ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.721 16-09-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι το χαρτι για να σκουπιστει που το πας? πω πω!!!!δεν το σκεφτηκα!!!!!να την βαλεις στον κηπο,πισω απο τον φραχτη να μην φαινεται και σε κανει και ρεζιλι στα ΒΠ-που λεει και η Βασια-δωστης εκει χαμω και μια εφημεριδα... Click για ανάπτυξη... α ρε Κατερινάκι... έμπλεξες με μας τις παλαβές! Ενα νερό είπε να πιει το κοριτσάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.722 16-09-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δηλαδη βρε ανεπροκοπη,αντι να τον ευγνωμονεις που σου κανει οικονομια και τωρα εχεις λεφτα να παρεις βιρμανακι ,θα τα ακουσει κιολας?τιποτα δεν εκτιμας,τιποτα.....βρε πως εχει γινει ετσι ο κοσμος? Click για ανάπτυξη... αστα βρε Δανάκο...δεκάρα δεν δεχόμουν από κανένα τόσο ψωροπερήφανη ήμουν... και τώρα που μου πέφτουν βροχή νοιώθω αδύναμη... να΄χω τύψεις ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:53 Ο πυρροθριξ: #24.723 16-09-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα βρε Δανάκο...δεκάρα δεν δεχόμουν από κανένα τόσο ψωροπερήφανη ήμουν... και τώρα που μου πέφτουν βροχή νοιώθω αδύναμη... να΄χω τύψεις ε? Click για ανάπτυξη... οχι να μην εχεις!!!! απλως πρεπει να κανεις καποιες υποχωρησεις...αφου τον θες,καντες να τελειωνουμε...αντε και στα δικα μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.724 16-09-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι να μην εχεις!!!! απλως πρεπει να κανεις καποιες υποχωρησεις...αφου τον θες,καντες να τελειωνουμε...αντε και στα δικα μας!!!! Click για ανάπτυξη... Λες ε? Όπως π.χ. ότι παίρνω τρίτο γατί χωρίς να του το πω... ε?? Μεγάλη υποχώρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.725 16-09-08 14:58 Οι Γερμανίδες μου είπαν ότι οι καλύτερες τροφές για μια ενήλικη Βιρμανική είναι οι Hills, Mastery, Artemis, Royal Canin Exigent Εδώ νομίζω έχουμε μόνο την Hills και τη Royal... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.726 16-09-08 15:01 τελικά Δανάκο οι δικοί μου ούτε να ακούσουν για τα μαυράκια... ακόμα ψάχνουν για σπίτι... άστα σπαράζει η καρδιά μου... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29095&page=6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:09 Ο πυρροθριξ: #24.727 16-09-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά Δανάκο οι δικοί μου ούτε να ακούσουν για τα μαυράκια... ακόμα ψάχνουν για σπίτι... άστα σπαράζει η καρδιά μου... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29095&page=6 Click για ανάπτυξη... ναι τωρα το διαβασα το θεμα.... κριμα πολυ κριμα.. εγω σου ειπα μην το πεις,πες το βρηκα εδω επ'εξω..τι θα λεγανε?κι εκεινο ειναι πολυ ωραιο το μικρουλι με γκριζογαλανα ματια και ασπρο παπιον και ασπρο αναμεσα στα δαχτυλακια...δεν ειναι ενα απλο μαυρο,ειναι μαυρο με προσωπικοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Ο πυρροθριξ: #24.728 16-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι Γερμανίδες μου είπαν ότι οι καλύτερες τροφές για μια ενήλικη Βιρμανική είναι οι Hills, Mastery, Artemis, Royal Canin Exigent Εδώ νομίζω έχουμε μόνο την Hills και τη Royal... Click για ανάπτυξη... εγω πρεπει να δω τι kitten θα παρω τωρα...θα του παρω και ξηρα και κονσερβα σκεφτομαι γιατι και τον εχουν μαθει ετσι,αλλα και να του δινω κανα χαπι μεσα στην κοσερβα,που θα την εχει για λιχουδια.Δεν θα του δινω συνεχεια.Λεω δηλαδη να μην την κατεργησω εντελως για να μπορω να του δινω αν χρειαστει καποιο χαπι.Ενω στον Μελανωρ δυσκολευομαι παααρα πολυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.729 16-09-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω πρεπει να δω τι kitten θα παρω τωρα...θα του παρω και ξηρα και κονσερβα σκεφτομαι γιατι και τον εχουν μαθει ετσι,αλλα και να του δινω κανα χαπι μεσα στην κοσερβα,που θα την εχει για λιχουδια.Δεν θα του δινω συνεχεια.Λεω δηλαδη να μην την κατεργησω εντελως για να μπορω να του δινω αν χρειαστει καποιο χαπι.Ενω στον Μελανωρ δυσκολευομαι παααρα πολυ.. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ...εγώ τους δίνω πολύ Royal... και μόνο τη Κυριακή που είμαστε όλοι στο σπίτι το κονσερβάκι τους... για να καταλαβαίνουν ότι είναι μια ξεχωριστή μέρα όπου όλη η οικογένεια είναι στο σπίτι και τους γίνονται τα χατηράκια... π.χ. όταν χουζουρεύουμε όλοι μαζί στο κρεβάτι την ώρα που ο μπαμπάς μας διαβάζει την εφημερίδα του στο σαλόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #24.730 16-09-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνώ...εγώ τους δίνω πολύ Royal... και μόνο τη Κυριακή που είμαστε όλοι στο σπίτι το κονσερβάκι τους... για να καταλαβαίνουν ότι είναι μια ξεχωριστή μέρα όπου όλη η οικογένεια είναι στο σπίτι και τους γίνονται τα χατηράκια... π.χ. όταν χουζουρεύουμε όλοι μαζί στο κρεβάτι την ώρα που ο μπαμπάς μας διαβάζει την εφημερίδα του στο σαλόνι! Click για ανάπτυξη... μπραβο!!!!τι καλα...κι εξω να εχει κρυο και εσεις να χουχουλιαζετε στην ζεστη του τζακιου με το ζεστο τσάι και τα ακομα πιο ζεστα βιρμανακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #24.731 16-09-08 15:28 τι κονσερβακια τους δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο πυρροθριξ: #24.732 16-09-08 15:33 μα που ειναι το Λουκουμαντακι μου επιτελους?δουλευει σκληρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.733 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι κονσερβακια τους δινεις? Click για ανάπτυξη... Κάτι μικρά Golden της Purina...ναααα τα κάνουν... μπορείς να του πάρεις και Kitten κονσερβάκια! που να είναι η Αντούλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.734 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!!τι καλα...κι εξω να εχει κρυο και εσεις να χουχουλιαζετε στην ζεστη του τζακιου με το ζεστο τσάι και τα ακομα πιο ζεστα βιρμανακια... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:53 Ο πυρροθριξ: #24.735 16-09-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Click για ανάπτυξη... κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.736 16-09-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Click για ανάπτυξη... Mετακομίζω στους Δελφούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.737 16-09-08 16:00 Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Ο πυρροθριξ: #24.738 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mετακομίζω στους Δελφούς! Click για ανάπτυξη... οπωτε θες!!!!!!!!!!!το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για τους φιλους μου παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #24.739 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Click για ανάπτυξη... βρε δεν σου εχω πει να μην ρωτας?λες "αγαπη μου,παω εκει".- καλα τωρα που θα πας για μας δεν του κακοφαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η katerina10: #24.740 16-09-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά θα πάω και αυτό το Σ/Κ να φέρω τον Ερωτα και τον erefer! Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα τα καλά τα κάνεις εσύ και φαίνονται αγγαρείες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1235 1236 1237 1238 1239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι το χαρτι για να σκουπιστει που το πας? πω πω!!!!δεν το σκεφτηκα!!!!!να την βαλεις στον κηπο,πισω απο τον φραχτη να μην φαινεται και σε κανει και ρεζιλι στα ΒΠ-που λεει και η Βασια-δωστης εκει χαμω και μια εφημεριδα... Click για ανάπτυξη... α ρε Κατερινάκι... έμπλεξες με μας τις παλαβές! Ενα νερό είπε να πιει το κοριτσάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.722 16-09-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δηλαδη βρε ανεπροκοπη,αντι να τον ευγνωμονεις που σου κανει οικονομια και τωρα εχεις λεφτα να παρεις βιρμανακι ,θα τα ακουσει κιολας?τιποτα δεν εκτιμας,τιποτα.....βρε πως εχει γινει ετσι ο κοσμος? Click για ανάπτυξη... αστα βρε Δανάκο...δεκάρα δεν δεχόμουν από κανένα τόσο ψωροπερήφανη ήμουν... και τώρα που μου πέφτουν βροχή νοιώθω αδύναμη... να΄χω τύψεις ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:53 Ο πυρροθριξ: #24.723 16-09-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα βρε Δανάκο...δεκάρα δεν δεχόμουν από κανένα τόσο ψωροπερήφανη ήμουν... και τώρα που μου πέφτουν βροχή νοιώθω αδύναμη... να΄χω τύψεις ε? Click για ανάπτυξη... οχι να μην εχεις!!!! απλως πρεπει να κανεις καποιες υποχωρησεις...αφου τον θες,καντες να τελειωνουμε...αντε και στα δικα μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.724 16-09-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι να μην εχεις!!!! απλως πρεπει να κανεις καποιες υποχωρησεις...αφου τον θες,καντες να τελειωνουμε...αντε και στα δικα μας!!!! Click για ανάπτυξη... Λες ε? Όπως π.χ. ότι παίρνω τρίτο γατί χωρίς να του το πω... ε?? Μεγάλη υποχώρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.725 16-09-08 14:58 Οι Γερμανίδες μου είπαν ότι οι καλύτερες τροφές για μια ενήλικη Βιρμανική είναι οι Hills, Mastery, Artemis, Royal Canin Exigent Εδώ νομίζω έχουμε μόνο την Hills και τη Royal... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.726 16-09-08 15:01 τελικά Δανάκο οι δικοί μου ούτε να ακούσουν για τα μαυράκια... ακόμα ψάχνουν για σπίτι... άστα σπαράζει η καρδιά μου... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29095&page=6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:09 Ο πυρροθριξ: #24.727 16-09-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά Δανάκο οι δικοί μου ούτε να ακούσουν για τα μαυράκια... ακόμα ψάχνουν για σπίτι... άστα σπαράζει η καρδιά μου... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29095&page=6 Click για ανάπτυξη... ναι τωρα το διαβασα το θεμα.... κριμα πολυ κριμα.. εγω σου ειπα μην το πεις,πες το βρηκα εδω επ'εξω..τι θα λεγανε?κι εκεινο ειναι πολυ ωραιο το μικρουλι με γκριζογαλανα ματια και ασπρο παπιον και ασπρο αναμεσα στα δαχτυλακια...δεν ειναι ενα απλο μαυρο,ειναι μαυρο με προσωπικοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Ο πυρροθριξ: #24.728 16-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι Γερμανίδες μου είπαν ότι οι καλύτερες τροφές για μια ενήλικη Βιρμανική είναι οι Hills, Mastery, Artemis, Royal Canin Exigent Εδώ νομίζω έχουμε μόνο την Hills και τη Royal... Click για ανάπτυξη... εγω πρεπει να δω τι kitten θα παρω τωρα...θα του παρω και ξηρα και κονσερβα σκεφτομαι γιατι και τον εχουν μαθει ετσι,αλλα και να του δινω κανα χαπι μεσα στην κοσερβα,που θα την εχει για λιχουδια.Δεν θα του δινω συνεχεια.Λεω δηλαδη να μην την κατεργησω εντελως για να μπορω να του δινω αν χρειαστει καποιο χαπι.Ενω στον Μελανωρ δυσκολευομαι παααρα πολυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.729 16-09-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω πρεπει να δω τι kitten θα παρω τωρα...θα του παρω και ξηρα και κονσερβα σκεφτομαι γιατι και τον εχουν μαθει ετσι,αλλα και να του δινω κανα χαπι μεσα στην κοσερβα,που θα την εχει για λιχουδια.Δεν θα του δινω συνεχεια.Λεω δηλαδη να μην την κατεργησω εντελως για να μπορω να του δινω αν χρειαστει καποιο χαπι.Ενω στον Μελανωρ δυσκολευομαι παααρα πολυ.. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ...εγώ τους δίνω πολύ Royal... και μόνο τη Κυριακή που είμαστε όλοι στο σπίτι το κονσερβάκι τους... για να καταλαβαίνουν ότι είναι μια ξεχωριστή μέρα όπου όλη η οικογένεια είναι στο σπίτι και τους γίνονται τα χατηράκια... π.χ. όταν χουζουρεύουμε όλοι μαζί στο κρεβάτι την ώρα που ο μπαμπάς μας διαβάζει την εφημερίδα του στο σαλόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #24.730 16-09-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνώ...εγώ τους δίνω πολύ Royal... και μόνο τη Κυριακή που είμαστε όλοι στο σπίτι το κονσερβάκι τους... για να καταλαβαίνουν ότι είναι μια ξεχωριστή μέρα όπου όλη η οικογένεια είναι στο σπίτι και τους γίνονται τα χατηράκια... π.χ. όταν χουζουρεύουμε όλοι μαζί στο κρεβάτι την ώρα που ο μπαμπάς μας διαβάζει την εφημερίδα του στο σαλόνι! Click για ανάπτυξη... μπραβο!!!!τι καλα...κι εξω να εχει κρυο και εσεις να χουχουλιαζετε στην ζεστη του τζακιου με το ζεστο τσάι και τα ακομα πιο ζεστα βιρμανακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #24.731 16-09-08 15:28 τι κονσερβακια τους δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο πυρροθριξ: #24.732 16-09-08 15:33 μα που ειναι το Λουκουμαντακι μου επιτελους?δουλευει σκληρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.733 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι κονσερβακια τους δινεις? Click για ανάπτυξη... Κάτι μικρά Golden της Purina...ναααα τα κάνουν... μπορείς να του πάρεις και Kitten κονσερβάκια! που να είναι η Αντούλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.734 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!!τι καλα...κι εξω να εχει κρυο και εσεις να χουχουλιαζετε στην ζεστη του τζακιου με το ζεστο τσάι και τα ακομα πιο ζεστα βιρμανακια... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:53 Ο πυρροθριξ: #24.735 16-09-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Click για ανάπτυξη... κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.736 16-09-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Click για ανάπτυξη... Mετακομίζω στους Δελφούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.737 16-09-08 16:00 Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Ο πυρροθριξ: #24.738 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mετακομίζω στους Δελφούς! Click για ανάπτυξη... οπωτε θες!!!!!!!!!!!το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για τους φιλους μου παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #24.739 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Click για ανάπτυξη... βρε δεν σου εχω πει να μην ρωτας?λες "αγαπη μου,παω εκει".- καλα τωρα που θα πας για μας δεν του κακοφαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η katerina10: #24.740 16-09-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά θα πάω και αυτό το Σ/Κ να φέρω τον Ερωτα και τον erefer! Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα τα καλά τα κάνεις εσύ και φαίνονται αγγαρείες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1235 1236 1237 1238 1239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δηλαδη βρε ανεπροκοπη,αντι να τον ευγνωμονεις που σου κανει οικονομια και τωρα εχεις λεφτα να παρεις βιρμανακι ,θα τα ακουσει κιολας?τιποτα δεν εκτιμας,τιποτα.....βρε πως εχει γινει ετσι ο κοσμος? Click για ανάπτυξη... αστα βρε Δανάκο...δεκάρα δεν δεχόμουν από κανένα τόσο ψωροπερήφανη ήμουν... και τώρα που μου πέφτουν βροχή νοιώθω αδύναμη... να΄χω τύψεις ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:53 Ο πυρροθριξ: #24.723 16-09-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα βρε Δανάκο...δεκάρα δεν δεχόμουν από κανένα τόσο ψωροπερήφανη ήμουν... και τώρα που μου πέφτουν βροχή νοιώθω αδύναμη... να΄χω τύψεις ε? Click για ανάπτυξη... οχι να μην εχεις!!!! απλως πρεπει να κανεις καποιες υποχωρησεις...αφου τον θες,καντες να τελειωνουμε...αντε και στα δικα μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.724 16-09-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι να μην εχεις!!!! απλως πρεπει να κανεις καποιες υποχωρησεις...αφου τον θες,καντες να τελειωνουμε...αντε και στα δικα μας!!!! Click για ανάπτυξη... Λες ε? Όπως π.χ. ότι παίρνω τρίτο γατί χωρίς να του το πω... ε?? Μεγάλη υποχώρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.725 16-09-08 14:58 Οι Γερμανίδες μου είπαν ότι οι καλύτερες τροφές για μια ενήλικη Βιρμανική είναι οι Hills, Mastery, Artemis, Royal Canin Exigent Εδώ νομίζω έχουμε μόνο την Hills και τη Royal... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.726 16-09-08 15:01 τελικά Δανάκο οι δικοί μου ούτε να ακούσουν για τα μαυράκια... ακόμα ψάχνουν για σπίτι... άστα σπαράζει η καρδιά μου... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29095&page=6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:09 Ο πυρροθριξ: #24.727 16-09-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά Δανάκο οι δικοί μου ούτε να ακούσουν για τα μαυράκια... ακόμα ψάχνουν για σπίτι... άστα σπαράζει η καρδιά μου... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29095&page=6 Click για ανάπτυξη... ναι τωρα το διαβασα το θεμα.... κριμα πολυ κριμα.. εγω σου ειπα μην το πεις,πες το βρηκα εδω επ'εξω..τι θα λεγανε?κι εκεινο ειναι πολυ ωραιο το μικρουλι με γκριζογαλανα ματια και ασπρο παπιον και ασπρο αναμεσα στα δαχτυλακια...δεν ειναι ενα απλο μαυρο,ειναι μαυρο με προσωπικοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Ο πυρροθριξ: #24.728 16-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι Γερμανίδες μου είπαν ότι οι καλύτερες τροφές για μια ενήλικη Βιρμανική είναι οι Hills, Mastery, Artemis, Royal Canin Exigent Εδώ νομίζω έχουμε μόνο την Hills και τη Royal... Click για ανάπτυξη... εγω πρεπει να δω τι kitten θα παρω τωρα...θα του παρω και ξηρα και κονσερβα σκεφτομαι γιατι και τον εχουν μαθει ετσι,αλλα και να του δινω κανα χαπι μεσα στην κοσερβα,που θα την εχει για λιχουδια.Δεν θα του δινω συνεχεια.Λεω δηλαδη να μην την κατεργησω εντελως για να μπορω να του δινω αν χρειαστει καποιο χαπι.Ενω στον Μελανωρ δυσκολευομαι παααρα πολυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.729 16-09-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω πρεπει να δω τι kitten θα παρω τωρα...θα του παρω και ξηρα και κονσερβα σκεφτομαι γιατι και τον εχουν μαθει ετσι,αλλα και να του δινω κανα χαπι μεσα στην κοσερβα,που θα την εχει για λιχουδια.Δεν θα του δινω συνεχεια.Λεω δηλαδη να μην την κατεργησω εντελως για να μπορω να του δινω αν χρειαστει καποιο χαπι.Ενω στον Μελανωρ δυσκολευομαι παααρα πολυ.. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ...εγώ τους δίνω πολύ Royal... και μόνο τη Κυριακή που είμαστε όλοι στο σπίτι το κονσερβάκι τους... για να καταλαβαίνουν ότι είναι μια ξεχωριστή μέρα όπου όλη η οικογένεια είναι στο σπίτι και τους γίνονται τα χατηράκια... π.χ. όταν χουζουρεύουμε όλοι μαζί στο κρεβάτι την ώρα που ο μπαμπάς μας διαβάζει την εφημερίδα του στο σαλόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #24.730 16-09-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνώ...εγώ τους δίνω πολύ Royal... και μόνο τη Κυριακή που είμαστε όλοι στο σπίτι το κονσερβάκι τους... για να καταλαβαίνουν ότι είναι μια ξεχωριστή μέρα όπου όλη η οικογένεια είναι στο σπίτι και τους γίνονται τα χατηράκια... π.χ. όταν χουζουρεύουμε όλοι μαζί στο κρεβάτι την ώρα που ο μπαμπάς μας διαβάζει την εφημερίδα του στο σαλόνι! Click για ανάπτυξη... μπραβο!!!!τι καλα...κι εξω να εχει κρυο και εσεις να χουχουλιαζετε στην ζεστη του τζακιου με το ζεστο τσάι και τα ακομα πιο ζεστα βιρμανακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #24.731 16-09-08 15:28 τι κονσερβακια τους δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο πυρροθριξ: #24.732 16-09-08 15:33 μα που ειναι το Λουκουμαντακι μου επιτελους?δουλευει σκληρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.733 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι κονσερβακια τους δινεις? Click για ανάπτυξη... Κάτι μικρά Golden της Purina...ναααα τα κάνουν... μπορείς να του πάρεις και Kitten κονσερβάκια! που να είναι η Αντούλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.734 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!!τι καλα...κι εξω να εχει κρυο και εσεις να χουχουλιαζετε στην ζεστη του τζακιου με το ζεστο τσάι και τα ακομα πιο ζεστα βιρμανακια... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:53 Ο πυρροθριξ: #24.735 16-09-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Click για ανάπτυξη... κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.736 16-09-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Click για ανάπτυξη... Mετακομίζω στους Δελφούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.737 16-09-08 16:00 Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Ο πυρροθριξ: #24.738 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mετακομίζω στους Δελφούς! Click για ανάπτυξη... οπωτε θες!!!!!!!!!!!το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για τους φιλους μου παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #24.739 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Click για ανάπτυξη... βρε δεν σου εχω πει να μην ρωτας?λες "αγαπη μου,παω εκει".- καλα τωρα που θα πας για μας δεν του κακοφαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η katerina10: #24.740 16-09-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά θα πάω και αυτό το Σ/Κ να φέρω τον Ερωτα και τον erefer! Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα τα καλά τα κάνεις εσύ και φαίνονται αγγαρείες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1235 1236 1237 1238 1239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα βρε Δανάκο...δεκάρα δεν δεχόμουν από κανένα τόσο ψωροπερήφανη ήμουν... και τώρα που μου πέφτουν βροχή νοιώθω αδύναμη... να΄χω τύψεις ε? Click για ανάπτυξη... οχι να μην εχεις!!!! απλως πρεπει να κανεις καποιες υποχωρησεις...αφου τον θες,καντες να τελειωνουμε...αντε και στα δικα μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.724 16-09-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι να μην εχεις!!!! απλως πρεπει να κανεις καποιες υποχωρησεις...αφου τον θες,καντες να τελειωνουμε...αντε και στα δικα μας!!!! Click για ανάπτυξη... Λες ε? Όπως π.χ. ότι παίρνω τρίτο γατί χωρίς να του το πω... ε?? Μεγάλη υποχώρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.725 16-09-08 14:58 Οι Γερμανίδες μου είπαν ότι οι καλύτερες τροφές για μια ενήλικη Βιρμανική είναι οι Hills, Mastery, Artemis, Royal Canin Exigent Εδώ νομίζω έχουμε μόνο την Hills και τη Royal... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.726 16-09-08 15:01 τελικά Δανάκο οι δικοί μου ούτε να ακούσουν για τα μαυράκια... ακόμα ψάχνουν για σπίτι... άστα σπαράζει η καρδιά μου... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29095&page=6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:09 Ο πυρροθριξ: #24.727 16-09-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά Δανάκο οι δικοί μου ούτε να ακούσουν για τα μαυράκια... ακόμα ψάχνουν για σπίτι... άστα σπαράζει η καρδιά μου... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29095&page=6 Click για ανάπτυξη... ναι τωρα το διαβασα το θεμα.... κριμα πολυ κριμα.. εγω σου ειπα μην το πεις,πες το βρηκα εδω επ'εξω..τι θα λεγανε?κι εκεινο ειναι πολυ ωραιο το μικρουλι με γκριζογαλανα ματια και ασπρο παπιον και ασπρο αναμεσα στα δαχτυλακια...δεν ειναι ενα απλο μαυρο,ειναι μαυρο με προσωπικοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Ο πυρροθριξ: #24.728 16-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι Γερμανίδες μου είπαν ότι οι καλύτερες τροφές για μια ενήλικη Βιρμανική είναι οι Hills, Mastery, Artemis, Royal Canin Exigent Εδώ νομίζω έχουμε μόνο την Hills και τη Royal... Click για ανάπτυξη... εγω πρεπει να δω τι kitten θα παρω τωρα...θα του παρω και ξηρα και κονσερβα σκεφτομαι γιατι και τον εχουν μαθει ετσι,αλλα και να του δινω κανα χαπι μεσα στην κοσερβα,που θα την εχει για λιχουδια.Δεν θα του δινω συνεχεια.Λεω δηλαδη να μην την κατεργησω εντελως για να μπορω να του δινω αν χρειαστει καποιο χαπι.Ενω στον Μελανωρ δυσκολευομαι παααρα πολυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.729 16-09-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω πρεπει να δω τι kitten θα παρω τωρα...θα του παρω και ξηρα και κονσερβα σκεφτομαι γιατι και τον εχουν μαθει ετσι,αλλα και να του δινω κανα χαπι μεσα στην κοσερβα,που θα την εχει για λιχουδια.Δεν θα του δινω συνεχεια.Λεω δηλαδη να μην την κατεργησω εντελως για να μπορω να του δινω αν χρειαστει καποιο χαπι.Ενω στον Μελανωρ δυσκολευομαι παααρα πολυ.. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ...εγώ τους δίνω πολύ Royal... και μόνο τη Κυριακή που είμαστε όλοι στο σπίτι το κονσερβάκι τους... για να καταλαβαίνουν ότι είναι μια ξεχωριστή μέρα όπου όλη η οικογένεια είναι στο σπίτι και τους γίνονται τα χατηράκια... π.χ. όταν χουζουρεύουμε όλοι μαζί στο κρεβάτι την ώρα που ο μπαμπάς μας διαβάζει την εφημερίδα του στο σαλόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #24.730 16-09-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνώ...εγώ τους δίνω πολύ Royal... και μόνο τη Κυριακή που είμαστε όλοι στο σπίτι το κονσερβάκι τους... για να καταλαβαίνουν ότι είναι μια ξεχωριστή μέρα όπου όλη η οικογένεια είναι στο σπίτι και τους γίνονται τα χατηράκια... π.χ. όταν χουζουρεύουμε όλοι μαζί στο κρεβάτι την ώρα που ο μπαμπάς μας διαβάζει την εφημερίδα του στο σαλόνι! Click για ανάπτυξη... μπραβο!!!!τι καλα...κι εξω να εχει κρυο και εσεις να χουχουλιαζετε στην ζεστη του τζακιου με το ζεστο τσάι και τα ακομα πιο ζεστα βιρμανακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #24.731 16-09-08 15:28 τι κονσερβακια τους δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο πυρροθριξ: #24.732 16-09-08 15:33 μα που ειναι το Λουκουμαντακι μου επιτελους?δουλευει σκληρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.733 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι κονσερβακια τους δινεις? Click για ανάπτυξη... Κάτι μικρά Golden της Purina...ναααα τα κάνουν... μπορείς να του πάρεις και Kitten κονσερβάκια! που να είναι η Αντούλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.734 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!!τι καλα...κι εξω να εχει κρυο και εσεις να χουχουλιαζετε στην ζεστη του τζακιου με το ζεστο τσάι και τα ακομα πιο ζεστα βιρμανακια... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:53 Ο πυρροθριξ: #24.735 16-09-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Click για ανάπτυξη... κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.736 16-09-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Click για ανάπτυξη... Mετακομίζω στους Δελφούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.737 16-09-08 16:00 Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Ο πυρροθριξ: #24.738 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mετακομίζω στους Δελφούς! Click για ανάπτυξη... οπωτε θες!!!!!!!!!!!το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για τους φιλους μου παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #24.739 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Click για ανάπτυξη... βρε δεν σου εχω πει να μην ρωτας?λες "αγαπη μου,παω εκει".- καλα τωρα που θα πας για μας δεν του κακοφαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η katerina10: #24.740 16-09-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά θα πάω και αυτό το Σ/Κ να φέρω τον Ερωτα και τον erefer! Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα τα καλά τα κάνεις εσύ και φαίνονται αγγαρείες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1235 1236 1237 1238 1239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι να μην εχεις!!!! απλως πρεπει να κανεις καποιες υποχωρησεις...αφου τον θες,καντες να τελειωνουμε...αντε και στα δικα μας!!!! Click για ανάπτυξη... Λες ε? Όπως π.χ. ότι παίρνω τρίτο γατί χωρίς να του το πω... ε?? Μεγάλη υποχώρηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.725 16-09-08 14:58 Οι Γερμανίδες μου είπαν ότι οι καλύτερες τροφές για μια ενήλικη Βιρμανική είναι οι Hills, Mastery, Artemis, Royal Canin Exigent Εδώ νομίζω έχουμε μόνο την Hills και τη Royal... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.726 16-09-08 15:01 τελικά Δανάκο οι δικοί μου ούτε να ακούσουν για τα μαυράκια... ακόμα ψάχνουν για σπίτι... άστα σπαράζει η καρδιά μου... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29095&page=6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:09 Ο πυρροθριξ: #24.727 16-09-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά Δανάκο οι δικοί μου ούτε να ακούσουν για τα μαυράκια... ακόμα ψάχνουν για σπίτι... άστα σπαράζει η καρδιά μου... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29095&page=6 Click για ανάπτυξη... ναι τωρα το διαβασα το θεμα.... κριμα πολυ κριμα.. εγω σου ειπα μην το πεις,πες το βρηκα εδω επ'εξω..τι θα λεγανε?κι εκεινο ειναι πολυ ωραιο το μικρουλι με γκριζογαλανα ματια και ασπρο παπιον και ασπρο αναμεσα στα δαχτυλακια...δεν ειναι ενα απλο μαυρο,ειναι μαυρο με προσωπικοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Ο πυρροθριξ: #24.728 16-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι Γερμανίδες μου είπαν ότι οι καλύτερες τροφές για μια ενήλικη Βιρμανική είναι οι Hills, Mastery, Artemis, Royal Canin Exigent Εδώ νομίζω έχουμε μόνο την Hills και τη Royal... Click για ανάπτυξη... εγω πρεπει να δω τι kitten θα παρω τωρα...θα του παρω και ξηρα και κονσερβα σκεφτομαι γιατι και τον εχουν μαθει ετσι,αλλα και να του δινω κανα χαπι μεσα στην κοσερβα,που θα την εχει για λιχουδια.Δεν θα του δινω συνεχεια.Λεω δηλαδη να μην την κατεργησω εντελως για να μπορω να του δινω αν χρειαστει καποιο χαπι.Ενω στον Μελανωρ δυσκολευομαι παααρα πολυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.729 16-09-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω πρεπει να δω τι kitten θα παρω τωρα...θα του παρω και ξηρα και κονσερβα σκεφτομαι γιατι και τον εχουν μαθει ετσι,αλλα και να του δινω κανα χαπι μεσα στην κοσερβα,που θα την εχει για λιχουδια.Δεν θα του δινω συνεχεια.Λεω δηλαδη να μην την κατεργησω εντελως για να μπορω να του δινω αν χρειαστει καποιο χαπι.Ενω στον Μελανωρ δυσκολευομαι παααρα πολυ.. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ...εγώ τους δίνω πολύ Royal... και μόνο τη Κυριακή που είμαστε όλοι στο σπίτι το κονσερβάκι τους... για να καταλαβαίνουν ότι είναι μια ξεχωριστή μέρα όπου όλη η οικογένεια είναι στο σπίτι και τους γίνονται τα χατηράκια... π.χ. όταν χουζουρεύουμε όλοι μαζί στο κρεβάτι την ώρα που ο μπαμπάς μας διαβάζει την εφημερίδα του στο σαλόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #24.730 16-09-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνώ...εγώ τους δίνω πολύ Royal... και μόνο τη Κυριακή που είμαστε όλοι στο σπίτι το κονσερβάκι τους... για να καταλαβαίνουν ότι είναι μια ξεχωριστή μέρα όπου όλη η οικογένεια είναι στο σπίτι και τους γίνονται τα χατηράκια... π.χ. όταν χουζουρεύουμε όλοι μαζί στο κρεβάτι την ώρα που ο μπαμπάς μας διαβάζει την εφημερίδα του στο σαλόνι! Click για ανάπτυξη... μπραβο!!!!τι καλα...κι εξω να εχει κρυο και εσεις να χουχουλιαζετε στην ζεστη του τζακιου με το ζεστο τσάι και τα ακομα πιο ζεστα βιρμανακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #24.731 16-09-08 15:28 τι κονσερβακια τους δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο πυρροθριξ: #24.732 16-09-08 15:33 μα που ειναι το Λουκουμαντακι μου επιτελους?δουλευει σκληρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.733 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι κονσερβακια τους δινεις? Click για ανάπτυξη... Κάτι μικρά Golden της Purina...ναααα τα κάνουν... μπορείς να του πάρεις και Kitten κονσερβάκια! που να είναι η Αντούλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.734 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!!τι καλα...κι εξω να εχει κρυο και εσεις να χουχουλιαζετε στην ζεστη του τζακιου με το ζεστο τσάι και τα ακομα πιο ζεστα βιρμανακια... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:53 Ο πυρροθριξ: #24.735 16-09-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Click για ανάπτυξη... κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.736 16-09-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Click για ανάπτυξη... Mετακομίζω στους Δελφούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.737 16-09-08 16:00 Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Ο πυρροθριξ: #24.738 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mετακομίζω στους Δελφούς! Click για ανάπτυξη... οπωτε θες!!!!!!!!!!!το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για τους φιλους μου παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #24.739 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Click για ανάπτυξη... βρε δεν σου εχω πει να μην ρωτας?λες "αγαπη μου,παω εκει".- καλα τωρα που θα πας για μας δεν του κακοφαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η katerina10: #24.740 16-09-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά θα πάω και αυτό το Σ/Κ να φέρω τον Ερωτα και τον erefer! Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα τα καλά τα κάνεις εσύ και φαίνονται αγγαρείες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1235 1236 1237 1238 1239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι Γερμανίδες μου είπαν ότι οι καλύτερες τροφές για μια ενήλικη Βιρμανική είναι οι Hills, Mastery, Artemis, Royal Canin Exigent Εδώ νομίζω έχουμε μόνο την Hills και τη Royal... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.726 16-09-08 15:01 τελικά Δανάκο οι δικοί μου ούτε να ακούσουν για τα μαυράκια... ακόμα ψάχνουν για σπίτι... άστα σπαράζει η καρδιά μου... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29095&page=6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:09 Ο πυρροθριξ: #24.727 16-09-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά Δανάκο οι δικοί μου ούτε να ακούσουν για τα μαυράκια... ακόμα ψάχνουν για σπίτι... άστα σπαράζει η καρδιά μου... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29095&page=6 Click για ανάπτυξη... ναι τωρα το διαβασα το θεμα.... κριμα πολυ κριμα.. εγω σου ειπα μην το πεις,πες το βρηκα εδω επ'εξω..τι θα λεγανε?κι εκεινο ειναι πολυ ωραιο το μικρουλι με γκριζογαλανα ματια και ασπρο παπιον και ασπρο αναμεσα στα δαχτυλακια...δεν ειναι ενα απλο μαυρο,ειναι μαυρο με προσωπικοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Ο πυρροθριξ: #24.728 16-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι Γερμανίδες μου είπαν ότι οι καλύτερες τροφές για μια ενήλικη Βιρμανική είναι οι Hills, Mastery, Artemis, Royal Canin Exigent Εδώ νομίζω έχουμε μόνο την Hills και τη Royal... Click για ανάπτυξη... εγω πρεπει να δω τι kitten θα παρω τωρα...θα του παρω και ξηρα και κονσερβα σκεφτομαι γιατι και τον εχουν μαθει ετσι,αλλα και να του δινω κανα χαπι μεσα στην κοσερβα,που θα την εχει για λιχουδια.Δεν θα του δινω συνεχεια.Λεω δηλαδη να μην την κατεργησω εντελως για να μπορω να του δινω αν χρειαστει καποιο χαπι.Ενω στον Μελανωρ δυσκολευομαι παααρα πολυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.729 16-09-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω πρεπει να δω τι kitten θα παρω τωρα...θα του παρω και ξηρα και κονσερβα σκεφτομαι γιατι και τον εχουν μαθει ετσι,αλλα και να του δινω κανα χαπι μεσα στην κοσερβα,που θα την εχει για λιχουδια.Δεν θα του δινω συνεχεια.Λεω δηλαδη να μην την κατεργησω εντελως για να μπορω να του δινω αν χρειαστει καποιο χαπι.Ενω στον Μελανωρ δυσκολευομαι παααρα πολυ.. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ...εγώ τους δίνω πολύ Royal... και μόνο τη Κυριακή που είμαστε όλοι στο σπίτι το κονσερβάκι τους... για να καταλαβαίνουν ότι είναι μια ξεχωριστή μέρα όπου όλη η οικογένεια είναι στο σπίτι και τους γίνονται τα χατηράκια... π.χ. όταν χουζουρεύουμε όλοι μαζί στο κρεβάτι την ώρα που ο μπαμπάς μας διαβάζει την εφημερίδα του στο σαλόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #24.730 16-09-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνώ...εγώ τους δίνω πολύ Royal... και μόνο τη Κυριακή που είμαστε όλοι στο σπίτι το κονσερβάκι τους... για να καταλαβαίνουν ότι είναι μια ξεχωριστή μέρα όπου όλη η οικογένεια είναι στο σπίτι και τους γίνονται τα χατηράκια... π.χ. όταν χουζουρεύουμε όλοι μαζί στο κρεβάτι την ώρα που ο μπαμπάς μας διαβάζει την εφημερίδα του στο σαλόνι! Click για ανάπτυξη... μπραβο!!!!τι καλα...κι εξω να εχει κρυο και εσεις να χουχουλιαζετε στην ζεστη του τζακιου με το ζεστο τσάι και τα ακομα πιο ζεστα βιρμανακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #24.731 16-09-08 15:28 τι κονσερβακια τους δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο πυρροθριξ: #24.732 16-09-08 15:33 μα που ειναι το Λουκουμαντακι μου επιτελους?δουλευει σκληρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.733 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι κονσερβακια τους δινεις? Click για ανάπτυξη... Κάτι μικρά Golden της Purina...ναααα τα κάνουν... μπορείς να του πάρεις και Kitten κονσερβάκια! που να είναι η Αντούλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.734 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!!τι καλα...κι εξω να εχει κρυο και εσεις να χουχουλιαζετε στην ζεστη του τζακιου με το ζεστο τσάι και τα ακομα πιο ζεστα βιρμανακια... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:53 Ο πυρροθριξ: #24.735 16-09-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Click για ανάπτυξη... κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.736 16-09-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Click για ανάπτυξη... Mετακομίζω στους Δελφούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.737 16-09-08 16:00 Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Ο πυρροθριξ: #24.738 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mετακομίζω στους Δελφούς! Click για ανάπτυξη... οπωτε θες!!!!!!!!!!!το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για τους φιλους μου παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #24.739 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Click για ανάπτυξη... βρε δεν σου εχω πει να μην ρωτας?λες "αγαπη μου,παω εκει".- καλα τωρα που θα πας για μας δεν του κακοφαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η katerina10: #24.740 16-09-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά θα πάω και αυτό το Σ/Κ να φέρω τον Ερωτα και τον erefer! Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα τα καλά τα κάνεις εσύ και φαίνονται αγγαρείες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1235 1236 1237 1238 1239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τελικά Δανάκο οι δικοί μου ούτε να ακούσουν για τα μαυράκια... ακόμα ψάχνουν για σπίτι... άστα σπαράζει η καρδιά μου... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29095&page=6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:09 Ο πυρροθριξ: #24.727 16-09-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά Δανάκο οι δικοί μου ούτε να ακούσουν για τα μαυράκια... ακόμα ψάχνουν για σπίτι... άστα σπαράζει η καρδιά μου... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29095&page=6 Click για ανάπτυξη... ναι τωρα το διαβασα το θεμα.... κριμα πολυ κριμα.. εγω σου ειπα μην το πεις,πες το βρηκα εδω επ'εξω..τι θα λεγανε?κι εκεινο ειναι πολυ ωραιο το μικρουλι με γκριζογαλανα ματια και ασπρο παπιον και ασπρο αναμεσα στα δαχτυλακια...δεν ειναι ενα απλο μαυρο,ειναι μαυρο με προσωπικοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Ο πυρροθριξ: #24.728 16-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι Γερμανίδες μου είπαν ότι οι καλύτερες τροφές για μια ενήλικη Βιρμανική είναι οι Hills, Mastery, Artemis, Royal Canin Exigent Εδώ νομίζω έχουμε μόνο την Hills και τη Royal... Click για ανάπτυξη... εγω πρεπει να δω τι kitten θα παρω τωρα...θα του παρω και ξηρα και κονσερβα σκεφτομαι γιατι και τον εχουν μαθει ετσι,αλλα και να του δινω κανα χαπι μεσα στην κοσερβα,που θα την εχει για λιχουδια.Δεν θα του δινω συνεχεια.Λεω δηλαδη να μην την κατεργησω εντελως για να μπορω να του δινω αν χρειαστει καποιο χαπι.Ενω στον Μελανωρ δυσκολευομαι παααρα πολυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.729 16-09-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω πρεπει να δω τι kitten θα παρω τωρα...θα του παρω και ξηρα και κονσερβα σκεφτομαι γιατι και τον εχουν μαθει ετσι,αλλα και να του δινω κανα χαπι μεσα στην κοσερβα,που θα την εχει για λιχουδια.Δεν θα του δινω συνεχεια.Λεω δηλαδη να μην την κατεργησω εντελως για να μπορω να του δινω αν χρειαστει καποιο χαπι.Ενω στον Μελανωρ δυσκολευομαι παααρα πολυ.. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ...εγώ τους δίνω πολύ Royal... και μόνο τη Κυριακή που είμαστε όλοι στο σπίτι το κονσερβάκι τους... για να καταλαβαίνουν ότι είναι μια ξεχωριστή μέρα όπου όλη η οικογένεια είναι στο σπίτι και τους γίνονται τα χατηράκια... π.χ. όταν χουζουρεύουμε όλοι μαζί στο κρεβάτι την ώρα που ο μπαμπάς μας διαβάζει την εφημερίδα του στο σαλόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #24.730 16-09-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνώ...εγώ τους δίνω πολύ Royal... και μόνο τη Κυριακή που είμαστε όλοι στο σπίτι το κονσερβάκι τους... για να καταλαβαίνουν ότι είναι μια ξεχωριστή μέρα όπου όλη η οικογένεια είναι στο σπίτι και τους γίνονται τα χατηράκια... π.χ. όταν χουζουρεύουμε όλοι μαζί στο κρεβάτι την ώρα που ο μπαμπάς μας διαβάζει την εφημερίδα του στο σαλόνι! Click για ανάπτυξη... μπραβο!!!!τι καλα...κι εξω να εχει κρυο και εσεις να χουχουλιαζετε στην ζεστη του τζακιου με το ζεστο τσάι και τα ακομα πιο ζεστα βιρμανακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #24.731 16-09-08 15:28 τι κονσερβακια τους δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο πυρροθριξ: #24.732 16-09-08 15:33 μα που ειναι το Λουκουμαντακι μου επιτελους?δουλευει σκληρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.733 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι κονσερβακια τους δινεις? Click για ανάπτυξη... Κάτι μικρά Golden της Purina...ναααα τα κάνουν... μπορείς να του πάρεις και Kitten κονσερβάκια! που να είναι η Αντούλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.734 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!!τι καλα...κι εξω να εχει κρυο και εσεις να χουχουλιαζετε στην ζεστη του τζακιου με το ζεστο τσάι και τα ακομα πιο ζεστα βιρμανακια... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:53 Ο πυρροθριξ: #24.735 16-09-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Click για ανάπτυξη... κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.736 16-09-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Click για ανάπτυξη... Mετακομίζω στους Δελφούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.737 16-09-08 16:00 Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Ο πυρροθριξ: #24.738 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mετακομίζω στους Δελφούς! Click για ανάπτυξη... οπωτε θες!!!!!!!!!!!το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για τους φιλους μου παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #24.739 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Click για ανάπτυξη... βρε δεν σου εχω πει να μην ρωτας?λες "αγαπη μου,παω εκει".- καλα τωρα που θα πας για μας δεν του κακοφαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η katerina10: #24.740 16-09-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά θα πάω και αυτό το Σ/Κ να φέρω τον Ερωτα και τον erefer! Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα τα καλά τα κάνεις εσύ και φαίνονται αγγαρείες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1235 1236 1237 1238 1239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικά Δανάκο οι δικοί μου ούτε να ακούσουν για τα μαυράκια... ακόμα ψάχνουν για σπίτι... άστα σπαράζει η καρδιά μου... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29095&page=6 Click για ανάπτυξη... ναι τωρα το διαβασα το θεμα.... κριμα πολυ κριμα.. εγω σου ειπα μην το πεις,πες το βρηκα εδω επ'εξω..τι θα λεγανε?κι εκεινο ειναι πολυ ωραιο το μικρουλι με γκριζογαλανα ματια και ασπρο παπιον και ασπρο αναμεσα στα δαχτυλακια...δεν ειναι ενα απλο μαυρο,ειναι μαυρο με προσωπικοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Ο πυρροθριξ: #24.728 16-09-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι Γερμανίδες μου είπαν ότι οι καλύτερες τροφές για μια ενήλικη Βιρμανική είναι οι Hills, Mastery, Artemis, Royal Canin Exigent Εδώ νομίζω έχουμε μόνο την Hills και τη Royal... Click για ανάπτυξη... εγω πρεπει να δω τι kitten θα παρω τωρα...θα του παρω και ξηρα και κονσερβα σκεφτομαι γιατι και τον εχουν μαθει ετσι,αλλα και να του δινω κανα χαπι μεσα στην κοσερβα,που θα την εχει για λιχουδια.Δεν θα του δινω συνεχεια.Λεω δηλαδη να μην την κατεργησω εντελως για να μπορω να του δινω αν χρειαστει καποιο χαπι.Ενω στον Μελανωρ δυσκολευομαι παααρα πολυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.729 16-09-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω πρεπει να δω τι kitten θα παρω τωρα...θα του παρω και ξηρα και κονσερβα σκεφτομαι γιατι και τον εχουν μαθει ετσι,αλλα και να του δινω κανα χαπι μεσα στην κοσερβα,που θα την εχει για λιχουδια.Δεν θα του δινω συνεχεια.Λεω δηλαδη να μην την κατεργησω εντελως για να μπορω να του δινω αν χρειαστει καποιο χαπι.Ενω στον Μελανωρ δυσκολευομαι παααρα πολυ.. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ...εγώ τους δίνω πολύ Royal... και μόνο τη Κυριακή που είμαστε όλοι στο σπίτι το κονσερβάκι τους... για να καταλαβαίνουν ότι είναι μια ξεχωριστή μέρα όπου όλη η οικογένεια είναι στο σπίτι και τους γίνονται τα χατηράκια... π.χ. όταν χουζουρεύουμε όλοι μαζί στο κρεβάτι την ώρα που ο μπαμπάς μας διαβάζει την εφημερίδα του στο σαλόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #24.730 16-09-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνώ...εγώ τους δίνω πολύ Royal... και μόνο τη Κυριακή που είμαστε όλοι στο σπίτι το κονσερβάκι τους... για να καταλαβαίνουν ότι είναι μια ξεχωριστή μέρα όπου όλη η οικογένεια είναι στο σπίτι και τους γίνονται τα χατηράκια... π.χ. όταν χουζουρεύουμε όλοι μαζί στο κρεβάτι την ώρα που ο μπαμπάς μας διαβάζει την εφημερίδα του στο σαλόνι! Click για ανάπτυξη... μπραβο!!!!τι καλα...κι εξω να εχει κρυο και εσεις να χουχουλιαζετε στην ζεστη του τζακιου με το ζεστο τσάι και τα ακομα πιο ζεστα βιρμανακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #24.731 16-09-08 15:28 τι κονσερβακια τους δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο πυρροθριξ: #24.732 16-09-08 15:33 μα που ειναι το Λουκουμαντακι μου επιτελους?δουλευει σκληρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.733 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι κονσερβακια τους δινεις? Click για ανάπτυξη... Κάτι μικρά Golden της Purina...ναααα τα κάνουν... μπορείς να του πάρεις και Kitten κονσερβάκια! που να είναι η Αντούλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.734 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!!τι καλα...κι εξω να εχει κρυο και εσεις να χουχουλιαζετε στην ζεστη του τζακιου με το ζεστο τσάι και τα ακομα πιο ζεστα βιρμανακια... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:53 Ο πυρροθριξ: #24.735 16-09-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Click για ανάπτυξη... κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.736 16-09-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Click για ανάπτυξη... Mετακομίζω στους Δελφούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.737 16-09-08 16:00 Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Ο πυρροθριξ: #24.738 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mετακομίζω στους Δελφούς! Click για ανάπτυξη... οπωτε θες!!!!!!!!!!!το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για τους φιλους μου παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #24.739 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Click για ανάπτυξη... βρε δεν σου εχω πει να μην ρωτας?λες "αγαπη μου,παω εκει".- καλα τωρα που θα πας για μας δεν του κακοφαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η katerina10: #24.740 16-09-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά θα πάω και αυτό το Σ/Κ να φέρω τον Ερωτα και τον erefer! Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα τα καλά τα κάνεις εσύ και φαίνονται αγγαρείες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1235 1236 1237 1238 1239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι Γερμανίδες μου είπαν ότι οι καλύτερες τροφές για μια ενήλικη Βιρμανική είναι οι Hills, Mastery, Artemis, Royal Canin Exigent Εδώ νομίζω έχουμε μόνο την Hills και τη Royal... Click για ανάπτυξη... εγω πρεπει να δω τι kitten θα παρω τωρα...θα του παρω και ξηρα και κονσερβα σκεφτομαι γιατι και τον εχουν μαθει ετσι,αλλα και να του δινω κανα χαπι μεσα στην κοσερβα,που θα την εχει για λιχουδια.Δεν θα του δινω συνεχεια.Λεω δηλαδη να μην την κατεργησω εντελως για να μπορω να του δινω αν χρειαστει καποιο χαπι.Ενω στον Μελανωρ δυσκολευομαι παααρα πολυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.729 16-09-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω πρεπει να δω τι kitten θα παρω τωρα...θα του παρω και ξηρα και κονσερβα σκεφτομαι γιατι και τον εχουν μαθει ετσι,αλλα και να του δινω κανα χαπι μεσα στην κοσερβα,που θα την εχει για λιχουδια.Δεν θα του δινω συνεχεια.Λεω δηλαδη να μην την κατεργησω εντελως για να μπορω να του δινω αν χρειαστει καποιο χαπι.Ενω στον Μελανωρ δυσκολευομαι παααρα πολυ.. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ...εγώ τους δίνω πολύ Royal... και μόνο τη Κυριακή που είμαστε όλοι στο σπίτι το κονσερβάκι τους... για να καταλαβαίνουν ότι είναι μια ξεχωριστή μέρα όπου όλη η οικογένεια είναι στο σπίτι και τους γίνονται τα χατηράκια... π.χ. όταν χουζουρεύουμε όλοι μαζί στο κρεβάτι την ώρα που ο μπαμπάς μας διαβάζει την εφημερίδα του στο σαλόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #24.730 16-09-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνώ...εγώ τους δίνω πολύ Royal... και μόνο τη Κυριακή που είμαστε όλοι στο σπίτι το κονσερβάκι τους... για να καταλαβαίνουν ότι είναι μια ξεχωριστή μέρα όπου όλη η οικογένεια είναι στο σπίτι και τους γίνονται τα χατηράκια... π.χ. όταν χουζουρεύουμε όλοι μαζί στο κρεβάτι την ώρα που ο μπαμπάς μας διαβάζει την εφημερίδα του στο σαλόνι! Click για ανάπτυξη... μπραβο!!!!τι καλα...κι εξω να εχει κρυο και εσεις να χουχουλιαζετε στην ζεστη του τζακιου με το ζεστο τσάι και τα ακομα πιο ζεστα βιρμανακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #24.731 16-09-08 15:28 τι κονσερβακια τους δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο πυρροθριξ: #24.732 16-09-08 15:33 μα που ειναι το Λουκουμαντακι μου επιτελους?δουλευει σκληρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.733 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι κονσερβακια τους δινεις? Click για ανάπτυξη... Κάτι μικρά Golden της Purina...ναααα τα κάνουν... μπορείς να του πάρεις και Kitten κονσερβάκια! που να είναι η Αντούλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.734 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!!τι καλα...κι εξω να εχει κρυο και εσεις να χουχουλιαζετε στην ζεστη του τζακιου με το ζεστο τσάι και τα ακομα πιο ζεστα βιρμανακια... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:53 Ο πυρροθριξ: #24.735 16-09-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Click για ανάπτυξη... κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.736 16-09-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Click για ανάπτυξη... Mετακομίζω στους Δελφούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.737 16-09-08 16:00 Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Ο πυρροθριξ: #24.738 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mετακομίζω στους Δελφούς! Click για ανάπτυξη... οπωτε θες!!!!!!!!!!!το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για τους φιλους μου παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #24.739 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Click για ανάπτυξη... βρε δεν σου εχω πει να μην ρωτας?λες "αγαπη μου,παω εκει".- καλα τωρα που θα πας για μας δεν του κακοφαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η katerina10: #24.740 16-09-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά θα πάω και αυτό το Σ/Κ να φέρω τον Ερωτα και τον erefer! Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα τα καλά τα κάνεις εσύ και φαίνονται αγγαρείες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1235 1236 1237 1238 1239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω πρεπει να δω τι kitten θα παρω τωρα...θα του παρω και ξηρα και κονσερβα σκεφτομαι γιατι και τον εχουν μαθει ετσι,αλλα και να του δινω κανα χαπι μεσα στην κοσερβα,που θα την εχει για λιχουδια.Δεν θα του δινω συνεχεια.Λεω δηλαδη να μην την κατεργησω εντελως για να μπορω να του δινω αν χρειαστει καποιο χαπι.Ενω στον Μελανωρ δυσκολευομαι παααρα πολυ.. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ...εγώ τους δίνω πολύ Royal... και μόνο τη Κυριακή που είμαστε όλοι στο σπίτι το κονσερβάκι τους... για να καταλαβαίνουν ότι είναι μια ξεχωριστή μέρα όπου όλη η οικογένεια είναι στο σπίτι και τους γίνονται τα χατηράκια... π.χ. όταν χουζουρεύουμε όλοι μαζί στο κρεβάτι την ώρα που ο μπαμπάς μας διαβάζει την εφημερίδα του στο σαλόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #24.730 16-09-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνώ...εγώ τους δίνω πολύ Royal... και μόνο τη Κυριακή που είμαστε όλοι στο σπίτι το κονσερβάκι τους... για να καταλαβαίνουν ότι είναι μια ξεχωριστή μέρα όπου όλη η οικογένεια είναι στο σπίτι και τους γίνονται τα χατηράκια... π.χ. όταν χουζουρεύουμε όλοι μαζί στο κρεβάτι την ώρα που ο μπαμπάς μας διαβάζει την εφημερίδα του στο σαλόνι! Click για ανάπτυξη... μπραβο!!!!τι καλα...κι εξω να εχει κρυο και εσεις να χουχουλιαζετε στην ζεστη του τζακιου με το ζεστο τσάι και τα ακομα πιο ζεστα βιρμανακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #24.731 16-09-08 15:28 τι κονσερβακια τους δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο πυρροθριξ: #24.732 16-09-08 15:33 μα που ειναι το Λουκουμαντακι μου επιτελους?δουλευει σκληρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.733 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι κονσερβακια τους δινεις? Click για ανάπτυξη... Κάτι μικρά Golden της Purina...ναααα τα κάνουν... μπορείς να του πάρεις και Kitten κονσερβάκια! που να είναι η Αντούλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.734 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!!τι καλα...κι εξω να εχει κρυο και εσεις να χουχουλιαζετε στην ζεστη του τζακιου με το ζεστο τσάι και τα ακομα πιο ζεστα βιρμανακια... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:53 Ο πυρροθριξ: #24.735 16-09-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Click για ανάπτυξη... κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.736 16-09-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Click για ανάπτυξη... Mετακομίζω στους Δελφούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.737 16-09-08 16:00 Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Ο πυρροθριξ: #24.738 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mετακομίζω στους Δελφούς! Click για ανάπτυξη... οπωτε θες!!!!!!!!!!!το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για τους φιλους μου παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #24.739 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Click για ανάπτυξη... βρε δεν σου εχω πει να μην ρωτας?λες "αγαπη μου,παω εκει".- καλα τωρα που θα πας για μας δεν του κακοφαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η katerina10: #24.740 16-09-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά θα πάω και αυτό το Σ/Κ να φέρω τον Ερωτα και τον erefer! Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα τα καλά τα κάνεις εσύ και φαίνονται αγγαρείες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1235 1236 1237 1238 1239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συμφωνώ...εγώ τους δίνω πολύ Royal... και μόνο τη Κυριακή που είμαστε όλοι στο σπίτι το κονσερβάκι τους... για να καταλαβαίνουν ότι είναι μια ξεχωριστή μέρα όπου όλη η οικογένεια είναι στο σπίτι και τους γίνονται τα χατηράκια... π.χ. όταν χουζουρεύουμε όλοι μαζί στο κρεβάτι την ώρα που ο μπαμπάς μας διαβάζει την εφημερίδα του στο σαλόνι! Click για ανάπτυξη... μπραβο!!!!τι καλα...κι εξω να εχει κρυο και εσεις να χουχουλιαζετε στην ζεστη του τζακιου με το ζεστο τσάι και τα ακομα πιο ζεστα βιρμανακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #24.731 16-09-08 15:28 τι κονσερβακια τους δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο πυρροθριξ: #24.732 16-09-08 15:33 μα που ειναι το Λουκουμαντακι μου επιτελους?δουλευει σκληρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.733 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι κονσερβακια τους δινεις? Click για ανάπτυξη... Κάτι μικρά Golden της Purina...ναααα τα κάνουν... μπορείς να του πάρεις και Kitten κονσερβάκια! που να είναι η Αντούλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.734 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!!τι καλα...κι εξω να εχει κρυο και εσεις να χουχουλιαζετε στην ζεστη του τζακιου με το ζεστο τσάι και τα ακομα πιο ζεστα βιρμανακια... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:53 Ο πυρροθριξ: #24.735 16-09-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Click για ανάπτυξη... κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.736 16-09-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Click για ανάπτυξη... Mετακομίζω στους Δελφούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.737 16-09-08 16:00 Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Ο πυρροθριξ: #24.738 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mετακομίζω στους Δελφούς! Click για ανάπτυξη... οπωτε θες!!!!!!!!!!!το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για τους φιλους μου παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #24.739 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Click για ανάπτυξη... βρε δεν σου εχω πει να μην ρωτας?λες "αγαπη μου,παω εκει".- καλα τωρα που θα πας για μας δεν του κακοφαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η katerina10: #24.740 16-09-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά θα πάω και αυτό το Σ/Κ να φέρω τον Ερωτα και τον erefer! Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα τα καλά τα κάνεις εσύ και φαίνονται αγγαρείες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1235 1236 1237 1238 1239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι κονσερβακια τους δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:33 Ο πυρροθριξ: #24.732 16-09-08 15:33 μα που ειναι το Λουκουμαντακι μου επιτελους?δουλευει σκληρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.733 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι κονσερβακια τους δινεις? Click για ανάπτυξη... Κάτι μικρά Golden της Purina...ναααα τα κάνουν... μπορείς να του πάρεις και Kitten κονσερβάκια! που να είναι η Αντούλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.734 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!!τι καλα...κι εξω να εχει κρυο και εσεις να χουχουλιαζετε στην ζεστη του τζακιου με το ζεστο τσάι και τα ακομα πιο ζεστα βιρμανακια... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:53 Ο πυρροθριξ: #24.735 16-09-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Click για ανάπτυξη... κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.736 16-09-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Click για ανάπτυξη... Mετακομίζω στους Δελφούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.737 16-09-08 16:00 Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Ο πυρροθριξ: #24.738 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mετακομίζω στους Δελφούς! Click για ανάπτυξη... οπωτε θες!!!!!!!!!!!το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για τους φιλους μου παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #24.739 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Click για ανάπτυξη... βρε δεν σου εχω πει να μην ρωτας?λες "αγαπη μου,παω εκει".- καλα τωρα που θα πας για μας δεν του κακοφαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η katerina10: #24.740 16-09-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά θα πάω και αυτό το Σ/Κ να φέρω τον Ερωτα και τον erefer! Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα τα καλά τα κάνεις εσύ και φαίνονται αγγαρείες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1235 1236 1237 1238 1239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μα που ειναι το Λουκουμαντακι μου επιτελους?δουλευει σκληρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.733 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι κονσερβακια τους δινεις? Click για ανάπτυξη... Κάτι μικρά Golden της Purina...ναααα τα κάνουν... μπορείς να του πάρεις και Kitten κονσερβάκια! που να είναι η Αντούλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.734 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!!τι καλα...κι εξω να εχει κρυο και εσεις να χουχουλιαζετε στην ζεστη του τζακιου με το ζεστο τσάι και τα ακομα πιο ζεστα βιρμανακια... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:53 Ο πυρροθριξ: #24.735 16-09-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Click για ανάπτυξη... κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.736 16-09-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Click για ανάπτυξη... Mετακομίζω στους Δελφούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.737 16-09-08 16:00 Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Ο πυρροθριξ: #24.738 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mετακομίζω στους Δελφούς! Click για ανάπτυξη... οπωτε θες!!!!!!!!!!!το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για τους φιλους μου παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #24.739 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Click για ανάπτυξη... βρε δεν σου εχω πει να μην ρωτας?λες "αγαπη μου,παω εκει".- καλα τωρα που θα πας για μας δεν του κακοφαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η katerina10: #24.740 16-09-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά θα πάω και αυτό το Σ/Κ να φέρω τον Ερωτα και τον erefer! Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα τα καλά τα κάνεις εσύ και φαίνονται αγγαρείες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1235 1236 1237 1238 1239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι κονσερβακια τους δινεις? Click για ανάπτυξη... Κάτι μικρά Golden της Purina...ναααα τα κάνουν... μπορείς να του πάρεις και Kitten κονσερβάκια! που να είναι η Αντούλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.734 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!!τι καλα...κι εξω να εχει κρυο και εσεις να χουχουλιαζετε στην ζεστη του τζακιου με το ζεστο τσάι και τα ακομα πιο ζεστα βιρμανακια... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:53 Ο πυρροθριξ: #24.735 16-09-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Click για ανάπτυξη... κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.736 16-09-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Click για ανάπτυξη... Mετακομίζω στους Δελφούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.737 16-09-08 16:00 Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Ο πυρροθριξ: #24.738 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mετακομίζω στους Δελφούς! Click για ανάπτυξη... οπωτε θες!!!!!!!!!!!το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για τους φιλους μου παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #24.739 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Click για ανάπτυξη... βρε δεν σου εχω πει να μην ρωτας?λες "αγαπη μου,παω εκει".- καλα τωρα που θα πας για μας δεν του κακοφαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η katerina10: #24.740 16-09-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά θα πάω και αυτό το Σ/Κ να φέρω τον Ερωτα και τον erefer! Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα τα καλά τα κάνεις εσύ και φαίνονται αγγαρείες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1235 1236 1237 1238 1239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο!!!!τι καλα...κι εξω να εχει κρυο και εσεις να χουχουλιαζετε στην ζεστη του τζακιου με το ζεστο τσάι και τα ακομα πιο ζεστα βιρμανακια... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:53 Ο πυρροθριξ: #24.735 16-09-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Click για ανάπτυξη... κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.736 16-09-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Click για ανάπτυξη... Mετακομίζω στους Δελφούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.737 16-09-08 16:00 Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Ο πυρροθριξ: #24.738 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mετακομίζω στους Δελφούς! Click για ανάπτυξη... οπωτε θες!!!!!!!!!!!το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για τους φιλους μου παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #24.739 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Click για ανάπτυξη... βρε δεν σου εχω πει να μην ρωτας?λες "αγαπη μου,παω εκει".- καλα τωρα που θα πας για μας δεν του κακοφαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η katerina10: #24.740 16-09-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά θα πάω και αυτό το Σ/Κ να φέρω τον Ερωτα και τον erefer! Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα τα καλά τα κάνεις εσύ και φαίνονται αγγαρείες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1235 1236 1237 1238 1239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ ναι... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας... Click για ανάπτυξη... κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.736 16-09-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Click για ανάπτυξη... Mετακομίζω στους Δελφούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.737 16-09-08 16:00 Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Ο πυρροθριξ: #24.738 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mετακομίζω στους Δελφούς! Click για ανάπτυξη... οπωτε θες!!!!!!!!!!!το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για τους φιλους μου παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #24.739 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Click για ανάπτυξη... βρε δεν σου εχω πει να μην ρωτας?λες "αγαπη μου,παω εκει".- καλα τωρα που θα πας για μας δεν του κακοφαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η katerina10: #24.740 16-09-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά θα πάω και αυτό το Σ/Κ να φέρω τον Ερωτα και τον erefer! Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα τα καλά τα κάνεις εσύ και φαίνονται αγγαρείες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1235 1236 1237 1238 1239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμεναααα θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!! δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?θελω να παω στην χωρα του ποτε.. Click για ανάπτυξη... Mετακομίζω στους Δελφούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24.737 16-09-08 16:00 Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Ο πυρροθριξ: #24.738 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mετακομίζω στους Δελφούς! Click για ανάπτυξη... οπωτε θες!!!!!!!!!!!το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για τους φιλους μου παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #24.739 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Click για ανάπτυξη... βρε δεν σου εχω πει να μην ρωτας?λες "αγαπη μου,παω εκει".- καλα τωρα που θα πας για μας δεν του κακοφαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η katerina10: #24.740 16-09-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά θα πάω και αυτό το Σ/Κ να φέρω τον Ερωτα και τον erefer! Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα τα καλά τα κάνεις εσύ και φαίνονται αγγαρείες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1235 1236 1237 1238 1239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Ο πυρροθριξ: #24.738 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mετακομίζω στους Δελφούς! Click για ανάπτυξη... οπωτε θες!!!!!!!!!!!το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για τους φιλους μου παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #24.739 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Click για ανάπτυξη... βρε δεν σου εχω πει να μην ρωτας?λες "αγαπη μου,παω εκει".- καλα τωρα που θα πας για μας δεν του κακοφαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η katerina10: #24.740 16-09-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά θα πάω και αυτό το Σ/Κ να φέρω τον Ερωτα και τον erefer! Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα τα καλά τα κάνεις εσύ και φαίνονται αγγαρείες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1235 1236 1237 1238 1239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mετακομίζω στους Δελφούς! Click για ανάπτυξη... οπωτε θες!!!!!!!!!!!το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για τους φιλους μου παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #24.739 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Click για ανάπτυξη... βρε δεν σου εχω πει να μην ρωτας?λες "αγαπη μου,παω εκει".- καλα τωρα που θα πας για μας δεν του κακοφαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η katerina10: #24.740 16-09-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά θα πάω και αυτό το Σ/Κ να φέρω τον Ερωτα και τον erefer! Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα τα καλά τα κάνεις εσύ και φαίνονται αγγαρείες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1235 1236 1237 1238 1239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1237 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη... Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... Click για ανάπτυξη... βρε δεν σου εχω πει να μην ρωτας?λες "αγαπη μου,παω εκει".- καλα τωρα που θα πας για μας δεν του κακοφαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η katerina10: #24.740 16-09-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά θα πάω και αυτό το Σ/Κ να φέρω τον Ερωτα και τον erefer! Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα τα καλά τα κάνεις εσύ και φαίνονται αγγαρείες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... αλλά θα πάω και αυτό το Σ/Κ να φέρω τον Ερωτα και τον erefer! Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα τα καλά τα κάνεις εσύ και φαίνονται αγγαρείες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.