zorica
Διάσημο μέλος
Τα τελευταια δυο ειναι το χρωμα που θελω.Αλλα τωρα με μπερδεψατε,πρεπει να ειναι ΠΟΛΥ σκουρο καφε για να ειναι seal point,η μπορει να ειναι και ελαχιστο το καφε...ανοιχτο δηλ.?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
erefer
Διάσημο μέλος
Tα τελευταία 2 είναι blue point himalayanΤα τελευταια δυο ειναι το χρωμα που θελω.Αλλα τωρα με μπερδεψατε,πρεπει να ειναι ΠΟΛΥ σκουρο καφε για να ειναι seal point,η μπορει να ειναι και ελαχιστο το καφε...ανοιχτο δηλ.?

zorica
Διάσημο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
τωρα που ειναι μικρα ισως οχι,αλλα θα την καταλαβεις πολυ καλα οταν μεγαλωσουν..το seal ειναι πολυ πιο σκουρο απο το blueΚαι αυτα μ`αρεσουν ...και δεν βλεπω μεγαλη διαφορα απο τα αλλα που ειναι Blue point..
zorica
Διάσημο μέλος
Oxι,λεω για τη διαφορα seal kai chocolat...Μου φαινονται σχεδων ιδια.Για να ξερω τι ψαχνω δηλαδητωρα που ειναι μικρα ισως οχι,αλλα θα την καταλαβεις πολυ καλα οταν μεγαλωσουν..το seal ειναι πολυ πιο σκουρο απο το blue

moukelis
Επιφανές μέλος
erefer
Διάσημο μέλος
Αυτό δεν το ξέρω το ομολογώ, ένας απλός Birmaniac είμαι..Επισης,ηθελα να ρωτησω,τα περσικα αργουν να ολοκληρωσουν το χρωματισμο τους οσο τα βιρμανιας και τα σιαμ;

zorica
Διάσημο μέλος

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
λοιπον το chocolate ειναι πιο ανοιχτο καφε απο το seal.Oxι,λεω για τη διαφορα seal kai chocolat...Μου φαινονται σχεδων ιδια.Για να ξερω τι ψαχνω δηλαδη![]()
το seal σε καποιες περιπτωσεις ειναι τοσο σκουρο που φαινεται σαν μαυρο
erefer
Διάσημο μέλος
+ οτι περιορίζεται το πιο σκούρο χρώμα στην επιφάνεια της μύτηςλοιπον το chocolate ειναι πιο ανοιχτο καφε απο το seal.

moukelis
Επιφανές μέλος

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Λαθος εγραψα.Το blue με το chocolat δε μοιαζει(σας ζαλησα,το καταλαβαινω,δεν εχω αλλες αποριες εκτος απο αυτηλοιπον το chocolate ειναι πιο ανοιχτο καφε απο το seal.

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
οχι δεν μοιαζει γιατι το μεν blue ειναι το γκρι και το δε chocolate ειναι καφε ανοιχτο με το καφε να επικεντρωνεται κυριως στην μυτη,οπως πολυ σωστα επεσημανε ο συν-birmaniac(κατα το συντροφος) ΒασιληςΛαθος εγραψα.Το blue με το chocolat δε μοιαζει(σας ζαλησα,το καταλαβαινω,δεν εχω αλλες αποριες εκτος απο αυτη)
erefer
Διάσημο μέλος

Το άφησα για τελευταία στιγμή
erefer
Διάσημο μέλος
οχι δεν μοιαζει γιατι το μεν blue ειναι το γκρι και το δε chocolate ειναι καφε ανοιχτο με το καφε να επικεντρωνεται κυριως στην μυτη,οπως πολυ σωστα επεσημανε ο συν-birmaniac(κατα το συντροφος) Βασιλης

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
κι εγω μεθαυριο θα παω..κρυσταλλικη θα του παρω,θελω και μια κλειστη τουαλετα.Για πες εσυ που την πηρες ηδη,τι να προσεξω?τα φιλτρα τι κανουν ακριβως?υπαρχουν ανταλλακτικα?Πρέπει να πάω να πάρω άμμο και κροκέτες μια απο αυτές τις μέρες
Το άφησα για τελευταία στιγμή
erefer
Διάσημο μέλος
Τα φίλτρα απορροφούν τις μυρωδιές(και καλά), υπάρχουν ανταλλακτικά, εγώ πήρα 2-3, ενάμιση ευρώ νομίζω έκανε το ένα..κι εγω μεθαυριο θα παω..κρυσταλλικη θα του παρω,θελω και μια κλειστη τουαλετα.Για πες εσυ που την πηρες ηδη,τι να προσεξω?τα φιλτρα τι κανουν ακριβως?υπαρχουν ανταλλακτικα?
Αν και με τη κλειστή τουαλέτα ουσιαστικά δεν θα έχεις πρόβλημα, αν δείς και σε "τρελάνει" ο Ερωτας σου βάλε μαγειρική σόδα στον πάτο
αν δεν το ξέρεις ήδη. Δεν χρειάζεται κάτι να προσέξεις κοίτα να είναι σχετικά ευρύχωρη μόνο αυτό και να μην διαλύεται με το που τη σηκώσεις
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool