Birman-maniacs

Πως είστε σήμερα Άντα??
Ησυχία?

Πήγα χθες στο Leroy πίσω απ΄το ΙΚΕΑ είχε ωραία ποικιλία από κουρτίνες... δεν ενδιαφέρομαι, απλά στο λέω για να το έχεις υπόψιν σου!
Αξίζει να πας και για άλλα πράγματα μια βόλτα νομίζω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

5 Month Old
Seal Point Kittens

Μόνο 5 μηνών :blink: υπέροχα seal θηρία! :inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως είστε σήμερα Άντα??
Ησυχία?

Πήγα χθες στο Leroy πίσω απ΄το ΙΚΕΑ είχε ωραία ποικιλία από κουρτίνες... δεν ενδιαφέρομαι, απλά στο λέω για να το έχεις υπόψιν σου!
Αξίζει να πας και για άλλα πράγματα μια βόλτα νομίζω...
Το εχω ανακαλυψει καιρο τωρα το leroy merlin ....η ποιοτητα των κουρτινων προσωπικα δεν με ενθουσιασε :confused:. Μαλλον θα παρω απο εκει τα κουρτινοξυλα που εχει μεγαλη ποικιλια..;)

5 Month Old
Seal Point Kittens

Μόνο 5 μηνών :blink: υπέροχα seal θηρία! :inlove:
Κοντη ουριτσα εχει το μεγαλο θηριο !!!!!!:lol:

Κοντη ουριτσα εχει το μεγαλο θηριο !!!!!!:lol:
ισως να είναι γυρισμένη προς τα πίσω γιατί δεν μου φαίνεται να καταλήγει έτσι τόσο χοντρή...:hmm:

ισως να είναι γυρισμένη προς τα πίσω γιατί δεν μου φαίνεται να καταλήγει έτσι τόσο χοντρή...:hmm:
Σκεφτομαι - τωρα που θα παμε διακοπες - που θα μεινουν τα φουντωτα μου μονα τους..θα μου λειψουν ...:(

Σκεφτομαι - τωρα που θα παμε διακοπες - που θα μεινουν τα φουντωτα μου μονα τους..θα μου λειψουν ...:(

Κι εγώ τις ίδιες σκέψεις κάνω...θα έχω ευτυχώς τη μητέρα μου που θα ανεβαίνει καθημερινά πάνω...Ευτυχώς πριν επιστρέψω κανόνισα να έρει και η κυρία που καθαρίζει το σπίτι... για να μη βρω το πανικό με τις τρίχες μόλις φτάσω:/:
Επίσης θα γεμίσω τη ταίστρα και τη ποτίστρα τους και τις δύο τουαλέτες...
Δε λες ρε συ Άντα καλά που είναι 2 μαζί και κάνουν και παρείτσα?

Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! :)

Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! :)
Αυτό θα πει έρωτας! ;):inlove:

Θετικές σκέψεις κάνε! Θυμάσαι πόσο λαχταρούσες αυτές τις διακοπές?? ;)

Ο Αλφι εχει μια γρατσουνια στη μυτη...φαινεται σαν να εχει ματωσει και ολας...τι να κανω? να το καθαρισω με λιγο χαμομηλακι ή να περιμενω να φτιαξει απο μονο του ?:hmm:

Ο Αλφι εχει μια γρατσουνια στη μυτη...φαινεται σαν να εχει ματωσει και ολας...τι να κανω? να το καθαρισω με λιγο χαμομηλακι ή να περιμενω να φτιαξει απο μονο του ?:hmm:
Για χαμομήλι στη πληγή δεν έχω ακούσει ποτέ... αστο καλύτερα να ξεραθεί... και το παρακολουθείς...

Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! :lol:

Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! :lol:
Το πιο πιθανό είναι να του την έδωσε καταλάθος η Pisu...:hmm:Αμα ξεράθηκε δε νομίζω να έχει πρόβλημα... μόνο αν πιάσει λευκό πύον πρέπει να δεις...

Ειναι βεβαια λιγο παραπονιαρης απεναντι της τωρα τελευταια...δεν ορμαει κατευθειαν στο φαγητο της...περιμενει λιγο και μετα!! :up:

'Εχεις διαβάσει καθόλου για την Ανδρο? Να πάτε στο μουσείο της.... στη χώρα!

Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι.:)

Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι.:)

Παλιά αγόραζα κι εγώ οδηγούς... Τώρα βολεύομαι τυπώνοντας σελίδες από τα sites...Mου αρέσει πολύ το ότι δεν κλείσαμε σπίτι και θα πάμε ψαχουλεύοντας εκεί να βρούμε κάτι όμορφο, με το μικρό μας ασημί βεσπάκι όπως το παλιό καλό καιρό:cool:

Κι εγώ ενθουσιάζομαι όταν έχω μουσαφίρηδες αλλά τελικά είναι μεγάλη έννοια...

Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες...

Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες...

Για τη Πάτμο... Στη Νότια Εύβοια θα πάμε κάποια στιγμή το Φθινόπωρο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back