Θοδωρής
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πάρε εσύ το πράσινο φως και να'ναι καλά τα γατάκια μας γέννες περιμένουμε από του χρόνου όμως...Παιδιά , και σε περίπτωση που συμφωνήσουν οι γονείς μου και δώσουν το ΟΚ ,
θα μπορέσετε να με βοηθήσετε να βρώ κάποια Βιρμανούλα?
Γιατί απο εξωτερικό δεν πρόκειται να με αφήσουν..=/
αν υπάρξει κανένα έκτακτο με τα δικά μου θα σας πω!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καληνύχτα!!Εγω καληνυχτιζω,θα τα πουμε...![]()

Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
πάρε εσύ το πράσινο φως και να'ναι καλά τα γατάκια μας γέννες περιμένουμε από του χρόνου όμως...αν υπάρξει κανένα έκτακτο με τα δικά μου θα σας πω!!
![]()
Τέλεια!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!

Καληνύχτα Θοδωρή
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Δεν περίμενα ποτέ μα ποτέ εγώ μια καραπορωμένη με σκυλιά να δεθώ και να αγαπήσω όχι ένα αλλά 2 γατάκια...τα διάλεξα γιατί πιστεύω στο κάρμα..ήρθαν όταν ήμουν πανέτοιμη, από τη πρώτη γάτα που με πλησίασε και ήταν και τα 2 τιγράκια όπως ακριβώς τα ήθελα...Αυτό είναι κάρμα και δέσαμε..2 διαφορετικότατοι χαρακτήρες που όλως παραδόξως με λατρεύουν όσο κι εγώ...Δεν με νοιάζει μόνο το χρώμα, αλλά όπως και στους ανθρώπους δεν μπορώ κανω παραπανω παρέα με κάποιους ενω με άλλους με το που τους βλέπω ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΙ(με τον χαρακτήρα τους μην παρεξηγηθούμε)Αν..Κατερινάκι μου αν... με το αν τι να μας πεις??
Εγώ μπλε Βιρμανάκι όμως τσακίστηκα ένα χρόνο και βρήκα και το πήρα(έλα πλάκα κάνω... συγκρίνεται κανένα άλλο γατόνι από τα δικά σου χνουδωμπαλάκια μωρε??)
Παντως ένα έχω να σου πω και ρώτα και το Βασίλη που είχε κόλημα με τα seal... όταν είδε και άγγιξε το Μορφέα, δεν ήταν το χρώμα του που πρόσεξε αλλά τα μπλε του μάτια, η σαν βελούδο γούνα του και το ότι κάθισε μαζί μας άνετος 2 ώρες σε μια καφετέρια!!!
Δεν είναι το χρώμα που σε μαγεύει σε αυτή τη γάτα... είναι όλα τα υπόλοιπα!![]()

Αντε ολόκληρη έκθεση έγραψα..Σε αυτή τη φάση της ζωής μου τα βιρμανάκια δεν μου ταιριάζουν ΚΑΘΟΛΟΥ!!!Αλλά είναι ΤΕΛΕΙΑ τα μπλε

!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
με τα σκυλάκια?
katerina10
Περιβόητο μέλος
επίσης βοηθά το swiffer που έχει γίνει ο πιστός μας σύντροφος...![]()

Πρόσφατα μου έλεγε κάποιος ότι είναι βλακεία αυτό το πράγμα..Να λοιπόν που σε ένα γατοιδιοκτήτη ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ααααα δηλαδή ακόμα κάνουμε υπομονή ε???αν υπάρξει κανένα έκτακτο με τα δικά μου θα σας πω!!![]()

Οκ..Περιμένουμε για τα χαρμόσυνα...!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Τελικά Κωστή μου εγώ που ήθελα από μωρό ένα κουταβάκι και ακόμα θέλω για να είμαι ειλικρινής, είμαι πολύ ευχαριστημένη που πήρα τα γατάκια αυτά στο σπίτι μου..Πέρα από πιο υπεύθυνη και υπερβολικά ΜΑΜΑ, έχω διαπιστώσει τι θα πει αγαπη..Δεν το περίμενα αυτό να το εισπράξω από γάτα..Κι όμως τα πνεύματα μου χάρισαν 2 πηγές αγάπης τόσο εύκολα!!!Ποιο πολύ έχεις δεθεί με τα γατάκια σου κατερίνα ή
με τα σκυλάκια?

Είμαι ερωτευμένη μαζί τους και δεν θα τα άλλαζα με τίποτα..Απλά να σου πώ ότι αποφάσισα να φύγω από το σπίτι μου βλέποντας οτι οι γονείς μου δεν τα ήθελαν και για να τους χαρίσω το σπιτικό που τους αξίζει..Τα αγαπώ πολύ..Και πλέον νιώθω μια υπέρτατη αγάπη για τις γάτες και για τους σκύλους...
Το μόνο ζώο που δεν με ενθουσιάζει σε αυτόν τον κόσμο είναι τα ψαράκια της γυάλας..ΕΛΕΟΣ ούτε καν σε θυμούνται πια!!!

Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σκυλάκι δεν έχεις?
Εγώ εννοείται ότι αν με άφηναν θα έφευγα την ίδια μέρα από το σπίτι
για να πάω κάπου που να μπορώ να έχω τον σκύλο μου και ένα γατάκι..
Οσο για τα χρυσόψαρα είναι εντελώς ντεκόρ...
Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
σκέφτομαι να πάω να μείνω εγώ !! xDDDDD
να έχω και την ησυχια μουυυυυυυυυυυυ....
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
xD
katerina10
Περιβόητο μέλος
Μάλλον είσαι μικρούλης για αυτό...(Τι κάνεις Κωστή???)Σε κανα 3χρονο αν και με αυτήν την κυβέρνηση μάλλον για 10χρονο πρέπει να πας και ίσως και παραπάνω..Αφού τώρα που έφυγαν αυτοί που νοίκιαζαν το άλλο σπίτι μας
σκέφτομαι να πάω να μείνω εγώ !! xDDDDD
να έχω και την ησυχια μουυυυυυυυυυυυ....

Σεν ε΄χα ποτέ σκυλάκι ή γατάκι..Δυστυχώς !!!Πάντα ήθελα αλλά κανείς δεν μου έδινε σημασία καθότι η πιο μικρή της οικογένειας...

Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Τι να κάνω????Να σπάσω το ΄σπίτι ???Όχι !!!Πήγαινα στα σοκάκια που έβλεπα ζωάκια και τα έφερνα στην πιλοτή..Πολλές φορές καθόμουν για ώρες ολόκληρες στην πιλοτή και τα χάιδευα..Μετα τα γνώριζα στους δικούς μου και τα ταιζαμε αι γίνονταν "δικα μας"Και δεν έκανες ποτέ φασαρίες?

Αλλά ποτέ δεν είχα μια Ήλια ή έναν Μάπα πάνω στο κεφάλι μου!!!

Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγώ έτσι θα κάνω απο εδώ και πέρα πάντως..
Ταισμα και στείρωση(μετά απο εξημέρωση)
katerina10
Περιβόητο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
ΑΘΗΝΑ!!!Που ζείς ? Σε πόλη?
Και εγώ έτσι θα κάνω απο εδώ και πέρα πάντως..
Ταισμα και στείρωση(μετά απο εξημέρωση)
Εσύ?
Αθήνα το είδα...Και μένουμε και κοντά...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool