Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αν δεν κανουν καμια απεργιαΜααααααααααααααααα!!!!Πρώτα θα πάμε για καφέ να πάρουμε κανένα πρωινό για δυνάμεις(δεν πίνω καφέ) και μετά βουρ για αεροδρόμιο..ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ εννοείται ε???
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ελα βρε σε πειράζω...Καλέ να τελειώσω με τα ισπανικά και θα τρέξω να μάθω...επίσης μην ξεχνας ...θα κάνω μεταπτυχιακό εκεί οπότε και εντατικά
ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ!!!!![]()

και βέβαια έχεις χρόνο! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Βρε καλή μου αδερφούλα, έχω κονε και εγώ στο Ντουισμπουργκ..ότι θες είναι μια φίλη ελληνίδα που μένει εκεί...Επίσης από μεταφράσεις κλπ και η ίδια και ο αδερφός μου μπορούν να βοηθήσουν αν και ο αδερφός μου κοματάκιδύσκολο εκεί που είναι...Σε ευχαριστώ που μου το είπες... δεν ξέρεις καμιά φορά...
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αν έλθω κι εγώ, με το αυτοκίνητό μου!!Μααααααααααααααααα!!!!Πρώτα θα πάμε για καφέ να πάρουμε κανένα πρωινό για δυνάμεις(δεν πίνω καφέ) και μετά βουρ για αεροδρόμιο..ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ εννοείται ε???
![]()

Αντα, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να πάω...

katerina10
Περιβόητο μέλος
Απεργία και Κυριακή???Αν δεν κανουν καμια απεργια![]()

Ελπίζω να μην κάνουν τέτοιο λάθος!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Κι ας είμαι λίγο γιαγιάκα στο ΤΕΙ ε???ελα βρε σε πειράζω...και βέβαια έχεις χρόνο!
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πες τα ντε!!Βρε καλή μου αδερφούλα, έχω κονε και εγώ στο Ντουισμπουργκ..ότι θες είναι μια φίλη ελληνίδα που μένει εκεί...Επίσης από μεταφράσεις κλπ και η ίδια και ο αδερφός μου μπορούν να βοηθήσουν αν και ο αδερφός μου κοματάκιδύσκολο εκεί που είναι...![]()
Ωραία αν έχω κανένα πρόβλημα θα σου πω! Στείλε μου το κιν. σου με pm!

katerina10
Περιβόητο μέλος
ΠΟΥ δεν θα μπορεσεις να πας??????αν έλθω κι εγώ, με το αυτοκίνητό μου!!
Αντα, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να πάω...![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

zorica
Διάσημο μέλος
Το τηλεφωνο μου το εχεις..ε?Οτιδηποτε χρειαστεις εγω εδω ειμαι..και εκεινη ειναι εκει...Σε ευχαριστώ που μου το είπες... δεν ξέρεις καμιά φορά...
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Στο Μοναστηράκι αλλά και στο αεροδρόμιο για το Θοδωρή...ΠΟΥ δεν θα μπορεσεις να πας??????![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το τσέκαρα! και βέβαια το έχωΤο τηλεφωνο μου το εχεις..ε?Οτιδηποτε χρειαστεις εγω εδω ειμαι..και εκεινη ειναι εκει...![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Και βέβαιαΝα μου κανετε φωτογραφιες κ απο τις αφηξεις στο αεροδρομιο!! γιατι δεν ξερω αν θα μπορεσω να ερθω..![]()
αλλά εγώ θα εύχομαι να έρθεις! 
katerina10
Περιβόητο μέλος
Κι εγώωωωωωωωω!!!!Και βέβαιααλλά εγώ θα εύχομαι να έρθεις!
![]()

zorica
Διάσημο μέλος
Ο.Κ.Τοτε καλο δρομο και καλα να περασειςτο τσέκαρα! και βέβαια το έχω![]()
παρε ζεστα ρουχα(αλλα πραγματικα ζεστα..και ομπρελα).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μια και σήμερα!!!!

Μίλησα με τη Δανάη πήγε και σήκωσε ένα pet shop που λέγεται zoo...κάπως δεν το θυμάμαι πως το΄πε!! Μια διακοσάρα της έφυγε λέει + τις ζαρντινιέρες για τη προφύλαξη της ταράτσας!! Αντε ποιος τη χάρη του Ερωτα!! Ταπί μείνανε οι γονείς του

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΟΚ!! Σε ευχαριστώ! Θα κάνει κρύο...Μπρρρρ....Ο.Κ.Τοτε καλο δρομο και καλα να περασειςπαρε ζεστα ρουχα(αλλα πραγματικα ζεστα..και ομπρελα).

katerina10
Περιβόητο μέλος
Υπάρχει περίπτωση να μην έρθεις ούτε στο ένα ούτε στο άλλο?????????Στο Μοναστηράκι αλλά και στο αεροδρόμιο για το Θοδωρή...![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αν πηγαινανε καπου να καθησουμε να πιουμε ενα καφε, μπορει ...αλλα ετσι να ερθω και να φυγω?Και βέβαιααλλά εγώ θα εύχομαι να έρθεις!
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα προσπαθήσω να έλθω και στα δύο!Υπάρχει περίπτωση να μην έρθεις ούτε στο ένα ούτε στο άλλο?????????![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool