Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Τι κανει η Αθηνα? εμαθα οτι εχει οιστρο? θα εχει σηκωσει τη γειτονια στο ποδι !!!!!![]()
μπα ψιλα πραγματα..χθες την αφησε και ο μπαμπας της στη μαμα του γιατι κατεβηκε Αθηνα και εκλαιγε 1 ωρα το καημενο,παλι δεν εφαγε τιποτα
οπως καταλαβαινεις ειναι πολυ επειγον να της βρω παρεουλα για να μενει σπιτι...α τα νεα ειναι απο το νεο σπιτι οτι μας φερνει μεσα πολλα ζουζουνια, 2 σαμιαμιδια και 2 ιπταμενες κατσαριδες μπλιαχχχχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αυτα ειναι τα βαρια??κουρτινες ακομα οχι, ειμαστε ακομα σε βασικα μερεμετια, και ακομα δεν εχουμε ασανσερ!!!αντε κουβαλα τωρα βαλιτσες, γατα, λεκανη αμμου και ολα τα σιμπραγκαλα.....![]()
τα αλλα ειναι το θεμα.....και μενεις και στον τεταρτο. Θα κανετε ενα τελειο σωμα, ολο πανω κατω στις σκαλες...αντε τωρα να θες να πας σουπερ μαρκετ και να σκεφτεσαι τι εχεις να κουβαλησειςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ειναι λιγο ξινισμενο....αλλα εβλεπα και φωτο παλιες της Αθηνας και δεν μου αρεσαν, γενικα μπορει μια φωτο να αλλαξει πολυ το γατι οποτε λεω να περιμενω και να επιμεινω λιγο ακομαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Αυτα ειναι τα βαρια??τα αλλα ειναι το θεμα.....και μενεις και στον τεταρτο. Θα κανετε ενα τελειο σωμα, ολο πανω κατω στις σκαλες...αντε τωρα να θες να πας σουπερ μαρκετ και να σκεφτεσαι τι εχεις να κουβαλησεις
Ποτε θα σας το βαλουν?
απο μερα σε μερα λενε.....
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Φοβαμαι οτι θα κλαινε παρεουλα!!!!!! Εσας θελει κοντα της πιο πολυ.....μπα ψιλα πραγματα..χθες την αφησε και ο μπαμπας της στη μαμα του γιατι κατεβηκε Αθηνα και εκλαιγε 1 ωρα το καημενο,παλι δεν εφαγε τιποταοπως καταλαβαινεις ειναι πολυ επειγον να της βρω παρεουλα για να μενει σπιτι...α τα νεα ειναι απο το νεο σπιτι οτι μας φερνει μεσα πολλα ζουζουνια, 2 σαμιαμιδια και 2 ιπταμενες κατσαριδες μπλιαχχχχχχ
προβλημα να ειναι κυνηγος το κατοικιδιο....ουααααα

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
πλακα κανω
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Οτι ειναι λιγο satan, ειναι!! μονο μια σου εστειλαν? μπορει να τον αδικει η φωτογραφια....αποκλειεται να εχει παντα αυτο το υφοςνεα φωτο του Ιων!Little Satan το λεω εγω....![]()
ειναι λιγο ξινισμενο....αλλα εβλεπα και φωτο παλιες της Αθηνας και δεν μου αρεσαν, γενικα μπορει μια φωτο να αλλαξει πολυ το γατι οποτε λεω να περιμενω και να επιμεινω λιγο ακομα

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Φοβαμαι οτι θα κλαινε παρεουλα!!!!!! Εσας θελει οντα της πιο πολυ.....![]()
α μην μου λες τετοια!!!!λεμε να παρουμε και αλλο να ξελασκαρουμε λιγο...

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Εδω φαινεται σαν να ψιλονυσταζει....μηπως δεν εχει ορεξη για φωτογραφιες? δεν του αρεσουν οι στημενες φωτογραφιες....μπορει αυτες in action να ειναι καλυτερες.και αλλη μια!αν το παιδι σας δεν τρωει μπορειτε να δειχνετε τη συγκεκριμενη φωτο!αυτο θα κανω και με τηνΑθηνα, αν νιαουριζει θα της πεταω τον Ιων![]()
πλακα κανω

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Οτι ειναι λιγο satan, ειναι!! μονο μια σου εστειλαν? μπορει να τον αδικει η φωτογραφια....αποκλειεται να εχει παντα αυτο το υφος![]()
ωχ το βλεπετε κι εσεις ε?και αν μεγαλωσει μηπως γινει big satan λεω εγω?
τι να κανω να παρω το ρισκο?
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Εδω φαινεται σαν να ψιλονυσταζει....μηπως δεν εχει ορεξη για φωτογραφιες? δεν του αρεσουν οι στημενες φωτογραφιες....μπορει αυτες in action να ειναι καλυτερες.![]()
οχι αλλο action !εχουμε την αλλη που τρεχει σαν χαζο!
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Επιμενω οτι ειναι καπως καλομαθημενη η Αθηνα.....και σε εχει μαθει, και σε τουμπαρει με το ενα ή τον αλλον τροπο...Γιατι εμενα, δεν με εχουν σηκω σηκω, κατσε κατσε?????α μην μου λες τετοια!!!!λεμε να παρουμε και αλλο να ξελασκαρουμε λιγο...![]()
Μην ακουσω μιαου το πρωι,αμεσως πεταγομαι απο το κρεβατι...ή αν θελουν προσοχη, πανε σε καποιο δωματιο και πετανε διαφορα αντικειμενα απο το γραφειο ..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Οκ!! φιλακιααααασε αφηνω εχω λιγο τρεξιμο σε κατι χαζοδουλειες τα λεμε το απογευμα!μουτσ μουτσ...![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τα σχολεία ξεκίνησαν!!! Καλή αρχή σε όλα τα παιδιά!!
Είχε άγχος ο μικρούλης μου...αλλά μετά καλύτερα γιατί βρήκε κάτι παλιούς φίλους απ'το νηπιαγωγείο...

Η δεύτερη γλώσσα που διάλεξε είναι Ιταλικά!!
Πολύ χάρηκα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool