Birman-maniacs

Καλημέρα!!:)

Δωράκι σε ευχαριστώ για τη χθεσινή βοήθεια / υποστήριξη είσαι καταπληκτική!!!:up::up:

Μόνο ένα να σου πω για το μάδημα ότι όλες οι γάτες μαδάνε και οι Σιάμ... απλά το μοιράκι σου είναι ακόμα μικρούλι....σίγουρα η καλή τροφή βοηθά αλλά η τρίχα πρέπει να ανανεωθεί.

Βασίλη!!! Τι κουκλί είναι ο erefer??? Πράγματι μεγάλωσε πολύ:blink:
Και βέβαια ηη υπογραφή σου είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!
Ποια υποστηριξη καλε;Ναι μαδανε και τα σιαμ όπως ολες οι γατες,απλα δεν βγαζουν τουφες όπως οι μακρυτριχες,αυτο ειπα.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!
Ποια υποστηριξη καλε;Ναι μαδανε και τα σιαμ όπως ολες οι γατες,απλα δεν βγαζουν τουφες όπως οι μακρυτριχες,αυτο ειπα.;)
χαι καλλλά:lol:νόμιζα ότι δεν μαδάνε είπες...:redface:

Ναι ειναι πολυ ηρεμη και ησυχη,θελει ολο αγκαλιες και δινει και φιλακια...Οχι δε μαδαει πολυ,οπως οι κοντοτριχες γατες,αν τρωει και καλη τροφη δεν χανει σχεδον καθολου τριχωμα.
Η Μελένια μου θυμάμαι έβγαζε το Καλοκαίρι ένα κοντό κοντό τριχάκι...και γέμιζε το σπίτι αλλά τότε της έδινα μια φθηνή τροφούλα γιατί ήμουν μαθητριούλα απ΄το χαρτζηλίκι μου...:)

Ναι ειναι πολυ ηρεμη και ησυχη,θελει ολο αγκαλιες και δινει και φιλακια...Οχι δε μαδαει πολυ,οπως οι κοντοτριχες γατες,αν τρωει και καλη τροφη δεν χανει σχεδον καθολου τριχωμα.
Να βρε Γιουλακο τι του ειπα,οτι δεν μαδαει όπως οι Βιρμανας,αλλα οσο μια κοντοτριχη γατα,και με καλη τροφη το χειμωνα δεν χανει πολυ τριχωμα.:)

Η Μελένια μου θυμάμαι έβγαζε το Καλοκαίρι ένα κοντό κοντό τριχάκι...και γέμιζε το σπίτι αλλά τότε της έδινα μια φθηνή τροφούλα γιατί ήμουν μαθητριούλα απ΄το χαρτζηλίκι μου...:)
Ε ναι παιζει μεγαλο ρολο η τροφη...Το Σειριακι δεν βγαζει καθολου σχεδον ουτε στη βουρτσα,κι ας ειναι καλοκαιρι.Νομιζω ειναι και οι συνθηκες που ζουν αν βγαινουν εξω,κτλ.Μου λειπει μωρε ο μικρος μου...:(

Να βρε Γιουλακο τι του ειπα,οτι δεν μαδαει όπως οι Βιρμανας,αλλα οσο μια κοντοτριχη γατα,και με καλη τροφη το χειμωνα δεν χανει πολυ τριχωμα.:)
Το κατάλαβα σφουγγαράκι απλά είπα ότι μαδάει το ίδιο αλλάα δεν φαίνεται η τρίχα της γιατί είναι κοντή...

Παω να σου γράψω στης Μοιρας τη γειτονιά...

Το κατάλαβα σφουγγαράκι απλά είπα ότι μαδάει το ίδιο αλλάα δεν φαίνεται η τρίχα της γιατί είναι κοντή...

Παω να σου γράψω στης Μοιρας τη γειτονιά...
Αληθεια;Νομιζα επειδη ειναι μακρυτριχα τα δικα σας οτι βγαζουν πολυ περισσοτερο μαλλι...:confused:
ΟΚ τα λεμε απο εκει.:)

Για να καταλάβω... Οι Βιρμανίας μαδάνε ακόμα και όταν τις
χτενίζεις πολύ συχνα και όταν της δίνεις την καλύτερη τροφή?
Δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις για να περιορίσεις το
μάδημα έστω και λίγο?

μάδημα έστω και λίγο?

Μα αυτό κάνεις με το χτένισμα και την καλή τροφή...το περιορίζεις!!!:happy:
Δεν υπάρχει γάτα που να μη μαδάει....;)

Εεεε αφού το περιορίζεις εντάξει τότε!!:up::up::up:

Λογικά και οι μακρύτριχες θα βγάζουν τρίχες
που θα μπορείς να μαζέψεις πιο εύκολα, ε?

Δεν ξέρω...δεν είχα ποτέ μακρύτριχη γάτα:)....πιστεύω όμως ότι η τρίχα τους θα είναι όπως των δικών μου:hmm:....βασικά η τουφίτσες που μαζεύω είναι κάπως σαν βαμβάκι...τώρα από τα ρούχα δεν ξέρω αν φεύγουν πιο εύκολα ή δύσκολα!

Πω πω μεγαλωσε βρε αυτος!Εγινε κανονικος γατος.Ποσο ειναι τωρα Βασιλη;
Nαί είναι τεράστιος:D Στις 15 Σεπτεμβρίου θα είναι 4 μηνών, τώρα δηλαδή είναι 3 μηνών και τριών εβδομάδων:)

Καλημέρα!!:)
Βασίλη!!! Τι κουκλί είναι ο erefer??? Πράγματι μεγάλωσε πολύ:blink:
Και βέβαια η υπογραφή σου είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ:up::up:
Εσύ όμως τυχερή θα τον ζουλήξεις πρώτη:D:lol:
Πλησιάζουν οι μέρες:up:

μάδημα έστω και λίγο?
Λοιπόν για να καταλάβεις επειδή νομίζω ότι αυτό είναι και το πρόβλημα των γονιών σου...
όλες οι γάτες πρέπει κάθε χρόνο να αποβάλλουν τη γούνα τους και να βγάλουν τη καινούργια. Αυτό γίνεται κάθε άνοιξη και καλοκαίρι όπου και μαδούν.
Οι βιρμανικές είναι ημιμακρύτριχες γάτες και χρειάζονται το φθινόπωρο και το χειμώνα χτένισμα μια φορά την εβδομάδα γιατί το τρίχωμά τους δεν κομπιάζει. Την άνοιξη που επέρχεται η τριχόπτωση καλό είναι να χτενίζονται καθημερινά...για να φεύγουν οι νεκρές τρίχες και να μην καταλήγουν στα έπιπλά μας... βέβαια παρόλα'αυτά, το τρίχωμα στους καναπέδες είναι αναπόφευκτο... υπάρχουν ειδικά αυτοκόλλητα ρολά αφαίρεσης των τριχών για αυτό το σκοπό για τα υφάσματα και τα ρούχα.
Βοηθά ειδική για το τρίχωμα τροφή αλλά και ένα ειδικό λαδάκι που μπαίνει στο φαγητό τους...Αλλά αυτά θα τα πούμε όταν πάρεις γατούλα!

Σημερα το πρωί πήγα το πρωινό του Χρήστου στο κρεβάτι του με το που ξύπνησε...
Καλυψώ με γάλα!!:lol::lol::lol:

CIMG1377.JPG

Καλα πως βολευεται κοτζαμ Καλυψω σε τοσο μικρο μπωλ;

Από τις διακοπές μου...
Μοναστήρι της Πάτμου...
Αναζητώντας λίγη δροσιά στη σκια και στη πέτρα του τοίχου....

CIMG1276.JPG

Καλα πως βολευεται κοτζαμ Καλυψω σε τοσο μικρο μπωλ;
Καλέ δασκάλα του γιόγκα είναι αυτή!:lol:κοιμήθηκε εκεί μέσα όλο το πρωινό και μετά της έκανα ασκήσεις ξεπιάσματος...:lol:

Πω πω το τρελογατο...:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back