη με τη biokats. Από τότε που την είχα διαβάσει εδώ πέρα την είχα δοκιμάσει και είχα κατενθουσιαστεί.
Εδώ και κάποιους μήνες όμως είμαι σίγουρη ότι κάτι έχουν αλλάξει και δε μυρίζει πια όπως παλιά. Θυμάμαι παλιά την είχαμε μέσα στο γατοδωμάτιο και παρόλο που'ταν πολλά τα γατιά όλος ο χώρος μύριζε από το άρωμά της (η πράσινη, πεύκο). Τώρα πλέον ακόμη και όταν ανοίγουμε καινούργια συσκευασία, είτε την πράσινη, είτε την πορτοκαλί, δεν έχουν κανένα άρωμα.
Το ίδιο μου έχει πει και μία κυρία που έχει υιοθετήσει δύο παλιά μου γατιά και της αγοράζω τις άμμους, πάλι το ίδιο μου εχει επισημάνει.
Επίσης ακόμη και αν την πάρω από διαφορετικά μαγαζιά πάλι το ίδιο. Μέχρι και στον προμηθευτή του είπαμε ο οποίος ισχυρίζεται δεν έχει αλλάξει τίποτε.

Τέλος αν προσέξετε στην πράσινη συσκευασία πάνω, παλιά έδειχνε ένα κουκουνάρι, ενώ πλέον όχι...

Κανένας άλλος που να'χει το ίδιο πρόβλημα? Αν ναι, κάποια παρόμοια άμμο έχει βρει με τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά της "παλιάς" biokats?

Eμενα μου έτυχε αυτό που λες...είχα πάρει ένα σακί πράσινη και μιλάμε μεγάλη μπόχα και τώρα που το σκέφτομαι όντωες δεν μύριζε. Βεβαια εκείνο τον καιρό τους άλλαξα και τη τροφή τους και έλεγα μήπως είναι από αυτο. Εκανα υπομονη...πήρα αυτή από τα Aldi...καλή μεν, αλλά ήθελα τη διπλή ποσότητα, ετσι δεν με συνέφερε.

Πήγα πάλι και πήρα πρασινη BIOKAT (δεν πρόσεξα αν είχε πεύκο ή οχι απέξω) και μύριζε οπως παλιά και έκανε τη δουλειά της κανονικά. Την αγόρασα και εγώ από το μαγαζι της Άννας και μάλιστα ήταν ακόμα πάνω στην παλέτα, αρα καινούργια παραλαβή, δεν ήταν στο στοκ της. Υποθέτω τώρα με αυτά που μου λες ότι ίσως κάποια παρτίδα ήταν ελαττωματική;;;;

Σε γενικές γραμμές είναι καλή,αλλά και εγώ εχω να παρατηρήσω ότι όσο περνάει ο καιρός οι σβωλοι δεν είναι τοσο συμπαγείς παρόλο που είμαι σχολαστική. Μήπως φταίει οτι με το που ανοίγει το σακι η υγρασία την κανει λίγοτερο αποτελεσματική. Θελω να παω να βρω μεγαλους τενεκεδες πλαστικούς με καπακι να βαζω εκεί μεσα την άμμο οταν ανοιγω τη σακουλα, μπαςσ και αλλαξει κάτι....

αυριο θα παω ετσι και αλλιως να παρω καινουργιο σακι, και θα το προσέξω. Θα σας πω λοιπον!

πουπουλίνα η fresh που αγοράζεις, η πράσινη δλδ, παλιά ήταν η "πεύκο". Δεν έχει κανένα άρωμα πράγματι. (χαιρετίσματα στη δική σου πουπουλίνα από τη δική μου πουπουλίνα! χεχε)

xoxlidaki δεν είναι θέμα παραλαβής. Η διαφορά είναι εδώ και μήνες και έχουμε ρωτήσει και τον εισαγωγέα. Καινούργιες παραλαβές παίρνω και γω, μακάρι να έβρισκα ακόμη τις παλιές. Δεν έχει να κάνει με την υγρασία ή κάτι τέτοιο, έχουν αλλάξει κάτι στη σύνθεσή της.

Η fresh πριν 1.5 χρόνο για παράδειγμα δεν υπήρχε. Είχαν μόνο μία πράσινη συσκευασία (πεύκο) και μία πορτοκαλί (πορτοκάλι). Η διαφορά τους ήταν στο άρωμα και στο μέγεθος του κόκου. Κάνανε και οι δύο ωραία μπαλάκια. Πλέον τα μπαλάκια στα τσίσα που κάνουν δεν είνα όπως παλιά και το άρωμα της πορτοκάλι έχει μειωθεί πολύ (πολύ όμως) ενώ η πεύκο Δεν υπάρχει καν και κυκλοφορεί η πράσινη συσκευασία ως "fresh". (κανένα άρωμα)

malista.....τι να πω. Αρνουμαι όμως τα πληρώσω τα 16 ευρω για την άλλη την ακριβη, ξεχασα και πως τη λενε.
Και με αυτη του Aldi, δεν ξετρελάθηκα.....αμαν πια, ουτε να "μπιπ μπιμ" δεν μπορούμε να αξιοπρεπεια.
Μολις ανοιξω το καινούργιο σακι θα σας πω......να γράφαμε κανα γράμμα στην εταιρία;

πουπουλίνα η fresh που αγοράζεις, η πράσινη δλδ, παλιά ήταν η "πεύκο". Δεν έχει κανένα άρωμα πράγματι. (χαιρετίσματα στη δική σου πουπουλίνα από τη δική μου πουπουλίνα! χεχε)

xoxlidaki δεν είναι θέμα παραλαβής. Η διαφορά είναι εδώ και μήνες και έχουμε ρωτήσει και τον εισαγωγέα. Καινούργιες παραλαβές παίρνω και γω, μακάρι να έβρισκα ακόμη τις παλιές. Δεν έχει να κάνει με την υγρασία ή κάτι τέτοιο, έχουν αλλάξει κάτι στη σύνθεσή της.

Η fresh πριν 1.5 χρόνο για παράδειγμα δεν υπήρχε. Είχαν μόνο μία πράσινη συσκευασία (πεύκο) και μία πορτοκαλί (πορτοκάλι). Η διαφορά τους ήταν στο άρωμα και στο μέγεθος του κόκου. Κάνανε και οι δύο ωραία μπαλάκια. Πλέον τα μπαλάκια στα τσίσα που κάνουν δεν είνα όπως παλιά και το άρωμα της πορτοκάλι έχει μειωθεί πολύ (πολύ όμως) ενώ η πεύκο Δεν υπάρχει καν και κυκλοφορεί η πράσινη συσκευασία ως "fresh". (κανένα άρωμα)

Tελικά είχες δίκιο...κατι εχει γινει. Πήρα και εγω το νεο σακι το πρασινο και δεν εχει καμία σχεση με το παλιο. Αν κανει και λιγο ζεστη μυρίζει και από άρωμα τίποτα....κρίμα.
Βεβαια δεν σπανε τοσο ευκολα σε μενα οι σβώλοι. Αυτην την πήρα από άλλο μαγαζι. όσες εχω παρει απο την άννα μυρίζουν και είναι σαν τη παλια.
Μπορεί να εχουν μεινει καποιοα ακόμα στο στοκ της αποθηκης

βρε παιδια..τπτ δεν εχει γινει..απλα αυτη που παιρνατε εσεις,ηταν η βιοκατς πρασινη,με αρωμα πευκου...αυτη που παιρνω εγω,ειναι η βιοκατς η πρασινη fresh...απλα,προφανως σταματησαν την πρασινη με αρωμα πευκου...εκτος αν η τωρινη αμμος που πηρες γραφει πευκο,,,αν παντως γραφει φρες..δεν εχει αλλαξει:)

λες; μακαρι. Ναι οντως αυτη που πηρα έγραφε fresh. θα το προσεξω την επομενη φορα. Πευκο δεν γραφει τα θυμαμαι. Θα κρατησω το σακι για να συγκρίνω με το επομενο/.

βρε, λες να έχουν έλλειψη πεύκων στη χώρα παραγωγής? :P :P :P :P :P :P :P

βρε, λες να έχουν έλλειψη πεύκων στη χώρα παραγωγής? :P :P :P :P :P :P :P
ναι..γιατι ειμαι 100/100 σιγουρη..οτι η μυρουδια πευκου ειναι φυσικη..και οχι τεχνιτη...:hehe::hehe::hehe::hehe:

το ίδιο έχω παρατηρήσει κι εγώ τους τελευταίους μήνες με την πράσινη biokats, και νόμιζα οτι ειναι ιδέα μου. τόσο στο θέμα της μυρωδιάς (που δεν μυριζει πια και πολυ ωραία) όσο και στο θέμα της υφής, που ψιλολασπώνει και τρίβονται πιο εύκολα τα κεφτεδάκια...:(
πήρα λοιπον και ρώτησα στην Αποθήκη της Άννας και μου είπαν οτι δεν έχει αλλάξει τίποτα, οτι η πράσινη ήταν πάντα η ίδια :confused:
κρίμα, και με είχει βολέψει πολύ αυτη η αμμος.

Υπάρχουν τρεις τύποι Biokat οι οποίοι εισάγονται στην Ελλάδα:
Η χοντρόκοκη άμμος σε πράσινη συσκευασία 10 κιλών
Η χοντρόκοκη άμμος σε προτοκαλί συσκευασία 10 κιλών και με άρωμα πορτοκάλι
Η λεπτόκοκη άμμος σε κίτρινη συσκευασία 7 κιλών
Οι δύο πρώτες κοστίζουν 7,5 ( η πιο φτηνή τιμή στην αγορά) με 10,5 ευρώ, η τρίτη γύρω στα 8 ευρώ.

Η λεπτόκοκη έχει το πλεονέκτημα να διαρκεί περισσότερο και να πλησιάζει από θέμα ποιότητας την Everclean. Επίσης καθαρίζεται πιο εύκολα.
Τέλος, η εταιρεία παράγει άλλους δύο τύπους οι οποίοι δεν εισάγονται.

μετα απο μηνες συμβιωσης με τη πρασινη biokats, δυστυχως παει για πεταμα. Στο ενα γατ, ειχαμε ενα ελαφρυ λασπωμα χωρις καποιο ιδιαιτερο προβλημα. Απο μυρωδια το πευκο δεν ενοχλουσε οποτε σε γενικες γραμμες ημασταν ευτυχισμενοι.
Ομως τωρα με 2 γατια η αμμος ειναι τραγικη. Λασπωνει τρομερα (σημερα πεταχτηκε η μιση) και συντομα θα γινει αλλαγη σε αλλη αμμο.

μετα απο μηνες συμβιωσης με τη πρασινη biokats, δυστυχως παει για πεταμα. Στο ενα γατ, ειχαμε ενα ελαφρυ λασπωμα χωρις καποιο ιδιαιτερο προβλημα. Απο μυρωδια το πευκο δεν ενοχλουσε οποτε σε γενικες γραμμες ημασταν ευτυχισμενοι.
Ομως τωρα με 2 γατια η αμμος ειναι τραγικη. Λασπωνει τρομερα (σημερα πεταχτηκε η μιση) και συντομα θα γινει αλλαγη σε αλλη αμμο.
Δοκίμασε την Biokat Compact Fresh (Κίτρινη-άσπρη συσκευασία): Είναι ψιλόκοκη και πιο πρακτική από την πράσινη. Περίπου στα 9 ευρώ το 7κιλο. Υπολογίζω ότι για 2 γάτες χρειάζονται 2 με 3 σακία το πολύ το μήνα.

Καλησπέρα,θέλω να την δοκιμασω και δεν την βρισκω:worry:Θεσ/νικη ? προς δυτικά?ξερεις κανεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλέεεεεεεεεε?κανεις?:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back