Birman-maniacs

Γεια σου Κατερινα....λοιπον επειδη εχω μεγαλη εμπειρια σε αυτο το θεμα - των φιλοξενουμενων απο το εξωτερικο ....ενα θα σου πω εχω παει στην Ακροπολη 7 φορες σε 8 χρονια!!!!!!!!! :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου Κατερινα....λοιπον επειδη εχω μεγαλη εμπειρια σε αυτο το θεμα - των φιλοξενουμενων απο το εξωτερικο ....ενα θα σου πω εχω παει στην Ακροπολη 7 φορες σε 8 χρονια!!!!!!!!! :lol:
Πως και τη μία τη σκαπούλαρες? :hmm::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουκλί είναι:inlove:
Ποια καλη βιρμανιακς θα μου τον δειξει και μενα??:) να δω και να χαρω και εγω φουντωτη ουριτσα?? :hmm:

Πως και τη μία τη σκαπούλαρες? :hmm::lol:
Ασε και οι φωτογραφιες που εβγαλα τοσα χρονια..ειναι ακριβως στο ιδιο σημειο!!! :lol: αφου ξερω ολα τα καλα ''σποτ' για να φαινεται καλυτερα η Ακροπολη.
Α!! το σημαντικο λοιπον Κατερινα ειναι ....η φιλη σου ειναι Ισπανιδα ή οχι? ;)

Δεν είναι ότι φοβάμαι να πάω...Είναι ότι φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να γυρίσω..:redface::redface:Ακούγεται χαζό αλλά αλήθεια, δεν μπορώ αν έχω μεγάλη διαδρομή από το αγχος πονάει η κοιλιά μου και ζαλίζομαι και μεταά δεν θα μπορώ να πάρω το αμάξι να γυρίσουμε:redface::redface:
Καλά βρε γιατί δεν λές στον δικό σου να σε μάθει για να του πάρεις τον αέρα και να μην φοβάσαι?

Ποια καλη βιρμανιακς θα μου τον δειξει και μενα??:) να δω και να χαρω και εγω φουντωτη ουριτσα?? :hmm:

Ο Ίωνας
whoopie_kitten_20080806_6a.jpg

Ο ακριανός από δεξιά...
whoopie_kitten_20080806_8a.jpg

Αντε να την πάω ακρόπολη και πάμε μια μέρα..Τις υπόλοιπες 12 μέρες που θα πάμε:blink::blink:???

καλημέρα Κατερίνα... σχετικα με το που μπορείτε να την πάτε θές καμιά ιδέα?
Ναι ναι ναι!!!!Παιδιά θα το εκτιμούσα πολύ να μου λέγατε που αλήθεια..Δεν ξέρω τι να κάνω!!!!:/:

Αντα το είδες το ριχτάρι σου στις φωτό των γατιών?? ;)

Ασε και οι φωτογραφιες που εβγαλα τοσα χρονια..ειναι ακριβως στο ιδιο σημειο!!! :lol: αφου ξερω ολα τα καλα ''σποτ' για να φαινεται καλυτερα η Ακροπολη.
Α!! το σημαντικο λοιπον Κατερινα ειναι ....η φιλη σου ειναι Ισπανιδα ή οχι? ;)
Ναι ναι ΙΣπανίδα έχει ξαναερθει ελλάδα αλλά είχε πάει για λίγες μέρες σάμο!!!!

Καλά βρε γιατί δεν λές στον δικό σου να σε μάθει για να του πάρεις τον αέρα και να μην φοβάσαι?
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:ΔΕν οδηγεί ο μικρός μου!!!!!!:mad::mad::mad:

Πήγε στο Σούνιο:lol::lol::lol:
Να μια ιδέα στο Ναό του Ποσειδώνα! :up:
Επίσης στου Ψυρρή, στο Μοναστηράκι, στη Πλάκα, στο Εθνικό Μουσείο, σε ταβερνάκια, στη θάλασσα (κάτω στη παραλιακή).... στη Κηφισιά:cool:

Ο Ίωνας
whoopie_kitten_20080806_6a.jpg

Ο ακριανός από δεξιά...
whoopie_kitten_20080806_8a.jpg
Τι κουκλάκι τρελό είναι αυτό???Ποιανού είναι ο μπέμπης??:hmm:

Να μια ιδέα στο Ναό του Ποσειδώνα! :up:
Επίσης στου Ψυρρή, στο Μοναστηράκι, στη Πλάκα, στο Εθνικό Μουσείο, σε ταβερνάκια, στη θάλασσα (κάτω στη παραλιακή).... στη Κηφισιά:cool:
ΚΑλά όλα τα άλλα στην κηφησιά γιατί???Τι έχει???:hmm:

ΚΑλά όλα τα άλλα στην κηφησιά γιατί???Τι έχει???:hmm:
Αμαξάκια με αλογάκια! :lol:
Καλά μωρέ μ'αρέσει εμένα γι'αυτό το είπα!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:ΔΕν οδηγεί ο μικρός μου!!!!!!:mad::mad::mad:
Τοτε αναγκαστικά πρεπει μονη σου να διώξεις το φόβο με τη πολύ εξάσκηση:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back