Birman-maniacs

Πείτε μου σας παρακαλώ μερικά λόγια εκ πείρας για τα βιρμανάκια σας!

Γιατί τις προτιμάτε απο τις Σιάμ για παράδειγμα?

Κάπου είχα ακούσει ότι αυτές και οι Ragdoll έχουν περισσότερο... "σκυλίσια"
συμπεριφορά..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θοδωρή δεν μου είπες ποτέ τι έγινε εκείνη τη μέρα με την Ανδρο...Όλα καλά με τον φίλο σου???Το έιχα απορία και σου το έχω γράψει κανα 2 φορές...Αλλά δεν πήρα απαντηση...:hmm::hmm:

Δεν το ειχα προσεξει συγνωμη,επεστρεφε απο την δουλεια και μετεφερε κι αλλο ενα ατομο μαζι του και εκανε μια σουζα και επεσε το μηχανακι προς τα πισω και εκεινος και ο συνεπιβατης γεμισανε γρατζουνιες και αιματα,ε και επειδη δεν ηθελε να παρει την μανα του τηλεφωνο να την ανυσηχησει πηρε εμενα να παμε να τους μεταφερουμε απο το νοσοκομειο εγω και η μητερα μου,ευτυχως την γλυτωσανε με μερικα ραματα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον δεν θα πάρω απάντηση...Τέσπα, βγαίνω κι εγώ σε λίγο...

Κωστή...Κάνε υπομονή γιατί ο Θοδωρής δεν έχει ακόμα βιρμανάκι και εγώ δεν είχα ποτέ...

Δεν το ειχα προσεξει συγνωμη,επεστρεφε απο την δουλεια και μετεφερε κι αλλο ενα ατομο μαζι του και εκανε μια σουζα και επεσε το μηχανακι προς τα πισω και εκεινος και ο συνεπιβατης γεμισανε γρατζουνιες και αιματα,ε και επειδη δεν ηθελε να παρει την μανα του τηλεφωνο να τους ανυσηχησει πηρε εμενα να παμε να τους μεταφερουμε απο το νοσοκομειο εγω και η μητερα μου,ευτυχως την γλυτωσανε με μερικα ραματα...
Πωωωωωωωωωω τι τρέλα με τις μηχανές ρε παιδί μου ..Τελευταία έχω ακούσει τα χειρότερα...Τυχερός ήταν...Έχω άλλη μια απορία..Την άλλη μέρα είδα ένα άγνωστο κινητό στο κινητό μου!!!Κοιμώμουν και το είχα (ως συνήθως το ξεχνάω)στο αθόρυβο..Με πήρες εσύ τηλ???:hmm:

Νόμιζα ότι δεν ήθελες να μιλήσεις για αυτό το θέμα.....:redface::redface:Συγνώμη για το προηγούμενο ποστ!

Αναγκαστικά θα κάνω υπομονή γιατί πρέπει να δω και πόσο θα βγάλω στο 4μηνο
μπας και τους πίσω τους δικούς μου. πφφφ

ΑΑ και μια ερώτηση , στο συγκεκριμένο thread γίνεται συζήτηση γενικότερα ή
συγκεκριμένα για τις γατούλες Βιρμανίας??

Αναγκαστικά θα κάνω υπομονή γιατί πρέπει να δω και πόσο θα βγάλω στο 4μηνο
μπας και τους πίσω τους δικούς μου. πφφφ

ΑΑ και μια ερώτηση , στο συγκεκριμένο thread γίνεται συζήτηση γενικότερα ή
συγκεκριμένα για τις γατούλες Βιρμανίας??
ΓΕΝΙΚΑ!!!!ΤΑ ΠΑΝΤΑ συζητούνται εδώ αλλά υπάρχει μια τάση αναφοράς των γατιών μας σε όλο το φόρουμ...:):):D:D:D

Πωωωωωωωωωω τι τρέλα με τις μηχανές ρε παιδί μου ..Τελευταία έχω ακούσει τα χειρότερα...Τυχερός ήταν...Έχω άλλη μια απορία..Την άλλη μέρα είδα ένα άγνωστο κινητό στο κινητό μου!!!Κοιμώμουν και το είχα (ως συνήθως το ξεχνάω)στο αθόρυβο..Με πήρες εσύ τηλ???:hmm:

Νόμιζα ότι δεν ήθελες να μιλήσεις για αυτό το θέμα.....:redface::redface:Συγνώμη για το προηγούμενο ποστ!

Ναι σε πηρα να σου πω τελικα τι εγινε...

Ναι σε πηρα να σου πω τελικα τι εγινε...
Συγνώμη βρε Θοδωρούλη...Πέσαμε ξερές και κοιμηθήκαμε...Ασε σου λεω ταβλα!!!!Ξυπνήσαμε το βράδυ στις 7..Ούτε ένα μπάνιο δεν έκανα για να καταλάβεις...:redface::redface::redface:Διακοπές φέτος...ΤΖΙΦΟΣ!!!:mad::mad:Αλλά οκ..Έζησα άλλα πράγματα...:D:DΕσύ θοδωρή μου τι έκανες???

ΓΕΝΙΚΑ!!!!ΤΑ ΠΑΝΤΑ συζητούνται εδώ αλλά υπάρχει μια τάση αναφοράς των γατιών μας σε όλο το φόρουμ...:):):D:D:D

Εχετε και εσείς Βιρμανίας?:D

Συγνώμη βρε Θοδωρούλη...Πέσαμε ξερές και κοιμηθήκαμε...Ασε σου λεω ταβλα!!!!Ξυπνήσαμε το βράδυ στις 7..Ούτε ένα μπάνιο δεν έκανα για να καταλάβεις...:redface::redface::redface:Διακοπές φέτος...ΤΖΙΦΟΣ!!!:mad::mad:Αλλά οκ..Έζησα άλλα πράγματα...:D:DΕσύ θοδωρή μου τι έκανες???

Δεν πειραζει,εγω εμεινα και εκανα τουρισμο στην Αθηνα:lol:

Εχετε και εσείς Βιρμανίας?:D
Εγώ όχι..Αλλά αν έπαιρνα θα έπαιρνα μπλε ή λιλά ή καραμελέ..ΟΧΙ τάμπι!!!(Ακούς γιούλη????:lol::lol::lol:)

Δεν πειραζει,εγω εμεινα και εκανα τουρισμο στην Αθηνα:lol:
Πωωωω καλά κι εγώ τις υπόλοιπες 14 μέρες έκανα τουρισμό στα σπίτια των φίλων μου!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:Τώρα τι κάνεις ???Βρήκες δουλειά άλλη???:hmm::hmm:Ψάχνεις???

Πωωωω καλά κι εγώ τις υπόλοιπες 14 μέρες έκανα τουρισμό στα σπίτια των φίλων μου!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:Τώρα τι κάνεις ???Βρήκες δουλειά άλλη???:hmm::hmm:Ψάχνεις???

Τωρα σταματησα γιατι θα παω φροντιστηριο...

Πρεπει να φυγω θα τα πουμε:hello:

Πρεπει να φυγω θα τα πουμε:hello:
Εντάξει χάρηκα που σε πέτυχα πάντως μπες και στο msn καμιά μέρα να τα πουμε....!!!:D:DΦιλάκια καλό μου!!!:)

Τωρα σταματησα γιατι θα παω φροντιστηριο...

Φροντιστήριο?
Δηλαδή δεν είμαι ο μόνος ανήλικος εδώ... :up::up:

Φροντιστήριο?
Δηλαδή δεν είμαι ο μόνος ανήλικος εδώ... :up::up:
Καλέ δεν είναι ανήλικος ο Θοδωρής...!!!Αλλά γενικά το φόρουμ έχει ΟΛΕΣ τις ηλικίες αν προσέξεις...:)

Ααα επειδή είπε για φροντηστήριο το είπα... χD

Ουφ, θελω γατακι =/

Ααα επειδή είπε για φροντηστήριο το είπα... χD

Ουφ, θελω γατακι =/
Δεν μου είπες όμως...Πώς και βιρμανάκι???:hmm::hmm:

Δεν μου είπες όμως...Πώς και βιρμανάκι???:hmm::hmm:

Ηθελα ή Σιαμ ή Ragdoll ή Περσική.
Aλλα νομίζω ότι η Βιρμανίας είναι η ιδανικότερη για μένα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back