katerina10
Περιβόητο μέλος
Αχ δεν ξέρω καθόλου..Καλέ φέρε και τον Χρήστο να τον γνωρίσω κι αυτόν!!!ΘΕΛΩ ΤΟ ΑΝΗΨΑΚΙ ΜΟΥ!!!!Ωραία! οργάνωσέ μας... μέσα είμαι... εκτός απροόπτου... πρέπει να βρω να μείνει με κάποιον ο Χρήστος... δεν τον παίρνω μαζί μου με τίποτα!
Ο Θοδωρής ξέρεις αν θα έρθει αυτή τη Κυριακή με τη Δανάη και το Βασίλη??![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι...ιδανικό για μια αγκαλιά με ξανθομωρό ε?Αχ ωραίο που είναι το κρύο(αυτό των 8 βαθμών)!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Οχι!! Οταν θα έρθεις στο σπίτι μας!Αχ δεν ξέρω καθόλου..Καλέ φέρε και τον Χρήστο να τον γνωρίσω κι αυτόν!!!ΘΕΛΩ ΤΟ ΑΝΗΨΑΚΙ ΜΟΥ!!!!![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Μπρρρρ δεν το μπορω το κρυο ...Αχ ωραίο που είναι το κρύο(αυτό των 8 βαθμών)!!!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
σκέψου όμως μετά τη ζεστή αγκαλιά που σε περιμένει?? Θυμάσαι που τρώγαμε πόρτα όταν οι καλοί μας ζεσταίνονταν??Μπρρρρ δεν το μπορω το κρυο ...![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αχχ ναι σωστα.....ποιος θα μου ζεσταινει τα κρυα μου ποδαρακια το χειμωνα??σκέψου όμως μετά τη ζεστή αγκαλιά που σε περιμένει?? Θυμάσαι που τρώγαμε πόρτα όταν οι καλοί μας ζεσταίνονταν??![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
ή μετα θα πατε για καφε? γενικα διαβαζω στα κλεφτα, και δεν εβγαλα ακρη...ασε που το αφεντικο σημερα ειναι σαν τυφωνας..
bunny
Περιβόητο μέλος

...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Λοιπόν αυτή τη Κυριακή μεθαύριο που θα έρθω από το Dusseldorf, θα βρεθούν η Δανάη με το Βασίλη να πιουν καφεδάκι και μετά να πάρουν τα μωρά τους... την επόμενη κυριακή στις 28 θα πάνε τα παιδιά του mycat στο Μοναστηράκι για καφέ και μετα προτεινει η κατερινα να πάμε να δούμε το Θοδωρή στο αεροδρόμιο που θα φέριε το Πλατωνα!Τελικα θα συναντηθειτε ολοι στο αεροδρομιο?ή μετα θα πατε για καφε? γενικα διαβαζω στα κλεφτα, και δεν εβγαλα ακρη...ασε που το αφεντικο σημερα ειναι σαν τυφωνας..
![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Συγνώμη για την καθυστέρηση παρελαύνανε τα αφεντικά..ΟΧΙ καλέ δεν μιλάω Γερμανικά αλλά είναι στους άμεσους στόχους μου.Ισπανικά και αγγλικά μόνο!!!Κατερίνα εσύ μιλάς Γερμανικά έτσι δεν είναι?![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!ναι...ιδανικό για μια αγκαλιά με ξανθομωρό ε?![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
ΑΚΡΙΒΩΣΣΣ!!!Γυρνάει 5 το απόγευμα αν δεν κάνω λάθος.!!!!Λοιπόν αυτή τη Κυριακή μεθαύριο που θα έρθω από το Dusseldorf, θα βρεθούν η Δανάη με το Βασίλη να πιουν καφεδάκι και μετά να πάρουν τα μωρά τους... την επόμενη κυριακή στις 28 θα πάνε τα παιδιά του mycat στο Μοναστηράκι για καφέ και μετα προτεινει η κατερινα να πάμε να δούμε το Θοδωρή στο αεροδρόμιο που θα φέριε το Πλατωνα!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Το οχι καλέ μου άρεσε!!Συγνώμη για την καθυστέρηση παρελαύνανε τα αφεντικά..ΟΧΙ καλέ δεν μιλάω Γερμανικά αλλά είναι στους άμεσους στόχους μου.Ισπανικά και αγγλικά μόνο!!!![]()
Και πως καλέ θα πας να ζήσεις στη Γερμανία και είσαι super fun κλπ.. και δεν έμαθες ακόμα? 

Αντε ξεκίνα!

zorica
Διάσημο μέλος
Ωραια ειστε οργανωμενοι εσειςΛοιπόν αυτή τη Κυριακή μεθαύριο που θα έρθω από το Dusseldorf, θα βρεθούν η Δανάη με το Βασίλη να πιουν καφεδάκι και μετά να πάρουν τα μωρά τους... την επόμενη κυριακή στις 28 θα πάνε τα παιδιά του mycat στο Μοναστηράκι για καφέ και μετα προτεινει η κατερινα να πάμε να δούμε το Θοδωρή στο αεροδρόμιο που θα φέριε το Πλατωνα!![]()
.Εαν χρειαστεις τιποτα εχω την αδελφη μου στο Dusseldorf,και μιλαει και γερμανικα και ελληνικα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τώρα προβληματίζομαιΑΚΡΙΒΩΣΣΣ!!!Γυρνάει 5 το απόγευμα αν δεν κάνω λάθος.!!!!![]()
... τι ώρα να δώσουμε rdv... να σου πω κατά τις 3 για να'μαι μέσα? 

Σε πειράζω αδελφούλα!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστώ που μου το είπεςΩραια ειστε οργανωμενοι εσεις.Εαν χρειαστεις τιποτα εχω την αδελφη μου στο Dusseldorf,και μιλαει και γερμανικα και ελληνικα
![]()
... δεν ξέρεις καμιά φορά...
katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλέ να τελειώσω με τα ισπανικά και θα τρέξω να μάθω...επίσης μην ξεχνας ...θα κάνω μεταπτυχιακό εκεί οπότε και εντατικάΤο οχι καλέ μου άρεσε!!Και πως καλέ θα πας να ζήσεις στη Γερμανία και είσαι super fun κλπ.. και δεν έμαθες ακόμα?
Αντε ξεκίνα!![]()

ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ!!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Μααααααααααααααααα!!!!Τώρα προβληματίζομαι... τι ώρα να δώσουμε rdv... να σου πω κατά τις 3 για να'μαι μέσα?
Σε πειράζω αδελφούλα!![]()

Πρώτα θα πάμε για καφέ να πάρουμε κανένα πρωινό για δυνάμεις(δεν πίνω καφέ) και μετά βουρ για αεροδρόμιο..ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ εννοείται ε???
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Εσυ θα πας στο Μοναστηρακι?Λοιπόν αυτή τη Κυριακή μεθαύριο που θα έρθω από το Dusseldorf, θα βρεθούν η Δανάη με το Βασίλη να πιουν καφεδάκι και μετά να πάρουν τα μωρά τους... την επόμενη κυριακή στις 28 θα πάνε τα παιδιά του mycat στο Μοναστηράκι για καφέ και μετα προτεινει η κατερινα να πάμε να δούμε το Θοδωρή στο αεροδρόμιο που θα φέριε το Πλατωνα!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool