erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:12 Ο erefer έγραψε: #20.021 30-07-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σημερα ειμαι αποδιοργανωμενος,αλλα βλεπω και αλλα γραφω...Λες και ο Πλατωνας να με βλεπει και να γλειφεται και εγω να ειμαι σε κατασταση "οπου φυγει φυγει" ? Click για ανάπτυξη... Θοδωρή φάε καμια κροκέτα γιατί δε σε βλέπω καλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.022 30-07-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή φάε καμια κροκέτα γιατί δε σε βλέπω καλά.. Click για ανάπτυξη... Εφαγα κροκετες με γαλα για πρωινο αλλα μου φαινεται πρεπει να φαω και μια κονσερβα για μεσημεριανο για να ερθω στα ισια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.023 30-07-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σημερα ειμαι αποδιοργανωμενος,αλλα βλεπω και αλλα γραφω...Λες και ο Πλατωνας να με βλεπει και να γλειφεται και εγω να ειμαι σε κατασταση "οπου φυγει φυγει" ? Click για ανάπτυξη... Γιατί?? Μπορεί να σου αρέσει... δοκίμασέ το και μετά πες μας!!! ξέρεις τι λένε? Άντρας πραγματικός είναι εκείνος που το δοκίμασε και δεν του άρεσε... εσάς τους υπόλοιπους θα σας φάει η αμφιβολία μήπως και τελικά σας αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.024 30-07-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εφαγα κροκετες με γαλα για πρωινο αλλα μου φαινεται πρεπει να φαω και μια κονσερβα για μεσημεριανο για να ερθω στα ισια μου Click για ανάπτυξη... ποτέ με γάλα (αν δεν είναι το ειδικό το whiskas) περιέχει λακτόζη που δεν τη χωνεύουν οι γάτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:15 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.025 30-07-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί?? Μπορεί να σου αρέσει... δοκίμασέ το και μετά πες μας!!! ξέρεις τι λένε? Άντρας πραγματικός είναι εκείνος που το δοκίμασε και δεν του άρεσε... εσάς τους υπόλοιπους θα σας φάει η αμφιβολία μήπως και τελικά σας αρέσει... Click για ανάπτυξη... Αυτα τα λενε κατι λουγκριτιες για να δικαιολογουν πως εγιναν gay... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.026 30-07-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτα τα λενε κατι λουγκριτιες για να δικαιολογουν πως εγιναν gay... Click για ανάπτυξη... καλέ αφού αυτοί το δοκίμασαν και τους άρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.027 30-07-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποτέ με γάλα (αν δεν είναι το ειδικό το whiskas) περιέχει λακτόζη που δεν τη χωνεύουν οι γάτες... Click για ανάπτυξη... Δηλαδη να περιμενω να με πιασει κοψιμο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:19 Ο erefer έγραψε: #20.028 30-07-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί?? Μπορεί να σου αρέσει... δοκίμασέ το και μετά πες μας!!! ξέρεις τι λένε? Άντρας πραγματικός είναι εκείνος που το δοκίμασε και δεν του άρεσε... εσάς τους υπόλοιπους θα σας φάει η αμφιβολία μήπως και τελικά σας αρέσει... Click για ανάπτυξη... Εδώ νομίζω κολλάει το γνωστό ρητό "αλλος τον τρωει και ζορίζεται και αλλος τον τρώει και δροσίζεται" Προσωπικά τέτοιες αμφιβολίες δεν εχω και πιστεύω οποιος το λέει αυτό είναι(συγνώμη για την έκφραση) κρυφόπουστας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:20 Ο erefer έγραψε: #20.029 30-07-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποτέ με γάλα (αν δεν είναι το ειδικό το whiskas) περιέχει λακτόζη που δεν τη χωνεύουν οι γάτες... Click για ανάπτυξη... Αν γουργουρίζει η κοιλιά σου την έπαθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:21 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.030 30-07-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εδώ νομίζω κολλάει το γνωστό ρητό "αλλος τον τρωει και ζορίζεται και αλλος τον τρώει και δροσίζεται" Προσωπικά τέτοιες αμφιβολίες δεν εχω και πιστεύω οποιος το λέει αυτό είναι(συγνώμη για την έκφραση) κρυφόπουστας Click για ανάπτυξη... Bασικα αυτο το ρητο το λενε για το αγγουρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:22 Ο erefer έγραψε: #20.031 30-07-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Bασικα αυτο το ρητο το λενε για το αγγουρι... Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τη περίσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.032 30-07-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν γουργουρίζει η κοιλιά σου την έπαθες Click για ανάπτυξη... Και ξεχασα να αγορασω everclean,τωρα που να παω να τα κανω στην γλαστρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:23 Ο erefer έγραψε: #20.033 30-07-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αφού αυτοί το δοκίμασαν και τους άρεσε... Click για ανάπτυξη... Και απο Βαγγέλης έγινε Σουσέλ η γνωστή ιστορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο erefer έγραψε: #20.034 30-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και ξεχασα να αγορασω everclean,τωρα που να παω να τα κανω στην γλαστρα? Click για ανάπτυξη... Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.035 30-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και απο Βαγγέλης έγινε Σουσέλ η γνωστή ιστορία.. Click για ανάπτυξη... Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Ο erefer έγραψε: #20.036 30-07-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Click για ανάπτυξη... Πριγκίπισσα Σίσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.037 30-07-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Click για ανάπτυξη... Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Ο erefer έγραψε: #20.038 30-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Click για ανάπτυξη... Είμαστε σε τραγική κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.039 30-07-08 14:39 Φευγω σας χαιρετω,μπορει να μπω αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #20.040 30-07-08 14:40 Για να σοβαρευτουμε λιγο!! κροκετα δεν εχω δοκιμασει.... κονσερβα ομως ναι!!!!!! ειναι λιγο αγευστη, αν ομως βαζεις λιγο αλατι, πιπερι και ελαιολαδο νομιζω οτι μια χαρα θα την χλαπακιαζα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1000 1001 1002 1003 1004 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σημερα ειμαι αποδιοργανωμενος,αλλα βλεπω και αλλα γραφω...Λες και ο Πλατωνας να με βλεπει και να γλειφεται και εγω να ειμαι σε κατασταση "οπου φυγει φυγει" ? Click για ανάπτυξη... Θοδωρή φάε καμια κροκέτα γιατί δε σε βλέπω καλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.022 30-07-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή φάε καμια κροκέτα γιατί δε σε βλέπω καλά.. Click για ανάπτυξη... Εφαγα κροκετες με γαλα για πρωινο αλλα μου φαινεται πρεπει να φαω και μια κονσερβα για μεσημεριανο για να ερθω στα ισια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.023 30-07-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σημερα ειμαι αποδιοργανωμενος,αλλα βλεπω και αλλα γραφω...Λες και ο Πλατωνας να με βλεπει και να γλειφεται και εγω να ειμαι σε κατασταση "οπου φυγει φυγει" ? Click για ανάπτυξη... Γιατί?? Μπορεί να σου αρέσει... δοκίμασέ το και μετά πες μας!!! ξέρεις τι λένε? Άντρας πραγματικός είναι εκείνος που το δοκίμασε και δεν του άρεσε... εσάς τους υπόλοιπους θα σας φάει η αμφιβολία μήπως και τελικά σας αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.024 30-07-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εφαγα κροκετες με γαλα για πρωινο αλλα μου φαινεται πρεπει να φαω και μια κονσερβα για μεσημεριανο για να ερθω στα ισια μου Click για ανάπτυξη... ποτέ με γάλα (αν δεν είναι το ειδικό το whiskas) περιέχει λακτόζη που δεν τη χωνεύουν οι γάτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:15 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.025 30-07-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί?? Μπορεί να σου αρέσει... δοκίμασέ το και μετά πες μας!!! ξέρεις τι λένε? Άντρας πραγματικός είναι εκείνος που το δοκίμασε και δεν του άρεσε... εσάς τους υπόλοιπους θα σας φάει η αμφιβολία μήπως και τελικά σας αρέσει... Click για ανάπτυξη... Αυτα τα λενε κατι λουγκριτιες για να δικαιολογουν πως εγιναν gay... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.026 30-07-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτα τα λενε κατι λουγκριτιες για να δικαιολογουν πως εγιναν gay... Click για ανάπτυξη... καλέ αφού αυτοί το δοκίμασαν και τους άρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.027 30-07-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποτέ με γάλα (αν δεν είναι το ειδικό το whiskas) περιέχει λακτόζη που δεν τη χωνεύουν οι γάτες... Click για ανάπτυξη... Δηλαδη να περιμενω να με πιασει κοψιμο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:19 Ο erefer έγραψε: #20.028 30-07-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί?? Μπορεί να σου αρέσει... δοκίμασέ το και μετά πες μας!!! ξέρεις τι λένε? Άντρας πραγματικός είναι εκείνος που το δοκίμασε και δεν του άρεσε... εσάς τους υπόλοιπους θα σας φάει η αμφιβολία μήπως και τελικά σας αρέσει... Click για ανάπτυξη... Εδώ νομίζω κολλάει το γνωστό ρητό "αλλος τον τρωει και ζορίζεται και αλλος τον τρώει και δροσίζεται" Προσωπικά τέτοιες αμφιβολίες δεν εχω και πιστεύω οποιος το λέει αυτό είναι(συγνώμη για την έκφραση) κρυφόπουστας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:20 Ο erefer έγραψε: #20.029 30-07-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποτέ με γάλα (αν δεν είναι το ειδικό το whiskas) περιέχει λακτόζη που δεν τη χωνεύουν οι γάτες... Click για ανάπτυξη... Αν γουργουρίζει η κοιλιά σου την έπαθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:21 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.030 30-07-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εδώ νομίζω κολλάει το γνωστό ρητό "αλλος τον τρωει και ζορίζεται και αλλος τον τρώει και δροσίζεται" Προσωπικά τέτοιες αμφιβολίες δεν εχω και πιστεύω οποιος το λέει αυτό είναι(συγνώμη για την έκφραση) κρυφόπουστας Click για ανάπτυξη... Bασικα αυτο το ρητο το λενε για το αγγουρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:22 Ο erefer έγραψε: #20.031 30-07-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Bασικα αυτο το ρητο το λενε για το αγγουρι... Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τη περίσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.032 30-07-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν γουργουρίζει η κοιλιά σου την έπαθες Click για ανάπτυξη... Και ξεχασα να αγορασω everclean,τωρα που να παω να τα κανω στην γλαστρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:23 Ο erefer έγραψε: #20.033 30-07-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αφού αυτοί το δοκίμασαν και τους άρεσε... Click για ανάπτυξη... Και απο Βαγγέλης έγινε Σουσέλ η γνωστή ιστορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο erefer έγραψε: #20.034 30-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και ξεχασα να αγορασω everclean,τωρα που να παω να τα κανω στην γλαστρα? Click για ανάπτυξη... Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.035 30-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και απο Βαγγέλης έγινε Σουσέλ η γνωστή ιστορία.. Click για ανάπτυξη... Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Ο erefer έγραψε: #20.036 30-07-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Click για ανάπτυξη... Πριγκίπισσα Σίσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.037 30-07-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Click για ανάπτυξη... Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Ο erefer έγραψε: #20.038 30-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Click για ανάπτυξη... Είμαστε σε τραγική κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.039 30-07-08 14:39 Φευγω σας χαιρετω,μπορει να μπω αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #20.040 30-07-08 14:40 Για να σοβαρευτουμε λιγο!! κροκετα δεν εχω δοκιμασει.... κονσερβα ομως ναι!!!!!! ειναι λιγο αγευστη, αν ομως βαζεις λιγο αλατι, πιπερι και ελαιολαδο νομιζω οτι μια χαρα θα την χλαπακιαζα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1000 1001 1002 1003 1004 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή φάε καμια κροκέτα γιατί δε σε βλέπω καλά.. Click για ανάπτυξη... Εφαγα κροκετες με γαλα για πρωινο αλλα μου φαινεται πρεπει να φαω και μια κονσερβα για μεσημεριανο για να ερθω στα ισια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.023 30-07-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σημερα ειμαι αποδιοργανωμενος,αλλα βλεπω και αλλα γραφω...Λες και ο Πλατωνας να με βλεπει και να γλειφεται και εγω να ειμαι σε κατασταση "οπου φυγει φυγει" ? Click για ανάπτυξη... Γιατί?? Μπορεί να σου αρέσει... δοκίμασέ το και μετά πες μας!!! ξέρεις τι λένε? Άντρας πραγματικός είναι εκείνος που το δοκίμασε και δεν του άρεσε... εσάς τους υπόλοιπους θα σας φάει η αμφιβολία μήπως και τελικά σας αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.024 30-07-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εφαγα κροκετες με γαλα για πρωινο αλλα μου φαινεται πρεπει να φαω και μια κονσερβα για μεσημεριανο για να ερθω στα ισια μου Click για ανάπτυξη... ποτέ με γάλα (αν δεν είναι το ειδικό το whiskas) περιέχει λακτόζη που δεν τη χωνεύουν οι γάτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:15 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.025 30-07-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί?? Μπορεί να σου αρέσει... δοκίμασέ το και μετά πες μας!!! ξέρεις τι λένε? Άντρας πραγματικός είναι εκείνος που το δοκίμασε και δεν του άρεσε... εσάς τους υπόλοιπους θα σας φάει η αμφιβολία μήπως και τελικά σας αρέσει... Click για ανάπτυξη... Αυτα τα λενε κατι λουγκριτιες για να δικαιολογουν πως εγιναν gay... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.026 30-07-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτα τα λενε κατι λουγκριτιες για να δικαιολογουν πως εγιναν gay... Click για ανάπτυξη... καλέ αφού αυτοί το δοκίμασαν και τους άρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.027 30-07-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποτέ με γάλα (αν δεν είναι το ειδικό το whiskas) περιέχει λακτόζη που δεν τη χωνεύουν οι γάτες... Click για ανάπτυξη... Δηλαδη να περιμενω να με πιασει κοψιμο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:19 Ο erefer έγραψε: #20.028 30-07-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί?? Μπορεί να σου αρέσει... δοκίμασέ το και μετά πες μας!!! ξέρεις τι λένε? Άντρας πραγματικός είναι εκείνος που το δοκίμασε και δεν του άρεσε... εσάς τους υπόλοιπους θα σας φάει η αμφιβολία μήπως και τελικά σας αρέσει... Click για ανάπτυξη... Εδώ νομίζω κολλάει το γνωστό ρητό "αλλος τον τρωει και ζορίζεται και αλλος τον τρώει και δροσίζεται" Προσωπικά τέτοιες αμφιβολίες δεν εχω και πιστεύω οποιος το λέει αυτό είναι(συγνώμη για την έκφραση) κρυφόπουστας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:20 Ο erefer έγραψε: #20.029 30-07-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποτέ με γάλα (αν δεν είναι το ειδικό το whiskas) περιέχει λακτόζη που δεν τη χωνεύουν οι γάτες... Click για ανάπτυξη... Αν γουργουρίζει η κοιλιά σου την έπαθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:21 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.030 30-07-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εδώ νομίζω κολλάει το γνωστό ρητό "αλλος τον τρωει και ζορίζεται και αλλος τον τρώει και δροσίζεται" Προσωπικά τέτοιες αμφιβολίες δεν εχω και πιστεύω οποιος το λέει αυτό είναι(συγνώμη για την έκφραση) κρυφόπουστας Click για ανάπτυξη... Bασικα αυτο το ρητο το λενε για το αγγουρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:22 Ο erefer έγραψε: #20.031 30-07-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Bασικα αυτο το ρητο το λενε για το αγγουρι... Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τη περίσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.032 30-07-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν γουργουρίζει η κοιλιά σου την έπαθες Click για ανάπτυξη... Και ξεχασα να αγορασω everclean,τωρα που να παω να τα κανω στην γλαστρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:23 Ο erefer έγραψε: #20.033 30-07-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αφού αυτοί το δοκίμασαν και τους άρεσε... Click για ανάπτυξη... Και απο Βαγγέλης έγινε Σουσέλ η γνωστή ιστορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο erefer έγραψε: #20.034 30-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και ξεχασα να αγορασω everclean,τωρα που να παω να τα κανω στην γλαστρα? Click για ανάπτυξη... Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.035 30-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και απο Βαγγέλης έγινε Σουσέλ η γνωστή ιστορία.. Click για ανάπτυξη... Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Ο erefer έγραψε: #20.036 30-07-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Click για ανάπτυξη... Πριγκίπισσα Σίσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.037 30-07-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Click για ανάπτυξη... Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Ο erefer έγραψε: #20.038 30-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Click για ανάπτυξη... Είμαστε σε τραγική κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.039 30-07-08 14:39 Φευγω σας χαιρετω,μπορει να μπω αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #20.040 30-07-08 14:40 Για να σοβαρευτουμε λιγο!! κροκετα δεν εχω δοκιμασει.... κονσερβα ομως ναι!!!!!! ειναι λιγο αγευστη, αν ομως βαζεις λιγο αλατι, πιπερι και ελαιολαδο νομιζω οτι μια χαρα θα την χλαπακιαζα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1000 1001 1002 1003 1004 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σημερα ειμαι αποδιοργανωμενος,αλλα βλεπω και αλλα γραφω...Λες και ο Πλατωνας να με βλεπει και να γλειφεται και εγω να ειμαι σε κατασταση "οπου φυγει φυγει" ? Click για ανάπτυξη... Γιατί?? Μπορεί να σου αρέσει... δοκίμασέ το και μετά πες μας!!! ξέρεις τι λένε? Άντρας πραγματικός είναι εκείνος που το δοκίμασε και δεν του άρεσε... εσάς τους υπόλοιπους θα σας φάει η αμφιβολία μήπως και τελικά σας αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.024 30-07-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εφαγα κροκετες με γαλα για πρωινο αλλα μου φαινεται πρεπει να φαω και μια κονσερβα για μεσημεριανο για να ερθω στα ισια μου Click για ανάπτυξη... ποτέ με γάλα (αν δεν είναι το ειδικό το whiskas) περιέχει λακτόζη που δεν τη χωνεύουν οι γάτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:15 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.025 30-07-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί?? Μπορεί να σου αρέσει... δοκίμασέ το και μετά πες μας!!! ξέρεις τι λένε? Άντρας πραγματικός είναι εκείνος που το δοκίμασε και δεν του άρεσε... εσάς τους υπόλοιπους θα σας φάει η αμφιβολία μήπως και τελικά σας αρέσει... Click για ανάπτυξη... Αυτα τα λενε κατι λουγκριτιες για να δικαιολογουν πως εγιναν gay... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.026 30-07-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτα τα λενε κατι λουγκριτιες για να δικαιολογουν πως εγιναν gay... Click για ανάπτυξη... καλέ αφού αυτοί το δοκίμασαν και τους άρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.027 30-07-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποτέ με γάλα (αν δεν είναι το ειδικό το whiskas) περιέχει λακτόζη που δεν τη χωνεύουν οι γάτες... Click για ανάπτυξη... Δηλαδη να περιμενω να με πιασει κοψιμο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:19 Ο erefer έγραψε: #20.028 30-07-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί?? Μπορεί να σου αρέσει... δοκίμασέ το και μετά πες μας!!! ξέρεις τι λένε? Άντρας πραγματικός είναι εκείνος που το δοκίμασε και δεν του άρεσε... εσάς τους υπόλοιπους θα σας φάει η αμφιβολία μήπως και τελικά σας αρέσει... Click για ανάπτυξη... Εδώ νομίζω κολλάει το γνωστό ρητό "αλλος τον τρωει και ζορίζεται και αλλος τον τρώει και δροσίζεται" Προσωπικά τέτοιες αμφιβολίες δεν εχω και πιστεύω οποιος το λέει αυτό είναι(συγνώμη για την έκφραση) κρυφόπουστας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:20 Ο erefer έγραψε: #20.029 30-07-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποτέ με γάλα (αν δεν είναι το ειδικό το whiskas) περιέχει λακτόζη που δεν τη χωνεύουν οι γάτες... Click για ανάπτυξη... Αν γουργουρίζει η κοιλιά σου την έπαθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:21 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.030 30-07-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εδώ νομίζω κολλάει το γνωστό ρητό "αλλος τον τρωει και ζορίζεται και αλλος τον τρώει και δροσίζεται" Προσωπικά τέτοιες αμφιβολίες δεν εχω και πιστεύω οποιος το λέει αυτό είναι(συγνώμη για την έκφραση) κρυφόπουστας Click για ανάπτυξη... Bασικα αυτο το ρητο το λενε για το αγγουρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:22 Ο erefer έγραψε: #20.031 30-07-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Bασικα αυτο το ρητο το λενε για το αγγουρι... Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τη περίσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.032 30-07-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν γουργουρίζει η κοιλιά σου την έπαθες Click για ανάπτυξη... Και ξεχασα να αγορασω everclean,τωρα που να παω να τα κανω στην γλαστρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:23 Ο erefer έγραψε: #20.033 30-07-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αφού αυτοί το δοκίμασαν και τους άρεσε... Click για ανάπτυξη... Και απο Βαγγέλης έγινε Σουσέλ η γνωστή ιστορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο erefer έγραψε: #20.034 30-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και ξεχασα να αγορασω everclean,τωρα που να παω να τα κανω στην γλαστρα? Click για ανάπτυξη... Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.035 30-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και απο Βαγγέλης έγινε Σουσέλ η γνωστή ιστορία.. Click για ανάπτυξη... Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Ο erefer έγραψε: #20.036 30-07-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Click για ανάπτυξη... Πριγκίπισσα Σίσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.037 30-07-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Click για ανάπτυξη... Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Ο erefer έγραψε: #20.038 30-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Click για ανάπτυξη... Είμαστε σε τραγική κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.039 30-07-08 14:39 Φευγω σας χαιρετω,μπορει να μπω αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #20.040 30-07-08 14:40 Για να σοβαρευτουμε λιγο!! κροκετα δεν εχω δοκιμασει.... κονσερβα ομως ναι!!!!!! ειναι λιγο αγευστη, αν ομως βαζεις λιγο αλατι, πιπερι και ελαιολαδο νομιζω οτι μια χαρα θα την χλαπακιαζα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1000 1001 1002 1003 1004 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εφαγα κροκετες με γαλα για πρωινο αλλα μου φαινεται πρεπει να φαω και μια κονσερβα για μεσημεριανο για να ερθω στα ισια μου Click για ανάπτυξη... ποτέ με γάλα (αν δεν είναι το ειδικό το whiskas) περιέχει λακτόζη που δεν τη χωνεύουν οι γάτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:15 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.025 30-07-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί?? Μπορεί να σου αρέσει... δοκίμασέ το και μετά πες μας!!! ξέρεις τι λένε? Άντρας πραγματικός είναι εκείνος που το δοκίμασε και δεν του άρεσε... εσάς τους υπόλοιπους θα σας φάει η αμφιβολία μήπως και τελικά σας αρέσει... Click για ανάπτυξη... Αυτα τα λενε κατι λουγκριτιες για να δικαιολογουν πως εγιναν gay... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.026 30-07-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτα τα λενε κατι λουγκριτιες για να δικαιολογουν πως εγιναν gay... Click για ανάπτυξη... καλέ αφού αυτοί το δοκίμασαν και τους άρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.027 30-07-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποτέ με γάλα (αν δεν είναι το ειδικό το whiskas) περιέχει λακτόζη που δεν τη χωνεύουν οι γάτες... Click για ανάπτυξη... Δηλαδη να περιμενω να με πιασει κοψιμο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:19 Ο erefer έγραψε: #20.028 30-07-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί?? Μπορεί να σου αρέσει... δοκίμασέ το και μετά πες μας!!! ξέρεις τι λένε? Άντρας πραγματικός είναι εκείνος που το δοκίμασε και δεν του άρεσε... εσάς τους υπόλοιπους θα σας φάει η αμφιβολία μήπως και τελικά σας αρέσει... Click για ανάπτυξη... Εδώ νομίζω κολλάει το γνωστό ρητό "αλλος τον τρωει και ζορίζεται και αλλος τον τρώει και δροσίζεται" Προσωπικά τέτοιες αμφιβολίες δεν εχω και πιστεύω οποιος το λέει αυτό είναι(συγνώμη για την έκφραση) κρυφόπουστας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:20 Ο erefer έγραψε: #20.029 30-07-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποτέ με γάλα (αν δεν είναι το ειδικό το whiskas) περιέχει λακτόζη που δεν τη χωνεύουν οι γάτες... Click για ανάπτυξη... Αν γουργουρίζει η κοιλιά σου την έπαθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:21 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.030 30-07-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εδώ νομίζω κολλάει το γνωστό ρητό "αλλος τον τρωει και ζορίζεται και αλλος τον τρώει και δροσίζεται" Προσωπικά τέτοιες αμφιβολίες δεν εχω και πιστεύω οποιος το λέει αυτό είναι(συγνώμη για την έκφραση) κρυφόπουστας Click για ανάπτυξη... Bασικα αυτο το ρητο το λενε για το αγγουρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:22 Ο erefer έγραψε: #20.031 30-07-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Bασικα αυτο το ρητο το λενε για το αγγουρι... Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τη περίσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.032 30-07-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν γουργουρίζει η κοιλιά σου την έπαθες Click για ανάπτυξη... Και ξεχασα να αγορασω everclean,τωρα που να παω να τα κανω στην γλαστρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:23 Ο erefer έγραψε: #20.033 30-07-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αφού αυτοί το δοκίμασαν και τους άρεσε... Click για ανάπτυξη... Και απο Βαγγέλης έγινε Σουσέλ η γνωστή ιστορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο erefer έγραψε: #20.034 30-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και ξεχασα να αγορασω everclean,τωρα που να παω να τα κανω στην γλαστρα? Click για ανάπτυξη... Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.035 30-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και απο Βαγγέλης έγινε Σουσέλ η γνωστή ιστορία.. Click για ανάπτυξη... Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Ο erefer έγραψε: #20.036 30-07-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Click για ανάπτυξη... Πριγκίπισσα Σίσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.037 30-07-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Click για ανάπτυξη... Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Ο erefer έγραψε: #20.038 30-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Click για ανάπτυξη... Είμαστε σε τραγική κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.039 30-07-08 14:39 Φευγω σας χαιρετω,μπορει να μπω αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #20.040 30-07-08 14:40 Για να σοβαρευτουμε λιγο!! κροκετα δεν εχω δοκιμασει.... κονσερβα ομως ναι!!!!!! ειναι λιγο αγευστη, αν ομως βαζεις λιγο αλατι, πιπερι και ελαιολαδο νομιζω οτι μια χαρα θα την χλαπακιαζα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1000 1001 1002 1003 1004 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί?? Μπορεί να σου αρέσει... δοκίμασέ το και μετά πες μας!!! ξέρεις τι λένε? Άντρας πραγματικός είναι εκείνος που το δοκίμασε και δεν του άρεσε... εσάς τους υπόλοιπους θα σας φάει η αμφιβολία μήπως και τελικά σας αρέσει... Click για ανάπτυξη... Αυτα τα λενε κατι λουγκριτιες για να δικαιολογουν πως εγιναν gay... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.026 30-07-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτα τα λενε κατι λουγκριτιες για να δικαιολογουν πως εγιναν gay... Click για ανάπτυξη... καλέ αφού αυτοί το δοκίμασαν και τους άρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.027 30-07-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποτέ με γάλα (αν δεν είναι το ειδικό το whiskas) περιέχει λακτόζη που δεν τη χωνεύουν οι γάτες... Click για ανάπτυξη... Δηλαδη να περιμενω να με πιασει κοψιμο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:19 Ο erefer έγραψε: #20.028 30-07-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί?? Μπορεί να σου αρέσει... δοκίμασέ το και μετά πες μας!!! ξέρεις τι λένε? Άντρας πραγματικός είναι εκείνος που το δοκίμασε και δεν του άρεσε... εσάς τους υπόλοιπους θα σας φάει η αμφιβολία μήπως και τελικά σας αρέσει... Click για ανάπτυξη... Εδώ νομίζω κολλάει το γνωστό ρητό "αλλος τον τρωει και ζορίζεται και αλλος τον τρώει και δροσίζεται" Προσωπικά τέτοιες αμφιβολίες δεν εχω και πιστεύω οποιος το λέει αυτό είναι(συγνώμη για την έκφραση) κρυφόπουστας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:20 Ο erefer έγραψε: #20.029 30-07-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποτέ με γάλα (αν δεν είναι το ειδικό το whiskas) περιέχει λακτόζη που δεν τη χωνεύουν οι γάτες... Click για ανάπτυξη... Αν γουργουρίζει η κοιλιά σου την έπαθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:21 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.030 30-07-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εδώ νομίζω κολλάει το γνωστό ρητό "αλλος τον τρωει και ζορίζεται και αλλος τον τρώει και δροσίζεται" Προσωπικά τέτοιες αμφιβολίες δεν εχω και πιστεύω οποιος το λέει αυτό είναι(συγνώμη για την έκφραση) κρυφόπουστας Click για ανάπτυξη... Bασικα αυτο το ρητο το λενε για το αγγουρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:22 Ο erefer έγραψε: #20.031 30-07-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Bασικα αυτο το ρητο το λενε για το αγγουρι... Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τη περίσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.032 30-07-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν γουργουρίζει η κοιλιά σου την έπαθες Click για ανάπτυξη... Και ξεχασα να αγορασω everclean,τωρα που να παω να τα κανω στην γλαστρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:23 Ο erefer έγραψε: #20.033 30-07-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αφού αυτοί το δοκίμασαν και τους άρεσε... Click για ανάπτυξη... Και απο Βαγγέλης έγινε Σουσέλ η γνωστή ιστορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο erefer έγραψε: #20.034 30-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και ξεχασα να αγορασω everclean,τωρα που να παω να τα κανω στην γλαστρα? Click για ανάπτυξη... Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.035 30-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και απο Βαγγέλης έγινε Σουσέλ η γνωστή ιστορία.. Click για ανάπτυξη... Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Ο erefer έγραψε: #20.036 30-07-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Click για ανάπτυξη... Πριγκίπισσα Σίσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.037 30-07-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Click για ανάπτυξη... Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Ο erefer έγραψε: #20.038 30-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Click για ανάπτυξη... Είμαστε σε τραγική κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.039 30-07-08 14:39 Φευγω σας χαιρετω,μπορει να μπω αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #20.040 30-07-08 14:40 Για να σοβαρευτουμε λιγο!! κροκετα δεν εχω δοκιμασει.... κονσερβα ομως ναι!!!!!! ειναι λιγο αγευστη, αν ομως βαζεις λιγο αλατι, πιπερι και ελαιολαδο νομιζω οτι μια χαρα θα την χλαπακιαζα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1000 1001 1002 1003 1004 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτα τα λενε κατι λουγκριτιες για να δικαιολογουν πως εγιναν gay... Click για ανάπτυξη... καλέ αφού αυτοί το δοκίμασαν και τους άρεσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.027 30-07-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποτέ με γάλα (αν δεν είναι το ειδικό το whiskas) περιέχει λακτόζη που δεν τη χωνεύουν οι γάτες... Click για ανάπτυξη... Δηλαδη να περιμενω να με πιασει κοψιμο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:19 Ο erefer έγραψε: #20.028 30-07-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί?? Μπορεί να σου αρέσει... δοκίμασέ το και μετά πες μας!!! ξέρεις τι λένε? Άντρας πραγματικός είναι εκείνος που το δοκίμασε και δεν του άρεσε... εσάς τους υπόλοιπους θα σας φάει η αμφιβολία μήπως και τελικά σας αρέσει... Click για ανάπτυξη... Εδώ νομίζω κολλάει το γνωστό ρητό "αλλος τον τρωει και ζορίζεται και αλλος τον τρώει και δροσίζεται" Προσωπικά τέτοιες αμφιβολίες δεν εχω και πιστεύω οποιος το λέει αυτό είναι(συγνώμη για την έκφραση) κρυφόπουστας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:20 Ο erefer έγραψε: #20.029 30-07-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποτέ με γάλα (αν δεν είναι το ειδικό το whiskas) περιέχει λακτόζη που δεν τη χωνεύουν οι γάτες... Click για ανάπτυξη... Αν γουργουρίζει η κοιλιά σου την έπαθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:21 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.030 30-07-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εδώ νομίζω κολλάει το γνωστό ρητό "αλλος τον τρωει και ζορίζεται και αλλος τον τρώει και δροσίζεται" Προσωπικά τέτοιες αμφιβολίες δεν εχω και πιστεύω οποιος το λέει αυτό είναι(συγνώμη για την έκφραση) κρυφόπουστας Click για ανάπτυξη... Bασικα αυτο το ρητο το λενε για το αγγουρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:22 Ο erefer έγραψε: #20.031 30-07-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Bασικα αυτο το ρητο το λενε για το αγγουρι... Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τη περίσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.032 30-07-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν γουργουρίζει η κοιλιά σου την έπαθες Click για ανάπτυξη... Και ξεχασα να αγορασω everclean,τωρα που να παω να τα κανω στην γλαστρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:23 Ο erefer έγραψε: #20.033 30-07-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αφού αυτοί το δοκίμασαν και τους άρεσε... Click για ανάπτυξη... Και απο Βαγγέλης έγινε Σουσέλ η γνωστή ιστορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο erefer έγραψε: #20.034 30-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και ξεχασα να αγορασω everclean,τωρα που να παω να τα κανω στην γλαστρα? Click για ανάπτυξη... Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.035 30-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και απο Βαγγέλης έγινε Σουσέλ η γνωστή ιστορία.. Click για ανάπτυξη... Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Ο erefer έγραψε: #20.036 30-07-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Click για ανάπτυξη... Πριγκίπισσα Σίσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.037 30-07-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Click για ανάπτυξη... Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Ο erefer έγραψε: #20.038 30-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Click για ανάπτυξη... Είμαστε σε τραγική κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.039 30-07-08 14:39 Φευγω σας χαιρετω,μπορει να μπω αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #20.040 30-07-08 14:40 Για να σοβαρευτουμε λιγο!! κροκετα δεν εχω δοκιμασει.... κονσερβα ομως ναι!!!!!! ειναι λιγο αγευστη, αν ομως βαζεις λιγο αλατι, πιπερι και ελαιολαδο νομιζω οτι μια χαρα θα την χλαπακιαζα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1000 1001 1002 1003 1004 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποτέ με γάλα (αν δεν είναι το ειδικό το whiskas) περιέχει λακτόζη που δεν τη χωνεύουν οι γάτες... Click για ανάπτυξη... Δηλαδη να περιμενω να με πιασει κοψιμο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:19 Ο erefer έγραψε: #20.028 30-07-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί?? Μπορεί να σου αρέσει... δοκίμασέ το και μετά πες μας!!! ξέρεις τι λένε? Άντρας πραγματικός είναι εκείνος που το δοκίμασε και δεν του άρεσε... εσάς τους υπόλοιπους θα σας φάει η αμφιβολία μήπως και τελικά σας αρέσει... Click για ανάπτυξη... Εδώ νομίζω κολλάει το γνωστό ρητό "αλλος τον τρωει και ζορίζεται και αλλος τον τρώει και δροσίζεται" Προσωπικά τέτοιες αμφιβολίες δεν εχω και πιστεύω οποιος το λέει αυτό είναι(συγνώμη για την έκφραση) κρυφόπουστας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:20 Ο erefer έγραψε: #20.029 30-07-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποτέ με γάλα (αν δεν είναι το ειδικό το whiskas) περιέχει λακτόζη που δεν τη χωνεύουν οι γάτες... Click για ανάπτυξη... Αν γουργουρίζει η κοιλιά σου την έπαθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:21 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.030 30-07-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εδώ νομίζω κολλάει το γνωστό ρητό "αλλος τον τρωει και ζορίζεται και αλλος τον τρώει και δροσίζεται" Προσωπικά τέτοιες αμφιβολίες δεν εχω και πιστεύω οποιος το λέει αυτό είναι(συγνώμη για την έκφραση) κρυφόπουστας Click για ανάπτυξη... Bασικα αυτο το ρητο το λενε για το αγγουρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:22 Ο erefer έγραψε: #20.031 30-07-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Bασικα αυτο το ρητο το λενε για το αγγουρι... Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τη περίσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.032 30-07-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν γουργουρίζει η κοιλιά σου την έπαθες Click για ανάπτυξη... Και ξεχασα να αγορασω everclean,τωρα που να παω να τα κανω στην γλαστρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:23 Ο erefer έγραψε: #20.033 30-07-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αφού αυτοί το δοκίμασαν και τους άρεσε... Click για ανάπτυξη... Και απο Βαγγέλης έγινε Σουσέλ η γνωστή ιστορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο erefer έγραψε: #20.034 30-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και ξεχασα να αγορασω everclean,τωρα που να παω να τα κανω στην γλαστρα? Click για ανάπτυξη... Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.035 30-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και απο Βαγγέλης έγινε Σουσέλ η γνωστή ιστορία.. Click για ανάπτυξη... Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Ο erefer έγραψε: #20.036 30-07-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Click για ανάπτυξη... Πριγκίπισσα Σίσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.037 30-07-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Click για ανάπτυξη... Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Ο erefer έγραψε: #20.038 30-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Click για ανάπτυξη... Είμαστε σε τραγική κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.039 30-07-08 14:39 Φευγω σας χαιρετω,μπορει να μπω αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #20.040 30-07-08 14:40 Για να σοβαρευτουμε λιγο!! κροκετα δεν εχω δοκιμασει.... κονσερβα ομως ναι!!!!!! ειναι λιγο αγευστη, αν ομως βαζεις λιγο αλατι, πιπερι και ελαιολαδο νομιζω οτι μια χαρα θα την χλαπακιαζα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1000 1001 1002 1003 1004 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί?? Μπορεί να σου αρέσει... δοκίμασέ το και μετά πες μας!!! ξέρεις τι λένε? Άντρας πραγματικός είναι εκείνος που το δοκίμασε και δεν του άρεσε... εσάς τους υπόλοιπους θα σας φάει η αμφιβολία μήπως και τελικά σας αρέσει... Click για ανάπτυξη... Εδώ νομίζω κολλάει το γνωστό ρητό "αλλος τον τρωει και ζορίζεται και αλλος τον τρώει και δροσίζεται" Προσωπικά τέτοιες αμφιβολίες δεν εχω και πιστεύω οποιος το λέει αυτό είναι(συγνώμη για την έκφραση) κρυφόπουστας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:20 Ο erefer έγραψε: #20.029 30-07-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποτέ με γάλα (αν δεν είναι το ειδικό το whiskas) περιέχει λακτόζη που δεν τη χωνεύουν οι γάτες... Click για ανάπτυξη... Αν γουργουρίζει η κοιλιά σου την έπαθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:21 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.030 30-07-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εδώ νομίζω κολλάει το γνωστό ρητό "αλλος τον τρωει και ζορίζεται και αλλος τον τρώει και δροσίζεται" Προσωπικά τέτοιες αμφιβολίες δεν εχω και πιστεύω οποιος το λέει αυτό είναι(συγνώμη για την έκφραση) κρυφόπουστας Click για ανάπτυξη... Bασικα αυτο το ρητο το λενε για το αγγουρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:22 Ο erefer έγραψε: #20.031 30-07-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Bασικα αυτο το ρητο το λενε για το αγγουρι... Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τη περίσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.032 30-07-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν γουργουρίζει η κοιλιά σου την έπαθες Click για ανάπτυξη... Και ξεχασα να αγορασω everclean,τωρα που να παω να τα κανω στην γλαστρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:23 Ο erefer έγραψε: #20.033 30-07-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αφού αυτοί το δοκίμασαν και τους άρεσε... Click για ανάπτυξη... Και απο Βαγγέλης έγινε Σουσέλ η γνωστή ιστορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο erefer έγραψε: #20.034 30-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και ξεχασα να αγορασω everclean,τωρα που να παω να τα κανω στην γλαστρα? Click για ανάπτυξη... Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.035 30-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και απο Βαγγέλης έγινε Σουσέλ η γνωστή ιστορία.. Click για ανάπτυξη... Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Ο erefer έγραψε: #20.036 30-07-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Click για ανάπτυξη... Πριγκίπισσα Σίσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.037 30-07-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Click για ανάπτυξη... Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Ο erefer έγραψε: #20.038 30-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Click για ανάπτυξη... Είμαστε σε τραγική κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.039 30-07-08 14:39 Φευγω σας χαιρετω,μπορει να μπω αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #20.040 30-07-08 14:40 Για να σοβαρευτουμε λιγο!! κροκετα δεν εχω δοκιμασει.... κονσερβα ομως ναι!!!!!! ειναι λιγο αγευστη, αν ομως βαζεις λιγο αλατι, πιπερι και ελαιολαδο νομιζω οτι μια χαρα θα την χλαπακιαζα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1000 1001 1002 1003 1004 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποτέ με γάλα (αν δεν είναι το ειδικό το whiskas) περιέχει λακτόζη που δεν τη χωνεύουν οι γάτες... Click για ανάπτυξη... Αν γουργουρίζει η κοιλιά σου την έπαθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:21 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.030 30-07-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εδώ νομίζω κολλάει το γνωστό ρητό "αλλος τον τρωει και ζορίζεται και αλλος τον τρώει και δροσίζεται" Προσωπικά τέτοιες αμφιβολίες δεν εχω και πιστεύω οποιος το λέει αυτό είναι(συγνώμη για την έκφραση) κρυφόπουστας Click για ανάπτυξη... Bασικα αυτο το ρητο το λενε για το αγγουρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:22 Ο erefer έγραψε: #20.031 30-07-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Bασικα αυτο το ρητο το λενε για το αγγουρι... Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τη περίσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.032 30-07-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν γουργουρίζει η κοιλιά σου την έπαθες Click για ανάπτυξη... Και ξεχασα να αγορασω everclean,τωρα που να παω να τα κανω στην γλαστρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:23 Ο erefer έγραψε: #20.033 30-07-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αφού αυτοί το δοκίμασαν και τους άρεσε... Click για ανάπτυξη... Και απο Βαγγέλης έγινε Σουσέλ η γνωστή ιστορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο erefer έγραψε: #20.034 30-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και ξεχασα να αγορασω everclean,τωρα που να παω να τα κανω στην γλαστρα? Click για ανάπτυξη... Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.035 30-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και απο Βαγγέλης έγινε Σουσέλ η γνωστή ιστορία.. Click για ανάπτυξη... Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Ο erefer έγραψε: #20.036 30-07-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Click για ανάπτυξη... Πριγκίπισσα Σίσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.037 30-07-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Click για ανάπτυξη... Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Ο erefer έγραψε: #20.038 30-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Click για ανάπτυξη... Είμαστε σε τραγική κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.039 30-07-08 14:39 Φευγω σας χαιρετω,μπορει να μπω αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #20.040 30-07-08 14:40 Για να σοβαρευτουμε λιγο!! κροκετα δεν εχω δοκιμασει.... κονσερβα ομως ναι!!!!!! ειναι λιγο αγευστη, αν ομως βαζεις λιγο αλατι, πιπερι και ελαιολαδο νομιζω οτι μια χαρα θα την χλαπακιαζα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1000 1001 1002 1003 1004 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εδώ νομίζω κολλάει το γνωστό ρητό "αλλος τον τρωει και ζορίζεται και αλλος τον τρώει και δροσίζεται" Προσωπικά τέτοιες αμφιβολίες δεν εχω και πιστεύω οποιος το λέει αυτό είναι(συγνώμη για την έκφραση) κρυφόπουστας Click για ανάπτυξη... Bασικα αυτο το ρητο το λενε για το αγγουρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:22 Ο erefer έγραψε: #20.031 30-07-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Bασικα αυτο το ρητο το λενε για το αγγουρι... Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τη περίσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.032 30-07-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν γουργουρίζει η κοιλιά σου την έπαθες Click για ανάπτυξη... Και ξεχασα να αγορασω everclean,τωρα που να παω να τα κανω στην γλαστρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:23 Ο erefer έγραψε: #20.033 30-07-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αφού αυτοί το δοκίμασαν και τους άρεσε... Click για ανάπτυξη... Και απο Βαγγέλης έγινε Σουσέλ η γνωστή ιστορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο erefer έγραψε: #20.034 30-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και ξεχασα να αγορασω everclean,τωρα που να παω να τα κανω στην γλαστρα? Click για ανάπτυξη... Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.035 30-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και απο Βαγγέλης έγινε Σουσέλ η γνωστή ιστορία.. Click για ανάπτυξη... Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Ο erefer έγραψε: #20.036 30-07-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Click για ανάπτυξη... Πριγκίπισσα Σίσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.037 30-07-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Click για ανάπτυξη... Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Ο erefer έγραψε: #20.038 30-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Click για ανάπτυξη... Είμαστε σε τραγική κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.039 30-07-08 14:39 Φευγω σας χαιρετω,μπορει να μπω αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #20.040 30-07-08 14:40 Για να σοβαρευτουμε λιγο!! κροκετα δεν εχω δοκιμασει.... κονσερβα ομως ναι!!!!!! ειναι λιγο αγευστη, αν ομως βαζεις λιγο αλατι, πιπερι και ελαιολαδο νομιζω οτι μια χαρα θα την χλαπακιαζα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1000 1001 1002 1003 1004 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Bασικα αυτο το ρητο το λενε για το αγγουρι... Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τη περίσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.032 30-07-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν γουργουρίζει η κοιλιά σου την έπαθες Click για ανάπτυξη... Και ξεχασα να αγορασω everclean,τωρα που να παω να τα κανω στην γλαστρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:23 Ο erefer έγραψε: #20.033 30-07-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αφού αυτοί το δοκίμασαν και τους άρεσε... Click για ανάπτυξη... Και απο Βαγγέλης έγινε Σουσέλ η γνωστή ιστορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο erefer έγραψε: #20.034 30-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και ξεχασα να αγορασω everclean,τωρα που να παω να τα κανω στην γλαστρα? Click για ανάπτυξη... Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.035 30-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και απο Βαγγέλης έγινε Σουσέλ η γνωστή ιστορία.. Click για ανάπτυξη... Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Ο erefer έγραψε: #20.036 30-07-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Click για ανάπτυξη... Πριγκίπισσα Σίσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.037 30-07-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Click για ανάπτυξη... Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Ο erefer έγραψε: #20.038 30-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Click για ανάπτυξη... Είμαστε σε τραγική κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.039 30-07-08 14:39 Φευγω σας χαιρετω,μπορει να μπω αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #20.040 30-07-08 14:40 Για να σοβαρευτουμε λιγο!! κροκετα δεν εχω δοκιμασει.... κονσερβα ομως ναι!!!!!! ειναι λιγο αγευστη, αν ομως βαζεις λιγο αλατι, πιπερι και ελαιολαδο νομιζω οτι μια χαρα θα την χλαπακιαζα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1000 1001 1002 1003 1004 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν γουργουρίζει η κοιλιά σου την έπαθες Click για ανάπτυξη... Και ξεχασα να αγορασω everclean,τωρα που να παω να τα κανω στην γλαστρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:23 Ο erefer έγραψε: #20.033 30-07-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αφού αυτοί το δοκίμασαν και τους άρεσε... Click για ανάπτυξη... Και απο Βαγγέλης έγινε Σουσέλ η γνωστή ιστορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο erefer έγραψε: #20.034 30-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και ξεχασα να αγορασω everclean,τωρα που να παω να τα κανω στην γλαστρα? Click για ανάπτυξη... Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.035 30-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και απο Βαγγέλης έγινε Σουσέλ η γνωστή ιστορία.. Click για ανάπτυξη... Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Ο erefer έγραψε: #20.036 30-07-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Click για ανάπτυξη... Πριγκίπισσα Σίσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.037 30-07-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Click για ανάπτυξη... Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Ο erefer έγραψε: #20.038 30-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Click για ανάπτυξη... Είμαστε σε τραγική κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.039 30-07-08 14:39 Φευγω σας χαιρετω,μπορει να μπω αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #20.040 30-07-08 14:40 Για να σοβαρευτουμε λιγο!! κροκετα δεν εχω δοκιμασει.... κονσερβα ομως ναι!!!!!! ειναι λιγο αγευστη, αν ομως βαζεις λιγο αλατι, πιπερι και ελαιολαδο νομιζω οτι μια χαρα θα την χλαπακιαζα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1000 1001 1002 1003 1004 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ αφού αυτοί το δοκίμασαν και τους άρεσε... Click για ανάπτυξη... Και απο Βαγγέλης έγινε Σουσέλ η γνωστή ιστορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο erefer έγραψε: #20.034 30-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και ξεχασα να αγορασω everclean,τωρα που να παω να τα κανω στην γλαστρα? Click για ανάπτυξη... Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.035 30-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και απο Βαγγέλης έγινε Σουσέλ η γνωστή ιστορία.. Click για ανάπτυξη... Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Ο erefer έγραψε: #20.036 30-07-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Click για ανάπτυξη... Πριγκίπισσα Σίσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.037 30-07-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Click για ανάπτυξη... Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Ο erefer έγραψε: #20.038 30-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Click για ανάπτυξη... Είμαστε σε τραγική κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.039 30-07-08 14:39 Φευγω σας χαιρετω,μπορει να μπω αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #20.040 30-07-08 14:40 Για να σοβαρευτουμε λιγο!! κροκετα δεν εχω δοκιμασει.... κονσερβα ομως ναι!!!!!! ειναι λιγο αγευστη, αν ομως βαζεις λιγο αλατι, πιπερι και ελαιολαδο νομιζω οτι μια χαρα θα την χλαπακιαζα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1000 1001 1002 1003 1004 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και ξεχασα να αγορασω everclean,τωρα που να παω να τα κανω στην γλαστρα? Click για ανάπτυξη... Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.035 30-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και απο Βαγγέλης έγινε Σουσέλ η γνωστή ιστορία.. Click για ανάπτυξη... Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Ο erefer έγραψε: #20.036 30-07-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Click για ανάπτυξη... Πριγκίπισσα Σίσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.037 30-07-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Click για ανάπτυξη... Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Ο erefer έγραψε: #20.038 30-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Click για ανάπτυξη... Είμαστε σε τραγική κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.039 30-07-08 14:39 Φευγω σας χαιρετω,μπορει να μπω αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #20.040 30-07-08 14:40 Για να σοβαρευτουμε λιγο!! κροκετα δεν εχω δοκιμασει.... κονσερβα ομως ναι!!!!!! ειναι λιγο αγευστη, αν ομως βαζεις λιγο αλατι, πιπερι και ελαιολαδο νομιζω οτι μια χαρα θα την χλαπακιαζα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1000 1001 1002 1003 1004 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και απο Βαγγέλης έγινε Σουσέλ η γνωστή ιστορία.. Click για ανάπτυξη... Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Ο erefer έγραψε: #20.036 30-07-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Click για ανάπτυξη... Πριγκίπισσα Σίσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.037 30-07-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Click για ανάπτυξη... Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Ο erefer έγραψε: #20.038 30-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Click για ανάπτυξη... Είμαστε σε τραγική κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.039 30-07-08 14:39 Φευγω σας χαιρετω,μπορει να μπω αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #20.040 30-07-08 14:40 Για να σοβαρευτουμε λιγο!! κροκετα δεν εχω δοκιμασει.... κονσερβα ομως ναι!!!!!! ειναι λιγο αγευστη, αν ομως βαζεις λιγο αλατι, πιπερι και ελαιολαδο νομιζω οτι μια χαρα θα την χλαπακιαζα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1000 1001 1002 1003 1004 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και απο Μητσαρας εγινε Σισσυ? Click για ανάπτυξη... Πριγκίπισσα Σίσσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.037 30-07-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Click για ανάπτυξη... Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Ο erefer έγραψε: #20.038 30-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Click για ανάπτυξη... Είμαστε σε τραγική κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.039 30-07-08 14:39 Φευγω σας χαιρετω,μπορει να μπω αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #20.040 30-07-08 14:40 Για να σοβαρευτουμε λιγο!! κροκετα δεν εχω δοκιμασει.... κονσερβα ομως ναι!!!!!! ειναι λιγο αγευστη, αν ομως βαζεις λιγο αλατι, πιπερι και ελαιολαδο νομιζω οτι μια χαρα θα την χλαπακιαζα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1000 1001 1002 1003 1004 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε κανα email να πάρεις τον Πλάτωνα πιο νωρίς γιατί σε καμια βδομάδα θα νιαουρίζεις χαμηλόφωνα Click για ανάπτυξη... Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Ο erefer έγραψε: #20.038 30-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Click για ανάπτυξη... Είμαστε σε τραγική κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.039 30-07-08 14:39 Φευγω σας χαιρετω,μπορει να μπω αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #20.040 30-07-08 14:40 Για να σοβαρευτουμε λιγο!! κροκετα δεν εχω δοκιμασει.... κονσερβα ομως ναι!!!!!! ειναι λιγο αγευστη, αν ομως βαζεις λιγο αλατι, πιπερι και ελαιολαδο νομιζω οτι μια χαρα θα την χλαπακιαζα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1000 1001 1002 1003 1004 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τοσο που αργει να διαβασει τα e-mail μου η αλλη θα εχει ερθει ο Σεπτεμβριος Click για ανάπτυξη... Είμαστε σε τραγική κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.039 30-07-08 14:39 Φευγω σας χαιρετω,μπορει να μπω αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #20.040 30-07-08 14:40 Για να σοβαρευτουμε λιγο!! κροκετα δεν εχω δοκιμασει.... κονσερβα ομως ναι!!!!!! ειναι λιγο αγευστη, αν ομως βαζεις λιγο αλατι, πιπερι και ελαιολαδο νομιζω οτι μια χαρα θα την χλαπακιαζα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1000 1001 1002 1003 1004 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1002 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Φευγω σας χαιρετω,μπορει να μπω αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #20.040 30-07-08 14:40 Για να σοβαρευτουμε λιγο!! κροκετα δεν εχω δοκιμασει.... κονσερβα ομως ναι!!!!!! ειναι λιγο αγευστη, αν ομως βαζεις λιγο αλατι, πιπερι και ελαιολαδο νομιζω οτι μια χαρα θα την χλαπακιαζα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Για να σοβαρευτουμε λιγο!! κροκετα δεν εχω δοκιμασει.... κονσερβα ομως ναι!!!!!! ειναι λιγο αγευστη, αν ομως βαζεις λιγο αλατι, πιπερι και ελαιολαδο νομιζω οτι μια χαρα θα την χλαπακιαζα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.