Birman-maniacs

και μερικες ακομα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• erws 16-8-08 (2).jpg
    erws 16-8-08 (2).jpg
    219,3 KB · Εμφανίσεις: 30
  • ερως 18-8-08.jpg
    ερως 18-8-08.jpg
    195,4 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Ερως-Ερεφερ.jpg
    Ερως-Ερεφερ.jpg
    251,4 KB · Εμφανίσεις: 32
Ο ανθρωπος ειναι ασχετος στις φωτογραφιες,δεν τραβηξε ουτε μια καλη...:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο ανθρωπος ειναι ασχετος στις φωτογραφιες,δεν τραβηξε ουτε μια καλη...:down:
εδω ειδαμε και παθαμε να μας στειλει φωτο!!!την ποιοτητα θα κοιταμε τωρα?θα σας βαλω εγω καλες οταν θα τον παρω...με το καινουριο μου nokia N95....:P:P:P(το πηρα για να εχω και φωτογραφικη σε ενα)

Στην μεσαια ειναι ο Ερεφερ;)

τελικα παλι με εριξε η Ινα....ρε βασιλη!!!ειδες για να πληρωνεις περισσοτερα?:lol::lol::lol:

Ο erefer στην μεσαια φωτογραφια δειχνει να ειναι ψηλομυτης?:lol:
δεν το ειχα σκεφτει ετσι...:lol::lol::lol:
το πιθανοτερο ειναι να κοιταει καμια μυγα..

Παντως,δεν ειμαι και σιγουρη, αλλα νομιζω οτι τα καλτσακια αυτα μαλλον ειναι του Ερωτα και οχι του Ερεφερ...μηπως εκανε λαθος η Ινα?(μιλαω για την μεσαια φωτο)

Παντως,δεν ειμαι και σιγουρη, αλλα νομιζω οτι τα καλτσακια αυτα μαλλον ειναι του Ερωτα και οχι του Ερεφερ...μηπως εκανε λαθος η Ινα?(μιλαω για την μεσαια φωτο)

Ειναι λιγο δυσκολο να διακρινεις την διαφορα:hmm:

κοιτα τα καλτσακια του Ερεφερ

Συνημμένα

• 100_1638.jpg
    100_1638.jpg
    209,7 KB · Εμφανίσεις: 23
ααα μαλλον καταλαβα τι εγινε.Μου εγραφε "στην 1η φωτο ειναι ο Κουασιμοδος" κι εγω καταλαβα την πρωτη απο πανω ενω μαλλον αυτη εννοουσε την πρωτη απο κατω..;)

ααα μαλλον καταλαβα τι εγινε.Μου εγραφε "στην 1η φωτο ειναι ο Κουασιμοδος" κι εγω καταλαβα την πρωτη απο πανω ενω μαλλον αυτη εννοουσε την πρωτη απο κατω..;)

:lol::lol:

Δεν ειμαι ξανθια,ορκιζομαι!!!!:lol::lol::lol:

καληνυχτιζω!!!εχω λιγη δουλιτσα....:)

Γεια σας παιδιά!!
Πως τα περάσατε???

Φτάσαμε κατά τις 9.... από τις 12 το μεσημέρι στους δρόμους... άξιζε όμως το κόπο... ήταν καταπληκτικά:)

Θα σας διαβάσω αύριο!! Εμαθα ότι τα μωρά σας μεγαλώνουν, κι ομορφαίνουν!!
Να και εμείς!
faraya_20080816_2.jpg

Kαλημέρα!!! :)
Δανάη ο Ερωτάς σου είναι ΠΑΙΔΑΡΟΣ κι έχει καταπληκτικά μάτια!!! :inlove:
Βασίλη ο Erefer σου είναι ένας μικρός ΘΕΟΣ!!! :inlove:

Αυτή είναι η Cashmere από το εκτορφείο των Catalis που θα πάρω τη μικρή μου...
Απ'ότι είδατε την πήγαν οι νέοι Ούγγροι ιδιοκτήτες διακοπές!!
Γιατί τα Βιρμανάκια είναι κανονικά μέλη της οικογένειας απ΄ότι βλέπετε όπου δεν πρέπει να στερούνται καμία οικογενειακή στιγμή! :lol:

cashmere_08008_1.jpg

cashmere_0808_2.jpg

Ετσι πρέπει.. Από τη στιγμή που αποκτάς ένα ζωάκι και μάλιστα οικόσιτο πρέπει να το υπολογίζεις σε όλες τις φάσεις της ζωής σου.
Και γώ τον Prince μου τον πήρα μαζί στη Λευκάδα, και παρακαλώ βγαίναμε βόλτα με το σαμαράκι πρωί βράδυ στο ξενοδοχείο, στην πισίνα, στο εστιατόριο (παραέξω φοβόμουν...) α ναι πήγαμε και για γρανίτα στη βασιλική με τα πόδια (1 χλμ από το ξενοδοχείο με 5 κιλά αγκαλιά.....)
Όπως πολλές φορές έχει υποθεί είναι μέλος της οικογένειάς μας τα γατιά, και όταν μπορούμε είναι αμαρτία να μένουν πίσω..

Ετσι πρέπει.. Από τη στιγμή που αποκτάς ένα ζωάκι και μάλιστα οικόσιτο πρέπει να το υπολογίζεις σε όλες τις φάσεις της ζωής σου.
Και γώ τον Prince μου τον πήρα μαζί στη Λευκάδα, και παρακαλώ βγαίναμε βόλτα με το σαμαράκι πρωί βράδυ στο ξενοδοχείο, στην πισίνα, στο εστιατόριο (παραέξω φοβόμουν...) α ναι πήγαμε και για γρανίτα στη βασιλική με τα πόδια (1 χλμ από το ξενοδοχείο με 5 κιλά αγκαλιά.....)
Όπως πολλές φορές έχει υποθεί είναι μέλος της οικογένειάς μας τα γατιά, και όταν μπορούμε είναι αμαρτία να μένουν πίσω..
Στο τροχόσπιτο εμείς πέρναμε τη Μελένια μου και αργότερα τη κόρη της!!
Βγάζαμε όταν φτάναμε στα camping τον εξοπλισμό μας από μέσα και στο τέλος τις γάτες... :lol:
Αν μπορείς, καλό είναι να τις παίρνεις από μικρές για να μαθαίνουν... αλλά πολλές γατούλες δυσκολεύονται να προσαρμοστούν σε νέο περιβάλλον...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back