Birman-maniacs

Βιρμανίας και να μην της αρέσει δεν παίζει..:D

Καλα οταν θα μενεις εσυ με την Κατερινα σε ενα δωματιο 10 τετραγωνικων και ολο το υπολοιπο σπιτι θα το χρησιμοποιει ο erefer και θα φορατε στολες υπηρετικου προσωπικου θα σου πω εγω τι εστι βιρμανιας...:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα οταν θα μενεις εσυ με την Κατερινα σε ενα δωματιο 10 τετραγωνικων και ολο το υπολοιπο σπιτι θα το χρησιμοποιει ο erefer και θα φορατε στολες υπηρετικου προσωπικου θα σου πω εγω τι εστι βιρμανιας...:lol::lol::lol:
θα προσλάβω θηριοδαμαστή απο κανα τσίρκο να γλιτώσουμε την δουλεία:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα προσλάβω θηριοδαμαστή απο κανα τσίρκο να γλιτώσουμε την δουλεία:D

Βρηκες ενα σημειο μεσα στο σπιτι που σου αρεσει ωστε να βαλεις την αμμολεκανη γιατι ο erefer εχω ακουσει ειναι λιγο παραξενος,θελει να χρησιμοποιει την τουαλετα μονο εκεινος:lol::lol::lol:

Βρηκες ενα σημειο μεσα στο σπιτι που σου αρεσει ωστε να βαλεις την αμμολεκανη γιατι ο erefer εχω ακουσει ειναι λιγο παραξενος,θελει να χρησιμοποιει την τουαλετα μονο εκεινος:lol::lol::lol:
Ναί βρήκα:D Και το ψέκασα για να καταλάβει οτι είναι δικό μου:lol:

Ενώ η Κατερίνα κοιτάζει σκουτεράκια εγώ προετοιμάζω σατανικά σχέδια..:lol::lol::lol:

Παντως περα απο την πλακα ηξερα ενα τυπο ο οποιος ετρωγε μπισκοτα σκυλου και του αρεσανε:lol:,λες το να αρχισουμε τις κροκετες να μην ειναι ασχημη ιδεα?:hmm::lol::lol::lol:

Ενώ η Κατερίνα κοιτάζει σκουτεράκια εγώ προετοιμάζω σατανικά σχέδια..:lol::lol::lol:

Αμα δει τι μηχανη θες να παρεις θα παθει κανα εγκεφαλικο...:lol:

Παντως περα απο την πλακα ηξερα ενα τυπο ο οποιος ετρωγε μπισκοτα σκυλου και του αρεσανε:lol:,λες το να αρχισουμε τις κροκετες να μην ειναι ασχημη ιδεα?:hmm::lol::lol::lol:
Κοίταξε αμα είναι καλή μάρκα με ταινία είναι must..:lol::lol::lol:
Δεν θέλω να τσακώνομαι με τον erefer για τις κροκέτες όμως:D

Να το δικο μου μωρο:

1098%201.jpg

Αμα δει τι μηχανη θες να παρεις θα παθει κανα εγκεφαλικο...:lol:
Μην ανησυχείς το ξέρει:lol: Της κάνω πλάκα και της λέω "ξέρεις πως πιάνει τα 200, πές οτι θές να περάσεις μια νταλίκα..":lol::lol::lol:

Να το δικο μου μωρο:

1098%201.jpg
Πήγες και μου 'βαλες τη "ferrari" στις μηχανές:D Που να τα βρώ τα άτιμα τα λεφτά:(
Πλάκα πλάκα ετσι και πάρω καμια χιλιάρα, θα πάω στο αεροδρόμιο να κάνω κόντρες με αεροπλάνα:lol:

Κοίταξε αμα είναι καλή μάρκα με ταινία είναι must..:lol::lol::lol:
Δεν θέλω να τσακώνομαι με τον erefer για τις κροκέτες όμως:D

Kοιτα,εσυ θα σκοτωνεσαι στην δουλεια για να του φερνεις τις καλυτερες κροκετες και αυτος θα καθεται σπιτι με το κομπολογακι να κανει μαμ,πιπι,κακα και νανι:lol::lol::lol:

Πήγες και μου 'βαλες τη "ferrari" στις μηχανές:D Που να τα βρώ τα άτιμα τα λεφτά:(
Πλάκα πλάκα ετσι και πάρω καμια χιλιάρα, θα πάω στο αεροδρόμιο να κάνω κόντρες με αεροπλάνα:lol:

Μια παρομοια ducati εχει ενα καθηγητης μου και μου ειπε πως για να την ξεχρεωσει εκανε δυο δουλειες...:lol:

Θοδωρή και αυτή μου αρέσει..:D

Μια παρομοια ducati εχει ενα καθηγητης μου και μου ειπε πως για να την ξεχρεωσει εκανε δυο δουλειες...:lol:
Ηταν και τραβεστί να φανταστώ?:lol:

Kοιτα,εσυ θα σκοτωνεσαι στην δουλεια για να του φερνεις τις καλυτερες κροκετες και αυτος θα καθεται σπιτι με το κομπολογακι να κανει μαμ,πιπι,κακα και νανι:lol::lol::lol:
Κανονικός πασάς:lol:

Ηταν και τραβεστί να φανταστώ?:lol:

Eν τω μεταξυ εχει και αλλες δυο μηχανες μια ολοκαινουρια KTM και ενα παπι....:lol::lol:

Eν τω μεταξυ εχει και αλλες δυο μηχανες μια ολοκαινουρια KTM και ενα παπι....:lol::lol:
Είναι easy rider ο καθηγητής σου:lol:
Πές του να μου κάνει μεταβίβαση τη Ducati και να κρατήσει το παπί:D
Λοιπόν καληχτίζω, θα τα πούμε αύριο:hello:

Γεια σας!!!:)Τι κάνετε...????Λέω να μην διαβάσω σήμερα όλα τα μηνύματα σας...Οπότε αν γίνω κουραστική και σας ρωτάω πράγματα που ήδη έχετε πει..ΣΥΓΝΩΜΗ!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back