ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
"μήπως θέλετε να δοκιμάσουμε την αντοχή του"??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Θελώ κι εγώ αποκλειστιό delivery boy!!!όχι μόνο λεφτά δεν θα παίρνει...θα της προσφέρει και τις "υπηρεσίες" του!![]()
Θα το διαλέξω εγώ όμως...!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Θα σου κάνει ο Γιώργος delivery το γατόδεντρο και θα σου λέει...
"μήπως θέλετε να δοκιμάσουμε την αντοχή του"??![]()
![]()

Βρε Γιούληηηηηηηηηηηη!!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σχόλασαν τα παιδιά απ'το σχολείο?? Όπου να΄ναι λες να μας έρθει το Χριστινάκι??Βρε Γιούληηηηηηηηηηηη!!!!
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλέ είπαμε το δικό σου θα είναι "εισαγωγόμενο"!!Θελώ κι εγώ αποκλειστιό delivery boy!!!Θα το διαλέξω εγώ όμως...!!!
![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
Ενδιαφέρον!μμμμ... θα τα κρατούσα!
φαντάζαι να μπαίνουν οι πελάτες να τα λιμπίζονται και να λέω... συγνώμη αλλά αυτά είναι όλα κρατημένα από μένα!
οχι βρε... θα τα παίρνω εγώ σπίτι μου αυτά που θέλω και θα φέρνω άλλα για τους πελάτες μου!!
Εσείς θα είστε οι VIPμε special τιμές!
![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Την αντοχη του γατοδεντρου να δοκιμασω ή καλυτερα τη δικη του??Θα σου κάνει ο Γιώργος delivery το γατόδεντρο και θα σου λέει...
"μήπως θέλετε να δοκιμάσουμε την αντοχή του"??![]()
![]()

χι χι χιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Σχόλασαν τα παιδιά απ'το σχολείο?? Όπου να΄ναι λες να μας έρθει το Χριστινάκι??![]()

Μας πιασανε!!!!!!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλέ είπαμε το δικό σου θα είναι "εισαγωγόμενο"!!![]()
Ωραία τότες!!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλέ την αντοχή του...ΠΑΝΩ στο γατόδεντρο...ή και κάτω , αριστερά, δεξια........Την αντοχη του γατοδεντρου να δοκιμασω ή καλυτερα τη δικη του??χι χι χι

katerina10
Περιβόητο μέλος
Που μένεις εσύ χριστνάκι???Ενδιαφέρον!![]()

ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΕΙΔΑ!!!!!Άκυρο!!!Ε εντάξει αν μάθω το τουτου θα παίρνω και το ξανθομρό και θα πηγαίνω και κατι για την Χριστίνα μας ως τη Νίκαια!!!
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Καλέ την αντοχή του...ΠΑΝΩ στο γατόδεντρο...ή και κάτω , αριστερά, δεξια........![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αυτός ήταν ο στόχος μας!Αντε με μάθατε κι εμένα να λέω τέτοια...![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
Nαι έχεις δίκιο.Στην Ισπανία ένα εστιατόριο λεγόταν The quick greek το οποίο σέρβιρε σουβλάκια χωρίς πατάτες,τυρόπιτες ,σπανακόπιτες και τέτοια.Τι πράγμα είναι αυτό???Κάθε φορά που έχουν κάποιον ξένο τον πάνε σε δικό του μέρος!!!!!!!Αν ήταν θα πηγαινα στην ελλαδα βρε καλό μου τι με τρέχεις στα ΨΕΥΤΙΚΑ σουβλάκια-ελληνικά εστιατόρια????
(Μου έχει τύχει αυτό!!!)
Άσε και το άλλο.Εκεί μέσα ήταν όλοι πακιστανοί!

Ακούς εκεί!
bunny
Περιβόητο μέλος
Συμφωνώ!Το χοντρήναμε!Βρε Γιούληηηηηηηηηηηη!!!!
![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
Σας ήρθε!Σχόλασαν τα παιδιά απ'το σχολείο?? Όπου να΄ναι λες να μας έρθει το Χριστινάκι??![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Γιατί εδώ τα κινέζικα κινέζοι νομίζεις ότι τα έχουν..Πακιστανοί είναι οι περισσότεροι...Nαι έχεις δίκιο.Στην Ισπανία ένα εστιατόριο λεγόταν The quick greek το οποίο σέρβιρε σουβλάκια χωρίς πατάτες,τυρόπιτες ,σπανακόπιτες και τέτοια.Άσε και το άλλο.
Εκεί μέσα ήταν όλοι πακιστανοί!
Ακούς εκεί!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εμ... καλά λέω εγώ για Junior Birmaniacs!Συμφωνώ!Το χοντρήναμε!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
με special τιμές!