Birman-maniacs

Γιούλη η Ινα σου έστειλε κανα email?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπον καμια λυση για τον Αλφι που μου μασουλαει το φυκο εχετε??
Αν τον ψεκάσεις με χυμό λεμόνι?? Η λες να του κάνεις κακό? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιούλη η Ινα σου έστειλε κανα email?
Ναι το τελευταίο χθες.. αλλά θέλω να πάω και σπίτι να δω εκεί τι έχω... για τις πτήσεις όλα ΟΚ! :up:

Αν τον ψεκάσεις με χυμό λεμόνι?? Η λες να του κάνεις κακό? :hmm:
Το φυκο να ψεκασω ή τον Αλφι??

Aυτό το σαμπουάν είναι ειδικό για γάτες ή κάνει και για σκύλους?
Γιούλη το σαμπουάν είναι μόνο για γάτες το πλήρες όνομα είναι "beapphar shampoo pro vitamin kitty" κ όπως βλέπω αποτρέπει κ την δημιουργία πιτυρίδας (προφανώς θα εννοεί την δερματίτιδα, που δημιουργία ξηροδερμία)

εννοώ του φύκου... :)
Και του Αλφι μπορει να μην του κανει κακο.....θα κανει ανταυγειες!!!!!!! :up::up:

Λοιπον καμια λυση για τον Αλφι που μου μασουλαει το φυκο εχετε??
Άντα ρίξε στο χώμα της γλάστρας πιπέρι δεν νομίζω να ξαναπλησιάσει εκεί, κ δεν νομίζω κ να κάνει κακό στον φίκο σου. Στον Αλφι σου καλύτερα να μη ρίξεις πιπέρι:D

Γιούλη το σαμπουάν είναι μόνο για γάτες το πλήρες όνομα είναι "beapphar shampoo pro vitamin kitty" κ όπως βλέπω αποτρέπει κ την δημιουργία πιτυρίδας (προφανώς θα εννοεί την δερματίτιδα, που δημιουργία ξηροδερμία)
Kαταπληκτικό!! Πολύ καιρό έψαχνα ένα τόσο εξειδικευμένο σαμπουάν!! :up:

Άντα ρίξε στο χώμα της γλάστρας πιπέρι δεν νομίζω να ξαναπλησιάσει εκεί, κ δεν νομίζω κ να κάνει κακό στον φίκο σου. Στον Αλφι σου καλύτερα να μη ρίξεις πιπέρι:D
Χμμ αυτο θα το δοκιμασω!! αν θα του βαλω και λιγο αλατι, λιγες πατατουλες και τσουπ στο φουρνο να δεις τι νοστιμο που θα γινει, ο χονδρομπαλας μου!! εχε χαρη που εχει πολυ τριχα και ποιος καθεται να τον ξεπουπουλιαζει?????:lol::lol:

Χμμ αυτο θα το δοκιμασω!! αν θα του βαλω και λιγο αλατι, λιγες πατατουλες και τσουπ στο φουρνο να δεις τι νοστιμο που θα γινει, ο χονδρομπαλας μου!! εχε χαρη που εχει πολυ τριχα και ποιος καθεται να τον ξεπουπουλιαζει?????:lol::lol:
Μήπως εισαι Κινέζα;:blink:

Καλο απογευμα !! φιλακια πολλα στα χνουδωτα σας!!

Καλημερα!! :)

Καλα ειναι...χτες το βραδυ δεν ξερω τι τον ειχε πιασει τον Αλφι και ολο ορμαγε στη Πισου, δεν την αφηνε σε ησυχια ....την κυνηγουσε, την πειραζε, την δαγκωνε ...εφαγα και αυτος δυο -τρεις φαπες. Αλλα αρκετες φορες τους χωρισα γιατι μου φανηκε σαν φευγανε πολλες τουφες!! :(

Γενικα τωρα που κανει δροσουλα ο Αλφι ζωηρεψε και εχει πολυ ορεξη για παιχνιδι!!

Εχεις ετοιμασει πραγματα για το ταξιδι?? :hmm:

Καλημέρα χθες μπήκε το ίντερνετ..Είμαι πανευτυχής!!!!!!!!!!!!!!!Κάνω τον πιο ήρεμο και ωραίο ύπνο της ζωής μου, είμαι με τα γατάκια και την καλύτερη μου φίλη και ....ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!Να μην πληρώναμε κι όλας καλά θα ήταν!!!:hmm::P

Εχεις ετοιμασει πραγματα για το ταξιδι?? :hmm:
Σχεδόν έτοιμη είμαι! :)

Κι εμένα παίζουν πολύ!! Η Καλυψώ έχει πολλά κέφια!
Σαν γατάκι κάνει:blink:... δρόσισε κι ο καιρός...:up:

Μπράβο Κατερινάκι...:up:Αχ... αυτά τα λεφτά... :/:

Σχεδόν έτοιμη είμαι! :)

Κι εμένα παίζουν πολύ!! Η Καλυψώ έχει πολλά κέφια!
Σαν γατάκι κάνει:blink:... δρόσισε κι ο καιρός...:up:

Μπράβο Κατερινάκι...:up:Αχ... αυτά τα λεφτά... :/:
Παλι καπου θα πας?!!Αχ μωρε ζηλευωωωωωωωωωω!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back