Birman-maniacs

Θα γλιτώνεις και τα έξοδα της άμμου αν πάει στο βόθρο:lol:

Οντως,αλλα μετα θα διαμαρτυρονται οι γειτονες για την μποχα που αναβλιζει απο μεσα:lol::lol: ασε που καθε φορα που θα θελει να τα κανει θα πρεπει να παω να του τον ανοιγω:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οντως,αλλα μετα θα διαμαρτυρονται οι γειτονες για την μποχα που αναβλιζει απο μεσα:lol::lol: ασε που καθε φορα που θα θελει να τα κανει θα πρεπει να παω να του τον ανοιγω:lol::lol::lol:
Κάνε μια πατέντα εκεί κολλάς..:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάνε μια πατέντα εκεί κολλάς..:lol:

Νομιζω οτι βρηκα την πατεντα:hmm::hmm:...θα διασωληνωσω την αμμολεκανη απευθειας με τον βοθρο:lol::lol::lol:

Καλά είναι... Φαντάσου να ακούγανε Heavy metal, Death metal κλπ εκείνες τις μικρές και δύσκολες ώρες :Ρ
Γεια σας...Προσπαθώ να διαβάσω όλα αυτά που γράψατε....Αν και τα διάβαζα το πρωί είχα έναν η/υ που μου έσπαγε τα νεύρα αφήστε τα!!Ήταν υπολογιστής με χαρακτήρα μάλλον Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!:mad::mad:
Δεν κατάλαβα!!!:mad::mad:Τι έχει αυτή η μουσική???:)Εγώ κοιμάμαι άνετα με μουσική ότι και να ναι..Με νιαουρίσματα και φωνές δεν αντέχω!!:P

Οι δικές μου οι Γερμανίδες έβαλαν στο site τη καινούργια γέννα.
Γράφουν στο status των μωρών Not yet Available = Δεν είναι ακόμα διαθέσιμα...?? :blink:
Εσείς τι καταλαβαίνετε με αυτό? :hmm:
Εγώ κατάλαβα ότι δεν είναι ακόμα διαθέσιμες οι φωτογραφίες ίσως δεν βγήκαν καλά τα μοντέλα:lol::lol::lol:

Γεια σας...Προσπαθώ να διαβάσω όλα αυτά που γράψατε....Αν και τα διάβαζα το πρωί είχα έναν η/υ που μου έσπαγε τα νεύρα αφήστε τα!!Ήταν υπολογιστής με χαρακτήρα μάλλον Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!:mad::mad:
Δεν κατάλαβα!!!:mad::mad:Τι έχει αυτή η μουσική???:)Εγώ κοιμάμαι άνετα με μουσική ότι και να ναι..Με νιαουρίσματα και φωνές δεν αντέχω!!:P

Γεια σου Κατερινα,εγω μια φορα κοιμομουν και επεσε μια βομβα σε ενα εργοστασιο ρευματος στο Λιβανο,οφειλω να σου πω οτι οι αλλοι ηταν ξυπνιοι και πανικοβλητοι και εγω κοιμομουν του καλου καιρου:lol::lol::lol::lol:

Γεια σου Κατερινα,εγω μια φορα κοιμομουν και επεσε μια βομβα σε ενα εργοστασιο ρευματος στο Λιβανο,οφειλω να σου πω οτι οι αλλοι ηταν ξυπνιοι και πανικοβλητοι και εγω κοιμομουν του καλου καιρου:lol::lol::lol::lol:
Αχ βρε Θοδωρή μου σε ζηλεύω αφάνταστα!!!:/:Εγώ ένα τρίψιμο στην γατοφόρο ακούω και τρέχω πανικόβλητη..Άσε και αυτοί πια στην οικοδομή κάθε πρωί..Καλοκαίρι και κοιμάμαι με κλειστά πατζούρια:blink::blink::mad::mad:..Κάνω πολύ χάλια ύπνο τελευταία!!!:/::(

Mπορεί...θα τις ρωτήσω.. αλλά γενικά τελευταία δεν μου απαντούν γρήγορα...
Γιούλη τελικά τι σου είπαν.Αν το πάρουμε λέξη προς λέξη κάτι σαν οικόσιτο βγαίνει αλλά...μμμμμ:hmm: μπορείι να είναι και άσχετο αυτό που λέω...:redface::lol:

Αχ βρε Θοδωρή μου σε ζηλεύω αφάνταστα!!!:/:Εγώ ένα τρίψιμο στην γατοφόρο ακούω και τρέχω πανικόβλητη..Άσε και αυτοί πια στην οικοδομή κάθε πρωί..Καλοκαίρι και κοιμάμαι με κλειστά πατζούρια:blink::blink::mad::mad:..Κάνω πολύ χάλια ύπνο τελευταία!!!:/::(

Εγω θα σου προτεινα να κοιμασαι γυμνη ωστε οι εργατες να μην κανουν τιποτα αλλο απο το να κοιτανε εσενα:P:lol::lol:

Εγω θα σου προτεινα να κοιμασαι γυμνη ωστε οι εργατες να μην κανουν τιποτα αλλο απο το να κοιτανε εσενα:P:lol::lol:
:redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...:redface::redface::redface::redface:ΠΑΚΕΤΟ:mad:

:redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...:redface::redface::redface::redface:ΠΑΚΕΤΟ:mad:

Αυτο θα ηθελα να το δω:P:lol:

Αυτο θα ηθελα να το δω:P:lol:
:redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface:Ασε τώρα με κάνανε κομμάτια...ήταν να πάμε με την κολλητή μου στο αεροδρόμιο να πάρουμε μια φιλη από την ισπανία που έρχεται να με δει και ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ποτε μου το πε???30 λεπτά πριν!!!:blink::blink::blink::blink:Μάλλον θα πάρω ταξί!!!!:(

:redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface:Ασε τώρα με κάνανε κομμάτια...ήταν να πάμε με την κολλητή μου στο αεροδρόμιο να πάρουμε μια φιλη από την ισπανία που έρχεται να με δει και ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ποτε μου το πε???30 λεπτά πριν!!!:blink::blink::blink::blink:Μάλλον θα πάρω ταξί!!!!:(

Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος:D

Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος:D
Δεν είναι ότι φοβάμαι να πάω...Είναι ότι φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να γυρίσω..:redface::redface:Ακούγεται χαζό αλλά αλήθεια, δεν μπορώ αν έχω μεγάλη διαδρομή από το αγχος πονάει η κοιλιά μου και ζαλίζομαι και μεταά δεν θα μπορώ να πάρω το αμάξι να γυρίσουμε:redface::redface:

καλα αυτο θα ειναι φανταστικο!!!και οποιος ερχεται Ελλαδα για διακοπες να μας φερνει κι απο 1!!!!!!;):lol::lol::lol:
Να έρχεται για επίσκεψη κι αντί για κουτί με γλυκά να φέρνει γατοφόρο με βιρμανάκι:lol:

Καλημέρα!!
Χθες πήγα επίσκεψη στ΄ανιψάκια μου Άλφι και Pisu!:cool:
Ο Άλφι είναι μια απόλαυση... οι περιγραφές της 'Αντας δεν αρκούν για να τον χαρακτηρίσει κανείς...
Ενας καλοκάγαθος, γλυκός, χαδιάρης γίγαντας... κι η Pisu μια σεμνή διακριτκική κυρία!

μ'αρέσουν Κατερίνα τα red faces που βάζεις όταν κάνεις τέτοιες περιγραφές...:lol::lol::lol:

Σήμερα θα κάνω κοκτέιλ πάρτυ στο mycat για τα αποκαλυπτήρια του ονόματος της Faraya...τι ώρα λέτε να μπορέσετε να είστε? :hmm:

Στο μεταξυ αλλαξαν που αλλαξαν το site δεν βαλανε οτι τα δωσανε τα γατακια..ακομα free ειναι!!!!!
Καλέ τι'ν τούτοι?? Φαντάζεστε να πάρουμε τα γατιά κι αυτός να τα'χει ακόμα free στο site?...:lol:
Υποψιάζομαι ότι επειδή ο Andre δεν είχει ιδέα από pc κάποιος άλλος του το φτιάχνει κι επειδή έχει καιρό να πληρωθεί δεν ασχολείται!:lol::lol:

Καλημερα!!! ευχαριστουμε για τα καλα λογια Γιουλη!! :redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back