ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.121 31-07-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια μετα που θα γεννηθουν τα μικρα, πρεπει να απομονωσεις τον Μορφεα? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα... θα δείξει πως θα τον δεχτεί... κι εκείνος πως θα είναι με τα μικρά... είμαι εντελώς άπειρη σε κάτι τέτοιο... έχει αναφερθεί στο mycat το θέμα αυτό παλιότερα... πάω να το χαζέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.122 31-07-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η καλυτερη τους ειναι τωρα, γιατι ο Γιωργος εχει αδεια και κανει διαφορες δουλιτσες στο σπιτι..με αποτελεσμα να εχουν και νεα ''ενδιαφεροντα''. Click για ανάπτυξη... Θέλουν παρείτσα μωρέ... παρόλο που είναι δυο μαζί... τους αρέσει να χαζολογάνε στα πόδια μας και να ανακατεύονται στις δουλειές μας... πάντως είναι τόσο ωραίο παρεάκι... ακόμα κι αν είναι μόνη μου στο σπίτι ποτέ μα ποτέ δεν αισθάνομαι μοναξιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:00 Η Αντα έγραψε: #20.123 31-07-08 11:00 Πράγματι ειναι ωραια να ''μπερδευονται'' στα ποδια σου...τους αρεσει να χωνονται παντου, να τριβονται σε ολες τις νεες επιφανειες για να αφηνουν τη ''σφραγιδα'' τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.124 31-07-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πράγματι ειναι ωραια να ''μπερδευονται'' στα ποδια σου...τους αρεσει να χωνονται παντου, να τριβονται σε ολες τις νεες επιφανειες για να αφηνουν τη ''σφραγιδα'' τους. Click για ανάπτυξη... Nαι.. ναι γι'αυτό το κάνουν... τελευταία το κάνουν πολύ έντονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.125 31-07-08 11:07 Κανένα site να ψαχουλέψουμε έχεις? Περιμένω πως και πως να πάμε στη Πάτμο... τέλη Αυγούστου όμως... πήρα το passport που έχει αφιέρωμα... πρέπει να είναι πανέμορφη! Δεν συναντήσαμε έναν που να έχει πάει και να μην έχει ενθουσιαστεί! Και η Άνδρος είναι εκπληκτική!! https://passport.kathimerini.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #20.126 31-07-08 11:12 Αληθεια ?? δεν εχω παει Πατμο ...και εμεις τελη Αυγουστου θα παμε. Μετα εχω κανονισει να παω Ρουμανια για να δω και τις φιλες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:16 Η Αντα έγραψε: #20.127 31-07-08 11:16 Ουφφφ!! καλα τι επαθα σημερα το πρωι.....εχασα το δαχτυλιδι μου με τη μωβ καρδουλα που φοραω, και σημαινει πολλά για μενα. Ειχα κανει το σπιτι ανω κατω..το κακο ηταν που δεν θυμονουν που το ειχα αφησει. Το βρηκε ο Γιωργος κατω απο το κομοδινο...πιο κακο γατακι επαιξε και το'ριξε κατω??? Τι μανια και αυτη, οτι μπορουν να μετακινησουν με την πατουσα τους να το ριχνουν στο πατωμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.128 31-07-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια ?? δεν εχω παει Πατμο ...και εμεις τελη Αυγουστου θα παμε. Μετα εχω κανονισει να παω Ρουμανια για να δω και τις φιλες μου. Click για ανάπτυξη... Ωραίο και το Βουκουρέστι... Θα πάς μόνη σου? Πολλές μέρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.129 31-07-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ουφφφ!! καλα τι επαθα σημερα το πρωι.....εχασα το δαχτυλιδι μου με τη μωβ καρδουλα που φοραω, και σημαινει πολλά για μενα. Ειχα κανει το σπιτι ανω κατω..το κακο ηταν που δεν θυμονουν που το ειχα αφησει. Το βρηκε ο Γιωργος κατω απο το κομοδινο...πιο κακο γατακι επαιξε και το'ριξε κατω??? Τι μανια και αυτη, οτι μπορουν να μετακινησουν με την πατουσα τους να το ριχνουν στο πατωμα.... Click για ανάπτυξη... κι εγώ βρίσκω διάφορα αντικείμενα στο πάτωμα... αλλά σπάνια μπορώ να πω... τι να κάνουμε οι... συγκάτοικοί μας ιδιοποιούνται κι αυτοί τα πραγματά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #20.130 31-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραίο και το Βουκουρέστι... Θα πάς μόνη σου? Πολλές μέρες? Click για ανάπτυξη... Φετος θα παω μονη μου, θελω να αναπληρωσω καποιες επικοδοιμητικες συζητησεις με τις φιλες μου ...περσι πηγα μαζι με τον Γιωργο. Για 5 μερες θα παω..να εχω και το σαβ/κο στην Αθηνα να κανω δουλειες που μπορει να εχουν μεινει πισω, και να ξεκουραστω λιγακι, μην παω κατευθειαν στη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.131 31-07-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φετος θα παω μονη μου, θελω να αναπληρωσω καποιες επικοδοιμητικες συζητησεις με τις φιλες μου ...περσι πηγα μαζι με τον Γιωργο. Για 5 μερες θα παω..να εχω και το σαβ/κο στην Αθηνα να κανω δουλειες που μπορει να εχουν μεινει πισω, και να ξεκουραστω λιγακι, μην παω κατευθειαν στη δουλεια Click για ανάπτυξη... Μια χαρά! Απλά τώρα πρέπει να σβήνουμε τις μέρες στο ημερολόγιο σαν τους φυλακισμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:31 Η Αντα έγραψε: #20.132 31-07-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρά! Απλά τώρα πρέπει να σβήνουμε τις μέρες στο ημερολόγιο σαν τους φυλακισμένους Click για ανάπτυξη... Μπα εχω αλλο στοχο...ποτε θα φυγει το αφεντικο με αδεια!!! Γιατι οταν θα επιστρεψει, εγω θα φυγω με αδεια!! yes yes yes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.133 31-07-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπα εχω αλλο στοχο...ποτε θα φυγει το αφεντικο με αδεια!!! Γιατι οταν θα επιστρεψει, εγω θα φυγω με αδεια!! yes yes yes Click για ανάπτυξη... Σωστά κι αυτό που το πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.134 31-07-08 12:57 Καλέ τι νέκρα έπεσε σήμερα? Σνιφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #20.135 31-07-08 13:00 Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.136 31-07-08 13:01 Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.137 31-07-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Click για ανάπτυξη... γύρισε απ'τη Γερμανία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:07 Η Αντα έγραψε: #20.138 31-07-08 13:07 Γυρισε ..αλλα ειναι απο το πρωι στο γραφειο του, τακτοποιει τα δικα του θεματα πρωτα και μετα ..αργοτερα..θα μας δωσει σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #20.139 31-07-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Click για ανάπτυξη... Πηρα κονσερβουλες με διαφορες γευσεις, αμμο, γρασιδι για τη Πισου..τα κλασικα δηλαδη. Α! Και χαπακια για αποπαρασιτωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #20.140 31-07-08 13:12 Αυτη τη σειρα της royal canin - belezza, vitalidad etc- δεν την εχει δυστυχως το pet stop...μου ειπαν οτι κανεις δεν την ξαναζητησει, γι'αυτο δεν την φερνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1005 1006 1007 1008 1009 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια μετα που θα γεννηθουν τα μικρα, πρεπει να απομονωσεις τον Μορφεα? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα... θα δείξει πως θα τον δεχτεί... κι εκείνος πως θα είναι με τα μικρά... είμαι εντελώς άπειρη σε κάτι τέτοιο... έχει αναφερθεί στο mycat το θέμα αυτό παλιότερα... πάω να το χαζέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.122 31-07-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η καλυτερη τους ειναι τωρα, γιατι ο Γιωργος εχει αδεια και κανει διαφορες δουλιτσες στο σπιτι..με αποτελεσμα να εχουν και νεα ''ενδιαφεροντα''. Click για ανάπτυξη... Θέλουν παρείτσα μωρέ... παρόλο που είναι δυο μαζί... τους αρέσει να χαζολογάνε στα πόδια μας και να ανακατεύονται στις δουλειές μας... πάντως είναι τόσο ωραίο παρεάκι... ακόμα κι αν είναι μόνη μου στο σπίτι ποτέ μα ποτέ δεν αισθάνομαι μοναξιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:00 Η Αντα έγραψε: #20.123 31-07-08 11:00 Πράγματι ειναι ωραια να ''μπερδευονται'' στα ποδια σου...τους αρεσει να χωνονται παντου, να τριβονται σε ολες τις νεες επιφανειες για να αφηνουν τη ''σφραγιδα'' τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.124 31-07-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πράγματι ειναι ωραια να ''μπερδευονται'' στα ποδια σου...τους αρεσει να χωνονται παντου, να τριβονται σε ολες τις νεες επιφανειες για να αφηνουν τη ''σφραγιδα'' τους. Click για ανάπτυξη... Nαι.. ναι γι'αυτό το κάνουν... τελευταία το κάνουν πολύ έντονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.125 31-07-08 11:07 Κανένα site να ψαχουλέψουμε έχεις? Περιμένω πως και πως να πάμε στη Πάτμο... τέλη Αυγούστου όμως... πήρα το passport που έχει αφιέρωμα... πρέπει να είναι πανέμορφη! Δεν συναντήσαμε έναν που να έχει πάει και να μην έχει ενθουσιαστεί! Και η Άνδρος είναι εκπληκτική!! https://passport.kathimerini.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #20.126 31-07-08 11:12 Αληθεια ?? δεν εχω παει Πατμο ...και εμεις τελη Αυγουστου θα παμε. Μετα εχω κανονισει να παω Ρουμανια για να δω και τις φιλες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:16 Η Αντα έγραψε: #20.127 31-07-08 11:16 Ουφφφ!! καλα τι επαθα σημερα το πρωι.....εχασα το δαχτυλιδι μου με τη μωβ καρδουλα που φοραω, και σημαινει πολλά για μενα. Ειχα κανει το σπιτι ανω κατω..το κακο ηταν που δεν θυμονουν που το ειχα αφησει. Το βρηκε ο Γιωργος κατω απο το κομοδινο...πιο κακο γατακι επαιξε και το'ριξε κατω??? Τι μανια και αυτη, οτι μπορουν να μετακινησουν με την πατουσα τους να το ριχνουν στο πατωμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.128 31-07-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια ?? δεν εχω παει Πατμο ...και εμεις τελη Αυγουστου θα παμε. Μετα εχω κανονισει να παω Ρουμανια για να δω και τις φιλες μου. Click για ανάπτυξη... Ωραίο και το Βουκουρέστι... Θα πάς μόνη σου? Πολλές μέρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.129 31-07-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ουφφφ!! καλα τι επαθα σημερα το πρωι.....εχασα το δαχτυλιδι μου με τη μωβ καρδουλα που φοραω, και σημαινει πολλά για μενα. Ειχα κανει το σπιτι ανω κατω..το κακο ηταν που δεν θυμονουν που το ειχα αφησει. Το βρηκε ο Γιωργος κατω απο το κομοδινο...πιο κακο γατακι επαιξε και το'ριξε κατω??? Τι μανια και αυτη, οτι μπορουν να μετακινησουν με την πατουσα τους να το ριχνουν στο πατωμα.... Click για ανάπτυξη... κι εγώ βρίσκω διάφορα αντικείμενα στο πάτωμα... αλλά σπάνια μπορώ να πω... τι να κάνουμε οι... συγκάτοικοί μας ιδιοποιούνται κι αυτοί τα πραγματά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #20.130 31-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραίο και το Βουκουρέστι... Θα πάς μόνη σου? Πολλές μέρες? Click για ανάπτυξη... Φετος θα παω μονη μου, θελω να αναπληρωσω καποιες επικοδοιμητικες συζητησεις με τις φιλες μου ...περσι πηγα μαζι με τον Γιωργο. Για 5 μερες θα παω..να εχω και το σαβ/κο στην Αθηνα να κανω δουλειες που μπορει να εχουν μεινει πισω, και να ξεκουραστω λιγακι, μην παω κατευθειαν στη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.131 31-07-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φετος θα παω μονη μου, θελω να αναπληρωσω καποιες επικοδοιμητικες συζητησεις με τις φιλες μου ...περσι πηγα μαζι με τον Γιωργο. Για 5 μερες θα παω..να εχω και το σαβ/κο στην Αθηνα να κανω δουλειες που μπορει να εχουν μεινει πισω, και να ξεκουραστω λιγακι, μην παω κατευθειαν στη δουλεια Click για ανάπτυξη... Μια χαρά! Απλά τώρα πρέπει να σβήνουμε τις μέρες στο ημερολόγιο σαν τους φυλακισμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:31 Η Αντα έγραψε: #20.132 31-07-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρά! Απλά τώρα πρέπει να σβήνουμε τις μέρες στο ημερολόγιο σαν τους φυλακισμένους Click για ανάπτυξη... Μπα εχω αλλο στοχο...ποτε θα φυγει το αφεντικο με αδεια!!! Γιατι οταν θα επιστρεψει, εγω θα φυγω με αδεια!! yes yes yes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.133 31-07-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπα εχω αλλο στοχο...ποτε θα φυγει το αφεντικο με αδεια!!! Γιατι οταν θα επιστρεψει, εγω θα φυγω με αδεια!! yes yes yes Click για ανάπτυξη... Σωστά κι αυτό που το πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.134 31-07-08 12:57 Καλέ τι νέκρα έπεσε σήμερα? Σνιφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #20.135 31-07-08 13:00 Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.136 31-07-08 13:01 Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.137 31-07-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Click για ανάπτυξη... γύρισε απ'τη Γερμανία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:07 Η Αντα έγραψε: #20.138 31-07-08 13:07 Γυρισε ..αλλα ειναι απο το πρωι στο γραφειο του, τακτοποιει τα δικα του θεματα πρωτα και μετα ..αργοτερα..θα μας δωσει σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #20.139 31-07-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Click για ανάπτυξη... Πηρα κονσερβουλες με διαφορες γευσεις, αμμο, γρασιδι για τη Πισου..τα κλασικα δηλαδη. Α! Και χαπακια για αποπαρασιτωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #20.140 31-07-08 13:12 Αυτη τη σειρα της royal canin - belezza, vitalidad etc- δεν την εχει δυστυχως το pet stop...μου ειπαν οτι κανεις δεν την ξαναζητησει, γι'αυτο δεν την φερνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1005 1006 1007 1008 1009 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η καλυτερη τους ειναι τωρα, γιατι ο Γιωργος εχει αδεια και κανει διαφορες δουλιτσες στο σπιτι..με αποτελεσμα να εχουν και νεα ''ενδιαφεροντα''. Click για ανάπτυξη... Θέλουν παρείτσα μωρέ... παρόλο που είναι δυο μαζί... τους αρέσει να χαζολογάνε στα πόδια μας και να ανακατεύονται στις δουλειές μας... πάντως είναι τόσο ωραίο παρεάκι... ακόμα κι αν είναι μόνη μου στο σπίτι ποτέ μα ποτέ δεν αισθάνομαι μοναξιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:00 Η Αντα έγραψε: #20.123 31-07-08 11:00 Πράγματι ειναι ωραια να ''μπερδευονται'' στα ποδια σου...τους αρεσει να χωνονται παντου, να τριβονται σε ολες τις νεες επιφανειες για να αφηνουν τη ''σφραγιδα'' τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.124 31-07-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πράγματι ειναι ωραια να ''μπερδευονται'' στα ποδια σου...τους αρεσει να χωνονται παντου, να τριβονται σε ολες τις νεες επιφανειες για να αφηνουν τη ''σφραγιδα'' τους. Click για ανάπτυξη... Nαι.. ναι γι'αυτό το κάνουν... τελευταία το κάνουν πολύ έντονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.125 31-07-08 11:07 Κανένα site να ψαχουλέψουμε έχεις? Περιμένω πως και πως να πάμε στη Πάτμο... τέλη Αυγούστου όμως... πήρα το passport που έχει αφιέρωμα... πρέπει να είναι πανέμορφη! Δεν συναντήσαμε έναν που να έχει πάει και να μην έχει ενθουσιαστεί! Και η Άνδρος είναι εκπληκτική!! https://passport.kathimerini.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #20.126 31-07-08 11:12 Αληθεια ?? δεν εχω παει Πατμο ...και εμεις τελη Αυγουστου θα παμε. Μετα εχω κανονισει να παω Ρουμανια για να δω και τις φιλες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:16 Η Αντα έγραψε: #20.127 31-07-08 11:16 Ουφφφ!! καλα τι επαθα σημερα το πρωι.....εχασα το δαχτυλιδι μου με τη μωβ καρδουλα που φοραω, και σημαινει πολλά για μενα. Ειχα κανει το σπιτι ανω κατω..το κακο ηταν που δεν θυμονουν που το ειχα αφησει. Το βρηκε ο Γιωργος κατω απο το κομοδινο...πιο κακο γατακι επαιξε και το'ριξε κατω??? Τι μανια και αυτη, οτι μπορουν να μετακινησουν με την πατουσα τους να το ριχνουν στο πατωμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.128 31-07-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια ?? δεν εχω παει Πατμο ...και εμεις τελη Αυγουστου θα παμε. Μετα εχω κανονισει να παω Ρουμανια για να δω και τις φιλες μου. Click για ανάπτυξη... Ωραίο και το Βουκουρέστι... Θα πάς μόνη σου? Πολλές μέρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.129 31-07-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ουφφφ!! καλα τι επαθα σημερα το πρωι.....εχασα το δαχτυλιδι μου με τη μωβ καρδουλα που φοραω, και σημαινει πολλά για μενα. Ειχα κανει το σπιτι ανω κατω..το κακο ηταν που δεν θυμονουν που το ειχα αφησει. Το βρηκε ο Γιωργος κατω απο το κομοδινο...πιο κακο γατακι επαιξε και το'ριξε κατω??? Τι μανια και αυτη, οτι μπορουν να μετακινησουν με την πατουσα τους να το ριχνουν στο πατωμα.... Click για ανάπτυξη... κι εγώ βρίσκω διάφορα αντικείμενα στο πάτωμα... αλλά σπάνια μπορώ να πω... τι να κάνουμε οι... συγκάτοικοί μας ιδιοποιούνται κι αυτοί τα πραγματά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #20.130 31-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραίο και το Βουκουρέστι... Θα πάς μόνη σου? Πολλές μέρες? Click για ανάπτυξη... Φετος θα παω μονη μου, θελω να αναπληρωσω καποιες επικοδοιμητικες συζητησεις με τις φιλες μου ...περσι πηγα μαζι με τον Γιωργο. Για 5 μερες θα παω..να εχω και το σαβ/κο στην Αθηνα να κανω δουλειες που μπορει να εχουν μεινει πισω, και να ξεκουραστω λιγακι, μην παω κατευθειαν στη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.131 31-07-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φετος θα παω μονη μου, θελω να αναπληρωσω καποιες επικοδοιμητικες συζητησεις με τις φιλες μου ...περσι πηγα μαζι με τον Γιωργο. Για 5 μερες θα παω..να εχω και το σαβ/κο στην Αθηνα να κανω δουλειες που μπορει να εχουν μεινει πισω, και να ξεκουραστω λιγακι, μην παω κατευθειαν στη δουλεια Click για ανάπτυξη... Μια χαρά! Απλά τώρα πρέπει να σβήνουμε τις μέρες στο ημερολόγιο σαν τους φυλακισμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:31 Η Αντα έγραψε: #20.132 31-07-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρά! Απλά τώρα πρέπει να σβήνουμε τις μέρες στο ημερολόγιο σαν τους φυλακισμένους Click για ανάπτυξη... Μπα εχω αλλο στοχο...ποτε θα φυγει το αφεντικο με αδεια!!! Γιατι οταν θα επιστρεψει, εγω θα φυγω με αδεια!! yes yes yes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.133 31-07-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπα εχω αλλο στοχο...ποτε θα φυγει το αφεντικο με αδεια!!! Γιατι οταν θα επιστρεψει, εγω θα φυγω με αδεια!! yes yes yes Click για ανάπτυξη... Σωστά κι αυτό που το πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.134 31-07-08 12:57 Καλέ τι νέκρα έπεσε σήμερα? Σνιφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #20.135 31-07-08 13:00 Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.136 31-07-08 13:01 Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.137 31-07-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Click για ανάπτυξη... γύρισε απ'τη Γερμανία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:07 Η Αντα έγραψε: #20.138 31-07-08 13:07 Γυρισε ..αλλα ειναι απο το πρωι στο γραφειο του, τακτοποιει τα δικα του θεματα πρωτα και μετα ..αργοτερα..θα μας δωσει σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #20.139 31-07-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Click για ανάπτυξη... Πηρα κονσερβουλες με διαφορες γευσεις, αμμο, γρασιδι για τη Πισου..τα κλασικα δηλαδη. Α! Και χαπακια για αποπαρασιτωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #20.140 31-07-08 13:12 Αυτη τη σειρα της royal canin - belezza, vitalidad etc- δεν την εχει δυστυχως το pet stop...μου ειπαν οτι κανεις δεν την ξαναζητησει, γι'αυτο δεν την φερνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1005 1006 1007 1008 1009 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πράγματι ειναι ωραια να ''μπερδευονται'' στα ποδια σου...τους αρεσει να χωνονται παντου, να τριβονται σε ολες τις νεες επιφανειες για να αφηνουν τη ''σφραγιδα'' τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.124 31-07-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πράγματι ειναι ωραια να ''μπερδευονται'' στα ποδια σου...τους αρεσει να χωνονται παντου, να τριβονται σε ολες τις νεες επιφανειες για να αφηνουν τη ''σφραγιδα'' τους. Click για ανάπτυξη... Nαι.. ναι γι'αυτό το κάνουν... τελευταία το κάνουν πολύ έντονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.125 31-07-08 11:07 Κανένα site να ψαχουλέψουμε έχεις? Περιμένω πως και πως να πάμε στη Πάτμο... τέλη Αυγούστου όμως... πήρα το passport που έχει αφιέρωμα... πρέπει να είναι πανέμορφη! Δεν συναντήσαμε έναν που να έχει πάει και να μην έχει ενθουσιαστεί! Και η Άνδρος είναι εκπληκτική!! https://passport.kathimerini.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #20.126 31-07-08 11:12 Αληθεια ?? δεν εχω παει Πατμο ...και εμεις τελη Αυγουστου θα παμε. Μετα εχω κανονισει να παω Ρουμανια για να δω και τις φιλες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:16 Η Αντα έγραψε: #20.127 31-07-08 11:16 Ουφφφ!! καλα τι επαθα σημερα το πρωι.....εχασα το δαχτυλιδι μου με τη μωβ καρδουλα που φοραω, και σημαινει πολλά για μενα. Ειχα κανει το σπιτι ανω κατω..το κακο ηταν που δεν θυμονουν που το ειχα αφησει. Το βρηκε ο Γιωργος κατω απο το κομοδινο...πιο κακο γατακι επαιξε και το'ριξε κατω??? Τι μανια και αυτη, οτι μπορουν να μετακινησουν με την πατουσα τους να το ριχνουν στο πατωμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.128 31-07-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια ?? δεν εχω παει Πατμο ...και εμεις τελη Αυγουστου θα παμε. Μετα εχω κανονισει να παω Ρουμανια για να δω και τις φιλες μου. Click για ανάπτυξη... Ωραίο και το Βουκουρέστι... Θα πάς μόνη σου? Πολλές μέρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.129 31-07-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ουφφφ!! καλα τι επαθα σημερα το πρωι.....εχασα το δαχτυλιδι μου με τη μωβ καρδουλα που φοραω, και σημαινει πολλά για μενα. Ειχα κανει το σπιτι ανω κατω..το κακο ηταν που δεν θυμονουν που το ειχα αφησει. Το βρηκε ο Γιωργος κατω απο το κομοδινο...πιο κακο γατακι επαιξε και το'ριξε κατω??? Τι μανια και αυτη, οτι μπορουν να μετακινησουν με την πατουσα τους να το ριχνουν στο πατωμα.... Click για ανάπτυξη... κι εγώ βρίσκω διάφορα αντικείμενα στο πάτωμα... αλλά σπάνια μπορώ να πω... τι να κάνουμε οι... συγκάτοικοί μας ιδιοποιούνται κι αυτοί τα πραγματά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #20.130 31-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραίο και το Βουκουρέστι... Θα πάς μόνη σου? Πολλές μέρες? Click για ανάπτυξη... Φετος θα παω μονη μου, θελω να αναπληρωσω καποιες επικοδοιμητικες συζητησεις με τις φιλες μου ...περσι πηγα μαζι με τον Γιωργο. Για 5 μερες θα παω..να εχω και το σαβ/κο στην Αθηνα να κανω δουλειες που μπορει να εχουν μεινει πισω, και να ξεκουραστω λιγακι, μην παω κατευθειαν στη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.131 31-07-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φετος θα παω μονη μου, θελω να αναπληρωσω καποιες επικοδοιμητικες συζητησεις με τις φιλες μου ...περσι πηγα μαζι με τον Γιωργο. Για 5 μερες θα παω..να εχω και το σαβ/κο στην Αθηνα να κανω δουλειες που μπορει να εχουν μεινει πισω, και να ξεκουραστω λιγακι, μην παω κατευθειαν στη δουλεια Click για ανάπτυξη... Μια χαρά! Απλά τώρα πρέπει να σβήνουμε τις μέρες στο ημερολόγιο σαν τους φυλακισμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:31 Η Αντα έγραψε: #20.132 31-07-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρά! Απλά τώρα πρέπει να σβήνουμε τις μέρες στο ημερολόγιο σαν τους φυλακισμένους Click για ανάπτυξη... Μπα εχω αλλο στοχο...ποτε θα φυγει το αφεντικο με αδεια!!! Γιατι οταν θα επιστρεψει, εγω θα φυγω με αδεια!! yes yes yes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.133 31-07-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπα εχω αλλο στοχο...ποτε θα φυγει το αφεντικο με αδεια!!! Γιατι οταν θα επιστρεψει, εγω θα φυγω με αδεια!! yes yes yes Click για ανάπτυξη... Σωστά κι αυτό που το πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.134 31-07-08 12:57 Καλέ τι νέκρα έπεσε σήμερα? Σνιφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #20.135 31-07-08 13:00 Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.136 31-07-08 13:01 Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.137 31-07-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Click για ανάπτυξη... γύρισε απ'τη Γερμανία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:07 Η Αντα έγραψε: #20.138 31-07-08 13:07 Γυρισε ..αλλα ειναι απο το πρωι στο γραφειο του, τακτοποιει τα δικα του θεματα πρωτα και μετα ..αργοτερα..θα μας δωσει σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #20.139 31-07-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Click για ανάπτυξη... Πηρα κονσερβουλες με διαφορες γευσεις, αμμο, γρασιδι για τη Πισου..τα κλασικα δηλαδη. Α! Και χαπακια για αποπαρασιτωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #20.140 31-07-08 13:12 Αυτη τη σειρα της royal canin - belezza, vitalidad etc- δεν την εχει δυστυχως το pet stop...μου ειπαν οτι κανεις δεν την ξαναζητησει, γι'αυτο δεν την φερνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1005 1006 1007 1008 1009 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πράγματι ειναι ωραια να ''μπερδευονται'' στα ποδια σου...τους αρεσει να χωνονται παντου, να τριβονται σε ολες τις νεες επιφανειες για να αφηνουν τη ''σφραγιδα'' τους. Click για ανάπτυξη... Nαι.. ναι γι'αυτό το κάνουν... τελευταία το κάνουν πολύ έντονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.125 31-07-08 11:07 Κανένα site να ψαχουλέψουμε έχεις? Περιμένω πως και πως να πάμε στη Πάτμο... τέλη Αυγούστου όμως... πήρα το passport που έχει αφιέρωμα... πρέπει να είναι πανέμορφη! Δεν συναντήσαμε έναν που να έχει πάει και να μην έχει ενθουσιαστεί! Και η Άνδρος είναι εκπληκτική!! https://passport.kathimerini.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #20.126 31-07-08 11:12 Αληθεια ?? δεν εχω παει Πατμο ...και εμεις τελη Αυγουστου θα παμε. Μετα εχω κανονισει να παω Ρουμανια για να δω και τις φιλες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:16 Η Αντα έγραψε: #20.127 31-07-08 11:16 Ουφφφ!! καλα τι επαθα σημερα το πρωι.....εχασα το δαχτυλιδι μου με τη μωβ καρδουλα που φοραω, και σημαινει πολλά για μενα. Ειχα κανει το σπιτι ανω κατω..το κακο ηταν που δεν θυμονουν που το ειχα αφησει. Το βρηκε ο Γιωργος κατω απο το κομοδινο...πιο κακο γατακι επαιξε και το'ριξε κατω??? Τι μανια και αυτη, οτι μπορουν να μετακινησουν με την πατουσα τους να το ριχνουν στο πατωμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.128 31-07-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια ?? δεν εχω παει Πατμο ...και εμεις τελη Αυγουστου θα παμε. Μετα εχω κανονισει να παω Ρουμανια για να δω και τις φιλες μου. Click για ανάπτυξη... Ωραίο και το Βουκουρέστι... Θα πάς μόνη σου? Πολλές μέρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.129 31-07-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ουφφφ!! καλα τι επαθα σημερα το πρωι.....εχασα το δαχτυλιδι μου με τη μωβ καρδουλα που φοραω, και σημαινει πολλά για μενα. Ειχα κανει το σπιτι ανω κατω..το κακο ηταν που δεν θυμονουν που το ειχα αφησει. Το βρηκε ο Γιωργος κατω απο το κομοδινο...πιο κακο γατακι επαιξε και το'ριξε κατω??? Τι μανια και αυτη, οτι μπορουν να μετακινησουν με την πατουσα τους να το ριχνουν στο πατωμα.... Click για ανάπτυξη... κι εγώ βρίσκω διάφορα αντικείμενα στο πάτωμα... αλλά σπάνια μπορώ να πω... τι να κάνουμε οι... συγκάτοικοί μας ιδιοποιούνται κι αυτοί τα πραγματά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #20.130 31-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραίο και το Βουκουρέστι... Θα πάς μόνη σου? Πολλές μέρες? Click για ανάπτυξη... Φετος θα παω μονη μου, θελω να αναπληρωσω καποιες επικοδοιμητικες συζητησεις με τις φιλες μου ...περσι πηγα μαζι με τον Γιωργο. Για 5 μερες θα παω..να εχω και το σαβ/κο στην Αθηνα να κανω δουλειες που μπορει να εχουν μεινει πισω, και να ξεκουραστω λιγακι, μην παω κατευθειαν στη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.131 31-07-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φετος θα παω μονη μου, θελω να αναπληρωσω καποιες επικοδοιμητικες συζητησεις με τις φιλες μου ...περσι πηγα μαζι με τον Γιωργο. Για 5 μερες θα παω..να εχω και το σαβ/κο στην Αθηνα να κανω δουλειες που μπορει να εχουν μεινει πισω, και να ξεκουραστω λιγακι, μην παω κατευθειαν στη δουλεια Click για ανάπτυξη... Μια χαρά! Απλά τώρα πρέπει να σβήνουμε τις μέρες στο ημερολόγιο σαν τους φυλακισμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:31 Η Αντα έγραψε: #20.132 31-07-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρά! Απλά τώρα πρέπει να σβήνουμε τις μέρες στο ημερολόγιο σαν τους φυλακισμένους Click για ανάπτυξη... Μπα εχω αλλο στοχο...ποτε θα φυγει το αφεντικο με αδεια!!! Γιατι οταν θα επιστρεψει, εγω θα φυγω με αδεια!! yes yes yes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.133 31-07-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπα εχω αλλο στοχο...ποτε θα φυγει το αφεντικο με αδεια!!! Γιατι οταν θα επιστρεψει, εγω θα φυγω με αδεια!! yes yes yes Click για ανάπτυξη... Σωστά κι αυτό που το πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.134 31-07-08 12:57 Καλέ τι νέκρα έπεσε σήμερα? Σνιφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #20.135 31-07-08 13:00 Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.136 31-07-08 13:01 Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.137 31-07-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Click για ανάπτυξη... γύρισε απ'τη Γερμανία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:07 Η Αντα έγραψε: #20.138 31-07-08 13:07 Γυρισε ..αλλα ειναι απο το πρωι στο γραφειο του, τακτοποιει τα δικα του θεματα πρωτα και μετα ..αργοτερα..θα μας δωσει σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #20.139 31-07-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Click για ανάπτυξη... Πηρα κονσερβουλες με διαφορες γευσεις, αμμο, γρασιδι για τη Πισου..τα κλασικα δηλαδη. Α! Και χαπακια για αποπαρασιτωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #20.140 31-07-08 13:12 Αυτη τη σειρα της royal canin - belezza, vitalidad etc- δεν την εχει δυστυχως το pet stop...μου ειπαν οτι κανεις δεν την ξαναζητησει, γι'αυτο δεν την φερνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1005 1006 1007 1008 1009 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κανένα site να ψαχουλέψουμε έχεις? Περιμένω πως και πως να πάμε στη Πάτμο... τέλη Αυγούστου όμως... πήρα το passport που έχει αφιέρωμα... πρέπει να είναι πανέμορφη! Δεν συναντήσαμε έναν που να έχει πάει και να μην έχει ενθουσιαστεί! Και η Άνδρος είναι εκπληκτική!! https://passport.kathimerini.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #20.126 31-07-08 11:12 Αληθεια ?? δεν εχω παει Πατμο ...και εμεις τελη Αυγουστου θα παμε. Μετα εχω κανονισει να παω Ρουμανια για να δω και τις φιλες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:16 Η Αντα έγραψε: #20.127 31-07-08 11:16 Ουφφφ!! καλα τι επαθα σημερα το πρωι.....εχασα το δαχτυλιδι μου με τη μωβ καρδουλα που φοραω, και σημαινει πολλά για μενα. Ειχα κανει το σπιτι ανω κατω..το κακο ηταν που δεν θυμονουν που το ειχα αφησει. Το βρηκε ο Γιωργος κατω απο το κομοδινο...πιο κακο γατακι επαιξε και το'ριξε κατω??? Τι μανια και αυτη, οτι μπορουν να μετακινησουν με την πατουσα τους να το ριχνουν στο πατωμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.128 31-07-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια ?? δεν εχω παει Πατμο ...και εμεις τελη Αυγουστου θα παμε. Μετα εχω κανονισει να παω Ρουμανια για να δω και τις φιλες μου. Click για ανάπτυξη... Ωραίο και το Βουκουρέστι... Θα πάς μόνη σου? Πολλές μέρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.129 31-07-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ουφφφ!! καλα τι επαθα σημερα το πρωι.....εχασα το δαχτυλιδι μου με τη μωβ καρδουλα που φοραω, και σημαινει πολλά για μενα. Ειχα κανει το σπιτι ανω κατω..το κακο ηταν που δεν θυμονουν που το ειχα αφησει. Το βρηκε ο Γιωργος κατω απο το κομοδινο...πιο κακο γατακι επαιξε και το'ριξε κατω??? Τι μανια και αυτη, οτι μπορουν να μετακινησουν με την πατουσα τους να το ριχνουν στο πατωμα.... Click για ανάπτυξη... κι εγώ βρίσκω διάφορα αντικείμενα στο πάτωμα... αλλά σπάνια μπορώ να πω... τι να κάνουμε οι... συγκάτοικοί μας ιδιοποιούνται κι αυτοί τα πραγματά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #20.130 31-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραίο και το Βουκουρέστι... Θα πάς μόνη σου? Πολλές μέρες? Click για ανάπτυξη... Φετος θα παω μονη μου, θελω να αναπληρωσω καποιες επικοδοιμητικες συζητησεις με τις φιλες μου ...περσι πηγα μαζι με τον Γιωργο. Για 5 μερες θα παω..να εχω και το σαβ/κο στην Αθηνα να κανω δουλειες που μπορει να εχουν μεινει πισω, και να ξεκουραστω λιγακι, μην παω κατευθειαν στη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.131 31-07-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φετος θα παω μονη μου, θελω να αναπληρωσω καποιες επικοδοιμητικες συζητησεις με τις φιλες μου ...περσι πηγα μαζι με τον Γιωργο. Για 5 μερες θα παω..να εχω και το σαβ/κο στην Αθηνα να κανω δουλειες που μπορει να εχουν μεινει πισω, και να ξεκουραστω λιγακι, μην παω κατευθειαν στη δουλεια Click για ανάπτυξη... Μια χαρά! Απλά τώρα πρέπει να σβήνουμε τις μέρες στο ημερολόγιο σαν τους φυλακισμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:31 Η Αντα έγραψε: #20.132 31-07-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρά! Απλά τώρα πρέπει να σβήνουμε τις μέρες στο ημερολόγιο σαν τους φυλακισμένους Click για ανάπτυξη... Μπα εχω αλλο στοχο...ποτε θα φυγει το αφεντικο με αδεια!!! Γιατι οταν θα επιστρεψει, εγω θα φυγω με αδεια!! yes yes yes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.133 31-07-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπα εχω αλλο στοχο...ποτε θα φυγει το αφεντικο με αδεια!!! Γιατι οταν θα επιστρεψει, εγω θα φυγω με αδεια!! yes yes yes Click για ανάπτυξη... Σωστά κι αυτό που το πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.134 31-07-08 12:57 Καλέ τι νέκρα έπεσε σήμερα? Σνιφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #20.135 31-07-08 13:00 Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.136 31-07-08 13:01 Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.137 31-07-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Click για ανάπτυξη... γύρισε απ'τη Γερμανία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:07 Η Αντα έγραψε: #20.138 31-07-08 13:07 Γυρισε ..αλλα ειναι απο το πρωι στο γραφειο του, τακτοποιει τα δικα του θεματα πρωτα και μετα ..αργοτερα..θα μας δωσει σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #20.139 31-07-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Click για ανάπτυξη... Πηρα κονσερβουλες με διαφορες γευσεις, αμμο, γρασιδι για τη Πισου..τα κλασικα δηλαδη. Α! Και χαπακια για αποπαρασιτωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #20.140 31-07-08 13:12 Αυτη τη σειρα της royal canin - belezza, vitalidad etc- δεν την εχει δυστυχως το pet stop...μου ειπαν οτι κανεις δεν την ξαναζητησει, γι'αυτο δεν την φερνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1005 1006 1007 1008 1009 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αληθεια ?? δεν εχω παει Πατμο ...και εμεις τελη Αυγουστου θα παμε. Μετα εχω κανονισει να παω Ρουμανια για να δω και τις φιλες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:16 Η Αντα έγραψε: #20.127 31-07-08 11:16 Ουφφφ!! καλα τι επαθα σημερα το πρωι.....εχασα το δαχτυλιδι μου με τη μωβ καρδουλα που φοραω, και σημαινει πολλά για μενα. Ειχα κανει το σπιτι ανω κατω..το κακο ηταν που δεν θυμονουν που το ειχα αφησει. Το βρηκε ο Γιωργος κατω απο το κομοδινο...πιο κακο γατακι επαιξε και το'ριξε κατω??? Τι μανια και αυτη, οτι μπορουν να μετακινησουν με την πατουσα τους να το ριχνουν στο πατωμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.128 31-07-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια ?? δεν εχω παει Πατμο ...και εμεις τελη Αυγουστου θα παμε. Μετα εχω κανονισει να παω Ρουμανια για να δω και τις φιλες μου. Click για ανάπτυξη... Ωραίο και το Βουκουρέστι... Θα πάς μόνη σου? Πολλές μέρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.129 31-07-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ουφφφ!! καλα τι επαθα σημερα το πρωι.....εχασα το δαχτυλιδι μου με τη μωβ καρδουλα που φοραω, και σημαινει πολλά για μενα. Ειχα κανει το σπιτι ανω κατω..το κακο ηταν που δεν θυμονουν που το ειχα αφησει. Το βρηκε ο Γιωργος κατω απο το κομοδινο...πιο κακο γατακι επαιξε και το'ριξε κατω??? Τι μανια και αυτη, οτι μπορουν να μετακινησουν με την πατουσα τους να το ριχνουν στο πατωμα.... Click για ανάπτυξη... κι εγώ βρίσκω διάφορα αντικείμενα στο πάτωμα... αλλά σπάνια μπορώ να πω... τι να κάνουμε οι... συγκάτοικοί μας ιδιοποιούνται κι αυτοί τα πραγματά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #20.130 31-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραίο και το Βουκουρέστι... Θα πάς μόνη σου? Πολλές μέρες? Click για ανάπτυξη... Φετος θα παω μονη μου, θελω να αναπληρωσω καποιες επικοδοιμητικες συζητησεις με τις φιλες μου ...περσι πηγα μαζι με τον Γιωργο. Για 5 μερες θα παω..να εχω και το σαβ/κο στην Αθηνα να κανω δουλειες που μπορει να εχουν μεινει πισω, και να ξεκουραστω λιγακι, μην παω κατευθειαν στη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.131 31-07-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φετος θα παω μονη μου, θελω να αναπληρωσω καποιες επικοδοιμητικες συζητησεις με τις φιλες μου ...περσι πηγα μαζι με τον Γιωργο. Για 5 μερες θα παω..να εχω και το σαβ/κο στην Αθηνα να κανω δουλειες που μπορει να εχουν μεινει πισω, και να ξεκουραστω λιγακι, μην παω κατευθειαν στη δουλεια Click για ανάπτυξη... Μια χαρά! Απλά τώρα πρέπει να σβήνουμε τις μέρες στο ημερολόγιο σαν τους φυλακισμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:31 Η Αντα έγραψε: #20.132 31-07-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρά! Απλά τώρα πρέπει να σβήνουμε τις μέρες στο ημερολόγιο σαν τους φυλακισμένους Click για ανάπτυξη... Μπα εχω αλλο στοχο...ποτε θα φυγει το αφεντικο με αδεια!!! Γιατι οταν θα επιστρεψει, εγω θα φυγω με αδεια!! yes yes yes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.133 31-07-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπα εχω αλλο στοχο...ποτε θα φυγει το αφεντικο με αδεια!!! Γιατι οταν θα επιστρεψει, εγω θα φυγω με αδεια!! yes yes yes Click για ανάπτυξη... Σωστά κι αυτό που το πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.134 31-07-08 12:57 Καλέ τι νέκρα έπεσε σήμερα? Σνιφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #20.135 31-07-08 13:00 Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.136 31-07-08 13:01 Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.137 31-07-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Click για ανάπτυξη... γύρισε απ'τη Γερμανία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:07 Η Αντα έγραψε: #20.138 31-07-08 13:07 Γυρισε ..αλλα ειναι απο το πρωι στο γραφειο του, τακτοποιει τα δικα του θεματα πρωτα και μετα ..αργοτερα..θα μας δωσει σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #20.139 31-07-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Click για ανάπτυξη... Πηρα κονσερβουλες με διαφορες γευσεις, αμμο, γρασιδι για τη Πισου..τα κλασικα δηλαδη. Α! Και χαπακια για αποπαρασιτωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #20.140 31-07-08 13:12 Αυτη τη σειρα της royal canin - belezza, vitalidad etc- δεν την εχει δυστυχως το pet stop...μου ειπαν οτι κανεις δεν την ξαναζητησει, γι'αυτο δεν την φερνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1005 1006 1007 1008 1009 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουφφφ!! καλα τι επαθα σημερα το πρωι.....εχασα το δαχτυλιδι μου με τη μωβ καρδουλα που φοραω, και σημαινει πολλά για μενα. Ειχα κανει το σπιτι ανω κατω..το κακο ηταν που δεν θυμονουν που το ειχα αφησει. Το βρηκε ο Γιωργος κατω απο το κομοδινο...πιο κακο γατακι επαιξε και το'ριξε κατω??? Τι μανια και αυτη, οτι μπορουν να μετακινησουν με την πατουσα τους να το ριχνουν στο πατωμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.128 31-07-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια ?? δεν εχω παει Πατμο ...και εμεις τελη Αυγουστου θα παμε. Μετα εχω κανονισει να παω Ρουμανια για να δω και τις φιλες μου. Click για ανάπτυξη... Ωραίο και το Βουκουρέστι... Θα πάς μόνη σου? Πολλές μέρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.129 31-07-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ουφφφ!! καλα τι επαθα σημερα το πρωι.....εχασα το δαχτυλιδι μου με τη μωβ καρδουλα που φοραω, και σημαινει πολλά για μενα. Ειχα κανει το σπιτι ανω κατω..το κακο ηταν που δεν θυμονουν που το ειχα αφησει. Το βρηκε ο Γιωργος κατω απο το κομοδινο...πιο κακο γατακι επαιξε και το'ριξε κατω??? Τι μανια και αυτη, οτι μπορουν να μετακινησουν με την πατουσα τους να το ριχνουν στο πατωμα.... Click για ανάπτυξη... κι εγώ βρίσκω διάφορα αντικείμενα στο πάτωμα... αλλά σπάνια μπορώ να πω... τι να κάνουμε οι... συγκάτοικοί μας ιδιοποιούνται κι αυτοί τα πραγματά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #20.130 31-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραίο και το Βουκουρέστι... Θα πάς μόνη σου? Πολλές μέρες? Click για ανάπτυξη... Φετος θα παω μονη μου, θελω να αναπληρωσω καποιες επικοδοιμητικες συζητησεις με τις φιλες μου ...περσι πηγα μαζι με τον Γιωργο. Για 5 μερες θα παω..να εχω και το σαβ/κο στην Αθηνα να κανω δουλειες που μπορει να εχουν μεινει πισω, και να ξεκουραστω λιγακι, μην παω κατευθειαν στη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.131 31-07-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φετος θα παω μονη μου, θελω να αναπληρωσω καποιες επικοδοιμητικες συζητησεις με τις φιλες μου ...περσι πηγα μαζι με τον Γιωργο. Για 5 μερες θα παω..να εχω και το σαβ/κο στην Αθηνα να κανω δουλειες που μπορει να εχουν μεινει πισω, και να ξεκουραστω λιγακι, μην παω κατευθειαν στη δουλεια Click για ανάπτυξη... Μια χαρά! Απλά τώρα πρέπει να σβήνουμε τις μέρες στο ημερολόγιο σαν τους φυλακισμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:31 Η Αντα έγραψε: #20.132 31-07-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρά! Απλά τώρα πρέπει να σβήνουμε τις μέρες στο ημερολόγιο σαν τους φυλακισμένους Click για ανάπτυξη... Μπα εχω αλλο στοχο...ποτε θα φυγει το αφεντικο με αδεια!!! Γιατι οταν θα επιστρεψει, εγω θα φυγω με αδεια!! yes yes yes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.133 31-07-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπα εχω αλλο στοχο...ποτε θα φυγει το αφεντικο με αδεια!!! Γιατι οταν θα επιστρεψει, εγω θα φυγω με αδεια!! yes yes yes Click για ανάπτυξη... Σωστά κι αυτό που το πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.134 31-07-08 12:57 Καλέ τι νέκρα έπεσε σήμερα? Σνιφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #20.135 31-07-08 13:00 Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.136 31-07-08 13:01 Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.137 31-07-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Click για ανάπτυξη... γύρισε απ'τη Γερμανία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:07 Η Αντα έγραψε: #20.138 31-07-08 13:07 Γυρισε ..αλλα ειναι απο το πρωι στο γραφειο του, τακτοποιει τα δικα του θεματα πρωτα και μετα ..αργοτερα..θα μας δωσει σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #20.139 31-07-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Click για ανάπτυξη... Πηρα κονσερβουλες με διαφορες γευσεις, αμμο, γρασιδι για τη Πισου..τα κλασικα δηλαδη. Α! Και χαπακια για αποπαρασιτωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #20.140 31-07-08 13:12 Αυτη τη σειρα της royal canin - belezza, vitalidad etc- δεν την εχει δυστυχως το pet stop...μου ειπαν οτι κανεις δεν την ξαναζητησει, γι'αυτο δεν την φερνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1005 1006 1007 1008 1009 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια ?? δεν εχω παει Πατμο ...και εμεις τελη Αυγουστου θα παμε. Μετα εχω κανονισει να παω Ρουμανια για να δω και τις φιλες μου. Click για ανάπτυξη... Ωραίο και το Βουκουρέστι... Θα πάς μόνη σου? Πολλές μέρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.129 31-07-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ουφφφ!! καλα τι επαθα σημερα το πρωι.....εχασα το δαχτυλιδι μου με τη μωβ καρδουλα που φοραω, και σημαινει πολλά για μενα. Ειχα κανει το σπιτι ανω κατω..το κακο ηταν που δεν θυμονουν που το ειχα αφησει. Το βρηκε ο Γιωργος κατω απο το κομοδινο...πιο κακο γατακι επαιξε και το'ριξε κατω??? Τι μανια και αυτη, οτι μπορουν να μετακινησουν με την πατουσα τους να το ριχνουν στο πατωμα.... Click για ανάπτυξη... κι εγώ βρίσκω διάφορα αντικείμενα στο πάτωμα... αλλά σπάνια μπορώ να πω... τι να κάνουμε οι... συγκάτοικοί μας ιδιοποιούνται κι αυτοί τα πραγματά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #20.130 31-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραίο και το Βουκουρέστι... Θα πάς μόνη σου? Πολλές μέρες? Click για ανάπτυξη... Φετος θα παω μονη μου, θελω να αναπληρωσω καποιες επικοδοιμητικες συζητησεις με τις φιλες μου ...περσι πηγα μαζι με τον Γιωργο. Για 5 μερες θα παω..να εχω και το σαβ/κο στην Αθηνα να κανω δουλειες που μπορει να εχουν μεινει πισω, και να ξεκουραστω λιγακι, μην παω κατευθειαν στη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.131 31-07-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φετος θα παω μονη μου, θελω να αναπληρωσω καποιες επικοδοιμητικες συζητησεις με τις φιλες μου ...περσι πηγα μαζι με τον Γιωργο. Για 5 μερες θα παω..να εχω και το σαβ/κο στην Αθηνα να κανω δουλειες που μπορει να εχουν μεινει πισω, και να ξεκουραστω λιγακι, μην παω κατευθειαν στη δουλεια Click για ανάπτυξη... Μια χαρά! Απλά τώρα πρέπει να σβήνουμε τις μέρες στο ημερολόγιο σαν τους φυλακισμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:31 Η Αντα έγραψε: #20.132 31-07-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρά! Απλά τώρα πρέπει να σβήνουμε τις μέρες στο ημερολόγιο σαν τους φυλακισμένους Click για ανάπτυξη... Μπα εχω αλλο στοχο...ποτε θα φυγει το αφεντικο με αδεια!!! Γιατι οταν θα επιστρεψει, εγω θα φυγω με αδεια!! yes yes yes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.133 31-07-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπα εχω αλλο στοχο...ποτε θα φυγει το αφεντικο με αδεια!!! Γιατι οταν θα επιστρεψει, εγω θα φυγω με αδεια!! yes yes yes Click για ανάπτυξη... Σωστά κι αυτό που το πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.134 31-07-08 12:57 Καλέ τι νέκρα έπεσε σήμερα? Σνιφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #20.135 31-07-08 13:00 Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.136 31-07-08 13:01 Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.137 31-07-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Click για ανάπτυξη... γύρισε απ'τη Γερμανία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:07 Η Αντα έγραψε: #20.138 31-07-08 13:07 Γυρισε ..αλλα ειναι απο το πρωι στο γραφειο του, τακτοποιει τα δικα του θεματα πρωτα και μετα ..αργοτερα..θα μας δωσει σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #20.139 31-07-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Click για ανάπτυξη... Πηρα κονσερβουλες με διαφορες γευσεις, αμμο, γρασιδι για τη Πισου..τα κλασικα δηλαδη. Α! Και χαπακια για αποπαρασιτωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #20.140 31-07-08 13:12 Αυτη τη σειρα της royal canin - belezza, vitalidad etc- δεν την εχει δυστυχως το pet stop...μου ειπαν οτι κανεις δεν την ξαναζητησει, γι'αυτο δεν την φερνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1005 1006 1007 1008 1009 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ουφφφ!! καλα τι επαθα σημερα το πρωι.....εχασα το δαχτυλιδι μου με τη μωβ καρδουλα που φοραω, και σημαινει πολλά για μενα. Ειχα κανει το σπιτι ανω κατω..το κακο ηταν που δεν θυμονουν που το ειχα αφησει. Το βρηκε ο Γιωργος κατω απο το κομοδινο...πιο κακο γατακι επαιξε και το'ριξε κατω??? Τι μανια και αυτη, οτι μπορουν να μετακινησουν με την πατουσα τους να το ριχνουν στο πατωμα.... Click για ανάπτυξη... κι εγώ βρίσκω διάφορα αντικείμενα στο πάτωμα... αλλά σπάνια μπορώ να πω... τι να κάνουμε οι... συγκάτοικοί μας ιδιοποιούνται κι αυτοί τα πραγματά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #20.130 31-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραίο και το Βουκουρέστι... Θα πάς μόνη σου? Πολλές μέρες? Click για ανάπτυξη... Φετος θα παω μονη μου, θελω να αναπληρωσω καποιες επικοδοιμητικες συζητησεις με τις φιλες μου ...περσι πηγα μαζι με τον Γιωργο. Για 5 μερες θα παω..να εχω και το σαβ/κο στην Αθηνα να κανω δουλειες που μπορει να εχουν μεινει πισω, και να ξεκουραστω λιγακι, μην παω κατευθειαν στη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.131 31-07-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φετος θα παω μονη μου, θελω να αναπληρωσω καποιες επικοδοιμητικες συζητησεις με τις φιλες μου ...περσι πηγα μαζι με τον Γιωργο. Για 5 μερες θα παω..να εχω και το σαβ/κο στην Αθηνα να κανω δουλειες που μπορει να εχουν μεινει πισω, και να ξεκουραστω λιγακι, μην παω κατευθειαν στη δουλεια Click για ανάπτυξη... Μια χαρά! Απλά τώρα πρέπει να σβήνουμε τις μέρες στο ημερολόγιο σαν τους φυλακισμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:31 Η Αντα έγραψε: #20.132 31-07-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρά! Απλά τώρα πρέπει να σβήνουμε τις μέρες στο ημερολόγιο σαν τους φυλακισμένους Click για ανάπτυξη... Μπα εχω αλλο στοχο...ποτε θα φυγει το αφεντικο με αδεια!!! Γιατι οταν θα επιστρεψει, εγω θα φυγω με αδεια!! yes yes yes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.133 31-07-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπα εχω αλλο στοχο...ποτε θα φυγει το αφεντικο με αδεια!!! Γιατι οταν θα επιστρεψει, εγω θα φυγω με αδεια!! yes yes yes Click για ανάπτυξη... Σωστά κι αυτό που το πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.134 31-07-08 12:57 Καλέ τι νέκρα έπεσε σήμερα? Σνιφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #20.135 31-07-08 13:00 Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.136 31-07-08 13:01 Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.137 31-07-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Click για ανάπτυξη... γύρισε απ'τη Γερμανία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:07 Η Αντα έγραψε: #20.138 31-07-08 13:07 Γυρισε ..αλλα ειναι απο το πρωι στο γραφειο του, τακτοποιει τα δικα του θεματα πρωτα και μετα ..αργοτερα..θα μας δωσει σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #20.139 31-07-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Click για ανάπτυξη... Πηρα κονσερβουλες με διαφορες γευσεις, αμμο, γρασιδι για τη Πισου..τα κλασικα δηλαδη. Α! Και χαπακια για αποπαρασιτωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #20.140 31-07-08 13:12 Αυτη τη σειρα της royal canin - belezza, vitalidad etc- δεν την εχει δυστυχως το pet stop...μου ειπαν οτι κανεις δεν την ξαναζητησει, γι'αυτο δεν την φερνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1005 1006 1007 1008 1009 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραίο και το Βουκουρέστι... Θα πάς μόνη σου? Πολλές μέρες? Click για ανάπτυξη... Φετος θα παω μονη μου, θελω να αναπληρωσω καποιες επικοδοιμητικες συζητησεις με τις φιλες μου ...περσι πηγα μαζι με τον Γιωργο. Για 5 μερες θα παω..να εχω και το σαβ/κο στην Αθηνα να κανω δουλειες που μπορει να εχουν μεινει πισω, και να ξεκουραστω λιγακι, μην παω κατευθειαν στη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.131 31-07-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φετος θα παω μονη μου, θελω να αναπληρωσω καποιες επικοδοιμητικες συζητησεις με τις φιλες μου ...περσι πηγα μαζι με τον Γιωργο. Για 5 μερες θα παω..να εχω και το σαβ/κο στην Αθηνα να κανω δουλειες που μπορει να εχουν μεινει πισω, και να ξεκουραστω λιγακι, μην παω κατευθειαν στη δουλεια Click για ανάπτυξη... Μια χαρά! Απλά τώρα πρέπει να σβήνουμε τις μέρες στο ημερολόγιο σαν τους φυλακισμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:31 Η Αντα έγραψε: #20.132 31-07-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρά! Απλά τώρα πρέπει να σβήνουμε τις μέρες στο ημερολόγιο σαν τους φυλακισμένους Click για ανάπτυξη... Μπα εχω αλλο στοχο...ποτε θα φυγει το αφεντικο με αδεια!!! Γιατι οταν θα επιστρεψει, εγω θα φυγω με αδεια!! yes yes yes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.133 31-07-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπα εχω αλλο στοχο...ποτε θα φυγει το αφεντικο με αδεια!!! Γιατι οταν θα επιστρεψει, εγω θα φυγω με αδεια!! yes yes yes Click για ανάπτυξη... Σωστά κι αυτό που το πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.134 31-07-08 12:57 Καλέ τι νέκρα έπεσε σήμερα? Σνιφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #20.135 31-07-08 13:00 Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.136 31-07-08 13:01 Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.137 31-07-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Click για ανάπτυξη... γύρισε απ'τη Γερμανία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:07 Η Αντα έγραψε: #20.138 31-07-08 13:07 Γυρισε ..αλλα ειναι απο το πρωι στο γραφειο του, τακτοποιει τα δικα του θεματα πρωτα και μετα ..αργοτερα..θα μας δωσει σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #20.139 31-07-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Click για ανάπτυξη... Πηρα κονσερβουλες με διαφορες γευσεις, αμμο, γρασιδι για τη Πισου..τα κλασικα δηλαδη. Α! Και χαπακια για αποπαρασιτωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #20.140 31-07-08 13:12 Αυτη τη σειρα της royal canin - belezza, vitalidad etc- δεν την εχει δυστυχως το pet stop...μου ειπαν οτι κανεις δεν την ξαναζητησει, γι'αυτο δεν την φερνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1005 1006 1007 1008 1009 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φετος θα παω μονη μου, θελω να αναπληρωσω καποιες επικοδοιμητικες συζητησεις με τις φιλες μου ...περσι πηγα μαζι με τον Γιωργο. Για 5 μερες θα παω..να εχω και το σαβ/κο στην Αθηνα να κανω δουλειες που μπορει να εχουν μεινει πισω, και να ξεκουραστω λιγακι, μην παω κατευθειαν στη δουλεια Click για ανάπτυξη... Μια χαρά! Απλά τώρα πρέπει να σβήνουμε τις μέρες στο ημερολόγιο σαν τους φυλακισμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:31 Η Αντα έγραψε: #20.132 31-07-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρά! Απλά τώρα πρέπει να σβήνουμε τις μέρες στο ημερολόγιο σαν τους φυλακισμένους Click για ανάπτυξη... Μπα εχω αλλο στοχο...ποτε θα φυγει το αφεντικο με αδεια!!! Γιατι οταν θα επιστρεψει, εγω θα φυγω με αδεια!! yes yes yes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.133 31-07-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπα εχω αλλο στοχο...ποτε θα φυγει το αφεντικο με αδεια!!! Γιατι οταν θα επιστρεψει, εγω θα φυγω με αδεια!! yes yes yes Click για ανάπτυξη... Σωστά κι αυτό που το πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.134 31-07-08 12:57 Καλέ τι νέκρα έπεσε σήμερα? Σνιφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #20.135 31-07-08 13:00 Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.136 31-07-08 13:01 Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.137 31-07-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Click για ανάπτυξη... γύρισε απ'τη Γερμανία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:07 Η Αντα έγραψε: #20.138 31-07-08 13:07 Γυρισε ..αλλα ειναι απο το πρωι στο γραφειο του, τακτοποιει τα δικα του θεματα πρωτα και μετα ..αργοτερα..θα μας δωσει σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #20.139 31-07-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Click για ανάπτυξη... Πηρα κονσερβουλες με διαφορες γευσεις, αμμο, γρασιδι για τη Πισου..τα κλασικα δηλαδη. Α! Και χαπακια για αποπαρασιτωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #20.140 31-07-08 13:12 Αυτη τη σειρα της royal canin - belezza, vitalidad etc- δεν την εχει δυστυχως το pet stop...μου ειπαν οτι κανεις δεν την ξαναζητησει, γι'αυτο δεν την φερνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1005 1006 1007 1008 1009 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρά! Απλά τώρα πρέπει να σβήνουμε τις μέρες στο ημερολόγιο σαν τους φυλακισμένους Click για ανάπτυξη... Μπα εχω αλλο στοχο...ποτε θα φυγει το αφεντικο με αδεια!!! Γιατι οταν θα επιστρεψει, εγω θα φυγω με αδεια!! yes yes yes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.133 31-07-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπα εχω αλλο στοχο...ποτε θα φυγει το αφεντικο με αδεια!!! Γιατι οταν θα επιστρεψει, εγω θα φυγω με αδεια!! yes yes yes Click για ανάπτυξη... Σωστά κι αυτό που το πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.134 31-07-08 12:57 Καλέ τι νέκρα έπεσε σήμερα? Σνιφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #20.135 31-07-08 13:00 Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.136 31-07-08 13:01 Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.137 31-07-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Click για ανάπτυξη... γύρισε απ'τη Γερμανία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:07 Η Αντα έγραψε: #20.138 31-07-08 13:07 Γυρισε ..αλλα ειναι απο το πρωι στο γραφειο του, τακτοποιει τα δικα του θεματα πρωτα και μετα ..αργοτερα..θα μας δωσει σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #20.139 31-07-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Click για ανάπτυξη... Πηρα κονσερβουλες με διαφορες γευσεις, αμμο, γρασιδι για τη Πισου..τα κλασικα δηλαδη. Α! Και χαπακια για αποπαρασιτωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #20.140 31-07-08 13:12 Αυτη τη σειρα της royal canin - belezza, vitalidad etc- δεν την εχει δυστυχως το pet stop...μου ειπαν οτι κανεις δεν την ξαναζητησει, γι'αυτο δεν την φερνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1005 1006 1007 1008 1009 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπα εχω αλλο στοχο...ποτε θα φυγει το αφεντικο με αδεια!!! Γιατι οταν θα επιστρεψει, εγω θα φυγω με αδεια!! yes yes yes Click για ανάπτυξη... Σωστά κι αυτό που το πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.134 31-07-08 12:57 Καλέ τι νέκρα έπεσε σήμερα? Σνιφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #20.135 31-07-08 13:00 Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.136 31-07-08 13:01 Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.137 31-07-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Click για ανάπτυξη... γύρισε απ'τη Γερμανία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:07 Η Αντα έγραψε: #20.138 31-07-08 13:07 Γυρισε ..αλλα ειναι απο το πρωι στο γραφειο του, τακτοποιει τα δικα του θεματα πρωτα και μετα ..αργοτερα..θα μας δωσει σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #20.139 31-07-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Click για ανάπτυξη... Πηρα κονσερβουλες με διαφορες γευσεις, αμμο, γρασιδι για τη Πισου..τα κλασικα δηλαδη. Α! Και χαπακια για αποπαρασιτωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #20.140 31-07-08 13:12 Αυτη τη σειρα της royal canin - belezza, vitalidad etc- δεν την εχει δυστυχως το pet stop...μου ειπαν οτι κανεις δεν την ξαναζητησει, γι'αυτο δεν την φερνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1005 1006 1007 1008 1009 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλέ τι νέκρα έπεσε σήμερα? Σνιφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #20.135 31-07-08 13:00 Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.136 31-07-08 13:01 Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.137 31-07-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Click για ανάπτυξη... γύρισε απ'τη Γερμανία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:07 Η Αντα έγραψε: #20.138 31-07-08 13:07 Γυρισε ..αλλα ειναι απο το πρωι στο γραφειο του, τακτοποιει τα δικα του θεματα πρωτα και μετα ..αργοτερα..θα μας δωσει σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #20.139 31-07-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Click για ανάπτυξη... Πηρα κονσερβουλες με διαφορες γευσεις, αμμο, γρασιδι για τη Πισου..τα κλασικα δηλαδη. Α! Και χαπακια για αποπαρασιτωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #20.140 31-07-08 13:12 Αυτη τη σειρα της royal canin - belezza, vitalidad etc- δεν την εχει δυστυχως το pet stop...μου ειπαν οτι κανεις δεν την ξαναζητησει, γι'αυτο δεν την φερνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1005 1006 1007 1008 1009 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.136 31-07-08 13:01 Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.137 31-07-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Click για ανάπτυξη... γύρισε απ'τη Γερμανία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:07 Η Αντα έγραψε: #20.138 31-07-08 13:07 Γυρισε ..αλλα ειναι απο το πρωι στο γραφειο του, τακτοποιει τα δικα του θεματα πρωτα και μετα ..αργοτερα..θα μας δωσει σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #20.139 31-07-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Click για ανάπτυξη... Πηρα κονσερβουλες με διαφορες γευσεις, αμμο, γρασιδι για τη Πισου..τα κλασικα δηλαδη. Α! Και χαπακια για αποπαρασιτωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #20.140 31-07-08 13:12 Αυτη τη σειρα της royal canin - belezza, vitalidad etc- δεν την εχει δυστυχως το pet stop...μου ειπαν οτι κανεις δεν την ξαναζητησει, γι'αυτο δεν την φερνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1005 1006 1007 1008 1009 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.137 31-07-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Click για ανάπτυξη... γύρισε απ'τη Γερμανία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:07 Η Αντα έγραψε: #20.138 31-07-08 13:07 Γυρισε ..αλλα ειναι απο το πρωι στο γραφειο του, τακτοποιει τα δικα του θεματα πρωτα και μετα ..αργοτερα..θα μας δωσει σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #20.139 31-07-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Click για ανάπτυξη... Πηρα κονσερβουλες με διαφορες γευσεις, αμμο, γρασιδι για τη Πισου..τα κλασικα δηλαδη. Α! Και χαπακια για αποπαρασιτωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #20.140 31-07-08 13:12 Αυτη τη σειρα της royal canin - belezza, vitalidad etc- δεν την εχει δυστυχως το pet stop...μου ειπαν οτι κανεις δεν την ξαναζητησει, γι'αυτο δεν την φερνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1005 1006 1007 1008 1009 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. Click για ανάπτυξη... γύρισε απ'τη Γερμανία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:07 Η Αντα έγραψε: #20.138 31-07-08 13:07 Γυρισε ..αλλα ειναι απο το πρωι στο γραφειο του, τακτοποιει τα δικα του θεματα πρωτα και μετα ..αργοτερα..θα μας δωσει σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #20.139 31-07-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Click για ανάπτυξη... Πηρα κονσερβουλες με διαφορες γευσεις, αμμο, γρασιδι για τη Πισου..τα κλασικα δηλαδη. Α! Και χαπακια για αποπαρασιτωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #20.140 31-07-08 13:12 Αυτη τη σειρα της royal canin - belezza, vitalidad etc- δεν την εχει δυστυχως το pet stop...μου ειπαν οτι κανεις δεν την ξαναζητησει, γι'αυτο δεν την φερνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1005 1006 1007 1008 1009 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γυρισε ..αλλα ειναι απο το πρωι στο γραφειο του, τακτοποιει τα δικα του θεματα πρωτα και μετα ..αργοτερα..θα μας δωσει σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #20.139 31-07-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Click για ανάπτυξη... Πηρα κονσερβουλες με διαφορες γευσεις, αμμο, γρασιδι για τη Πισου..τα κλασικα δηλαδη. Α! Και χαπακια για αποπαρασιτωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #20.140 31-07-08 13:12 Αυτη τη σειρα της royal canin - belezza, vitalidad etc- δεν την εχει δυστυχως το pet stop...μου ειπαν οτι κανεις δεν την ξαναζητησει, γι'αυτο δεν την φερνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1005 1006 1007 1008 1009 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1007 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop? Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! Click για ανάπτυξη... Πηρα κονσερβουλες με διαφορες γευσεις, αμμο, γρασιδι για τη Πισου..τα κλασικα δηλαδη. Α! Και χαπακια για αποπαρασιτωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #20.140 31-07-08 13:12 Αυτη τη σειρα της royal canin - belezza, vitalidad etc- δεν την εχει δυστυχως το pet stop...μου ειπαν οτι κανεις δεν την ξαναζητησει, γι'αυτο δεν την φερνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αυτη τη σειρα της royal canin - belezza, vitalidad etc- δεν την εχει δυστυχως το pet stop...μου ειπαν οτι κανεις δεν την ξαναζητησει, γι'αυτο δεν την φερνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.