Birman-maniacs

Λες να πιουμε κανα καφε αυτη την εβδομαδα? οι φιλοξενουμενοι μου φευγουν αυριο για Σεριφο και γυριζουν τη Παρασκευη.
Πολύ θα το'θελα!! Μια Κηφισιά τη χτυπάμε?? :)
Σήμερα έρχεται και η Βάσια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ θα το'θελα!! Μια Κηφισιά τη χτυπάμε?? :)
Σήμερα έρχεται και η Βάσια!
Ναι ναι :up::up: θα κατσει μερες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά θα έρθει τη Τετάρτη. Μόλις της μίλησα!:)
Καλά μπορουμε να βγουμε τη Τετάρτη ή τη Πεμπτη...:hmm:

να'μαι κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωω:):):)καλημερα:):):)

χαιρομαι που τα περασατε ολοι καλα:):)φωτο δεν εχουμε?:(

Από που φωτό? :hmm:
μα απο τις διακοπες σας φυσικα...
την ειδα την Σεμελη σου,κουκλα ειναι...:)

εγω θα ειμαι μαζι σας με τη σκεψη,οπως παντα!!!!
Αχχ ....καποια στιγμη ομως θα ερθεις Αθηνα και θα το καψουμε ολες μαζι !! :up:

μα απο τις διακοπες σας φυσικα...
την ειδα την Σεμελη σου,κουκλα ειναι...:)
Ναι.... κι εμένα έτσι μου φαίνεται... αλλά η μάνα ποτέ δεν είναι αντικειμενική!:lol:

Γιουλη ειδε η αδερφη μου την Καλυψω στην υπογραφη σου και επαθε πλακα...της λεω ετσι θα βγει και το δικο μου βρε!!!και μου λεει ααααααααα θα παθω ερωτα...Σωπα της λεω!!!εγω γιατι τον ονομασα ετσι?κουτουτσικο!!!

Γιουλη ειδε η αδερφη μου την Καλυψω στην υπογραφη σου και επαθε πλακα...της λεω ετσι θα βγει και το δικο μου βρε!!!και μου λεει ααααααααα θα παθω ερωτα...Σωπα της λεω!!!εγω γιατι τον ονομασα ετσι?κουτουτσικο!!!
Πιο ωραίος θα γίνει ο Έρωτας!!
Η Καλυψώ είναι ο έρωτάς μου κι εμένα πάντως!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back