Birman-maniacs

Μιλάμε για κάτι σαν αυτην την γατούλα ετσι;

siamese_cat_necklace.jpg

Τί τιμή μπορεί να έχει ενα μωράκι δηλαδή;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ μωρε ειχαμε εναν αδερφουλη της δικης μου...μπορεις να δεις φωτογραφιες της στο Gallery.Αν σ'αρεσει σιγουρα μπορειες να βρεις και στην Ελλαδα,χαριζουν κιολας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακριβώς.. ακόμα και να σου χαρίσουν μπορείς να βρείς..
Δεν είναι ακριβές. Δεν ξέρω πόσο κάνουν ακριβώς..
Ρώτα και στους Siam Maniacs!! Θα ξέρους σίγουρα και θα σε
βοηθήσουν να βρείς!

Mόνο να ξέρεις οι ΣΙαμ , είναι πιο ζωηρούλες και ΠΟΛΥ νιαουριστές!!:P

Ακριβώς.. ακόμα και να σου χαρίσουν μπορείς να βρείς..
Δεν είναι ακριβές. Δεν ξέρω πόσο κάνουν ακριβώς..
Ρώτα και στους Siam Maniacs!! Θα ξέρους σίγουρα και θα σε
βοηθήσουν να βρείς!

Mόνο να ξέρεις οι ΣΙαμ , είναι πιο ζωηρούλες και ΠΟΛΥ νιαουριστές!!:P
Α μην το λες αυτο,εμενα η δικη μου μονο αγκαλιες θελει,και ειναι υπερβολικα ησυχη.:)

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο για την βοήθεια.

Θα σας ενημερώσω για το τι πήρα τελικά. Θα πω και στην κοπελα να σας τα πει :D

ευχαριστω.

Aλήθεια?
Μαδάει καθόλου? Για τις σιαμ δεν ξέρω , επειδή είναι κοντότριχες..
Οι βιρμανίας όμως χρειάζονται χτένισμα απ' όσο ξέρω..

Οκ!! Καλή σου νύχτα Τζόχνι!!:D:D

Aλήθεια?
Μαδάει καθόλου? Για τις σιαμ δεν ξέρω , επειδή είναι κοντότριχες..
Οι βιρμανίας όμως χρειάζονται χτένισμα απ' όσο ξέρω..
Ναι ειναι πολυ ηρεμη και ησυχη,θελει ολο αγκαλιες και δινει και φιλακια...Οχι δε μαδαει πολυ,οπως οι κοντοτριχες γατες,αν τρωει και καλη τροφη δεν χανει σχεδον καθολου τριχωμα.

Δίνει και φιλάκια ?? Πρέπει ΄να είναι πολύ ζουζούνα..

Σε γρατζουνάει ποτέ? Δαγκώνει?

Δίνει και φιλάκια ?? Πρέπει ΄να είναι πολύ ζουζούνα..

Σε γρατζουνάει ποτέ? Δαγκώνει?
Ναι εκει που τη χαϊδευεις σηκωνει το κεφαλακι και σε ακουμπαει στη μυτη με τη μουσουδα της...ή στο μάγουλο.Όχι,νυχια δε βγαζει,και καμια φορα δεν με εχει δαγκωσει.Τη μεγαλωσε με πολυ αγαπη η κοπελα που μου την εδωσε,και τα αδερφακια της το ιδιο.Εχει τρεις σιαμ ενηλικες και ηταν η τελευταια τους γεννα.

Γενικά απ΄όσες γάτες είχες , δεν σε γρατζούναγε καμία?
Αν πήγαινες ας πούμε να την πάρεις αγκαλιά θα σε γρατζούναγε?

Α,πως δεν με γρατσουνουσαν...Να δεις ο Σειριος μου τι δαγκωνιες δινει,αμα δε θελει να τον παρεις αγκαλια...Νυχια εχει μαθει και δε βγαζει,αλλα γενικα ειναι πολυ πιο ατακτος και ζωηρος απο τη Μόιρα.Καμια σχεση.

Το κάνουν από μίσος? Δεν αγαπάνε τα "αφεντικά" τους?

Όχι ο δικος μας το κανει απο χομπυ...:lol:
Η αληθεια ειναι οτι τα γατακια που μεγαλωνουν με τη μαμα τους μεχρι τους δυο μηνες ειναι τις περισσοτερες φορες πιο τρυφερα και δεν δαγκωνουν,γιατι η μαμα τα "εκπαιδευσε" μαζι με τα αδερφακια τους.Αλλα εμεις αναγκαστηκαμε να τον παρουμε στις 36 μερες,και ειναι λιγακι κακομαθημενος.Οχι οτι θα εβγαινε απαραιτητα πιο ηρεμος αν ετσι ειναι ο χαρακτηρας του,αλλα υπηρχε μεγαλη πιθανοτητα αν εμενε με τη μαμα του.

Και τα σκυλάκια έτσι είναι... Αν τα πάρεις νωρίς απο την μαμά
τους και απο τα αδερφάκια τους σε ταράζουν στο δάγκωμα..

Υπάρχει όμως περίπτωση μια γάτα να έρθει απο μόνη της για χάδια?
Η πρέπει να την κυνηγάς? Τους αρέσει θέλω να πω..?

Μα φυσικα και τους αρεσει!Βασικα στην περιπτωση μας η Μόιρα κυνηγάει εμενα,γιατι ολη μερα θελει να καθομαι να τη χαϊδευω,αλλα εχω κι αλλες δουλειες!:lol:

Για δες ολα μας τα αδερφακια σε παραταξη,δεν ειναι γλυκες;Βοηθαει πολυ να εχουν μεινει μαζι για δυο μηνες τουλαχιστον,κι αυτο ισχυει για ολες τις ρατσες,γινονται πιο κοινωνικα.

Φρέσκο πράμα:) Είχε άλλες δύο αλλα ήταν σαν να τραβήχτηκαν ενώ εκανε 8 ρίχτερ:D

Βλέπω μαζευτήκαμε πολλοί, έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται:hmm::D

Πω πω μεγαλωσε βρε αυτος!Εγινε κανονικος γατος.Ποσο ειναι τωρα Βασιλη;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back