ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.321 12-09-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ ετσι να σε ακουω...χαρουμενη. Και που θα γινει η συναντηση? σε καποιο εστιατοριο ? ή καπου αλλου? Θα σε συνοδευσει ο καλος σου? Click για ανάπτυξη... Στο bar eleven στο Μαρούσι για ποτάκι... χωρίς συνοδούς για να θυμηθούμε τα παλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.322 12-09-08 13:24 Σνφμύωα με μαι έυρενα σοτ Πμανιπσητετο τυο Κμτρπιαιζ, δνε πεαιζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμετενα τα γταμαμρά μσέα σε μαί λξηέ, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενιαί σητ στωσή θσέη. Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς κια να μροπετίε να τςι δαβαιάεστε χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δνε δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ αλλά τνη λξηέ σνα σνύλοο. Ατίπτσυεο ? Δεν πάω καλά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Αντα έγραψε: #24.323 12-09-08 13:37 Α ναι το ηξερα......πολλες φορες σε αυτο οφειλεται και ο αναγραμματισμος που κανουμε οταν γραφουμε στον υπολογιστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:38 Η Αντα έγραψε: #24.324 12-09-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αντα έχω να σου πω και κατι περίεργο-ευχαριστο...Μετα τη δουλειά πήγα δίπλα στον φίλο μου τον βιβλιοπώλη..Και μου είπε ότι όταν του είχα ζητήσει ένα βιβλίο ισπανικών πέρυσι είχε φέρει για αρχαριους επειδη είχςε μπερδευτεί..Ε και δεν είχε καπου να το δώσει πίσω δεν έλεγε και με ρώτησε αν το θέλω..ΚΑι συνεπώς έχουμε και βιβλίο γραμματικής τώρα!!!Μου το χάρισε!!!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο Κατερινα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Αντα έγραψε: #24.325 12-09-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο bar eleven στο Μαρούσι για ποτάκι... χωρίς συνοδούς για να θυμηθούμε τα παλιά! Click για ανάπτυξη... Θα περασετε τελεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:02 Η katerina10: #24.326 12-09-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο bar eleven στο Μαρούσι για ποτάκι... χωρίς συνοδούς για να θυμηθούμε τα παλιά! Click για ανάπτυξη... Αχ είναι τέλεια τα reunion!!!!Εγώ δεν κατάφερα να πάω ούτε στου ενός σχολείου μου ούτε στου άλλου..Δεν κράτησα καμια επαφή..Και τους βρήκα ΟΛΟΥΣ στο facebookενα μήνα μετα τη συνάντηση τους...Τέσπα, μπορεί να παω φέτος αλλά πραγματικά έχω μεγάλη φοβία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:03 Η katerina10: #24.327 12-09-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σνφμύωα με μαι έυρενα σοτ Πμανιπσητετο τυο Κμτρπιαιζ, δνε πεαιζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμετενα τα γταμαμρά μσέα σε μαί λξηέ, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενιαί σητ στωσή θσέη. Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς κια να μροπετίε να τςι δαβαιάεστε χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δνε δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ αλλά τνη λξηέ σνα σνύλοο. Ατίπτσυεο ? Δεν πάω καλά σήμερα Click για ανάπτυξη... Μια χαρά χαουμενάκι μας είσαι..!!!!Πλάκα έχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:04 Η katerina10: #24.328 12-09-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπραβο Κατερινα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και στον ΑΞΙΟ βιβλιοπώλη μας(ουσιαστικά βιβλιοδέτης είναι απλά πουλάει και βιβλία!)Σε περιμένουμε εγώ και το βιβλίο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.329 12-09-08 15:12 θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #24.330 12-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μπράβο και στον ΑΞΙΟ βιβλιοπώλη μας(ουσιαστικά βιβλιοδέτης είναι απλά πουλάει και βιβλία!)Σε περιμένουμε εγώ και το βιβλίο...!!! Click για ανάπτυξη... Που με περιμενετε?? χι χι Εχεις παει ολα τα πραγματα στο νεο σου διαμερισμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #24.331 12-09-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... ΕΔΩ ΕΔΩ ελα σε μενα!!! να σου δωσω μια μεγαλη φονικη αγκαλιτσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.332 12-09-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΕΔΩ ΕΔΩ ελα σε μενα!!! να σου δωσω μια μεγαλη φονικη αγκαλιτσα!!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί φονική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:19 Η Αντα έγραψε: #24.333 12-09-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί φονική? Click για ανάπτυξη... Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:58 Η katerina10: #24.334 12-09-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... αγκαλιτσα στην αδερφούλα μου !!!!!!!!ΑΜΕΣΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Η katerina10: #24.335 12-09-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που με περιμενετε?? χι χι Εχεις παει ολα τα πραγματα στο νεο σου διαμερισμα? Click για ανάπτυξη... Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #24.336 12-09-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Click για ανάπτυξη... Εμενα αυτή η αγκαλίτσα δεν μου πολυαρέσει γιατί πονάειειειειειειειε!!!Μια αγκαλια απλή θέλω κι εγώ ...Δεν νιώθω πολύ καλά πνίγηκα κα ιπριν και έβηχα πόση ώρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #24.337 12-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η katerina10: #24.338 12-09-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Click για ανάπτυξη... Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #24.339 12-09-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Click για ανάπτυξη... Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η katerina10: #24.340 12-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις άδικο..Είμαι όμως λίγο άυπνη και η διαθεση μου δεν είναι στα καλύτερα της και γενικά δεν είμαι πολύ καλά..Το βράδυ πρέπει να παω και σε μια κοπέλα που θα πάει ρόδο να δω αν θα χωράει η γατοπολυκατοικία της Νίας να την πάει αύριο με το αυτοκίνητο..Φοβερή η κοπέλα..Δεν την γνωρίζω στο τηλ μιλήσαμε είναι κόρη μιας συναδελφου της αδερφής μου και πρέπει να είνια και γαμώ τα άτομα!!!Τέσπα..ΠΟΛΥ τρέξιμο..ΚΑι σκεφτόμουν ότι ίσως είναι καλύτερα τα γατάκια μου να τα αφήσω στο δωματιο το παλιό μου και να πάω κυριακή να τα μεταφέρω ώστε να μείνουν πιο λίγη ώρα μόνα τους σε άγνωστο περιβαλλον....Τι γνώμη έχετε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1215 1216 1217 1218 1219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ ετσι να σε ακουω...χαρουμενη. Και που θα γινει η συναντηση? σε καποιο εστιατοριο ? ή καπου αλλου? Θα σε συνοδευσει ο καλος σου? Click για ανάπτυξη... Στο bar eleven στο Μαρούσι για ποτάκι... χωρίς συνοδούς για να θυμηθούμε τα παλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.322 12-09-08 13:24 Σνφμύωα με μαι έυρενα σοτ Πμανιπσητετο τυο Κμτρπιαιζ, δνε πεαιζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμετενα τα γταμαμρά μσέα σε μαί λξηέ, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενιαί σητ στωσή θσέη. Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς κια να μροπετίε να τςι δαβαιάεστε χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δνε δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ αλλά τνη λξηέ σνα σνύλοο. Ατίπτσυεο ? Δεν πάω καλά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Αντα έγραψε: #24.323 12-09-08 13:37 Α ναι το ηξερα......πολλες φορες σε αυτο οφειλεται και ο αναγραμματισμος που κανουμε οταν γραφουμε στον υπολογιστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:38 Η Αντα έγραψε: #24.324 12-09-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αντα έχω να σου πω και κατι περίεργο-ευχαριστο...Μετα τη δουλειά πήγα δίπλα στον φίλο μου τον βιβλιοπώλη..Και μου είπε ότι όταν του είχα ζητήσει ένα βιβλίο ισπανικών πέρυσι είχε φέρει για αρχαριους επειδη είχςε μπερδευτεί..Ε και δεν είχε καπου να το δώσει πίσω δεν έλεγε και με ρώτησε αν το θέλω..ΚΑι συνεπώς έχουμε και βιβλίο γραμματικής τώρα!!!Μου το χάρισε!!!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο Κατερινα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Αντα έγραψε: #24.325 12-09-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο bar eleven στο Μαρούσι για ποτάκι... χωρίς συνοδούς για να θυμηθούμε τα παλιά! Click για ανάπτυξη... Θα περασετε τελεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:02 Η katerina10: #24.326 12-09-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο bar eleven στο Μαρούσι για ποτάκι... χωρίς συνοδούς για να θυμηθούμε τα παλιά! Click για ανάπτυξη... Αχ είναι τέλεια τα reunion!!!!Εγώ δεν κατάφερα να πάω ούτε στου ενός σχολείου μου ούτε στου άλλου..Δεν κράτησα καμια επαφή..Και τους βρήκα ΟΛΟΥΣ στο facebookενα μήνα μετα τη συνάντηση τους...Τέσπα, μπορεί να παω φέτος αλλά πραγματικά έχω μεγάλη φοβία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:03 Η katerina10: #24.327 12-09-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σνφμύωα με μαι έυρενα σοτ Πμανιπσητετο τυο Κμτρπιαιζ, δνε πεαιζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμετενα τα γταμαμρά μσέα σε μαί λξηέ, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενιαί σητ στωσή θσέη. Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς κια να μροπετίε να τςι δαβαιάεστε χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δνε δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ αλλά τνη λξηέ σνα σνύλοο. Ατίπτσυεο ? Δεν πάω καλά σήμερα Click για ανάπτυξη... Μια χαρά χαουμενάκι μας είσαι..!!!!Πλάκα έχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:04 Η katerina10: #24.328 12-09-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπραβο Κατερινα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και στον ΑΞΙΟ βιβλιοπώλη μας(ουσιαστικά βιβλιοδέτης είναι απλά πουλάει και βιβλία!)Σε περιμένουμε εγώ και το βιβλίο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.329 12-09-08 15:12 θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #24.330 12-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μπράβο και στον ΑΞΙΟ βιβλιοπώλη μας(ουσιαστικά βιβλιοδέτης είναι απλά πουλάει και βιβλία!)Σε περιμένουμε εγώ και το βιβλίο...!!! Click για ανάπτυξη... Που με περιμενετε?? χι χι Εχεις παει ολα τα πραγματα στο νεο σου διαμερισμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #24.331 12-09-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... ΕΔΩ ΕΔΩ ελα σε μενα!!! να σου δωσω μια μεγαλη φονικη αγκαλιτσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.332 12-09-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΕΔΩ ΕΔΩ ελα σε μενα!!! να σου δωσω μια μεγαλη φονικη αγκαλιτσα!!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί φονική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:19 Η Αντα έγραψε: #24.333 12-09-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί φονική? Click για ανάπτυξη... Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:58 Η katerina10: #24.334 12-09-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... αγκαλιτσα στην αδερφούλα μου !!!!!!!!ΑΜΕΣΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Η katerina10: #24.335 12-09-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που με περιμενετε?? χι χι Εχεις παει ολα τα πραγματα στο νεο σου διαμερισμα? Click για ανάπτυξη... Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #24.336 12-09-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Click για ανάπτυξη... Εμενα αυτή η αγκαλίτσα δεν μου πολυαρέσει γιατί πονάειειειειειειειε!!!Μια αγκαλια απλή θέλω κι εγώ ...Δεν νιώθω πολύ καλά πνίγηκα κα ιπριν και έβηχα πόση ώρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #24.337 12-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η katerina10: #24.338 12-09-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Click για ανάπτυξη... Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #24.339 12-09-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Click για ανάπτυξη... Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η katerina10: #24.340 12-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις άδικο..Είμαι όμως λίγο άυπνη και η διαθεση μου δεν είναι στα καλύτερα της και γενικά δεν είμαι πολύ καλά..Το βράδυ πρέπει να παω και σε μια κοπέλα που θα πάει ρόδο να δω αν θα χωράει η γατοπολυκατοικία της Νίας να την πάει αύριο με το αυτοκίνητο..Φοβερή η κοπέλα..Δεν την γνωρίζω στο τηλ μιλήσαμε είναι κόρη μιας συναδελφου της αδερφής μου και πρέπει να είνια και γαμώ τα άτομα!!!Τέσπα..ΠΟΛΥ τρέξιμο..ΚΑι σκεφτόμουν ότι ίσως είναι καλύτερα τα γατάκια μου να τα αφήσω στο δωματιο το παλιό μου και να πάω κυριακή να τα μεταφέρω ώστε να μείνουν πιο λίγη ώρα μόνα τους σε άγνωστο περιβαλλον....Τι γνώμη έχετε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1215 1216 1217 1218 1219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σνφμύωα με μαι έυρενα σοτ Πμανιπσητετο τυο Κμτρπιαιζ, δνε πεαιζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμετενα τα γταμαμρά μσέα σε μαί λξηέ, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενιαί σητ στωσή θσέη. Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς κια να μροπετίε να τςι δαβαιάεστε χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δνε δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ αλλά τνη λξηέ σνα σνύλοο. Ατίπτσυεο ? Δεν πάω καλά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Αντα έγραψε: #24.323 12-09-08 13:37 Α ναι το ηξερα......πολλες φορες σε αυτο οφειλεται και ο αναγραμματισμος που κανουμε οταν γραφουμε στον υπολογιστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:38 Η Αντα έγραψε: #24.324 12-09-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αντα έχω να σου πω και κατι περίεργο-ευχαριστο...Μετα τη δουλειά πήγα δίπλα στον φίλο μου τον βιβλιοπώλη..Και μου είπε ότι όταν του είχα ζητήσει ένα βιβλίο ισπανικών πέρυσι είχε φέρει για αρχαριους επειδη είχςε μπερδευτεί..Ε και δεν είχε καπου να το δώσει πίσω δεν έλεγε και με ρώτησε αν το θέλω..ΚΑι συνεπώς έχουμε και βιβλίο γραμματικής τώρα!!!Μου το χάρισε!!!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο Κατερινα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Αντα έγραψε: #24.325 12-09-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο bar eleven στο Μαρούσι για ποτάκι... χωρίς συνοδούς για να θυμηθούμε τα παλιά! Click για ανάπτυξη... Θα περασετε τελεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:02 Η katerina10: #24.326 12-09-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο bar eleven στο Μαρούσι για ποτάκι... χωρίς συνοδούς για να θυμηθούμε τα παλιά! Click για ανάπτυξη... Αχ είναι τέλεια τα reunion!!!!Εγώ δεν κατάφερα να πάω ούτε στου ενός σχολείου μου ούτε στου άλλου..Δεν κράτησα καμια επαφή..Και τους βρήκα ΟΛΟΥΣ στο facebookενα μήνα μετα τη συνάντηση τους...Τέσπα, μπορεί να παω φέτος αλλά πραγματικά έχω μεγάλη φοβία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:03 Η katerina10: #24.327 12-09-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σνφμύωα με μαι έυρενα σοτ Πμανιπσητετο τυο Κμτρπιαιζ, δνε πεαιζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμετενα τα γταμαμρά μσέα σε μαί λξηέ, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενιαί σητ στωσή θσέη. Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς κια να μροπετίε να τςι δαβαιάεστε χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δνε δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ αλλά τνη λξηέ σνα σνύλοο. Ατίπτσυεο ? Δεν πάω καλά σήμερα Click για ανάπτυξη... Μια χαρά χαουμενάκι μας είσαι..!!!!Πλάκα έχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:04 Η katerina10: #24.328 12-09-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπραβο Κατερινα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και στον ΑΞΙΟ βιβλιοπώλη μας(ουσιαστικά βιβλιοδέτης είναι απλά πουλάει και βιβλία!)Σε περιμένουμε εγώ και το βιβλίο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.329 12-09-08 15:12 θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #24.330 12-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μπράβο και στον ΑΞΙΟ βιβλιοπώλη μας(ουσιαστικά βιβλιοδέτης είναι απλά πουλάει και βιβλία!)Σε περιμένουμε εγώ και το βιβλίο...!!! Click για ανάπτυξη... Που με περιμενετε?? χι χι Εχεις παει ολα τα πραγματα στο νεο σου διαμερισμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #24.331 12-09-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... ΕΔΩ ΕΔΩ ελα σε μενα!!! να σου δωσω μια μεγαλη φονικη αγκαλιτσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.332 12-09-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΕΔΩ ΕΔΩ ελα σε μενα!!! να σου δωσω μια μεγαλη φονικη αγκαλιτσα!!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί φονική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:19 Η Αντα έγραψε: #24.333 12-09-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί φονική? Click για ανάπτυξη... Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:58 Η katerina10: #24.334 12-09-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... αγκαλιτσα στην αδερφούλα μου !!!!!!!!ΑΜΕΣΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Η katerina10: #24.335 12-09-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που με περιμενετε?? χι χι Εχεις παει ολα τα πραγματα στο νεο σου διαμερισμα? Click για ανάπτυξη... Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #24.336 12-09-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Click για ανάπτυξη... Εμενα αυτή η αγκαλίτσα δεν μου πολυαρέσει γιατί πονάειειειειειειειε!!!Μια αγκαλια απλή θέλω κι εγώ ...Δεν νιώθω πολύ καλά πνίγηκα κα ιπριν και έβηχα πόση ώρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #24.337 12-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η katerina10: #24.338 12-09-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Click για ανάπτυξη... Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #24.339 12-09-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Click για ανάπτυξη... Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η katerina10: #24.340 12-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις άδικο..Είμαι όμως λίγο άυπνη και η διαθεση μου δεν είναι στα καλύτερα της και γενικά δεν είμαι πολύ καλά..Το βράδυ πρέπει να παω και σε μια κοπέλα που θα πάει ρόδο να δω αν θα χωράει η γατοπολυκατοικία της Νίας να την πάει αύριο με το αυτοκίνητο..Φοβερή η κοπέλα..Δεν την γνωρίζω στο τηλ μιλήσαμε είναι κόρη μιας συναδελφου της αδερφής μου και πρέπει να είνια και γαμώ τα άτομα!!!Τέσπα..ΠΟΛΥ τρέξιμο..ΚΑι σκεφτόμουν ότι ίσως είναι καλύτερα τα γατάκια μου να τα αφήσω στο δωματιο το παλιό μου και να πάω κυριακή να τα μεταφέρω ώστε να μείνουν πιο λίγη ώρα μόνα τους σε άγνωστο περιβαλλον....Τι γνώμη έχετε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1215 1216 1217 1218 1219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α ναι το ηξερα......πολλες φορες σε αυτο οφειλεται και ο αναγραμματισμος που κανουμε οταν γραφουμε στον υπολογιστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:38 Η Αντα έγραψε: #24.324 12-09-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αντα έχω να σου πω και κατι περίεργο-ευχαριστο...Μετα τη δουλειά πήγα δίπλα στον φίλο μου τον βιβλιοπώλη..Και μου είπε ότι όταν του είχα ζητήσει ένα βιβλίο ισπανικών πέρυσι είχε φέρει για αρχαριους επειδη είχςε μπερδευτεί..Ε και δεν είχε καπου να το δώσει πίσω δεν έλεγε και με ρώτησε αν το θέλω..ΚΑι συνεπώς έχουμε και βιβλίο γραμματικής τώρα!!!Μου το χάρισε!!!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο Κατερινα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Αντα έγραψε: #24.325 12-09-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο bar eleven στο Μαρούσι για ποτάκι... χωρίς συνοδούς για να θυμηθούμε τα παλιά! Click για ανάπτυξη... Θα περασετε τελεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:02 Η katerina10: #24.326 12-09-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο bar eleven στο Μαρούσι για ποτάκι... χωρίς συνοδούς για να θυμηθούμε τα παλιά! Click για ανάπτυξη... Αχ είναι τέλεια τα reunion!!!!Εγώ δεν κατάφερα να πάω ούτε στου ενός σχολείου μου ούτε στου άλλου..Δεν κράτησα καμια επαφή..Και τους βρήκα ΟΛΟΥΣ στο facebookενα μήνα μετα τη συνάντηση τους...Τέσπα, μπορεί να παω φέτος αλλά πραγματικά έχω μεγάλη φοβία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:03 Η katerina10: #24.327 12-09-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σνφμύωα με μαι έυρενα σοτ Πμανιπσητετο τυο Κμτρπιαιζ, δνε πεαιζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμετενα τα γταμαμρά μσέα σε μαί λξηέ, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενιαί σητ στωσή θσέη. Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς κια να μροπετίε να τςι δαβαιάεστε χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δνε δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ αλλά τνη λξηέ σνα σνύλοο. Ατίπτσυεο ? Δεν πάω καλά σήμερα Click για ανάπτυξη... Μια χαρά χαουμενάκι μας είσαι..!!!!Πλάκα έχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:04 Η katerina10: #24.328 12-09-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπραβο Κατερινα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και στον ΑΞΙΟ βιβλιοπώλη μας(ουσιαστικά βιβλιοδέτης είναι απλά πουλάει και βιβλία!)Σε περιμένουμε εγώ και το βιβλίο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.329 12-09-08 15:12 θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #24.330 12-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μπράβο και στον ΑΞΙΟ βιβλιοπώλη μας(ουσιαστικά βιβλιοδέτης είναι απλά πουλάει και βιβλία!)Σε περιμένουμε εγώ και το βιβλίο...!!! Click για ανάπτυξη... Που με περιμενετε?? χι χι Εχεις παει ολα τα πραγματα στο νεο σου διαμερισμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #24.331 12-09-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... ΕΔΩ ΕΔΩ ελα σε μενα!!! να σου δωσω μια μεγαλη φονικη αγκαλιτσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.332 12-09-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΕΔΩ ΕΔΩ ελα σε μενα!!! να σου δωσω μια μεγαλη φονικη αγκαλιτσα!!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί φονική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:19 Η Αντα έγραψε: #24.333 12-09-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί φονική? Click για ανάπτυξη... Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:58 Η katerina10: #24.334 12-09-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... αγκαλιτσα στην αδερφούλα μου !!!!!!!!ΑΜΕΣΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Η katerina10: #24.335 12-09-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που με περιμενετε?? χι χι Εχεις παει ολα τα πραγματα στο νεο σου διαμερισμα? Click για ανάπτυξη... Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #24.336 12-09-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Click για ανάπτυξη... Εμενα αυτή η αγκαλίτσα δεν μου πολυαρέσει γιατί πονάειειειειειειειε!!!Μια αγκαλια απλή θέλω κι εγώ ...Δεν νιώθω πολύ καλά πνίγηκα κα ιπριν και έβηχα πόση ώρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #24.337 12-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η katerina10: #24.338 12-09-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Click για ανάπτυξη... Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #24.339 12-09-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Click για ανάπτυξη... Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η katerina10: #24.340 12-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις άδικο..Είμαι όμως λίγο άυπνη και η διαθεση μου δεν είναι στα καλύτερα της και γενικά δεν είμαι πολύ καλά..Το βράδυ πρέπει να παω και σε μια κοπέλα που θα πάει ρόδο να δω αν θα χωράει η γατοπολυκατοικία της Νίας να την πάει αύριο με το αυτοκίνητο..Φοβερή η κοπέλα..Δεν την γνωρίζω στο τηλ μιλήσαμε είναι κόρη μιας συναδελφου της αδερφής μου και πρέπει να είνια και γαμώ τα άτομα!!!Τέσπα..ΠΟΛΥ τρέξιμο..ΚΑι σκεφτόμουν ότι ίσως είναι καλύτερα τα γατάκια μου να τα αφήσω στο δωματιο το παλιό μου και να πάω κυριακή να τα μεταφέρω ώστε να μείνουν πιο λίγη ώρα μόνα τους σε άγνωστο περιβαλλον....Τι γνώμη έχετε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1215 1216 1217 1218 1219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αντα έχω να σου πω και κατι περίεργο-ευχαριστο...Μετα τη δουλειά πήγα δίπλα στον φίλο μου τον βιβλιοπώλη..Και μου είπε ότι όταν του είχα ζητήσει ένα βιβλίο ισπανικών πέρυσι είχε φέρει για αρχαριους επειδη είχςε μπερδευτεί..Ε και δεν είχε καπου να το δώσει πίσω δεν έλεγε και με ρώτησε αν το θέλω..ΚΑι συνεπώς έχουμε και βιβλίο γραμματικής τώρα!!!Μου το χάρισε!!!! Click για ανάπτυξη... Μπραβο Κατερινα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Αντα έγραψε: #24.325 12-09-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο bar eleven στο Μαρούσι για ποτάκι... χωρίς συνοδούς για να θυμηθούμε τα παλιά! Click για ανάπτυξη... Θα περασετε τελεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:02 Η katerina10: #24.326 12-09-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο bar eleven στο Μαρούσι για ποτάκι... χωρίς συνοδούς για να θυμηθούμε τα παλιά! Click για ανάπτυξη... Αχ είναι τέλεια τα reunion!!!!Εγώ δεν κατάφερα να πάω ούτε στου ενός σχολείου μου ούτε στου άλλου..Δεν κράτησα καμια επαφή..Και τους βρήκα ΟΛΟΥΣ στο facebookενα μήνα μετα τη συνάντηση τους...Τέσπα, μπορεί να παω φέτος αλλά πραγματικά έχω μεγάλη φοβία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:03 Η katerina10: #24.327 12-09-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σνφμύωα με μαι έυρενα σοτ Πμανιπσητετο τυο Κμτρπιαιζ, δνε πεαιζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμετενα τα γταμαμρά μσέα σε μαί λξηέ, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενιαί σητ στωσή θσέη. Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς κια να μροπετίε να τςι δαβαιάεστε χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δνε δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ αλλά τνη λξηέ σνα σνύλοο. Ατίπτσυεο ? Δεν πάω καλά σήμερα Click για ανάπτυξη... Μια χαρά χαουμενάκι μας είσαι..!!!!Πλάκα έχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:04 Η katerina10: #24.328 12-09-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπραβο Κατερινα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και στον ΑΞΙΟ βιβλιοπώλη μας(ουσιαστικά βιβλιοδέτης είναι απλά πουλάει και βιβλία!)Σε περιμένουμε εγώ και το βιβλίο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.329 12-09-08 15:12 θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #24.330 12-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μπράβο και στον ΑΞΙΟ βιβλιοπώλη μας(ουσιαστικά βιβλιοδέτης είναι απλά πουλάει και βιβλία!)Σε περιμένουμε εγώ και το βιβλίο...!!! Click για ανάπτυξη... Που με περιμενετε?? χι χι Εχεις παει ολα τα πραγματα στο νεο σου διαμερισμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #24.331 12-09-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... ΕΔΩ ΕΔΩ ελα σε μενα!!! να σου δωσω μια μεγαλη φονικη αγκαλιτσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.332 12-09-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΕΔΩ ΕΔΩ ελα σε μενα!!! να σου δωσω μια μεγαλη φονικη αγκαλιτσα!!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί φονική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:19 Η Αντα έγραψε: #24.333 12-09-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί φονική? Click για ανάπτυξη... Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:58 Η katerina10: #24.334 12-09-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... αγκαλιτσα στην αδερφούλα μου !!!!!!!!ΑΜΕΣΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Η katerina10: #24.335 12-09-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που με περιμενετε?? χι χι Εχεις παει ολα τα πραγματα στο νεο σου διαμερισμα? Click για ανάπτυξη... Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #24.336 12-09-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Click για ανάπτυξη... Εμενα αυτή η αγκαλίτσα δεν μου πολυαρέσει γιατί πονάειειειειειειειε!!!Μια αγκαλια απλή θέλω κι εγώ ...Δεν νιώθω πολύ καλά πνίγηκα κα ιπριν και έβηχα πόση ώρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #24.337 12-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η katerina10: #24.338 12-09-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Click για ανάπτυξη... Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #24.339 12-09-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Click για ανάπτυξη... Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η katerina10: #24.340 12-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις άδικο..Είμαι όμως λίγο άυπνη και η διαθεση μου δεν είναι στα καλύτερα της και γενικά δεν είμαι πολύ καλά..Το βράδυ πρέπει να παω και σε μια κοπέλα που θα πάει ρόδο να δω αν θα χωράει η γατοπολυκατοικία της Νίας να την πάει αύριο με το αυτοκίνητο..Φοβερή η κοπέλα..Δεν την γνωρίζω στο τηλ μιλήσαμε είναι κόρη μιας συναδελφου της αδερφής μου και πρέπει να είνια και γαμώ τα άτομα!!!Τέσπα..ΠΟΛΥ τρέξιμο..ΚΑι σκεφτόμουν ότι ίσως είναι καλύτερα τα γατάκια μου να τα αφήσω στο δωματιο το παλιό μου και να πάω κυριακή να τα μεταφέρω ώστε να μείνουν πιο λίγη ώρα μόνα τους σε άγνωστο περιβαλλον....Τι γνώμη έχετε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1215 1216 1217 1218 1219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο bar eleven στο Μαρούσι για ποτάκι... χωρίς συνοδούς για να θυμηθούμε τα παλιά! Click για ανάπτυξη... Θα περασετε τελεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:02 Η katerina10: #24.326 12-09-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο bar eleven στο Μαρούσι για ποτάκι... χωρίς συνοδούς για να θυμηθούμε τα παλιά! Click για ανάπτυξη... Αχ είναι τέλεια τα reunion!!!!Εγώ δεν κατάφερα να πάω ούτε στου ενός σχολείου μου ούτε στου άλλου..Δεν κράτησα καμια επαφή..Και τους βρήκα ΟΛΟΥΣ στο facebookενα μήνα μετα τη συνάντηση τους...Τέσπα, μπορεί να παω φέτος αλλά πραγματικά έχω μεγάλη φοβία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:03 Η katerina10: #24.327 12-09-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σνφμύωα με μαι έυρενα σοτ Πμανιπσητετο τυο Κμτρπιαιζ, δνε πεαιζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμετενα τα γταμαμρά μσέα σε μαί λξηέ, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενιαί σητ στωσή θσέη. Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς κια να μροπετίε να τςι δαβαιάεστε χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δνε δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ αλλά τνη λξηέ σνα σνύλοο. Ατίπτσυεο ? Δεν πάω καλά σήμερα Click για ανάπτυξη... Μια χαρά χαουμενάκι μας είσαι..!!!!Πλάκα έχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:04 Η katerina10: #24.328 12-09-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπραβο Κατερινα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και στον ΑΞΙΟ βιβλιοπώλη μας(ουσιαστικά βιβλιοδέτης είναι απλά πουλάει και βιβλία!)Σε περιμένουμε εγώ και το βιβλίο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.329 12-09-08 15:12 θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #24.330 12-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μπράβο και στον ΑΞΙΟ βιβλιοπώλη μας(ουσιαστικά βιβλιοδέτης είναι απλά πουλάει και βιβλία!)Σε περιμένουμε εγώ και το βιβλίο...!!! Click για ανάπτυξη... Που με περιμενετε?? χι χι Εχεις παει ολα τα πραγματα στο νεο σου διαμερισμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #24.331 12-09-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... ΕΔΩ ΕΔΩ ελα σε μενα!!! να σου δωσω μια μεγαλη φονικη αγκαλιτσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.332 12-09-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΕΔΩ ΕΔΩ ελα σε μενα!!! να σου δωσω μια μεγαλη φονικη αγκαλιτσα!!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί φονική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:19 Η Αντα έγραψε: #24.333 12-09-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί φονική? Click για ανάπτυξη... Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:58 Η katerina10: #24.334 12-09-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... αγκαλιτσα στην αδερφούλα μου !!!!!!!!ΑΜΕΣΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Η katerina10: #24.335 12-09-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που με περιμενετε?? χι χι Εχεις παει ολα τα πραγματα στο νεο σου διαμερισμα? Click για ανάπτυξη... Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #24.336 12-09-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Click για ανάπτυξη... Εμενα αυτή η αγκαλίτσα δεν μου πολυαρέσει γιατί πονάειειειειειειειε!!!Μια αγκαλια απλή θέλω κι εγώ ...Δεν νιώθω πολύ καλά πνίγηκα κα ιπριν και έβηχα πόση ώρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #24.337 12-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η katerina10: #24.338 12-09-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Click για ανάπτυξη... Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #24.339 12-09-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Click για ανάπτυξη... Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η katerina10: #24.340 12-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις άδικο..Είμαι όμως λίγο άυπνη και η διαθεση μου δεν είναι στα καλύτερα της και γενικά δεν είμαι πολύ καλά..Το βράδυ πρέπει να παω και σε μια κοπέλα που θα πάει ρόδο να δω αν θα χωράει η γατοπολυκατοικία της Νίας να την πάει αύριο με το αυτοκίνητο..Φοβερή η κοπέλα..Δεν την γνωρίζω στο τηλ μιλήσαμε είναι κόρη μιας συναδελφου της αδερφής μου και πρέπει να είνια και γαμώ τα άτομα!!!Τέσπα..ΠΟΛΥ τρέξιμο..ΚΑι σκεφτόμουν ότι ίσως είναι καλύτερα τα γατάκια μου να τα αφήσω στο δωματιο το παλιό μου και να πάω κυριακή να τα μεταφέρω ώστε να μείνουν πιο λίγη ώρα μόνα τους σε άγνωστο περιβαλλον....Τι γνώμη έχετε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1215 1216 1217 1218 1219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο bar eleven στο Μαρούσι για ποτάκι... χωρίς συνοδούς για να θυμηθούμε τα παλιά! Click για ανάπτυξη... Αχ είναι τέλεια τα reunion!!!!Εγώ δεν κατάφερα να πάω ούτε στου ενός σχολείου μου ούτε στου άλλου..Δεν κράτησα καμια επαφή..Και τους βρήκα ΟΛΟΥΣ στο facebookενα μήνα μετα τη συνάντηση τους...Τέσπα, μπορεί να παω φέτος αλλά πραγματικά έχω μεγάλη φοβία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:03 Η katerina10: #24.327 12-09-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σνφμύωα με μαι έυρενα σοτ Πμανιπσητετο τυο Κμτρπιαιζ, δνε πεαιζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμετενα τα γταμαμρά μσέα σε μαί λξηέ, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενιαί σητ στωσή θσέη. Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς κια να μροπετίε να τςι δαβαιάεστε χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δνε δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ αλλά τνη λξηέ σνα σνύλοο. Ατίπτσυεο ? Δεν πάω καλά σήμερα Click για ανάπτυξη... Μια χαρά χαουμενάκι μας είσαι..!!!!Πλάκα έχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:04 Η katerina10: #24.328 12-09-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπραβο Κατερινα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και στον ΑΞΙΟ βιβλιοπώλη μας(ουσιαστικά βιβλιοδέτης είναι απλά πουλάει και βιβλία!)Σε περιμένουμε εγώ και το βιβλίο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.329 12-09-08 15:12 θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #24.330 12-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μπράβο και στον ΑΞΙΟ βιβλιοπώλη μας(ουσιαστικά βιβλιοδέτης είναι απλά πουλάει και βιβλία!)Σε περιμένουμε εγώ και το βιβλίο...!!! Click για ανάπτυξη... Που με περιμενετε?? χι χι Εχεις παει ολα τα πραγματα στο νεο σου διαμερισμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #24.331 12-09-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... ΕΔΩ ΕΔΩ ελα σε μενα!!! να σου δωσω μια μεγαλη φονικη αγκαλιτσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.332 12-09-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΕΔΩ ΕΔΩ ελα σε μενα!!! να σου δωσω μια μεγαλη φονικη αγκαλιτσα!!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί φονική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:19 Η Αντα έγραψε: #24.333 12-09-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί φονική? Click για ανάπτυξη... Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:58 Η katerina10: #24.334 12-09-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... αγκαλιτσα στην αδερφούλα μου !!!!!!!!ΑΜΕΣΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Η katerina10: #24.335 12-09-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που με περιμενετε?? χι χι Εχεις παει ολα τα πραγματα στο νεο σου διαμερισμα? Click για ανάπτυξη... Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #24.336 12-09-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Click για ανάπτυξη... Εμενα αυτή η αγκαλίτσα δεν μου πολυαρέσει γιατί πονάειειειειειειειε!!!Μια αγκαλια απλή θέλω κι εγώ ...Δεν νιώθω πολύ καλά πνίγηκα κα ιπριν και έβηχα πόση ώρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #24.337 12-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η katerina10: #24.338 12-09-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Click για ανάπτυξη... Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #24.339 12-09-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Click για ανάπτυξη... Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η katerina10: #24.340 12-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις άδικο..Είμαι όμως λίγο άυπνη και η διαθεση μου δεν είναι στα καλύτερα της και γενικά δεν είμαι πολύ καλά..Το βράδυ πρέπει να παω και σε μια κοπέλα που θα πάει ρόδο να δω αν θα χωράει η γατοπολυκατοικία της Νίας να την πάει αύριο με το αυτοκίνητο..Φοβερή η κοπέλα..Δεν την γνωρίζω στο τηλ μιλήσαμε είναι κόρη μιας συναδελφου της αδερφής μου και πρέπει να είνια και γαμώ τα άτομα!!!Τέσπα..ΠΟΛΥ τρέξιμο..ΚΑι σκεφτόμουν ότι ίσως είναι καλύτερα τα γατάκια μου να τα αφήσω στο δωματιο το παλιό μου και να πάω κυριακή να τα μεταφέρω ώστε να μείνουν πιο λίγη ώρα μόνα τους σε άγνωστο περιβαλλον....Τι γνώμη έχετε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1215 1216 1217 1218 1219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σνφμύωα με μαι έυρενα σοτ Πμανιπσητετο τυο Κμτρπιαιζ, δνε πεαιζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμετενα τα γταμαμρά μσέα σε μαί λξηέ, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενιαί σητ στωσή θσέη. Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς κια να μροπετίε να τςι δαβαιάεστε χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δνε δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ αλλά τνη λξηέ σνα σνύλοο. Ατίπτσυεο ? Δεν πάω καλά σήμερα Click για ανάπτυξη... Μια χαρά χαουμενάκι μας είσαι..!!!!Πλάκα έχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:04 Η katerina10: #24.328 12-09-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπραβο Κατερινα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και στον ΑΞΙΟ βιβλιοπώλη μας(ουσιαστικά βιβλιοδέτης είναι απλά πουλάει και βιβλία!)Σε περιμένουμε εγώ και το βιβλίο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.329 12-09-08 15:12 θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #24.330 12-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μπράβο και στον ΑΞΙΟ βιβλιοπώλη μας(ουσιαστικά βιβλιοδέτης είναι απλά πουλάει και βιβλία!)Σε περιμένουμε εγώ και το βιβλίο...!!! Click για ανάπτυξη... Που με περιμενετε?? χι χι Εχεις παει ολα τα πραγματα στο νεο σου διαμερισμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #24.331 12-09-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... ΕΔΩ ΕΔΩ ελα σε μενα!!! να σου δωσω μια μεγαλη φονικη αγκαλιτσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.332 12-09-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΕΔΩ ΕΔΩ ελα σε μενα!!! να σου δωσω μια μεγαλη φονικη αγκαλιτσα!!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί φονική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:19 Η Αντα έγραψε: #24.333 12-09-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί φονική? Click για ανάπτυξη... Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:58 Η katerina10: #24.334 12-09-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... αγκαλιτσα στην αδερφούλα μου !!!!!!!!ΑΜΕΣΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Η katerina10: #24.335 12-09-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που με περιμενετε?? χι χι Εχεις παει ολα τα πραγματα στο νεο σου διαμερισμα? Click για ανάπτυξη... Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #24.336 12-09-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Click για ανάπτυξη... Εμενα αυτή η αγκαλίτσα δεν μου πολυαρέσει γιατί πονάειειειειειειειε!!!Μια αγκαλια απλή θέλω κι εγώ ...Δεν νιώθω πολύ καλά πνίγηκα κα ιπριν και έβηχα πόση ώρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #24.337 12-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η katerina10: #24.338 12-09-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Click για ανάπτυξη... Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #24.339 12-09-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Click για ανάπτυξη... Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η katerina10: #24.340 12-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις άδικο..Είμαι όμως λίγο άυπνη και η διαθεση μου δεν είναι στα καλύτερα της και γενικά δεν είμαι πολύ καλά..Το βράδυ πρέπει να παω και σε μια κοπέλα που θα πάει ρόδο να δω αν θα χωράει η γατοπολυκατοικία της Νίας να την πάει αύριο με το αυτοκίνητο..Φοβερή η κοπέλα..Δεν την γνωρίζω στο τηλ μιλήσαμε είναι κόρη μιας συναδελφου της αδερφής μου και πρέπει να είνια και γαμώ τα άτομα!!!Τέσπα..ΠΟΛΥ τρέξιμο..ΚΑι σκεφτόμουν ότι ίσως είναι καλύτερα τα γατάκια μου να τα αφήσω στο δωματιο το παλιό μου και να πάω κυριακή να τα μεταφέρω ώστε να μείνουν πιο λίγη ώρα μόνα τους σε άγνωστο περιβαλλον....Τι γνώμη έχετε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1215 1216 1217 1218 1219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπραβο Κατερινα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και στον ΑΞΙΟ βιβλιοπώλη μας(ουσιαστικά βιβλιοδέτης είναι απλά πουλάει και βιβλία!)Σε περιμένουμε εγώ και το βιβλίο...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.329 12-09-08 15:12 θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #24.330 12-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μπράβο και στον ΑΞΙΟ βιβλιοπώλη μας(ουσιαστικά βιβλιοδέτης είναι απλά πουλάει και βιβλία!)Σε περιμένουμε εγώ και το βιβλίο...!!! Click για ανάπτυξη... Που με περιμενετε?? χι χι Εχεις παει ολα τα πραγματα στο νεο σου διαμερισμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #24.331 12-09-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... ΕΔΩ ΕΔΩ ελα σε μενα!!! να σου δωσω μια μεγαλη φονικη αγκαλιτσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.332 12-09-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΕΔΩ ΕΔΩ ελα σε μενα!!! να σου δωσω μια μεγαλη φονικη αγκαλιτσα!!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί φονική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:19 Η Αντα έγραψε: #24.333 12-09-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί φονική? Click για ανάπτυξη... Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:58 Η katerina10: #24.334 12-09-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... αγκαλιτσα στην αδερφούλα μου !!!!!!!!ΑΜΕΣΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Η katerina10: #24.335 12-09-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που με περιμενετε?? χι χι Εχεις παει ολα τα πραγματα στο νεο σου διαμερισμα? Click για ανάπτυξη... Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #24.336 12-09-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Click για ανάπτυξη... Εμενα αυτή η αγκαλίτσα δεν μου πολυαρέσει γιατί πονάειειειειειειειε!!!Μια αγκαλια απλή θέλω κι εγώ ...Δεν νιώθω πολύ καλά πνίγηκα κα ιπριν και έβηχα πόση ώρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #24.337 12-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η katerina10: #24.338 12-09-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Click για ανάπτυξη... Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #24.339 12-09-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Click για ανάπτυξη... Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η katerina10: #24.340 12-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις άδικο..Είμαι όμως λίγο άυπνη και η διαθεση μου δεν είναι στα καλύτερα της και γενικά δεν είμαι πολύ καλά..Το βράδυ πρέπει να παω και σε μια κοπέλα που θα πάει ρόδο να δω αν θα χωράει η γατοπολυκατοικία της Νίας να την πάει αύριο με το αυτοκίνητο..Φοβερή η κοπέλα..Δεν την γνωρίζω στο τηλ μιλήσαμε είναι κόρη μιας συναδελφου της αδερφής μου και πρέπει να είνια και γαμώ τα άτομα!!!Τέσπα..ΠΟΛΥ τρέξιμο..ΚΑι σκεφτόμουν ότι ίσως είναι καλύτερα τα γατάκια μου να τα αφήσω στο δωματιο το παλιό μου και να πάω κυριακή να τα μεταφέρω ώστε να μείνουν πιο λίγη ώρα μόνα τους σε άγνωστο περιβαλλον....Τι γνώμη έχετε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1215 1216 1217 1218 1219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #24.330 12-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μπράβο και στον ΑΞΙΟ βιβλιοπώλη μας(ουσιαστικά βιβλιοδέτης είναι απλά πουλάει και βιβλία!)Σε περιμένουμε εγώ και το βιβλίο...!!! Click για ανάπτυξη... Που με περιμενετε?? χι χι Εχεις παει ολα τα πραγματα στο νεο σου διαμερισμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #24.331 12-09-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... ΕΔΩ ΕΔΩ ελα σε μενα!!! να σου δωσω μια μεγαλη φονικη αγκαλιτσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.332 12-09-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΕΔΩ ΕΔΩ ελα σε μενα!!! να σου δωσω μια μεγαλη φονικη αγκαλιτσα!!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί φονική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:19 Η Αντα έγραψε: #24.333 12-09-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί φονική? Click για ανάπτυξη... Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:58 Η katerina10: #24.334 12-09-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... αγκαλιτσα στην αδερφούλα μου !!!!!!!!ΑΜΕΣΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Η katerina10: #24.335 12-09-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που με περιμενετε?? χι χι Εχεις παει ολα τα πραγματα στο νεο σου διαμερισμα? Click για ανάπτυξη... Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #24.336 12-09-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Click για ανάπτυξη... Εμενα αυτή η αγκαλίτσα δεν μου πολυαρέσει γιατί πονάειειειειειειειε!!!Μια αγκαλια απλή θέλω κι εγώ ...Δεν νιώθω πολύ καλά πνίγηκα κα ιπριν και έβηχα πόση ώρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #24.337 12-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η katerina10: #24.338 12-09-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Click για ανάπτυξη... Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #24.339 12-09-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Click για ανάπτυξη... Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η katerina10: #24.340 12-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις άδικο..Είμαι όμως λίγο άυπνη και η διαθεση μου δεν είναι στα καλύτερα της και γενικά δεν είμαι πολύ καλά..Το βράδυ πρέπει να παω και σε μια κοπέλα που θα πάει ρόδο να δω αν θα χωράει η γατοπολυκατοικία της Νίας να την πάει αύριο με το αυτοκίνητο..Φοβερή η κοπέλα..Δεν την γνωρίζω στο τηλ μιλήσαμε είναι κόρη μιας συναδελφου της αδερφής μου και πρέπει να είνια και γαμώ τα άτομα!!!Τέσπα..ΠΟΛΥ τρέξιμο..ΚΑι σκεφτόμουν ότι ίσως είναι καλύτερα τα γατάκια μου να τα αφήσω στο δωματιο το παλιό μου και να πάω κυριακή να τα μεταφέρω ώστε να μείνουν πιο λίγη ώρα μόνα τους σε άγνωστο περιβαλλον....Τι γνώμη έχετε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1215 1216 1217 1218 1219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μπράβο και στον ΑΞΙΟ βιβλιοπώλη μας(ουσιαστικά βιβλιοδέτης είναι απλά πουλάει και βιβλία!)Σε περιμένουμε εγώ και το βιβλίο...!!! Click για ανάπτυξη... Που με περιμενετε?? χι χι Εχεις παει ολα τα πραγματα στο νεο σου διαμερισμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #24.331 12-09-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... ΕΔΩ ΕΔΩ ελα σε μενα!!! να σου δωσω μια μεγαλη φονικη αγκαλιτσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.332 12-09-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΕΔΩ ΕΔΩ ελα σε μενα!!! να σου δωσω μια μεγαλη φονικη αγκαλιτσα!!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί φονική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:19 Η Αντα έγραψε: #24.333 12-09-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί φονική? Click για ανάπτυξη... Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:58 Η katerina10: #24.334 12-09-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... αγκαλιτσα στην αδερφούλα μου !!!!!!!!ΑΜΕΣΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Η katerina10: #24.335 12-09-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που με περιμενετε?? χι χι Εχεις παει ολα τα πραγματα στο νεο σου διαμερισμα? Click για ανάπτυξη... Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #24.336 12-09-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Click για ανάπτυξη... Εμενα αυτή η αγκαλίτσα δεν μου πολυαρέσει γιατί πονάειειειειειειειε!!!Μια αγκαλια απλή θέλω κι εγώ ...Δεν νιώθω πολύ καλά πνίγηκα κα ιπριν και έβηχα πόση ώρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #24.337 12-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η katerina10: #24.338 12-09-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Click για ανάπτυξη... Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #24.339 12-09-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Click για ανάπτυξη... Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η katerina10: #24.340 12-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις άδικο..Είμαι όμως λίγο άυπνη και η διαθεση μου δεν είναι στα καλύτερα της και γενικά δεν είμαι πολύ καλά..Το βράδυ πρέπει να παω και σε μια κοπέλα που θα πάει ρόδο να δω αν θα χωράει η γατοπολυκατοικία της Νίας να την πάει αύριο με το αυτοκίνητο..Φοβερή η κοπέλα..Δεν την γνωρίζω στο τηλ μιλήσαμε είναι κόρη μιας συναδελφου της αδερφής μου και πρέπει να είνια και γαμώ τα άτομα!!!Τέσπα..ΠΟΛΥ τρέξιμο..ΚΑι σκεφτόμουν ότι ίσως είναι καλύτερα τα γατάκια μου να τα αφήσω στο δωματιο το παλιό μου και να πάω κυριακή να τα μεταφέρω ώστε να μείνουν πιο λίγη ώρα μόνα τους σε άγνωστο περιβαλλον....Τι γνώμη έχετε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1215 1216 1217 1218 1219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... ΕΔΩ ΕΔΩ ελα σε μενα!!! να σου δωσω μια μεγαλη φονικη αγκαλιτσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.332 12-09-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΕΔΩ ΕΔΩ ελα σε μενα!!! να σου δωσω μια μεγαλη φονικη αγκαλιτσα!!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί φονική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:19 Η Αντα έγραψε: #24.333 12-09-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί φονική? Click για ανάπτυξη... Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:58 Η katerina10: #24.334 12-09-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... αγκαλιτσα στην αδερφούλα μου !!!!!!!!ΑΜΕΣΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Η katerina10: #24.335 12-09-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που με περιμενετε?? χι χι Εχεις παει ολα τα πραγματα στο νεο σου διαμερισμα? Click για ανάπτυξη... Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #24.336 12-09-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Click για ανάπτυξη... Εμενα αυτή η αγκαλίτσα δεν μου πολυαρέσει γιατί πονάειειειειειειειε!!!Μια αγκαλια απλή θέλω κι εγώ ...Δεν νιώθω πολύ καλά πνίγηκα κα ιπριν και έβηχα πόση ώρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #24.337 12-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η katerina10: #24.338 12-09-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Click για ανάπτυξη... Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #24.339 12-09-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Click για ανάπτυξη... Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η katerina10: #24.340 12-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις άδικο..Είμαι όμως λίγο άυπνη και η διαθεση μου δεν είναι στα καλύτερα της και γενικά δεν είμαι πολύ καλά..Το βράδυ πρέπει να παω και σε μια κοπέλα που θα πάει ρόδο να δω αν θα χωράει η γατοπολυκατοικία της Νίας να την πάει αύριο με το αυτοκίνητο..Φοβερή η κοπέλα..Δεν την γνωρίζω στο τηλ μιλήσαμε είναι κόρη μιας συναδελφου της αδερφής μου και πρέπει να είνια και γαμώ τα άτομα!!!Τέσπα..ΠΟΛΥ τρέξιμο..ΚΑι σκεφτόμουν ότι ίσως είναι καλύτερα τα γατάκια μου να τα αφήσω στο δωματιο το παλιό μου και να πάω κυριακή να τα μεταφέρω ώστε να μείνουν πιο λίγη ώρα μόνα τους σε άγνωστο περιβαλλον....Τι γνώμη έχετε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1215 1216 1217 1218 1219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΕΔΩ ΕΔΩ ελα σε μενα!!! να σου δωσω μια μεγαλη φονικη αγκαλιτσα!!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί φονική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:19 Η Αντα έγραψε: #24.333 12-09-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί φονική? Click για ανάπτυξη... Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:58 Η katerina10: #24.334 12-09-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... αγκαλιτσα στην αδερφούλα μου !!!!!!!!ΑΜΕΣΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Η katerina10: #24.335 12-09-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που με περιμενετε?? χι χι Εχεις παει ολα τα πραγματα στο νεο σου διαμερισμα? Click για ανάπτυξη... Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #24.336 12-09-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Click για ανάπτυξη... Εμενα αυτή η αγκαλίτσα δεν μου πολυαρέσει γιατί πονάειειειειειειειε!!!Μια αγκαλια απλή θέλω κι εγώ ...Δεν νιώθω πολύ καλά πνίγηκα κα ιπριν και έβηχα πόση ώρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #24.337 12-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η katerina10: #24.338 12-09-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Click για ανάπτυξη... Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #24.339 12-09-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Click για ανάπτυξη... Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η katerina10: #24.340 12-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις άδικο..Είμαι όμως λίγο άυπνη και η διαθεση μου δεν είναι στα καλύτερα της και γενικά δεν είμαι πολύ καλά..Το βράδυ πρέπει να παω και σε μια κοπέλα που θα πάει ρόδο να δω αν θα χωράει η γατοπολυκατοικία της Νίας να την πάει αύριο με το αυτοκίνητο..Φοβερή η κοπέλα..Δεν την γνωρίζω στο τηλ μιλήσαμε είναι κόρη μιας συναδελφου της αδερφής μου και πρέπει να είνια και γαμώ τα άτομα!!!Τέσπα..ΠΟΛΥ τρέξιμο..ΚΑι σκεφτόμουν ότι ίσως είναι καλύτερα τα γατάκια μου να τα αφήσω στο δωματιο το παλιό μου και να πάω κυριακή να τα μεταφέρω ώστε να μείνουν πιο λίγη ώρα μόνα τους σε άγνωστο περιβαλλον....Τι γνώμη έχετε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1215 1216 1217 1218 1219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί φονική? Click για ανάπτυξη... Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:58 Η katerina10: #24.334 12-09-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... αγκαλιτσα στην αδερφούλα μου !!!!!!!!ΑΜΕΣΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Η katerina10: #24.335 12-09-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που με περιμενετε?? χι χι Εχεις παει ολα τα πραγματα στο νεο σου διαμερισμα? Click για ανάπτυξη... Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #24.336 12-09-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Click για ανάπτυξη... Εμενα αυτή η αγκαλίτσα δεν μου πολυαρέσει γιατί πονάειειειειειειειε!!!Μια αγκαλια απλή θέλω κι εγώ ...Δεν νιώθω πολύ καλά πνίγηκα κα ιπριν και έβηχα πόση ώρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #24.337 12-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η katerina10: #24.338 12-09-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Click για ανάπτυξη... Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #24.339 12-09-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Click για ανάπτυξη... Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η katerina10: #24.340 12-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις άδικο..Είμαι όμως λίγο άυπνη και η διαθεση μου δεν είναι στα καλύτερα της και γενικά δεν είμαι πολύ καλά..Το βράδυ πρέπει να παω και σε μια κοπέλα που θα πάει ρόδο να δω αν θα χωράει η γατοπολυκατοικία της Νίας να την πάει αύριο με το αυτοκίνητο..Φοβερή η κοπέλα..Δεν την γνωρίζω στο τηλ μιλήσαμε είναι κόρη μιας συναδελφου της αδερφής μου και πρέπει να είνια και γαμώ τα άτομα!!!Τέσπα..ΠΟΛΥ τρέξιμο..ΚΑι σκεφτόμουν ότι ίσως είναι καλύτερα τα γατάκια μου να τα αφήσω στο δωματιο το παλιό μου και να πάω κυριακή να τα μεταφέρω ώστε να μείνουν πιο λίγη ώρα μόνα τους σε άγνωστο περιβαλλον....Τι γνώμη έχετε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1215 1216 1217 1218 1219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω μια αγκαλίτσα... Ο,τι και να λέω σήμερα να μου λέτε ναι... σας παρακαλώ... Click για ανάπτυξη... αγκαλιτσα στην αδερφούλα μου !!!!!!!!ΑΜΕΣΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Η katerina10: #24.335 12-09-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που με περιμενετε?? χι χι Εχεις παει ολα τα πραγματα στο νεο σου διαμερισμα? Click για ανάπτυξη... Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #24.336 12-09-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Click για ανάπτυξη... Εμενα αυτή η αγκαλίτσα δεν μου πολυαρέσει γιατί πονάειειειειειειειε!!!Μια αγκαλια απλή θέλω κι εγώ ...Δεν νιώθω πολύ καλά πνίγηκα κα ιπριν και έβηχα πόση ώρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #24.337 12-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η katerina10: #24.338 12-09-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Click για ανάπτυξη... Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #24.339 12-09-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Click για ανάπτυξη... Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η katerina10: #24.340 12-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις άδικο..Είμαι όμως λίγο άυπνη και η διαθεση μου δεν είναι στα καλύτερα της και γενικά δεν είμαι πολύ καλά..Το βράδυ πρέπει να παω και σε μια κοπέλα που θα πάει ρόδο να δω αν θα χωράει η γατοπολυκατοικία της Νίας να την πάει αύριο με το αυτοκίνητο..Φοβερή η κοπέλα..Δεν την γνωρίζω στο τηλ μιλήσαμε είναι κόρη μιας συναδελφου της αδερφής μου και πρέπει να είνια και γαμώ τα άτομα!!!Τέσπα..ΠΟΛΥ τρέξιμο..ΚΑι σκεφτόμουν ότι ίσως είναι καλύτερα τα γατάκια μου να τα αφήσω στο δωματιο το παλιό μου και να πάω κυριακή να τα μεταφέρω ώστε να μείνουν πιο λίγη ώρα μόνα τους σε άγνωστο περιβαλλον....Τι γνώμη έχετε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1215 1216 1217 1218 1219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που με περιμενετε?? χι χι Εχεις παει ολα τα πραγματα στο νεο σου διαμερισμα? Click για ανάπτυξη... Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #24.336 12-09-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Click για ανάπτυξη... Εμενα αυτή η αγκαλίτσα δεν μου πολυαρέσει γιατί πονάειειειειειειειε!!!Μια αγκαλια απλή θέλω κι εγώ ...Δεν νιώθω πολύ καλά πνίγηκα κα ιπριν και έβηχα πόση ώρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #24.337 12-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η katerina10: #24.338 12-09-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Click για ανάπτυξη... Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #24.339 12-09-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Click για ανάπτυξη... Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η katerina10: #24.340 12-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις άδικο..Είμαι όμως λίγο άυπνη και η διαθεση μου δεν είναι στα καλύτερα της και γενικά δεν είμαι πολύ καλά..Το βράδυ πρέπει να παω και σε μια κοπέλα που θα πάει ρόδο να δω αν θα χωράει η γατοπολυκατοικία της Νίας να την πάει αύριο με το αυτοκίνητο..Φοβερή η κοπέλα..Δεν την γνωρίζω στο τηλ μιλήσαμε είναι κόρη μιας συναδελφου της αδερφής μου και πρέπει να είνια και γαμώ τα άτομα!!!Τέσπα..ΠΟΛΥ τρέξιμο..ΚΑι σκεφτόμουν ότι ίσως είναι καλύτερα τα γατάκια μου να τα αφήσω στο δωματιο το παλιό μου και να πάω κυριακή να τα μεταφέρω ώστε να μείνουν πιο λίγη ώρα μόνα τους σε άγνωστο περιβαλλον....Τι γνώμη έχετε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1215 1216 1217 1218 1219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ετσι ονομαζω τη δυνατη, σφιχτη σφιχτη αγκαλια - μεχρι να σου κοπει η ανασα, να σου βγουν τα ματια εξω, κτλ !!! Click για ανάπτυξη... Εμενα αυτή η αγκαλίτσα δεν μου πολυαρέσει γιατί πονάειειειειειειειε!!!Μια αγκαλια απλή θέλω κι εγώ ...Δεν νιώθω πολύ καλά πνίγηκα κα ιπριν και έβηχα πόση ώρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η Αντα έγραψε: #24.337 12-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η katerina10: #24.338 12-09-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Click για ανάπτυξη... Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #24.339 12-09-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Click για ανάπτυξη... Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η katerina10: #24.340 12-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις άδικο..Είμαι όμως λίγο άυπνη και η διαθεση μου δεν είναι στα καλύτερα της και γενικά δεν είμαι πολύ καλά..Το βράδυ πρέπει να παω και σε μια κοπέλα που θα πάει ρόδο να δω αν θα χωράει η γατοπολυκατοικία της Νίας να την πάει αύριο με το αυτοκίνητο..Φοβερή η κοπέλα..Δεν την γνωρίζω στο τηλ μιλήσαμε είναι κόρη μιας συναδελφου της αδερφής μου και πρέπει να είνια και γαμώ τα άτομα!!!Τέσπα..ΠΟΛΥ τρέξιμο..ΚΑι σκεφτόμουν ότι ίσως είναι καλύτερα τα γατάκια μου να τα αφήσω στο δωματιο το παλιό μου και να πάω κυριακή να τα μεταφέρω ώστε να μείνουν πιο λίγη ώρα μόνα τους σε άγνωστο περιβαλλον....Τι γνώμη έχετε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1215 1216 1217 1218 1219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όλα τα βιβλία ναι!!!Σήμερα θα φύγουν όλα από το δωμάτιο εκτός των γατοπραγμάτων και των γατιών φυσικά!!!! Click για ανάπτυξη... Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η katerina10: #24.338 12-09-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Click για ανάπτυξη... Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #24.339 12-09-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Click για ανάπτυξη... Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η katerina10: #24.340 12-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις άδικο..Είμαι όμως λίγο άυπνη και η διαθεση μου δεν είναι στα καλύτερα της και γενικά δεν είμαι πολύ καλά..Το βράδυ πρέπει να παω και σε μια κοπέλα που θα πάει ρόδο να δω αν θα χωράει η γατοπολυκατοικία της Νίας να την πάει αύριο με το αυτοκίνητο..Φοβερή η κοπέλα..Δεν την γνωρίζω στο τηλ μιλήσαμε είναι κόρη μιας συναδελφου της αδερφής μου και πρέπει να είνια και γαμώ τα άτομα!!!Τέσπα..ΠΟΛΥ τρέξιμο..ΚΑι σκεφτόμουν ότι ίσως είναι καλύτερα τα γατάκια μου να τα αφήσω στο δωματιο το παλιό μου και να πάω κυριακή να τα μεταφέρω ώστε να μείνουν πιο λίγη ώρα μόνα τους σε άγνωστο περιβαλλον....Τι γνώμη έχετε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1215 1216 1217 1218 1219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ρουχαλακια και τετοια εννοεις? Αληθεια επιπλα για να επιπλωσετε το σπιτι εχετε? κουζινικα? Click για ανάπτυξη... Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #24.339 12-09-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Click για ανάπτυξη... Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η katerina10: #24.340 12-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις άδικο..Είμαι όμως λίγο άυπνη και η διαθεση μου δεν είναι στα καλύτερα της και γενικά δεν είμαι πολύ καλά..Το βράδυ πρέπει να παω και σε μια κοπέλα που θα πάει ρόδο να δω αν θα χωράει η γατοπολυκατοικία της Νίας να την πάει αύριο με το αυτοκίνητο..Φοβερή η κοπέλα..Δεν την γνωρίζω στο τηλ μιλήσαμε είναι κόρη μιας συναδελφου της αδερφής μου και πρέπει να είνια και γαμώ τα άτομα!!!Τέσπα..ΠΟΛΥ τρέξιμο..ΚΑι σκεφτόμουν ότι ίσως είναι καλύτερα τα γατάκια μου να τα αφήσω στο δωματιο το παλιό μου και να πάω κυριακή να τα μεταφέρω ώστε να μείνουν πιο λίγη ώρα μόνα τους σε άγνωστο περιβαλλον....Τι γνώμη έχετε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1215 1216 1217 1218 1219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1217 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αγοράσαμε και είχε και από το ξωχικό της κάποια η φίλη μου...Συνεισφέραν και οι δικοί μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Οχι ΟΛΑ!!!!Αυριο έπιπλα σήμερα στερεοφωνικά, χαρτιά μπιχλιμπίδια καλλυντικά ρούχα και ΟΤΙ άλλο μπορώ...Δράμα η σημερινή μέρα!!!! Click για ανάπτυξη... Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:21 Η katerina10: #24.340 12-09-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις άδικο..Είμαι όμως λίγο άυπνη και η διαθεση μου δεν είναι στα καλύτερα της και γενικά δεν είμαι πολύ καλά..Το βράδυ πρέπει να παω και σε μια κοπέλα που θα πάει ρόδο να δω αν θα χωράει η γατοπολυκατοικία της Νίας να την πάει αύριο με το αυτοκίνητο..Φοβερή η κοπέλα..Δεν την γνωρίζω στο τηλ μιλήσαμε είναι κόρη μιας συναδελφου της αδερφής μου και πρέπει να είνια και γαμώ τα άτομα!!!Τέσπα..ΠΟΛΥ τρέξιμο..ΚΑι σκεφτόμουν ότι ίσως είναι καλύτερα τα γατάκια μου να τα αφήσω στο δωματιο το παλιό μου και να πάω κυριακή να τα μεταφέρω ώστε να μείνουν πιο λίγη ώρα μόνα τους σε άγνωστο περιβαλλον....Τι γνώμη έχετε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεψου θετικα!! το παλιο σπιτι ειναι κοντα στο νεο σου διαμερισκα...σκεψου ποσο χρονο γλυτωνεις στη διαδρομη πηγαινε ελα. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις άδικο..Είμαι όμως λίγο άυπνη και η διαθεση μου δεν είναι στα καλύτερα της και γενικά δεν είμαι πολύ καλά..Το βράδυ πρέπει να παω και σε μια κοπέλα που θα πάει ρόδο να δω αν θα χωράει η γατοπολυκατοικία της Νίας να την πάει αύριο με το αυτοκίνητο..Φοβερή η κοπέλα..Δεν την γνωρίζω στο τηλ μιλήσαμε είναι κόρη μιας συναδελφου της αδερφής μου και πρέπει να είνια και γαμώ τα άτομα!!!Τέσπα..ΠΟΛΥ τρέξιμο..ΚΑι σκεφτόμουν ότι ίσως είναι καλύτερα τα γατάκια μου να τα αφήσω στο δωματιο το παλιό μου και να πάω κυριακή να τα μεταφέρω ώστε να μείνουν πιο λίγη ώρα μόνα τους σε άγνωστο περιβαλλον....Τι γνώμη έχετε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.