Birman-maniacs

Eγώ απο αύριο αρχίζω το σχολείο.. πφφφ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μη το παίρνεις έτσι... αλήθεια σε ποιο πάς; στο κέντρο του μενιδίου ή παρα έξω;

σκέψου ότι θα μπορέσεις να βάλεις αφισάκια γύρω τρυγύρω για κανά αδεσποτούλη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο κέντρο σχεδόν..

Εεε ντάξει .. αλλά όσο να ναι δεν είναι και ότι
πιο ευχάριστο..
Απλά η πρωτη μερα είναι λίγο ζόρικη ωσπου να ξανασυνηθίσω..

πρώτη μερα αγιασμό θα κάνετε άντεκαι κανα βιβλίο... όταν λέμε κέντρο εννοούμε χμ κάραβο; λύκειο είσαι ε;

Πηγα σημερα και πηρα δυο Glavaderm,τρια μπολακια,ενα νυχοκοπτη και μια χτενα για την τριχα.
τα νούμερα μου αρεσαν!!:lol::lol::lol:
μπράβο στο γατομπαμπά!!:up:
Το glavaderm δες αν δίνουμε σ'άυτή την ηλικία μόνο.. δεν θυμάμαι...

Καθαρο να ειναι, και να εχει εστω και λιγη θεα....και οταν το λεω αυτο δεν εννοω απαραιτητα να εχει θεα το Λυκαβητο!!!!! :lol::lol:
Κλασική παρθένος:lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up::up:

Εξαρταται... γενικα οι ανδρες δεν ειναι και πολυ παρατηρητικοι.......:hmm:
Καλέ λες να μην δει ότι ο ενας είναι πορτοκαλί και η αλλη γκριζα????:blink::blink::blink::blink:

Ετσι περίεργη ήσουν απο μικρή?:lol:
Ο λόγος που με λένε ΚΑΤ!!!!!Η και CAT!!!:P:PΜιάου!!!:D:D

Πηγα σημερα και πηρα δυο Glavaderm,τρια μπολακια,ενα νυχοκοπτη και μια χτενα για την τριχα.
Μπράβο Θοδωρούλη!!!!:up::up::up:Πως φαίνεται ο σωστός γατογονιος!!!!:lol::lol::up::up::up:

τα νούμερα μου αρεσαν!!:lol::lol::lol:
μπράβο στο γατομπαμπά!!:up:
Το glavaderm δες αν δίνουμε σ'άυτή την ηλικία μόνο.. δεν θυμάμαι...
Μέτα από αυτό το ποστ και όλα τα άλλα που έχω δει δικά σου...Γιούλη μου προσωπικά θα ήθελα να σε ανακυρηξω "μπαρμπαστρουμφίτα του φορυμ"!!!!!!:D:D:D

Βασικα...ο Βασίλης(erefer) την εφτιαξε τη σελιδα!:redface::up::up::up:
Μπράβο Βασίλη!! Πολύ κατατοπιστικά όλα και στα ελληνικά. Βρε Moukelis,
πανταχού παρούσα είσαι με ανταπόκριση φοβερή. Νάσαι καλά. Βέβαια, σήμερα αρχίζουν τα σχολεία, φαντάζομαι όμως να δίνεις το "παρών". Φεύγω, τώρα, πάω στα χωράφια μου (κεραμιδιού- μάνιακς) να ρίξω καμιά γρατζουνιά να τους ξυπνήσω.

Μπράβο Βασίλη!! Πολύ κατατοπιστικά όλα και στα ελληνικά. Βρε Moukelis,
πανταχού παρούσα είσαι με ανταπόκριση φοβερή. Νάσαι καλά. Βέβαια, σήμερα αρχίζουν τα σχολεία, φαντάζομαι όμως να δίνεις το "παρών". Φεύγω, τώρα, πάω στα χωράφια μου (κεραμιδιού- μάνιακς) να ρίξω καμιά γρατζουνιά να τους ξυπνήσω.
Το παρον το δινουμε απο 28 Αυγουστου Ελενη μου...Και σημερα αγιασμο δε θα κανω οπως ειπα πιο πανω,γιατι εκεινη την ωρα εχω επιτηρηση μετεξεταστεων στο τεχνικο.Πικρα...:down:

Καλημερα!! ζζζζζζ νυσταζω, χμμ δεν εχω συνηθισει το πρωινο ξυπνημα ακομη. Θέλω να κοιμηθώ.....ζζζζζζ :(

Καλέ λες να μην δει ότι ο ενας είναι πορτοκαλί και η αλλη γκριζα????:blink::blink::blink::blink:
Αν τα δει και τα δυο μαζι, ναι θα δει τη διαφορα. Αν το δει μονο το ενα, και μετα απο μηνες το αλλο, βαζω και στοιχημα οτι δεν θα το προσεξει!! :lol::lol:

Καλημέρα και πάλι!είμαι πίσω στην ηλιολουστη Ελλάδα!πως τα πάτε?Αντα θα ειμαι φύγω αυριο για σπίτι να πάω να δω και λίγο την κόρη μου...σήμερα θα είμαι Κηφισια μέχρι τις 5 δεν ξέρω αν προλαβαίνετε να ρθείτε να τα πούμε λίγο:hmm:μπορω να περιμενω λίγο...συννενοηθείτε με την Γιούλη.Βασίλη η φωτο της υπογραφης πολύ ωραία....κουκλί ο μικρος...:)ο Μικρος Ιων έχει βγει λίγο τερατάκι και σκέφτομαι τι θα κάνω:hmm:αυτα τα choc ειναι λίγο προβληματικα, το λεγα εγω, αλλα 2 κυριες με λεγαν περιεργη...χμμμ ποιος αραγε:hmm:

Καλημερα Βασια μου!!!!!!!!!

Χμμ μέχρι τις 5?? πολυ χλωμο το βλεπω, εχω αρκετη δουλεια στο γραφειο, βλεπεις ειναι η πρωτη εβδομαδα μετα τις διακοπες....Καλά θα ξαναερθεις Αθηνα..πως τα περασες στο εξωτερικο? ποσες μερες ελειπες?

κι εμενα μου λειπετε, δεν εχω ακομα σύνδεση, περιμενω νέα απο μια φιλενάδα αλλα δεν μου ΄λέει:Pκαλα πήγα στο συνεδριο, μίλησα στα Αγγλικα και είχα αρκετο αγχος αλλα τελικα ήταν απο τις καλύτερες ομιλίες μου, ουφ πάει κι αυτο...Αντα είχες γεννεθλιακια ε?θα σε παρω το απογευμα εκτος δουλειας να σου ευχηθω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back