Birman-maniacs

καλε αυτη δεν ειχε καταλαβει πως θα γινει η γατα...
της λεω να σου δειξω και τα αλλα χρωματα?
οχι,μονο το δικο μας μου λεει!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πιο ωραίος θα γίνει ο Έρωτας!!
Η Καλυψώ είναι ο έρωτάς μου κι εμένα πάντως!
λες ε?θα δουμε..σε καποιες φωτο μου μοιαζει πολυ σκουρος,σαν την γιαγια της Αθηνας,καλα αμα γινει ετσι ξεχαστε με...ολη την ωρα κολλημενη πανω του θα ειμαι..
στο μεταξυ μου ειπε η Ινα οτι ειναι πολυ μικροτερος απο τον Ερεφερ,μα τι στο καλο ,στις φωτο βλεπω πως ειναι μικροτερος αλλα οχι και τοσο που μου το λεει αυτη..εκτος αν με προετοιμαζει για τα χειροτερα και να ειναι καλυτερα απο κοντα και να μην μου κακοφανει..:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα εεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ειναι τελεια,οσο για το ψυγειο,το ιδιο συστημα εφαρμοζαμε κι εμεις στο βουνο!!!!και ειναι και οικολογικο;):P:P:P
αυτο που μου αρεσει σε σενα ειναι το κοριτσιστικο που βγαζεις και οταν εισαι και ξεκουραστη και ευτυχισμενη εισαι θεα........

λες ε?θα δουμε..σε καποιες φωτο μου μοιαζει πολυ σκουρος,σαν την γιαγια της Αθηνας,καλα αμα γινει ετσι ξεχαστε με...ολη την ωρα κολλημενη πανω του θα ειμαι..
στο μεταξυ μου ειπε η Ινα οτι ειναι πολυ μικροτερος απο τον Ερεφερ,μα τι στο καλο ,στις φωτο βλεπω πως ειναι μικροτερος αλλα οχι και τοσο που μου το λεει αυτη..εκτος αν με προετοιμαζει για τα χειροτερα και να ειναι καλυτερα απο κοντα και να μην μου κακοφανει..:P
Όπως και να'χει θα είσαι κολημένη πάνω του...έχει πολύ γλυκιά φάτσα!:inlove:
Τώρα για το μικρός που σου λέει... ίσως να γίνει ο erefer πολύ μεγάλος...π.χ. σαν τον Fendy τον αδελφό της Σεμέλης που θα γίνει τεράστιος... κοίτα φάτσα!:lol:

fendy_200808_16_1.jpg

καλα εεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ειναι τελεια,οσο για το ψυγειο,το ιδιο συστημα εφαρμοζαμε κι εμεις στο βουνο!!!!και ειναι και οικολογικο;):P:P:P
αυτο που μου αρεσει σε σενα ειναι το κοριτσιστικο που βγαζεις και οταν εισαι και ξεκουραστη και ευτυχισμενη εισαι θεα........
Τώρα πάει μ'έκανες αλοιφή! :)

Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!!
Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet!:(

Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!!

Ε αντε να τον παρει,αμα περιμενουμε απο την Αθηνα θα Πασχαλιασουμε:lol:

να της πεις να παει στο ιατρειο του αδελφου της να μας τις στειλει...:D

και καπως ετσι αρχισαν ολα..

Συνημμένα

• ερως μωρο 2.jpg
    ερως μωρο 2.jpg
    2,6 KB · Εμφανίσεις: 21
παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ..

Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη..:P

παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ..

Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη..:P
Μικρή σε μέγεθος? :hmm:

η Ιna μου φαίνεται έχει μια αδυναμία στα μεγέθη... άραγε και με τον Αντρέ έτσι κάνει?? :hmm::lol::lol:

Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!;)Εμοιασε στη μάνα του!:)
αφου δεν ειναι αφτογκας ολα τα αλλα συγχωρουνται..:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back