Birman-maniacs

Kαλα το καταλαβα...free running...το εψαξα στο google!!!!! ;)
Nαι:up:... ή αλλιώς τρέχα και μη μασάς!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

O Πλάτωνας με σάλτα free running θα ανεβαίνει στο κρεβατάκι του μπαμπά του... ίσως κάνοντας πρώτα μια στάση στο θείο του για... ξεκούραση!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

O Πλάτωνας με σάλτα free running θα ανεβαίνει στο κρεβατάκι του μπαμπά του... ίσως κάνοντα πρώτα μια στάση στο θείο του για... ξεκούραση!:lol:
Eιμαι σιγουρη οτι ετσι θα γινεται!!!!!!!! χι χι χι :lol::lol:

O Πλάτωνας με σάλτα free running θα ανεβαίνει στο κρεβατάκι του μπαμπά του... ίσως κάνοντα πρώτα μια στάση στο θείο του για... ξεκούραση!:lol:

Σε εμενα δεν πιστευω να ανεβαινει αφου καθε μερα θα τρωει μια σακουλα κροκετες και θα ειναι υπερβαρος:lol::lol: για να μην αναφερω και το οτι θα μας αδειαζει το ψυγειο:lol:

Ο αδελφος σου, Θοδωρη, ειναι μεγαλυτερος σου ή μικροτερος? :)

Σε εμενα δεν πιστευω να ανεβαινει αφου καθε μερα θα τρωει μια σακουλα κροκετες και θα ειναι υπερβαρος:lol::lol:
Τον φαντάζεσαι να εκτινάσσεται με όλη του τη δύναμη και μετά να σκάει ντούπ:blink: ξανά στο πάτωμα?
Ισως μ'ενα τραμπολίνο να τα κατάφερνε!:hmm::lol:

ό,τι και να'ναι... τον βλέπω να του εξφενδονίζει κοιμισμένος το Πλατωνα στο ρετιρέ...
Και τη φάτσα του έτσι! :mad::lol:

Eιναι μικροτερος...

Τον φαντάζεσαι να εκτινάσσεται με όλη του τη δύναμη και μετά να σκάει ντούπ:blink: ξανά στο πάτωμα?
Ισως μ'ενα τραμπολίνο να τα κατάφερνε!:hmm::lol:

Γι'αυτον θα ειναι σαν να κανει αναριχηση στα Ιμαλαια:lol:

Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτό! :)
Έτσι δεν θα μου λείψετε!! :up:

Υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο ίντερνετ σε ολόκληρο το νησί! Με ένα πρωτοποριακό αυτορυθμιζόμενο ασύρματο δίκτυο από 50 σημεία (hot spots) η Πάτμος έχει γίνει διαδικτυακός παράδεισος. Cool! Επόμενο στάδιο η επέκτασή του στα γειτονικά νησάκια στους Αρκιούς, στους Λειψούς και στο Μαράθι.

Αχχ τον βλεπω τον αδελφουλη σου, να τον κοιμιζει στο πλευρο του καθε βραδυ.....:)

Γι'αυτον θα ειναι σαν να κανει αναριχηση στα Ιμαλαια:lol:
Και κατακτώντας τη κορυφή να βλέπει το Γέτι και να χε....ται πάνω του:blink::lol::lol:

Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτό! :)
Έτσι δεν θα μου λείψετε!! :up:

Υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο ίντερνετ σε ολόκληρο το νησί! Με ένα πρωτοποριακό αυτορυθμιζόμενο ασύρματο δίκτυο από 50 σημεία (hot spots) η Πάτμος έχει γίνει διαδικτυακός παράδεισος. Cool! Επόμενο στάδιο η επέκτασή του στα γειτονικά νησάκια στους Αρκιούς, στους Λειψούς και στο Μαράθι.
Τελεια!!! ποιος θα ειναι μεσα?? δεν παιρνω υπολογιστη ουτε να με σφαξετε...θελω να κανω αποτοξινωση γενικα απο τη δουλεια !! περναω τοσες ωρες μπροστα στο λαπτοπ που με πονανε τα ματια μου :down::down:

Τελεια!!! ποιος θα ειναι μεσα?? δεν παιρνω υπολογιστη ουτε να με σφαξετε...θελω να κανω αποτοξινωση γενικα απο τη δουλεια !! περναω τοσες ωρες μπροστα στο λαπτοπ που με πονανε τα ματια μου :down::down:
Θα είναι όλοι εκτός από εσένα κι εμένα!;)
Ούτε εγώ θα τον κουβαλάω καλέ! Αλλά ένα καφεδάκι σε ένα Internet cafe μπορεί να τον πιώ! Θέλω να δω και τις νέες φωτό της Σεμέλης μου!:)

Θα είναι όλοι εκτός από εσένα κι εμένα!;)
Ούτε εγώ θα τον κουβαλάω καλέ! Αλλά ένα καφεδάκι σε ένα Internet cafe μπορεί να τον πιώ! Θέλω να δω και τις νέες φωτό της Σεμέλης μου!:)
Τι πλακα που εχεις...για μια στιγμη πιστεψα οτι θα παρεις τον υπολογιστη μαζι σου :blink:.

Τι πλακα που εχεις...για μια στιγμη πιστεψα οτι θα παρεις τον υπολογιστη μαζι σου :blink:.

Είναι πολύ βαρύς γιατί είναι αρχαιολογικός... και με το μηχανάκι θα κάνουμε οικονομία στα πράγματα που θα κουβαλήσουμε... ;)
Να δούμε που θα βάλουμε τις στολές τα ψαροντούφεκα και τα κράνη... κάτι θα σκαρφιστεί ο μπαρμπά Μάριος...:hmm::lol:

Είναι πολύ βαρύς γιατί είναι αρχαιολογικός... και με το μηχανάκι θα κάνουμε οικονομία στα πράγματα που θα κουβαλήσουμε... ;)
Να δούμε που θα βάλουμε τις στολές τα ψαροντούφεκα και τα κράνη... κάτι θα σκαρφιστεί ο μπαρμπά Μάριος...:hmm::lol:
Να τα φορεσετε απο τη Αθηνα μηπως??? :blink::blink:

Να τα φορεσετε απο τη Αθηνα μηπως??? :blink::blink:
τώρα συνήλθα απ΄το γέλιο... μας φαντάζεσαι στο πλοίο και στο μηχανάκι πάνω με τις στολές και τα κράνη στο κεφάλι? :lol::lol::lol:

Μα γιατι γελας?? θα ειχατε μεγαλη πλακα...εννοω θα εξοικονομουσατε χωρο!! να ερθω να σας κανω μια φωτογραφια?? μπορειτε να παρετε και εκεινες τις γερμανικες μοτοσυκλετες που εχει αλλη μια θεση διπλα απο τη μηχανη.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back