ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.101 20-08-08 10:02 Πως είστε σήμερα Άντα?? Ησυχία? Πήγα χθες στο Leroy πίσω απ΄το ΙΚΕΑ είχε ωραία ποικιλία από κουρτίνες... δεν ενδιαφέρομαι, απλά στο λέω για να το έχεις υπόψιν σου! Αξίζει να πας και για άλλα πράγματα μια βόλτα νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.102 20-08-08 10:04 5 Month Old Seal Point Kittens Μόνο 5 μηνών υπέροχα seal θηρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:06 Η Αντα έγραψε: #22.103 20-08-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως είστε σήμερα Άντα?? Ησυχία? Πήγα χθες στο Leroy πίσω απ΄το ΙΚΕΑ είχε ωραία ποικιλία από κουρτίνες... δεν ενδιαφέρομαι, απλά στο λέω για να το έχεις υπόψιν σου! Αξίζει να πας και για άλλα πράγματα μια βόλτα νομίζω... Click για ανάπτυξη... Το εχω ανακαλυψει καιρο τωρα το leroy merlin ....η ποιοτητα των κουρτινων προσωπικα δεν με ενθουσιασε . Μαλλον θα παρω απο εκει τα κουρτινοξυλα που εχει μεγαλη ποικιλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:07 Η Αντα έγραψε: #22.104 20-08-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 5 Month Old Seal Point Kittens Μόνο 5 μηνών υπέροχα seal θηρία! Click για ανάπτυξη... Κοντη ουριτσα εχει το μεγαλο θηριο !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.105 20-08-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κοντη ουριτσα εχει το μεγαλο θηριο !!!!!! Click για ανάπτυξη... ισως να είναι γυρισμένη προς τα πίσω γιατί δεν μου φαίνεται να καταλήγει έτσι τόσο χοντρή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:16 Η Αντα έγραψε: #22.106 20-08-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ισως να είναι γυρισμένη προς τα πίσω γιατί δεν μου φαίνεται να καταλήγει έτσι τόσο χοντρή... Click για ανάπτυξη... Σκεφτομαι - τωρα που θα παμε διακοπες - που θα μεινουν τα φουντωτα μου μονα τους..θα μου λειψουν ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.107 20-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι - τωρα που θα παμε διακοπες - που θα μεινουν τα φουντωτα μου μονα τους..θα μου λειψουν ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τις ίδιες σκέψεις κάνω...θα έχω ευτυχώς τη μητέρα μου που θα ανεβαίνει καθημερινά πάνω...Ευτυχώς πριν επιστρέψω κανόνισα να έρει και η κυρία που καθαρίζει το σπίτι... για να μη βρω το πανικό με τις τρίχες μόλις φτάσω Επίσης θα γεμίσω τη ταίστρα και τη ποτίστρα τους και τις δύο τουαλέτες... Δε λες ρε συ Άντα καλά που είναι 2 μαζί και κάνουν και παρείτσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:22 Η Αντα έγραψε: #22.108 20-08-08 10:22 Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.109 20-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει έρωτας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.110 20-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! Click για ανάπτυξη... Θετικές σκέψεις κάνε! Θυμάσαι πόσο λαχταρούσες αυτές τις διακοπές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:48 Η Αντα έγραψε: #22.111 20-08-08 10:48 Ο Αλφι εχει μια γρατσουνια στη μυτη...φαινεται σαν να εχει ματωσει και ολας...τι να κανω? να το καθαρισω με λιγο χαμομηλακι ή να περιμενω να φτιαξει απο μονο του ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.112 20-08-08 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι εχει μια γρατσουνια στη μυτη...φαινεται σαν να εχει ματωσει και ολας...τι να κανω? να το καθαρισω με λιγο χαμομηλακι ή να περιμενω να φτιαξει απο μονο του ? Click για ανάπτυξη... Για χαμομήλι στη πληγή δεν έχω ακούσει ποτέ... αστο καλύτερα να ξεραθεί... και το παρακολουθείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η Αντα έγραψε: #22.113 20-08-08 10:58 Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.114 20-08-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανό είναι να του την έδωσε καταλάθος η Pisu...Αμα ξεράθηκε δε νομίζω να έχει πρόβλημα... μόνο αν πιάσει λευκό πύον πρέπει να δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.115 20-08-08 11:12 Ειναι βεβαια λιγο παραπονιαρης απεναντι της τωρα τελευταια...δεν ορμαει κατευθειαν στο φαγητο της...περιμενει λιγο και μετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.116 20-08-08 11:17 'Εχεις διαβάσει καθόλου για την Ανδρο? Να πάτε στο μουσείο της.... στη χώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #22.117 20-08-08 11:20 Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.118 20-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Click για ανάπτυξη... Παλιά αγόραζα κι εγώ οδηγούς... Τώρα βολεύομαι τυπώνοντας σελίδες από τα sites...Mου αρέσει πολύ το ότι δεν κλείσαμε σπίτι και θα πάμε ψαχουλεύοντας εκεί να βρούμε κάτι όμορφο, με το μικρό μας ασημί βεσπάκι όπως το παλιό καλό καιρό Κι εγώ ενθουσιάζομαι όταν έχω μουσαφίρηδες αλλά τελικά είναι μεγάλη έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:45 Η Αντα έγραψε: #22.119 20-08-08 11:45 Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.120 20-08-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Click για ανάπτυξη... Για τη Πάτμο... Στη Νότια Εύβοια θα πάμε κάποια στιγμή το Φθινόπωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1104 1105 1106 1107 1108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πως είστε σήμερα Άντα?? Ησυχία? Πήγα χθες στο Leroy πίσω απ΄το ΙΚΕΑ είχε ωραία ποικιλία από κουρτίνες... δεν ενδιαφέρομαι, απλά στο λέω για να το έχεις υπόψιν σου! Αξίζει να πας και για άλλα πράγματα μια βόλτα νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.102 20-08-08 10:04 5 Month Old Seal Point Kittens Μόνο 5 μηνών υπέροχα seal θηρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:06 Η Αντα έγραψε: #22.103 20-08-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως είστε σήμερα Άντα?? Ησυχία? Πήγα χθες στο Leroy πίσω απ΄το ΙΚΕΑ είχε ωραία ποικιλία από κουρτίνες... δεν ενδιαφέρομαι, απλά στο λέω για να το έχεις υπόψιν σου! Αξίζει να πας και για άλλα πράγματα μια βόλτα νομίζω... Click για ανάπτυξη... Το εχω ανακαλυψει καιρο τωρα το leroy merlin ....η ποιοτητα των κουρτινων προσωπικα δεν με ενθουσιασε . Μαλλον θα παρω απο εκει τα κουρτινοξυλα που εχει μεγαλη ποικιλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:07 Η Αντα έγραψε: #22.104 20-08-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 5 Month Old Seal Point Kittens Μόνο 5 μηνών υπέροχα seal θηρία! Click για ανάπτυξη... Κοντη ουριτσα εχει το μεγαλο θηριο !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.105 20-08-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κοντη ουριτσα εχει το μεγαλο θηριο !!!!!! Click για ανάπτυξη... ισως να είναι γυρισμένη προς τα πίσω γιατί δεν μου φαίνεται να καταλήγει έτσι τόσο χοντρή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:16 Η Αντα έγραψε: #22.106 20-08-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ισως να είναι γυρισμένη προς τα πίσω γιατί δεν μου φαίνεται να καταλήγει έτσι τόσο χοντρή... Click για ανάπτυξη... Σκεφτομαι - τωρα που θα παμε διακοπες - που θα μεινουν τα φουντωτα μου μονα τους..θα μου λειψουν ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.107 20-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι - τωρα που θα παμε διακοπες - που θα μεινουν τα φουντωτα μου μονα τους..θα μου λειψουν ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τις ίδιες σκέψεις κάνω...θα έχω ευτυχώς τη μητέρα μου που θα ανεβαίνει καθημερινά πάνω...Ευτυχώς πριν επιστρέψω κανόνισα να έρει και η κυρία που καθαρίζει το σπίτι... για να μη βρω το πανικό με τις τρίχες μόλις φτάσω Επίσης θα γεμίσω τη ταίστρα και τη ποτίστρα τους και τις δύο τουαλέτες... Δε λες ρε συ Άντα καλά που είναι 2 μαζί και κάνουν και παρείτσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:22 Η Αντα έγραψε: #22.108 20-08-08 10:22 Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.109 20-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει έρωτας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.110 20-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! Click για ανάπτυξη... Θετικές σκέψεις κάνε! Θυμάσαι πόσο λαχταρούσες αυτές τις διακοπές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:48 Η Αντα έγραψε: #22.111 20-08-08 10:48 Ο Αλφι εχει μια γρατσουνια στη μυτη...φαινεται σαν να εχει ματωσει και ολας...τι να κανω? να το καθαρισω με λιγο χαμομηλακι ή να περιμενω να φτιαξει απο μονο του ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.112 20-08-08 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι εχει μια γρατσουνια στη μυτη...φαινεται σαν να εχει ματωσει και ολας...τι να κανω? να το καθαρισω με λιγο χαμομηλακι ή να περιμενω να φτιαξει απο μονο του ? Click για ανάπτυξη... Για χαμομήλι στη πληγή δεν έχω ακούσει ποτέ... αστο καλύτερα να ξεραθεί... και το παρακολουθείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η Αντα έγραψε: #22.113 20-08-08 10:58 Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.114 20-08-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανό είναι να του την έδωσε καταλάθος η Pisu...Αμα ξεράθηκε δε νομίζω να έχει πρόβλημα... μόνο αν πιάσει λευκό πύον πρέπει να δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.115 20-08-08 11:12 Ειναι βεβαια λιγο παραπονιαρης απεναντι της τωρα τελευταια...δεν ορμαει κατευθειαν στο φαγητο της...περιμενει λιγο και μετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.116 20-08-08 11:17 'Εχεις διαβάσει καθόλου για την Ανδρο? Να πάτε στο μουσείο της.... στη χώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #22.117 20-08-08 11:20 Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.118 20-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Click για ανάπτυξη... Παλιά αγόραζα κι εγώ οδηγούς... Τώρα βολεύομαι τυπώνοντας σελίδες από τα sites...Mου αρέσει πολύ το ότι δεν κλείσαμε σπίτι και θα πάμε ψαχουλεύοντας εκεί να βρούμε κάτι όμορφο, με το μικρό μας ασημί βεσπάκι όπως το παλιό καλό καιρό Κι εγώ ενθουσιάζομαι όταν έχω μουσαφίρηδες αλλά τελικά είναι μεγάλη έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:45 Η Αντα έγραψε: #22.119 20-08-08 11:45 Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.120 20-08-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Click για ανάπτυξη... Για τη Πάτμο... Στη Νότια Εύβοια θα πάμε κάποια στιγμή το Φθινόπωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1104 1105 1106 1107 1108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
5 Month Old Seal Point Kittens Μόνο 5 μηνών υπέροχα seal θηρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:06 Η Αντα έγραψε: #22.103 20-08-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως είστε σήμερα Άντα?? Ησυχία? Πήγα χθες στο Leroy πίσω απ΄το ΙΚΕΑ είχε ωραία ποικιλία από κουρτίνες... δεν ενδιαφέρομαι, απλά στο λέω για να το έχεις υπόψιν σου! Αξίζει να πας και για άλλα πράγματα μια βόλτα νομίζω... Click για ανάπτυξη... Το εχω ανακαλυψει καιρο τωρα το leroy merlin ....η ποιοτητα των κουρτινων προσωπικα δεν με ενθουσιασε . Μαλλον θα παρω απο εκει τα κουρτινοξυλα που εχει μεγαλη ποικιλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:07 Η Αντα έγραψε: #22.104 20-08-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 5 Month Old Seal Point Kittens Μόνο 5 μηνών υπέροχα seal θηρία! Click για ανάπτυξη... Κοντη ουριτσα εχει το μεγαλο θηριο !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.105 20-08-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κοντη ουριτσα εχει το μεγαλο θηριο !!!!!! Click για ανάπτυξη... ισως να είναι γυρισμένη προς τα πίσω γιατί δεν μου φαίνεται να καταλήγει έτσι τόσο χοντρή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:16 Η Αντα έγραψε: #22.106 20-08-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ισως να είναι γυρισμένη προς τα πίσω γιατί δεν μου φαίνεται να καταλήγει έτσι τόσο χοντρή... Click για ανάπτυξη... Σκεφτομαι - τωρα που θα παμε διακοπες - που θα μεινουν τα φουντωτα μου μονα τους..θα μου λειψουν ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.107 20-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι - τωρα που θα παμε διακοπες - που θα μεινουν τα φουντωτα μου μονα τους..θα μου λειψουν ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τις ίδιες σκέψεις κάνω...θα έχω ευτυχώς τη μητέρα μου που θα ανεβαίνει καθημερινά πάνω...Ευτυχώς πριν επιστρέψω κανόνισα να έρει και η κυρία που καθαρίζει το σπίτι... για να μη βρω το πανικό με τις τρίχες μόλις φτάσω Επίσης θα γεμίσω τη ταίστρα και τη ποτίστρα τους και τις δύο τουαλέτες... Δε λες ρε συ Άντα καλά που είναι 2 μαζί και κάνουν και παρείτσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:22 Η Αντα έγραψε: #22.108 20-08-08 10:22 Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.109 20-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει έρωτας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.110 20-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! Click για ανάπτυξη... Θετικές σκέψεις κάνε! Θυμάσαι πόσο λαχταρούσες αυτές τις διακοπές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:48 Η Αντα έγραψε: #22.111 20-08-08 10:48 Ο Αλφι εχει μια γρατσουνια στη μυτη...φαινεται σαν να εχει ματωσει και ολας...τι να κανω? να το καθαρισω με λιγο χαμομηλακι ή να περιμενω να φτιαξει απο μονο του ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.112 20-08-08 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι εχει μια γρατσουνια στη μυτη...φαινεται σαν να εχει ματωσει και ολας...τι να κανω? να το καθαρισω με λιγο χαμομηλακι ή να περιμενω να φτιαξει απο μονο του ? Click για ανάπτυξη... Για χαμομήλι στη πληγή δεν έχω ακούσει ποτέ... αστο καλύτερα να ξεραθεί... και το παρακολουθείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η Αντα έγραψε: #22.113 20-08-08 10:58 Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.114 20-08-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανό είναι να του την έδωσε καταλάθος η Pisu...Αμα ξεράθηκε δε νομίζω να έχει πρόβλημα... μόνο αν πιάσει λευκό πύον πρέπει να δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.115 20-08-08 11:12 Ειναι βεβαια λιγο παραπονιαρης απεναντι της τωρα τελευταια...δεν ορμαει κατευθειαν στο φαγητο της...περιμενει λιγο και μετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.116 20-08-08 11:17 'Εχεις διαβάσει καθόλου για την Ανδρο? Να πάτε στο μουσείο της.... στη χώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #22.117 20-08-08 11:20 Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.118 20-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Click για ανάπτυξη... Παλιά αγόραζα κι εγώ οδηγούς... Τώρα βολεύομαι τυπώνοντας σελίδες από τα sites...Mου αρέσει πολύ το ότι δεν κλείσαμε σπίτι και θα πάμε ψαχουλεύοντας εκεί να βρούμε κάτι όμορφο, με το μικρό μας ασημί βεσπάκι όπως το παλιό καλό καιρό Κι εγώ ενθουσιάζομαι όταν έχω μουσαφίρηδες αλλά τελικά είναι μεγάλη έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:45 Η Αντα έγραψε: #22.119 20-08-08 11:45 Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.120 20-08-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Click για ανάπτυξη... Για τη Πάτμο... Στη Νότια Εύβοια θα πάμε κάποια στιγμή το Φθινόπωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1104 1105 1106 1107 1108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως είστε σήμερα Άντα?? Ησυχία? Πήγα χθες στο Leroy πίσω απ΄το ΙΚΕΑ είχε ωραία ποικιλία από κουρτίνες... δεν ενδιαφέρομαι, απλά στο λέω για να το έχεις υπόψιν σου! Αξίζει να πας και για άλλα πράγματα μια βόλτα νομίζω... Click για ανάπτυξη... Το εχω ανακαλυψει καιρο τωρα το leroy merlin ....η ποιοτητα των κουρτινων προσωπικα δεν με ενθουσιασε . Μαλλον θα παρω απο εκει τα κουρτινοξυλα που εχει μεγαλη ποικιλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:07 Η Αντα έγραψε: #22.104 20-08-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 5 Month Old Seal Point Kittens Μόνο 5 μηνών υπέροχα seal θηρία! Click για ανάπτυξη... Κοντη ουριτσα εχει το μεγαλο θηριο !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.105 20-08-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κοντη ουριτσα εχει το μεγαλο θηριο !!!!!! Click για ανάπτυξη... ισως να είναι γυρισμένη προς τα πίσω γιατί δεν μου φαίνεται να καταλήγει έτσι τόσο χοντρή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:16 Η Αντα έγραψε: #22.106 20-08-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ισως να είναι γυρισμένη προς τα πίσω γιατί δεν μου φαίνεται να καταλήγει έτσι τόσο χοντρή... Click για ανάπτυξη... Σκεφτομαι - τωρα που θα παμε διακοπες - που θα μεινουν τα φουντωτα μου μονα τους..θα μου λειψουν ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.107 20-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι - τωρα που θα παμε διακοπες - που θα μεινουν τα φουντωτα μου μονα τους..θα μου λειψουν ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τις ίδιες σκέψεις κάνω...θα έχω ευτυχώς τη μητέρα μου που θα ανεβαίνει καθημερινά πάνω...Ευτυχώς πριν επιστρέψω κανόνισα να έρει και η κυρία που καθαρίζει το σπίτι... για να μη βρω το πανικό με τις τρίχες μόλις φτάσω Επίσης θα γεμίσω τη ταίστρα και τη ποτίστρα τους και τις δύο τουαλέτες... Δε λες ρε συ Άντα καλά που είναι 2 μαζί και κάνουν και παρείτσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:22 Η Αντα έγραψε: #22.108 20-08-08 10:22 Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.109 20-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει έρωτας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.110 20-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! Click για ανάπτυξη... Θετικές σκέψεις κάνε! Θυμάσαι πόσο λαχταρούσες αυτές τις διακοπές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:48 Η Αντα έγραψε: #22.111 20-08-08 10:48 Ο Αλφι εχει μια γρατσουνια στη μυτη...φαινεται σαν να εχει ματωσει και ολας...τι να κανω? να το καθαρισω με λιγο χαμομηλακι ή να περιμενω να φτιαξει απο μονο του ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.112 20-08-08 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι εχει μια γρατσουνια στη μυτη...φαινεται σαν να εχει ματωσει και ολας...τι να κανω? να το καθαρισω με λιγο χαμομηλακι ή να περιμενω να φτιαξει απο μονο του ? Click για ανάπτυξη... Για χαμομήλι στη πληγή δεν έχω ακούσει ποτέ... αστο καλύτερα να ξεραθεί... και το παρακολουθείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η Αντα έγραψε: #22.113 20-08-08 10:58 Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.114 20-08-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανό είναι να του την έδωσε καταλάθος η Pisu...Αμα ξεράθηκε δε νομίζω να έχει πρόβλημα... μόνο αν πιάσει λευκό πύον πρέπει να δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.115 20-08-08 11:12 Ειναι βεβαια λιγο παραπονιαρης απεναντι της τωρα τελευταια...δεν ορμαει κατευθειαν στο φαγητο της...περιμενει λιγο και μετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.116 20-08-08 11:17 'Εχεις διαβάσει καθόλου για την Ανδρο? Να πάτε στο μουσείο της.... στη χώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #22.117 20-08-08 11:20 Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.118 20-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Click για ανάπτυξη... Παλιά αγόραζα κι εγώ οδηγούς... Τώρα βολεύομαι τυπώνοντας σελίδες από τα sites...Mου αρέσει πολύ το ότι δεν κλείσαμε σπίτι και θα πάμε ψαχουλεύοντας εκεί να βρούμε κάτι όμορφο, με το μικρό μας ασημί βεσπάκι όπως το παλιό καλό καιρό Κι εγώ ενθουσιάζομαι όταν έχω μουσαφίρηδες αλλά τελικά είναι μεγάλη έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:45 Η Αντα έγραψε: #22.119 20-08-08 11:45 Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.120 20-08-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Click για ανάπτυξη... Για τη Πάτμο... Στη Νότια Εύβοια θα πάμε κάποια στιγμή το Φθινόπωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1104 1105 1106 1107 1108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 5 Month Old Seal Point Kittens Μόνο 5 μηνών υπέροχα seal θηρία! Click για ανάπτυξη... Κοντη ουριτσα εχει το μεγαλο θηριο !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.105 20-08-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κοντη ουριτσα εχει το μεγαλο θηριο !!!!!! Click για ανάπτυξη... ισως να είναι γυρισμένη προς τα πίσω γιατί δεν μου φαίνεται να καταλήγει έτσι τόσο χοντρή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:16 Η Αντα έγραψε: #22.106 20-08-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ισως να είναι γυρισμένη προς τα πίσω γιατί δεν μου φαίνεται να καταλήγει έτσι τόσο χοντρή... Click για ανάπτυξη... Σκεφτομαι - τωρα που θα παμε διακοπες - που θα μεινουν τα φουντωτα μου μονα τους..θα μου λειψουν ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.107 20-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι - τωρα που θα παμε διακοπες - που θα μεινουν τα φουντωτα μου μονα τους..θα μου λειψουν ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τις ίδιες σκέψεις κάνω...θα έχω ευτυχώς τη μητέρα μου που θα ανεβαίνει καθημερινά πάνω...Ευτυχώς πριν επιστρέψω κανόνισα να έρει και η κυρία που καθαρίζει το σπίτι... για να μη βρω το πανικό με τις τρίχες μόλις φτάσω Επίσης θα γεμίσω τη ταίστρα και τη ποτίστρα τους και τις δύο τουαλέτες... Δε λες ρε συ Άντα καλά που είναι 2 μαζί και κάνουν και παρείτσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:22 Η Αντα έγραψε: #22.108 20-08-08 10:22 Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.109 20-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει έρωτας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.110 20-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! Click για ανάπτυξη... Θετικές σκέψεις κάνε! Θυμάσαι πόσο λαχταρούσες αυτές τις διακοπές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:48 Η Αντα έγραψε: #22.111 20-08-08 10:48 Ο Αλφι εχει μια γρατσουνια στη μυτη...φαινεται σαν να εχει ματωσει και ολας...τι να κανω? να το καθαρισω με λιγο χαμομηλακι ή να περιμενω να φτιαξει απο μονο του ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.112 20-08-08 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι εχει μια γρατσουνια στη μυτη...φαινεται σαν να εχει ματωσει και ολας...τι να κανω? να το καθαρισω με λιγο χαμομηλακι ή να περιμενω να φτιαξει απο μονο του ? Click για ανάπτυξη... Για χαμομήλι στη πληγή δεν έχω ακούσει ποτέ... αστο καλύτερα να ξεραθεί... και το παρακολουθείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η Αντα έγραψε: #22.113 20-08-08 10:58 Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.114 20-08-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανό είναι να του την έδωσε καταλάθος η Pisu...Αμα ξεράθηκε δε νομίζω να έχει πρόβλημα... μόνο αν πιάσει λευκό πύον πρέπει να δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.115 20-08-08 11:12 Ειναι βεβαια λιγο παραπονιαρης απεναντι της τωρα τελευταια...δεν ορμαει κατευθειαν στο φαγητο της...περιμενει λιγο και μετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.116 20-08-08 11:17 'Εχεις διαβάσει καθόλου για την Ανδρο? Να πάτε στο μουσείο της.... στη χώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #22.117 20-08-08 11:20 Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.118 20-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Click για ανάπτυξη... Παλιά αγόραζα κι εγώ οδηγούς... Τώρα βολεύομαι τυπώνοντας σελίδες από τα sites...Mου αρέσει πολύ το ότι δεν κλείσαμε σπίτι και θα πάμε ψαχουλεύοντας εκεί να βρούμε κάτι όμορφο, με το μικρό μας ασημί βεσπάκι όπως το παλιό καλό καιρό Κι εγώ ενθουσιάζομαι όταν έχω μουσαφίρηδες αλλά τελικά είναι μεγάλη έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:45 Η Αντα έγραψε: #22.119 20-08-08 11:45 Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.120 20-08-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Click για ανάπτυξη... Για τη Πάτμο... Στη Νότια Εύβοια θα πάμε κάποια στιγμή το Φθινόπωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1104 1105 1106 1107 1108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κοντη ουριτσα εχει το μεγαλο θηριο !!!!!! Click για ανάπτυξη... ισως να είναι γυρισμένη προς τα πίσω γιατί δεν μου φαίνεται να καταλήγει έτσι τόσο χοντρή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:16 Η Αντα έγραψε: #22.106 20-08-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ισως να είναι γυρισμένη προς τα πίσω γιατί δεν μου φαίνεται να καταλήγει έτσι τόσο χοντρή... Click για ανάπτυξη... Σκεφτομαι - τωρα που θα παμε διακοπες - που θα μεινουν τα φουντωτα μου μονα τους..θα μου λειψουν ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.107 20-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι - τωρα που θα παμε διακοπες - που θα μεινουν τα φουντωτα μου μονα τους..θα μου λειψουν ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τις ίδιες σκέψεις κάνω...θα έχω ευτυχώς τη μητέρα μου που θα ανεβαίνει καθημερινά πάνω...Ευτυχώς πριν επιστρέψω κανόνισα να έρει και η κυρία που καθαρίζει το σπίτι... για να μη βρω το πανικό με τις τρίχες μόλις φτάσω Επίσης θα γεμίσω τη ταίστρα και τη ποτίστρα τους και τις δύο τουαλέτες... Δε λες ρε συ Άντα καλά που είναι 2 μαζί και κάνουν και παρείτσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:22 Η Αντα έγραψε: #22.108 20-08-08 10:22 Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.109 20-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει έρωτας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.110 20-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! Click για ανάπτυξη... Θετικές σκέψεις κάνε! Θυμάσαι πόσο λαχταρούσες αυτές τις διακοπές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:48 Η Αντα έγραψε: #22.111 20-08-08 10:48 Ο Αλφι εχει μια γρατσουνια στη μυτη...φαινεται σαν να εχει ματωσει και ολας...τι να κανω? να το καθαρισω με λιγο χαμομηλακι ή να περιμενω να φτιαξει απο μονο του ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.112 20-08-08 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι εχει μια γρατσουνια στη μυτη...φαινεται σαν να εχει ματωσει και ολας...τι να κανω? να το καθαρισω με λιγο χαμομηλακι ή να περιμενω να φτιαξει απο μονο του ? Click για ανάπτυξη... Για χαμομήλι στη πληγή δεν έχω ακούσει ποτέ... αστο καλύτερα να ξεραθεί... και το παρακολουθείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η Αντα έγραψε: #22.113 20-08-08 10:58 Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.114 20-08-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανό είναι να του την έδωσε καταλάθος η Pisu...Αμα ξεράθηκε δε νομίζω να έχει πρόβλημα... μόνο αν πιάσει λευκό πύον πρέπει να δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.115 20-08-08 11:12 Ειναι βεβαια λιγο παραπονιαρης απεναντι της τωρα τελευταια...δεν ορμαει κατευθειαν στο φαγητο της...περιμενει λιγο και μετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.116 20-08-08 11:17 'Εχεις διαβάσει καθόλου για την Ανδρο? Να πάτε στο μουσείο της.... στη χώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #22.117 20-08-08 11:20 Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.118 20-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Click για ανάπτυξη... Παλιά αγόραζα κι εγώ οδηγούς... Τώρα βολεύομαι τυπώνοντας σελίδες από τα sites...Mου αρέσει πολύ το ότι δεν κλείσαμε σπίτι και θα πάμε ψαχουλεύοντας εκεί να βρούμε κάτι όμορφο, με το μικρό μας ασημί βεσπάκι όπως το παλιό καλό καιρό Κι εγώ ενθουσιάζομαι όταν έχω μουσαφίρηδες αλλά τελικά είναι μεγάλη έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:45 Η Αντα έγραψε: #22.119 20-08-08 11:45 Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.120 20-08-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Click για ανάπτυξη... Για τη Πάτμο... Στη Νότια Εύβοια θα πάμε κάποια στιγμή το Φθινόπωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1104 1105 1106 1107 1108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ισως να είναι γυρισμένη προς τα πίσω γιατί δεν μου φαίνεται να καταλήγει έτσι τόσο χοντρή... Click για ανάπτυξη... Σκεφτομαι - τωρα που θα παμε διακοπες - που θα μεινουν τα φουντωτα μου μονα τους..θα μου λειψουν ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.107 20-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι - τωρα που θα παμε διακοπες - που θα μεινουν τα φουντωτα μου μονα τους..θα μου λειψουν ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τις ίδιες σκέψεις κάνω...θα έχω ευτυχώς τη μητέρα μου που θα ανεβαίνει καθημερινά πάνω...Ευτυχώς πριν επιστρέψω κανόνισα να έρει και η κυρία που καθαρίζει το σπίτι... για να μη βρω το πανικό με τις τρίχες μόλις φτάσω Επίσης θα γεμίσω τη ταίστρα και τη ποτίστρα τους και τις δύο τουαλέτες... Δε λες ρε συ Άντα καλά που είναι 2 μαζί και κάνουν και παρείτσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:22 Η Αντα έγραψε: #22.108 20-08-08 10:22 Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.109 20-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει έρωτας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.110 20-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! Click για ανάπτυξη... Θετικές σκέψεις κάνε! Θυμάσαι πόσο λαχταρούσες αυτές τις διακοπές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:48 Η Αντα έγραψε: #22.111 20-08-08 10:48 Ο Αλφι εχει μια γρατσουνια στη μυτη...φαινεται σαν να εχει ματωσει και ολας...τι να κανω? να το καθαρισω με λιγο χαμομηλακι ή να περιμενω να φτιαξει απο μονο του ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.112 20-08-08 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι εχει μια γρατσουνια στη μυτη...φαινεται σαν να εχει ματωσει και ολας...τι να κανω? να το καθαρισω με λιγο χαμομηλακι ή να περιμενω να φτιαξει απο μονο του ? Click για ανάπτυξη... Για χαμομήλι στη πληγή δεν έχω ακούσει ποτέ... αστο καλύτερα να ξεραθεί... και το παρακολουθείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η Αντα έγραψε: #22.113 20-08-08 10:58 Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.114 20-08-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανό είναι να του την έδωσε καταλάθος η Pisu...Αμα ξεράθηκε δε νομίζω να έχει πρόβλημα... μόνο αν πιάσει λευκό πύον πρέπει να δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.115 20-08-08 11:12 Ειναι βεβαια λιγο παραπονιαρης απεναντι της τωρα τελευταια...δεν ορμαει κατευθειαν στο φαγητο της...περιμενει λιγο και μετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.116 20-08-08 11:17 'Εχεις διαβάσει καθόλου για την Ανδρο? Να πάτε στο μουσείο της.... στη χώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #22.117 20-08-08 11:20 Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.118 20-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Click για ανάπτυξη... Παλιά αγόραζα κι εγώ οδηγούς... Τώρα βολεύομαι τυπώνοντας σελίδες από τα sites...Mου αρέσει πολύ το ότι δεν κλείσαμε σπίτι και θα πάμε ψαχουλεύοντας εκεί να βρούμε κάτι όμορφο, με το μικρό μας ασημί βεσπάκι όπως το παλιό καλό καιρό Κι εγώ ενθουσιάζομαι όταν έχω μουσαφίρηδες αλλά τελικά είναι μεγάλη έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:45 Η Αντα έγραψε: #22.119 20-08-08 11:45 Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.120 20-08-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Click για ανάπτυξη... Για τη Πάτμο... Στη Νότια Εύβοια θα πάμε κάποια στιγμή το Φθινόπωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1104 1105 1106 1107 1108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι - τωρα που θα παμε διακοπες - που θα μεινουν τα φουντωτα μου μονα τους..θα μου λειψουν ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τις ίδιες σκέψεις κάνω...θα έχω ευτυχώς τη μητέρα μου που θα ανεβαίνει καθημερινά πάνω...Ευτυχώς πριν επιστρέψω κανόνισα να έρει και η κυρία που καθαρίζει το σπίτι... για να μη βρω το πανικό με τις τρίχες μόλις φτάσω Επίσης θα γεμίσω τη ταίστρα και τη ποτίστρα τους και τις δύο τουαλέτες... Δε λες ρε συ Άντα καλά που είναι 2 μαζί και κάνουν και παρείτσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:22 Η Αντα έγραψε: #22.108 20-08-08 10:22 Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.109 20-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει έρωτας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.110 20-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! Click για ανάπτυξη... Θετικές σκέψεις κάνε! Θυμάσαι πόσο λαχταρούσες αυτές τις διακοπές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:48 Η Αντα έγραψε: #22.111 20-08-08 10:48 Ο Αλφι εχει μια γρατσουνια στη μυτη...φαινεται σαν να εχει ματωσει και ολας...τι να κανω? να το καθαρισω με λιγο χαμομηλακι ή να περιμενω να φτιαξει απο μονο του ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.112 20-08-08 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι εχει μια γρατσουνια στη μυτη...φαινεται σαν να εχει ματωσει και ολας...τι να κανω? να το καθαρισω με λιγο χαμομηλακι ή να περιμενω να φτιαξει απο μονο του ? Click για ανάπτυξη... Για χαμομήλι στη πληγή δεν έχω ακούσει ποτέ... αστο καλύτερα να ξεραθεί... και το παρακολουθείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η Αντα έγραψε: #22.113 20-08-08 10:58 Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.114 20-08-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανό είναι να του την έδωσε καταλάθος η Pisu...Αμα ξεράθηκε δε νομίζω να έχει πρόβλημα... μόνο αν πιάσει λευκό πύον πρέπει να δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.115 20-08-08 11:12 Ειναι βεβαια λιγο παραπονιαρης απεναντι της τωρα τελευταια...δεν ορμαει κατευθειαν στο φαγητο της...περιμενει λιγο και μετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.116 20-08-08 11:17 'Εχεις διαβάσει καθόλου για την Ανδρο? Να πάτε στο μουσείο της.... στη χώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #22.117 20-08-08 11:20 Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.118 20-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Click για ανάπτυξη... Παλιά αγόραζα κι εγώ οδηγούς... Τώρα βολεύομαι τυπώνοντας σελίδες από τα sites...Mου αρέσει πολύ το ότι δεν κλείσαμε σπίτι και θα πάμε ψαχουλεύοντας εκεί να βρούμε κάτι όμορφο, με το μικρό μας ασημί βεσπάκι όπως το παλιό καλό καιρό Κι εγώ ενθουσιάζομαι όταν έχω μουσαφίρηδες αλλά τελικά είναι μεγάλη έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:45 Η Αντα έγραψε: #22.119 20-08-08 11:45 Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.120 20-08-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Click για ανάπτυξη... Για τη Πάτμο... Στη Νότια Εύβοια θα πάμε κάποια στιγμή το Φθινόπωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1104 1105 1106 1107 1108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.109 20-08-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει έρωτας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.110 20-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! Click για ανάπτυξη... Θετικές σκέψεις κάνε! Θυμάσαι πόσο λαχταρούσες αυτές τις διακοπές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:48 Η Αντα έγραψε: #22.111 20-08-08 10:48 Ο Αλφι εχει μια γρατσουνια στη μυτη...φαινεται σαν να εχει ματωσει και ολας...τι να κανω? να το καθαρισω με λιγο χαμομηλακι ή να περιμενω να φτιαξει απο μονο του ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.112 20-08-08 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι εχει μια γρατσουνια στη μυτη...φαινεται σαν να εχει ματωσει και ολας...τι να κανω? να το καθαρισω με λιγο χαμομηλακι ή να περιμενω να φτιαξει απο μονο του ? Click για ανάπτυξη... Για χαμομήλι στη πληγή δεν έχω ακούσει ποτέ... αστο καλύτερα να ξεραθεί... και το παρακολουθείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η Αντα έγραψε: #22.113 20-08-08 10:58 Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.114 20-08-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανό είναι να του την έδωσε καταλάθος η Pisu...Αμα ξεράθηκε δε νομίζω να έχει πρόβλημα... μόνο αν πιάσει λευκό πύον πρέπει να δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.115 20-08-08 11:12 Ειναι βεβαια λιγο παραπονιαρης απεναντι της τωρα τελευταια...δεν ορμαει κατευθειαν στο φαγητο της...περιμενει λιγο και μετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.116 20-08-08 11:17 'Εχεις διαβάσει καθόλου για την Ανδρο? Να πάτε στο μουσείο της.... στη χώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #22.117 20-08-08 11:20 Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.118 20-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Click για ανάπτυξη... Παλιά αγόραζα κι εγώ οδηγούς... Τώρα βολεύομαι τυπώνοντας σελίδες από τα sites...Mου αρέσει πολύ το ότι δεν κλείσαμε σπίτι και θα πάμε ψαχουλεύοντας εκεί να βρούμε κάτι όμορφο, με το μικρό μας ασημί βεσπάκι όπως το παλιό καλό καιρό Κι εγώ ενθουσιάζομαι όταν έχω μουσαφίρηδες αλλά τελικά είναι μεγάλη έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:45 Η Αντα έγραψε: #22.119 20-08-08 11:45 Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.120 20-08-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Click για ανάπτυξη... Για τη Πάτμο... Στη Νότια Εύβοια θα πάμε κάποια στιγμή το Φθινόπωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1104 1105 1106 1107 1108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει έρωτας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.110 20-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! Click για ανάπτυξη... Θετικές σκέψεις κάνε! Θυμάσαι πόσο λαχταρούσες αυτές τις διακοπές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:48 Η Αντα έγραψε: #22.111 20-08-08 10:48 Ο Αλφι εχει μια γρατσουνια στη μυτη...φαινεται σαν να εχει ματωσει και ολας...τι να κανω? να το καθαρισω με λιγο χαμομηλακι ή να περιμενω να φτιαξει απο μονο του ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.112 20-08-08 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι εχει μια γρατσουνια στη μυτη...φαινεται σαν να εχει ματωσει και ολας...τι να κανω? να το καθαρισω με λιγο χαμομηλακι ή να περιμενω να φτιαξει απο μονο του ? Click για ανάπτυξη... Για χαμομήλι στη πληγή δεν έχω ακούσει ποτέ... αστο καλύτερα να ξεραθεί... και το παρακολουθείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η Αντα έγραψε: #22.113 20-08-08 10:58 Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.114 20-08-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανό είναι να του την έδωσε καταλάθος η Pisu...Αμα ξεράθηκε δε νομίζω να έχει πρόβλημα... μόνο αν πιάσει λευκό πύον πρέπει να δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.115 20-08-08 11:12 Ειναι βεβαια λιγο παραπονιαρης απεναντι της τωρα τελευταια...δεν ορμαει κατευθειαν στο φαγητο της...περιμενει λιγο και μετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.116 20-08-08 11:17 'Εχεις διαβάσει καθόλου για την Ανδρο? Να πάτε στο μουσείο της.... στη χώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #22.117 20-08-08 11:20 Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.118 20-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Click για ανάπτυξη... Παλιά αγόραζα κι εγώ οδηγούς... Τώρα βολεύομαι τυπώνοντας σελίδες από τα sites...Mου αρέσει πολύ το ότι δεν κλείσαμε σπίτι και θα πάμε ψαχουλεύοντας εκεί να βρούμε κάτι όμορφο, με το μικρό μας ασημί βεσπάκι όπως το παλιό καλό καιρό Κι εγώ ενθουσιάζομαι όταν έχω μουσαφίρηδες αλλά τελικά είναι μεγάλη έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:45 Η Αντα έγραψε: #22.119 20-08-08 11:45 Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.120 20-08-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Click για ανάπτυξη... Για τη Πάτμο... Στη Νότια Εύβοια θα πάμε κάποια στιγμή το Φθινόπωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1104 1105 1106 1107 1108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγουρα....ευτυχως δεν λεω,αλλα πρωτη φορα θα ειμαι μια εβδομαδα μιακρια τους..και μετα τριτη ξαναφευγω, αλλα θα εχουν τον Γιωργο ....ο οποιος δεν αντεχει να κοιμαται μονος στο κρεβατι και κοιμαται με τις γατες αγκαλια στο καναπε!! Click για ανάπτυξη... Θετικές σκέψεις κάνε! Θυμάσαι πόσο λαχταρούσες αυτές τις διακοπές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:48 Η Αντα έγραψε: #22.111 20-08-08 10:48 Ο Αλφι εχει μια γρατσουνια στη μυτη...φαινεται σαν να εχει ματωσει και ολας...τι να κανω? να το καθαρισω με λιγο χαμομηλακι ή να περιμενω να φτιαξει απο μονο του ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.112 20-08-08 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι εχει μια γρατσουνια στη μυτη...φαινεται σαν να εχει ματωσει και ολας...τι να κανω? να το καθαρισω με λιγο χαμομηλακι ή να περιμενω να φτιαξει απο μονο του ? Click για ανάπτυξη... Για χαμομήλι στη πληγή δεν έχω ακούσει ποτέ... αστο καλύτερα να ξεραθεί... και το παρακολουθείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η Αντα έγραψε: #22.113 20-08-08 10:58 Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.114 20-08-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανό είναι να του την έδωσε καταλάθος η Pisu...Αμα ξεράθηκε δε νομίζω να έχει πρόβλημα... μόνο αν πιάσει λευκό πύον πρέπει να δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.115 20-08-08 11:12 Ειναι βεβαια λιγο παραπονιαρης απεναντι της τωρα τελευταια...δεν ορμαει κατευθειαν στο φαγητο της...περιμενει λιγο και μετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.116 20-08-08 11:17 'Εχεις διαβάσει καθόλου για την Ανδρο? Να πάτε στο μουσείο της.... στη χώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #22.117 20-08-08 11:20 Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.118 20-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Click για ανάπτυξη... Παλιά αγόραζα κι εγώ οδηγούς... Τώρα βολεύομαι τυπώνοντας σελίδες από τα sites...Mου αρέσει πολύ το ότι δεν κλείσαμε σπίτι και θα πάμε ψαχουλεύοντας εκεί να βρούμε κάτι όμορφο, με το μικρό μας ασημί βεσπάκι όπως το παλιό καλό καιρό Κι εγώ ενθουσιάζομαι όταν έχω μουσαφίρηδες αλλά τελικά είναι μεγάλη έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:45 Η Αντα έγραψε: #22.119 20-08-08 11:45 Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.120 20-08-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Click για ανάπτυξη... Για τη Πάτμο... Στη Νότια Εύβοια θα πάμε κάποια στιγμή το Φθινόπωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1104 1105 1106 1107 1108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Αλφι εχει μια γρατσουνια στη μυτη...φαινεται σαν να εχει ματωσει και ολας...τι να κανω? να το καθαρισω με λιγο χαμομηλακι ή να περιμενω να φτιαξει απο μονο του ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.112 20-08-08 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι εχει μια γρατσουνια στη μυτη...φαινεται σαν να εχει ματωσει και ολας...τι να κανω? να το καθαρισω με λιγο χαμομηλακι ή να περιμενω να φτιαξει απο μονο του ? Click για ανάπτυξη... Για χαμομήλι στη πληγή δεν έχω ακούσει ποτέ... αστο καλύτερα να ξεραθεί... και το παρακολουθείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η Αντα έγραψε: #22.113 20-08-08 10:58 Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.114 20-08-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανό είναι να του την έδωσε καταλάθος η Pisu...Αμα ξεράθηκε δε νομίζω να έχει πρόβλημα... μόνο αν πιάσει λευκό πύον πρέπει να δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.115 20-08-08 11:12 Ειναι βεβαια λιγο παραπονιαρης απεναντι της τωρα τελευταια...δεν ορμαει κατευθειαν στο φαγητο της...περιμενει λιγο και μετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.116 20-08-08 11:17 'Εχεις διαβάσει καθόλου για την Ανδρο? Να πάτε στο μουσείο της.... στη χώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #22.117 20-08-08 11:20 Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.118 20-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Click για ανάπτυξη... Παλιά αγόραζα κι εγώ οδηγούς... Τώρα βολεύομαι τυπώνοντας σελίδες από τα sites...Mου αρέσει πολύ το ότι δεν κλείσαμε σπίτι και θα πάμε ψαχουλεύοντας εκεί να βρούμε κάτι όμορφο, με το μικρό μας ασημί βεσπάκι όπως το παλιό καλό καιρό Κι εγώ ενθουσιάζομαι όταν έχω μουσαφίρηδες αλλά τελικά είναι μεγάλη έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:45 Η Αντα έγραψε: #22.119 20-08-08 11:45 Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.120 20-08-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Click για ανάπτυξη... Για τη Πάτμο... Στη Νότια Εύβοια θα πάμε κάποια στιγμή το Φθινόπωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1104 1105 1106 1107 1108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι εχει μια γρατσουνια στη μυτη...φαινεται σαν να εχει ματωσει και ολας...τι να κανω? να το καθαρισω με λιγο χαμομηλακι ή να περιμενω να φτιαξει απο μονο του ? Click για ανάπτυξη... Για χαμομήλι στη πληγή δεν έχω ακούσει ποτέ... αστο καλύτερα να ξεραθεί... και το παρακολουθείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η Αντα έγραψε: #22.113 20-08-08 10:58 Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.114 20-08-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανό είναι να του την έδωσε καταλάθος η Pisu...Αμα ξεράθηκε δε νομίζω να έχει πρόβλημα... μόνο αν πιάσει λευκό πύον πρέπει να δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.115 20-08-08 11:12 Ειναι βεβαια λιγο παραπονιαρης απεναντι της τωρα τελευταια...δεν ορμαει κατευθειαν στο φαγητο της...περιμενει λιγο και μετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.116 20-08-08 11:17 'Εχεις διαβάσει καθόλου για την Ανδρο? Να πάτε στο μουσείο της.... στη χώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #22.117 20-08-08 11:20 Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.118 20-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Click για ανάπτυξη... Παλιά αγόραζα κι εγώ οδηγούς... Τώρα βολεύομαι τυπώνοντας σελίδες από τα sites...Mου αρέσει πολύ το ότι δεν κλείσαμε σπίτι και θα πάμε ψαχουλεύοντας εκεί να βρούμε κάτι όμορφο, με το μικρό μας ασημί βεσπάκι όπως το παλιό καλό καιρό Κι εγώ ενθουσιάζομαι όταν έχω μουσαφίρηδες αλλά τελικά είναι μεγάλη έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:45 Η Αντα έγραψε: #22.119 20-08-08 11:45 Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.120 20-08-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Click για ανάπτυξη... Για τη Πάτμο... Στη Νότια Εύβοια θα πάμε κάποια στιγμή το Φθινόπωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1104 1105 1106 1107 1108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.114 20-08-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανό είναι να του την έδωσε καταλάθος η Pisu...Αμα ξεράθηκε δε νομίζω να έχει πρόβλημα... μόνο αν πιάσει λευκό πύον πρέπει να δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.115 20-08-08 11:12 Ειναι βεβαια λιγο παραπονιαρης απεναντι της τωρα τελευταια...δεν ορμαει κατευθειαν στο φαγητο της...περιμενει λιγο και μετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.116 20-08-08 11:17 'Εχεις διαβάσει καθόλου για την Ανδρο? Να πάτε στο μουσείο της.... στη χώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #22.117 20-08-08 11:20 Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.118 20-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Click για ανάπτυξη... Παλιά αγόραζα κι εγώ οδηγούς... Τώρα βολεύομαι τυπώνοντας σελίδες από τα sites...Mου αρέσει πολύ το ότι δεν κλείσαμε σπίτι και θα πάμε ψαχουλεύοντας εκεί να βρούμε κάτι όμορφο, με το μικρό μας ασημί βεσπάκι όπως το παλιό καλό καιρό Κι εγώ ενθουσιάζομαι όταν έχω μουσαφίρηδες αλλά τελικά είναι μεγάλη έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:45 Η Αντα έγραψε: #22.119 20-08-08 11:45 Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.120 20-08-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Click για ανάπτυξη... Για τη Πάτμο... Στη Νότια Εύβοια θα πάμε κάποια στιγμή το Φθινόπωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1104 1105 1106 1107 1108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ξεραμενο το σημειο....λες να του 'δωσε μια η Πισου? σε μια καμια αψιμαχια...''ασε το φαγητο μου κατω χονδρε'', ζαπ μια στη μυτη!! Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανό είναι να του την έδωσε καταλάθος η Pisu...Αμα ξεράθηκε δε νομίζω να έχει πρόβλημα... μόνο αν πιάσει λευκό πύον πρέπει να δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.115 20-08-08 11:12 Ειναι βεβαια λιγο παραπονιαρης απεναντι της τωρα τελευταια...δεν ορμαει κατευθειαν στο φαγητο της...περιμενει λιγο και μετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.116 20-08-08 11:17 'Εχεις διαβάσει καθόλου για την Ανδρο? Να πάτε στο μουσείο της.... στη χώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #22.117 20-08-08 11:20 Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.118 20-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Click για ανάπτυξη... Παλιά αγόραζα κι εγώ οδηγούς... Τώρα βολεύομαι τυπώνοντας σελίδες από τα sites...Mου αρέσει πολύ το ότι δεν κλείσαμε σπίτι και θα πάμε ψαχουλεύοντας εκεί να βρούμε κάτι όμορφο, με το μικρό μας ασημί βεσπάκι όπως το παλιό καλό καιρό Κι εγώ ενθουσιάζομαι όταν έχω μουσαφίρηδες αλλά τελικά είναι μεγάλη έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:45 Η Αντα έγραψε: #22.119 20-08-08 11:45 Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.120 20-08-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Click για ανάπτυξη... Για τη Πάτμο... Στη Νότια Εύβοια θα πάμε κάποια στιγμή το Φθινόπωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1104 1105 1106 1107 1108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειναι βεβαια λιγο παραπονιαρης απεναντι της τωρα τελευταια...δεν ορμαει κατευθειαν στο φαγητο της...περιμενει λιγο και μετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.116 20-08-08 11:17 'Εχεις διαβάσει καθόλου για την Ανδρο? Να πάτε στο μουσείο της.... στη χώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #22.117 20-08-08 11:20 Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.118 20-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Click για ανάπτυξη... Παλιά αγόραζα κι εγώ οδηγούς... Τώρα βολεύομαι τυπώνοντας σελίδες από τα sites...Mου αρέσει πολύ το ότι δεν κλείσαμε σπίτι και θα πάμε ψαχουλεύοντας εκεί να βρούμε κάτι όμορφο, με το μικρό μας ασημί βεσπάκι όπως το παλιό καλό καιρό Κι εγώ ενθουσιάζομαι όταν έχω μουσαφίρηδες αλλά τελικά είναι μεγάλη έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:45 Η Αντα έγραψε: #22.119 20-08-08 11:45 Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.120 20-08-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Click για ανάπτυξη... Για τη Πάτμο... Στη Νότια Εύβοια θα πάμε κάποια στιγμή το Φθινόπωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1104 1105 1106 1107 1108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
'Εχεις διαβάσει καθόλου για την Ανδρο? Να πάτε στο μουσείο της.... στη χώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #22.117 20-08-08 11:20 Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.118 20-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Click για ανάπτυξη... Παλιά αγόραζα κι εγώ οδηγούς... Τώρα βολεύομαι τυπώνοντας σελίδες από τα sites...Mου αρέσει πολύ το ότι δεν κλείσαμε σπίτι και θα πάμε ψαχουλεύοντας εκεί να βρούμε κάτι όμορφο, με το μικρό μας ασημί βεσπάκι όπως το παλιό καλό καιρό Κι εγώ ενθουσιάζομαι όταν έχω μουσαφίρηδες αλλά τελικά είναι μεγάλη έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:45 Η Αντα έγραψε: #22.119 20-08-08 11:45 Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.120 20-08-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Click για ανάπτυξη... Για τη Πάτμο... Στη Νότια Εύβοια θα πάμε κάποια στιγμή το Φθινόπωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1104 1105 1106 1107 1108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.118 20-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Click για ανάπτυξη... Παλιά αγόραζα κι εγώ οδηγούς... Τώρα βολεύομαι τυπώνοντας σελίδες από τα sites...Mου αρέσει πολύ το ότι δεν κλείσαμε σπίτι και θα πάμε ψαχουλεύοντας εκεί να βρούμε κάτι όμορφο, με το μικρό μας ασημί βεσπάκι όπως το παλιό καλό καιρό Κι εγώ ενθουσιάζομαι όταν έχω μουσαφίρηδες αλλά τελικά είναι μεγάλη έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:45 Η Αντα έγραψε: #22.119 20-08-08 11:45 Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.120 20-08-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Click για ανάπτυξη... Για τη Πάτμο... Στη Νότια Εύβοια θα πάμε κάποια στιγμή το Φθινόπωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1104 1105 1106 1107 1108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακομη δεν εχω κοιταξει τιποτα..θελω να βρω ενα οδηγο να εχω μαζι μου...Μπορει να βρω και στο νησι καποιο. Καλα χτες μετα τη δουλεια, επεσα και κοιμηθηκα γιατι ημουν πτωμα. Ευτυχως που πηγαν σε νησι γιατι μπορω να ξεκουραστω και εγω λιγακι. Click για ανάπτυξη... Παλιά αγόραζα κι εγώ οδηγούς... Τώρα βολεύομαι τυπώνοντας σελίδες από τα sites...Mου αρέσει πολύ το ότι δεν κλείσαμε σπίτι και θα πάμε ψαχουλεύοντας εκεί να βρούμε κάτι όμορφο, με το μικρό μας ασημί βεσπάκι όπως το παλιό καλό καιρό Κι εγώ ενθουσιάζομαι όταν έχω μουσαφίρηδες αλλά τελικά είναι μεγάλη έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:45 Η Αντα έγραψε: #22.119 20-08-08 11:45 Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.120 20-08-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Click για ανάπτυξη... Για τη Πάτμο... Στη Νότια Εύβοια θα πάμε κάποια στιγμή το Φθινόπωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1104 1105 1106 1107 1108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1106 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.120 20-08-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Click για ανάπτυξη... Για τη Πάτμο... Στη Νότια Εύβοια θα πάμε κάποια στιγμή το Φθινόπωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μιλας για τωρα που θα πατε στη Πατμο ή για την εκδρομουλα στην ευβοια? Ειναι στο dna μου να ''σκιζομαι'' για τους φιλοξενουμενους μου...θελω να περνανε καλα και να μην τους λειψει τιποτα. Και ας μην μου το ανταποδιδουν τις περισσοτερες φορες... Click για ανάπτυξη... Για τη Πάτμο... Στη Νότια Εύβοια θα πάμε κάποια στιγμή το Φθινόπωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.