Birman-maniacs

Αληθεια μετα που θα γεννηθουν τα μικρα, πρεπει να απομονωσεις τον Μορφεα?:hmm:
Δεν έχω ιδέα... θα δείξει πως θα τον δεχτεί... κι εκείνος πως θα είναι με τα μικρά... είμαι εντελώς άπειρη σε κάτι τέτοιο... έχει αναφερθεί στο mycat το θέμα αυτό παλιότερα... πάω να το χαζέψω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η καλυτερη τους ειναι τωρα, γιατι ο Γιωργος εχει αδεια και κανει διαφορες δουλιτσες στο σπιτι..με αποτελεσμα να εχουν και νεα ''ενδιαφεροντα''. ;)
Θέλουν παρείτσα μωρέ... παρόλο που είναι δυο μαζί... τους αρέσει να χαζολογάνε στα πόδια μας και να ανακατεύονται στις δουλειές μας... πάντως είναι τόσο ωραίο παρεάκι... ακόμα κι αν είναι μόνη μου στο σπίτι ποτέ μα ποτέ δεν αισθάνομαι μοναξιά! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πράγματι ειναι ωραια να ''μπερδευονται'' στα ποδια σου...τους αρεσει να χωνονται παντου, να τριβονται σε ολες τις νεες επιφανειες για να αφηνουν τη ''σφραγιδα'' τους.:P

Πράγματι ειναι ωραια να ''μπερδευονται'' στα ποδια σου...τους αρεσει να χωνονται παντου, να τριβονται σε ολες τις νεες επιφανειες για να αφηνουν τη ''σφραγιδα'' τους.:P
Nαι.. ναι γι'αυτό το κάνουν... τελευταία το κάνουν πολύ έντονα...

Κανένα site να ψαχουλέψουμε έχεις? :hmm:

Περιμένω πως και πως να πάμε στη Πάτμο... τέλη Αυγούστου όμως... πήρα το passport που έχει αφιέρωμα... πρέπει να είναι πανέμορφη! :)
Δεν συναντήσαμε έναν που να έχει πάει και να μην έχει ενθουσιαστεί!
Και η Άνδρος είναι εκπληκτική!! ;)

https://passport.kathimerini.gr/

Αληθεια ?? δεν εχω παει Πατμο ...και εμεις τελη Αυγουστου θα παμε. Μετα εχω κανονισει να παω Ρουμανια για να δω και τις φιλες μου.;)

Ουφφφ!! καλα τι επαθα σημερα το πρωι.....εχασα το δαχτυλιδι μου με τη μωβ καρδουλα που φοραω, και σημαινει πολλά για μενα. Ειχα κανει το σπιτι ανω κατω..το κακο ηταν που δεν θυμονουν που το ειχα αφησει. Το βρηκε ο Γιωργος κατω απο το κομοδινο...πιο κακο γατακι επαιξε και το'ριξε κατω??? :hmm:Τι μανια και αυτη, οτι μπορουν να μετακινησουν με την πατουσα τους να το ριχνουν στο πατωμα....:(

Αληθεια ?? δεν εχω παει Πατμο ...και εμεις τελη Αυγουστου θα παμε. Μετα εχω κανονισει να παω Ρουμανια για να δω και τις φιλες μου.;)
Ωραίο και το Βουκουρέστι... :)Θα πάς μόνη σου? Πολλές μέρες?

Ουφφφ!! καλα τι επαθα σημερα το πρωι.....εχασα το δαχτυλιδι μου με τη μωβ καρδουλα που φοραω, και σημαινει πολλά για μενα. Ειχα κανει το σπιτι ανω κατω..το κακο ηταν που δεν θυμονουν που το ειχα αφησει. Το βρηκε ο Γιωργος κατω απο το κομοδινο...πιο κακο γατακι επαιξε και το'ριξε κατω??? :hmm:Τι μανια και αυτη, οτι μπορουν να μετακινησουν με την πατουσα τους να το ριχνουν στο πατωμα....:(
:lol:κι εγώ βρίσκω διάφορα αντικείμενα στο πάτωμα... αλλά σπάνια μπορώ να πω... τι να κάνουμε οι... συγκάτοικοί μας ιδιοποιούνται κι αυτοί τα πραγματά μας! :lol:

Ωραίο και το Βουκουρέστι... :)Θα πάς μόνη σου? Πολλές μέρες?
Φετος θα παω μονη μου, θελω να αναπληρωσω καποιες επικοδοιμητικες συζητησεις με τις φιλες μου ;)...περσι πηγα μαζι με τον Γιωργο.:cool: Για 5 μερες θα παω..να εχω και το σαβ/κο στην Αθηνα να κανω δουλειες που μπορει να εχουν μεινει πισω, και να ξεκουραστω λιγακι, μην παω κατευθειαν στη δουλεια :down:

Φετος θα παω μονη μου, θελω να αναπληρωσω καποιες επικοδοιμητικες συζητησεις με τις φιλες μου ;)...περσι πηγα μαζι με τον Γιωργο.:cool: Για 5 μερες θα παω..να εχω και το σαβ/κο στην Αθηνα να κανω δουλειες που μπορει να εχουν μεινει πισω, και να ξεκουραστω λιγακι, μην παω κατευθειαν στη δουλεια :down:
Μια χαρά! :)Απλά τώρα πρέπει να σβήνουμε τις μέρες στο ημερολόγιο σαν τους φυλακισμένους:lol:

Μια χαρά! :)Απλά τώρα πρέπει να σβήνουμε τις μέρες στο ημερολόγιο σαν τους φυλακισμένους:lol:
Μπα εχω αλλο στοχο...ποτε θα φυγει το αφεντικο με αδεια!!! :up::up: Γιατι οταν θα επιστρεψει, εγω θα φυγω με αδεια!! yes yes yes:up::up::lol:

Μπα εχω αλλο στοχο...ποτε θα φυγει το αφεντικο με αδεια!!! :up::up: Γιατι οταν θα επιστρεψει, εγω θα φυγω με αδεια!! yes yes yes:up::up::lol:
Σωστά κι αυτό που το πας;)

Καλέ τι νέκρα έπεσε σήμερα?
Σνιφ... :(

Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. :(

Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop?
Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! :lol:

Εχω δουλιτσα και σημερα....απο δω και περα ετσι γενικα θα ειναι η κατασταση. :(
γύρισε απ'τη Γερμανία? :hmm:

Γυρισε ..αλλα ειναι απο το πρωι στο γραφειο του, τακτοποιει τα δικα του θεματα πρωτα και μετα ..αργοτερα..θα μας δωσει σημασια!! :down:

Αντα τι τους ψώνισες χθες από το Pet Stop?
Λέω να πάω κι εγώ σήμερα να τους πάρω τη vitality και τη wellness...την έχω ερωτευτεί κι εγώ αυτή τη σειρά...βρε γι'αυτό ο Alfie είναι μες την ενέργεια... από τo ginseng της vitality! :lol:
Πηρα κονσερβουλες με διαφορες γευσεις, αμμο, γρασιδι για τη Πισου..τα κλασικα δηλαδη. Α! Και χαπακια για αποπαρασιτωση!! :cool:

Αυτη τη σειρα της royal canin - belezza, vitalidad etc- δεν την εχει δυστυχως το pet stop...μου ειπαν οτι κανεις δεν την ξαναζητησει, γι'αυτο δεν την φερνουν.:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back