Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.061 07-08-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα γλιτώνεις και τα έξοδα της άμμου αν πάει στο βόθρο Click για ανάπτυξη... Οντως,αλλα μετα θα διαμαρτυρονται οι γειτονες για την μποχα που αναβλιζει απο μεσα ασε που καθε φορα που θα θελει να τα κανει θα πρεπει να παω να του τον ανοιγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:34 Ο erefer έγραψε: #21.062 07-08-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οντως,αλλα μετα θα διαμαρτυρονται οι γειτονες για την μποχα που αναβλιζει απο μεσα ασε που καθε φορα που θα θελει να τα κανει θα πρεπει να παω να του τον ανοιγω Click για ανάπτυξη... Κάνε μια πατέντα εκεί κολλάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:42 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.063 07-08-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κάνε μια πατέντα εκεί κολλάς.. Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι βρηκα την πατεντα...θα διασωληνωσω την αμμολεκανη απευθειας με τον βοθρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:54 Η katerina10: #21.064 07-08-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλά είναι... Φαντάσου να ακούγανε Heavy metal, Death metal κλπ εκείνες τις μικρές και δύσκολες ώρες :Ρ Click για ανάπτυξη... Γεια σας...Προσπαθώ να διαβάσω όλα αυτά που γράψατε....Αν και τα διάβαζα το πρωί είχα έναν η/υ που μου έσπαγε τα νεύρα αφήστε τα!!Ήταν υπολογιστής με χαρακτήρα μάλλον Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!! Δεν κατάλαβα!!!Τι έχει αυτή η μουσική???Εγώ κοιμάμαι άνετα με μουσική ότι και να ναι..Με νιαουρίσματα και φωνές δεν αντέχω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:56 Η katerina10: #21.065 07-08-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι δικές μου οι Γερμανίδες έβαλαν στο site τη καινούργια γέννα. Γράφουν στο status των μωρών Not yet Available = Δεν είναι ακόμα διαθέσιμα...?? Εσείς τι καταλαβαίνετε με αυτό? Click για ανάπτυξη... Εγώ κατάλαβα ότι δεν είναι ακόμα διαθέσιμες οι φωτογραφίες ίσως δεν βγήκαν καλά τα μοντέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.066 07-08-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γεια σας...Προσπαθώ να διαβάσω όλα αυτά που γράψατε....Αν και τα διάβαζα το πρωί είχα έναν η/υ που μου έσπαγε τα νεύρα αφήστε τα!!Ήταν υπολογιστής με χαρακτήρα μάλλον Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!! Δεν κατάλαβα!!!Τι έχει αυτή η μουσική???Εγώ κοιμάμαι άνετα με μουσική ότι και να ναι..Με νιαουρίσματα και φωνές δεν αντέχω!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Κατερινα,εγω μια φορα κοιμομουν και επεσε μια βομβα σε ενα εργοστασιο ρευματος στο Λιβανο,οφειλω να σου πω οτι οι αλλοι ηταν ξυπνιοι και πανικοβλητοι και εγω κοιμομουν του καλου καιρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:01 Η katerina10: #21.067 07-08-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γεια σου Κατερινα,εγω μια φορα κοιμομουν και επεσε μια βομβα σε ενα εργοστασιο ρευματος στο Λιβανο,οφειλω να σου πω οτι οι αλλοι ηταν ξυπνιοι και πανικοβλητοι και εγω κοιμομουν του καλου καιρου Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Θοδωρή μου σε ζηλεύω αφάνταστα!!!Εγώ ένα τρίψιμο στην γατοφόρο ακούω και τρέχω πανικόβλητη..Άσε και αυτοί πια στην οικοδομή κάθε πρωί..Καλοκαίρι και κοιμάμαι με κλειστά πατζούρια..Κάνω πολύ χάλια ύπνο τελευταία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #21.068 07-08-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mπορεί...θα τις ρωτήσω.. αλλά γενικά τελευταία δεν μου απαντούν γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Γιούλη τελικά τι σου είπαν.Αν το πάρουμε λέξη προς λέξη κάτι σαν οικόσιτο βγαίνει αλλά...μμμμμ μπορείι να είναι και άσχετο αυτό που λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:05 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.069 07-08-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ βρε Θοδωρή μου σε ζηλεύω αφάνταστα!!!Εγώ ένα τρίψιμο στην γατοφόρο ακούω και τρέχω πανικόβλητη..Άσε και αυτοί πια στην οικοδομή κάθε πρωί..Καλοκαίρι και κοιμάμαι με κλειστά πατζούρια..Κάνω πολύ χάλια ύπνο τελευταία!!! Click για ανάπτυξη... Εγω θα σου προτεινα να κοιμασαι γυμνη ωστε οι εργατες να μην κανουν τιποτα αλλο απο το να κοιτανε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:11 Η katerina10: #21.070 07-08-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σου προτεινα να κοιμασαι γυμνη ωστε οι εργατες να μην κανουν τιποτα αλλο απο το να κοιτανε εσενα Click για ανάπτυξη... Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:15 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.071 07-08-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Click για ανάπτυξη... Αυτο θα ηθελα να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:27 Η katerina10: #21.072 07-08-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτο θα ηθελα να το δω Click για ανάπτυξη... Ασε τώρα με κάνανε κομμάτια...ήταν να πάμε με την κολλητή μου στο αεροδρόμιο να πάρουμε μια φιλη από την ισπανία που έρχεται να με δει και ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ποτε μου το πε???30 λεπτά πριν!!!Μάλλον θα πάρω ταξί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.073 07-08-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ασε τώρα με κάνανε κομμάτια...ήταν να πάμε με την κολλητή μου στο αεροδρόμιο να πάρουμε μια φιλη από την ισπανία που έρχεται να με δει και ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ποτε μου το πε???30 λεπτά πριν!!!Μάλλον θα πάρω ταξί!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Η katerina10: #21.074 07-08-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ότι φοβάμαι να πάω...Είναι ότι φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να γυρίσω..Ακούγεται χαζό αλλά αλήθεια, δεν μπορώ αν έχω μεγάλη διαδρομή από το αγχος πονάει η κοιλιά μου και ζαλίζομαι και μεταά δεν θα μπορώ να πάρω το αμάξι να γυρίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.075 08-08-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα αυτο θα ειναι φανταστικο!!!και οποιος ερχεται Ελλαδα για διακοπες να μας φερνει κι απο 1!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να έρχεται για επίσκεψη κι αντί για κουτί με γλυκά να φέρνει γατοφόρο με βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.076 08-08-08 08:41 Καλημέρα!! Χθες πήγα επίσκεψη στ΄ανιψάκια μου Άλφι και Pisu! Ο Άλφι είναι μια απόλαυση... οι περιγραφές της 'Αντας δεν αρκούν για να τον χαρακτηρίσει κανείς... Ενας καλοκάγαθος, γλυκός, χαδιάρης γίγαντας... κι η Pisu μια σεμνή διακριτκική κυρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.077 08-08-08 08:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Click για ανάπτυξη... μ'αρέσουν Κατερίνα τα red faces που βάζεις όταν κάνεις τέτοιες περιγραφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.078 08-08-08 08:53 Σήμερα θα κάνω κοκτέιλ πάρτυ στο mycat για τα αποκαλυπτήρια του ονόματος της Faraya...τι ώρα λέτε να μπορέσετε να είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.079 08-08-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Στο μεταξυ αλλαξαν που αλλαξαν το site δεν βαλανε οτι τα δωσανε τα γατακια..ακομα free ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι'ν τούτοι?? Φαντάζεστε να πάρουμε τα γατιά κι αυτός να τα'χει ακόμα free στο site?... Υποψιάζομαι ότι επειδή ο Andre δεν είχει ιδέα από pc κάποιος άλλος του το φτιάχνει κι επειδή έχει καιρό να πληρωθεί δεν ασχολείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:42 Η Αντα έγραψε: #21.080 08-08-08 09:42 Καλημερα!!! ευχαριστουμε για τα καλα λογια Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1052 1053 1054 1055 1056 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα γλιτώνεις και τα έξοδα της άμμου αν πάει στο βόθρο Click για ανάπτυξη... Οντως,αλλα μετα θα διαμαρτυρονται οι γειτονες για την μποχα που αναβλιζει απο μεσα ασε που καθε φορα που θα θελει να τα κανει θα πρεπει να παω να του τον ανοιγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:34 Ο erefer έγραψε: #21.062 07-08-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οντως,αλλα μετα θα διαμαρτυρονται οι γειτονες για την μποχα που αναβλιζει απο μεσα ασε που καθε φορα που θα θελει να τα κανει θα πρεπει να παω να του τον ανοιγω Click για ανάπτυξη... Κάνε μια πατέντα εκεί κολλάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:42 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.063 07-08-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κάνε μια πατέντα εκεί κολλάς.. Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι βρηκα την πατεντα...θα διασωληνωσω την αμμολεκανη απευθειας με τον βοθρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:54 Η katerina10: #21.064 07-08-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλά είναι... Φαντάσου να ακούγανε Heavy metal, Death metal κλπ εκείνες τις μικρές και δύσκολες ώρες :Ρ Click για ανάπτυξη... Γεια σας...Προσπαθώ να διαβάσω όλα αυτά που γράψατε....Αν και τα διάβαζα το πρωί είχα έναν η/υ που μου έσπαγε τα νεύρα αφήστε τα!!Ήταν υπολογιστής με χαρακτήρα μάλλον Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!! Δεν κατάλαβα!!!Τι έχει αυτή η μουσική???Εγώ κοιμάμαι άνετα με μουσική ότι και να ναι..Με νιαουρίσματα και φωνές δεν αντέχω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:56 Η katerina10: #21.065 07-08-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι δικές μου οι Γερμανίδες έβαλαν στο site τη καινούργια γέννα. Γράφουν στο status των μωρών Not yet Available = Δεν είναι ακόμα διαθέσιμα...?? Εσείς τι καταλαβαίνετε με αυτό? Click για ανάπτυξη... Εγώ κατάλαβα ότι δεν είναι ακόμα διαθέσιμες οι φωτογραφίες ίσως δεν βγήκαν καλά τα μοντέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.066 07-08-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γεια σας...Προσπαθώ να διαβάσω όλα αυτά που γράψατε....Αν και τα διάβαζα το πρωί είχα έναν η/υ που μου έσπαγε τα νεύρα αφήστε τα!!Ήταν υπολογιστής με χαρακτήρα μάλλον Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!! Δεν κατάλαβα!!!Τι έχει αυτή η μουσική???Εγώ κοιμάμαι άνετα με μουσική ότι και να ναι..Με νιαουρίσματα και φωνές δεν αντέχω!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Κατερινα,εγω μια φορα κοιμομουν και επεσε μια βομβα σε ενα εργοστασιο ρευματος στο Λιβανο,οφειλω να σου πω οτι οι αλλοι ηταν ξυπνιοι και πανικοβλητοι και εγω κοιμομουν του καλου καιρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:01 Η katerina10: #21.067 07-08-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γεια σου Κατερινα,εγω μια φορα κοιμομουν και επεσε μια βομβα σε ενα εργοστασιο ρευματος στο Λιβανο,οφειλω να σου πω οτι οι αλλοι ηταν ξυπνιοι και πανικοβλητοι και εγω κοιμομουν του καλου καιρου Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Θοδωρή μου σε ζηλεύω αφάνταστα!!!Εγώ ένα τρίψιμο στην γατοφόρο ακούω και τρέχω πανικόβλητη..Άσε και αυτοί πια στην οικοδομή κάθε πρωί..Καλοκαίρι και κοιμάμαι με κλειστά πατζούρια..Κάνω πολύ χάλια ύπνο τελευταία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #21.068 07-08-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mπορεί...θα τις ρωτήσω.. αλλά γενικά τελευταία δεν μου απαντούν γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Γιούλη τελικά τι σου είπαν.Αν το πάρουμε λέξη προς λέξη κάτι σαν οικόσιτο βγαίνει αλλά...μμμμμ μπορείι να είναι και άσχετο αυτό που λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:05 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.069 07-08-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ βρε Θοδωρή μου σε ζηλεύω αφάνταστα!!!Εγώ ένα τρίψιμο στην γατοφόρο ακούω και τρέχω πανικόβλητη..Άσε και αυτοί πια στην οικοδομή κάθε πρωί..Καλοκαίρι και κοιμάμαι με κλειστά πατζούρια..Κάνω πολύ χάλια ύπνο τελευταία!!! Click για ανάπτυξη... Εγω θα σου προτεινα να κοιμασαι γυμνη ωστε οι εργατες να μην κανουν τιποτα αλλο απο το να κοιτανε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:11 Η katerina10: #21.070 07-08-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σου προτεινα να κοιμασαι γυμνη ωστε οι εργατες να μην κανουν τιποτα αλλο απο το να κοιτανε εσενα Click για ανάπτυξη... Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:15 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.071 07-08-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Click για ανάπτυξη... Αυτο θα ηθελα να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:27 Η katerina10: #21.072 07-08-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτο θα ηθελα να το δω Click για ανάπτυξη... Ασε τώρα με κάνανε κομμάτια...ήταν να πάμε με την κολλητή μου στο αεροδρόμιο να πάρουμε μια φιλη από την ισπανία που έρχεται να με δει και ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ποτε μου το πε???30 λεπτά πριν!!!Μάλλον θα πάρω ταξί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.073 07-08-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ασε τώρα με κάνανε κομμάτια...ήταν να πάμε με την κολλητή μου στο αεροδρόμιο να πάρουμε μια φιλη από την ισπανία που έρχεται να με δει και ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ποτε μου το πε???30 λεπτά πριν!!!Μάλλον θα πάρω ταξί!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Η katerina10: #21.074 07-08-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ότι φοβάμαι να πάω...Είναι ότι φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να γυρίσω..Ακούγεται χαζό αλλά αλήθεια, δεν μπορώ αν έχω μεγάλη διαδρομή από το αγχος πονάει η κοιλιά μου και ζαλίζομαι και μεταά δεν θα μπορώ να πάρω το αμάξι να γυρίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.075 08-08-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα αυτο θα ειναι φανταστικο!!!και οποιος ερχεται Ελλαδα για διακοπες να μας φερνει κι απο 1!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να έρχεται για επίσκεψη κι αντί για κουτί με γλυκά να φέρνει γατοφόρο με βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.076 08-08-08 08:41 Καλημέρα!! Χθες πήγα επίσκεψη στ΄ανιψάκια μου Άλφι και Pisu! Ο Άλφι είναι μια απόλαυση... οι περιγραφές της 'Αντας δεν αρκούν για να τον χαρακτηρίσει κανείς... Ενας καλοκάγαθος, γλυκός, χαδιάρης γίγαντας... κι η Pisu μια σεμνή διακριτκική κυρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.077 08-08-08 08:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Click για ανάπτυξη... μ'αρέσουν Κατερίνα τα red faces που βάζεις όταν κάνεις τέτοιες περιγραφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.078 08-08-08 08:53 Σήμερα θα κάνω κοκτέιλ πάρτυ στο mycat για τα αποκαλυπτήρια του ονόματος της Faraya...τι ώρα λέτε να μπορέσετε να είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.079 08-08-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Στο μεταξυ αλλαξαν που αλλαξαν το site δεν βαλανε οτι τα δωσανε τα γατακια..ακομα free ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι'ν τούτοι?? Φαντάζεστε να πάρουμε τα γατιά κι αυτός να τα'χει ακόμα free στο site?... Υποψιάζομαι ότι επειδή ο Andre δεν είχει ιδέα από pc κάποιος άλλος του το φτιάχνει κι επειδή έχει καιρό να πληρωθεί δεν ασχολείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:42 Η Αντα έγραψε: #21.080 08-08-08 09:42 Καλημερα!!! ευχαριστουμε για τα καλα λογια Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1052 1053 1054 1055 1056 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οντως,αλλα μετα θα διαμαρτυρονται οι γειτονες για την μποχα που αναβλιζει απο μεσα ασε που καθε φορα που θα θελει να τα κανει θα πρεπει να παω να του τον ανοιγω Click για ανάπτυξη... Κάνε μια πατέντα εκεί κολλάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:42 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.063 07-08-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κάνε μια πατέντα εκεί κολλάς.. Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι βρηκα την πατεντα...θα διασωληνωσω την αμμολεκανη απευθειας με τον βοθρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:54 Η katerina10: #21.064 07-08-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλά είναι... Φαντάσου να ακούγανε Heavy metal, Death metal κλπ εκείνες τις μικρές και δύσκολες ώρες :Ρ Click για ανάπτυξη... Γεια σας...Προσπαθώ να διαβάσω όλα αυτά που γράψατε....Αν και τα διάβαζα το πρωί είχα έναν η/υ που μου έσπαγε τα νεύρα αφήστε τα!!Ήταν υπολογιστής με χαρακτήρα μάλλον Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!! Δεν κατάλαβα!!!Τι έχει αυτή η μουσική???Εγώ κοιμάμαι άνετα με μουσική ότι και να ναι..Με νιαουρίσματα και φωνές δεν αντέχω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:56 Η katerina10: #21.065 07-08-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι δικές μου οι Γερμανίδες έβαλαν στο site τη καινούργια γέννα. Γράφουν στο status των μωρών Not yet Available = Δεν είναι ακόμα διαθέσιμα...?? Εσείς τι καταλαβαίνετε με αυτό? Click για ανάπτυξη... Εγώ κατάλαβα ότι δεν είναι ακόμα διαθέσιμες οι φωτογραφίες ίσως δεν βγήκαν καλά τα μοντέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.066 07-08-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γεια σας...Προσπαθώ να διαβάσω όλα αυτά που γράψατε....Αν και τα διάβαζα το πρωί είχα έναν η/υ που μου έσπαγε τα νεύρα αφήστε τα!!Ήταν υπολογιστής με χαρακτήρα μάλλον Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!! Δεν κατάλαβα!!!Τι έχει αυτή η μουσική???Εγώ κοιμάμαι άνετα με μουσική ότι και να ναι..Με νιαουρίσματα και φωνές δεν αντέχω!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Κατερινα,εγω μια φορα κοιμομουν και επεσε μια βομβα σε ενα εργοστασιο ρευματος στο Λιβανο,οφειλω να σου πω οτι οι αλλοι ηταν ξυπνιοι και πανικοβλητοι και εγω κοιμομουν του καλου καιρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:01 Η katerina10: #21.067 07-08-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γεια σου Κατερινα,εγω μια φορα κοιμομουν και επεσε μια βομβα σε ενα εργοστασιο ρευματος στο Λιβανο,οφειλω να σου πω οτι οι αλλοι ηταν ξυπνιοι και πανικοβλητοι και εγω κοιμομουν του καλου καιρου Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Θοδωρή μου σε ζηλεύω αφάνταστα!!!Εγώ ένα τρίψιμο στην γατοφόρο ακούω και τρέχω πανικόβλητη..Άσε και αυτοί πια στην οικοδομή κάθε πρωί..Καλοκαίρι και κοιμάμαι με κλειστά πατζούρια..Κάνω πολύ χάλια ύπνο τελευταία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #21.068 07-08-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mπορεί...θα τις ρωτήσω.. αλλά γενικά τελευταία δεν μου απαντούν γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Γιούλη τελικά τι σου είπαν.Αν το πάρουμε λέξη προς λέξη κάτι σαν οικόσιτο βγαίνει αλλά...μμμμμ μπορείι να είναι και άσχετο αυτό που λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:05 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.069 07-08-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ βρε Θοδωρή μου σε ζηλεύω αφάνταστα!!!Εγώ ένα τρίψιμο στην γατοφόρο ακούω και τρέχω πανικόβλητη..Άσε και αυτοί πια στην οικοδομή κάθε πρωί..Καλοκαίρι και κοιμάμαι με κλειστά πατζούρια..Κάνω πολύ χάλια ύπνο τελευταία!!! Click για ανάπτυξη... Εγω θα σου προτεινα να κοιμασαι γυμνη ωστε οι εργατες να μην κανουν τιποτα αλλο απο το να κοιτανε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:11 Η katerina10: #21.070 07-08-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σου προτεινα να κοιμασαι γυμνη ωστε οι εργατες να μην κανουν τιποτα αλλο απο το να κοιτανε εσενα Click για ανάπτυξη... Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:15 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.071 07-08-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Click για ανάπτυξη... Αυτο θα ηθελα να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:27 Η katerina10: #21.072 07-08-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτο θα ηθελα να το δω Click για ανάπτυξη... Ασε τώρα με κάνανε κομμάτια...ήταν να πάμε με την κολλητή μου στο αεροδρόμιο να πάρουμε μια φιλη από την ισπανία που έρχεται να με δει και ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ποτε μου το πε???30 λεπτά πριν!!!Μάλλον θα πάρω ταξί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.073 07-08-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ασε τώρα με κάνανε κομμάτια...ήταν να πάμε με την κολλητή μου στο αεροδρόμιο να πάρουμε μια φιλη από την ισπανία που έρχεται να με δει και ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ποτε μου το πε???30 λεπτά πριν!!!Μάλλον θα πάρω ταξί!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Η katerina10: #21.074 07-08-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ότι φοβάμαι να πάω...Είναι ότι φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να γυρίσω..Ακούγεται χαζό αλλά αλήθεια, δεν μπορώ αν έχω μεγάλη διαδρομή από το αγχος πονάει η κοιλιά μου και ζαλίζομαι και μεταά δεν θα μπορώ να πάρω το αμάξι να γυρίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.075 08-08-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα αυτο θα ειναι φανταστικο!!!και οποιος ερχεται Ελλαδα για διακοπες να μας φερνει κι απο 1!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να έρχεται για επίσκεψη κι αντί για κουτί με γλυκά να φέρνει γατοφόρο με βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.076 08-08-08 08:41 Καλημέρα!! Χθες πήγα επίσκεψη στ΄ανιψάκια μου Άλφι και Pisu! Ο Άλφι είναι μια απόλαυση... οι περιγραφές της 'Αντας δεν αρκούν για να τον χαρακτηρίσει κανείς... Ενας καλοκάγαθος, γλυκός, χαδιάρης γίγαντας... κι η Pisu μια σεμνή διακριτκική κυρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.077 08-08-08 08:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Click για ανάπτυξη... μ'αρέσουν Κατερίνα τα red faces που βάζεις όταν κάνεις τέτοιες περιγραφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.078 08-08-08 08:53 Σήμερα θα κάνω κοκτέιλ πάρτυ στο mycat για τα αποκαλυπτήρια του ονόματος της Faraya...τι ώρα λέτε να μπορέσετε να είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.079 08-08-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Στο μεταξυ αλλαξαν που αλλαξαν το site δεν βαλανε οτι τα δωσανε τα γατακια..ακομα free ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι'ν τούτοι?? Φαντάζεστε να πάρουμε τα γατιά κι αυτός να τα'χει ακόμα free στο site?... Υποψιάζομαι ότι επειδή ο Andre δεν είχει ιδέα από pc κάποιος άλλος του το φτιάχνει κι επειδή έχει καιρό να πληρωθεί δεν ασχολείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:42 Η Αντα έγραψε: #21.080 08-08-08 09:42 Καλημερα!!! ευχαριστουμε για τα καλα λογια Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1052 1053 1054 1055 1056 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κάνε μια πατέντα εκεί κολλάς.. Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι βρηκα την πατεντα...θα διασωληνωσω την αμμολεκανη απευθειας με τον βοθρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:54 Η katerina10: #21.064 07-08-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλά είναι... Φαντάσου να ακούγανε Heavy metal, Death metal κλπ εκείνες τις μικρές και δύσκολες ώρες :Ρ Click για ανάπτυξη... Γεια σας...Προσπαθώ να διαβάσω όλα αυτά που γράψατε....Αν και τα διάβαζα το πρωί είχα έναν η/υ που μου έσπαγε τα νεύρα αφήστε τα!!Ήταν υπολογιστής με χαρακτήρα μάλλον Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!! Δεν κατάλαβα!!!Τι έχει αυτή η μουσική???Εγώ κοιμάμαι άνετα με μουσική ότι και να ναι..Με νιαουρίσματα και φωνές δεν αντέχω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:56 Η katerina10: #21.065 07-08-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι δικές μου οι Γερμανίδες έβαλαν στο site τη καινούργια γέννα. Γράφουν στο status των μωρών Not yet Available = Δεν είναι ακόμα διαθέσιμα...?? Εσείς τι καταλαβαίνετε με αυτό? Click για ανάπτυξη... Εγώ κατάλαβα ότι δεν είναι ακόμα διαθέσιμες οι φωτογραφίες ίσως δεν βγήκαν καλά τα μοντέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.066 07-08-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γεια σας...Προσπαθώ να διαβάσω όλα αυτά που γράψατε....Αν και τα διάβαζα το πρωί είχα έναν η/υ που μου έσπαγε τα νεύρα αφήστε τα!!Ήταν υπολογιστής με χαρακτήρα μάλλον Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!! Δεν κατάλαβα!!!Τι έχει αυτή η μουσική???Εγώ κοιμάμαι άνετα με μουσική ότι και να ναι..Με νιαουρίσματα και φωνές δεν αντέχω!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Κατερινα,εγω μια φορα κοιμομουν και επεσε μια βομβα σε ενα εργοστασιο ρευματος στο Λιβανο,οφειλω να σου πω οτι οι αλλοι ηταν ξυπνιοι και πανικοβλητοι και εγω κοιμομουν του καλου καιρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:01 Η katerina10: #21.067 07-08-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γεια σου Κατερινα,εγω μια φορα κοιμομουν και επεσε μια βομβα σε ενα εργοστασιο ρευματος στο Λιβανο,οφειλω να σου πω οτι οι αλλοι ηταν ξυπνιοι και πανικοβλητοι και εγω κοιμομουν του καλου καιρου Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Θοδωρή μου σε ζηλεύω αφάνταστα!!!Εγώ ένα τρίψιμο στην γατοφόρο ακούω και τρέχω πανικόβλητη..Άσε και αυτοί πια στην οικοδομή κάθε πρωί..Καλοκαίρι και κοιμάμαι με κλειστά πατζούρια..Κάνω πολύ χάλια ύπνο τελευταία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #21.068 07-08-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mπορεί...θα τις ρωτήσω.. αλλά γενικά τελευταία δεν μου απαντούν γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Γιούλη τελικά τι σου είπαν.Αν το πάρουμε λέξη προς λέξη κάτι σαν οικόσιτο βγαίνει αλλά...μμμμμ μπορείι να είναι και άσχετο αυτό που λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:05 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.069 07-08-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ βρε Θοδωρή μου σε ζηλεύω αφάνταστα!!!Εγώ ένα τρίψιμο στην γατοφόρο ακούω και τρέχω πανικόβλητη..Άσε και αυτοί πια στην οικοδομή κάθε πρωί..Καλοκαίρι και κοιμάμαι με κλειστά πατζούρια..Κάνω πολύ χάλια ύπνο τελευταία!!! Click για ανάπτυξη... Εγω θα σου προτεινα να κοιμασαι γυμνη ωστε οι εργατες να μην κανουν τιποτα αλλο απο το να κοιτανε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:11 Η katerina10: #21.070 07-08-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σου προτεινα να κοιμασαι γυμνη ωστε οι εργατες να μην κανουν τιποτα αλλο απο το να κοιτανε εσενα Click για ανάπτυξη... Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:15 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.071 07-08-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Click για ανάπτυξη... Αυτο θα ηθελα να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:27 Η katerina10: #21.072 07-08-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτο θα ηθελα να το δω Click για ανάπτυξη... Ασε τώρα με κάνανε κομμάτια...ήταν να πάμε με την κολλητή μου στο αεροδρόμιο να πάρουμε μια φιλη από την ισπανία που έρχεται να με δει και ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ποτε μου το πε???30 λεπτά πριν!!!Μάλλον θα πάρω ταξί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.073 07-08-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ασε τώρα με κάνανε κομμάτια...ήταν να πάμε με την κολλητή μου στο αεροδρόμιο να πάρουμε μια φιλη από την ισπανία που έρχεται να με δει και ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ποτε μου το πε???30 λεπτά πριν!!!Μάλλον θα πάρω ταξί!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Η katerina10: #21.074 07-08-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ότι φοβάμαι να πάω...Είναι ότι φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να γυρίσω..Ακούγεται χαζό αλλά αλήθεια, δεν μπορώ αν έχω μεγάλη διαδρομή από το αγχος πονάει η κοιλιά μου και ζαλίζομαι και μεταά δεν θα μπορώ να πάρω το αμάξι να γυρίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.075 08-08-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα αυτο θα ειναι φανταστικο!!!και οποιος ερχεται Ελλαδα για διακοπες να μας φερνει κι απο 1!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να έρχεται για επίσκεψη κι αντί για κουτί με γλυκά να φέρνει γατοφόρο με βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.076 08-08-08 08:41 Καλημέρα!! Χθες πήγα επίσκεψη στ΄ανιψάκια μου Άλφι και Pisu! Ο Άλφι είναι μια απόλαυση... οι περιγραφές της 'Αντας δεν αρκούν για να τον χαρακτηρίσει κανείς... Ενας καλοκάγαθος, γλυκός, χαδιάρης γίγαντας... κι η Pisu μια σεμνή διακριτκική κυρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.077 08-08-08 08:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Click για ανάπτυξη... μ'αρέσουν Κατερίνα τα red faces που βάζεις όταν κάνεις τέτοιες περιγραφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.078 08-08-08 08:53 Σήμερα θα κάνω κοκτέιλ πάρτυ στο mycat για τα αποκαλυπτήρια του ονόματος της Faraya...τι ώρα λέτε να μπορέσετε να είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.079 08-08-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Στο μεταξυ αλλαξαν που αλλαξαν το site δεν βαλανε οτι τα δωσανε τα γατακια..ακομα free ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι'ν τούτοι?? Φαντάζεστε να πάρουμε τα γατιά κι αυτός να τα'χει ακόμα free στο site?... Υποψιάζομαι ότι επειδή ο Andre δεν είχει ιδέα από pc κάποιος άλλος του το φτιάχνει κι επειδή έχει καιρό να πληρωθεί δεν ασχολείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:42 Η Αντα έγραψε: #21.080 08-08-08 09:42 Καλημερα!!! ευχαριστουμε για τα καλα λογια Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1052 1053 1054 1055 1056 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλά είναι... Φαντάσου να ακούγανε Heavy metal, Death metal κλπ εκείνες τις μικρές και δύσκολες ώρες :Ρ Click για ανάπτυξη... Γεια σας...Προσπαθώ να διαβάσω όλα αυτά που γράψατε....Αν και τα διάβαζα το πρωί είχα έναν η/υ που μου έσπαγε τα νεύρα αφήστε τα!!Ήταν υπολογιστής με χαρακτήρα μάλλον Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!! Δεν κατάλαβα!!!Τι έχει αυτή η μουσική???Εγώ κοιμάμαι άνετα με μουσική ότι και να ναι..Με νιαουρίσματα και φωνές δεν αντέχω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:56 Η katerina10: #21.065 07-08-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι δικές μου οι Γερμανίδες έβαλαν στο site τη καινούργια γέννα. Γράφουν στο status των μωρών Not yet Available = Δεν είναι ακόμα διαθέσιμα...?? Εσείς τι καταλαβαίνετε με αυτό? Click για ανάπτυξη... Εγώ κατάλαβα ότι δεν είναι ακόμα διαθέσιμες οι φωτογραφίες ίσως δεν βγήκαν καλά τα μοντέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.066 07-08-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γεια σας...Προσπαθώ να διαβάσω όλα αυτά που γράψατε....Αν και τα διάβαζα το πρωί είχα έναν η/υ που μου έσπαγε τα νεύρα αφήστε τα!!Ήταν υπολογιστής με χαρακτήρα μάλλον Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!! Δεν κατάλαβα!!!Τι έχει αυτή η μουσική???Εγώ κοιμάμαι άνετα με μουσική ότι και να ναι..Με νιαουρίσματα και φωνές δεν αντέχω!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Κατερινα,εγω μια φορα κοιμομουν και επεσε μια βομβα σε ενα εργοστασιο ρευματος στο Λιβανο,οφειλω να σου πω οτι οι αλλοι ηταν ξυπνιοι και πανικοβλητοι και εγω κοιμομουν του καλου καιρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:01 Η katerina10: #21.067 07-08-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γεια σου Κατερινα,εγω μια φορα κοιμομουν και επεσε μια βομβα σε ενα εργοστασιο ρευματος στο Λιβανο,οφειλω να σου πω οτι οι αλλοι ηταν ξυπνιοι και πανικοβλητοι και εγω κοιμομουν του καλου καιρου Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Θοδωρή μου σε ζηλεύω αφάνταστα!!!Εγώ ένα τρίψιμο στην γατοφόρο ακούω και τρέχω πανικόβλητη..Άσε και αυτοί πια στην οικοδομή κάθε πρωί..Καλοκαίρι και κοιμάμαι με κλειστά πατζούρια..Κάνω πολύ χάλια ύπνο τελευταία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #21.068 07-08-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mπορεί...θα τις ρωτήσω.. αλλά γενικά τελευταία δεν μου απαντούν γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Γιούλη τελικά τι σου είπαν.Αν το πάρουμε λέξη προς λέξη κάτι σαν οικόσιτο βγαίνει αλλά...μμμμμ μπορείι να είναι και άσχετο αυτό που λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:05 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.069 07-08-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ βρε Θοδωρή μου σε ζηλεύω αφάνταστα!!!Εγώ ένα τρίψιμο στην γατοφόρο ακούω και τρέχω πανικόβλητη..Άσε και αυτοί πια στην οικοδομή κάθε πρωί..Καλοκαίρι και κοιμάμαι με κλειστά πατζούρια..Κάνω πολύ χάλια ύπνο τελευταία!!! Click για ανάπτυξη... Εγω θα σου προτεινα να κοιμασαι γυμνη ωστε οι εργατες να μην κανουν τιποτα αλλο απο το να κοιτανε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:11 Η katerina10: #21.070 07-08-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σου προτεινα να κοιμασαι γυμνη ωστε οι εργατες να μην κανουν τιποτα αλλο απο το να κοιτανε εσενα Click για ανάπτυξη... Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:15 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.071 07-08-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Click για ανάπτυξη... Αυτο θα ηθελα να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:27 Η katerina10: #21.072 07-08-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτο θα ηθελα να το δω Click για ανάπτυξη... Ασε τώρα με κάνανε κομμάτια...ήταν να πάμε με την κολλητή μου στο αεροδρόμιο να πάρουμε μια φιλη από την ισπανία που έρχεται να με δει και ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ποτε μου το πε???30 λεπτά πριν!!!Μάλλον θα πάρω ταξί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.073 07-08-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ασε τώρα με κάνανε κομμάτια...ήταν να πάμε με την κολλητή μου στο αεροδρόμιο να πάρουμε μια φιλη από την ισπανία που έρχεται να με δει και ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ποτε μου το πε???30 λεπτά πριν!!!Μάλλον θα πάρω ταξί!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Η katerina10: #21.074 07-08-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ότι φοβάμαι να πάω...Είναι ότι φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να γυρίσω..Ακούγεται χαζό αλλά αλήθεια, δεν μπορώ αν έχω μεγάλη διαδρομή από το αγχος πονάει η κοιλιά μου και ζαλίζομαι και μεταά δεν θα μπορώ να πάρω το αμάξι να γυρίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.075 08-08-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα αυτο θα ειναι φανταστικο!!!και οποιος ερχεται Ελλαδα για διακοπες να μας φερνει κι απο 1!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να έρχεται για επίσκεψη κι αντί για κουτί με γλυκά να φέρνει γατοφόρο με βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.076 08-08-08 08:41 Καλημέρα!! Χθες πήγα επίσκεψη στ΄ανιψάκια μου Άλφι και Pisu! Ο Άλφι είναι μια απόλαυση... οι περιγραφές της 'Αντας δεν αρκούν για να τον χαρακτηρίσει κανείς... Ενας καλοκάγαθος, γλυκός, χαδιάρης γίγαντας... κι η Pisu μια σεμνή διακριτκική κυρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.077 08-08-08 08:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Click για ανάπτυξη... μ'αρέσουν Κατερίνα τα red faces που βάζεις όταν κάνεις τέτοιες περιγραφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.078 08-08-08 08:53 Σήμερα θα κάνω κοκτέιλ πάρτυ στο mycat για τα αποκαλυπτήρια του ονόματος της Faraya...τι ώρα λέτε να μπορέσετε να είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.079 08-08-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Στο μεταξυ αλλαξαν που αλλαξαν το site δεν βαλανε οτι τα δωσανε τα γατακια..ακομα free ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι'ν τούτοι?? Φαντάζεστε να πάρουμε τα γατιά κι αυτός να τα'χει ακόμα free στο site?... Υποψιάζομαι ότι επειδή ο Andre δεν είχει ιδέα από pc κάποιος άλλος του το φτιάχνει κι επειδή έχει καιρό να πληρωθεί δεν ασχολείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:42 Η Αντα έγραψε: #21.080 08-08-08 09:42 Καλημερα!!! ευχαριστουμε για τα καλα λογια Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1052 1053 1054 1055 1056 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι δικές μου οι Γερμανίδες έβαλαν στο site τη καινούργια γέννα. Γράφουν στο status των μωρών Not yet Available = Δεν είναι ακόμα διαθέσιμα...?? Εσείς τι καταλαβαίνετε με αυτό? Click για ανάπτυξη... Εγώ κατάλαβα ότι δεν είναι ακόμα διαθέσιμες οι φωτογραφίες ίσως δεν βγήκαν καλά τα μοντέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.066 07-08-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γεια σας...Προσπαθώ να διαβάσω όλα αυτά που γράψατε....Αν και τα διάβαζα το πρωί είχα έναν η/υ που μου έσπαγε τα νεύρα αφήστε τα!!Ήταν υπολογιστής με χαρακτήρα μάλλον Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!! Δεν κατάλαβα!!!Τι έχει αυτή η μουσική???Εγώ κοιμάμαι άνετα με μουσική ότι και να ναι..Με νιαουρίσματα και φωνές δεν αντέχω!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Κατερινα,εγω μια φορα κοιμομουν και επεσε μια βομβα σε ενα εργοστασιο ρευματος στο Λιβανο,οφειλω να σου πω οτι οι αλλοι ηταν ξυπνιοι και πανικοβλητοι και εγω κοιμομουν του καλου καιρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:01 Η katerina10: #21.067 07-08-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γεια σου Κατερινα,εγω μια φορα κοιμομουν και επεσε μια βομβα σε ενα εργοστασιο ρευματος στο Λιβανο,οφειλω να σου πω οτι οι αλλοι ηταν ξυπνιοι και πανικοβλητοι και εγω κοιμομουν του καλου καιρου Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Θοδωρή μου σε ζηλεύω αφάνταστα!!!Εγώ ένα τρίψιμο στην γατοφόρο ακούω και τρέχω πανικόβλητη..Άσε και αυτοί πια στην οικοδομή κάθε πρωί..Καλοκαίρι και κοιμάμαι με κλειστά πατζούρια..Κάνω πολύ χάλια ύπνο τελευταία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #21.068 07-08-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mπορεί...θα τις ρωτήσω.. αλλά γενικά τελευταία δεν μου απαντούν γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Γιούλη τελικά τι σου είπαν.Αν το πάρουμε λέξη προς λέξη κάτι σαν οικόσιτο βγαίνει αλλά...μμμμμ μπορείι να είναι και άσχετο αυτό που λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:05 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.069 07-08-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ βρε Θοδωρή μου σε ζηλεύω αφάνταστα!!!Εγώ ένα τρίψιμο στην γατοφόρο ακούω και τρέχω πανικόβλητη..Άσε και αυτοί πια στην οικοδομή κάθε πρωί..Καλοκαίρι και κοιμάμαι με κλειστά πατζούρια..Κάνω πολύ χάλια ύπνο τελευταία!!! Click για ανάπτυξη... Εγω θα σου προτεινα να κοιμασαι γυμνη ωστε οι εργατες να μην κανουν τιποτα αλλο απο το να κοιτανε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:11 Η katerina10: #21.070 07-08-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σου προτεινα να κοιμασαι γυμνη ωστε οι εργατες να μην κανουν τιποτα αλλο απο το να κοιτανε εσενα Click για ανάπτυξη... Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:15 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.071 07-08-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Click για ανάπτυξη... Αυτο θα ηθελα να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:27 Η katerina10: #21.072 07-08-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτο θα ηθελα να το δω Click για ανάπτυξη... Ασε τώρα με κάνανε κομμάτια...ήταν να πάμε με την κολλητή μου στο αεροδρόμιο να πάρουμε μια φιλη από την ισπανία που έρχεται να με δει και ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ποτε μου το πε???30 λεπτά πριν!!!Μάλλον θα πάρω ταξί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.073 07-08-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ασε τώρα με κάνανε κομμάτια...ήταν να πάμε με την κολλητή μου στο αεροδρόμιο να πάρουμε μια φιλη από την ισπανία που έρχεται να με δει και ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ποτε μου το πε???30 λεπτά πριν!!!Μάλλον θα πάρω ταξί!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Η katerina10: #21.074 07-08-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ότι φοβάμαι να πάω...Είναι ότι φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να γυρίσω..Ακούγεται χαζό αλλά αλήθεια, δεν μπορώ αν έχω μεγάλη διαδρομή από το αγχος πονάει η κοιλιά μου και ζαλίζομαι και μεταά δεν θα μπορώ να πάρω το αμάξι να γυρίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.075 08-08-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα αυτο θα ειναι φανταστικο!!!και οποιος ερχεται Ελλαδα για διακοπες να μας φερνει κι απο 1!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να έρχεται για επίσκεψη κι αντί για κουτί με γλυκά να φέρνει γατοφόρο με βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.076 08-08-08 08:41 Καλημέρα!! Χθες πήγα επίσκεψη στ΄ανιψάκια μου Άλφι και Pisu! Ο Άλφι είναι μια απόλαυση... οι περιγραφές της 'Αντας δεν αρκούν για να τον χαρακτηρίσει κανείς... Ενας καλοκάγαθος, γλυκός, χαδιάρης γίγαντας... κι η Pisu μια σεμνή διακριτκική κυρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.077 08-08-08 08:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Click για ανάπτυξη... μ'αρέσουν Κατερίνα τα red faces που βάζεις όταν κάνεις τέτοιες περιγραφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.078 08-08-08 08:53 Σήμερα θα κάνω κοκτέιλ πάρτυ στο mycat για τα αποκαλυπτήρια του ονόματος της Faraya...τι ώρα λέτε να μπορέσετε να είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.079 08-08-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Στο μεταξυ αλλαξαν που αλλαξαν το site δεν βαλανε οτι τα δωσανε τα γατακια..ακομα free ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι'ν τούτοι?? Φαντάζεστε να πάρουμε τα γατιά κι αυτός να τα'χει ακόμα free στο site?... Υποψιάζομαι ότι επειδή ο Andre δεν είχει ιδέα από pc κάποιος άλλος του το φτιάχνει κι επειδή έχει καιρό να πληρωθεί δεν ασχολείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:42 Η Αντα έγραψε: #21.080 08-08-08 09:42 Καλημερα!!! ευχαριστουμε για τα καλα λογια Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1052 1053 1054 1055 1056 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γεια σας...Προσπαθώ να διαβάσω όλα αυτά που γράψατε....Αν και τα διάβαζα το πρωί είχα έναν η/υ που μου έσπαγε τα νεύρα αφήστε τα!!Ήταν υπολογιστής με χαρακτήρα μάλλον Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!! Δεν κατάλαβα!!!Τι έχει αυτή η μουσική???Εγώ κοιμάμαι άνετα με μουσική ότι και να ναι..Με νιαουρίσματα και φωνές δεν αντέχω!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Κατερινα,εγω μια φορα κοιμομουν και επεσε μια βομβα σε ενα εργοστασιο ρευματος στο Λιβανο,οφειλω να σου πω οτι οι αλλοι ηταν ξυπνιοι και πανικοβλητοι και εγω κοιμομουν του καλου καιρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:01 Η katerina10: #21.067 07-08-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γεια σου Κατερινα,εγω μια φορα κοιμομουν και επεσε μια βομβα σε ενα εργοστασιο ρευματος στο Λιβανο,οφειλω να σου πω οτι οι αλλοι ηταν ξυπνιοι και πανικοβλητοι και εγω κοιμομουν του καλου καιρου Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Θοδωρή μου σε ζηλεύω αφάνταστα!!!Εγώ ένα τρίψιμο στην γατοφόρο ακούω και τρέχω πανικόβλητη..Άσε και αυτοί πια στην οικοδομή κάθε πρωί..Καλοκαίρι και κοιμάμαι με κλειστά πατζούρια..Κάνω πολύ χάλια ύπνο τελευταία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #21.068 07-08-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mπορεί...θα τις ρωτήσω.. αλλά γενικά τελευταία δεν μου απαντούν γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Γιούλη τελικά τι σου είπαν.Αν το πάρουμε λέξη προς λέξη κάτι σαν οικόσιτο βγαίνει αλλά...μμμμμ μπορείι να είναι και άσχετο αυτό που λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:05 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.069 07-08-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ βρε Θοδωρή μου σε ζηλεύω αφάνταστα!!!Εγώ ένα τρίψιμο στην γατοφόρο ακούω και τρέχω πανικόβλητη..Άσε και αυτοί πια στην οικοδομή κάθε πρωί..Καλοκαίρι και κοιμάμαι με κλειστά πατζούρια..Κάνω πολύ χάλια ύπνο τελευταία!!! Click για ανάπτυξη... Εγω θα σου προτεινα να κοιμασαι γυμνη ωστε οι εργατες να μην κανουν τιποτα αλλο απο το να κοιτανε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:11 Η katerina10: #21.070 07-08-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σου προτεινα να κοιμασαι γυμνη ωστε οι εργατες να μην κανουν τιποτα αλλο απο το να κοιτανε εσενα Click για ανάπτυξη... Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:15 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.071 07-08-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Click για ανάπτυξη... Αυτο θα ηθελα να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:27 Η katerina10: #21.072 07-08-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτο θα ηθελα να το δω Click για ανάπτυξη... Ασε τώρα με κάνανε κομμάτια...ήταν να πάμε με την κολλητή μου στο αεροδρόμιο να πάρουμε μια φιλη από την ισπανία που έρχεται να με δει και ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ποτε μου το πε???30 λεπτά πριν!!!Μάλλον θα πάρω ταξί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.073 07-08-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ασε τώρα με κάνανε κομμάτια...ήταν να πάμε με την κολλητή μου στο αεροδρόμιο να πάρουμε μια φιλη από την ισπανία που έρχεται να με δει και ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ποτε μου το πε???30 λεπτά πριν!!!Μάλλον θα πάρω ταξί!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Η katerina10: #21.074 07-08-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ότι φοβάμαι να πάω...Είναι ότι φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να γυρίσω..Ακούγεται χαζό αλλά αλήθεια, δεν μπορώ αν έχω μεγάλη διαδρομή από το αγχος πονάει η κοιλιά μου και ζαλίζομαι και μεταά δεν θα μπορώ να πάρω το αμάξι να γυρίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.075 08-08-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα αυτο θα ειναι φανταστικο!!!και οποιος ερχεται Ελλαδα για διακοπες να μας φερνει κι απο 1!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να έρχεται για επίσκεψη κι αντί για κουτί με γλυκά να φέρνει γατοφόρο με βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.076 08-08-08 08:41 Καλημέρα!! Χθες πήγα επίσκεψη στ΄ανιψάκια μου Άλφι και Pisu! Ο Άλφι είναι μια απόλαυση... οι περιγραφές της 'Αντας δεν αρκούν για να τον χαρακτηρίσει κανείς... Ενας καλοκάγαθος, γλυκός, χαδιάρης γίγαντας... κι η Pisu μια σεμνή διακριτκική κυρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.077 08-08-08 08:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Click για ανάπτυξη... μ'αρέσουν Κατερίνα τα red faces που βάζεις όταν κάνεις τέτοιες περιγραφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.078 08-08-08 08:53 Σήμερα θα κάνω κοκτέιλ πάρτυ στο mycat για τα αποκαλυπτήρια του ονόματος της Faraya...τι ώρα λέτε να μπορέσετε να είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.079 08-08-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Στο μεταξυ αλλαξαν που αλλαξαν το site δεν βαλανε οτι τα δωσανε τα γατακια..ακομα free ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι'ν τούτοι?? Φαντάζεστε να πάρουμε τα γατιά κι αυτός να τα'χει ακόμα free στο site?... Υποψιάζομαι ότι επειδή ο Andre δεν είχει ιδέα από pc κάποιος άλλος του το φτιάχνει κι επειδή έχει καιρό να πληρωθεί δεν ασχολείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:42 Η Αντα έγραψε: #21.080 08-08-08 09:42 Καλημερα!!! ευχαριστουμε για τα καλα λογια Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1052 1053 1054 1055 1056 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γεια σου Κατερινα,εγω μια φορα κοιμομουν και επεσε μια βομβα σε ενα εργοστασιο ρευματος στο Λιβανο,οφειλω να σου πω οτι οι αλλοι ηταν ξυπνιοι και πανικοβλητοι και εγω κοιμομουν του καλου καιρου Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Θοδωρή μου σε ζηλεύω αφάνταστα!!!Εγώ ένα τρίψιμο στην γατοφόρο ακούω και τρέχω πανικόβλητη..Άσε και αυτοί πια στην οικοδομή κάθε πρωί..Καλοκαίρι και κοιμάμαι με κλειστά πατζούρια..Κάνω πολύ χάλια ύπνο τελευταία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #21.068 07-08-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mπορεί...θα τις ρωτήσω.. αλλά γενικά τελευταία δεν μου απαντούν γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Γιούλη τελικά τι σου είπαν.Αν το πάρουμε λέξη προς λέξη κάτι σαν οικόσιτο βγαίνει αλλά...μμμμμ μπορείι να είναι και άσχετο αυτό που λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:05 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.069 07-08-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ βρε Θοδωρή μου σε ζηλεύω αφάνταστα!!!Εγώ ένα τρίψιμο στην γατοφόρο ακούω και τρέχω πανικόβλητη..Άσε και αυτοί πια στην οικοδομή κάθε πρωί..Καλοκαίρι και κοιμάμαι με κλειστά πατζούρια..Κάνω πολύ χάλια ύπνο τελευταία!!! Click για ανάπτυξη... Εγω θα σου προτεινα να κοιμασαι γυμνη ωστε οι εργατες να μην κανουν τιποτα αλλο απο το να κοιτανε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:11 Η katerina10: #21.070 07-08-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σου προτεινα να κοιμασαι γυμνη ωστε οι εργατες να μην κανουν τιποτα αλλο απο το να κοιτανε εσενα Click για ανάπτυξη... Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:15 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.071 07-08-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Click για ανάπτυξη... Αυτο θα ηθελα να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:27 Η katerina10: #21.072 07-08-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτο θα ηθελα να το δω Click για ανάπτυξη... Ασε τώρα με κάνανε κομμάτια...ήταν να πάμε με την κολλητή μου στο αεροδρόμιο να πάρουμε μια φιλη από την ισπανία που έρχεται να με δει και ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ποτε μου το πε???30 λεπτά πριν!!!Μάλλον θα πάρω ταξί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.073 07-08-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ασε τώρα με κάνανε κομμάτια...ήταν να πάμε με την κολλητή μου στο αεροδρόμιο να πάρουμε μια φιλη από την ισπανία που έρχεται να με δει και ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ποτε μου το πε???30 λεπτά πριν!!!Μάλλον θα πάρω ταξί!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Η katerina10: #21.074 07-08-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ότι φοβάμαι να πάω...Είναι ότι φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να γυρίσω..Ακούγεται χαζό αλλά αλήθεια, δεν μπορώ αν έχω μεγάλη διαδρομή από το αγχος πονάει η κοιλιά μου και ζαλίζομαι και μεταά δεν θα μπορώ να πάρω το αμάξι να γυρίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.075 08-08-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα αυτο θα ειναι φανταστικο!!!και οποιος ερχεται Ελλαδα για διακοπες να μας φερνει κι απο 1!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να έρχεται για επίσκεψη κι αντί για κουτί με γλυκά να φέρνει γατοφόρο με βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.076 08-08-08 08:41 Καλημέρα!! Χθες πήγα επίσκεψη στ΄ανιψάκια μου Άλφι και Pisu! Ο Άλφι είναι μια απόλαυση... οι περιγραφές της 'Αντας δεν αρκούν για να τον χαρακτηρίσει κανείς... Ενας καλοκάγαθος, γλυκός, χαδιάρης γίγαντας... κι η Pisu μια σεμνή διακριτκική κυρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.077 08-08-08 08:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Click για ανάπτυξη... μ'αρέσουν Κατερίνα τα red faces που βάζεις όταν κάνεις τέτοιες περιγραφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.078 08-08-08 08:53 Σήμερα θα κάνω κοκτέιλ πάρτυ στο mycat για τα αποκαλυπτήρια του ονόματος της Faraya...τι ώρα λέτε να μπορέσετε να είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.079 08-08-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Στο μεταξυ αλλαξαν που αλλαξαν το site δεν βαλανε οτι τα δωσανε τα γατακια..ακομα free ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι'ν τούτοι?? Φαντάζεστε να πάρουμε τα γατιά κι αυτός να τα'χει ακόμα free στο site?... Υποψιάζομαι ότι επειδή ο Andre δεν είχει ιδέα από pc κάποιος άλλος του το φτιάχνει κι επειδή έχει καιρό να πληρωθεί δεν ασχολείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:42 Η Αντα έγραψε: #21.080 08-08-08 09:42 Καλημερα!!! ευχαριστουμε για τα καλα λογια Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1052 1053 1054 1055 1056 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mπορεί...θα τις ρωτήσω.. αλλά γενικά τελευταία δεν μου απαντούν γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Γιούλη τελικά τι σου είπαν.Αν το πάρουμε λέξη προς λέξη κάτι σαν οικόσιτο βγαίνει αλλά...μμμμμ μπορείι να είναι και άσχετο αυτό που λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:05 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.069 07-08-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ βρε Θοδωρή μου σε ζηλεύω αφάνταστα!!!Εγώ ένα τρίψιμο στην γατοφόρο ακούω και τρέχω πανικόβλητη..Άσε και αυτοί πια στην οικοδομή κάθε πρωί..Καλοκαίρι και κοιμάμαι με κλειστά πατζούρια..Κάνω πολύ χάλια ύπνο τελευταία!!! Click για ανάπτυξη... Εγω θα σου προτεινα να κοιμασαι γυμνη ωστε οι εργατες να μην κανουν τιποτα αλλο απο το να κοιτανε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:11 Η katerina10: #21.070 07-08-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σου προτεινα να κοιμασαι γυμνη ωστε οι εργατες να μην κανουν τιποτα αλλο απο το να κοιτανε εσενα Click για ανάπτυξη... Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:15 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.071 07-08-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Click για ανάπτυξη... Αυτο θα ηθελα να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:27 Η katerina10: #21.072 07-08-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτο θα ηθελα να το δω Click για ανάπτυξη... Ασε τώρα με κάνανε κομμάτια...ήταν να πάμε με την κολλητή μου στο αεροδρόμιο να πάρουμε μια φιλη από την ισπανία που έρχεται να με δει και ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ποτε μου το πε???30 λεπτά πριν!!!Μάλλον θα πάρω ταξί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.073 07-08-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ασε τώρα με κάνανε κομμάτια...ήταν να πάμε με την κολλητή μου στο αεροδρόμιο να πάρουμε μια φιλη από την ισπανία που έρχεται να με δει και ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ποτε μου το πε???30 λεπτά πριν!!!Μάλλον θα πάρω ταξί!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Η katerina10: #21.074 07-08-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ότι φοβάμαι να πάω...Είναι ότι φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να γυρίσω..Ακούγεται χαζό αλλά αλήθεια, δεν μπορώ αν έχω μεγάλη διαδρομή από το αγχος πονάει η κοιλιά μου και ζαλίζομαι και μεταά δεν θα μπορώ να πάρω το αμάξι να γυρίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.075 08-08-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα αυτο θα ειναι φανταστικο!!!και οποιος ερχεται Ελλαδα για διακοπες να μας φερνει κι απο 1!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να έρχεται για επίσκεψη κι αντί για κουτί με γλυκά να φέρνει γατοφόρο με βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.076 08-08-08 08:41 Καλημέρα!! Χθες πήγα επίσκεψη στ΄ανιψάκια μου Άλφι και Pisu! Ο Άλφι είναι μια απόλαυση... οι περιγραφές της 'Αντας δεν αρκούν για να τον χαρακτηρίσει κανείς... Ενας καλοκάγαθος, γλυκός, χαδιάρης γίγαντας... κι η Pisu μια σεμνή διακριτκική κυρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.077 08-08-08 08:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Click για ανάπτυξη... μ'αρέσουν Κατερίνα τα red faces που βάζεις όταν κάνεις τέτοιες περιγραφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.078 08-08-08 08:53 Σήμερα θα κάνω κοκτέιλ πάρτυ στο mycat για τα αποκαλυπτήρια του ονόματος της Faraya...τι ώρα λέτε να μπορέσετε να είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.079 08-08-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Στο μεταξυ αλλαξαν που αλλαξαν το site δεν βαλανε οτι τα δωσανε τα γατακια..ακομα free ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι'ν τούτοι?? Φαντάζεστε να πάρουμε τα γατιά κι αυτός να τα'χει ακόμα free στο site?... Υποψιάζομαι ότι επειδή ο Andre δεν είχει ιδέα από pc κάποιος άλλος του το φτιάχνει κι επειδή έχει καιρό να πληρωθεί δεν ασχολείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:42 Η Αντα έγραψε: #21.080 08-08-08 09:42 Καλημερα!!! ευχαριστουμε για τα καλα λογια Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1052 1053 1054 1055 1056 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ βρε Θοδωρή μου σε ζηλεύω αφάνταστα!!!Εγώ ένα τρίψιμο στην γατοφόρο ακούω και τρέχω πανικόβλητη..Άσε και αυτοί πια στην οικοδομή κάθε πρωί..Καλοκαίρι και κοιμάμαι με κλειστά πατζούρια..Κάνω πολύ χάλια ύπνο τελευταία!!! Click για ανάπτυξη... Εγω θα σου προτεινα να κοιμασαι γυμνη ωστε οι εργατες να μην κανουν τιποτα αλλο απο το να κοιτανε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:11 Η katerina10: #21.070 07-08-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σου προτεινα να κοιμασαι γυμνη ωστε οι εργατες να μην κανουν τιποτα αλλο απο το να κοιτανε εσενα Click για ανάπτυξη... Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:15 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.071 07-08-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Click για ανάπτυξη... Αυτο θα ηθελα να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:27 Η katerina10: #21.072 07-08-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτο θα ηθελα να το δω Click για ανάπτυξη... Ασε τώρα με κάνανε κομμάτια...ήταν να πάμε με την κολλητή μου στο αεροδρόμιο να πάρουμε μια φιλη από την ισπανία που έρχεται να με δει και ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ποτε μου το πε???30 λεπτά πριν!!!Μάλλον θα πάρω ταξί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.073 07-08-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ασε τώρα με κάνανε κομμάτια...ήταν να πάμε με την κολλητή μου στο αεροδρόμιο να πάρουμε μια φιλη από την ισπανία που έρχεται να με δει και ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ποτε μου το πε???30 λεπτά πριν!!!Μάλλον θα πάρω ταξί!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Η katerina10: #21.074 07-08-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ότι φοβάμαι να πάω...Είναι ότι φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να γυρίσω..Ακούγεται χαζό αλλά αλήθεια, δεν μπορώ αν έχω μεγάλη διαδρομή από το αγχος πονάει η κοιλιά μου και ζαλίζομαι και μεταά δεν θα μπορώ να πάρω το αμάξι να γυρίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.075 08-08-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα αυτο θα ειναι φανταστικο!!!και οποιος ερχεται Ελλαδα για διακοπες να μας φερνει κι απο 1!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να έρχεται για επίσκεψη κι αντί για κουτί με γλυκά να φέρνει γατοφόρο με βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.076 08-08-08 08:41 Καλημέρα!! Χθες πήγα επίσκεψη στ΄ανιψάκια μου Άλφι και Pisu! Ο Άλφι είναι μια απόλαυση... οι περιγραφές της 'Αντας δεν αρκούν για να τον χαρακτηρίσει κανείς... Ενας καλοκάγαθος, γλυκός, χαδιάρης γίγαντας... κι η Pisu μια σεμνή διακριτκική κυρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.077 08-08-08 08:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Click για ανάπτυξη... μ'αρέσουν Κατερίνα τα red faces που βάζεις όταν κάνεις τέτοιες περιγραφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.078 08-08-08 08:53 Σήμερα θα κάνω κοκτέιλ πάρτυ στο mycat για τα αποκαλυπτήρια του ονόματος της Faraya...τι ώρα λέτε να μπορέσετε να είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.079 08-08-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Στο μεταξυ αλλαξαν που αλλαξαν το site δεν βαλανε οτι τα δωσανε τα γατακια..ακομα free ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι'ν τούτοι?? Φαντάζεστε να πάρουμε τα γατιά κι αυτός να τα'χει ακόμα free στο site?... Υποψιάζομαι ότι επειδή ο Andre δεν είχει ιδέα από pc κάποιος άλλος του το φτιάχνει κι επειδή έχει καιρό να πληρωθεί δεν ασχολείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:42 Η Αντα έγραψε: #21.080 08-08-08 09:42 Καλημερα!!! ευχαριστουμε για τα καλα λογια Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1052 1053 1054 1055 1056 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σου προτεινα να κοιμασαι γυμνη ωστε οι εργατες να μην κανουν τιποτα αλλο απο το να κοιτανε εσενα Click για ανάπτυξη... Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:15 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.071 07-08-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Click για ανάπτυξη... Αυτο θα ηθελα να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:27 Η katerina10: #21.072 07-08-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτο θα ηθελα να το δω Click για ανάπτυξη... Ασε τώρα με κάνανε κομμάτια...ήταν να πάμε με την κολλητή μου στο αεροδρόμιο να πάρουμε μια φιλη από την ισπανία που έρχεται να με δει και ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ποτε μου το πε???30 λεπτά πριν!!!Μάλλον θα πάρω ταξί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.073 07-08-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ασε τώρα με κάνανε κομμάτια...ήταν να πάμε με την κολλητή μου στο αεροδρόμιο να πάρουμε μια φιλη από την ισπανία που έρχεται να με δει και ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ποτε μου το πε???30 λεπτά πριν!!!Μάλλον θα πάρω ταξί!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Η katerina10: #21.074 07-08-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ότι φοβάμαι να πάω...Είναι ότι φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να γυρίσω..Ακούγεται χαζό αλλά αλήθεια, δεν μπορώ αν έχω μεγάλη διαδρομή από το αγχος πονάει η κοιλιά μου και ζαλίζομαι και μεταά δεν θα μπορώ να πάρω το αμάξι να γυρίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.075 08-08-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα αυτο θα ειναι φανταστικο!!!και οποιος ερχεται Ελλαδα για διακοπες να μας φερνει κι απο 1!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να έρχεται για επίσκεψη κι αντί για κουτί με γλυκά να φέρνει γατοφόρο με βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.076 08-08-08 08:41 Καλημέρα!! Χθες πήγα επίσκεψη στ΄ανιψάκια μου Άλφι και Pisu! Ο Άλφι είναι μια απόλαυση... οι περιγραφές της 'Αντας δεν αρκούν για να τον χαρακτηρίσει κανείς... Ενας καλοκάγαθος, γλυκός, χαδιάρης γίγαντας... κι η Pisu μια σεμνή διακριτκική κυρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.077 08-08-08 08:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Click για ανάπτυξη... μ'αρέσουν Κατερίνα τα red faces που βάζεις όταν κάνεις τέτοιες περιγραφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.078 08-08-08 08:53 Σήμερα θα κάνω κοκτέιλ πάρτυ στο mycat για τα αποκαλυπτήρια του ονόματος της Faraya...τι ώρα λέτε να μπορέσετε να είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.079 08-08-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Στο μεταξυ αλλαξαν που αλλαξαν το site δεν βαλανε οτι τα δωσανε τα γατακια..ακομα free ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι'ν τούτοι?? Φαντάζεστε να πάρουμε τα γατιά κι αυτός να τα'χει ακόμα free στο site?... Υποψιάζομαι ότι επειδή ο Andre δεν είχει ιδέα από pc κάποιος άλλος του το φτιάχνει κι επειδή έχει καιρό να πληρωθεί δεν ασχολείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:42 Η Αντα έγραψε: #21.080 08-08-08 09:42 Καλημερα!!! ευχαριστουμε για τα καλα λογια Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1052 1053 1054 1055 1056 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Click για ανάπτυξη... Αυτο θα ηθελα να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:27 Η katerina10: #21.072 07-08-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτο θα ηθελα να το δω Click για ανάπτυξη... Ασε τώρα με κάνανε κομμάτια...ήταν να πάμε με την κολλητή μου στο αεροδρόμιο να πάρουμε μια φιλη από την ισπανία που έρχεται να με δει και ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ποτε μου το πε???30 λεπτά πριν!!!Μάλλον θα πάρω ταξί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.073 07-08-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ασε τώρα με κάνανε κομμάτια...ήταν να πάμε με την κολλητή μου στο αεροδρόμιο να πάρουμε μια φιλη από την ισπανία που έρχεται να με δει και ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ποτε μου το πε???30 λεπτά πριν!!!Μάλλον θα πάρω ταξί!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Η katerina10: #21.074 07-08-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ότι φοβάμαι να πάω...Είναι ότι φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να γυρίσω..Ακούγεται χαζό αλλά αλήθεια, δεν μπορώ αν έχω μεγάλη διαδρομή από το αγχος πονάει η κοιλιά μου και ζαλίζομαι και μεταά δεν θα μπορώ να πάρω το αμάξι να γυρίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.075 08-08-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα αυτο θα ειναι φανταστικο!!!και οποιος ερχεται Ελλαδα για διακοπες να μας φερνει κι απο 1!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να έρχεται για επίσκεψη κι αντί για κουτί με γλυκά να φέρνει γατοφόρο με βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.076 08-08-08 08:41 Καλημέρα!! Χθες πήγα επίσκεψη στ΄ανιψάκια μου Άλφι και Pisu! Ο Άλφι είναι μια απόλαυση... οι περιγραφές της 'Αντας δεν αρκούν για να τον χαρακτηρίσει κανείς... Ενας καλοκάγαθος, γλυκός, χαδιάρης γίγαντας... κι η Pisu μια σεμνή διακριτκική κυρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.077 08-08-08 08:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Click για ανάπτυξη... μ'αρέσουν Κατερίνα τα red faces που βάζεις όταν κάνεις τέτοιες περιγραφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.078 08-08-08 08:53 Σήμερα θα κάνω κοκτέιλ πάρτυ στο mycat για τα αποκαλυπτήρια του ονόματος της Faraya...τι ώρα λέτε να μπορέσετε να είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.079 08-08-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Στο μεταξυ αλλαξαν που αλλαξαν το site δεν βαλανε οτι τα δωσανε τα γατακια..ακομα free ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι'ν τούτοι?? Φαντάζεστε να πάρουμε τα γατιά κι αυτός να τα'χει ακόμα free στο site?... Υποψιάζομαι ότι επειδή ο Andre δεν είχει ιδέα από pc κάποιος άλλος του το φτιάχνει κι επειδή έχει καιρό να πληρωθεί δεν ασχολείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:42 Η Αντα έγραψε: #21.080 08-08-08 09:42 Καλημερα!!! ευχαριστουμε για τα καλα λογια Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1052 1053 1054 1055 1056 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτο θα ηθελα να το δω Click για ανάπτυξη... Ασε τώρα με κάνανε κομμάτια...ήταν να πάμε με την κολλητή μου στο αεροδρόμιο να πάρουμε μια φιλη από την ισπανία που έρχεται να με δει και ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ποτε μου το πε???30 λεπτά πριν!!!Μάλλον θα πάρω ταξί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.073 07-08-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ασε τώρα με κάνανε κομμάτια...ήταν να πάμε με την κολλητή μου στο αεροδρόμιο να πάρουμε μια φιλη από την ισπανία που έρχεται να με δει και ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ποτε μου το πε???30 λεπτά πριν!!!Μάλλον θα πάρω ταξί!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Η katerina10: #21.074 07-08-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ότι φοβάμαι να πάω...Είναι ότι φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να γυρίσω..Ακούγεται χαζό αλλά αλήθεια, δεν μπορώ αν έχω μεγάλη διαδρομή από το αγχος πονάει η κοιλιά μου και ζαλίζομαι και μεταά δεν θα μπορώ να πάρω το αμάξι να γυρίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.075 08-08-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα αυτο θα ειναι φανταστικο!!!και οποιος ερχεται Ελλαδα για διακοπες να μας φερνει κι απο 1!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να έρχεται για επίσκεψη κι αντί για κουτί με γλυκά να φέρνει γατοφόρο με βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.076 08-08-08 08:41 Καλημέρα!! Χθες πήγα επίσκεψη στ΄ανιψάκια μου Άλφι και Pisu! Ο Άλφι είναι μια απόλαυση... οι περιγραφές της 'Αντας δεν αρκούν για να τον χαρακτηρίσει κανείς... Ενας καλοκάγαθος, γλυκός, χαδιάρης γίγαντας... κι η Pisu μια σεμνή διακριτκική κυρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.077 08-08-08 08:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Click για ανάπτυξη... μ'αρέσουν Κατερίνα τα red faces που βάζεις όταν κάνεις τέτοιες περιγραφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.078 08-08-08 08:53 Σήμερα θα κάνω κοκτέιλ πάρτυ στο mycat για τα αποκαλυπτήρια του ονόματος της Faraya...τι ώρα λέτε να μπορέσετε να είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.079 08-08-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Στο μεταξυ αλλαξαν που αλλαξαν το site δεν βαλανε οτι τα δωσανε τα γατακια..ακομα free ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι'ν τούτοι?? Φαντάζεστε να πάρουμε τα γατιά κι αυτός να τα'χει ακόμα free στο site?... Υποψιάζομαι ότι επειδή ο Andre δεν είχει ιδέα από pc κάποιος άλλος του το φτιάχνει κι επειδή έχει καιρό να πληρωθεί δεν ασχολείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:42 Η Αντα έγραψε: #21.080 08-08-08 09:42 Καλημερα!!! ευχαριστουμε για τα καλα λογια Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1052 1053 1054 1055 1056 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ασε τώρα με κάνανε κομμάτια...ήταν να πάμε με την κολλητή μου στο αεροδρόμιο να πάρουμε μια φιλη από την ισπανία που έρχεται να με δει και ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ποτε μου το πε???30 λεπτά πριν!!!Μάλλον θα πάρω ταξί!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Η katerina10: #21.074 07-08-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ότι φοβάμαι να πάω...Είναι ότι φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να γυρίσω..Ακούγεται χαζό αλλά αλήθεια, δεν μπορώ αν έχω μεγάλη διαδρομή από το αγχος πονάει η κοιλιά μου και ζαλίζομαι και μεταά δεν θα μπορώ να πάρω το αμάξι να γυρίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.075 08-08-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα αυτο θα ειναι φανταστικο!!!και οποιος ερχεται Ελλαδα για διακοπες να μας φερνει κι απο 1!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να έρχεται για επίσκεψη κι αντί για κουτί με γλυκά να φέρνει γατοφόρο με βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.076 08-08-08 08:41 Καλημέρα!! Χθες πήγα επίσκεψη στ΄ανιψάκια μου Άλφι και Pisu! Ο Άλφι είναι μια απόλαυση... οι περιγραφές της 'Αντας δεν αρκούν για να τον χαρακτηρίσει κανείς... Ενας καλοκάγαθος, γλυκός, χαδιάρης γίγαντας... κι η Pisu μια σεμνή διακριτκική κυρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.077 08-08-08 08:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Click για ανάπτυξη... μ'αρέσουν Κατερίνα τα red faces που βάζεις όταν κάνεις τέτοιες περιγραφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.078 08-08-08 08:53 Σήμερα θα κάνω κοκτέιλ πάρτυ στο mycat για τα αποκαλυπτήρια του ονόματος της Faraya...τι ώρα λέτε να μπορέσετε να είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.079 08-08-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Στο μεταξυ αλλαξαν που αλλαξαν το site δεν βαλανε οτι τα δωσανε τα γατακια..ακομα free ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι'ν τούτοι?? Φαντάζεστε να πάρουμε τα γατιά κι αυτός να τα'χει ακόμα free στο site?... Υποψιάζομαι ότι επειδή ο Andre δεν είχει ιδέα από pc κάποιος άλλος του το φτιάχνει κι επειδή έχει καιρό να πληρωθεί δεν ασχολείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:42 Η Αντα έγραψε: #21.080 08-08-08 09:42 Καλημερα!!! ευχαριστουμε για τα καλα λογια Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1052 1053 1054 1055 1056 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιατι δεν παιρνεις το τουτου σου?Μην μου πεις οτι φοβασαι,αμα δεν κανεις πρακτικη πως θα σου φυγει το αγχος Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ότι φοβάμαι να πάω...Είναι ότι φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να γυρίσω..Ακούγεται χαζό αλλά αλήθεια, δεν μπορώ αν έχω μεγάλη διαδρομή από το αγχος πονάει η κοιλιά μου και ζαλίζομαι και μεταά δεν θα μπορώ να πάρω το αμάξι να γυρίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.075 08-08-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα αυτο θα ειναι φανταστικο!!!και οποιος ερχεται Ελλαδα για διακοπες να μας φερνει κι απο 1!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να έρχεται για επίσκεψη κι αντί για κουτί με γλυκά να φέρνει γατοφόρο με βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.076 08-08-08 08:41 Καλημέρα!! Χθες πήγα επίσκεψη στ΄ανιψάκια μου Άλφι και Pisu! Ο Άλφι είναι μια απόλαυση... οι περιγραφές της 'Αντας δεν αρκούν για να τον χαρακτηρίσει κανείς... Ενας καλοκάγαθος, γλυκός, χαδιάρης γίγαντας... κι η Pisu μια σεμνή διακριτκική κυρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.077 08-08-08 08:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Click για ανάπτυξη... μ'αρέσουν Κατερίνα τα red faces που βάζεις όταν κάνεις τέτοιες περιγραφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.078 08-08-08 08:53 Σήμερα θα κάνω κοκτέιλ πάρτυ στο mycat για τα αποκαλυπτήρια του ονόματος της Faraya...τι ώρα λέτε να μπορέσετε να είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.079 08-08-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Στο μεταξυ αλλαξαν που αλλαξαν το site δεν βαλανε οτι τα δωσανε τα γατακια..ακομα free ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι'ν τούτοι?? Φαντάζεστε να πάρουμε τα γατιά κι αυτός να τα'χει ακόμα free στο site?... Υποψιάζομαι ότι επειδή ο Andre δεν είχει ιδέα από pc κάποιος άλλος του το φτιάχνει κι επειδή έχει καιρό να πληρωθεί δεν ασχολείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:42 Η Αντα έγραψε: #21.080 08-08-08 09:42 Καλημερα!!! ευχαριστουμε για τα καλα λογια Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1052 1053 1054 1055 1056 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα αυτο θα ειναι φανταστικο!!!και οποιος ερχεται Ελλαδα για διακοπες να μας φερνει κι απο 1!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να έρχεται για επίσκεψη κι αντί για κουτί με γλυκά να φέρνει γατοφόρο με βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.076 08-08-08 08:41 Καλημέρα!! Χθες πήγα επίσκεψη στ΄ανιψάκια μου Άλφι και Pisu! Ο Άλφι είναι μια απόλαυση... οι περιγραφές της 'Αντας δεν αρκούν για να τον χαρακτηρίσει κανείς... Ενας καλοκάγαθος, γλυκός, χαδιάρης γίγαντας... κι η Pisu μια σεμνή διακριτκική κυρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.077 08-08-08 08:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Click για ανάπτυξη... μ'αρέσουν Κατερίνα τα red faces που βάζεις όταν κάνεις τέτοιες περιγραφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.078 08-08-08 08:53 Σήμερα θα κάνω κοκτέιλ πάρτυ στο mycat για τα αποκαλυπτήρια του ονόματος της Faraya...τι ώρα λέτε να μπορέσετε να είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.079 08-08-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Στο μεταξυ αλλαξαν που αλλαξαν το site δεν βαλανε οτι τα δωσανε τα γατακια..ακομα free ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι'ν τούτοι?? Φαντάζεστε να πάρουμε τα γατιά κι αυτός να τα'χει ακόμα free στο site?... Υποψιάζομαι ότι επειδή ο Andre δεν είχει ιδέα από pc κάποιος άλλος του το φτιάχνει κι επειδή έχει καιρό να πληρωθεί δεν ασχολείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:42 Η Αντα έγραψε: #21.080 08-08-08 09:42 Καλημερα!!! ευχαριστουμε για τα καλα λογια Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1052 1053 1054 1055 1056 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα!! Χθες πήγα επίσκεψη στ΄ανιψάκια μου Άλφι και Pisu! Ο Άλφι είναι μια απόλαυση... οι περιγραφές της 'Αντας δεν αρκούν για να τον χαρακτηρίσει κανείς... Ενας καλοκάγαθος, γλυκός, χαδιάρης γίγαντας... κι η Pisu μια σεμνή διακριτκική κυρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.077 08-08-08 08:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Click για ανάπτυξη... μ'αρέσουν Κατερίνα τα red faces που βάζεις όταν κάνεις τέτοιες περιγραφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.078 08-08-08 08:53 Σήμερα θα κάνω κοκτέιλ πάρτυ στο mycat για τα αποκαλυπτήρια του ονόματος της Faraya...τι ώρα λέτε να μπορέσετε να είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.079 08-08-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Στο μεταξυ αλλαξαν που αλλαξαν το site δεν βαλανε οτι τα δωσανε τα γατακια..ακομα free ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι'ν τούτοι?? Φαντάζεστε να πάρουμε τα γατιά κι αυτός να τα'χει ακόμα free στο site?... Υποψιάζομαι ότι επειδή ο Andre δεν είχει ιδέα από pc κάποιος άλλος του το φτιάχνει κι επειδή έχει καιρό να πληρωθεί δεν ασχολείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:42 Η Αντα έγραψε: #21.080 08-08-08 09:42 Καλημερα!!! ευχαριστουμε για τα καλα λογια Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1052 1053 1054 1055 1056 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άσε και ρε συ πρέπει το πρωί να βγουν τα μωρά στην άμμο(την έχω στο μπαλκόνι)και βγαίνω μετο μποξερακι και κρύβομαι όσο μπορώ ιατί και ηη κουρτίνα είναι ψιλοδιαφανής...ΠΑΚΕΤΟ Click για ανάπτυξη... μ'αρέσουν Κατερίνα τα red faces που βάζεις όταν κάνεις τέτοιες περιγραφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.078 08-08-08 08:53 Σήμερα θα κάνω κοκτέιλ πάρτυ στο mycat για τα αποκαλυπτήρια του ονόματος της Faraya...τι ώρα λέτε να μπορέσετε να είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.079 08-08-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Στο μεταξυ αλλαξαν που αλλαξαν το site δεν βαλανε οτι τα δωσανε τα γατακια..ακομα free ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι'ν τούτοι?? Φαντάζεστε να πάρουμε τα γατιά κι αυτός να τα'χει ακόμα free στο site?... Υποψιάζομαι ότι επειδή ο Andre δεν είχει ιδέα από pc κάποιος άλλος του το φτιάχνει κι επειδή έχει καιρό να πληρωθεί δεν ασχολείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:42 Η Αντα έγραψε: #21.080 08-08-08 09:42 Καλημερα!!! ευχαριστουμε για τα καλα λογια Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1052 1053 1054 1055 1056 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σήμερα θα κάνω κοκτέιλ πάρτυ στο mycat για τα αποκαλυπτήρια του ονόματος της Faraya...τι ώρα λέτε να μπορέσετε να είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.079 08-08-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Στο μεταξυ αλλαξαν που αλλαξαν το site δεν βαλανε οτι τα δωσανε τα γατακια..ακομα free ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι'ν τούτοι?? Φαντάζεστε να πάρουμε τα γατιά κι αυτός να τα'χει ακόμα free στο site?... Υποψιάζομαι ότι επειδή ο Andre δεν είχει ιδέα από pc κάποιος άλλος του το φτιάχνει κι επειδή έχει καιρό να πληρωθεί δεν ασχολείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:42 Η Αντα έγραψε: #21.080 08-08-08 09:42 Καλημερα!!! ευχαριστουμε για τα καλα λογια Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1052 1053 1054 1055 1056 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1054 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Στο μεταξυ αλλαξαν που αλλαξαν το site δεν βαλανε οτι τα δωσανε τα γατακια..ακομα free ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι'ν τούτοι?? Φαντάζεστε να πάρουμε τα γατιά κι αυτός να τα'χει ακόμα free στο site?... Υποψιάζομαι ότι επειδή ο Andre δεν είχει ιδέα από pc κάποιος άλλος του το φτιάχνει κι επειδή έχει καιρό να πληρωθεί δεν ασχολείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 09:42 Η Αντα έγραψε: #21.080 08-08-08 09:42 Καλημερα!!! ευχαριστουμε για τα καλα λογια Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημερα!!! ευχαριστουμε για τα καλα λογια Γιουλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.