Birman-maniacs

Γιούλη ρώτα της γερμανίδες τι ονόματα πρέπει να βγάλουμε στα μικρα, αν κάνουμε, νομίζω ότι όλα πρέπει να αρχίζουν με ένα γράμμα, και το γράμμα έχει κάποια σχέση με αυτά των γονιών.Μιλάω για το pedigree τους!Καλά κάνω τρελά όνειρα ε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μεχρι 3 κανουν οι βιρμανιας?δηλαδη μπορει να κανεικαι 1?:hmm:

άστα, αν είναι μικρά τα ζώα σε ηλικία ναι μπορεί και ένα, αυτά τα ράτσας είναι άτιμα!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν αυτό που μου κάνατε εχθές,είναι αιτία για ψυχολογικά:DΗ Βάσια μου έδωσε ποντικάκι,είχα τον Μορφέα 5 ώρες να τον χαΪδεύω και τώρα τίποτα!..Δεν ξέρω τι θα κάνετε..Βάσια,δεν ξέρω με τι θα ντοπάρεις τον Μορφέα,πάντως αν 'ρθείς το Πάσχα,περιμένω ζευγάρωμα:lol:

κατσε να ξυπνήσει και η Αθηνά γιατί κι αυτή μπεμπα ειναι ακόμα!;)

Μεγάλο πυλινο εχω...νομίζω οτι ειναι σκύλο - σε αυτο βαζω νερό, σκεφτηκα τωρα που ειναι δυο , να εχουν μπολικο νεράκι οταν λειπω στη δουλεια.

καλά κάνεις Άντα μου, εσύ που έχεις 2, εμείς ένα μικρουλι πιατάκι αφού έχουμε 1 γατάκι σνιφ:(

άστα, αν είναι μικρά τα ζώα σε ηλικία ναι μπορεί και ένα, αυτά τα ράτσας είναι άτιμα!:mad:
Μην λές τέτοια τώρα,τουλάχιστον 4 θα κάνει,έτσι δεν είναι?:rolleyes:

Λοιπόν αυτό που μου κάνατε εχθές,είναι αιτία για ψυχολογικά:DΗ Βάσια μου έδωσε ποντικάκι,είχα τον Μορφέα 5 ώρες να τον χαΪδεύω και τώρα τίποτα!..Δεν ξέρω τι θα κάνετε..Βάσια,δεν ξέρω με τι θα ντοπάρεις τον Μορφέα,πάντως αν 'ρθείς το Πάσχα,περιμένω ζευγάρωμα:lol:
αυτο ειναι που λεμε 'εμεινε με το ποντικακι στο χερι'

Γιούλη ρώτα της γερμανίδες τι ονόματα πρέπει να βγάλουμε στα μικρα, αν κάνουμε, νομίζω ότι όλα πρέπει να αρχίζουν με ένα γράμμα, και το γράμμα έχει κάποια σχέση με αυτά των γονιών.Μιλάω για το pedigree τους!Καλά κάνω τρελά όνειρα ε?
γιατρε μου,δεν καταλαβα τιποτα!!!!!:(

κακίες πυρροθριξ;)θα σε μαλώσω, μην παιζεις με τον πόνο των άλλων χιχι

γιατρε μου,δεν καταλαβα τιποτα!!!!!:(

ασε η Γιούλη είναι ψαγμένη θα κατάλαβε.Αυτό που λεω είναι ότι μετα από μια γέννα ζώων με pedigree τα ονόματα που δίνουν οι εκτροφείς για να βγουν τα pedigree των μικρων πρεπει να ξεκινάνε όλα με ένα ίδιο γράμμα.Δεν ξέρω το γράμμα τι σχεση εχει με τα ονόματα των γονεών!;)

καλά κάνεις Άντα μου, εσύ που έχεις 2, εμείς ένα μικρουλι πιατάκι αφού έχουμε 1 γατάκι σνιφ:(
μην κλαις!!!!θα εχεις κι εσυ συντομα 2!!!οπως κι εγω- θελω να ελπιζω!:)
παντως ολοι εδω μεσα ,εκτος απο την Γιουλη και την Αντα ,ειμαστε στο περιμενε ε?

για να αρχίσουμε να ψάχνουμε ονόματα!:)κατάλαβες?ακόμα δεν έγιναν τα ωάρια και τα σπερματοζωάρια κι εμεις ψάχνουμε όνομα:D

μην κλαις!!!!θα εχεις κι εσυ συντομα 2!!!οπως κι εγω- θελω να ελπιζω!:)
παντως ολοι εδω μεσα ,εκτος απο την Γιουλη και την Αντα ,ειμαστε στο περιμενε ε?

ε ναι και η Φωτεινή το εχει έτοιμο, περιμενει το delivery μονο, εσενα είναι στο φούρνο ακόμα χιχι :lol::lol:τα δικά μας αστο, ακόμα διαβάζουμε την συνταγή!

ασε η Γιούλη είναι ψαγμένη θα κατάλαβε.Αυτό που λεω είναι ότι μετα από μια γέννα ζώων με pedigree τα ονόματα που δίνουν οι εκτροφείς για να βγουν τα pedigree των μικρων πρεπει να ξεκινάνε όλα με ένα ίδιο γράμμα.Δεν ξέρω το γράμμα τι σχεση εχει με τα ονόματα των γονεών!;)
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.............
ενταξει,καταλαβα!!!Εμεις δεν εχουμε προβλημα να τους το αλλαξουμε μετα ομως!!!!εκτος αν πανε σε εκθεση φανταζομαι!

αυτο ειναι που λεμε 'εμεινε με το ποντικακι στο χερι'
Ειλικρινά δεν μπορείς να φανταστείς..έχω χαϊδέψει πάρα πολλές γάτες αλλά με αυτόν έμεινα πραγματικά!είναι εξωπραγματικό!σαν να χαϊδεύεις κανένα αρκουδάκι λούτρινο αλλά σε πιο μαλακό,μιλάμε ζημιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και ξέχασα να πώ οτι τέτοια ηρεμία δεν την έχω ξαναδεί ποτέ σε γάτα:)Τι τον ζούλαγες απο΄δω,τι τον πείραζες απο εκεί,αυτός εκεί,ακάθεκτος:DΠεριττό να πώ οτι η Κατερίνα μου έχει σπάσει τα νεύρα απο το πρωϊ με κάτι φράσεις στο άσχετο:"Καλά πόσο μαλακός ήταν?" "Βασίλη τον θέλω" κτλ:lol:

ε ναι και η Φωτεινή το εχει έτοιμο, περιμενει το delivery μονο, εσενα είναι στο φούρνο ακόμα χιχι :lol::lol:τα δικά μας αστο, ακόμα διαβάζουμε την συνταγή!
καλα,εισαι φοβερη!!!!!!!!!!!!

καλα,εισαι φοβερη!!!!!!!!!!!!

εμ τι να πω, είμαι όμως απαράδεκτη να ψάνχω ονόματα απο τώρα!βέβαια μπορείς να τα αλλαξεις μετά, και η Γιούλη το άλλαξε

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.............
ενταξει,καταλαβα!!!Εμεις δεν εχουμε προβλημα να τους το αλλαξουμε μετα ομως!!!!εκτος αν πανε σε εκθεση φανταζομαι!

Αυτό γίνεται σε πολλές χώρες όπως η Γερμανία.
Μιλάμε μόνο για γέννες με pedigree φυσικά.
Η πρώτη γέννα του εκτροφείου έχει γατάκια από "Α" η δεύτερη από "Β" κλπ. που δηλώνει τις γεννιές γατιών που βγάζει το εκτροφείο προς γνώση του αγοραστή...π.χ. όταν εγώ γνώρισα τους εκτροφείς στη Γερμανία είχαν τη γέννα "Β" όπου κατάλαβα ότι πρόκειται για νέο εκτροφείο με νέες γραμμές...

Ειλικρινά δεν μπορείς να φανταστείς..έχω χαϊδέψει πάρα πολλές γάτες αλλά με αυτόν έμεινα πραγματικά!είναι εξωπραγματικό!σαν να χαϊδεύεις κανένα αρκουδάκι λούτρινο αλλά σε πιο μαλακό,μιλάμε ζημιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και ξέχασα να πώ οτι τέτοια ηρεμία δεν την έχω ξαναδεί ποτέ σε γάτα:)Τι τον ζούλαγες απο΄δω,τι τον πείραζες απο εκεί,αυτός εκεί,ακάθεκτος:DΠεριττό να πώ οτι η Κατερίνα μου έχει σπάσει τα νεύρα απο το πρωϊ με κάτι φράσεις στο άσχετο:"Καλά πόσο μαλακός ήταν?" "Βασίλη τον θέλω" κτλ:lol:
δηλαδη καλυτερα που δεν μπορουσα να ερθω ε?οχι και τιποτα αλλο αλλα ο αντρας μου λειπει και δεν θα ειχα ποιον να πρηξω μετα !!!!!!!:lol:

για να αρχίσουμε να ψάχνουμε ονόματα!:)κατάλαβες?ακόμα δεν έγιναν τα ωάρια και τα σπερματοζωάρια κι εμεις ψάχνουμε όνομα:D

Εγώ στη γέννα της Καλυψώς π.χ. που δεν θα βγάλω pedigree μπορώ να δώσω ό,τι όνομα θέλω.. εσύ που θα βγάλεις pedigree όμως μπορείς αν θέλεις να τα ονομάσεις με το όνομα "Α"....
Δηλάδή το δικό σου θα το πεις... "Αφρου - φρου" :lol::lol::lol::lol::lol::P:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back