Birman-maniacs

Γιούλη μου αλήθεια χαρηκα που μου είπες για να έρθω σπίτι σου..Γιατί όχι μόνο θα έχω την τιμή να καταναλώσω το ύδωρ της ζωής μου όλης:Pαλλά θα δω εσένα και Μορφέα και θα σας απολάυσω για κάμποση ώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
Θα σε περιμένουμε με χαρά!! :up::)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και τη Καλυψώ:)
Αχ ναι..Βασικά δεν την ξέχασα..απλά...να ....εμμμμ έχω λίγη αδυναμία στον Μορφέα...:redface::redface::redface::redface::redface:Και στην Σεμέλη!!!!:redface::redface::redface::redface::redface:Αλλά αν την δω από κοντά και την κυρία ΚΑλυψώ θα σου πω..Εγώ πάντα συμπαθώ ζώα και ανθρώπους από την φάτσα!!Σαν να τους διαβάζω!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ ναι..Βασικά δεν την ξέχασα..απλά...να ....εμμμμ έχω λίγη αδυναμία στον Μορφέα...:redface::redface::redface::redface::redface:Και στην Σεμέλη!!!!:redface::redface::redface::redface::redface:Αλλά αν την δω από κοντά και την κυρία ΚΑλυψώ θα σου πω..Εγώ πάντα συμπαθώ ζώα και ανθρώπους από την φάτσα!!Σαν να τους διαβάζω!!!:D
η αδυναμία σου έχει σχέση με την ομορφιά? Εγώ πάλι λαχταρώ να δω γατάκια, ζωάκια και γλυκά πλασματάκια ανεξάρτητα από το χρώμα τους... μόνο αν είναι επιθετικά με αποθούν...:/:

Γεια σου Χρήστο...!!!!:)

Γιούλη η Καλυψώ σε ποιον έχει αδυναμία και ο Μορφέας????

Διάβασα όσα έχασα λόγω Γυμνασίου:mpliaks: :lol:
Τώρα που ήρθα κι εγώ τι θα πούμε;:hmm: ;) :happy:

η αδυναμία σου έχει σχέση με την ομορφιά? Εγώ πάλι λαχταρώ να δω γατάκια, ζωάκια και γλυκά πλασματάκια ανεξάρτητα από το χρώμα τους... μόνο αν είναι επιθετικά με αποθούν...:/:
Όχι!!!!Για αυτό και οι ανδρες που συνήθως μου αρέσουν λένε ότι είναι χαλιες!!!:lol::lol::lol:Νομίζω τα μάτια είναι που κοιτάω και μετά το πρόσωπο όλο..Αν μου βγαζει κάτι θετικό τότε θα τα πάμε καλά αν όχι κάτι θα γίνει στην πορεία σίγουρα..Σχεδόν ποτέ δεν βγαίνο λάθος..Ο Μάπας φαινόταν μάπας από την αρχή...:lol::lol::lol:Η Ήλια φαινότα το παιδί της μαμάς από το πρώτο δευτερόλεπτο κ.ο.κ.:D:D

Για σας σε ολους σας:DΤι κανετε;:hmm:

Γεια σου Χρήστο...!!!!:)

Γιούλη η Καλυψώ σε ποιον έχει αδυναμία και ο Μορφέας????
Η Καλυψώ σε μένα... είναι κολημένη σα μωρό πάνω μου... αν έρθεις θα καταλάβεις... κι εγώ σε εκείνη γιατί την έχω δυόμιση χρόνια και είναι πολύ καλό πλάσμα.... η καλύτερη γάτα που είχα ποτέ...:)

Διάβασα όσα έχασα λόγω Γυμνασίου:mpliaks: :lol:
Τώρα που ήρθα κι εγώ τι θα πούμε;:hmm: ;) :happy:
πείτε τα με το Χρήστο! ;):)

Η Καλυψώ σε μένα... είναι κολημένη σα μωρό πάνω μου... αν έρθεις θα καταλάβεις... κι εγώ σε εκείνη γιατί την έχω δυόμιση χρόνια και είναι πολύ καλό πλάσμα.... η καλύτερη γάτα που είχα ποτέ...:)
Όταν είναι ξένοι στο σπίτι επίσης σου έρχεται και σου τρίβεται..Εμένα η Ήλια πολλές φορές κάνει πως με αγνοεί όταν έχει κόσμο..μαμά,μπαμπάς, φίλοι...:confused::blink::blink:Αλλά όταν είμαστε οι δύο μας και εχθες που ήταν και η νονά τους...πωωωω τι χαδάκια ήταν αυτα!???:D:D:DΘέλω τότε να την δω και την ΚΑλυψούλα!!!!!:D:D

Όταν είναι ξένοι στο σπίτι επίσης σου έρχεται και σου τρίβεται..Εμένα η Ήλια πολλές φορές κάνει πως με αγνοεί όταν έχει κόσμο..μαμά,μπαμπάς, φίλοι...:confused::blink::blink:Αλλά όταν είμαστε οι δύο μας και εχθες που ήταν και η νονά τους...πωωωω τι χαδάκια ήταν αυτα!???:D:D:DΘέλω τότε να την δω και την ΚΑλυψούλα!!!!!:D:D
πάνω στο σβέρκο μου κρέμεται σαν το μαιμουδάκι στη μαιμού... :lol:

:lol::lol::lol:Ευτυχώς εγώ δεν έχω τίποτα!!!:lol::lol::lol::up:
Για τι κανεις;;)Και εγω σημερα μονο μαθηματικα ειχα:lol:Που ειναι και το αγαπημενο μου:up::up::up:

πάνω στο σβέρκο μου κρέμεται σαν το μαιμουδάκι στη μαιμού... :lol:
:lol::lol::lol:Αχου μωρέ..

Σας αφήνω τα λέμε αυριο!!!:):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back