Birman-maniacs

δηλαδή αν σου δώσουν θηλυκο θα έχεις πρόβλημα, παρτο ότι και να ειναι!χουφτστο χουφτοστο:up::up:
αν μπορουσα να επιλεξω αρσενικο θα επελεγα!!!Πως θα γινουμε συμπεθερες κι εμεις???????:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πειτε ρε παιδια τιποτα απο χθες!!!!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν μπορουσα να επιλεξω αρσενικο θα επελεγα!!!Πως θα γινουμε συμπεθερες κι εμεις???????:D

μην ανησυχεις και θηλυκο να πάρεις μπορεί να γίνουμε συμπεθερες από το γιο της Αθηνάς, με το καλο αν έρθει!αλλά ναι καλύτερα τα αρσενικά, αλλά αν δεν έχει χουφτωσε ότι να ναι!

πειτε ρε παιδια τιποτα απο χθες!!!!!!:)

ωραία ήταν χθες, σαν παιδάκια κάναμε σε μαγαζι με καραμέλες!εγώ την άλλη βδομαδα που θα κατέβω θα τα πω με την συμπεθέρα, όποιος θέλει μας λέει να έρθει!:P

Γιούλη μίλησες στο Μαριο για το κινητό που θες?;)

μην ανησυχεις και θηλυκο να πάρεις μπορεί να γίνουμε συμπεθερες από το γιο της Αθηνάς, με το καλο αν έρθει!αλλά ναι καλύτερα τα αρσενικά, αλλά αν δεν έχει χουφτωσε ότι να ναι!
ε αν δεν εχει,αυτο θα κανω.Αλλα τα θηλυκα ειναι πιο bitches να το πω κομψα?:rolleyes:

γιατί το λες αυτό!όχι μωρέ αναλογα με το ζωάκι.Η μονη διαφορά είναι ότι είναι πιο ανεξάρτητες!

Και ο Βασίλης με την Κατερίνα δεν τον χορταινανε τον Μορφέα....δεν πίστευαν οτι θα ειναι τοσο μαλακιά η γούνα του..

Λίγες ακόμα! :D
Συνημμένα Thumbnails

λοιπον!!!κοιταξτε να γελασετε και να καταλαβετε πως τους αντιμετωπιζε ο κοσμος στην καφετερια....στην 2η φωτο καντε ζουμ και κοιταξτε την κυρια απο πισω!!!!!η φατσα της τα λεει ολα:lol::lol::lol:

Ολο αναριωτιουνταν αν του εβαλε τιποτα στη γουνα του η Γιουλη!! χι χι cajoline - κανει τα γατιά σουπερ μαλακά και πουπουλένια!!

γιατί το λες αυτό!όχι μωρέ αναλογα με το ζωάκι.Η μονη διαφορά είναι ότι είναι πιο ανεξάρτητες!
ε αυτο θελω να αποφυγω!αλλο ενα ανεξαρτητο!ηθελα ενα που θα μου τριβεται οοοοολη την ωρα.Αρκετο φτυσιμο τρωω απο τον δικο μου!!!:/:

ναι μωρέ, είναι πουπουλένια!
Παιδιά έβαλα και στα περσικά, πουλάνε μία γατουλα τσιντσιλά κοντά στο έτος, μου το είπε μία συνάδελφος, είναι από εκτροφείο, αν ξέρετε κανέναν να ενδιαφέρεται πείτε μου!

Ολο αναριωτιουνταν αν του εβαλε τιποτα στη γουνα του η Γιουλη!! χι χι cajoline - κανει τα γατιά σουπερ μαλακά και πουπουλένια!!
τοσο απαλος ειναι???????
κανονιστε θα ερθω τον χειμωνα να σας τα ζουπηξω και εγω...(σσ.τα βιρμανακια)

Λίγες ακόμα! :D
Συνημμένα Thumbnails

λοιπον!!!κοιταξτε να γελασετε και να καταλαβετε πως τους αντιμετωπιζε ο κοσμος στην καφετερια....στην 2η φωτο καντε ζουμ και κοιταξτε την κυρια απο πισω!!!!!η φατσα της τα λεει ολα:lol::lol::lol:

καλα δεν το ειχα δει αυτό πολύ γελιο!εγώ το περίμενα ότι θα μας βλεπαν περίεργα, μονο η Γιούλη δεν την ένοιαζε!

ναι μωρέ, είναι πουπουλένια!
Παιδιά έβαλα και στα περσικά, πουλάνε μία γατουλα τσιντσιλά κοντά στο έτος, μου το είπε μία συνάδελφος, είναι από εκτροφείο, αν ξέρετε κανέναν να ενδιαφέρεται πείτε μου!
πριν απο κανα μηνα θα σου ελεγα ναι ,αλλα τωρα με κολλησατε βιρμανιαση.................

ε αυτο θελω να αποφυγω!αλλο ενα ανεξαρτητο!ηθελα ενα που θα μου τριβεται οοοοολη την ωρα.Αρκετο φτυσιμο τρωω απο τον δικο μου!!!:/:

α μου φαινεται ότι δεν είσαι και τόσο λυσσασμένη για βιρμανίας:hmm:εγω ήθελα ένα και ότι να ναι.όταν μου είπε στο mail o εκτροφέας ότι είναι θηλυκο λίγο στεναχωρήθηκα, αλλά αμέσως είπαμε φερτο κι αυτό καλό ειναι!:up:

καλα δεν το ειχα δει αυτό πολύ γελιο!εγώ το περίμενα ότι θα μας βλεπαν περίεργα, μονο η Γιούλη δεν την ένοιαζε!
και γιατι να την νοιαξει?θα τους ξαναδειτε?????????:happy:

πριν απο κανα μηνα θα σου ελεγα ναι ,αλλα τωρα με κολλησατε βιρμανιαση.................

δεν λέω για εμας τους φανατικούς αλλά αν έχετε κάποιο γνωστό!εγώ δεν ξέρω τιποτα μόνο ότι το δίνουν 400 ευρώ, φωτογραφίες θα μου στείλουν αργότερα!

Μπορεί η κυρία αυτή αν ζήλευε, γιαυτό να εκανε έτσι!!

Μπορεί η κυρία αυτή αν ζήλευε, γιαυτό να εκανε έτσι!!

λες να ήθελε τη λαχταριστή ουρίτσα του Μορφέα?δικιά μου είναι μιαμ μιαμ:redface:

α μου φαινεται ότι δεν είσαι και τόσο λυσσασμένη για βιρμανίας:hmm:εγω ήθελα ένα και ότι να ναι.όταν μου είπε στο mail o εκτροφέας ότι είναι θηλυκο λίγο στεναχωρήθηκα, αλλά αμέσως είπαμε φερτο κι αυτό καλό ειναι!:up:
καλα θα ηταν αν ηταν θηλυκια και την ζευγαρωνα με ενα απο τα δικα σας,που θα γινομασταν και συμπεθερες,θα κρατουσα και καποιο αρσενικο απο την γεννα!ε?:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back