Birman-maniacs

To βιρμανάκι στο Avatar δεν είναι δικό μου!Εγώ δεν έχω γάτα:(!Το κατέβασα από το www.birman.gr.:lol:Πάντως έχετε δίκιο,είναι κουκλάκι.:happy:

Υ.Γ. Διαβάστε αν θέλετε αυτό που έγραψα λίγο πιο πάνω για το YOU TUBE. :hello:
Κατάλαβα από που το πήρες κι ότι εσύ ακόμα δεν έχεις;):lol:σου εύχομαι σύντομα να αποκτήσεις...αλήθεια δεν εχω ιδέα για το πως αντιμετωπίζουν οι γάτες τα κουνελάκια...

Γεια σου Κωστή... πάω να ξαπλώσω... νυστάζω πολύ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας και απο μενα!!!!!!
επανηλθα!!!!!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατάλαβα από που το πήρες κι ότι εσύ ακόμα δεν έχεις;):lol:σου εύχομαι σύντομα να αποκτήσεις...αλήθεια δεν εχω ιδέα για το πως αντιμετωπίζουν οι γάτες τα κουνελάκια...

Γεια σου Κωστή... πάω να ξαπλώσω... νυστάζω πολύ...

Ο Έλβις έχει έρθει σε επαφή με γατες όταν τον πήρα μαζί μου στις διακοπές:cool:.Θα έλεγα πως τους φαίνεται παράξενος και τον φοβούνται!Είχε πολύ πλάκα να τα παρακολουθείς.:lol:Ο Έλβις φοβόταν τις γάτες και οι γάτες τον Έλβις.Τα γατάκια ήταν πολύ περίεργα και πήγαιναν πολύ κοντά του, να τον περιεργαστούν.Εκείνος...όπου φύγει-φείγει!:lol:
Το κουνελάκι στην εικόνα χρήστη στο προφίλ μου είναι ο Έλβις μωρό!:baby: Πώς σας φαίνεται;(κάντε κλικ στο bunny)

Ο Έλβις έχει έρθει σε επαφή με γατες όταν τον πήρα μαζί μου στις διακοπές:cool:.Θα έλεγα πως τους φαίνεται παράξενος και τον φοβούνται!Είχε πολύ πλάκα να τα παρακολουθείς.:lol:Ο Έλβις φοβόταν τις γάτες και οι γάτες τον Έλβις.Τα γατάκια ήταν πολύ περίεργα και πήγαιναν πολύ κοντά του, να τον περιεργαστούν.Εκείνος...όπου φύγει-φείγει!:lol:
Το κουνελάκι στην εικόνα χρήστη στο προφίλ μου είναι ο Έλβις μωρό!:baby: Πώς σας φαίνεται;(κάντε κλικ στο bunny)
Aχου το μωρέ είναι γλύκα!!!

Aχου το μωρέ είναι γλύκα!!!

Χαίρομαι που σας άρεσε!:)
Θέλω να ρωτήσω κάτι:
Μου λένε συνέχεια να μην πάρω γάτα και ένας από αυτούς τους λόγους είναι ότι είναι οι ''κύριοι ξενιστές του τοξοπλάσματος''.Μου λένε πως αν είσαι κορίτσι και έχεις γάτα μετά δεν μπορείς να κάνεις παιδιά. Όμως εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ οι γάτες...Υσχύει αυτό;Έχω μπερδευτεί...:confused:

Γεια!:hello:
Με λένε Χριστίνα είμαι 12 χρονών.Είμαι νέο μέλος(Σήμερα γράφτηκα) και μου αρέσου πολύ οι γατες Βιρμανίας:up:.Ελπίζω να αποκτήσω ένα γατάκι κάποια στιγμή.Έχω ένα κουνελάκι τον Έλβις τον οποίο λατρεύω:inlove: .
Κατά τη γνώμη μου τα καλύτερα κατοικίδια είναι:σκύλος, γάτα ,κουνέλι.
Κάτι που μου αρέσει στις γάτες είναι η τραχειά σαν γυαλόχαρτο γλώσσα τους:P.Μα περισσότερο μου αρέσουν τα μικρά γατάκια:baby:.Είναι γλύκα ,τρελαίνομαι!!!

Τα λέμε!!!:hello: :happy:
γεια τι κανεις :D;Ειμαι ο Χρηστος ο γιος της Γιουλης και ειμαι και εγω δωδεκα χρονων:up:Αναρωτιεμαι:hmm:για το ψευδονυμο σου

Κι εγώ λέω να φτιάξουμε τους Birmaniacs junior...:hmm:

γεια τι κανεις :D;Ειμαι ο Χρηστος ο γιος της Γιουλης και ειμαι και εγω δωδεκα χρονων:up:Αναρωτιεμαι:hmm:για το ψευδονυμο σου

Έχω ένα κουνελάκι τον Έλβις.Στα Αγγλικά bunny.:lol:
Στο προφίλ σου γράφεις οτι είσαι 11...Τελικά πόσο χρωνών είσαι;:confused:

βρε Χρηστο γιατι αλλαξες το ψευδονυμο σου?Το Οβελιξ ειχε αλλη αρχοντια!!!!:)

Χαίρομαι που σας άρεσε!:)
Θέλω να ρωτήσω κάτι:
Μου λένε συνέχεια να μην πάρω γάτα και ένας από αυτούς τους λόγους είναι ότι είναι οι ''κύριοι ξενιστές του τοξοπλάσματος''.Μου λένε πως αν είσαι κορίτσι και έχεις γάτα μετά δεν μπορείς να κάνεις παιδιά. Όμως εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ οι γάτες...Υσχύει αυτό;Έχω μπερδευτεί...:confused:
τοξοπλασμα μπορει να παθεις και αν φας μια σαλατα η οποια δεν εχει πλυθει καλα προηγουμενως,σε μια ταβερνα ας πουμε.Μαλιστα οι κτηνιατροι λενε οτι αυτο ειναι πολυ πιο πιθανο απο το να το κολλησεις απο γατα.
Αν εχεις γατα και εφαρμοζεις τους κανονες υγιεινης,δηλαδη να πλενεις τα χερια σου καθε φορα που θελεις να φας δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Το τοξαπλασμα μεταφερεται απο τα απορριμματα της γατας σε εμας.Αν λοιπον πλενουμε τα χερια μας δεν υπαρχει τετοιος κινδυνος..
Αλλα ακομη και στην περιπτωση που συμβει να μολυνθεις με τοξοπλασμα,υπαρχει θεραπεια,φυσικα και δεν μεινεις στειρα..:)

οι καινουριες φωτο του Ερωτα μου...ειναι κουκλος!!!

Συνημμένα

• 14-9-09.jpg
    14-9-09.jpg
    129,7 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 14-9-09 (2).jpg
    14-9-09 (2).jpg
    154,4 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 14-9-09 (3).jpg
    14-9-09 (3).jpg
    81,3 KB · Εμφανίσεις: 26
Σημερα κλεινουμε και τους 4 μηνες...

Έχω ένα κουνελάκι τον Έλβις.Στα Αγγλικά bunny.:lol:
Στο προφίλ σου γράφεις οτι είσαι 11...Τελικά πόσο χρωνών είσαι;:confused:
Η μαμα μου το εκανε επειδη το δεκεμβριο γινομαι 12:up:

Ειχα και εγω ενα κουνελι :DΤον Λορι αλλα δυστηχος πεθανε:(

βρε Χρηστο γιατι αλλαξες το ψευδονυμο σου?Το Οβελιξ ειχε αλλη αρχοντια!!!!:)
Επειδη πριν κανα μηνα το μπλοκαρα:cool:Τορα δεν με εβαζε!

Γεια σου Χρηστο!
Ειμαι η μαμα του Σειριου.Σ'ευχαριστω πολυ που βοηθησες στη μεταφορά του.Μ'αρεσουν κι εμενα τα μπλε γατακια,και θα ηθελα καποτε να αποκτησω μια μπλε βρετανικη...

Γεια σου Χρηστο!
Ειμαι η μαμα του Σειριου.Σ'ευχαριστω πολυ που βοηθησες στη μεταφορά του.Μ'αρεσουν κι εμενα τα μπλε γατακια,και θα ηθελα καποτε να αποκτησω μια μπλε βρετανικη...
Γεια σας κυρία Δωρα. Μου αρεσε πολύ ο σείριος σας. πολυ καλος γατουληςνα τον χαίρεστε:up::)

Πολυ ωραιος ο γατουλης σας:up:Ποσο μηνων ειναι;
αν με ρωτας για το βιρμανακι ,
ειναι τεσσαρων,σημερα τους κλεισαμε:)
και να μου μιλας στον ενικο,ασε την μαμα να λεει...;):P

οι καινουριες φωτο του Ερωτα μου...ειναι κουκλος!!!
μαρί Δανάηηηηηηη τι παιδί είν'αυτό???παει...ερωτεύτηκα....τον θελωωωωω...πω πω και να φανταστείς ότι θα τον δω κιόλας...:P:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back