Birman-maniacs

Ωραίες φωτό!!! Μεγάλωσε πολύ Βασίλη!! :up:
Κι ο Andre τους έχει σε πολύ ωραίο περιβάλλον... εξωτικό... καλοκαιρινό! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραίες φωτό!!! Μεγάλωσε πολύ Βασίλη!! :up:
Κι ο Andre τους έχει σε πολύ ωραίο περιβάλλον... εξωτικό... καλοκαιρινό! :lol:
Το ταλέντο του Αντρέ στη φωτογραφία είναι έμφυτο.. να φανταστείς μου έφαγε τρία τέταρτα με την τελευταία έκδοση του Photoshop να τις φτιάξω:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα αδέλφια της Faraya...

Fendi... choco tabby
Fadiya... seal
Fahari... choco

Συνημμένα

• fendi_20080804_2a.jpg
    fendi_20080804_2a.jpg
    47,6 KB · Εμφανίσεις: 20
  • fadiya_20080804_2.jpg
    fadiya_20080804_2.jpg
    64,2 KB · Εμφανίσεις: 21
  • fahari_20080804_2.jpg
    fahari_20080804_2.jpg
    70,3 KB · Εμφανίσεις: 23
Τα αδέλφια της Faraya...

Fendi... choco tabby
Fadiya... seal
Fahari... choco

Μεταπτυχιακό στη φωτογραφία οι Catalines! :P:lol:

Τα αδέλφια της Faraya...

Fendi... choco tabby
Fadiya... seal
Fahari... choco
Το τελευταίο έχει λίγη σοκολατίτσα στη μυτούλα του :lol::lol::lol:Όλα τα βιρμανάκια τρελαίνονται για σοκολατοειδή μου φαίνεται!!!:hmm:

Μεταπτυχιακό στη φωτογραφία οι Catalines! :P:lol:
Καλά οι δικές σου στις φωτογραφίες δε παίζονται πραγματικά!
Πολύ ωραία τα γατάκια:D

Και εδώ μικρός, χωρίς όμως κόκκινα μάτια αυτή τη φορά;)

1001548mmlop4.jpg

adqasdfqjuurt5.jpg

1001528jjjoh4.jpg

Και εδώ μικρός, χωρίς όμως κόκκινα μάτια αυτή τη φορά;)

1001548mmlop4.jpg

adqasdfqjuurt5.jpg

1001528jjjoh4.jpg
Άχου κουκλάκι είναι μωρέ!!!ΓΛΥΚΑ!!!:up:

catalines????????????????????????????????????:confused:
Το εκτροφείο λέγεται catalis από εκεί πήρα και το Μορφέα...
https://www.catalis-heilige-birma.de/τις λέω χαιδευτικά catalines γιατί είναι 2 αδελφές που το έχουν.
αν πας Kitten - gallery - litter "b" Θα δεις και φωτό του Μορφέα στο σπίτι μου λέγεται "Barishu".

Το εκτροφείο λέγεται catalis από εκεί πήρα και το Μορφέα...
https://www.catalis-heilige-birma.de/τις λέω χαιδευτικά catalines γιατί είναι 2 αδελφές που το έχουν.
αν πας Kitten - gallery - litter "b" Θα δεις και φωτό του Μορφέα στο σπίτι μου λέγεται "Barishu".
Αααααα δεν τα ήξερα αυτά!!:|:)Τέσπα δεν ανοιγει η σελίδα αλλά βλέπω ότι είναι γερμανός ο Μορφέας ε???Στην γερμανία έχει πολύ καλά εκτροφεία μάλλον!!!!:)Είναι το όνειρο μου να ζήσω σε αυτή τη χώρα..:)Αν πάω σε κανα 5χρονο και θέλει κανείς κανένα ανταποκριτή για κανα βιρμανάκι του να μου πει!!!Μπορεί να πάω κ για μεταπτυχιακό εκεί οπότε και πιο νωρίς..;)

Αααααα δεν τα ήξερα αυτά!!:|:)Τέσπα δεν ανοιγει η σελίδα αλλά βλέπω ότι είναι γερμανός ο Μορφέας ε???
Δοκίμασε εδώ https://www.catalis-heilige-birma.de/

Εστειλα στην Ινα:D Εκανε το λάθος να μου πεί οτι δε θα λείπει..:lol:

Αλλαξα smilies στο birman.gr, τα είδατε σας αρέσουν?:)

Εστειλα στην Ινα:D Εκανε το λάθος να μου πεί οτι δε θα λείπει..:lol:
Mαύρος Βασίλης που την έφαγε... :lol:Ελα βρε.. δείξε κατανόηση... :P:lol:

Αλλαξα smilies στο birman.gr, τα είδατε σας αρέσουν?:)
το χάζευα το site "μας" :cool: σήμερα.. αλλά δεν μπήκα στο forum...
Με τρέχουν άγρια οι Αμερικάνοι... ξενύχτησαν με τα νούμερα που τους έστειλα και τώρα είμαστε στα τηλέφωνα... το αυτάκι μου... :(

Mαύρος Βασίλης που την έφαγε... :lol:Ελα βρε.. δείξε κατανόηση... :P:lol:
Δεν υπάρχει κατανόηση:lol: Θέλω κι αλλες φωτογραφίες πάει και τελείωσε:D

το χάζευα το site "μας" :cool: σήμερα.. αλλά δεν μπήκα στο forum...
Με τρέχουν άγρια οι Αμερικάνοι... ξενύχτησαν με τα νούμερα που τους έστειλα και τώρα είμαστε στα τηλέφωνα... το αυτάκι μου... :(
Και εγώ ψάχνω για σπίτι στη χρυσή ευκαιρία τώρα..
Ευτυχώς που υπάρχει και το Ιντερνετ γιατί να κάτσω να ψάξω βαριέμαι απίστευτα:cool:

Λοιπον ξηρη τροφη royal canin....η μικρη συσκευασια γυρω στα 4 ευρω και μεσαια συσκευασια 12 ευρω. Αλλά αναλογα με τη γευση και για ποια περιπτωση ειναι, αλλαζει και η τιμη...:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back