Birman-maniacs

θεός φυλάξει!! Πως μπήκες και γράφεις κι Ελληνικά!! Μπράβο καλό ταξείδι! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα απο την βροχερη Αγγλία, ειδατε απο που σας γράφω....τα λεμε ΄σήμερα επιστρέφω, φιλια....και μην ξεχνάτε σας αγαπω χιχι, Αντα χρονια πολλα για χθες μουτσ μουτσ
Μου ελειψες......αντε να ερθεις και Αθηνα να σε δουμε και απο κοντα!! Ευχαριστω για τις ευχες.:) Καλο ταξειδι, και δες στα σταντ με τα βιρμανακια στο αεροδρομιο μηπως σου γυαλισει κατι :up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου ελειψες......αντε να ερθεις και Αθηνα να σε δουμε και απο κοντα!! Ευχαριστω για τις ευχες.:) Καλο ταξειδι, και δες στα σταντ με τα βιρμανακια στο αεροδρομιο μηπως σου γυαλισει κατι :up::up:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Kανω ενα μικρο διαλειμμα.....ουφφ. Εσυ εισαι χαλαρή? Ο μικρος αρχισε σχολειο? :hmm:

Kανω ενα μικρο διαλλειμμα.....ουφφ. Εσυ εισαι χαλαρή? Ο μικρος αρχισε σχολιο? :hmm:
Xαλαρή είμαι... αύριο στις 9 έχουμε αγιασμό!! :)
πρώτη γυμνασίου θα πάμε! :cool::)
Στο ίδιο σχολείο με μένα!!

Οι ψιψινες σου τι κανουν? τα δικα μου ειναι οπως τα ξερεις, χαδιαρικα, μαλλιαρα και παραπονιαρικα!!!!!! :lol:

Οι ψιψινες σου τι κανουν? τα δικα μου ειναι οπως τα ξερεις, χαδιαρικα, μαλλιαρα και παραπονιαρικα!!!!!! :lol:

Xαδιάρικα, μαδημένα (λόγω εποχής) και παιχνιδιάρικα τα δικά μου!! Ολο κυνηγητό παίζουν τελευταία!! Στη μια διαδρομή κυνηγά ο ένας και στην επιστροφή ο άλλος, κάνοντας απλά μεταβολή! Πολύ γέλιο!! :lol:

Αρχιζω να ανυπομονω να ερθει ο χειμωνας, απο ποια αποψη... το τζακι να καιει και τα φουντωτα μου στην αγκαλια μου. Τωρα που κανει ακομη ζεστη, ολο στο μπαλκονι θελουν να βγουν και δεν μου δινουν και πολυ σημασια!! αχχ:( μονο οταν ειναι για φαι με θυμουνται!!

Γεια σε ολους!!!!:hello:

Αρχιζω να ανυπομονω να ερθει ο χειμωνας, απο ποια αποψη... το τζακι να καιει και τα φουντωτα μου στην αγκαλια μου. Τωρα που κανει ακομη ζεστη, ολο στο μπαλκονι θελουν να βγουν και δεν μου δινουν και πολυ σημασια!! αχχ:( μονο οταν ειναι για φαι με θυμουνται!!
Ax... ναι... κι εγώ αναπολώ τα αγκαλιάσματα στο καναπέ!! :)τρελά παιχνίδια κάναμε πετώντας το ποντίκι που μας είχε φέρει η Βάσια...και το βράδυ εσείς που τα παίρνετε και στο κρεβάτι να σας ζεσταίνουν τα πόδια..

Ποια τα νεα σας;

Καλα και τωρα κοιμουνται μαζι μας....η μια στα ποδια μας και ο αλλος αναμεσα στα κεφαλια μας!! τι πλακα που εχει οταν μου τραβαει τα μαλλια για ξυπνησω το πρωι...

Αντα ειδα οτι χθες ειχες γεννεθλια!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Να τα χιλιάσεις!!!!:up::up::up::up:

Kαλησπερα!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back