Birman-maniacs

γιατι το χαρτι για να σκουπιστει που το πας?
πω πω!!!!δεν το σκεφτηκα!!!!!να την βαλεις στον κηπο,πισω απο τον φραχτη να μην φαινεται και σε κανει και ρεζιλι στα ΒΠ-που λεει και η Βασια-δωστης εκει χαμω και μια εφημεριδα...:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol:α ρε Κατερινάκι... έμπλεξες με μας τις παλαβές! :lol::lol:
Ενα νερό είπε να πιει το κοριτσάκι...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δηλαδη βρε ανεπροκοπη,αντι να τον ευγνωμονεις που σου κανει οικονομια και τωρα εχεις λεφτα να παρεις βιρμανακι ,θα τα ακουσει κιολας?τιποτα δεν εκτιμας,τιποτα.....βρε πως εχει γινει ετσι ο κοσμος?:whistle::whistle::whistle:
αστα βρε Δανάκο...δεκάρα δεν δεχόμουν από κανένα τόσο ψωροπερήφανη ήμουν... και τώρα που μου πέφτουν βροχή νοιώθω αδύναμη... να΄χω τύψεις ε? :(:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αστα βρε Δανάκο...δεκάρα δεν δεχόμουν από κανένα τόσο ψωροπερήφανη ήμουν... και τώρα που μου πέφτουν βροχή νοιώθω αδύναμη... να΄χω τύψεις ε? :(:redface:
οχι να μην εχεις!!!!
απλως πρεπει να κανεις καποιες υποχωρησεις...αφου τον θες,καντες να τελειωνουμε...αντε και στα δικα μας!!!!:D:D:D

οχι να μην εχεις!!!!
απλως πρεπει να κανεις καποιες υποχωρησεις...αφου τον θες,καντες να τελειωνουμε...αντε και στα δικα μας!!!!:D:D:D
Λες ε? :hmm:Όπως π.χ. ότι παίρνω τρίτο γατί χωρίς να του το πω... ε?? Μεγάλη υποχώρηση! :lol::lol:

Οι Γερμανίδες μου είπαν ότι οι καλύτερες τροφές για μια ενήλικη Βιρμανική είναι οι Hills, Mastery, Artemis, Royal Canin Exigent
Εδώ νομίζω έχουμε μόνο την Hills και τη Royal... :hmm:

τελικά Δανάκο οι δικοί μου ούτε να ακούσουν για τα μαυράκια... ακόμα ψάχνουν για σπίτι... άστα σπαράζει η καρδιά μου... :(:(

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29095&page=6

τελικά Δανάκο οι δικοί μου ούτε να ακούσουν για τα μαυράκια... ακόμα ψάχνουν για σπίτι... άστα σπαράζει η καρδιά μου... :(:(

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29095&page=6
ναι τωρα το διαβασα το θεμα....
κριμα πολυ κριμα..
εγω σου ειπα μην το πεις,πες το βρηκα εδω επ'εξω..τι θα λεγανε?κι εκεινο ειναι πολυ ωραιο το μικρουλι με γκριζογαλανα ματια και ασπρο παπιον και ασπρο αναμεσα στα δαχτυλακια...δεν ειναι ενα απλο μαυρο,ειναι μαυρο με προσωπικοτητα...

Οι Γερμανίδες μου είπαν ότι οι καλύτερες τροφές για μια ενήλικη Βιρμανική είναι οι Hills, Mastery, Artemis, Royal Canin Exigent
Εδώ νομίζω έχουμε μόνο την Hills και τη Royal... :hmm:
εγω πρεπει να δω τι kitten θα παρω τωρα...θα του παρω και ξηρα και κονσερβα σκεφτομαι γιατι και τον εχουν μαθει ετσι,αλλα και να του δινω κανα χαπι μεσα στην κοσερβα,που θα την εχει για λιχουδια.Δεν θα του δινω συνεχεια.Λεω δηλαδη να μην την κατεργησω εντελως για να μπορω να του δινω αν χρειαστει καποιο χαπι.Ενω στον Μελανωρ δυσκολευομαι παααρα πολυ..

εγω πρεπει να δω τι kitten θα παρω τωρα...θα του παρω και ξηρα και κονσερβα σκεφτομαι γιατι και τον εχουν μαθει ετσι,αλλα και να του δινω κανα χαπι μεσα στην κοσερβα,που θα την εχει για λιχουδια.Δεν θα του δινω συνεχεια.Λεω δηλαδη να μην την κατεργησω εντελως για να μπορω να του δινω αν χρειαστει καποιο χαπι.Ενω στον Μελανωρ δυσκολευομαι παααρα πολυ..

Συμφωνώ...εγώ τους δίνω πολύ Royal... και μόνο τη Κυριακή που είμαστε όλοι στο σπίτι το κονσερβάκι τους... για να καταλαβαίνουν ότι είναι μια ξεχωριστή μέρα όπου όλη η οικογένεια είναι στο σπίτι και τους γίνονται τα χατηράκια... π.χ. όταν χουζουρεύουμε όλοι μαζί στο κρεβάτι την ώρα που ο μπαμπάς μας διαβάζει την εφημερίδα του στο σαλόνι! ;):lol:

Συμφωνώ...εγώ τους δίνω πολύ Royal... και μόνο τη Κυριακή που είμαστε όλοι στο σπίτι το κονσερβάκι τους... για να καταλαβαίνουν ότι είναι μια ξεχωριστή μέρα όπου όλη η οικογένεια είναι στο σπίτι και τους γίνονται τα χατηράκια... π.χ. όταν χουζουρεύουμε όλοι μαζί στο κρεβάτι την ώρα που ο μπαμπάς μας διαβάζει την εφημερίδα του στο σαλόνι! ;):lol:
μπραβο!!!!τι καλα...κι εξω να εχει κρυο και εσεις να χουχουλιαζετε στην ζεστη του τζακιου με το ζεστο τσάι και τα ακομα πιο ζεστα βιρμανακια...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τι κονσερβακια τους δινεις?

μα που ειναι το Λουκουμαντακι μου επιτελους?δουλευει σκληρα?

τι κονσερβακια τους δινεις?

Κάτι μικρά Golden της Purina...ναααα τα κάνουν... μπορείς να του πάρεις και Kitten κονσερβάκια!:)
που να είναι η Αντούλα?? :hmm:

μπραβο!!!!τι καλα...κι εξω να εχει κρυο και εσεις να χουχουλιαζετε στην ζεστη του τζακιου με το ζεστο τσάι και τα ακομα πιο ζεστα βιρμανακια...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Αχ ναι:up:... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας...:(

Αχ ναι:up:... πόσο μου έλειψε ο Χειμώνας...:(
κι εμεναααα
θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!!:up::up::up:
δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?:(:(:(θελω να παω στην χωρα του ποτε..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κι εμεναααα
θελω να φοραω τα χειμωνιατικα μου να χουχουλιαζω,να παιζω με τα 2 μου γατακια..να φτιαχνω γλυκα και ζεστο ψωμακι,να μαζευονται οι φιλοι μου σπιτι που παιζουμε τριβιαλ..ο χειμωνας ειναι τελειος!!!!!!!!!:up::up::up:
δεν μπορω να σου πω τι καταθληψη με επιασε οταν κανανε αγιασμο τα σχολεια..γιατι να μεγαλωνουμε?:(:(:(θελω να παω στην χωρα του ποτε..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Mετακομίζω στους Δελφούς! :up::)

Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...:(αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη...:(
Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... ;):(

Mετακομίζω στους Δελφούς! :up::)
οπωτε θες!!!!!!!!!!!το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για τους φιλους μου παντα!!!!:):):)

Ηθελα να πάω στη Διεθνή Έκθεση γάτας στη Λισαβώνα τέλη Οκρώβρη και μετά να συνδίαζα Μόναχο για τη Σεμέλη και τον Ιωνα...:(αλλά κάποιος κατέβασε τα μουτράκια του... και απλά θα πάω για Σ/Κ στο Μόναχο, ξανά σαν τη κυνηγημένη...:(
Αυτό για τις υποχωρήσεις που λέγαμε... ;):(
βρε δεν σου εχω πει να μην ρωτας?λες "αγαπη μου,παω εκει".-
καλα τωρα που θα πας για μας δεν του κακοφαινεται?

Ναι... αλλά θα πάω και αυτό το Σ/Κ να φέρω τον Ερωτα και τον erefer!:)
:mad::mad::mad::mad:Γιατί όλα τα καλά τα κάνεις εσύ και φαίνονται αγγαρείες???:mad::mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back