katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:45 Η katerina10: #19.981 30-07-08 12:45 Χαζομάρες μωρέ!!Μην με ακούς!Που πήγε η Άντα????Οι άλλοι???Κανείς δεν είναι μέσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η Αντα έγραψε: #19.982 30-07-08 12:46 Χμμμ Κατερινα λες επειδη ειναι τοσο τακτικος και εχει μανια με τη ταξη να ειναι Παρθενος? χμμ ετσι ειμαι και εγω...τακτοποιω τα δικα μου, του καλου μου και μεχρι και των φιλων μου!! και ναι ειμαι Παρθενος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Η Αντα έγραψε: #19.983 30-07-08 12:48 Στις διακοπες οταν παμε παρεα, ολοι στηριζονται πανω μου για καθε βημα και γενικα την οργανωση την εχω στο αιμα μου...και τη συνεπεια. Μερικές φορες ομως με κουραζει...θα'θελα να ειχα καποιον σαν και μενα στη παρεα...για τον συντροφο μου δεν μιλαω, αν ειμασταν και οι δυο σαν και μενα, θα ειχαμε σφαχτει απο το πρωτο λεπτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:53 Η Αντα έγραψε: #19.984 30-07-08 12:53 Ασχετο..Κατερινα ειδα στις φωτογραφιες με τις γατουλες σου, οτι πηρες εκεινη τη μπλε θηκη απο το ΙΚΕΑ. Καλα πρεπει να κανουν τρελα παιχνιδια με αυτο....απο που την κρεμασες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:58 Η katerina10: #19.985 30-07-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ Κατερινα λες επειδη ειναι τοσο τακτικος και εχει μανια με τη ταξη να ειναι Παρθενος? χμμ ετσι ειμαι και εγω...τακτοποιω τα δικα μου, του καλου μου και μεχρι και των φιλων μου!! και ναι ειμαι Παρθενος!!!! Click για ανάπτυξη... Ενα είναι σίγουρο ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑ με την καθαριότητα και την τάξη σαν γνήσιος παρθένος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:59 Η katerina10: #19.986 30-07-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στις διακοπες οταν παμε παρεα, ολοι στηριζονται πανω μου για καθε βημα και γενικα την οργανωση την εχω στο αιμα μου...και τη συνεπεια. Μερικές φορες ομως με κουραζει...θα'θελα να ειχα καποιον σαν και μενα στη παρεα...για τον συντροφο μου δεν μιλαω, αν ειμασταν και οι δυο σαν και μενα, θα ειχαμε σφαχτει απο το πρωτο λεπτο!!! Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω ότι είναι το ακριβώς αντίθετο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:00 Η katerina10: #19.987 30-07-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ασχετο..Κατερινα ειδα στις φωτογραφιες με τις γατουλες σου, οτι πηρες εκεινη τη μπλε θηκη απο το ΙΚΕΑ. Καλα πρεπει να κανουν τρελα παιχνιδια με αυτο....απο που την κρεμασες?? Click για ανάπτυξη... Δεν φαίνεται???Από το χερούλι της ντουλάπας!!!Και ναι δεν έχει πέσει ακόμα αλλά αυτός ο Μάπας έχει κάνει τις τρύπες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.988 30-07-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ Κατερινα λες επειδη ειναι τοσο τακτικος και εχει μανια με τη ταξη να ειναι Παρθενος? χμμ ετσι ειμαι και εγω...τακτοποιω τα δικα μου, του καλου μου και μεχρι και των φιλων μου!! και ναι ειμαι Παρθενος!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει η εξωτερική τάξη.. κοινώς όσα βλέπει η πεθεράτα ντουλάπια μου θέλουν δουλειά... αλλά δε με νοιάζει και πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #19.989 30-07-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ενα είναι σίγουρο ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑ με την καθαριότητα και την τάξη σαν γνήσιος παρθένος!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει να ειναι ολα στην εντελεια τακτοποιημενα!! δεν αντεχω πραγματα που δεν ειναι στη ''θεση '' τους...φυσικα εγω κανονιζω που ειναι η θεση τους!! Ο Γιωργος μου δεν ειναι τοσο freak σαν και μενα....τακτοποιει και εκεινος μετα τα εντονα βλέμματα που του ρίχνω!! Φυσικά και μου αρεσει η καθαριότητα, αλλά δεν θα σφουγγαρίσω και καθε μερα ...ας υπάρχει και μια τουφα στο πατωμα, δεν χαλασε ο κοσμος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #19.990 30-07-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δεν φαίνεται???Από το χερούλι της ντουλάπας!!!Και ναι δεν έχει πέσει ακόμα αλλά αυτός ο Μάπας έχει κάνει τις τρύπες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!!! Click για ανάπτυξη... Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η katerina10: #19.991 30-07-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει η εξωτερική τάξη.. κοινώς όσα βλέπει η πεθεράτα ντουλάπια μου θέλουν δουλειά... αλλά δε με νοιάζει και πολύ... Click για ανάπτυξη... Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:11 Ο erefer έγραψε: #19.992 30-07-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Κατερίνα είσαι αστρολόγος-μέντιουμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Η katerina10: #19.993 30-07-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... Κρατάει παααααααρα πολύ γιατί κοιτα: 2900 που είναι ο Μάπας συν τα 2450 που είναι η Ήλια????Βάλε και την φόρα που καμιά φορά παίρνουν για να αναίβουν!!Απλά είναι λίγο στενό αυτό το πράγμα αλλά΄σίγουρα θα βρεις και πιο μεγάλο..Είναι ραφάκια στα παιδικά προιόντα του ΙΚΕΑ.Όταν πάω θα σου αγοράσω κανένα μεγάλο είναι ΠΑΜΦΘΗΝΟ, τώρα που είμαστε γειτονάκια πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.994 30-07-08 13:14 Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Η katerina10: #19.995 30-07-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατερίνα είσαι αστρολόγος-μέντιουμ? Click για ανάπτυξη... Έχω έτσι μια κλίση στην μαγεία εξου και νεραιδόσκονες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.996 30-07-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.997 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρέσει να ειναι ολα στην εντελεια τακτοποιημενα!! δεν αντεχω πραγματα που δεν ειναι στη ''θεση '' τους...φυσικα εγω κανονιζω που ειναι η θεση τους!! Ο Γιωργος μου δεν ειναι τοσο freak σαν και μενα....τακτοποιει και εκεινος μετα τα εντονα βλέμματα που του ρίχνω!! Φυσικά και μου αρεσει η καθαριότητα, αλλά δεν θα σφουγγαρίσω και καθε μερα ...ας υπάρχει και μια τουφα στο πατωμα, δεν χαλασε ο κοσμος!! Click για ανάπτυξη... Α... για μένα χάλασε! Θέλει Swiffer επειγόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.998 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Λέων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #19.999 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Click για ανάπτυξη... Καλέ πόσο είναι ο γατούλης της Άντας??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.000 30-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Υπάρχει άλλο Post με τόσες πολλές σελίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 998 999 1000 1001 1002 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαζομάρες μωρέ!!Μην με ακούς!Που πήγε η Άντα????Οι άλλοι???Κανείς δεν είναι μέσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η Αντα έγραψε: #19.982 30-07-08 12:46 Χμμμ Κατερινα λες επειδη ειναι τοσο τακτικος και εχει μανια με τη ταξη να ειναι Παρθενος? χμμ ετσι ειμαι και εγω...τακτοποιω τα δικα μου, του καλου μου και μεχρι και των φιλων μου!! και ναι ειμαι Παρθενος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Η Αντα έγραψε: #19.983 30-07-08 12:48 Στις διακοπες οταν παμε παρεα, ολοι στηριζονται πανω μου για καθε βημα και γενικα την οργανωση την εχω στο αιμα μου...και τη συνεπεια. Μερικές φορες ομως με κουραζει...θα'θελα να ειχα καποιον σαν και μενα στη παρεα...για τον συντροφο μου δεν μιλαω, αν ειμασταν και οι δυο σαν και μενα, θα ειχαμε σφαχτει απο το πρωτο λεπτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:53 Η Αντα έγραψε: #19.984 30-07-08 12:53 Ασχετο..Κατερινα ειδα στις φωτογραφιες με τις γατουλες σου, οτι πηρες εκεινη τη μπλε θηκη απο το ΙΚΕΑ. Καλα πρεπει να κανουν τρελα παιχνιδια με αυτο....απο που την κρεμασες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:58 Η katerina10: #19.985 30-07-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ Κατερινα λες επειδη ειναι τοσο τακτικος και εχει μανια με τη ταξη να ειναι Παρθενος? χμμ ετσι ειμαι και εγω...τακτοποιω τα δικα μου, του καλου μου και μεχρι και των φιλων μου!! και ναι ειμαι Παρθενος!!!! Click για ανάπτυξη... Ενα είναι σίγουρο ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑ με την καθαριότητα και την τάξη σαν γνήσιος παρθένος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:59 Η katerina10: #19.986 30-07-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στις διακοπες οταν παμε παρεα, ολοι στηριζονται πανω μου για καθε βημα και γενικα την οργανωση την εχω στο αιμα μου...και τη συνεπεια. Μερικές φορες ομως με κουραζει...θα'θελα να ειχα καποιον σαν και μενα στη παρεα...για τον συντροφο μου δεν μιλαω, αν ειμασταν και οι δυο σαν και μενα, θα ειχαμε σφαχτει απο το πρωτο λεπτο!!! Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω ότι είναι το ακριβώς αντίθετο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:00 Η katerina10: #19.987 30-07-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ασχετο..Κατερινα ειδα στις φωτογραφιες με τις γατουλες σου, οτι πηρες εκεινη τη μπλε θηκη απο το ΙΚΕΑ. Καλα πρεπει να κανουν τρελα παιχνιδια με αυτο....απο που την κρεμασες?? Click για ανάπτυξη... Δεν φαίνεται???Από το χερούλι της ντουλάπας!!!Και ναι δεν έχει πέσει ακόμα αλλά αυτός ο Μάπας έχει κάνει τις τρύπες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.988 30-07-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ Κατερινα λες επειδη ειναι τοσο τακτικος και εχει μανια με τη ταξη να ειναι Παρθενος? χμμ ετσι ειμαι και εγω...τακτοποιω τα δικα μου, του καλου μου και μεχρι και των φιλων μου!! και ναι ειμαι Παρθενος!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει η εξωτερική τάξη.. κοινώς όσα βλέπει η πεθεράτα ντουλάπια μου θέλουν δουλειά... αλλά δε με νοιάζει και πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #19.989 30-07-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ενα είναι σίγουρο ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑ με την καθαριότητα και την τάξη σαν γνήσιος παρθένος!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει να ειναι ολα στην εντελεια τακτοποιημενα!! δεν αντεχω πραγματα που δεν ειναι στη ''θεση '' τους...φυσικα εγω κανονιζω που ειναι η θεση τους!! Ο Γιωργος μου δεν ειναι τοσο freak σαν και μενα....τακτοποιει και εκεινος μετα τα εντονα βλέμματα που του ρίχνω!! Φυσικά και μου αρεσει η καθαριότητα, αλλά δεν θα σφουγγαρίσω και καθε μερα ...ας υπάρχει και μια τουφα στο πατωμα, δεν χαλασε ο κοσμος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #19.990 30-07-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δεν φαίνεται???Από το χερούλι της ντουλάπας!!!Και ναι δεν έχει πέσει ακόμα αλλά αυτός ο Μάπας έχει κάνει τις τρύπες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!!! Click για ανάπτυξη... Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η katerina10: #19.991 30-07-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει η εξωτερική τάξη.. κοινώς όσα βλέπει η πεθεράτα ντουλάπια μου θέλουν δουλειά... αλλά δε με νοιάζει και πολύ... Click για ανάπτυξη... Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:11 Ο erefer έγραψε: #19.992 30-07-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Κατερίνα είσαι αστρολόγος-μέντιουμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Η katerina10: #19.993 30-07-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... Κρατάει παααααααρα πολύ γιατί κοιτα: 2900 που είναι ο Μάπας συν τα 2450 που είναι η Ήλια????Βάλε και την φόρα που καμιά φορά παίρνουν για να αναίβουν!!Απλά είναι λίγο στενό αυτό το πράγμα αλλά΄σίγουρα θα βρεις και πιο μεγάλο..Είναι ραφάκια στα παιδικά προιόντα του ΙΚΕΑ.Όταν πάω θα σου αγοράσω κανένα μεγάλο είναι ΠΑΜΦΘΗΝΟ, τώρα που είμαστε γειτονάκια πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.994 30-07-08 13:14 Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Η katerina10: #19.995 30-07-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατερίνα είσαι αστρολόγος-μέντιουμ? Click για ανάπτυξη... Έχω έτσι μια κλίση στην μαγεία εξου και νεραιδόσκονες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.996 30-07-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.997 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρέσει να ειναι ολα στην εντελεια τακτοποιημενα!! δεν αντεχω πραγματα που δεν ειναι στη ''θεση '' τους...φυσικα εγω κανονιζω που ειναι η θεση τους!! Ο Γιωργος μου δεν ειναι τοσο freak σαν και μενα....τακτοποιει και εκεινος μετα τα εντονα βλέμματα που του ρίχνω!! Φυσικά και μου αρεσει η καθαριότητα, αλλά δεν θα σφουγγαρίσω και καθε μερα ...ας υπάρχει και μια τουφα στο πατωμα, δεν χαλασε ο κοσμος!! Click για ανάπτυξη... Α... για μένα χάλασε! Θέλει Swiffer επειγόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.998 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Λέων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #19.999 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Click για ανάπτυξη... Καλέ πόσο είναι ο γατούλης της Άντας??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.000 30-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Υπάρχει άλλο Post με τόσες πολλές σελίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 998 999 1000 1001 1002 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμμμ Κατερινα λες επειδη ειναι τοσο τακτικος και εχει μανια με τη ταξη να ειναι Παρθενος? χμμ ετσι ειμαι και εγω...τακτοποιω τα δικα μου, του καλου μου και μεχρι και των φιλων μου!! και ναι ειμαι Παρθενος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Η Αντα έγραψε: #19.983 30-07-08 12:48 Στις διακοπες οταν παμε παρεα, ολοι στηριζονται πανω μου για καθε βημα και γενικα την οργανωση την εχω στο αιμα μου...και τη συνεπεια. Μερικές φορες ομως με κουραζει...θα'θελα να ειχα καποιον σαν και μενα στη παρεα...για τον συντροφο μου δεν μιλαω, αν ειμασταν και οι δυο σαν και μενα, θα ειχαμε σφαχτει απο το πρωτο λεπτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:53 Η Αντα έγραψε: #19.984 30-07-08 12:53 Ασχετο..Κατερινα ειδα στις φωτογραφιες με τις γατουλες σου, οτι πηρες εκεινη τη μπλε θηκη απο το ΙΚΕΑ. Καλα πρεπει να κανουν τρελα παιχνιδια με αυτο....απο που την κρεμασες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:58 Η katerina10: #19.985 30-07-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ Κατερινα λες επειδη ειναι τοσο τακτικος και εχει μανια με τη ταξη να ειναι Παρθενος? χμμ ετσι ειμαι και εγω...τακτοποιω τα δικα μου, του καλου μου και μεχρι και των φιλων μου!! και ναι ειμαι Παρθενος!!!! Click για ανάπτυξη... Ενα είναι σίγουρο ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑ με την καθαριότητα και την τάξη σαν γνήσιος παρθένος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:59 Η katerina10: #19.986 30-07-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στις διακοπες οταν παμε παρεα, ολοι στηριζονται πανω μου για καθε βημα και γενικα την οργανωση την εχω στο αιμα μου...και τη συνεπεια. Μερικές φορες ομως με κουραζει...θα'θελα να ειχα καποιον σαν και μενα στη παρεα...για τον συντροφο μου δεν μιλαω, αν ειμασταν και οι δυο σαν και μενα, θα ειχαμε σφαχτει απο το πρωτο λεπτο!!! Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω ότι είναι το ακριβώς αντίθετο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:00 Η katerina10: #19.987 30-07-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ασχετο..Κατερινα ειδα στις φωτογραφιες με τις γατουλες σου, οτι πηρες εκεινη τη μπλε θηκη απο το ΙΚΕΑ. Καλα πρεπει να κανουν τρελα παιχνιδια με αυτο....απο που την κρεμασες?? Click για ανάπτυξη... Δεν φαίνεται???Από το χερούλι της ντουλάπας!!!Και ναι δεν έχει πέσει ακόμα αλλά αυτός ο Μάπας έχει κάνει τις τρύπες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.988 30-07-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ Κατερινα λες επειδη ειναι τοσο τακτικος και εχει μανια με τη ταξη να ειναι Παρθενος? χμμ ετσι ειμαι και εγω...τακτοποιω τα δικα μου, του καλου μου και μεχρι και των φιλων μου!! και ναι ειμαι Παρθενος!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει η εξωτερική τάξη.. κοινώς όσα βλέπει η πεθεράτα ντουλάπια μου θέλουν δουλειά... αλλά δε με νοιάζει και πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #19.989 30-07-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ενα είναι σίγουρο ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑ με την καθαριότητα και την τάξη σαν γνήσιος παρθένος!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει να ειναι ολα στην εντελεια τακτοποιημενα!! δεν αντεχω πραγματα που δεν ειναι στη ''θεση '' τους...φυσικα εγω κανονιζω που ειναι η θεση τους!! Ο Γιωργος μου δεν ειναι τοσο freak σαν και μενα....τακτοποιει και εκεινος μετα τα εντονα βλέμματα που του ρίχνω!! Φυσικά και μου αρεσει η καθαριότητα, αλλά δεν θα σφουγγαρίσω και καθε μερα ...ας υπάρχει και μια τουφα στο πατωμα, δεν χαλασε ο κοσμος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #19.990 30-07-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δεν φαίνεται???Από το χερούλι της ντουλάπας!!!Και ναι δεν έχει πέσει ακόμα αλλά αυτός ο Μάπας έχει κάνει τις τρύπες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!!! Click για ανάπτυξη... Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η katerina10: #19.991 30-07-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει η εξωτερική τάξη.. κοινώς όσα βλέπει η πεθεράτα ντουλάπια μου θέλουν δουλειά... αλλά δε με νοιάζει και πολύ... Click για ανάπτυξη... Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:11 Ο erefer έγραψε: #19.992 30-07-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Κατερίνα είσαι αστρολόγος-μέντιουμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Η katerina10: #19.993 30-07-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... Κρατάει παααααααρα πολύ γιατί κοιτα: 2900 που είναι ο Μάπας συν τα 2450 που είναι η Ήλια????Βάλε και την φόρα που καμιά φορά παίρνουν για να αναίβουν!!Απλά είναι λίγο στενό αυτό το πράγμα αλλά΄σίγουρα θα βρεις και πιο μεγάλο..Είναι ραφάκια στα παιδικά προιόντα του ΙΚΕΑ.Όταν πάω θα σου αγοράσω κανένα μεγάλο είναι ΠΑΜΦΘΗΝΟ, τώρα που είμαστε γειτονάκια πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.994 30-07-08 13:14 Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Η katerina10: #19.995 30-07-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατερίνα είσαι αστρολόγος-μέντιουμ? Click για ανάπτυξη... Έχω έτσι μια κλίση στην μαγεία εξου και νεραιδόσκονες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.996 30-07-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.997 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρέσει να ειναι ολα στην εντελεια τακτοποιημενα!! δεν αντεχω πραγματα που δεν ειναι στη ''θεση '' τους...φυσικα εγω κανονιζω που ειναι η θεση τους!! Ο Γιωργος μου δεν ειναι τοσο freak σαν και μενα....τακτοποιει και εκεινος μετα τα εντονα βλέμματα που του ρίχνω!! Φυσικά και μου αρεσει η καθαριότητα, αλλά δεν θα σφουγγαρίσω και καθε μερα ...ας υπάρχει και μια τουφα στο πατωμα, δεν χαλασε ο κοσμος!! Click για ανάπτυξη... Α... για μένα χάλασε! Θέλει Swiffer επειγόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.998 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Λέων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #19.999 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Click για ανάπτυξη... Καλέ πόσο είναι ο γατούλης της Άντας??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.000 30-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Υπάρχει άλλο Post με τόσες πολλές σελίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 998 999 1000 1001 1002 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στις διακοπες οταν παμε παρεα, ολοι στηριζονται πανω μου για καθε βημα και γενικα την οργανωση την εχω στο αιμα μου...και τη συνεπεια. Μερικές φορες ομως με κουραζει...θα'θελα να ειχα καποιον σαν και μενα στη παρεα...για τον συντροφο μου δεν μιλαω, αν ειμασταν και οι δυο σαν και μενα, θα ειχαμε σφαχτει απο το πρωτο λεπτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:53 Η Αντα έγραψε: #19.984 30-07-08 12:53 Ασχετο..Κατερινα ειδα στις φωτογραφιες με τις γατουλες σου, οτι πηρες εκεινη τη μπλε θηκη απο το ΙΚΕΑ. Καλα πρεπει να κανουν τρελα παιχνιδια με αυτο....απο που την κρεμασες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:58 Η katerina10: #19.985 30-07-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ Κατερινα λες επειδη ειναι τοσο τακτικος και εχει μανια με τη ταξη να ειναι Παρθενος? χμμ ετσι ειμαι και εγω...τακτοποιω τα δικα μου, του καλου μου και μεχρι και των φιλων μου!! και ναι ειμαι Παρθενος!!!! Click για ανάπτυξη... Ενα είναι σίγουρο ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑ με την καθαριότητα και την τάξη σαν γνήσιος παρθένος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:59 Η katerina10: #19.986 30-07-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στις διακοπες οταν παμε παρεα, ολοι στηριζονται πανω μου για καθε βημα και γενικα την οργανωση την εχω στο αιμα μου...και τη συνεπεια. Μερικές φορες ομως με κουραζει...θα'θελα να ειχα καποιον σαν και μενα στη παρεα...για τον συντροφο μου δεν μιλαω, αν ειμασταν και οι δυο σαν και μενα, θα ειχαμε σφαχτει απο το πρωτο λεπτο!!! Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω ότι είναι το ακριβώς αντίθετο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:00 Η katerina10: #19.987 30-07-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ασχετο..Κατερινα ειδα στις φωτογραφιες με τις γατουλες σου, οτι πηρες εκεινη τη μπλε θηκη απο το ΙΚΕΑ. Καλα πρεπει να κανουν τρελα παιχνιδια με αυτο....απο που την κρεμασες?? Click για ανάπτυξη... Δεν φαίνεται???Από το χερούλι της ντουλάπας!!!Και ναι δεν έχει πέσει ακόμα αλλά αυτός ο Μάπας έχει κάνει τις τρύπες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.988 30-07-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ Κατερινα λες επειδη ειναι τοσο τακτικος και εχει μανια με τη ταξη να ειναι Παρθενος? χμμ ετσι ειμαι και εγω...τακτοποιω τα δικα μου, του καλου μου και μεχρι και των φιλων μου!! και ναι ειμαι Παρθενος!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει η εξωτερική τάξη.. κοινώς όσα βλέπει η πεθεράτα ντουλάπια μου θέλουν δουλειά... αλλά δε με νοιάζει και πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #19.989 30-07-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ενα είναι σίγουρο ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑ με την καθαριότητα και την τάξη σαν γνήσιος παρθένος!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει να ειναι ολα στην εντελεια τακτοποιημενα!! δεν αντεχω πραγματα που δεν ειναι στη ''θεση '' τους...φυσικα εγω κανονιζω που ειναι η θεση τους!! Ο Γιωργος μου δεν ειναι τοσο freak σαν και μενα....τακτοποιει και εκεινος μετα τα εντονα βλέμματα που του ρίχνω!! Φυσικά και μου αρεσει η καθαριότητα, αλλά δεν θα σφουγγαρίσω και καθε μερα ...ας υπάρχει και μια τουφα στο πατωμα, δεν χαλασε ο κοσμος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #19.990 30-07-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δεν φαίνεται???Από το χερούλι της ντουλάπας!!!Και ναι δεν έχει πέσει ακόμα αλλά αυτός ο Μάπας έχει κάνει τις τρύπες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!!! Click για ανάπτυξη... Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η katerina10: #19.991 30-07-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει η εξωτερική τάξη.. κοινώς όσα βλέπει η πεθεράτα ντουλάπια μου θέλουν δουλειά... αλλά δε με νοιάζει και πολύ... Click για ανάπτυξη... Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:11 Ο erefer έγραψε: #19.992 30-07-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Κατερίνα είσαι αστρολόγος-μέντιουμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Η katerina10: #19.993 30-07-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... Κρατάει παααααααρα πολύ γιατί κοιτα: 2900 που είναι ο Μάπας συν τα 2450 που είναι η Ήλια????Βάλε και την φόρα που καμιά φορά παίρνουν για να αναίβουν!!Απλά είναι λίγο στενό αυτό το πράγμα αλλά΄σίγουρα θα βρεις και πιο μεγάλο..Είναι ραφάκια στα παιδικά προιόντα του ΙΚΕΑ.Όταν πάω θα σου αγοράσω κανένα μεγάλο είναι ΠΑΜΦΘΗΝΟ, τώρα που είμαστε γειτονάκια πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.994 30-07-08 13:14 Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Η katerina10: #19.995 30-07-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατερίνα είσαι αστρολόγος-μέντιουμ? Click για ανάπτυξη... Έχω έτσι μια κλίση στην μαγεία εξου και νεραιδόσκονες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.996 30-07-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.997 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρέσει να ειναι ολα στην εντελεια τακτοποιημενα!! δεν αντεχω πραγματα που δεν ειναι στη ''θεση '' τους...φυσικα εγω κανονιζω που ειναι η θεση τους!! Ο Γιωργος μου δεν ειναι τοσο freak σαν και μενα....τακτοποιει και εκεινος μετα τα εντονα βλέμματα που του ρίχνω!! Φυσικά και μου αρεσει η καθαριότητα, αλλά δεν θα σφουγγαρίσω και καθε μερα ...ας υπάρχει και μια τουφα στο πατωμα, δεν χαλασε ο κοσμος!! Click για ανάπτυξη... Α... για μένα χάλασε! Θέλει Swiffer επειγόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.998 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Λέων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #19.999 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Click για ανάπτυξη... Καλέ πόσο είναι ο γατούλης της Άντας??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.000 30-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Υπάρχει άλλο Post με τόσες πολλές σελίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 998 999 1000 1001 1002 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ασχετο..Κατερινα ειδα στις φωτογραφιες με τις γατουλες σου, οτι πηρες εκεινη τη μπλε θηκη απο το ΙΚΕΑ. Καλα πρεπει να κανουν τρελα παιχνιδια με αυτο....απο που την κρεμασες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:58 Η katerina10: #19.985 30-07-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ Κατερινα λες επειδη ειναι τοσο τακτικος και εχει μανια με τη ταξη να ειναι Παρθενος? χμμ ετσι ειμαι και εγω...τακτοποιω τα δικα μου, του καλου μου και μεχρι και των φιλων μου!! και ναι ειμαι Παρθενος!!!! Click για ανάπτυξη... Ενα είναι σίγουρο ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑ με την καθαριότητα και την τάξη σαν γνήσιος παρθένος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:59 Η katerina10: #19.986 30-07-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στις διακοπες οταν παμε παρεα, ολοι στηριζονται πανω μου για καθε βημα και γενικα την οργανωση την εχω στο αιμα μου...και τη συνεπεια. Μερικές φορες ομως με κουραζει...θα'θελα να ειχα καποιον σαν και μενα στη παρεα...για τον συντροφο μου δεν μιλαω, αν ειμασταν και οι δυο σαν και μενα, θα ειχαμε σφαχτει απο το πρωτο λεπτο!!! Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω ότι είναι το ακριβώς αντίθετο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:00 Η katerina10: #19.987 30-07-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ασχετο..Κατερινα ειδα στις φωτογραφιες με τις γατουλες σου, οτι πηρες εκεινη τη μπλε θηκη απο το ΙΚΕΑ. Καλα πρεπει να κανουν τρελα παιχνιδια με αυτο....απο που την κρεμασες?? Click για ανάπτυξη... Δεν φαίνεται???Από το χερούλι της ντουλάπας!!!Και ναι δεν έχει πέσει ακόμα αλλά αυτός ο Μάπας έχει κάνει τις τρύπες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.988 30-07-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ Κατερινα λες επειδη ειναι τοσο τακτικος και εχει μανια με τη ταξη να ειναι Παρθενος? χμμ ετσι ειμαι και εγω...τακτοποιω τα δικα μου, του καλου μου και μεχρι και των φιλων μου!! και ναι ειμαι Παρθενος!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει η εξωτερική τάξη.. κοινώς όσα βλέπει η πεθεράτα ντουλάπια μου θέλουν δουλειά... αλλά δε με νοιάζει και πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #19.989 30-07-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ενα είναι σίγουρο ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑ με την καθαριότητα και την τάξη σαν γνήσιος παρθένος!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει να ειναι ολα στην εντελεια τακτοποιημενα!! δεν αντεχω πραγματα που δεν ειναι στη ''θεση '' τους...φυσικα εγω κανονιζω που ειναι η θεση τους!! Ο Γιωργος μου δεν ειναι τοσο freak σαν και μενα....τακτοποιει και εκεινος μετα τα εντονα βλέμματα που του ρίχνω!! Φυσικά και μου αρεσει η καθαριότητα, αλλά δεν θα σφουγγαρίσω και καθε μερα ...ας υπάρχει και μια τουφα στο πατωμα, δεν χαλασε ο κοσμος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #19.990 30-07-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δεν φαίνεται???Από το χερούλι της ντουλάπας!!!Και ναι δεν έχει πέσει ακόμα αλλά αυτός ο Μάπας έχει κάνει τις τρύπες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!!! Click για ανάπτυξη... Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η katerina10: #19.991 30-07-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει η εξωτερική τάξη.. κοινώς όσα βλέπει η πεθεράτα ντουλάπια μου θέλουν δουλειά... αλλά δε με νοιάζει και πολύ... Click για ανάπτυξη... Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:11 Ο erefer έγραψε: #19.992 30-07-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Κατερίνα είσαι αστρολόγος-μέντιουμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Η katerina10: #19.993 30-07-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... Κρατάει παααααααρα πολύ γιατί κοιτα: 2900 που είναι ο Μάπας συν τα 2450 που είναι η Ήλια????Βάλε και την φόρα που καμιά φορά παίρνουν για να αναίβουν!!Απλά είναι λίγο στενό αυτό το πράγμα αλλά΄σίγουρα θα βρεις και πιο μεγάλο..Είναι ραφάκια στα παιδικά προιόντα του ΙΚΕΑ.Όταν πάω θα σου αγοράσω κανένα μεγάλο είναι ΠΑΜΦΘΗΝΟ, τώρα που είμαστε γειτονάκια πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.994 30-07-08 13:14 Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Η katerina10: #19.995 30-07-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατερίνα είσαι αστρολόγος-μέντιουμ? Click για ανάπτυξη... Έχω έτσι μια κλίση στην μαγεία εξου και νεραιδόσκονες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.996 30-07-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.997 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρέσει να ειναι ολα στην εντελεια τακτοποιημενα!! δεν αντεχω πραγματα που δεν ειναι στη ''θεση '' τους...φυσικα εγω κανονιζω που ειναι η θεση τους!! Ο Γιωργος μου δεν ειναι τοσο freak σαν και μενα....τακτοποιει και εκεινος μετα τα εντονα βλέμματα που του ρίχνω!! Φυσικά και μου αρεσει η καθαριότητα, αλλά δεν θα σφουγγαρίσω και καθε μερα ...ας υπάρχει και μια τουφα στο πατωμα, δεν χαλασε ο κοσμος!! Click για ανάπτυξη... Α... για μένα χάλασε! Θέλει Swiffer επειγόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.998 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Λέων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #19.999 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Click για ανάπτυξη... Καλέ πόσο είναι ο γατούλης της Άντας??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.000 30-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Υπάρχει άλλο Post με τόσες πολλές σελίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 998 999 1000 1001 1002 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ Κατερινα λες επειδη ειναι τοσο τακτικος και εχει μανια με τη ταξη να ειναι Παρθενος? χμμ ετσι ειμαι και εγω...τακτοποιω τα δικα μου, του καλου μου και μεχρι και των φιλων μου!! και ναι ειμαι Παρθενος!!!! Click για ανάπτυξη... Ενα είναι σίγουρο ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑ με την καθαριότητα και την τάξη σαν γνήσιος παρθένος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:59 Η katerina10: #19.986 30-07-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στις διακοπες οταν παμε παρεα, ολοι στηριζονται πανω μου για καθε βημα και γενικα την οργανωση την εχω στο αιμα μου...και τη συνεπεια. Μερικές φορες ομως με κουραζει...θα'θελα να ειχα καποιον σαν και μενα στη παρεα...για τον συντροφο μου δεν μιλαω, αν ειμασταν και οι δυο σαν και μενα, θα ειχαμε σφαχτει απο το πρωτο λεπτο!!! Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω ότι είναι το ακριβώς αντίθετο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:00 Η katerina10: #19.987 30-07-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ασχετο..Κατερινα ειδα στις φωτογραφιες με τις γατουλες σου, οτι πηρες εκεινη τη μπλε θηκη απο το ΙΚΕΑ. Καλα πρεπει να κανουν τρελα παιχνιδια με αυτο....απο που την κρεμασες?? Click για ανάπτυξη... Δεν φαίνεται???Από το χερούλι της ντουλάπας!!!Και ναι δεν έχει πέσει ακόμα αλλά αυτός ο Μάπας έχει κάνει τις τρύπες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.988 30-07-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ Κατερινα λες επειδη ειναι τοσο τακτικος και εχει μανια με τη ταξη να ειναι Παρθενος? χμμ ετσι ειμαι και εγω...τακτοποιω τα δικα μου, του καλου μου και μεχρι και των φιλων μου!! και ναι ειμαι Παρθενος!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει η εξωτερική τάξη.. κοινώς όσα βλέπει η πεθεράτα ντουλάπια μου θέλουν δουλειά... αλλά δε με νοιάζει και πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #19.989 30-07-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ενα είναι σίγουρο ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑ με την καθαριότητα και την τάξη σαν γνήσιος παρθένος!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει να ειναι ολα στην εντελεια τακτοποιημενα!! δεν αντεχω πραγματα που δεν ειναι στη ''θεση '' τους...φυσικα εγω κανονιζω που ειναι η θεση τους!! Ο Γιωργος μου δεν ειναι τοσο freak σαν και μενα....τακτοποιει και εκεινος μετα τα εντονα βλέμματα που του ρίχνω!! Φυσικά και μου αρεσει η καθαριότητα, αλλά δεν θα σφουγγαρίσω και καθε μερα ...ας υπάρχει και μια τουφα στο πατωμα, δεν χαλασε ο κοσμος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #19.990 30-07-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δεν φαίνεται???Από το χερούλι της ντουλάπας!!!Και ναι δεν έχει πέσει ακόμα αλλά αυτός ο Μάπας έχει κάνει τις τρύπες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!!! Click για ανάπτυξη... Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η katerina10: #19.991 30-07-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει η εξωτερική τάξη.. κοινώς όσα βλέπει η πεθεράτα ντουλάπια μου θέλουν δουλειά... αλλά δε με νοιάζει και πολύ... Click για ανάπτυξη... Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:11 Ο erefer έγραψε: #19.992 30-07-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Κατερίνα είσαι αστρολόγος-μέντιουμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Η katerina10: #19.993 30-07-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... Κρατάει παααααααρα πολύ γιατί κοιτα: 2900 που είναι ο Μάπας συν τα 2450 που είναι η Ήλια????Βάλε και την φόρα που καμιά φορά παίρνουν για να αναίβουν!!Απλά είναι λίγο στενό αυτό το πράγμα αλλά΄σίγουρα θα βρεις και πιο μεγάλο..Είναι ραφάκια στα παιδικά προιόντα του ΙΚΕΑ.Όταν πάω θα σου αγοράσω κανένα μεγάλο είναι ΠΑΜΦΘΗΝΟ, τώρα που είμαστε γειτονάκια πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.994 30-07-08 13:14 Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Η katerina10: #19.995 30-07-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατερίνα είσαι αστρολόγος-μέντιουμ? Click για ανάπτυξη... Έχω έτσι μια κλίση στην μαγεία εξου και νεραιδόσκονες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.996 30-07-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.997 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρέσει να ειναι ολα στην εντελεια τακτοποιημενα!! δεν αντεχω πραγματα που δεν ειναι στη ''θεση '' τους...φυσικα εγω κανονιζω που ειναι η θεση τους!! Ο Γιωργος μου δεν ειναι τοσο freak σαν και μενα....τακτοποιει και εκεινος μετα τα εντονα βλέμματα που του ρίχνω!! Φυσικά και μου αρεσει η καθαριότητα, αλλά δεν θα σφουγγαρίσω και καθε μερα ...ας υπάρχει και μια τουφα στο πατωμα, δεν χαλασε ο κοσμος!! Click για ανάπτυξη... Α... για μένα χάλασε! Θέλει Swiffer επειγόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.998 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Λέων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #19.999 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Click για ανάπτυξη... Καλέ πόσο είναι ο γατούλης της Άντας??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.000 30-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Υπάρχει άλλο Post με τόσες πολλές σελίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 998 999 1000 1001 1002 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στις διακοπες οταν παμε παρεα, ολοι στηριζονται πανω μου για καθε βημα και γενικα την οργανωση την εχω στο αιμα μου...και τη συνεπεια. Μερικές φορες ομως με κουραζει...θα'θελα να ειχα καποιον σαν και μενα στη παρεα...για τον συντροφο μου δεν μιλαω, αν ειμασταν και οι δυο σαν και μενα, θα ειχαμε σφαχτει απο το πρωτο λεπτο!!! Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω ότι είναι το ακριβώς αντίθετο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:00 Η katerina10: #19.987 30-07-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ασχετο..Κατερινα ειδα στις φωτογραφιες με τις γατουλες σου, οτι πηρες εκεινη τη μπλε θηκη απο το ΙΚΕΑ. Καλα πρεπει να κανουν τρελα παιχνιδια με αυτο....απο που την κρεμασες?? Click για ανάπτυξη... Δεν φαίνεται???Από το χερούλι της ντουλάπας!!!Και ναι δεν έχει πέσει ακόμα αλλά αυτός ο Μάπας έχει κάνει τις τρύπες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.988 30-07-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ Κατερινα λες επειδη ειναι τοσο τακτικος και εχει μανια με τη ταξη να ειναι Παρθενος? χμμ ετσι ειμαι και εγω...τακτοποιω τα δικα μου, του καλου μου και μεχρι και των φιλων μου!! και ναι ειμαι Παρθενος!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει η εξωτερική τάξη.. κοινώς όσα βλέπει η πεθεράτα ντουλάπια μου θέλουν δουλειά... αλλά δε με νοιάζει και πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #19.989 30-07-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ενα είναι σίγουρο ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑ με την καθαριότητα και την τάξη σαν γνήσιος παρθένος!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει να ειναι ολα στην εντελεια τακτοποιημενα!! δεν αντεχω πραγματα που δεν ειναι στη ''θεση '' τους...φυσικα εγω κανονιζω που ειναι η θεση τους!! Ο Γιωργος μου δεν ειναι τοσο freak σαν και μενα....τακτοποιει και εκεινος μετα τα εντονα βλέμματα που του ρίχνω!! Φυσικά και μου αρεσει η καθαριότητα, αλλά δεν θα σφουγγαρίσω και καθε μερα ...ας υπάρχει και μια τουφα στο πατωμα, δεν χαλασε ο κοσμος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #19.990 30-07-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δεν φαίνεται???Από το χερούλι της ντουλάπας!!!Και ναι δεν έχει πέσει ακόμα αλλά αυτός ο Μάπας έχει κάνει τις τρύπες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!!! Click για ανάπτυξη... Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η katerina10: #19.991 30-07-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει η εξωτερική τάξη.. κοινώς όσα βλέπει η πεθεράτα ντουλάπια μου θέλουν δουλειά... αλλά δε με νοιάζει και πολύ... Click για ανάπτυξη... Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:11 Ο erefer έγραψε: #19.992 30-07-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Κατερίνα είσαι αστρολόγος-μέντιουμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Η katerina10: #19.993 30-07-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... Κρατάει παααααααρα πολύ γιατί κοιτα: 2900 που είναι ο Μάπας συν τα 2450 που είναι η Ήλια????Βάλε και την φόρα που καμιά φορά παίρνουν για να αναίβουν!!Απλά είναι λίγο στενό αυτό το πράγμα αλλά΄σίγουρα θα βρεις και πιο μεγάλο..Είναι ραφάκια στα παιδικά προιόντα του ΙΚΕΑ.Όταν πάω θα σου αγοράσω κανένα μεγάλο είναι ΠΑΜΦΘΗΝΟ, τώρα που είμαστε γειτονάκια πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.994 30-07-08 13:14 Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Η katerina10: #19.995 30-07-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατερίνα είσαι αστρολόγος-μέντιουμ? Click για ανάπτυξη... Έχω έτσι μια κλίση στην μαγεία εξου και νεραιδόσκονες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.996 30-07-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.997 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρέσει να ειναι ολα στην εντελεια τακτοποιημενα!! δεν αντεχω πραγματα που δεν ειναι στη ''θεση '' τους...φυσικα εγω κανονιζω που ειναι η θεση τους!! Ο Γιωργος μου δεν ειναι τοσο freak σαν και μενα....τακτοποιει και εκεινος μετα τα εντονα βλέμματα που του ρίχνω!! Φυσικά και μου αρεσει η καθαριότητα, αλλά δεν θα σφουγγαρίσω και καθε μερα ...ας υπάρχει και μια τουφα στο πατωμα, δεν χαλασε ο κοσμος!! Click για ανάπτυξη... Α... για μένα χάλασε! Θέλει Swiffer επειγόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.998 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Λέων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #19.999 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Click για ανάπτυξη... Καλέ πόσο είναι ο γατούλης της Άντας??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.000 30-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Υπάρχει άλλο Post με τόσες πολλές σελίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 998 999 1000 1001 1002 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ασχετο..Κατερινα ειδα στις φωτογραφιες με τις γατουλες σου, οτι πηρες εκεινη τη μπλε θηκη απο το ΙΚΕΑ. Καλα πρεπει να κανουν τρελα παιχνιδια με αυτο....απο που την κρεμασες?? Click για ανάπτυξη... Δεν φαίνεται???Από το χερούλι της ντουλάπας!!!Και ναι δεν έχει πέσει ακόμα αλλά αυτός ο Μάπας έχει κάνει τις τρύπες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.988 30-07-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ Κατερινα λες επειδη ειναι τοσο τακτικος και εχει μανια με τη ταξη να ειναι Παρθενος? χμμ ετσι ειμαι και εγω...τακτοποιω τα δικα μου, του καλου μου και μεχρι και των φιλων μου!! και ναι ειμαι Παρθενος!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει η εξωτερική τάξη.. κοινώς όσα βλέπει η πεθεράτα ντουλάπια μου θέλουν δουλειά... αλλά δε με νοιάζει και πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #19.989 30-07-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ενα είναι σίγουρο ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑ με την καθαριότητα και την τάξη σαν γνήσιος παρθένος!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει να ειναι ολα στην εντελεια τακτοποιημενα!! δεν αντεχω πραγματα που δεν ειναι στη ''θεση '' τους...φυσικα εγω κανονιζω που ειναι η θεση τους!! Ο Γιωργος μου δεν ειναι τοσο freak σαν και μενα....τακτοποιει και εκεινος μετα τα εντονα βλέμματα που του ρίχνω!! Φυσικά και μου αρεσει η καθαριότητα, αλλά δεν θα σφουγγαρίσω και καθε μερα ...ας υπάρχει και μια τουφα στο πατωμα, δεν χαλασε ο κοσμος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #19.990 30-07-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δεν φαίνεται???Από το χερούλι της ντουλάπας!!!Και ναι δεν έχει πέσει ακόμα αλλά αυτός ο Μάπας έχει κάνει τις τρύπες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!!! Click για ανάπτυξη... Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η katerina10: #19.991 30-07-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει η εξωτερική τάξη.. κοινώς όσα βλέπει η πεθεράτα ντουλάπια μου θέλουν δουλειά... αλλά δε με νοιάζει και πολύ... Click για ανάπτυξη... Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:11 Ο erefer έγραψε: #19.992 30-07-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Κατερίνα είσαι αστρολόγος-μέντιουμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Η katerina10: #19.993 30-07-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... Κρατάει παααααααρα πολύ γιατί κοιτα: 2900 που είναι ο Μάπας συν τα 2450 που είναι η Ήλια????Βάλε και την φόρα που καμιά φορά παίρνουν για να αναίβουν!!Απλά είναι λίγο στενό αυτό το πράγμα αλλά΄σίγουρα θα βρεις και πιο μεγάλο..Είναι ραφάκια στα παιδικά προιόντα του ΙΚΕΑ.Όταν πάω θα σου αγοράσω κανένα μεγάλο είναι ΠΑΜΦΘΗΝΟ, τώρα που είμαστε γειτονάκια πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.994 30-07-08 13:14 Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Η katerina10: #19.995 30-07-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατερίνα είσαι αστρολόγος-μέντιουμ? Click για ανάπτυξη... Έχω έτσι μια κλίση στην μαγεία εξου και νεραιδόσκονες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.996 30-07-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.997 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρέσει να ειναι ολα στην εντελεια τακτοποιημενα!! δεν αντεχω πραγματα που δεν ειναι στη ''θεση '' τους...φυσικα εγω κανονιζω που ειναι η θεση τους!! Ο Γιωργος μου δεν ειναι τοσο freak σαν και μενα....τακτοποιει και εκεινος μετα τα εντονα βλέμματα που του ρίχνω!! Φυσικά και μου αρεσει η καθαριότητα, αλλά δεν θα σφουγγαρίσω και καθε μερα ...ας υπάρχει και μια τουφα στο πατωμα, δεν χαλασε ο κοσμος!! Click για ανάπτυξη... Α... για μένα χάλασε! Θέλει Swiffer επειγόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.998 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Λέων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #19.999 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Click για ανάπτυξη... Καλέ πόσο είναι ο γατούλης της Άντας??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.000 30-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Υπάρχει άλλο Post με τόσες πολλές σελίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 998 999 1000 1001 1002 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ Κατερινα λες επειδη ειναι τοσο τακτικος και εχει μανια με τη ταξη να ειναι Παρθενος? χμμ ετσι ειμαι και εγω...τακτοποιω τα δικα μου, του καλου μου και μεχρι και των φιλων μου!! και ναι ειμαι Παρθενος!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου αρέσει η εξωτερική τάξη.. κοινώς όσα βλέπει η πεθεράτα ντουλάπια μου θέλουν δουλειά... αλλά δε με νοιάζει και πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #19.989 30-07-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ενα είναι σίγουρο ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑ με την καθαριότητα και την τάξη σαν γνήσιος παρθένος!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει να ειναι ολα στην εντελεια τακτοποιημενα!! δεν αντεχω πραγματα που δεν ειναι στη ''θεση '' τους...φυσικα εγω κανονιζω που ειναι η θεση τους!! Ο Γιωργος μου δεν ειναι τοσο freak σαν και μενα....τακτοποιει και εκεινος μετα τα εντονα βλέμματα που του ρίχνω!! Φυσικά και μου αρεσει η καθαριότητα, αλλά δεν θα σφουγγαρίσω και καθε μερα ...ας υπάρχει και μια τουφα στο πατωμα, δεν χαλασε ο κοσμος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #19.990 30-07-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δεν φαίνεται???Από το χερούλι της ντουλάπας!!!Και ναι δεν έχει πέσει ακόμα αλλά αυτός ο Μάπας έχει κάνει τις τρύπες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!!! Click για ανάπτυξη... Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η katerina10: #19.991 30-07-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει η εξωτερική τάξη.. κοινώς όσα βλέπει η πεθεράτα ντουλάπια μου θέλουν δουλειά... αλλά δε με νοιάζει και πολύ... Click για ανάπτυξη... Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:11 Ο erefer έγραψε: #19.992 30-07-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Κατερίνα είσαι αστρολόγος-μέντιουμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Η katerina10: #19.993 30-07-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... Κρατάει παααααααρα πολύ γιατί κοιτα: 2900 που είναι ο Μάπας συν τα 2450 που είναι η Ήλια????Βάλε και την φόρα που καμιά φορά παίρνουν για να αναίβουν!!Απλά είναι λίγο στενό αυτό το πράγμα αλλά΄σίγουρα θα βρεις και πιο μεγάλο..Είναι ραφάκια στα παιδικά προιόντα του ΙΚΕΑ.Όταν πάω θα σου αγοράσω κανένα μεγάλο είναι ΠΑΜΦΘΗΝΟ, τώρα που είμαστε γειτονάκια πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.994 30-07-08 13:14 Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Η katerina10: #19.995 30-07-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατερίνα είσαι αστρολόγος-μέντιουμ? Click για ανάπτυξη... Έχω έτσι μια κλίση στην μαγεία εξου και νεραιδόσκονες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.996 30-07-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.997 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρέσει να ειναι ολα στην εντελεια τακτοποιημενα!! δεν αντεχω πραγματα που δεν ειναι στη ''θεση '' τους...φυσικα εγω κανονιζω που ειναι η θεση τους!! Ο Γιωργος μου δεν ειναι τοσο freak σαν και μενα....τακτοποιει και εκεινος μετα τα εντονα βλέμματα που του ρίχνω!! Φυσικά και μου αρεσει η καθαριότητα, αλλά δεν θα σφουγγαρίσω και καθε μερα ...ας υπάρχει και μια τουφα στο πατωμα, δεν χαλασε ο κοσμος!! Click για ανάπτυξη... Α... για μένα χάλασε! Θέλει Swiffer επειγόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.998 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Λέων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #19.999 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Click για ανάπτυξη... Καλέ πόσο είναι ο γατούλης της Άντας??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.000 30-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Υπάρχει άλλο Post με τόσες πολλές σελίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 998 999 1000 1001 1002 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ενα είναι σίγουρο ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑ με την καθαριότητα και την τάξη σαν γνήσιος παρθένος!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει να ειναι ολα στην εντελεια τακτοποιημενα!! δεν αντεχω πραγματα που δεν ειναι στη ''θεση '' τους...φυσικα εγω κανονιζω που ειναι η θεση τους!! Ο Γιωργος μου δεν ειναι τοσο freak σαν και μενα....τακτοποιει και εκεινος μετα τα εντονα βλέμματα που του ρίχνω!! Φυσικά και μου αρεσει η καθαριότητα, αλλά δεν θα σφουγγαρίσω και καθε μερα ...ας υπάρχει και μια τουφα στο πατωμα, δεν χαλασε ο κοσμος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #19.990 30-07-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δεν φαίνεται???Από το χερούλι της ντουλάπας!!!Και ναι δεν έχει πέσει ακόμα αλλά αυτός ο Μάπας έχει κάνει τις τρύπες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!!! Click για ανάπτυξη... Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η katerina10: #19.991 30-07-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει η εξωτερική τάξη.. κοινώς όσα βλέπει η πεθεράτα ντουλάπια μου θέλουν δουλειά... αλλά δε με νοιάζει και πολύ... Click για ανάπτυξη... Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:11 Ο erefer έγραψε: #19.992 30-07-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Κατερίνα είσαι αστρολόγος-μέντιουμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Η katerina10: #19.993 30-07-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... Κρατάει παααααααρα πολύ γιατί κοιτα: 2900 που είναι ο Μάπας συν τα 2450 που είναι η Ήλια????Βάλε και την φόρα που καμιά φορά παίρνουν για να αναίβουν!!Απλά είναι λίγο στενό αυτό το πράγμα αλλά΄σίγουρα θα βρεις και πιο μεγάλο..Είναι ραφάκια στα παιδικά προιόντα του ΙΚΕΑ.Όταν πάω θα σου αγοράσω κανένα μεγάλο είναι ΠΑΜΦΘΗΝΟ, τώρα που είμαστε γειτονάκια πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.994 30-07-08 13:14 Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Η katerina10: #19.995 30-07-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατερίνα είσαι αστρολόγος-μέντιουμ? Click για ανάπτυξη... Έχω έτσι μια κλίση στην μαγεία εξου και νεραιδόσκονες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.996 30-07-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.997 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρέσει να ειναι ολα στην εντελεια τακτοποιημενα!! δεν αντεχω πραγματα που δεν ειναι στη ''θεση '' τους...φυσικα εγω κανονιζω που ειναι η θεση τους!! Ο Γιωργος μου δεν ειναι τοσο freak σαν και μενα....τακτοποιει και εκεινος μετα τα εντονα βλέμματα που του ρίχνω!! Φυσικά και μου αρεσει η καθαριότητα, αλλά δεν θα σφουγγαρίσω και καθε μερα ...ας υπάρχει και μια τουφα στο πατωμα, δεν χαλασε ο κοσμος!! Click για ανάπτυξη... Α... για μένα χάλασε! Θέλει Swiffer επειγόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.998 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Λέων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #19.999 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Click για ανάπτυξη... Καλέ πόσο είναι ο γατούλης της Άντας??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.000 30-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Υπάρχει άλλο Post με τόσες πολλές σελίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 998 999 1000 1001 1002 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δεν φαίνεται???Από το χερούλι της ντουλάπας!!!Και ναι δεν έχει πέσει ακόμα αλλά αυτός ο Μάπας έχει κάνει τις τρύπες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!!! Click για ανάπτυξη... Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η katerina10: #19.991 30-07-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει η εξωτερική τάξη.. κοινώς όσα βλέπει η πεθεράτα ντουλάπια μου θέλουν δουλειά... αλλά δε με νοιάζει και πολύ... Click για ανάπτυξη... Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:11 Ο erefer έγραψε: #19.992 30-07-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Κατερίνα είσαι αστρολόγος-μέντιουμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Η katerina10: #19.993 30-07-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... Κρατάει παααααααρα πολύ γιατί κοιτα: 2900 που είναι ο Μάπας συν τα 2450 που είναι η Ήλια????Βάλε και την φόρα που καμιά φορά παίρνουν για να αναίβουν!!Απλά είναι λίγο στενό αυτό το πράγμα αλλά΄σίγουρα θα βρεις και πιο μεγάλο..Είναι ραφάκια στα παιδικά προιόντα του ΙΚΕΑ.Όταν πάω θα σου αγοράσω κανένα μεγάλο είναι ΠΑΜΦΘΗΝΟ, τώρα που είμαστε γειτονάκια πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.994 30-07-08 13:14 Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Η katerina10: #19.995 30-07-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατερίνα είσαι αστρολόγος-μέντιουμ? Click για ανάπτυξη... Έχω έτσι μια κλίση στην μαγεία εξου και νεραιδόσκονες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.996 30-07-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.997 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρέσει να ειναι ολα στην εντελεια τακτοποιημενα!! δεν αντεχω πραγματα που δεν ειναι στη ''θεση '' τους...φυσικα εγω κανονιζω που ειναι η θεση τους!! Ο Γιωργος μου δεν ειναι τοσο freak σαν και μενα....τακτοποιει και εκεινος μετα τα εντονα βλέμματα που του ρίχνω!! Φυσικά και μου αρεσει η καθαριότητα, αλλά δεν θα σφουγγαρίσω και καθε μερα ...ας υπάρχει και μια τουφα στο πατωμα, δεν χαλασε ο κοσμος!! Click για ανάπτυξη... Α... για μένα χάλασε! Θέλει Swiffer επειγόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.998 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Λέων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #19.999 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Click για ανάπτυξη... Καλέ πόσο είναι ο γατούλης της Άντας??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.000 30-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Υπάρχει άλλο Post με τόσες πολλές σελίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 998 999 1000 1001 1002 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μου αρέσει η εξωτερική τάξη.. κοινώς όσα βλέπει η πεθεράτα ντουλάπια μου θέλουν δουλειά... αλλά δε με νοιάζει και πολύ... Click για ανάπτυξη... Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:11 Ο erefer έγραψε: #19.992 30-07-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Κατερίνα είσαι αστρολόγος-μέντιουμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Η katerina10: #19.993 30-07-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... Κρατάει παααααααρα πολύ γιατί κοιτα: 2900 που είναι ο Μάπας συν τα 2450 που είναι η Ήλια????Βάλε και την φόρα που καμιά φορά παίρνουν για να αναίβουν!!Απλά είναι λίγο στενό αυτό το πράγμα αλλά΄σίγουρα θα βρεις και πιο μεγάλο..Είναι ραφάκια στα παιδικά προιόντα του ΙΚΕΑ.Όταν πάω θα σου αγοράσω κανένα μεγάλο είναι ΠΑΜΦΘΗΝΟ, τώρα που είμαστε γειτονάκια πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.994 30-07-08 13:14 Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Η katerina10: #19.995 30-07-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατερίνα είσαι αστρολόγος-μέντιουμ? Click για ανάπτυξη... Έχω έτσι μια κλίση στην μαγεία εξου και νεραιδόσκονες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.996 30-07-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.997 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρέσει να ειναι ολα στην εντελεια τακτοποιημενα!! δεν αντεχω πραγματα που δεν ειναι στη ''θεση '' τους...φυσικα εγω κανονιζω που ειναι η θεση τους!! Ο Γιωργος μου δεν ειναι τοσο freak σαν και μενα....τακτοποιει και εκεινος μετα τα εντονα βλέμματα που του ρίχνω!! Φυσικά και μου αρεσει η καθαριότητα, αλλά δεν θα σφουγγαρίσω και καθε μερα ...ας υπάρχει και μια τουφα στο πατωμα, δεν χαλασε ο κοσμος!! Click για ανάπτυξη... Α... για μένα χάλασε! Θέλει Swiffer επειγόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.998 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Λέων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #19.999 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Click για ανάπτυξη... Καλέ πόσο είναι ο γατούλης της Άντας??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.000 30-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Υπάρχει άλλο Post με τόσες πολλές σελίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 998 999 1000 1001 1002 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Κατερίνα είσαι αστρολόγος-μέντιουμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Η katerina10: #19.993 30-07-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... Κρατάει παααααααρα πολύ γιατί κοιτα: 2900 που είναι ο Μάπας συν τα 2450 που είναι η Ήλια????Βάλε και την φόρα που καμιά φορά παίρνουν για να αναίβουν!!Απλά είναι λίγο στενό αυτό το πράγμα αλλά΄σίγουρα θα βρεις και πιο μεγάλο..Είναι ραφάκια στα παιδικά προιόντα του ΙΚΕΑ.Όταν πάω θα σου αγοράσω κανένα μεγάλο είναι ΠΑΜΦΘΗΝΟ, τώρα που είμαστε γειτονάκια πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.994 30-07-08 13:14 Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Η katerina10: #19.995 30-07-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατερίνα είσαι αστρολόγος-μέντιουμ? Click για ανάπτυξη... Έχω έτσι μια κλίση στην μαγεία εξου και νεραιδόσκονες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.996 30-07-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.997 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρέσει να ειναι ολα στην εντελεια τακτοποιημενα!! δεν αντεχω πραγματα που δεν ειναι στη ''θεση '' τους...φυσικα εγω κανονιζω που ειναι η θεση τους!! Ο Γιωργος μου δεν ειναι τοσο freak σαν και μενα....τακτοποιει και εκεινος μετα τα εντονα βλέμματα που του ρίχνω!! Φυσικά και μου αρεσει η καθαριότητα, αλλά δεν θα σφουγγαρίσω και καθε μερα ...ας υπάρχει και μια τουφα στο πατωμα, δεν χαλασε ο κοσμος!! Click για ανάπτυξη... Α... για μένα χάλασε! Θέλει Swiffer επειγόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.998 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Λέων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #19.999 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Click για ανάπτυξη... Καλέ πόσο είναι ο γατούλης της Άντας??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.000 30-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Υπάρχει άλλο Post με τόσες πολλές σελίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 998 999 1000 1001 1002 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... Κρατάει παααααααρα πολύ γιατί κοιτα: 2900 που είναι ο Μάπας συν τα 2450 που είναι η Ήλια????Βάλε και την φόρα που καμιά φορά παίρνουν για να αναίβουν!!Απλά είναι λίγο στενό αυτό το πράγμα αλλά΄σίγουρα θα βρεις και πιο μεγάλο..Είναι ραφάκια στα παιδικά προιόντα του ΙΚΕΑ.Όταν πάω θα σου αγοράσω κανένα μεγάλο είναι ΠΑΜΦΘΗΝΟ, τώρα που είμαστε γειτονάκια πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.994 30-07-08 13:14 Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Η katerina10: #19.995 30-07-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατερίνα είσαι αστρολόγος-μέντιουμ? Click για ανάπτυξη... Έχω έτσι μια κλίση στην μαγεία εξου και νεραιδόσκονες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.996 30-07-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.997 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρέσει να ειναι ολα στην εντελεια τακτοποιημενα!! δεν αντεχω πραγματα που δεν ειναι στη ''θεση '' τους...φυσικα εγω κανονιζω που ειναι η θεση τους!! Ο Γιωργος μου δεν ειναι τοσο freak σαν και μενα....τακτοποιει και εκεινος μετα τα εντονα βλέμματα που του ρίχνω!! Φυσικά και μου αρεσει η καθαριότητα, αλλά δεν θα σφουγγαρίσω και καθε μερα ...ας υπάρχει και μια τουφα στο πατωμα, δεν χαλασε ο κοσμος!! Click για ανάπτυξη... Α... για μένα χάλασε! Θέλει Swiffer επειγόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.998 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Λέων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #19.999 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Click για ανάπτυξη... Καλέ πόσο είναι ο γατούλης της Άντας??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.000 30-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Υπάρχει άλλο Post με τόσες πολλές σελίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 998 999 1000 1001 1002 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:15 Η katerina10: #19.995 30-07-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατερίνα είσαι αστρολόγος-μέντιουμ? Click για ανάπτυξη... Έχω έτσι μια κλίση στην μαγεία εξου και νεραιδόσκονες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.996 30-07-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.997 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρέσει να ειναι ολα στην εντελεια τακτοποιημενα!! δεν αντεχω πραγματα που δεν ειναι στη ''θεση '' τους...φυσικα εγω κανονιζω που ειναι η θεση τους!! Ο Γιωργος μου δεν ειναι τοσο freak σαν και μενα....τακτοποιει και εκεινος μετα τα εντονα βλέμματα που του ρίχνω!! Φυσικά και μου αρεσει η καθαριότητα, αλλά δεν θα σφουγγαρίσω και καθε μερα ...ας υπάρχει και μια τουφα στο πατωμα, δεν χαλασε ο κοσμος!! Click για ανάπτυξη... Α... για μένα χάλασε! Θέλει Swiffer επειγόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.998 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Λέων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #19.999 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Click για ανάπτυξη... Καλέ πόσο είναι ο γατούλης της Άντας??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.000 30-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Υπάρχει άλλο Post με τόσες πολλές σελίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 998 999 1000 1001 1002 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατερίνα είσαι αστρολόγος-μέντιουμ? Click για ανάπτυξη... Έχω έτσι μια κλίση στην μαγεία εξου και νεραιδόσκονες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.996 30-07-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.997 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρέσει να ειναι ολα στην εντελεια τακτοποιημενα!! δεν αντεχω πραγματα που δεν ειναι στη ''θεση '' τους...φυσικα εγω κανονιζω που ειναι η θεση τους!! Ο Γιωργος μου δεν ειναι τοσο freak σαν και μενα....τακτοποιει και εκεινος μετα τα εντονα βλέμματα που του ρίχνω!! Φυσικά και μου αρεσει η καθαριότητα, αλλά δεν θα σφουγγαρίσω και καθε μερα ...ας υπάρχει και μια τουφα στο πατωμα, δεν χαλασε ο κοσμος!! Click για ανάπτυξη... Α... για μένα χάλασε! Θέλει Swiffer επειγόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.998 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Λέων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #19.999 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Click για ανάπτυξη... Καλέ πόσο είναι ο γατούλης της Άντας??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.000 30-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Υπάρχει άλλο Post με τόσες πολλές σελίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 998 999 1000 1001 1002 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ..το σκεφτομαι να το παρω και εγω, αλλά δεν ξερω αν θα κρατησει το βαρος του Αλφουλι..που ειναι τοσο μα τοσο αδυνατος!!! Click για ανάπτυξη... To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.997 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρέσει να ειναι ολα στην εντελεια τακτοποιημενα!! δεν αντεχω πραγματα που δεν ειναι στη ''θεση '' τους...φυσικα εγω κανονιζω που ειναι η θεση τους!! Ο Γιωργος μου δεν ειναι τοσο freak σαν και μενα....τακτοποιει και εκεινος μετα τα εντονα βλέμματα που του ρίχνω!! Φυσικά και μου αρεσει η καθαριότητα, αλλά δεν θα σφουγγαρίσω και καθε μερα ...ας υπάρχει και μια τουφα στο πατωμα, δεν χαλασε ο κοσμος!! Click για ανάπτυξη... Α... για μένα χάλασε! Θέλει Swiffer επειγόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.998 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Λέων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #19.999 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Click για ανάπτυξη... Καλέ πόσο είναι ο γατούλης της Άντας??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.000 30-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Υπάρχει άλλο Post με τόσες πολλές σελίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 998 999 1000 1001 1002 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρέσει να ειναι ολα στην εντελεια τακτοποιημενα!! δεν αντεχω πραγματα που δεν ειναι στη ''θεση '' τους...φυσικα εγω κανονιζω που ειναι η θεση τους!! Ο Γιωργος μου δεν ειναι τοσο freak σαν και μενα....τακτοποιει και εκεινος μετα τα εντονα βλέμματα που του ρίχνω!! Φυσικά και μου αρεσει η καθαριότητα, αλλά δεν θα σφουγγαρίσω και καθε μερα ...ας υπάρχει και μια τουφα στο πατωμα, δεν χαλασε ο κοσμος!! Click για ανάπτυξη... Α... για μένα χάλασε! Θέλει Swiffer επειγόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.998 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Λέων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #19.999 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Click για ανάπτυξη... Καλέ πόσο είναι ο γατούλης της Άντας??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.000 30-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Υπάρχει άλλο Post με τόσες πολλές σελίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 998 999 1000 1001 1002 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όταν βιάζομαι το ίδιο γίνεται και με εμένα αλλά έτσι και με πιάσει η πόρωση...πάει θα κάνω 3852395723 χρόνια να καθαρίσω ένα πράγμα γιατί θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εσύ Γιούλη τι ζώδιο είσαι??Φαίνεσαι φιλικός και καλός χαρακτήρας ιχθύς ίσως?μμμμμου αρέσει αυτό το παιχνίδι!Καρκίνος?Αλλά οκ από τα γραπτά δεν μπορείς να βρεις πολλά! Click για ανάπτυξη... Λέων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #19.999 30-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Click για ανάπτυξη... Καλέ πόσο είναι ο γατούλης της Άντας??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.000 30-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Υπάρχει άλλο Post με τόσες πολλές σελίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 998 999 1000 1001 1002 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1000 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: To είχα για τα παιχνίδια του Χρήστου... δεν θα αντέξει το βάρος... άστο Click για ανάπτυξη... Καλέ πόσο είναι ο γατούλης της Άντας??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.000 30-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Υπάρχει άλλο Post με τόσες πολλές σελίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παιδια μπαινουμε στον 21ο αιωνα.Με αλλα λογια θα εχουχε γραψει 2000 σελιδες.... Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Υπάρχει άλλο Post με τόσες πολλές σελίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.