Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #23.901 09-09-08 16:43 Ευχαριστω Δωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.902 09-09-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Υπομονή....σε μερικα χρονια, θα ανοιξεις τα φτερα σου και θα παρεις οσες γατες θελεις!! Click για ανάπτυξη... Στην ηλικία σου τάιζα και στείρωνα τις γάτες της γειτονιάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:46 Ο Costis έγραψε: #23.903 09-09-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην ηλικία σου τάιζα και στείρωνα τις γάτες της γειτονιάς... Click για ανάπτυξη... Γιατί ούτε εσένα άφηναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.904 09-09-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γιατί ούτε εσένα άφηναν? Click για ανάπτυξη... Τότε κυκλοφορούσαν μόνο Σιαμ και Περσικές... αλλά ούτε καν με ενδιέφεραν, ούτε Internet υπήρχε να με σκανταλίζει τίποτ'αλλο...είχαμε γατούλες στο κήπο και πάντα μια μέσα στο σπίτι κακομαθημένη... που κοιμόταν πάντα στο κρεβάτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Αντα έγραψε: #23.905 09-09-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην ηλικία σου τάιζα και στείρωνα τις γάτες της γειτονιάς... Click για ανάπτυξη... Στην ηλικια του Costi? της κυνηγουσες μεχρι να τις πιασεις ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #23.906 09-09-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι Δωράκι...ένα όνειρο που σε 2 μήνες θα γίνει πραγματικότητα... Τι κάνει το θαλαστεράκι σου?? Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι,εχει εξερευνησει πληρως το σπιτι και χτες βγηκαμε και στο μπαλκονι.Μενουν τρια σκυλακια ομως απεναντι,που με το που τη βλεπουν χαλανε τον κοσμο,κι ετσι δε μπορουμε να κατσουμε πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.907 09-09-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τότε κυκλοφορούσαν μόνο Σιαμ και Περσικές... αλλά ούτε καν με ενδιέφεραν, ούτε Internet υπήρχε να με σκανταλίζει τίποτ'αλλο...είχαμε γατούλες στο κήπο και πάντα μια μέσα στο σπίτι κακομαθημένη... που κοιμόταν πάντα στο κρεβάτι μου Click για ανάπτυξη... Η πρώτη γάτα ράτσας ήταν στα 15 μου η Μελένια που ήταν Σιαμ και μας τη χάρισε η θεία μου, και μετά η Πέρσα μια ωραία μπλε περσική που την αγόρασα αλλά ήμουν μεγάλη τότε και δούλευα και μετά πριν 2,5 χρόνια η Καλυψώ μου και πριν 9 μήνες ο Μορφέας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Ο Costis έγραψε: #23.908 09-09-08 16:51 Γιούλη οι κεραμιδόγατες δεν είναι πιο ιδιότροπες και πιο ανεξαρτητες? Δεν έχουν αυτό το καλοκάγαθο που έχουν οι βιρμανές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.909 09-09-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στην ηλικια του Costi? της κυνηγουσες μεχρι να τις πιασεις ε?? Click για ανάπτυξη... Βάζαμε τις γατοφόρους στο δρόμο με φαί μέσα... παραμόνευα και τις έκλεινα... μετά στη φιλοζωική για στείρωση!! Εχω φάει γρατζουνιές εγώ.... Σήμερα δεν υπάρχουν αδεσποτάκια σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σπίτι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:56 Η Αντα έγραψε: #23.910 09-09-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάζαμε τις γατοφόρους στο δρόμο με φαί μέσα... παραμόνευα και τις έκλεινα... μετά στη φιλοζωική για στείρωση!! Εχω φάει γρατζουνιές εγώ.... Σήμερα δεν υπάρχουν αδεσποτάκια σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σπίτι μου! Click για ανάπτυξη... Τρεχουν να κρυφτουν ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:02 Η katerina10: #23.911 09-09-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aκριβώς 2 μηνών!! Click για ανάπτυξη... Αχ να σου ζησει το καλό μου!!!Τέλεια ηλικία ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η katerina10: #23.912 09-09-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η αδελφή του Μορφέα!! Θεά ε??? Ιδια η μαμά τους είναι!! Click για ανάπτυξη... ΚΑλε τι κουκλα είναι αυτή???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:06 Ο Costis έγραψε: #23.913 09-09-08 17:06 Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες απο τις γάτες ράτσας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #23.914 09-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες απο τις γάτες ράτσας? Click για ανάπτυξη... Γνώμη μου:Ο διαχωρισμός σε ημίαιμα και σε ράτσας δεν έχει να κάνει διόλου με το χαρακτηρα,αλλα με την εμφάνιση.Μόνο κάποια πολυ γενικά στάνταρ ισχύουν,όπως δλδ ότι οι περσικές είναι πολύ ήρεμες(μέχρι ύπνου) αλλα και παλι όχι όλες.Υπάρχουν πολύ αγαπησιάρικα γατιά κι ας ειναι ημίαιμα,π.χ.η Αμελί μας που δεν είχε ζήσει μέσα σε σπιτι και συνεργάστηκε μια χαρα για τα γυρισματα ταινιας με τα μωρα της(γατα που θηλαζει συνηθως ειναι πολυ επιθετικη,ειδικα με τοσο κοσμο) και γάτες ρατσας που ειναι κακομαθημενες και δεν κάθονται ουτε για χάδια.Ο Σειριος μου ειναι ενας τραμπουκος,ενω η Μόιρα που περίμενα να ειναι ζωηρή και ζηζμιάρα λόγω ράτσας όλη μέρα κοιμάται και ουτε που ακουγεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.915 09-09-08 22:01 Nεες φωτο του Πλατωνα!!! Εμενα για καποιο λογο μου σοκολατιζει,ειναι και μπλε και σοκολατι,λετε να ειναι καμια καινουρια αποχρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.916 09-09-08 22:19 Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.917 09-09-08 22:32 λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.918 09-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τρεχουν να κρυφτουν ????? Click για ανάπτυξη... Αντε καλέ... απ΄το να τραβολογιούνται γεννοβολώντας καλύτερα να τρέχουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:41 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.919 09-09-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη γιατι εμενα πιο μπλε μου φαινεται ο Μορφεας παρα ο Πλατωνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.920 09-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα τρωει κονσερβες κοντεινερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1194 1195 1196 1197 1198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστω Δωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.902 09-09-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Υπομονή....σε μερικα χρονια, θα ανοιξεις τα φτερα σου και θα παρεις οσες γατες θελεις!! Click για ανάπτυξη... Στην ηλικία σου τάιζα και στείρωνα τις γάτες της γειτονιάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:46 Ο Costis έγραψε: #23.903 09-09-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην ηλικία σου τάιζα και στείρωνα τις γάτες της γειτονιάς... Click για ανάπτυξη... Γιατί ούτε εσένα άφηναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.904 09-09-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γιατί ούτε εσένα άφηναν? Click για ανάπτυξη... Τότε κυκλοφορούσαν μόνο Σιαμ και Περσικές... αλλά ούτε καν με ενδιέφεραν, ούτε Internet υπήρχε να με σκανταλίζει τίποτ'αλλο...είχαμε γατούλες στο κήπο και πάντα μια μέσα στο σπίτι κακομαθημένη... που κοιμόταν πάντα στο κρεβάτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Αντα έγραψε: #23.905 09-09-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην ηλικία σου τάιζα και στείρωνα τις γάτες της γειτονιάς... Click για ανάπτυξη... Στην ηλικια του Costi? της κυνηγουσες μεχρι να τις πιασεις ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #23.906 09-09-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι Δωράκι...ένα όνειρο που σε 2 μήνες θα γίνει πραγματικότητα... Τι κάνει το θαλαστεράκι σου?? Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι,εχει εξερευνησει πληρως το σπιτι και χτες βγηκαμε και στο μπαλκονι.Μενουν τρια σκυλακια ομως απεναντι,που με το που τη βλεπουν χαλανε τον κοσμο,κι ετσι δε μπορουμε να κατσουμε πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.907 09-09-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τότε κυκλοφορούσαν μόνο Σιαμ και Περσικές... αλλά ούτε καν με ενδιέφεραν, ούτε Internet υπήρχε να με σκανταλίζει τίποτ'αλλο...είχαμε γατούλες στο κήπο και πάντα μια μέσα στο σπίτι κακομαθημένη... που κοιμόταν πάντα στο κρεβάτι μου Click για ανάπτυξη... Η πρώτη γάτα ράτσας ήταν στα 15 μου η Μελένια που ήταν Σιαμ και μας τη χάρισε η θεία μου, και μετά η Πέρσα μια ωραία μπλε περσική που την αγόρασα αλλά ήμουν μεγάλη τότε και δούλευα και μετά πριν 2,5 χρόνια η Καλυψώ μου και πριν 9 μήνες ο Μορφέας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Ο Costis έγραψε: #23.908 09-09-08 16:51 Γιούλη οι κεραμιδόγατες δεν είναι πιο ιδιότροπες και πιο ανεξαρτητες? Δεν έχουν αυτό το καλοκάγαθο που έχουν οι βιρμανές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.909 09-09-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στην ηλικια του Costi? της κυνηγουσες μεχρι να τις πιασεις ε?? Click για ανάπτυξη... Βάζαμε τις γατοφόρους στο δρόμο με φαί μέσα... παραμόνευα και τις έκλεινα... μετά στη φιλοζωική για στείρωση!! Εχω φάει γρατζουνιές εγώ.... Σήμερα δεν υπάρχουν αδεσποτάκια σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σπίτι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:56 Η Αντα έγραψε: #23.910 09-09-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάζαμε τις γατοφόρους στο δρόμο με φαί μέσα... παραμόνευα και τις έκλεινα... μετά στη φιλοζωική για στείρωση!! Εχω φάει γρατζουνιές εγώ.... Σήμερα δεν υπάρχουν αδεσποτάκια σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σπίτι μου! Click για ανάπτυξη... Τρεχουν να κρυφτουν ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:02 Η katerina10: #23.911 09-09-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aκριβώς 2 μηνών!! Click για ανάπτυξη... Αχ να σου ζησει το καλό μου!!!Τέλεια ηλικία ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η katerina10: #23.912 09-09-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η αδελφή του Μορφέα!! Θεά ε??? Ιδια η μαμά τους είναι!! Click για ανάπτυξη... ΚΑλε τι κουκλα είναι αυτή???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:06 Ο Costis έγραψε: #23.913 09-09-08 17:06 Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες απο τις γάτες ράτσας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #23.914 09-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες απο τις γάτες ράτσας? Click για ανάπτυξη... Γνώμη μου:Ο διαχωρισμός σε ημίαιμα και σε ράτσας δεν έχει να κάνει διόλου με το χαρακτηρα,αλλα με την εμφάνιση.Μόνο κάποια πολυ γενικά στάνταρ ισχύουν,όπως δλδ ότι οι περσικές είναι πολύ ήρεμες(μέχρι ύπνου) αλλα και παλι όχι όλες.Υπάρχουν πολύ αγαπησιάρικα γατιά κι ας ειναι ημίαιμα,π.χ.η Αμελί μας που δεν είχε ζήσει μέσα σε σπιτι και συνεργάστηκε μια χαρα για τα γυρισματα ταινιας με τα μωρα της(γατα που θηλαζει συνηθως ειναι πολυ επιθετικη,ειδικα με τοσο κοσμο) και γάτες ρατσας που ειναι κακομαθημενες και δεν κάθονται ουτε για χάδια.Ο Σειριος μου ειναι ενας τραμπουκος,ενω η Μόιρα που περίμενα να ειναι ζωηρή και ζηζμιάρα λόγω ράτσας όλη μέρα κοιμάται και ουτε που ακουγεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.915 09-09-08 22:01 Nεες φωτο του Πλατωνα!!! Εμενα για καποιο λογο μου σοκολατιζει,ειναι και μπλε και σοκολατι,λετε να ειναι καμια καινουρια αποχρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.916 09-09-08 22:19 Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.917 09-09-08 22:32 λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.918 09-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τρεχουν να κρυφτουν ????? Click για ανάπτυξη... Αντε καλέ... απ΄το να τραβολογιούνται γεννοβολώντας καλύτερα να τρέχουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:41 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.919 09-09-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη γιατι εμενα πιο μπλε μου φαινεται ο Μορφεας παρα ο Πλατωνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.920 09-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα τρωει κονσερβες κοντεινερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1194 1195 1196 1197 1198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Υπομονή....σε μερικα χρονια, θα ανοιξεις τα φτερα σου και θα παρεις οσες γατες θελεις!! Click για ανάπτυξη... Στην ηλικία σου τάιζα και στείρωνα τις γάτες της γειτονιάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:46 Ο Costis έγραψε: #23.903 09-09-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην ηλικία σου τάιζα και στείρωνα τις γάτες της γειτονιάς... Click για ανάπτυξη... Γιατί ούτε εσένα άφηναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.904 09-09-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γιατί ούτε εσένα άφηναν? Click για ανάπτυξη... Τότε κυκλοφορούσαν μόνο Σιαμ και Περσικές... αλλά ούτε καν με ενδιέφεραν, ούτε Internet υπήρχε να με σκανταλίζει τίποτ'αλλο...είχαμε γατούλες στο κήπο και πάντα μια μέσα στο σπίτι κακομαθημένη... που κοιμόταν πάντα στο κρεβάτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Αντα έγραψε: #23.905 09-09-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην ηλικία σου τάιζα και στείρωνα τις γάτες της γειτονιάς... Click για ανάπτυξη... Στην ηλικια του Costi? της κυνηγουσες μεχρι να τις πιασεις ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #23.906 09-09-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι Δωράκι...ένα όνειρο που σε 2 μήνες θα γίνει πραγματικότητα... Τι κάνει το θαλαστεράκι σου?? Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι,εχει εξερευνησει πληρως το σπιτι και χτες βγηκαμε και στο μπαλκονι.Μενουν τρια σκυλακια ομως απεναντι,που με το που τη βλεπουν χαλανε τον κοσμο,κι ετσι δε μπορουμε να κατσουμε πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.907 09-09-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τότε κυκλοφορούσαν μόνο Σιαμ και Περσικές... αλλά ούτε καν με ενδιέφεραν, ούτε Internet υπήρχε να με σκανταλίζει τίποτ'αλλο...είχαμε γατούλες στο κήπο και πάντα μια μέσα στο σπίτι κακομαθημένη... που κοιμόταν πάντα στο κρεβάτι μου Click για ανάπτυξη... Η πρώτη γάτα ράτσας ήταν στα 15 μου η Μελένια που ήταν Σιαμ και μας τη χάρισε η θεία μου, και μετά η Πέρσα μια ωραία μπλε περσική που την αγόρασα αλλά ήμουν μεγάλη τότε και δούλευα και μετά πριν 2,5 χρόνια η Καλυψώ μου και πριν 9 μήνες ο Μορφέας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Ο Costis έγραψε: #23.908 09-09-08 16:51 Γιούλη οι κεραμιδόγατες δεν είναι πιο ιδιότροπες και πιο ανεξαρτητες? Δεν έχουν αυτό το καλοκάγαθο που έχουν οι βιρμανές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.909 09-09-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στην ηλικια του Costi? της κυνηγουσες μεχρι να τις πιασεις ε?? Click για ανάπτυξη... Βάζαμε τις γατοφόρους στο δρόμο με φαί μέσα... παραμόνευα και τις έκλεινα... μετά στη φιλοζωική για στείρωση!! Εχω φάει γρατζουνιές εγώ.... Σήμερα δεν υπάρχουν αδεσποτάκια σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σπίτι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:56 Η Αντα έγραψε: #23.910 09-09-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάζαμε τις γατοφόρους στο δρόμο με φαί μέσα... παραμόνευα και τις έκλεινα... μετά στη φιλοζωική για στείρωση!! Εχω φάει γρατζουνιές εγώ.... Σήμερα δεν υπάρχουν αδεσποτάκια σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σπίτι μου! Click για ανάπτυξη... Τρεχουν να κρυφτουν ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:02 Η katerina10: #23.911 09-09-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aκριβώς 2 μηνών!! Click για ανάπτυξη... Αχ να σου ζησει το καλό μου!!!Τέλεια ηλικία ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η katerina10: #23.912 09-09-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η αδελφή του Μορφέα!! Θεά ε??? Ιδια η μαμά τους είναι!! Click για ανάπτυξη... ΚΑλε τι κουκλα είναι αυτή???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:06 Ο Costis έγραψε: #23.913 09-09-08 17:06 Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες απο τις γάτες ράτσας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #23.914 09-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες απο τις γάτες ράτσας? Click για ανάπτυξη... Γνώμη μου:Ο διαχωρισμός σε ημίαιμα και σε ράτσας δεν έχει να κάνει διόλου με το χαρακτηρα,αλλα με την εμφάνιση.Μόνο κάποια πολυ γενικά στάνταρ ισχύουν,όπως δλδ ότι οι περσικές είναι πολύ ήρεμες(μέχρι ύπνου) αλλα και παλι όχι όλες.Υπάρχουν πολύ αγαπησιάρικα γατιά κι ας ειναι ημίαιμα,π.χ.η Αμελί μας που δεν είχε ζήσει μέσα σε σπιτι και συνεργάστηκε μια χαρα για τα γυρισματα ταινιας με τα μωρα της(γατα που θηλαζει συνηθως ειναι πολυ επιθετικη,ειδικα με τοσο κοσμο) και γάτες ρατσας που ειναι κακομαθημενες και δεν κάθονται ουτε για χάδια.Ο Σειριος μου ειναι ενας τραμπουκος,ενω η Μόιρα που περίμενα να ειναι ζωηρή και ζηζμιάρα λόγω ράτσας όλη μέρα κοιμάται και ουτε που ακουγεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.915 09-09-08 22:01 Nεες φωτο του Πλατωνα!!! Εμενα για καποιο λογο μου σοκολατιζει,ειναι και μπλε και σοκολατι,λετε να ειναι καμια καινουρια αποχρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.916 09-09-08 22:19 Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.917 09-09-08 22:32 λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.918 09-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τρεχουν να κρυφτουν ????? Click για ανάπτυξη... Αντε καλέ... απ΄το να τραβολογιούνται γεννοβολώντας καλύτερα να τρέχουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:41 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.919 09-09-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη γιατι εμενα πιο μπλε μου φαινεται ο Μορφεας παρα ο Πλατωνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.920 09-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα τρωει κονσερβες κοντεινερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1194 1195 1196 1197 1198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην ηλικία σου τάιζα και στείρωνα τις γάτες της γειτονιάς... Click για ανάπτυξη... Γιατί ούτε εσένα άφηναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.904 09-09-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γιατί ούτε εσένα άφηναν? Click για ανάπτυξη... Τότε κυκλοφορούσαν μόνο Σιαμ και Περσικές... αλλά ούτε καν με ενδιέφεραν, ούτε Internet υπήρχε να με σκανταλίζει τίποτ'αλλο...είχαμε γατούλες στο κήπο και πάντα μια μέσα στο σπίτι κακομαθημένη... που κοιμόταν πάντα στο κρεβάτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Αντα έγραψε: #23.905 09-09-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην ηλικία σου τάιζα και στείρωνα τις γάτες της γειτονιάς... Click για ανάπτυξη... Στην ηλικια του Costi? της κυνηγουσες μεχρι να τις πιασεις ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #23.906 09-09-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι Δωράκι...ένα όνειρο που σε 2 μήνες θα γίνει πραγματικότητα... Τι κάνει το θαλαστεράκι σου?? Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι,εχει εξερευνησει πληρως το σπιτι και χτες βγηκαμε και στο μπαλκονι.Μενουν τρια σκυλακια ομως απεναντι,που με το που τη βλεπουν χαλανε τον κοσμο,κι ετσι δε μπορουμε να κατσουμε πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.907 09-09-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τότε κυκλοφορούσαν μόνο Σιαμ και Περσικές... αλλά ούτε καν με ενδιέφεραν, ούτε Internet υπήρχε να με σκανταλίζει τίποτ'αλλο...είχαμε γατούλες στο κήπο και πάντα μια μέσα στο σπίτι κακομαθημένη... που κοιμόταν πάντα στο κρεβάτι μου Click για ανάπτυξη... Η πρώτη γάτα ράτσας ήταν στα 15 μου η Μελένια που ήταν Σιαμ και μας τη χάρισε η θεία μου, και μετά η Πέρσα μια ωραία μπλε περσική που την αγόρασα αλλά ήμουν μεγάλη τότε και δούλευα και μετά πριν 2,5 χρόνια η Καλυψώ μου και πριν 9 μήνες ο Μορφέας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Ο Costis έγραψε: #23.908 09-09-08 16:51 Γιούλη οι κεραμιδόγατες δεν είναι πιο ιδιότροπες και πιο ανεξαρτητες? Δεν έχουν αυτό το καλοκάγαθο που έχουν οι βιρμανές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.909 09-09-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στην ηλικια του Costi? της κυνηγουσες μεχρι να τις πιασεις ε?? Click για ανάπτυξη... Βάζαμε τις γατοφόρους στο δρόμο με φαί μέσα... παραμόνευα και τις έκλεινα... μετά στη φιλοζωική για στείρωση!! Εχω φάει γρατζουνιές εγώ.... Σήμερα δεν υπάρχουν αδεσποτάκια σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σπίτι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:56 Η Αντα έγραψε: #23.910 09-09-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάζαμε τις γατοφόρους στο δρόμο με φαί μέσα... παραμόνευα και τις έκλεινα... μετά στη φιλοζωική για στείρωση!! Εχω φάει γρατζουνιές εγώ.... Σήμερα δεν υπάρχουν αδεσποτάκια σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σπίτι μου! Click για ανάπτυξη... Τρεχουν να κρυφτουν ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:02 Η katerina10: #23.911 09-09-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aκριβώς 2 μηνών!! Click για ανάπτυξη... Αχ να σου ζησει το καλό μου!!!Τέλεια ηλικία ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η katerina10: #23.912 09-09-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η αδελφή του Μορφέα!! Θεά ε??? Ιδια η μαμά τους είναι!! Click για ανάπτυξη... ΚΑλε τι κουκλα είναι αυτή???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:06 Ο Costis έγραψε: #23.913 09-09-08 17:06 Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες απο τις γάτες ράτσας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #23.914 09-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες απο τις γάτες ράτσας? Click για ανάπτυξη... Γνώμη μου:Ο διαχωρισμός σε ημίαιμα και σε ράτσας δεν έχει να κάνει διόλου με το χαρακτηρα,αλλα με την εμφάνιση.Μόνο κάποια πολυ γενικά στάνταρ ισχύουν,όπως δλδ ότι οι περσικές είναι πολύ ήρεμες(μέχρι ύπνου) αλλα και παλι όχι όλες.Υπάρχουν πολύ αγαπησιάρικα γατιά κι ας ειναι ημίαιμα,π.χ.η Αμελί μας που δεν είχε ζήσει μέσα σε σπιτι και συνεργάστηκε μια χαρα για τα γυρισματα ταινιας με τα μωρα της(γατα που θηλαζει συνηθως ειναι πολυ επιθετικη,ειδικα με τοσο κοσμο) και γάτες ρατσας που ειναι κακομαθημενες και δεν κάθονται ουτε για χάδια.Ο Σειριος μου ειναι ενας τραμπουκος,ενω η Μόιρα που περίμενα να ειναι ζωηρή και ζηζμιάρα λόγω ράτσας όλη μέρα κοιμάται και ουτε που ακουγεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.915 09-09-08 22:01 Nεες φωτο του Πλατωνα!!! Εμενα για καποιο λογο μου σοκολατιζει,ειναι και μπλε και σοκολατι,λετε να ειναι καμια καινουρια αποχρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.916 09-09-08 22:19 Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.917 09-09-08 22:32 λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.918 09-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τρεχουν να κρυφτουν ????? Click για ανάπτυξη... Αντε καλέ... απ΄το να τραβολογιούνται γεννοβολώντας καλύτερα να τρέχουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:41 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.919 09-09-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη γιατι εμενα πιο μπλε μου φαινεται ο Μορφεας παρα ο Πλατωνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.920 09-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα τρωει κονσερβες κοντεινερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1194 1195 1196 1197 1198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Γιατί ούτε εσένα άφηναν? Click για ανάπτυξη... Τότε κυκλοφορούσαν μόνο Σιαμ και Περσικές... αλλά ούτε καν με ενδιέφεραν, ούτε Internet υπήρχε να με σκανταλίζει τίποτ'αλλο...είχαμε γατούλες στο κήπο και πάντα μια μέσα στο σπίτι κακομαθημένη... που κοιμόταν πάντα στο κρεβάτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Αντα έγραψε: #23.905 09-09-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην ηλικία σου τάιζα και στείρωνα τις γάτες της γειτονιάς... Click για ανάπτυξη... Στην ηλικια του Costi? της κυνηγουσες μεχρι να τις πιασεις ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #23.906 09-09-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι Δωράκι...ένα όνειρο που σε 2 μήνες θα γίνει πραγματικότητα... Τι κάνει το θαλαστεράκι σου?? Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι,εχει εξερευνησει πληρως το σπιτι και χτες βγηκαμε και στο μπαλκονι.Μενουν τρια σκυλακια ομως απεναντι,που με το που τη βλεπουν χαλανε τον κοσμο,κι ετσι δε μπορουμε να κατσουμε πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.907 09-09-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τότε κυκλοφορούσαν μόνο Σιαμ και Περσικές... αλλά ούτε καν με ενδιέφεραν, ούτε Internet υπήρχε να με σκανταλίζει τίποτ'αλλο...είχαμε γατούλες στο κήπο και πάντα μια μέσα στο σπίτι κακομαθημένη... που κοιμόταν πάντα στο κρεβάτι μου Click για ανάπτυξη... Η πρώτη γάτα ράτσας ήταν στα 15 μου η Μελένια που ήταν Σιαμ και μας τη χάρισε η θεία μου, και μετά η Πέρσα μια ωραία μπλε περσική που την αγόρασα αλλά ήμουν μεγάλη τότε και δούλευα και μετά πριν 2,5 χρόνια η Καλυψώ μου και πριν 9 μήνες ο Μορφέας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Ο Costis έγραψε: #23.908 09-09-08 16:51 Γιούλη οι κεραμιδόγατες δεν είναι πιο ιδιότροπες και πιο ανεξαρτητες? Δεν έχουν αυτό το καλοκάγαθο που έχουν οι βιρμανές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.909 09-09-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στην ηλικια του Costi? της κυνηγουσες μεχρι να τις πιασεις ε?? Click για ανάπτυξη... Βάζαμε τις γατοφόρους στο δρόμο με φαί μέσα... παραμόνευα και τις έκλεινα... μετά στη φιλοζωική για στείρωση!! Εχω φάει γρατζουνιές εγώ.... Σήμερα δεν υπάρχουν αδεσποτάκια σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σπίτι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:56 Η Αντα έγραψε: #23.910 09-09-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάζαμε τις γατοφόρους στο δρόμο με φαί μέσα... παραμόνευα και τις έκλεινα... μετά στη φιλοζωική για στείρωση!! Εχω φάει γρατζουνιές εγώ.... Σήμερα δεν υπάρχουν αδεσποτάκια σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σπίτι μου! Click για ανάπτυξη... Τρεχουν να κρυφτουν ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:02 Η katerina10: #23.911 09-09-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aκριβώς 2 μηνών!! Click για ανάπτυξη... Αχ να σου ζησει το καλό μου!!!Τέλεια ηλικία ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η katerina10: #23.912 09-09-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η αδελφή του Μορφέα!! Θεά ε??? Ιδια η μαμά τους είναι!! Click για ανάπτυξη... ΚΑλε τι κουκλα είναι αυτή???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:06 Ο Costis έγραψε: #23.913 09-09-08 17:06 Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες απο τις γάτες ράτσας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #23.914 09-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες απο τις γάτες ράτσας? Click για ανάπτυξη... Γνώμη μου:Ο διαχωρισμός σε ημίαιμα και σε ράτσας δεν έχει να κάνει διόλου με το χαρακτηρα,αλλα με την εμφάνιση.Μόνο κάποια πολυ γενικά στάνταρ ισχύουν,όπως δλδ ότι οι περσικές είναι πολύ ήρεμες(μέχρι ύπνου) αλλα και παλι όχι όλες.Υπάρχουν πολύ αγαπησιάρικα γατιά κι ας ειναι ημίαιμα,π.χ.η Αμελί μας που δεν είχε ζήσει μέσα σε σπιτι και συνεργάστηκε μια χαρα για τα γυρισματα ταινιας με τα μωρα της(γατα που θηλαζει συνηθως ειναι πολυ επιθετικη,ειδικα με τοσο κοσμο) και γάτες ρατσας που ειναι κακομαθημενες και δεν κάθονται ουτε για χάδια.Ο Σειριος μου ειναι ενας τραμπουκος,ενω η Μόιρα που περίμενα να ειναι ζωηρή και ζηζμιάρα λόγω ράτσας όλη μέρα κοιμάται και ουτε που ακουγεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.915 09-09-08 22:01 Nεες φωτο του Πλατωνα!!! Εμενα για καποιο λογο μου σοκολατιζει,ειναι και μπλε και σοκολατι,λετε να ειναι καμια καινουρια αποχρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.916 09-09-08 22:19 Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.917 09-09-08 22:32 λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.918 09-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τρεχουν να κρυφτουν ????? Click για ανάπτυξη... Αντε καλέ... απ΄το να τραβολογιούνται γεννοβολώντας καλύτερα να τρέχουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:41 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.919 09-09-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη γιατι εμενα πιο μπλε μου φαινεται ο Μορφεας παρα ο Πλατωνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.920 09-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα τρωει κονσερβες κοντεινερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1194 1195 1196 1197 1198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στην ηλικία σου τάιζα και στείρωνα τις γάτες της γειτονιάς... Click για ανάπτυξη... Στην ηλικια του Costi? της κυνηγουσες μεχρι να τις πιασεις ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #23.906 09-09-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι Δωράκι...ένα όνειρο που σε 2 μήνες θα γίνει πραγματικότητα... Τι κάνει το θαλαστεράκι σου?? Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι,εχει εξερευνησει πληρως το σπιτι και χτες βγηκαμε και στο μπαλκονι.Μενουν τρια σκυλακια ομως απεναντι,που με το που τη βλεπουν χαλανε τον κοσμο,κι ετσι δε μπορουμε να κατσουμε πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.907 09-09-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τότε κυκλοφορούσαν μόνο Σιαμ και Περσικές... αλλά ούτε καν με ενδιέφεραν, ούτε Internet υπήρχε να με σκανταλίζει τίποτ'αλλο...είχαμε γατούλες στο κήπο και πάντα μια μέσα στο σπίτι κακομαθημένη... που κοιμόταν πάντα στο κρεβάτι μου Click για ανάπτυξη... Η πρώτη γάτα ράτσας ήταν στα 15 μου η Μελένια που ήταν Σιαμ και μας τη χάρισε η θεία μου, και μετά η Πέρσα μια ωραία μπλε περσική που την αγόρασα αλλά ήμουν μεγάλη τότε και δούλευα και μετά πριν 2,5 χρόνια η Καλυψώ μου και πριν 9 μήνες ο Μορφέας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Ο Costis έγραψε: #23.908 09-09-08 16:51 Γιούλη οι κεραμιδόγατες δεν είναι πιο ιδιότροπες και πιο ανεξαρτητες? Δεν έχουν αυτό το καλοκάγαθο που έχουν οι βιρμανές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.909 09-09-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στην ηλικια του Costi? της κυνηγουσες μεχρι να τις πιασεις ε?? Click για ανάπτυξη... Βάζαμε τις γατοφόρους στο δρόμο με φαί μέσα... παραμόνευα και τις έκλεινα... μετά στη φιλοζωική για στείρωση!! Εχω φάει γρατζουνιές εγώ.... Σήμερα δεν υπάρχουν αδεσποτάκια σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σπίτι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:56 Η Αντα έγραψε: #23.910 09-09-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάζαμε τις γατοφόρους στο δρόμο με φαί μέσα... παραμόνευα και τις έκλεινα... μετά στη φιλοζωική για στείρωση!! Εχω φάει γρατζουνιές εγώ.... Σήμερα δεν υπάρχουν αδεσποτάκια σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σπίτι μου! Click για ανάπτυξη... Τρεχουν να κρυφτουν ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:02 Η katerina10: #23.911 09-09-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aκριβώς 2 μηνών!! Click για ανάπτυξη... Αχ να σου ζησει το καλό μου!!!Τέλεια ηλικία ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η katerina10: #23.912 09-09-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η αδελφή του Μορφέα!! Θεά ε??? Ιδια η μαμά τους είναι!! Click για ανάπτυξη... ΚΑλε τι κουκλα είναι αυτή???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:06 Ο Costis έγραψε: #23.913 09-09-08 17:06 Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες απο τις γάτες ράτσας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #23.914 09-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες απο τις γάτες ράτσας? Click για ανάπτυξη... Γνώμη μου:Ο διαχωρισμός σε ημίαιμα και σε ράτσας δεν έχει να κάνει διόλου με το χαρακτηρα,αλλα με την εμφάνιση.Μόνο κάποια πολυ γενικά στάνταρ ισχύουν,όπως δλδ ότι οι περσικές είναι πολύ ήρεμες(μέχρι ύπνου) αλλα και παλι όχι όλες.Υπάρχουν πολύ αγαπησιάρικα γατιά κι ας ειναι ημίαιμα,π.χ.η Αμελί μας που δεν είχε ζήσει μέσα σε σπιτι και συνεργάστηκε μια χαρα για τα γυρισματα ταινιας με τα μωρα της(γατα που θηλαζει συνηθως ειναι πολυ επιθετικη,ειδικα με τοσο κοσμο) και γάτες ρατσας που ειναι κακομαθημενες και δεν κάθονται ουτε για χάδια.Ο Σειριος μου ειναι ενας τραμπουκος,ενω η Μόιρα που περίμενα να ειναι ζωηρή και ζηζμιάρα λόγω ράτσας όλη μέρα κοιμάται και ουτε που ακουγεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.915 09-09-08 22:01 Nεες φωτο του Πλατωνα!!! Εμενα για καποιο λογο μου σοκολατιζει,ειναι και μπλε και σοκολατι,λετε να ειναι καμια καινουρια αποχρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.916 09-09-08 22:19 Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.917 09-09-08 22:32 λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.918 09-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τρεχουν να κρυφτουν ????? Click για ανάπτυξη... Αντε καλέ... απ΄το να τραβολογιούνται γεννοβολώντας καλύτερα να τρέχουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:41 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.919 09-09-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη γιατι εμενα πιο μπλε μου φαινεται ο Μορφεας παρα ο Πλατωνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.920 09-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα τρωει κονσερβες κοντεινερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1194 1195 1196 1197 1198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι Δωράκι...ένα όνειρο που σε 2 μήνες θα γίνει πραγματικότητα... Τι κάνει το θαλαστεράκι σου?? Click για ανάπτυξη... Καλα ειναι,εχει εξερευνησει πληρως το σπιτι και χτες βγηκαμε και στο μπαλκονι.Μενουν τρια σκυλακια ομως απεναντι,που με το που τη βλεπουν χαλανε τον κοσμο,κι ετσι δε μπορουμε να κατσουμε πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.907 09-09-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τότε κυκλοφορούσαν μόνο Σιαμ και Περσικές... αλλά ούτε καν με ενδιέφεραν, ούτε Internet υπήρχε να με σκανταλίζει τίποτ'αλλο...είχαμε γατούλες στο κήπο και πάντα μια μέσα στο σπίτι κακομαθημένη... που κοιμόταν πάντα στο κρεβάτι μου Click για ανάπτυξη... Η πρώτη γάτα ράτσας ήταν στα 15 μου η Μελένια που ήταν Σιαμ και μας τη χάρισε η θεία μου, και μετά η Πέρσα μια ωραία μπλε περσική που την αγόρασα αλλά ήμουν μεγάλη τότε και δούλευα και μετά πριν 2,5 χρόνια η Καλυψώ μου και πριν 9 μήνες ο Μορφέας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Ο Costis έγραψε: #23.908 09-09-08 16:51 Γιούλη οι κεραμιδόγατες δεν είναι πιο ιδιότροπες και πιο ανεξαρτητες? Δεν έχουν αυτό το καλοκάγαθο που έχουν οι βιρμανές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.909 09-09-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στην ηλικια του Costi? της κυνηγουσες μεχρι να τις πιασεις ε?? Click για ανάπτυξη... Βάζαμε τις γατοφόρους στο δρόμο με φαί μέσα... παραμόνευα και τις έκλεινα... μετά στη φιλοζωική για στείρωση!! Εχω φάει γρατζουνιές εγώ.... Σήμερα δεν υπάρχουν αδεσποτάκια σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σπίτι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:56 Η Αντα έγραψε: #23.910 09-09-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάζαμε τις γατοφόρους στο δρόμο με φαί μέσα... παραμόνευα και τις έκλεινα... μετά στη φιλοζωική για στείρωση!! Εχω φάει γρατζουνιές εγώ.... Σήμερα δεν υπάρχουν αδεσποτάκια σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σπίτι μου! Click για ανάπτυξη... Τρεχουν να κρυφτουν ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:02 Η katerina10: #23.911 09-09-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aκριβώς 2 μηνών!! Click για ανάπτυξη... Αχ να σου ζησει το καλό μου!!!Τέλεια ηλικία ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η katerina10: #23.912 09-09-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η αδελφή του Μορφέα!! Θεά ε??? Ιδια η μαμά τους είναι!! Click για ανάπτυξη... ΚΑλε τι κουκλα είναι αυτή???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:06 Ο Costis έγραψε: #23.913 09-09-08 17:06 Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες απο τις γάτες ράτσας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #23.914 09-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες απο τις γάτες ράτσας? Click για ανάπτυξη... Γνώμη μου:Ο διαχωρισμός σε ημίαιμα και σε ράτσας δεν έχει να κάνει διόλου με το χαρακτηρα,αλλα με την εμφάνιση.Μόνο κάποια πολυ γενικά στάνταρ ισχύουν,όπως δλδ ότι οι περσικές είναι πολύ ήρεμες(μέχρι ύπνου) αλλα και παλι όχι όλες.Υπάρχουν πολύ αγαπησιάρικα γατιά κι ας ειναι ημίαιμα,π.χ.η Αμελί μας που δεν είχε ζήσει μέσα σε σπιτι και συνεργάστηκε μια χαρα για τα γυρισματα ταινιας με τα μωρα της(γατα που θηλαζει συνηθως ειναι πολυ επιθετικη,ειδικα με τοσο κοσμο) και γάτες ρατσας που ειναι κακομαθημενες και δεν κάθονται ουτε για χάδια.Ο Σειριος μου ειναι ενας τραμπουκος,ενω η Μόιρα που περίμενα να ειναι ζωηρή και ζηζμιάρα λόγω ράτσας όλη μέρα κοιμάται και ουτε που ακουγεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.915 09-09-08 22:01 Nεες φωτο του Πλατωνα!!! Εμενα για καποιο λογο μου σοκολατιζει,ειναι και μπλε και σοκολατι,λετε να ειναι καμια καινουρια αποχρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.916 09-09-08 22:19 Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.917 09-09-08 22:32 λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.918 09-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τρεχουν να κρυφτουν ????? Click για ανάπτυξη... Αντε καλέ... απ΄το να τραβολογιούνται γεννοβολώντας καλύτερα να τρέχουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:41 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.919 09-09-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη γιατι εμενα πιο μπλε μου φαινεται ο Μορφεας παρα ο Πλατωνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.920 09-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα τρωει κονσερβες κοντεινερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1194 1195 1196 1197 1198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τότε κυκλοφορούσαν μόνο Σιαμ και Περσικές... αλλά ούτε καν με ενδιέφεραν, ούτε Internet υπήρχε να με σκανταλίζει τίποτ'αλλο...είχαμε γατούλες στο κήπο και πάντα μια μέσα στο σπίτι κακομαθημένη... που κοιμόταν πάντα στο κρεβάτι μου Click για ανάπτυξη... Η πρώτη γάτα ράτσας ήταν στα 15 μου η Μελένια που ήταν Σιαμ και μας τη χάρισε η θεία μου, και μετά η Πέρσα μια ωραία μπλε περσική που την αγόρασα αλλά ήμουν μεγάλη τότε και δούλευα και μετά πριν 2,5 χρόνια η Καλυψώ μου και πριν 9 μήνες ο Μορφέας μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Ο Costis έγραψε: #23.908 09-09-08 16:51 Γιούλη οι κεραμιδόγατες δεν είναι πιο ιδιότροπες και πιο ανεξαρτητες? Δεν έχουν αυτό το καλοκάγαθο που έχουν οι βιρμανές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.909 09-09-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στην ηλικια του Costi? της κυνηγουσες μεχρι να τις πιασεις ε?? Click για ανάπτυξη... Βάζαμε τις γατοφόρους στο δρόμο με φαί μέσα... παραμόνευα και τις έκλεινα... μετά στη φιλοζωική για στείρωση!! Εχω φάει γρατζουνιές εγώ.... Σήμερα δεν υπάρχουν αδεσποτάκια σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σπίτι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:56 Η Αντα έγραψε: #23.910 09-09-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάζαμε τις γατοφόρους στο δρόμο με φαί μέσα... παραμόνευα και τις έκλεινα... μετά στη φιλοζωική για στείρωση!! Εχω φάει γρατζουνιές εγώ.... Σήμερα δεν υπάρχουν αδεσποτάκια σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σπίτι μου! Click για ανάπτυξη... Τρεχουν να κρυφτουν ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:02 Η katerina10: #23.911 09-09-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aκριβώς 2 μηνών!! Click για ανάπτυξη... Αχ να σου ζησει το καλό μου!!!Τέλεια ηλικία ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η katerina10: #23.912 09-09-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η αδελφή του Μορφέα!! Θεά ε??? Ιδια η μαμά τους είναι!! Click για ανάπτυξη... ΚΑλε τι κουκλα είναι αυτή???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:06 Ο Costis έγραψε: #23.913 09-09-08 17:06 Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες απο τις γάτες ράτσας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #23.914 09-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες απο τις γάτες ράτσας? Click για ανάπτυξη... Γνώμη μου:Ο διαχωρισμός σε ημίαιμα και σε ράτσας δεν έχει να κάνει διόλου με το χαρακτηρα,αλλα με την εμφάνιση.Μόνο κάποια πολυ γενικά στάνταρ ισχύουν,όπως δλδ ότι οι περσικές είναι πολύ ήρεμες(μέχρι ύπνου) αλλα και παλι όχι όλες.Υπάρχουν πολύ αγαπησιάρικα γατιά κι ας ειναι ημίαιμα,π.χ.η Αμελί μας που δεν είχε ζήσει μέσα σε σπιτι και συνεργάστηκε μια χαρα για τα γυρισματα ταινιας με τα μωρα της(γατα που θηλαζει συνηθως ειναι πολυ επιθετικη,ειδικα με τοσο κοσμο) και γάτες ρατσας που ειναι κακομαθημενες και δεν κάθονται ουτε για χάδια.Ο Σειριος μου ειναι ενας τραμπουκος,ενω η Μόιρα που περίμενα να ειναι ζωηρή και ζηζμιάρα λόγω ράτσας όλη μέρα κοιμάται και ουτε που ακουγεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.915 09-09-08 22:01 Nεες φωτο του Πλατωνα!!! Εμενα για καποιο λογο μου σοκολατιζει,ειναι και μπλε και σοκολατι,λετε να ειναι καμια καινουρια αποχρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.916 09-09-08 22:19 Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.917 09-09-08 22:32 λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.918 09-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τρεχουν να κρυφτουν ????? Click για ανάπτυξη... Αντε καλέ... απ΄το να τραβολογιούνται γεννοβολώντας καλύτερα να τρέχουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:41 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.919 09-09-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη γιατι εμενα πιο μπλε μου φαινεται ο Μορφεας παρα ο Πλατωνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.920 09-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα τρωει κονσερβες κοντεινερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1194 1195 1196 1197 1198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιούλη οι κεραμιδόγατες δεν είναι πιο ιδιότροπες και πιο ανεξαρτητες? Δεν έχουν αυτό το καλοκάγαθο που έχουν οι βιρμανές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.909 09-09-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στην ηλικια του Costi? της κυνηγουσες μεχρι να τις πιασεις ε?? Click για ανάπτυξη... Βάζαμε τις γατοφόρους στο δρόμο με φαί μέσα... παραμόνευα και τις έκλεινα... μετά στη φιλοζωική για στείρωση!! Εχω φάει γρατζουνιές εγώ.... Σήμερα δεν υπάρχουν αδεσποτάκια σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σπίτι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:56 Η Αντα έγραψε: #23.910 09-09-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάζαμε τις γατοφόρους στο δρόμο με φαί μέσα... παραμόνευα και τις έκλεινα... μετά στη φιλοζωική για στείρωση!! Εχω φάει γρατζουνιές εγώ.... Σήμερα δεν υπάρχουν αδεσποτάκια σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σπίτι μου! Click για ανάπτυξη... Τρεχουν να κρυφτουν ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:02 Η katerina10: #23.911 09-09-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aκριβώς 2 μηνών!! Click για ανάπτυξη... Αχ να σου ζησει το καλό μου!!!Τέλεια ηλικία ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η katerina10: #23.912 09-09-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η αδελφή του Μορφέα!! Θεά ε??? Ιδια η μαμά τους είναι!! Click για ανάπτυξη... ΚΑλε τι κουκλα είναι αυτή???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:06 Ο Costis έγραψε: #23.913 09-09-08 17:06 Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες απο τις γάτες ράτσας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #23.914 09-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες απο τις γάτες ράτσας? Click για ανάπτυξη... Γνώμη μου:Ο διαχωρισμός σε ημίαιμα και σε ράτσας δεν έχει να κάνει διόλου με το χαρακτηρα,αλλα με την εμφάνιση.Μόνο κάποια πολυ γενικά στάνταρ ισχύουν,όπως δλδ ότι οι περσικές είναι πολύ ήρεμες(μέχρι ύπνου) αλλα και παλι όχι όλες.Υπάρχουν πολύ αγαπησιάρικα γατιά κι ας ειναι ημίαιμα,π.χ.η Αμελί μας που δεν είχε ζήσει μέσα σε σπιτι και συνεργάστηκε μια χαρα για τα γυρισματα ταινιας με τα μωρα της(γατα που θηλαζει συνηθως ειναι πολυ επιθετικη,ειδικα με τοσο κοσμο) και γάτες ρατσας που ειναι κακομαθημενες και δεν κάθονται ουτε για χάδια.Ο Σειριος μου ειναι ενας τραμπουκος,ενω η Μόιρα που περίμενα να ειναι ζωηρή και ζηζμιάρα λόγω ράτσας όλη μέρα κοιμάται και ουτε που ακουγεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.915 09-09-08 22:01 Nεες φωτο του Πλατωνα!!! Εμενα για καποιο λογο μου σοκολατιζει,ειναι και μπλε και σοκολατι,λετε να ειναι καμια καινουρια αποχρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.916 09-09-08 22:19 Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.917 09-09-08 22:32 λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.918 09-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τρεχουν να κρυφτουν ????? Click για ανάπτυξη... Αντε καλέ... απ΄το να τραβολογιούνται γεννοβολώντας καλύτερα να τρέχουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:41 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.919 09-09-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη γιατι εμενα πιο μπλε μου φαινεται ο Μορφεας παρα ο Πλατωνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.920 09-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα τρωει κονσερβες κοντεινερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1194 1195 1196 1197 1198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στην ηλικια του Costi? της κυνηγουσες μεχρι να τις πιασεις ε?? Click για ανάπτυξη... Βάζαμε τις γατοφόρους στο δρόμο με φαί μέσα... παραμόνευα και τις έκλεινα... μετά στη φιλοζωική για στείρωση!! Εχω φάει γρατζουνιές εγώ.... Σήμερα δεν υπάρχουν αδεσποτάκια σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σπίτι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:56 Η Αντα έγραψε: #23.910 09-09-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάζαμε τις γατοφόρους στο δρόμο με φαί μέσα... παραμόνευα και τις έκλεινα... μετά στη φιλοζωική για στείρωση!! Εχω φάει γρατζουνιές εγώ.... Σήμερα δεν υπάρχουν αδεσποτάκια σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σπίτι μου! Click για ανάπτυξη... Τρεχουν να κρυφτουν ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:02 Η katerina10: #23.911 09-09-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aκριβώς 2 μηνών!! Click για ανάπτυξη... Αχ να σου ζησει το καλό μου!!!Τέλεια ηλικία ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η katerina10: #23.912 09-09-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η αδελφή του Μορφέα!! Θεά ε??? Ιδια η μαμά τους είναι!! Click για ανάπτυξη... ΚΑλε τι κουκλα είναι αυτή???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:06 Ο Costis έγραψε: #23.913 09-09-08 17:06 Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες απο τις γάτες ράτσας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #23.914 09-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες απο τις γάτες ράτσας? Click για ανάπτυξη... Γνώμη μου:Ο διαχωρισμός σε ημίαιμα και σε ράτσας δεν έχει να κάνει διόλου με το χαρακτηρα,αλλα με την εμφάνιση.Μόνο κάποια πολυ γενικά στάνταρ ισχύουν,όπως δλδ ότι οι περσικές είναι πολύ ήρεμες(μέχρι ύπνου) αλλα και παλι όχι όλες.Υπάρχουν πολύ αγαπησιάρικα γατιά κι ας ειναι ημίαιμα,π.χ.η Αμελί μας που δεν είχε ζήσει μέσα σε σπιτι και συνεργάστηκε μια χαρα για τα γυρισματα ταινιας με τα μωρα της(γατα που θηλαζει συνηθως ειναι πολυ επιθετικη,ειδικα με τοσο κοσμο) και γάτες ρατσας που ειναι κακομαθημενες και δεν κάθονται ουτε για χάδια.Ο Σειριος μου ειναι ενας τραμπουκος,ενω η Μόιρα που περίμενα να ειναι ζωηρή και ζηζμιάρα λόγω ράτσας όλη μέρα κοιμάται και ουτε που ακουγεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.915 09-09-08 22:01 Nεες φωτο του Πλατωνα!!! Εμενα για καποιο λογο μου σοκολατιζει,ειναι και μπλε και σοκολατι,λετε να ειναι καμια καινουρια αποχρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.916 09-09-08 22:19 Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.917 09-09-08 22:32 λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.918 09-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τρεχουν να κρυφτουν ????? Click για ανάπτυξη... Αντε καλέ... απ΄το να τραβολογιούνται γεννοβολώντας καλύτερα να τρέχουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:41 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.919 09-09-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη γιατι εμενα πιο μπλε μου φαινεται ο Μορφεας παρα ο Πλατωνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.920 09-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα τρωει κονσερβες κοντεινερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1194 1195 1196 1197 1198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάζαμε τις γατοφόρους στο δρόμο με φαί μέσα... παραμόνευα και τις έκλεινα... μετά στη φιλοζωική για στείρωση!! Εχω φάει γρατζουνιές εγώ.... Σήμερα δεν υπάρχουν αδεσποτάκια σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σπίτι μου! Click για ανάπτυξη... Τρεχουν να κρυφτουν ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:02 Η katerina10: #23.911 09-09-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aκριβώς 2 μηνών!! Click για ανάπτυξη... Αχ να σου ζησει το καλό μου!!!Τέλεια ηλικία ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η katerina10: #23.912 09-09-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η αδελφή του Μορφέα!! Θεά ε??? Ιδια η μαμά τους είναι!! Click για ανάπτυξη... ΚΑλε τι κουκλα είναι αυτή???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:06 Ο Costis έγραψε: #23.913 09-09-08 17:06 Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες απο τις γάτες ράτσας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #23.914 09-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες απο τις γάτες ράτσας? Click για ανάπτυξη... Γνώμη μου:Ο διαχωρισμός σε ημίαιμα και σε ράτσας δεν έχει να κάνει διόλου με το χαρακτηρα,αλλα με την εμφάνιση.Μόνο κάποια πολυ γενικά στάνταρ ισχύουν,όπως δλδ ότι οι περσικές είναι πολύ ήρεμες(μέχρι ύπνου) αλλα και παλι όχι όλες.Υπάρχουν πολύ αγαπησιάρικα γατιά κι ας ειναι ημίαιμα,π.χ.η Αμελί μας που δεν είχε ζήσει μέσα σε σπιτι και συνεργάστηκε μια χαρα για τα γυρισματα ταινιας με τα μωρα της(γατα που θηλαζει συνηθως ειναι πολυ επιθετικη,ειδικα με τοσο κοσμο) και γάτες ρατσας που ειναι κακομαθημενες και δεν κάθονται ουτε για χάδια.Ο Σειριος μου ειναι ενας τραμπουκος,ενω η Μόιρα που περίμενα να ειναι ζωηρή και ζηζμιάρα λόγω ράτσας όλη μέρα κοιμάται και ουτε που ακουγεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.915 09-09-08 22:01 Nεες φωτο του Πλατωνα!!! Εμενα για καποιο λογο μου σοκολατιζει,ειναι και μπλε και σοκολατι,λετε να ειναι καμια καινουρια αποχρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.916 09-09-08 22:19 Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.917 09-09-08 22:32 λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.918 09-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τρεχουν να κρυφτουν ????? Click για ανάπτυξη... Αντε καλέ... απ΄το να τραβολογιούνται γεννοβολώντας καλύτερα να τρέχουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:41 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.919 09-09-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη γιατι εμενα πιο μπλε μου φαινεται ο Μορφεας παρα ο Πλατωνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.920 09-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα τρωει κονσερβες κοντεινερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1194 1195 1196 1197 1198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aκριβώς 2 μηνών!! Click για ανάπτυξη... Αχ να σου ζησει το καλό μου!!!Τέλεια ηλικία ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η katerina10: #23.912 09-09-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η αδελφή του Μορφέα!! Θεά ε??? Ιδια η μαμά τους είναι!! Click για ανάπτυξη... ΚΑλε τι κουκλα είναι αυτή???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:06 Ο Costis έγραψε: #23.913 09-09-08 17:06 Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες απο τις γάτες ράτσας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #23.914 09-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες απο τις γάτες ράτσας? Click για ανάπτυξη... Γνώμη μου:Ο διαχωρισμός σε ημίαιμα και σε ράτσας δεν έχει να κάνει διόλου με το χαρακτηρα,αλλα με την εμφάνιση.Μόνο κάποια πολυ γενικά στάνταρ ισχύουν,όπως δλδ ότι οι περσικές είναι πολύ ήρεμες(μέχρι ύπνου) αλλα και παλι όχι όλες.Υπάρχουν πολύ αγαπησιάρικα γατιά κι ας ειναι ημίαιμα,π.χ.η Αμελί μας που δεν είχε ζήσει μέσα σε σπιτι και συνεργάστηκε μια χαρα για τα γυρισματα ταινιας με τα μωρα της(γατα που θηλαζει συνηθως ειναι πολυ επιθετικη,ειδικα με τοσο κοσμο) και γάτες ρατσας που ειναι κακομαθημενες και δεν κάθονται ουτε για χάδια.Ο Σειριος μου ειναι ενας τραμπουκος,ενω η Μόιρα που περίμενα να ειναι ζωηρή και ζηζμιάρα λόγω ράτσας όλη μέρα κοιμάται και ουτε που ακουγεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.915 09-09-08 22:01 Nεες φωτο του Πλατωνα!!! Εμενα για καποιο λογο μου σοκολατιζει,ειναι και μπλε και σοκολατι,λετε να ειναι καμια καινουρια αποχρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.916 09-09-08 22:19 Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.917 09-09-08 22:32 λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.918 09-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τρεχουν να κρυφτουν ????? Click για ανάπτυξη... Αντε καλέ... απ΄το να τραβολογιούνται γεννοβολώντας καλύτερα να τρέχουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:41 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.919 09-09-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη γιατι εμενα πιο μπλε μου φαινεται ο Μορφεας παρα ο Πλατωνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.920 09-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα τρωει κονσερβες κοντεινερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1194 1195 1196 1197 1198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η αδελφή του Μορφέα!! Θεά ε??? Ιδια η μαμά τους είναι!! Click για ανάπτυξη... ΚΑλε τι κουκλα είναι αυτή???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:06 Ο Costis έγραψε: #23.913 09-09-08 17:06 Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες απο τις γάτες ράτσας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #23.914 09-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες απο τις γάτες ράτσας? Click για ανάπτυξη... Γνώμη μου:Ο διαχωρισμός σε ημίαιμα και σε ράτσας δεν έχει να κάνει διόλου με το χαρακτηρα,αλλα με την εμφάνιση.Μόνο κάποια πολυ γενικά στάνταρ ισχύουν,όπως δλδ ότι οι περσικές είναι πολύ ήρεμες(μέχρι ύπνου) αλλα και παλι όχι όλες.Υπάρχουν πολύ αγαπησιάρικα γατιά κι ας ειναι ημίαιμα,π.χ.η Αμελί μας που δεν είχε ζήσει μέσα σε σπιτι και συνεργάστηκε μια χαρα για τα γυρισματα ταινιας με τα μωρα της(γατα που θηλαζει συνηθως ειναι πολυ επιθετικη,ειδικα με τοσο κοσμο) και γάτες ρατσας που ειναι κακομαθημενες και δεν κάθονται ουτε για χάδια.Ο Σειριος μου ειναι ενας τραμπουκος,ενω η Μόιρα που περίμενα να ειναι ζωηρή και ζηζμιάρα λόγω ράτσας όλη μέρα κοιμάται και ουτε που ακουγεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.915 09-09-08 22:01 Nεες φωτο του Πλατωνα!!! Εμενα για καποιο λογο μου σοκολατιζει,ειναι και μπλε και σοκολατι,λετε να ειναι καμια καινουρια αποχρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.916 09-09-08 22:19 Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.917 09-09-08 22:32 λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.918 09-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τρεχουν να κρυφτουν ????? Click για ανάπτυξη... Αντε καλέ... απ΄το να τραβολογιούνται γεννοβολώντας καλύτερα να τρέχουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:41 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.919 09-09-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη γιατι εμενα πιο μπλε μου φαινεται ο Μορφεας παρα ο Πλατωνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.920 09-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα τρωει κονσερβες κοντεινερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1194 1195 1196 1197 1198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες απο τις γάτες ράτσας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #23.914 09-09-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες απο τις γάτες ράτσας? Click για ανάπτυξη... Γνώμη μου:Ο διαχωρισμός σε ημίαιμα και σε ράτσας δεν έχει να κάνει διόλου με το χαρακτηρα,αλλα με την εμφάνιση.Μόνο κάποια πολυ γενικά στάνταρ ισχύουν,όπως δλδ ότι οι περσικές είναι πολύ ήρεμες(μέχρι ύπνου) αλλα και παλι όχι όλες.Υπάρχουν πολύ αγαπησιάρικα γατιά κι ας ειναι ημίαιμα,π.χ.η Αμελί μας που δεν είχε ζήσει μέσα σε σπιτι και συνεργάστηκε μια χαρα για τα γυρισματα ταινιας με τα μωρα της(γατα που θηλαζει συνηθως ειναι πολυ επιθετικη,ειδικα με τοσο κοσμο) και γάτες ρατσας που ειναι κακομαθημενες και δεν κάθονται ουτε για χάδια.Ο Σειριος μου ειναι ενας τραμπουκος,ενω η Μόιρα που περίμενα να ειναι ζωηρή και ζηζμιάρα λόγω ράτσας όλη μέρα κοιμάται και ουτε που ακουγεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.915 09-09-08 22:01 Nεες φωτο του Πλατωνα!!! Εμενα για καποιο λογο μου σοκολατιζει,ειναι και μπλε και σοκολατι,λετε να ειναι καμια καινουρια αποχρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.916 09-09-08 22:19 Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.917 09-09-08 22:32 λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.918 09-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τρεχουν να κρυφτουν ????? Click για ανάπτυξη... Αντε καλέ... απ΄το να τραβολογιούνται γεννοβολώντας καλύτερα να τρέχουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:41 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.919 09-09-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη γιατι εμενα πιο μπλε μου φαινεται ο Μορφεας παρα ο Πλατωνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.920 09-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα τρωει κονσερβες κοντεινερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1194 1195 1196 1197 1198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Στον χαρακτήρα τι διαφορά έχουν οι κεραμιδόγατες απο τις γάτες ράτσας? Click για ανάπτυξη... Γνώμη μου:Ο διαχωρισμός σε ημίαιμα και σε ράτσας δεν έχει να κάνει διόλου με το χαρακτηρα,αλλα με την εμφάνιση.Μόνο κάποια πολυ γενικά στάνταρ ισχύουν,όπως δλδ ότι οι περσικές είναι πολύ ήρεμες(μέχρι ύπνου) αλλα και παλι όχι όλες.Υπάρχουν πολύ αγαπησιάρικα γατιά κι ας ειναι ημίαιμα,π.χ.η Αμελί μας που δεν είχε ζήσει μέσα σε σπιτι και συνεργάστηκε μια χαρα για τα γυρισματα ταινιας με τα μωρα της(γατα που θηλαζει συνηθως ειναι πολυ επιθετικη,ειδικα με τοσο κοσμο) και γάτες ρατσας που ειναι κακομαθημενες και δεν κάθονται ουτε για χάδια.Ο Σειριος μου ειναι ενας τραμπουκος,ενω η Μόιρα που περίμενα να ειναι ζωηρή και ζηζμιάρα λόγω ράτσας όλη μέρα κοιμάται και ουτε που ακουγεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.915 09-09-08 22:01 Nεες φωτο του Πλατωνα!!! Εμενα για καποιο λογο μου σοκολατιζει,ειναι και μπλε και σοκολατι,λετε να ειναι καμια καινουρια αποχρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.916 09-09-08 22:19 Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.917 09-09-08 22:32 λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.918 09-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τρεχουν να κρυφτουν ????? Click για ανάπτυξη... Αντε καλέ... απ΄το να τραβολογιούνται γεννοβολώντας καλύτερα να τρέχουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:41 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.919 09-09-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη γιατι εμενα πιο μπλε μου φαινεται ο Μορφεας παρα ο Πλατωνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.920 09-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα τρωει κονσερβες κοντεινερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1194 1195 1196 1197 1198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nεες φωτο του Πλατωνα!!! Εμενα για καποιο λογο μου σοκολατιζει,ειναι και μπλε και σοκολατι,λετε να ειναι καμια καινουρια αποχρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.916 09-09-08 22:19 Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.917 09-09-08 22:32 λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.918 09-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τρεχουν να κρυφτουν ????? Click για ανάπτυξη... Αντε καλέ... απ΄το να τραβολογιούνται γεννοβολώντας καλύτερα να τρέχουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:41 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.919 09-09-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη γιατι εμενα πιο μπλε μου φαινεται ο Μορφεας παρα ο Πλατωνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.920 09-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα τρωει κονσερβες κοντεινερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1194 1195 1196 1197 1198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.917 09-09-08 22:32 λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.918 09-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τρεχουν να κρυφτουν ????? Click για ανάπτυξη... Αντε καλέ... απ΄το να τραβολογιούνται γεννοβολώντας καλύτερα να τρέχουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:41 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.919 09-09-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη γιατι εμενα πιο μπλε μου φαινεται ο Μορφεας παρα ο Πλατωνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.920 09-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα τρωει κονσερβες κοντεινερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1194 1195 1196 1197 1198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.918 09-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τρεχουν να κρυφτουν ????? Click για ανάπτυξη... Αντε καλέ... απ΄το να τραβολογιούνται γεννοβολώντας καλύτερα να τρέχουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:41 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.919 09-09-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη γιατι εμενα πιο μπλε μου φαινεται ο Μορφεας παρα ο Πλατωνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.920 09-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα τρωει κονσερβες κοντεινερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1194 1195 1196 1197 1198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τρεχουν να κρυφτουν ????? Click για ανάπτυξη... Αντε καλέ... απ΄το να τραβολογιούνται γεννοβολώντας καλύτερα να τρέχουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:41 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.919 09-09-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη γιατι εμενα πιο μπλε μου φαινεται ο Μορφεας παρα ο Πλατωνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.920 09-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα τρωει κονσερβες κοντεινερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1194 1195 1196 1197 1198 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1196 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπλά τέλειος!!! καθαρός μπλε σκούρος σαν την αδελφή του Μορφέα!! Κ Ο Υ Κ Λ Ο Σ!!! Μακάρι να πετύχουμε ένα ωραίο μπλε ταμπυ με τη δικιά μου... είναι πιο ωραίο το μπλε του απ'του Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη γιατι εμενα πιο μπλε μου φαινεται ο Μορφεας παρα ο Πλατωνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #23.920 09-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα τρωει κονσερβες κοντεινερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λοιπόν δε θα τον χορταίνεις φαί... Ο μορφέας θα είναι τσιληβήθρας μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα τρωει κονσερβες κοντεινερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.