Birman-maniacs

Δυόροφο??? Ακόμα καλύτερα τρελαίνονται να σκαρφαλώνουν!!! :up:
Σε ποιο δωμάτιο σκέφτεσαι να τον βάζεις Θοδωρή το βράδυ?

Οπουδηποτε αλλου μεσα στο σπιτι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω ακουσει απο μια ξαδελφη μου οτι το Χειμωνα ερχονται και κοιμουνται κατω απο το παπλωμα με το κεφαλι εξω αγκαλιτσα με σενα:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βλεπω να γινει κομαντο ο γαταρος...καθε βραδυ να μουτζουρωνει το προσωπο του σαν τον Ραμπο!!!!!! Α!! την εχει ηδη ετοιμη τη μεταμφιεση :lol:

Οπουδηποτε αλλου μεσα στο σπιτι...
Αν θες τη γνώμη μου, επειδή έκανα ακριβώς το ίδιο με τη Καλυψώ.
Επειδή θα είναι ψαρωμένος και φοβισμένος στην αρχή διάλεξε ένα δωμάτιο όπου εκεί να βάλεις όλο τον εξοπλισμό (φαί, νερό, τουαλέτα και κρεβατάκι σε απόσταση όμως μεταξύ τους) και κλείστον μέσα για να το αισθανθεί φωλίτσα και να μην περιφέρεται σε όλο το σπίτι. Θα γρατζουνάει τη πόρτα στην αρχή αλλά μη σε τουμπάρει... θα το συνηθίσει και θα κοιμάσαι κι εσύ κι αυτός ανενόχλητος... εγώ είχα βολευτεί με τη κουζίνα...

Εχω ακουσει απο μια ξαδελφη μου οτι το Χειμωνα ερχονται και κοιμουνται κατω απο το παπλωμα με το κεφαλι εξω αγκαλιτσα με σενα:redface:
Ωλα λα , τι τρομερο!!!!!!!! :blink::blink: ναι ναι και τα δικα μου το κανουν...αλλα δεν κοιμουνται με το κεφαλι εξω,αλλα χωμενα ολοκληρα κατω απο το παπλωμα !!

η καλύτερή τους!!!! ;)αν με παρατήσει ο Μάριος, αυτό θα κάνουμε! Τρίο θα γίνουμε στο κρεβάτι μου!:lol:κι όταν έρθει κι η Σεμέλη, κουαρτέτο! :lol:

Βλεπω να γινει κομαντο ο γαταρος...καθε βραδυ να μουτζουρωνει το προσωπο του σαν τον Ραμπο!!!!!! Α!! την εχει ηδη ετοιμη τη μεταμφιεση :lol:

:lol::lol:Με το μαχαιρι στο στομα θα πεταει ενα σχοινι και θα ανεβαινει στο κρεβατι ή ακομα καλυτερα θα ντυνεται μοναχος και θα τον ανεβαζω με το καλαθακι στο κρεβατι μου:lol:,αλλα θα με πιασει η μεση μου:lol:,στην καλυτερη περιπτωση θα βαλω μοτερακι να τον ανεβαζει:lol::lol:

Αν θες τη γνώμη μου, επειδή έκανα ακριβώς το ίδιο με τη Καλυψώ.
Επειδή θα είναι ψαρωμένος και φοβισμένος στην αρχή διάλεξε ένα δωμάτιο όπου εκεί να βάλεις όλο τον εξοπλισμό (φαί, νερό, τουαλέτα και κρεβατάκι σε απόσταση όμως μεταξύ τους) και κλείστον μέσα για να το αισθανθεί φωλίτσα και να μην περιφέρεται σε όλο το σπίτι. Θα γρατζουνάει τη πόρτα στην αρχή αλλά μη σε τουμπάρει... θα το συνηθίσει και θα κοιμάσαι κι εσύ κι αυτός ανενόχλητος... εγώ είχα βολευτεί με τη κουζίνα...
Ακυρα αυτά που σου είπα... σας βλέπω στο ρετιρέ παρέα και μάλιστα κάτω απ'το πάπλωμα!:lol:

'Ομορφε ξανθούλη γαλανομάτη... έλα άλλαξέ μας την υπογραφούλα σου να σε καμαρώνουμε που έγινες άντρας!:redface:

:lol::lol:Με το μαχαιρι στο στομα θα πεταει ενα σχοινι και θα ανεβαινει στο κρεβατι ή ακομα καλυτερα θα ντυνεται μοναχος και θα τον ανεβαζω με το καλαθακι στο κρεβατι μου:lol:,αλλα θα με πιασει η μεση μου:lol:,στην καλυτερη περιπτωση θα βαλω μοτερακι να τον ανεβαζει:lol::lol:
Αφου θα ξερει και καρατε ..θα πεταγεται απο αντικειμενο σε επιπλο και τσουπ θα βρεθει διπλα σου!!!!:up:

Αφου θα ξερει και καρατε ..θα πεταγεται απο αντικειμενο σε επιπλο και τσουπ θα βρεθει διπλα σου!!!!:up:
Θοδωρή ξέρεις τι είναι το παρκούρ??

Γιουλη εσυ τα αφηνεις εξω και κοιμουνται ή μαζι σου?:hmm:

Στο κατω μερος ποιος κοιμαται?? μηπως τελικα προτιμησει το ''ισογειο διαμερισμα'' ?? σιγα να μην κανει ολοκληρη επιχειρηση Rambo-karate kid για να ανεβει...

Θοδωρή ξέρεις τι είναι το παρκούρ??

Ναι ξερω ειναι γαλλικο και κανουν κατι περιεργες τουμπες και πηδανε απο αντικειμενο σε αντικειμενο.

Στο κατω μερος ποιος κοιμαται?? μηπως τελικα προτιμησει το ''ισογειο διαμερισμα'' ?? σιγα να μην κανει ολοκληρη επιχειρηση Rambo-karate kid για να ανεβει...

Κοιμαται ο αδερφος μου...

Γιουλη εσυ τα αφηνεις εξω και κοιμουνται ή μαζι σου?:hmm:
Το πρώτο καιρό που έφερα τη Καλυψώ κοιμόταν μόνη της στη κουζίνα... έμαθε έτσι να κοιμάται στο καλάθι της όπου κοιμάται μέχρι και σήμερα...
Μετά από κάποιο καιρό κοιμόταν μαζί μου αγκαλίτσα...
Πριν δύο χρόνια που γνώρισα το Μάριο όταν μένει σπίτι μου (εν τω μεταξύ ήρθε κι ο Μορφέας) τα γατάκια μου έφαγαν πόρτα και κοιμούνται στο μπαλκόνι με τη δροσιά τώρα και το Χειμώνα μέσα στο υπόλοιπο σπίτι.
'Οταν λείπει ο Μάριος το καταλαβαίνουν κι απολαβάνουν τη κρεβατάρα μου! :up::lol:

Ναι ξερω ειναι γαλλικο και κανουν κατι περιεργες τουμπες και πηδανε απο αντικειμενο σε αντικειμενο.

Ναι... είναι ένα δύσκολο άθλημα που μαθαίνεις να περπατάς στη πόλη πηδώντας στις ταράτσες και σε όποιο εμπόδιο βρεθεί μπροστά σου... απαιτείται δεξιοτεχνία και τρομεροί μυες... κάνει η κόρη του Μάριου κι έχει πορωθεί... μας λέει ότι όταν παει στη σχολή της της έρχεται να πηδοκοπάει σαν το κατσίκι αλλά ντρέπεται!:lol:

Ναι... είναι ένα δύσκολο άθλημα που μαθαίνεις να περπατάς στη πόλη πηδώντας στις ταράτσες και σε όποιο εμπόδιο βρεθεί μπροστά σου... απαιτείται δεξιοτεχνία και τρομεροί μυες... κάνει η κόρη του Μάριου κι έχει πορωθεί... μας λέει ότι όταν παει στη σχολή της της έρχεται να πηδοκοπάει σαν το κατσίκι αλλά ντρέπεται!:lol:
Kαλα το καταλαβα...free running...το εψαξα στο google!!!!! ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back