Birman-maniacs

Bασίλη... μπράβο που το ευχαριστήθηκες!!

Μας κάλυψες όλους με την έκθεσή σου...
Σ'ευχαριστώ για τα καλά λόγια του κοριτσιού μου.. θέλει ακόμα χρόνο για να φανεί η τιγρέ ομορφιά της... :lol:Ευελπιστώ να μοιάσει στο μπαμπά της... θα σας δείξω όλη τη γέννα...
'Οσο για τον erefer... τι να πω... απλά ΤΕΛΕΙΟΣ!! :up:
Παντως σε αποζημίωσε η Ινα ε? ;)
Nαί με αποζημίωσε:D Εν τω μεταξύ δεν πάει για δουλειά τώρα απ'οτι κατάλαβα και είναι σπίτι, θα της ξαναστείλω σήμερα να μου στείλει καμια φωτό ακόμα, είμαι άπληστος:D Η Faraya θα γίνει πολύ ομορφη, φαίνεται;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!!!
Δεν κοιμήθηκα καλά:(.... η Καλυψώ βάραγε το πορτάκι τους για να μπει μέσα στο σπίτι... (ντουπ ντουπ)... αφού κάθε βράδυ κοιμούνται ήσυχα στη δροσιά... τι στο καλό έπαθε χθες?? :mad:
Φυσικά δεν πτοηθήκαμε... βγήκα έξω της μίλησα γλυκά... ξαναχτύπησε για λίγο και μετά ξεράθηκε στον ύπνο...
Θα γίνω κουραστική αλλά..7 η ώρα το πρωί άρχισαν οι βλάκες στην οικοδομή(το έλεγξα το ωράριο τους είναι νόμιμο, απλά έρχονται πιο νωρίς και πιάνουν την πάρλα)έτσι ξύπνησε ο παραπονιάρης μου και μου νιαούριζε, μετά ξυπνησε και η ζηλιάρα μου και τα πήρα και τα δύο και πήγαμε να κοιμηθο΄΄υμε στο σαλόνι που είχε λιγότερη φασαρία!Ναι, συνεχισαν τα νιαοου νιαου και έτσι τα αφησα μόνα τους στο δωμάτιο και πήγα στο σαλόνι και ξεράθηκα για 2,5 ώρες!!!Η καλύτερη κίνηση που έκανα!!!!:up:Μετά ήταν όλο γλύκες τα μικρά μου και ορέξεις..Εγώ είχα χορτάσει ύπνο και όλα καλά!:D

Γιούλη τελικά κατάλαβες τι είχε πάθει η μικρή σου και νιαούριζε???:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nαί με αποζημίωσε:D Εν τω μεταξύ δεν πάει για δουλειά τώρα απ'οτι κατάλαβα και είναι σπίτι, θα της ξαναστείλω σήμερα να μου στείλει καμια φωτό ακόμα, είμαι άπληστος:D Η Faraya θα γίνει πολύ ομορφη, φαίνεται;)
Το έμπειρό σου μάτι το έπιασε... ;)

Kαλημέρα!!! Οπως φαντάζεστε πέρασα απλώς φανταστικά, απίστευτα, ονειρικά:D Μετά απο ενα ψυχοφθόρο πεντάλεπτο τσακωμό με τη Κατερίνα κατάφερα να επιβληθώ με το που πατήσαμε το πόδι μας
και νοικιάσαμε γουρούνα:lol: Πολύ γέλιο η γουρούνα αλλά ψιλοεπικίνδυνη να πώ την αλήθεια. Πραγματικά ήταν το κάτι αλλο η Σαντορίνη. Βαρέθηκα να κάνω μπάνιο, είτε σε πισίνα είτε σε θάλασσα,
το καταευχαριστηθήκαμε:up: Το μόνο πράγμα που μου χάλασε τη διάθεση ήταν το έγκλημα που έγινε.. αν και το μάθαμε τη Δευτέρα το πρωί. Εφαγα κανα μισάωρο να σας διαβάσω αλλά τα κατάφερα:)
Καλό μήνα δεν σας είπα πριν φύγω, το λέω τώρα!
Γιούλη χρόνια πολλά για την επέτειο σου με τον Μάριο, να είσαι πάντα ευτυχισμένη, ο πίνακας απλώς καταπληκτικός, τέλειο Δώρο!
Να σου ζήσει η Faraya και καλώς να τη δεχτείς!!! Δεν λέω τίποτα αλλο, είναι πανέμορφη!
Δανάη επίσης πολύ όμορφος ο Ερωτάς σου!
Θοδωρή η Magalie σου με άφησε άφωνο με το Birman manual της:lol::lol::lol:
Μαντεψτε, μου έστειλαν και εμένα φωτογραφίες.. αυτη τη φορά απο κινητό Nokia N73:blink:(Ναι Δανάη δεν είσαι η μόνη..:lol:)
Τι άλλο θα δούν τα μάτια μου! Μου έστειλε η Ινα και μάλιστα
3 φορές γιατί νόμιζε οτι δεν της έπαιρνα επειδή της απαντούσα πάντα μετά. Τελικά μου απάντησε τι τροφή και άμμο χρησιμοποιεί(απο κροκέτες δίνει Royal Canin Babycat κυρίως και απο άμμο μια άσχετη,Cat's best) σε
ενα μεγάλο email για τα δικά της δεδομένα, μάλλον πρέπει να πίστεψε οτι τσαντίστηκα που άργησαν να απαντήσουν:D
Ο erefer μου είπε οτι εκτός απο όμορφος είναι εξαιρετικά μεγάλο και δυνατό γατάκι. Μου είπε κιόλας οτι τώρα
εμβολιάστηκαν και τα δύο για τη λύσσα και μπήκε και το chip τους. Στις αρχές Σεπτέμβρη θα κάνει το τεστ για την ομάδα αίματος:)
Η δικαιολογία για την καθυστέρηση στην απάντηση ήταν οτι ο Αντρέ έκανε αναβάθμιση στο site τους και αυτή έλειπε για δουλειά
Μου ζήτησε και το banner του birman.gr για να το βάλει στα links, λογικά για να με καλοπιάσει:lol:
Εγραψα ολόκληρη εκθεση αλλά τα νέα ήταν πολλά, σας βάζω τώρα φωτογραφίες.. τέρμα τα λόγια:cool:
ΚΑλωσήρθες Βασίλη μας έλειψες(και στους Σιμς φαντάζομαι:P)Μπράβο που το διασκέδασες και χάρηκα που σου έστειλε φωτος και εσένα η εκτροφέας!!!Τώρα θα δω τις φωτός του μικρού σου..Εχει μεγαλώσει απίστευτα!!:D

Θα γίνω κουραστική αλλά..7 η ώρα το πρωί άρχισαν οι βλάκες στην οικοδομή(το έλεγξα το ωράριο τους είναι νόμιμο, απλά έρχονται πιο νωρίς και πιάνουν την πάρλα)έτσι ξύπνησε ο παραπονιάρης μου και μου νιαούριζε, μετά ξυπνησε και η ζηλιάρα μου και τα πήρα και τα δύο και πήγαμε να κοιμηθο΄΄υμε στο σαλόνι που είχε λιγότερη φασαρία!Ναι, συνεχισαν τα νιαοου νιαου και έτσι τα αφησα μόνα τους στο δωμάτιο και πήγα στο σαλόνι και ξεράθηκα για 2,5 ώρες!!!Η καλύτερη κίνηση που έκανα!!!!:up:Μετά ήταν όλο γλύκες τα μικρά μου και ορέξεις..Εγώ είχα χορτάσει ύπνο και όλα καλά!:D

Γιούλη τελικά κατάλαβες τι είχε πάθει η μικρή σου και νιαούριζε???:hmm:
Α... τελικά κι εσένα δεν ήταν η...καλύτερή σου:(
Όχι δεν ξέρω τι την έπιασε... υποψιάζομαι ότι μάλλον πεινούσε γιατί όταν μπήκε μέσα το πρωί έτρεξε στο φαί!

2 Αυγούστου τραβήχτηκαν:) Καλός δεν είναι?:D

02082ot9.jpg

0208200cy3.jpg

02kuuylk4.jpg
Εγώ θα κάνω το συνηθισμένο σχόλιο:ΚΑλέ πες στο παιδί σου να μην παίζει τόσο πολύ με τα καρβουνάκια γιατί μουτζουρώνεται η μουρίτσα του:P:D:lol::lol::lol::lol::lol:

Ειναι πολυ γλυκουλι Βασιλη..οτι πρεπει για να τον ζουλας ολη μερα!!
Σ'ευχαριστώ Αντα:D Σήμερα το πρωί πετάχτηκα σε ενα pet shop που είναι κοντά στο σπίτι μου, Κτηνιατρική καπως ετσι λέγεται. Είχε την 10κιλη Everclean 13 ευρώ και τη μεγάλη συσκευασία Royal Canin 16.90. Για την άμμο ξέρω οτι την έχει σχετικά φθηνά, το ιδιο ισχύει και για την ξηρά τροφή? Γιατί δεν θυμάμαι απο αλλού τιμές. Αντα κυρίως σε σενα αναφέρομαι για να μην με γδάρουν αργότερα:lol:

Με ρυθμό!
Ζήτα Βασίλη!
Μηηη σταματάς
φωτό πολλές του Erefer
Στείλτες και σε μας!
:lol:

Α... τελικά κι εσένα δεν ήταν η...καλύτερή σου:(
Όχι δεν ξέρω τι την έπιασε... υποψιάζομαι ότι μάλλον πεινούσε γιατί όταν μπήκε μέσα το πρωί έτρεξε στο φαί!
Ναι εεεε???Μμμμμ :hmm::hmm:Κι εμένα φαι θέλουν ή νεράκι ή τουαλέτα πάντως κάτι θέλουν κάθε φορά..Αααα μπορεί να θέλουν και αγκαλίτσα!:DΒρε, αυτή η φορά ήταν πολύ καλή για εμένα σκέψου ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ!!!Αυτό είναι το καλύτερο!!!;)

ΚΑλωσήρθες Βασίλη μας έλειψες(και στους Σιμς φαντάζομαι:P)Μπράβο που το διασκέδασες και χάρηκα που σου έστειλε φωτος και εσένα η εκτροφέας!!!Τώρα θα δω τις φωτός του μικρού σου..Εχει μεγαλώσει απίστευτα!!:D
Καλημέρα Κατερίνα!!! Περίμενε 2 λεπτά ερχονται κι άλλες..:D

Εγώ θα κάνω το συνηθισμένο σχόλιο:ΚΑλέ πες στο παιδί σου να μην παίζει τόσο πολύ με τα καρβουνάκια γιατί μουτζουρώνεται η μουρίτσα του:P:D:lol::lol::lol::lol::lol:
ενώ η δικιά μου είναι καθαρό κοριτσάκι... βρε παιδιά δεν μοιάζει στη φωτό με χάμστερ? :hmm::lol:

ενώ η δικιά μου είναι καθαρό κοριτσάκι... βρε παιδιά δεν μοιάζει στη φωτό με χάμστερ? :hmm::lol:
Εμένα μοου θυμίζει αρκουδάκι μωρέ!!Κουκλίτσα είναι..Φαίνεται ελάχιστο το ταμπίσιο τρίχωμα της ακόμα μετά που θα φανεί θα σου λέω ότι παίζει με σοκολατάκια εσένα..:lol::lol::lol:

Με ρυθμό!
Ζήτα Βασίλη!
Μηηη σταματάς
φωτό πολλές του Erefer
Στείλτες και σε μας!
:lol:
:lol::lol::lol::lol:
Θα σταματήσω μονο οταν με βρίσουν και μου πούν να πάψω να τους ζαλίζω τα α...:lol::lol::lol: Τώρα που βρήκα ευκαιρία και είναι εδώ, σε κανα μισάωρο έφυγε το email:D

Εμένα μοου θυμίζει αρκουδάκι μωρέ!!Κουκλίτσα είναι..Φαίνεται ελάχιστο το ταμπίσιο τρίχωμα της ακόμα μετά που θα φανεί θα σου λέω ότι παίζει με σοκολατάκια εσένα..:lol::lol::lol:
Με γκοφρετάκια καλύτερα που έχουν ρίγες... :lol:

Δε μπόρεσα να αντισταθώ και τις έφτιαξα:D

1001561copy2vx9.jpg

1001563copy222kd0.jpg

10015882gtrstp9.jpg

1001582ggtnr9.jpg

1001587jjikl2ae9.jpg

Everclean το 10κιλο 12,5 ευρω. Για τη royal canin πες μου ποια ειναι η συσκευασια...1,5 ? :hmm:

Αχχ τι φατσουλα!!!!!!!!! μου εφτιαξες τη διαθεση Βασιλη!!:up:

Everclean το 10κιλο 12,5 ευρω. Για τη royal canin πες μου ποια ειναι η συσκευασια...1,5 ? :hmm:
Αχ Άντα και αυτό που σου έλεγα χθες..Royal Canin 2,5kg και η 5κιλη με ενδιαφέρει kitten(growth), Ever Clean 10kg 12,5 είπες???????:hmm:

Θα σε γελάσω Αντα δεν θυμάμαι:hmm:Απ'το pet stop λες εσύ αν δεν κάνω λάθος.. και εκεί εφτασε η χάρη μου:D Το μισό ευρώ δεν είναι πρόβλημα, γιατί για να πάω εκεί θα το κάψω σε βενζίνη, εκτός αν πάω για να στοκάρω:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back