Birman-maniacs

Τις σβηνω μια μια απο το ημερολογιο:lol:
Τις σβήνεις ή τις σκίζεις?:lol:
Περνάνε οι μέρες εντάξει:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιούλη είναι ωραία η Σύρος ε? Πήγες και καζίνο?:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τις σβήνεις ή τις σκίζεις?:lol:
Περνάνε οι μέρες εντάξει:)

Και εσυ περιμενεις την κ....δομηχανη?:lol:

Και εσυ περιμενεις την κ....δομηχανη?:lol:
Και βέβαια! Εχεις παραγγείλει και εσύ την ίδια σε άλλο χρώμα, νομίζω ε?:lol:

Και βέβαια! Εχεις παραγγείλει και εσύ την ίδια σε άλλο χρώμα, νομίζω ε?:lol:

Ναι,τωρα δεν ξερω για σενα αλλα εμενα ειναι γαλλικη με ενα χρονο εγγυηση:lol:

Καληνυχτιζω πρεπει να φυγω:hello:

Ναι,τωρα δεν ξερω για σενα αλλα εμενα ειναι γαλλικη με ενα χρονο εγγυηση:lol:
Η εγγύηση είναι οτι δεν θα ξεθυμάνει η μυρωδιά ε?:lol::lol::lol:

Καλησπέρα Βιρμανάκια και μεην κουνάκια.Τι κάνετε;Όλων των μωρων ειδαμε καινουριες φωτο,εκτος του Πλάτωνα.Τι θα γίνει,γιατι μας τον κρυβετε;:P

Καλημέρα!δεν έχω ακόμα Internet μου λείπετε!

Γεια σου Βάσια!Ακομα πια αυτος ο ΟΤΕ;:(

Γιούλη είναι ωραία η Σύρος ε? Πήγες και καζίνο?:D
τι να το κάνουμε παιδί μου το καζίνο εμείς έχουμε πολλά λεφτά!!:P:P:lol:
λοιπόν έχουμε ξετρελαθεί με αυτό το νησί!!:inlove: υπέροχες παραλιες και κάτι σπίτια τυφλά νάχουν οι κηφισιώτες...:up::up:
περιποιημένο, καθαρό, νοικοκυρεμένο και πολύ πλούσιο νησί η σύρος...:up:
Αύριο το μεσημέρι επιστρέφουμε...
ο χρηστος μου είπε ότι ο μορφέας έχει γίνει πολύ χοντρός...πάμε foul για δίαιτα...:(

τι να το κάνουμε παιδί μου το καζίνο εμείς έχουμε πολλά λεφτά!!:P:P:lol:
λοιπόν έχουμε ξετρελαθεί με αυτό το νησί!!:inlove: υπέροχες παραλιες και κάτι σπίτια τυφλά νάχουν οι κηφισιώτες...:up::up:
περιποιημένο, καθαρό, νοικοκυρεμένο και πολύ πλούσιο νησί η σύρος...:up:
Αύριο το μεσημέρι επιστρέφουμε...
ο χρηστος μου είπε ότι ο μορφέας έχει γίνει πολύ χοντρός...πάμε foul για δίαιτα...:(
Κι εμένα μου αρέσει η Συρος πάρα πολύ...Απο τα πιο αγαπημένα μου νησιά.:up:
Άσε Γιούλη εμένα με ρωτησε χτες η μαμά μου αν μας ειπε η κτηνιατρος ποσο θα γίνει ο Σειριος,έχω αρχισει και ανησυχω...:hmm:

δωράκι γύρισες από τη ρόδο??

Όχι,αυριο γυρίζω γιατι πρεπει να παρουσιαστω Καλυμνο για να δω σε ποιο σχολειο θα με βαλουν.Τελικα δεν έχουν θέσεις στη δευτεροβάθμια και θα μας βάλουν σε δημοτικά.
Εσυ ποτε επιστρεφεις στα πατρια;

Όχι,αυριο γυρίζω γιατι πρεπει να παρουσιαστω Καλυμνο για να δω σε ποιο σχολειο θα με βαλουν.Τελικα δεν έχουν θέσεις στη δευτεροβάθμια και θα μας βάλουν σε δημοτικά.
Εσυ ποτε επιστρεφεις στα πατρια;
βγαίνω για το τελευταίο μας ηλιοβασίλεμα των διακοπών...
αύριο επιστρέφουμε...καλύτερα σε δημοτικό... χειρίζεσαι καλύτερα αυτές τις ηλικίες...το βλέπω από το γιο μου...

Ναι κι εμενα μου αρεσουν περισσοτερο,ειναι πιο τρυφερη ηλικια και εχεις και περισσοτερο περιθωριο για παιχνιδια και δημιουργικη απασχοληση.Καλο ταξιδι τοτε και καλη επανοδο!

Καλημέρα!δεν έχω ακόμα Internet μου λείπετε!
Βάσια τα ίδια θα έχω κι εγώ σε καμια βδομάδα, αλλά θα ερχομαι σπίτι μου να μιλάω:D
Βρήκαμε σπίτι τελικά:up:

Βάσια τα ίδια θα έχω κι εγώ σε καμια βδομάδα, αλλά θα ερχομαι σπίτι μου να μιλάω:D
Βρήκαμε σπίτι τελικά:up:

Bρηκες σπιτι για να μενει ο erefer?Ελπιζω να τον ρωτησες πριν το αγορασεις γιατι μετα μπορει να μην του αρεσει και να χρειαστει να μετακομισεις αλλου:lol::lol::lol:

Bρηκες σπιτι για να μενει ο erefer?Ελπιζω να τον ρωτησες πριν το αγορασεις γιατι μετα μπορει να μην του αρεσει και να χρειαστει να μετακομισεις αλλου:lol::lol::lol:
Βιρμανίας και να μην της αρέσει δεν παίζει..:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back