Birman-maniacs

Μααααααααααααααααα!!!!:blink::blink:Πρώτα θα πάμε για καφέ να πάρουμε κανένα πρωινό για δυνάμεις(δεν πίνω καφέ) και μετά βουρ για αεροδρόμιο..ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ εννοείται ε???:hmm:
Αν δεν κανουν καμια απεργια :down::down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ να τελειώσω με τα ισπανικά και θα τρέξω να μάθω...επίσης μην ξεχνας ...θα κάνω μεταπτυχιακό εκεί οπότε και εντατικά;)
ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ!!!!:D
ελα βρε σε πειράζω...:P:lol:και βέβαια έχεις χρόνο! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστώ που μου το είπες:)... δεν ξέρεις καμιά φορά...:hmm:
Βρε καλή μου αδερφούλα, έχω κονε και εγώ στο Ντουισμπουργκ..ότι θες είναι μια φίλη ελληνίδα που μένει εκεί...Επίσης από μεταφράσεις κλπ και η ίδια και ο αδερφός μου μπορούν να βοηθήσουν αν και ο αδερφός μου κοματάκιδύσκολο εκεί που είναι...:P

Μααααααααααααααααα!!!!:blink::blink:Πρώτα θα πάμε για καφέ να πάρουμε κανένα πρωινό για δυνάμεις(δεν πίνω καφέ) και μετά βουρ για αεροδρόμιο..ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ εννοείται ε???:hmm:
αν έλθω κι εγώ, με το αυτοκίνητό μου!! ;)
Αντα, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να πάω... :hmm:

Αν δεν κανουν καμια απεργια :down::down:
Απεργία και Κυριακή???:blink::blink::blink:Ελπίζω να μην κάνουν τέτοιο λάθος!!!:blink::blink:

Βρε καλή μου αδερφούλα, έχω κονε και εγώ στο Ντουισμπουργκ..ότι θες είναι μια φίλη ελληνίδα που μένει εκεί...Επίσης από μεταφράσεις κλπ και η ίδια και ο αδερφός μου μπορούν να βοηθήσουν αν και ο αδερφός μου κοματάκιδύσκολο εκεί που είναι...:P
πες τα ντε!! :up:Ωραία αν έχω κανένα πρόβλημα θα σου πω!
Στείλε μου το κιν. σου με pm! :)

αν έλθω κι εγώ, με το αυτοκίνητό μου!! ;)
Αντα, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να πάω... :hmm:
ΠΟΥ δεν θα μπορεσεις να πας??????:(:hmm::blink:

Να μου κανετε φωτογραφιες κ απο τις αφηξεις στο αεροδρομιο!! γιατι δεν ξερω αν θα μπορεσω να ερθω..:(

Σε ευχαριστώ που μου το είπες:)... δεν ξέρεις καμιά φορά...:hmm:
Το τηλεφωνο μου το εχεις..ε?Οτιδηποτε χρειαστεις εγω εδω ειμαι..και εκεινη ειναι εκει...;)

ΠΟΥ δεν θα μπορεσεις να πας??????:(:hmm::blink:
Στο Μοναστηράκι αλλά και στο αεροδρόμιο για το Θοδωρή... :hmm:

Το τηλεφωνο μου το εχεις..ε?Οτιδηποτε χρειαστεις εγω εδω ειμαι..και εκεινη ειναι εκει...;)
το τσέκαρα! και βέβαια το έχω:up:

Να μου κανετε φωτογραφιες κ απο τις αφηξεις στο αεροδρομιο!! γιατι δεν ξερω αν θα μπορεσω να ερθω..:(
Και βέβαια:up: αλλά εγώ θα εύχομαι να έρθεις! :)

το τσέκαρα! και βέβαια το έχω:up:
Ο.Κ.Τοτε καλο δρομο και καλα να περασεις:up:παρε ζεστα ρουχα(αλλα πραγματικα ζεστα..και ομπρελα).

Βασίληηηηηηηηη!
Μια και σήμερα!!!! :up:

Μίλησα με τη Δανάη πήγε και σήκωσε ένα pet shop που λέγεται zoo...κάπως δεν το θυμάμαι πως το΄πε!! Μια διακοσάρα της έφυγε λέει + τις ζαρντινιέρες για τη προφύλαξη της ταράτσας!! Αντε ποιος τη χάρη του Ερωτα!! Ταπί μείνανε οι γονείς του:lol:

Ο.Κ.Τοτε καλο δρομο και καλα να περασεις:up:παρε ζεστα ρουχα(αλλα πραγματικα ζεστα..και ομπρελα).
ΟΚ!! Σε ευχαριστώ! Θα κάνει κρύο...Μπρρρρ.... :lol:

Στο Μοναστηράκι αλλά και στο αεροδρόμιο για το Θοδωρή... :hmm:
Υπάρχει περίπτωση να μην έρθεις ούτε στο ένα ούτε στο άλλο?????????:blink::blink::blink::(:(:(

Και βέβαια:up: αλλά εγώ θα εύχομαι να έρθεις! :)
Αν πηγαινανε καπου να καθησουμε να πιουμε ενα καφε, μπορει ...αλλα ετσι να ερθω και να φυγω? :/:

Υπάρχει περίπτωση να μην έρθεις ούτε στο ένα ούτε στο άλλο?????????:blink::blink::blink::(:(:(
θα προσπαθήσω να έλθω και στα δύο! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back