πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
με τι θα υπογραψει ακριβως η Καλυψω?Δανάκο τη Κυριακή να μη ξεχάσω να σου δώσω ένα αυτόγραφο της Καλυψώς για την αδελφή σου... φοβάμαι όμως ότι θα πάει στα σκουπίδια όταν δει τον Ερωτά σας
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ευχαριστω πολυ!!!!!Καλό ταξείδι αύριο Δανάκο...και καλή αντάμωση!
τη κλούβα τη καθαρίσατε??
θες να σου πάρω αύριο τη κρυσταλική άμμο του θανόπουλου να τη δώσω στο Βασίλη να στη φέρει στο αεροδρόμιο??![]()
οχι βρε που θα κανουμε τετοια διαδικασια,θα παρω την κατοκεϊ,μια χαρα ειναι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
με την άκρη της ουράς της... έχουμε ειδικό μελανοδοχείο...με τι θα υπογραψει ακριβως η Καλυψω?![]()
μαθημένες στα αυτόγραφα καλέ...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
CatΟΚ τότεευχαριστω πολυ!!!!!
οχι βρε που θα κανουμε τετοια διαδικασια,θα παρω την κατοκεϊ,μια χαρα ειναι!!!![]()

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
α ειπα μηπως υπεφραφε με μια μικρη γατομουτζα απο την mystical-καλυψω-πατουσαμε την άκρη της ουράς της... έχουμε ειδικό μελανοδοχείο...μαθημένες στα αυτόγραφα καλέ...
![]()

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
KittyMew
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα σας! Είμαι εντελώς καινούρια στην "Λέσχη" σας, και όταν λέω καινούρια, εννοω γενικά στον "γατόκοσμο"
) Γενικά είμαι σκυλοπαδός, αλλά λόγο καταστάσεων και επειδή ένα κατοικίδιο θα ήταν καλό να υπάρξει στο σπίτι μου, κατέληξα ότι η γάτα είναι μια πολύ καλή επιλογή. Ειδικά για τις Βιρμανίας διάβασα ότι κατα κάποιον τρόπο έχουν χαρακτήρα σκύλου, τι γνώμη έχετε για αυτό?
Από την άλλη όμως λέω ότι είναι κρίμα να βλέπεις τόσες γατοαγγελίες και τελικά να αγοράζεις ένα. Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα σας! Είμαι εντελώς καινούρια στην "Λέσχη" σας, και όταν λέω καινούρια, εννοω γενικά στον "γατόκοσμο")
Γενικά είμαι σκυλοπαδός, αλλά λόγο καταστάσεων και επειδή ένα κατοικίδιο θα ήταν καλό να υπάρξει στο σπίτι μου, κατέληξα ότι η γάτα είναι μια πολύ καλή επιλογή. Ειδικά για τις Βιρμανίας διάβασα ότι κατα κάποιον τρόπο έχουν χαρακτήρα σκύλου, τι γνώμη έχετε για αυτό?
Από την άλλη όμως λέω ότι είναι κρίμα να βλέπεις τόσες γατοαγγελίες και τελικά να αγοράζεις ένα. Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί.
Συμφωνώ!!
Ρίξε μια ματιά στα "χαρίζονται" στις αγγελίες να δεις πόσα όμορφα μωρά ψάχνουν για ένα ζεστό σπιτάκι! 

Για τις βιρμανίας διάβασε εδώ στο site που φτιάξαμε!
www.birman.gr
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τώρα ΚαλησπέραKαλημέρα!![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Τσα!Ήρθα κι εγώ!Χθες μας έβαλε πολλά η φιλόλογος κι έτσι δεν ήρθα το απόγευμα.
Τώρα τι θα πούμε;

bunny
Περιβόητο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστώ πολύ!!Γιούλη ρώτησε χθες στα Persian για το σαμπουάν που χρησιμοποιούμε, να σου πω ότι εγώ χρησιμοποιώ Beaphar Pro Vitamin, & μαλακτική Natural Oatmeal Creame. Είναι αυτά που μου πρότεινε η Sublime, και η αλήθεια είναι ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά (ειδικά η μαλακτική)
Η μαλακτική δεν με ενδιαφέρει... γιατί δεν κομπιάζουμε... Που το βρίσκω?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μόνο στους Birmaniacs δηλ. σε εμάςΈτσι πληροφοριακά, μπορείς να βρεις Βιρμανάκι στην Ελλάδα;
![]()
αλλά από του χρόνου... ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕ PET SHOP!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Χμμ! αυτό ειναι ένα πρόβλημα, εγώ ζήτησα απο τη sub να μου τα στείλει, μήπως αν πάς σε κάποιο μεγάλο Πετ θα τα έχουν ή αν δεν τα έχουν ίσως μπορέσουν να τα παραγγείλουνΣε ευχαριστώ πολύ!!Η μαλακτική δεν με ενδιαφέρει... γιατί δεν κομπιάζουμε...
Που το βρίσκω?![]()

Δεν κάνετε κόμπους;;; δεν κάνουν γενικά τα Βιρμανάκια ή τα χτενίζεις εσύ καλά κ δεν κάνουν;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Θα ρωτήσω σε pet city...Χμμ! αυτό ειναι ένα πρόβλημα, εγώ ζήτησα απο τη sub να μου τα στείλει, μήπως αν πάς σε κάποιο μεγάλο Πετ θα τα έχουν ή αν δεν τα έχουν ίσως μπορέσουν να τα παραγγείλουν
Δεν κάνετε κόμπους;;; δεν κάνουν γενικά τα Βιρμανάκια ή τα χτενίζεις εσύ καλά κ δεν κάνουν;
Οχι δεν κάνουμε ποτέ κόμπους γιατί δεν έχουμε υπόστρωμα στη γούνα μας...

Σ'ευχαριστώ πολύ...
bunny
Περιβόητο μέλος
Μόνο στους Birmaniacs δηλ. σε εμάςαλλά από του χρόνου...
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕ PET SHOP!!!![]()
Και βέβαια όχι!Έχω διαβάσει για τα εργοστάσια ζώων
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αυτό θα πει τύχηΟχι δεν κάνουμε ποτέ κόμπους γιατί δεν έχουμε υπόστρωμα στη γούνα μας...![]()
Βρήκα και αυτό που είναι κ on-line δες αν σε ενδιαφέρει κάτι κ από εκεί.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Mπράβο σου Χριστινάκι!Και βέβαια όχι!Έχω διαβάσει για τα εργοστάσια ζώων.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool