Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Μάλλον.....αν μεχρι το απογευμα θα το μετανιωσω, θα σε παρω τηλεφωνο !Βρε...Σίγουρα δεν θες κάτι?????![]()

Ευχαριστω παντως. 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Γιούλη μου εσύ τα ξέρεις καλύτερα...!!!!Δεν έχει φτιάξει η κατάσταση που βρισκόμουν..είναι ακόμα χειρότερα και πολύπλοκα τα πράγματακαλημέρα αδελφάκι! Σε τι κατάσταση είσαι δηλ??![]()

..αλλά περιμένω να τα πούμε από κοντά!
Καλύτερα να μιλάμε πρόσωπο με πρόσωπο για τέτοια θέματα...!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πλακα πλακα ετσι ειναι.....το θεμα ειναι, σιγουρα θα τα πουλας ΅η θα τα κρατησεις για τα δικα σου γατια???![]()

λες να έχω τόσο πολλά γατιά μέχρι τότε?? Πολύ πιθανόν

katerina10
Περιβόητο μέλος
Αν τα έχεις φτηνά και δεν πουλάς ζωάκια θα σου κάνω και διαφήμιση!!!!!Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!!![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ετσι ειναι, αφου εχουν απλα για παιχνιδιαΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!!Τρέλα σας λέω..Και το καλύτερο δεν κάνουν ζημιές...!!!!!!
Αυτό είναι το κόλπο να τα έχεις σε μεγάλο χώρο!!!
![]()

. Τωρα που θα αρχισει να κανει κρυο, και θα αναψουμε το καλοριφερ, θελω να παρω ενα καθισματακι που κρεμιεται και καθονται τα γατια. Γιουλη το θυμασαι?? 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι!! Να τα πούμε από κοντά...πίνοντας δροσερό νεράκι!!Γιούλη μου εσύ τα ξέρεις καλύτερα...!!!!Δεν έχει φτιάξει η κατάσταση που βρισκόμουν..είναι ακόμα χειρότερα και πολύπλοκα τα πράγματα..αλλά περιμένω να τα πούμε από κοντά!
Καλύτερα να μιλάμε πρόσωπο με πρόσωπο για τέτοια θέματα...!!!!
![]()

Αυρα ή Λουτράκι προτιμάς?

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Α δεν το ειπα γι'αυτο.....αλλα σκεψου δυο - τρια μοντελα γατοδεντρα να εχεις, τι θα κανεις - θα τα πουλησεις ή θα τα κρατησεις??λες να έχω τόσο πολλά γατιά μέχρι τότε?? Πολύ πιθανόν
![]()

εγω σιγουρα θα τα κρατουσα και μονο αυτα που δεν θα μου αρεσουν θα τα εδινα 

katerina10
Περιβόητο μέλος
Πανέμορφη χώρα ε????Κατερίνα, για άλλη μια φορά διαπίστωσα ότι η Γερμανία είναι μια όμορφη, ρομαντική και καθαρή, πολύ καλά οργανωμένη χώρα!!
Το Aachen είναι μια ιστορική πόλη με πολύ ωραία παλιά σπίτια και ατμοσφαιρικά καφέ και μπαράκια!Είναι τριεθνής αφού ανήκει και στην Ολλανδία και στο Βέλγιο!!
Στη συναυλία όπου έγινε σε 4 σημεία του ιστορικού της κέντρου ακούσαμε μουσική jazz και παλιά ροκ. Δεν έκανε πολύ κρύο και με τα μπουφαν μας είμασταν μια χαρά!
Συμφωνώ με την απόφασή σου να ζήσεις εκεί... αρκεί να έρχεσαι συχνά στην Ελλάδα!
Κι εγώ κι εγώ συμφωνώ!!!

Εννοείται ότι θα έρχομαι ελλάδα αρκεί να έχω κάτι ή κάποους που να με "τραβάνε" για να έρθω..Τα τοπία δεν μου λένε κάτι ...Θέλω τος ανθρώπους εγώ!!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι εγώ το ήθελα αυτό αλλά ρώτησα τη βάσια και μου είπε ότι η πολύ ζέστη κάνει κακό στη γούνα τους και μαδάνε...Ετσι ειναι, αφου εχουν απλα για παιχνιδια. Τωρα που θα αρχισει να κανει κρυο, και θα αναψουμε το καλοριφερ, θελω να παρω ενα καθισματακι που κρεμιεται και καθονται τα γατια. Γιουλη το θυμασαι??
![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Μου λες αν είναι!!!Μάλλον.....αν μεχρι το απογευμα θα το μετανιωσω, θα σε παρω τηλεφωνο !Ευχαριστω παντως.
![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ναι νομίζω ότι για την Γιούλη ισχύει αυτό!!!Πλακα πλακα ετσι ειναι.....το θεμα ειναι, σιγουρα θα τα πουλας ΅η θα τα κρατησεις για τα δικα σου γατια???![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μμμμΑ δεν το ειπα γι'αυτο.....αλλα σκεψου δυο - τρια μοντελα γατοδεντρα να εχεις, τι θα κανεις - θα τα πουλησεις ή θα τα κρατησεις??εγω σιγουρα θα τα κρατουσα και μονο αυτα που δεν θα μου αρεσουν θα τα εδινα
![]()
... θα τα κρατούσα! 
φαντάζαι να μπαίνουν οι πελάτες να τα λιμπίζονται και να λέω... συγνώμη αλλά αυτά είναι όλα κρατημένα από μένα!
οχι βρε... θα τα παίρνω εγώ σπίτι μου αυτά που θέλω και θα φέρνω άλλα για τους πελάτες μου!! Εσείς θα είστε οι VIP
με special τιμές! 
katerina10
Περιβόητο μέλος
Εγώ αν γεμίσω το σπίτι και με άλλα έπιπλα των γατιών νομίζω θα μας πετάξουν έξω..Τώρα θέλω να αοράσω σομπίτσα γιατί οκ η Ήλια και ο Μάπας ζεσταίνουν αλλά με το τόσο γλύψιμο θα με πεθάνουν στις ψύξεις!!!Ετσι ειναι, αφου εχουν απλα για παιχνιδια. Τωρα που θα αρχισει να κανει κρυο, και θα αναψουμε το καλοριφερ, θελω να παρω ενα καθισματακι που κρεμιεται και καθονται τα γατια. Γιουλη το θυμασαι??
![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
ναι!! Να τα πούμε από κοντά...πίνοντας δροσερό νεράκι!!
Αυρα ή Λουτράκι προτιμάς?![]()

Καλέ βρύσης...Τι να χρεώνεσαι???

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εγώ αν γεμίσω το σπίτι και με άλλα έπιπλα των γατιών νομίζω θα μας πετάξουν έξω..Τώρα θέλω να αοράσω σομπίτσα γιατί οκ η Ήλια και ο Μάπας ζεσταίνουν αλλά με το τόσο γλύψιμο θα με πεθάνουν στις ψύξεις!!!![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Δελεαστικότατο,μμμμ... θα τα κρατούσα!
φαντάζαι να μπαίνουν οι πελάτες να τα λιμπίζονται και να λέω... συγνώμη αλλά αυτά είναι όλα κρατημένα από μένα!
οχι βρε... θα τα παίρνω εγώ σπίτι μου αυτά που θέλω και θα φέρνω άλλα για τους πελάτες μου!!
Εσείς θα είστε οι VIPμε special τιμές!
![]()

εεεεε Άντα????

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Χμμ δεν το εχω παρατηρησει αυτο...εξαλλου αν βαλω εστω και για δυο λεπτα μια πετσετα να στεγνωσει πανω στο καλοριφερ, τσουπ φαρδια πλατια ξαπλωνει η Πισου.κι εγώ το ήθελα αυτό αλλά ρώτησα τη βάσια και μου είπε ότι η πολύ ζέστη κάνει κακό στη γούνα τους και μαδάνε...![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Παρα μα παρα πολυ!!!!!!!!!Δελεαστικότατο,εεεεε Άντα????
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Το "Leonidas"!!
Τον ξέρετε ε??
Εχει και εδώ καταστήματα!!
Εμαθα ότι είναι Βέλγος παντρεμένος με Ελληνίδα!! 
katerina10
Περιβόητο μέλος
γώ δεν ξέρω την αντίδραση των γατιών μου στο κρύο και την ζέστη έρω μόνο ότι ο Μάπας καθόταν ΠΑΝΩ στη σόμπα στο κέντρο γάτας και νόμιζα ότι θα πάρει φωτιά μια μέρα!!!!!Χμμ δεν το εχω παρατηρησει αυτο...εξαλλου αν βαλω εστω και για δυο λεπτα μια πετσετα να στεγνωσει πανω στο καλοριφερ, τσουπ φαρδια πλατια ξαπλωνει η Πισου.![]()

Πάντως η Πίσου φαίνεται πανέξπνη γάτα...ανπομονώ να την δω κι από κοντα!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool