Biokat's

Τα μαζευεις εκεινη τη στιγμη? Γιατι πρεπει να κατσουνε λιγο οπως με ολες τις αμμους...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φυσικά και όχι, εξάλλου δεν είναι μόνο ένας σβόλος που σπάει είναι σχεδόν όλοι! στην αρχή δεν είχα θέμα τώρα άρχισαν να γίνονται έτσι!
χρειάζεται πάρα πολλές ώρες μετά από κάποιο διάστημα για να καταφέρει να τους κάνει σβόλους.
Μόλις τελειώσω με την Biokat's που πιθανότερα δεν θα την ξανά πάρω, θα δοκιμάσω και εγώ την Van Cat.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν μετά από μια βδομάδα που χρησιμοποιώ πλέον τη biokats δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη.. :mad:
Πήρα τη bianco για πιο οικονομική βασικά κι επειδή δε ξέρω πώς θα αντιδράσει η μικρή μου σε αρωματική άμμο, αλλά το έχω μετανιώσει.
Καταρχήν, παρότι είναι σχετικά χοντρή άμμος, όταν τη βάλω στο κουτί ή όταν την καθαρίζω με πιάνει το αλλεργικό μου με τη σκόνη που σηκώνεται.
Επιπλέον ως άοσμη, όταν η γάτα κάνει το.. χοντρό της μυρίζει το μπάνιο για μισή ώρα!
Τέλος, στα ούρα ή θα κάνει κάτι τεράστιες μπάλες που βγαίνουν εύκολα ή κάτι άλλες που διαλύονται με το παραμικρό.

Μόλις τελειώσει θα δοκιμάσω τη van cat που μου είπε κι η πετσοπού μου πως είναι καλή. Τη biokats δε νομίζω να την ξαναπάρω.

Λοιπόν μετά από μια βδομάδα που χρησιμοποιώ πλέον τη biokats δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη.. :mad:
Πήρα τη bianco για πιο οικονομική βασικά κι επειδή δε ξέρω πώς θα αντιδράσει η μικρή μου σε αρωματική άμμο, αλλά το έχω μετανιώσει.
Καταρχήν, παρότι είναι σχετικά χοντρή άμμος, όταν τη βάλω στο κουτί ή όταν την καθαρίζω με πιάνει το αλλεργικό μου με τη σκόνη που σηκώνεται.
Επιπλέον ως άοσμη, όταν η γάτα κάνει το.. χοντρό της μυρίζει το μπάνιο για μισή ώρα!
Τέλος, στα ούρα ή θα κάνει κάτι τεράστιες μπάλες που βγαίνουν εύκολα ή κάτι άλλες που διαλύονται με το παραμικρό.

Μόλις τελειώσει θα δοκιμάσω τη van cat που μου είπε κι η πετσοπού μου πως είναι καλή. Τη biokats δε νομίζω να την ξαναπάρω.

Η Biokat's ήταν μια φορά κι έναν καιρό μια καλή άμμος, με εξαίρεση τη σκόνη που πάντα εξέπεμπε:/:
Τελευταία είχε χαλάσει η ποιότητά της, γεγονός που με έκανε να στραφώ στη Van Cat που μου σύστησε μια φίλη από εδώ.

Θα σου συνιστούσα αφού το αποφάσισες, να προτιμήσεις τη συσκευασμένη στο χάρτινο κουτί .Είναι λίγο ακριβώτερη από αυτή στη σακκούλα, αλλά κάνει πιο συμπαγείς σβώλους και δεν κολλάνε τόσο στα πατούσια της γάτας. Βγαίνει σε μπλε και πράσινο κουτί, εμείς χρησιμοποιούμε την πράσινη με διακριτικό άρωμα φρεσκάδας:)

Ενω προσωπικα με την Biokat's την λευκη Bianco Fresh ημασταν απολυτως ευχαριστημενοι, δοκιμασαμε αυτην με τη μυρωδια πορτοκαλι, η οποια δεν με ικανοποιει καθολου. Δεν κανει σβωλους οπως η Bianco Fresh, σπανε παρα παρα πολυ ευκολα (οποτε πιο δυσκολο καθαρισμα) και δεν εχει καθολου μυρωδια...

γεια σας!
πηρα σημερα τη van baby powder, μολις την εβαλα στο κουτι και η πρωτη μου καλη εντυπωση ξεκινησε απο το οτι ενω ειναι πολυ ψιλη δε σηκωσε καθολου σκονη!

περιμενω τωρα να παει η μικρη μου, να δω κ τους σβωλους. η κοπελα στο πετ σοπ μ ειπε πως κανει συμπαγεις σβωλους. για να δουμε.... θα βρουμε ποτέ την τέλεια άμμο??!!:P

καλησπέρα σας.
τα νεότερα από το μέτωπο της άμμου van cat είναι τα εξής..

Τελικά παρότι όταν την έβαλα δε σήκωσε σκόνη, όταν την καθαρίζω σηκώνει πολύ. Επειδή όμως έχω μόνο μια γατούλα κοντότριχη, δεν έχω δει ίχνος άμμου έξω από την τουαλέτα της.
Το τεράστιο πλεονέκτημα, που δεν είχα με καμμία άλλη άμμο ως τώρα, είναι οι σβώλοι. Αφήνουν ελάχιστα υπολείμματα με αποτέλεσμα να διατηρείται η υπόλοιπη άμμος καθαρή όταν τους αφαιρείς.
Επίσης, παρότι δεν είναι ακριβώς αρωματική, έχει τη διακριτική μυρωδιά της πούδρας, αφενός δε μυρίζει στην κανονική της μορφή αλλά και δε βρωμάει το σύμπαν όταν η γατούλα κάνει τα κακ@κια της! Χαρακτηριστικό είναι πως χθες βράδυ πήγα να την καθαρίσω μόνο και μόνο επειδή νόμιζα πως η γατούλα μου δν είχε πάει καθόλου και φοβήθηκα μήπως είχε θέμα με την άμμο. Δε μου είχε μυρίσει στιγμή! Και φυσικά η μικρή μου την είχε τιμήσει δεόντως και με ..υγρά και με στερεά "δωράκια"!

Μάλλον πρέπει να ανοίξει ξεχωριστό review, να μάθουν κι άλλοι για αυτή την άμμο και να πάω να βάλω 10άρια!
Αν η ποιότητά της παραμείνει ίδια, εγώ δεν αλλάζω με τίποτα! Άλλωστε έχει 11 ευρώ/10κιλο και προσωπικά με μια γάτα θα μου κρατήσει άνετα 1 μήνα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back