Birman-maniacs

Δανάη....πετάς??????????????????:D
Να σας ζήσει το μωρό:up:...από την περιγραφή και μόνο φαντάζομαι πώς αισθάνεστε!!!:rolleyes::rolleyes:
Οσο ποιο σύντομα μπορείς θέλουμε φωτό!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δανάη....πετάς??????????????????:D
Να σας ζήσει το μωρό:up:...από την περιγραφή και μόνο φαντάζομαι πώς αισθάνεστε!!!:rolleyes::rolleyes:
Οσο ποιο σύντομα μπορείς θέλουμε φωτό!!!!
αχ εσυ ηρθες απο δω κι εγω σου γραφω απο κει...:lol::lol::lol::lol:
πεταω δεν λεει τιποτα!!!!θα αισθανθω καλυτερα ομως οταν σταματησει να ζηταει τον Ερ και φαει κατι.Απο χθες εχει φαει μονο λιγη κονσερβιτσα και εχει πει και μια γουλια γαλα,ξερω οτι μπορει να συμβει αυτο καμια φορα αλλα στεναχωριεμαι που στεναχωριεται!!:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δαναη να σου ζησει!Μην ανησυχεις που δεν τρωει,απο αυριο θα αρχισει να περιδρομιαζει!Μου το έκανε και η Μόιρα,που έχασε ξαφνικά τη μαμά,τη θεια,τη γιαγια,και τα δυο αδερφακια της.Και αμα ασχολειστε μαζι του δεν θα κλαιει λογικα αυριο.

Δαναη να σου ζησει!Μην ανησυχεις που δεν τρωει,απο αυριο θα αρχισει να περιδρομιαζει!Μου το έκανε και η Μόιρα,που έχασε ξαφνικά τη μαμά,τη θεια,τη γιαγια,και τα δυο αδερφακια της.Και αμα ασχολειστε μαζι του δεν θα κλαιει λογικα αυριο.
ναι?μακαρι να γινει και σε μας ετσι λοιπον..και απο αυριο να φαει και να πιει νερο..
οσο για το αν ασχολουμαστε,ο ενας τον αφηνει ο αλλος τον πιανει.Αν δεν ασχολουμαστε θυμαται τα δικα του και κλαιει το ψιψινελ...

σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια,
το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ειμαι ερωτευμενη...δεν θα μπορουσα να εχω διαλεξει πιο ορθο ονομα...
ειναι ο,τι πιο απαλο εχω πιασει ποτε,κινειται στον χωρο σαν συννεφακι,σα να μην εχει βαρυτητα!!ειναι φοβερος αγκαλιτσας,ξαπλωνει κανει τουμπες και κανει πατουσακια ΣΥΝΕΧΕΙΑ, οχι μονο οταν τον χαιδευουμε αλλα και οταν του μιλαμε...
χθες το βραδυ εψαχνε να βρει τον φιλο του τον Ερ,φωναζε,φωναζε οοοοοολο το βραδυ.Καθησα μεχρι τις 5 να τον παιζω για να μη νοιωθει μοναξια αλλα μολις πηγα για υπνο ξαναρχησε...
Σημερα προς το μεσημερακι ξεθαρρεψε,παιξαμε και χαιδευτηκαμε πολυ και τωρα εχει αναλαβει ο μπαμπας,ο οποιος εχει παθει πλακα με τον μικρο...
φωτο δεν προλαβα να σας βγαλω,ελπιζω αυριο να μου κατσει..

Tώρα άμα πω ότι ζηλεύω θαμε πιστέψετε;:redface:

ναι?μακαρι να γινει και σε μας ετσι λοιπον..και απο αυριο να φαει και να πιει νερο..
οσο για το αν ασχολουμαστε,ο ενας τον αφηνει ο αλλος τον πιανει.Αν δεν ασχολουμαστε θυμαται τα δικα του και κλαιει το ψιψινελ...
Ναι ναι μη σε αγχωνει αυτο.Ζεστανε του λιγο την κονσερβα και θα δεις αυριο θα τρωει σχεδον κανονικα,ειναι μεχρι να συνηθισει.:)

Περιμενα να το ακουσω!!:lol::lol::lol: Πως γινεται ολες να λετε τα ιδια;:hmm: Υπαρχει καμια γυναικια μυστικη οργανωση που σας τα μαθαινει κρυφα;:blink::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::P
Μπράβο το βρήκες!:up:
Έχουμε και υποθαλάσσιο κρυσφήγετο στα ερείπια της χαμένης Ατλαντίδς για να συνεδριάζουμε αλλά μην το πεις σε κανένα!Είναι μυστικό!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δανάη...Φαντάζομαι τηνχαρά σου ε????Αντε να ζήσεις αμέτρεητες στιγμές ευχαρίστησης με τον γατούλη και έρωτα σου...:D

Καλημέρα!!

Πριν από 1 ακριβώς χρόνο, ένα γατάκι μπλε γεννήθηκε στο Aalen της Γερμανίας...σε 4 μήνες όμως η νέα του μαμά το πήρε στην Ελλάδα για να ζήσει ευτυχισμένο στην αγκαλιά μιας όμορφης μελαχρινής κοπέλας της Καλυψώς.
b_wurf_221007_7akt.jpg

...Σήμερα αυτό το γατάκι έγινε ένας όμορφος γάτος που τον λένε Μορφέα κι είναι ένας αγαθός γίγαντας
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ!! Αγαθέ μου γίγαντα...

CIMG0946.JPG

Καλημερα.
Εχει γεννεθλια ο Μορφεας?Εγινε 1 χρονου? Πολλα φιλακια για χρονια πολλα στα μουστακια του!

Καλημερα.
Εχει γεννεθλια ο Μορφεας?Εγινε 1 χρονου? Πολλα φιλακια για χρονια πολλα στα μουστακια του!

Σ'ευχαριστώ Ζοριτσάκι!!! :)
Να χαίρεσαι το Μαρκούλη σου!! Και σύντομα με μια κούκλα!! ;)

Γιούλη...να τον χαίρεσαι τον κούκλο Μορφέα!!!!!

Χρόνια Πολλά:up::up::up::up:

attachment.php

Γιούλη...να τον χαίρεσαι τον κούκλο Μορφέα!!!!!

Χρόνια Πολλά:up::up::up::up:

attachment.php
Σ' ευχαριστούμε Νικολέτα!! :)
Να χαίρεσαι κι εσύ τα κουκλιά σου!!!! :up:

Σ'ευχαριστώ Ζοριτσάκι!!! :)
Να χαίρεσαι το Μαρκούλη σου!! Και σύντομα με μια κούκλα!! ;)

Τι το ξεχωριστο θα του φτιαξεις σημερα?

Τι το ξεχωριστο θα του φτιαξεις σημερα?

Royal Canin Indoor Longhair με ένα κεράκι στη μέση!! :up::lol:

Λες να το φυσηξει?!:P:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημερα!! χρονια πολλα στον Μορφεα......να ειναι και η υπολοιπη ζωη του ενα ζωντανο ονειρο!! :)

Λες να το φυσηξει?!:P:lol::lol::lol::lol::lol:
:lol:Μπα... η μαμά θα το σβήσει γιατί θα μας κάψει τα μουστάκια μας!:lol:

:lol:Μπα... η μαμά θα το σβήσει γιατί θα μας κάψει τα μουστάκια μας!:lol:
Με τραγουδι στα ελληνικα,αγγλικα κινεζικα και γερμανικα τωρα?:lol::lol::lol:

Royal Canin Indoor Longhair με ένα κεράκι στη μέση!! :up::lol:
Τι μου θυμισες τωρα.......πηγα τις προαλλες και παλι δεν την εχει. Θα'θελα να'ξερα μονο 10 συσκευασιες φερνουν?? ελεος :down::down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back