Birman-maniacs

Ναι νιώθουν ανασφάλεια. Έχεις δίκιο.
Ο μικρός μου στο ξενοδοχείο το βράδυ χωνότανε ανέμεσα σε μένα και το φίλο μου, και αν δεν τον κουνούσαμε από κει έμενε εκεί μέχρι το πρωί. Αλλιώς κόλαγε όσο πιο κοντά γινότανε σε μας. :(
Σπίτι δεν έχει ανέβει ποτέ στο κρεβάτι για πάνω από 5 λεπτά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο τροχόσπιτο δεν φοβόσασταν μην σας φύγουν; Πώς το καταφέρνατε αυτό;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο τροχόσπιτο δεν φοβόσασταν μην σας φύγουν; Πώς το καταφέρνατε αυτό;
Δεν τους είχαμε πάντως σαμαράκια...
Η Μελένια ήταν τρομερά δεμένη μαζί μας... Σιαμέζα με συμπεριφορά σκύλου! Ήταν συνεχώς στο τροχόσπιτο μαζί μας κι όταν λείπαμε στη θάλασσα την άραζε μέσα που είχε δροσιά! Όταν γεννήθηκε η Μιμή ήταν αυτοκόλλητη με τη μάνα της... Με το λουράκι τις είχαμε μόνο στο ferry boat!

Καλόβολα γατιά..
Ο δικός μου πάλι δίπλα μου δίπλα μου, αλλά κάτι ώρες είναι τρομερά περίεργος... Όπως εκείνο το μεσημέρι που πέρασε στο δίπλα μπαλκόνι και μετά στο πιο δίπλα και πιο δίπλα... Και γύρισε όλα τα μπαλκόνια του ορόφου και μπήκε και σε όποιο δωμάτιο ήταν ανοιχτό :Ρ.... (φανταστήτε να κοιμώσαστε και να κάνει ντου στο δωμάτιο ένας περίεργος γάτος...)
Μέχρι που ακουσε εμένα να του κουνάω την τροφή του είχε γυρίσει όλο τον όροφο. Αφού γύρισε από το άλλο διαχωριστικό για να φάει :Ρ

Καλόβολα γατιά..
Ο δικός μου πάλι δίπλα μου δίπλα μου, αλλά κάτι ώρες είναι τρομερά περίεργος... Όπως εκείνο το μεσημέρι που πέρασε στο δίπλα μπαλκόνι και μετά στο πιο δίπλα και πιο δίπλα... Και γύρισε όλα τα μπαλκόνια του ορόφου και μπήκε και σε όποιο δωμάτιο ήταν ανοιχτό :Ρ.... (φανταστήτε να κοιμώσαστε και να κάνει ντου στο δωμάτιο ένας περίεργος γάτος...)
Μέχρι που ακουσε εμένα να του κουνάω την τροφή του είχε γυρίσει όλο τον όροφο. Αφού γύρισε από το άλλο διαχωριστικό για να φάει :Ρ
:lol::lol::lol:
Της εξερεύνησης ο δικός σου ε?
Για πες μου... μαθαίνουν εύκολα το σαμαράκι?
Λέω να τους το δοκιμάσω και να τα βγάζω σε μια τεράστια βεράντα που έχω με το λουράκι που μεγαλώνει όσο θες...
Λεω αρχικά να τους το φοράω μέσα στο σπίτι να το συνηθίσουν και ύστερα να τα βγάζω έξω με το λουράκι...

Να σου πώ την αλήθεια από ότι κατάλαβα είναι θέμα χαρακτήρα. Ο δικός μου ήθελε απλώς να μην τον αφήνω στο διαμέρισμα μόνο του. Όποτε και να του έβαλα το σαμαράκι βγήκαμε βόλτα. Έμαθε όταν ντύνομαι να μου φέρνει μόνο του το σαμαράκι όταν του λέω πάμε βόλτα.
Από κει και πέρα για κανα δύμηνο ήταν παρκετέζα. Φρόνιμος μεν αλλά ένα με το πάτωμα. Μόνο αγκαλιά με το σαμαράκι. (πρώτη φορά βάλαμε το μάιο σαμαράκι).
Από τα μέσα του ιούλη άρχισε να περπατάει μόνο του, και μόνο εφ'οσον δεν τεντώνεται ο οδηγός. Πλέον όταν φοράμε σαμαράκι ήμαστε της εξερεύνησης. Ήσυχο κάθεται μόνο αν τον βάλω πάνω σε καρέκλα και του πώ να κάτσει φρόνημα. Αλλιώς η μύτη κάτω και περπατάει με όποιο ρυθμό θέλει εκείνος και προς όποια κατέυθυνση θέλει εκείνος.
Πλέον σταμάτησε να τρομάζει και στον κόσμο. Απλά περιμένει στην άκρη να καθαρίσει από πόδια το οπτικό του πεδίο και συνεχίζει ακάθεκτος...
Τι να πώ. Έχει τσιγγάνικο αίμα. :) Το δέχεται το σαμαράκι για να βγεί βόλτα (έστω κι αν η βόλτα είναι μέχρι κάτω την αυλή)

Καλημερα!! καλη εβδομαδα....περασαμε τελεια το τριημερο!!! :up::up: λιωσαμε στο φαγητο, στη ξαπλα στη παραλια, και στον υπνο!!!!!! :lol:

Λέω να μην τα προπονήσω με το λουράκι μέσα στο σπίτι γιατί παρκετέζα και μένα θα μου γίνουν...
Να τους το φοράω μόνο για να το συνηθίσουν.... είναι τόση η λαχτάρα τους για την απαγορευμένη μεγάλη βεράντα που πιστεύω ότι θα αγνοήσουν το λουράκι οδηγό και θα ξεκινήσουν γρήγορα τις εξερευνήσεις... θα δούμε...

Αυτή είναι η Cashmere από το εκτορφείο των Catalis που θα πάρω τη μικρή μου...
Απ'ότι είδατε την πήγαν οι νέοι Ούγγροι ιδιοκτήτες διακοπές!!
Γιατί τα Βιρμανάκια είναι κανονικά μέλη της οικογένειας απ΄ότι βλέπετε όπου δεν πρέπει να στερούνται καμία οικογενειακή στιγμή! :lol:

cashmere_08008_1.jpg

cashmere_0808_2.jpg
Διακοπες στη θαλασσα .....θα της χαλασει η αλμυρα τη γουνιτσα...:blink:

Καλημερα!! καλη εβδομαδα....περασαμε τελεια το τριημερο!!! :up::up: λιωσαμε στο φαγητο, στη ξαπλα στη παραλια, και στον υπνο!!!!!! :lol:

Καλημέρα! Μπράβο Αντα! :up:
Εμείς λιώσαμε στη πεζοπορία! Καναμε κι ένα φανταστικό πικ νικ στο δάσος! Πήγαμε και σ'ένα παραδοσιακό πανηγύρι που μας άρεσε πολύ! :)
Εγώ τα μέρη τα ήξερα αλλά και του Μάριου που πήγαινε πρώτη φορά του άρεσαν πολύ!!
Αλήθεια είχε κίνηση στην επιστροφή? :hmm:Εμείς φάγαμε πολύ κίνηση:(

Kαλημερα!!!

Δηλωσα παραιτηση το Σαββατο....
Αυτό τώρα είναι καλό ή κακό? :/:
Πως είσαι? Στεναχωρημένος ή ανακουφισμένος??

Καλημερα Θοδωρη....πιστευω ειχες λογο που παραιτηθηκες ...:hmm:
Χτες δεν βρηκαμε καθολου κινηση στην επιστροφη. :)

Επισης δεν κρατιομουν και εστειλα τα υπολοιπα λεφτα με εμβασμα στην Magalie οποτε ο Πλατωνας ειναι με την βουλα δικος μου:up:

Απλα εβγαλα τα λεφτα που ηθελα και δεν υπηρχε λογος να συνεχισω:),αλλωστε η συγκεκριμενη δουλεια ηταν εξοντωτικη...

Τυχεροί! Εμείς κάναμε οκτώμιση ώρες... βέβαια ήρθαμε από πολύ μακρυά... αλλά φάγαμε κίνηση στη γέφυρα του Ριο :(
Ευτυχώς μας κράτησαν συντροφιά τα ωραία cd μας...

Επισης δεν κρατιομουν και εστειλα τα υπολοιπα λεφτα με εμβασμα στην Magalie οποτε ο Πλατωνας ειναι με την βουλα δικος μου:up:
Που είναι? Δεν τη βλέπω??:hmm::lol:
Τώρα ήρθε η ώρα να απαιτήσεις νέες φωτό! ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back