Birman-maniacs

Καλημερα!! χρονια πολλα στον Μορφεα......να ειναι και η υπολοιπη ζωη του ενα ζωντανο ονειρο!! :)
Σε ευχαριστώ πολύ Αντούλα!! :)Κι εσύ να χαίρεσαι τα χνουδωτούλια σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tα μωρά Eρ είναι πολύ καλά έχουν παλαβώσει τους γονείς τους με τα νάζια και τα κόλπα τους και ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΠΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ και να ζητούν ο ένας τον άλλον!! :up:
Θέλουν συνέχεια την προσοχή τους σα γνήσια Βιρμανάκια...:lol:και δεν τους αφήνουν σε ησυχία!! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!!

Πριν από 1 ακριβώς χρόνο, ένα γατάκι μπλε γεννήθηκε στο Aalen της Γερμανίας...σε 4 μήνες όμως η νέα του μαμά το πήρε στην Ελλάδα για να ζήσει ευτυχισμένο στην αγκαλιά μιας όμορφης μελαχρινής κοπέλας της Καλυψώς.
b_wurf_221007_7akt.jpg

...Σήμερα αυτό το γατάκι έγινε ένας όμορφος γάτος που τον λένε Μορφέα κι είναι ένας αγαθός γίγαντας
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ!! Αγαθέ μου γίγαντα...

CIMG0946.JPG
Μωρέ το κουκλάκι μας γενεθλιάζει σήμερα???Να τον χαίρεσαι τον κούκλαρο σου!!!!:D

Καλημερα Κατερινα......εκανες χτες παραγγελια? :hmm:τελικα δεν ηθελα κατι, γι'αυτο δεν σε πηρα.

Μωρέ το κουκλάκι μας γενεθλιάζει σήμερα???Να τον χαίρεσαι τον κούκλαρο σου!!!!:D
Σε ευχαριστώ!! Να χαίρεσαι κι εσύ τον ανιψιό σου! ;):)

Καλημερα Κατερινα......εκανες χτες παραγγελια? :hmm:τελικα δεν ηθελα κατι, γι'αυτο δεν σε πηρα.
Δεν προλαβαίνω πια τίποτα σε αυτό το σπίτι..Κάποιο από τα γατάκια μου είχε κάνει και εμετάκο από το πολύ φαί μαλλον, έτρεχα για ψώνια και γενικά δεν πρόλαβα λεπτό να καθίσω....:(Σήμερα θα παραγγείλω..Πήγα στα Πράκτικερ εχθες πήραμε κατι πραγματάκια και για τις γατούλες...:)Μια χαρά τα πάνε και νομίζω ότι έχουν χάσει και από την κρεμμαστη τους κοιλίτσα πια...:D

Αντα, έχεις περιθώριο μέχρι και σήμερα να θμηθείς κάτι να μου πεις να πάρω...;)

Σε ευχαριστώ!! Να χαίρεσαι κι εσύ τον ανιψιό σου! ;):)
Ναι το κουκλί μου...Αντε να το δω κι απο κοντά επιτέλους!!!!:rolleyes::up:Γιούλη τι ζωδιο είναι???Ζυγός????:hmm:

Ναι το κουκλί μου...Αντε να το δω κι απο κοντά επιτέλους!!!!:rolleyes::up:Γιούλη τι ζωδιο είναι???Ζυγός????:hmm:
Λέων! Είχα στις 12 Αυγούστου γενέθλια!! :)
Τι πήρατε απ'το Praktiker?? :hmm:
Εγώ θέλω τη πολυκατοικία του Carfour!! Λεω να πάω μια βόλτα μπας (που δεν το νομίζω) και την πετύχω... Τα μωρά μου είναι συνέχεια πάνω στα γατόδεντρα!! Τους αρέσουν τα σκαρφαλώματα!! :)

o κουλτουριάρης γάτος!!! :lol::lol::lol::lol:

CIMG1513.JPG

Υπνοπαιδεία!! :lol:

CIMG1511.JPG

Λέων! Είχα στις 12 Αυγούστου γενέθλια!! :)
Τι πήρατε απ'το Praktiker?? :hmm:
Εγώ θέλω τη πολυκατοικία του Carfour!! Λεω να πάω μια βόλτα μπας (που δεν το νομίζω) και την πετύχω... Τα μωρά μου είναι συνέχεια πάνω στα γατόδεντρα!! Τους αρέσουν τα σκαρφαλώματα!! :)
βρε ο ΜΟΡΦΕΑΣ τι ζώδιο είναι:P:P:P???Θυμάμαι για εσένα...;)Δεν νομίζω Γιούλη μου να την βρεις..αλλά πάρε τηλ πριν πας μην πας άδικα!!!Στα του κήπου είναι...Εγώ πήρα και εξαόροφο από το ΙΚΕΑ σαν αυτο που είχα με 3 ευρώ και η Ήλια σκαρφαλώνει με μανία...!!!:D

Ξύπνησα με αρρωστη μυτούλα σήμερα...!!!!:(

Οι καλύτερες φωτογραφίες των γατιών γενικά είνια με τα μισόκλειστα μάτια και με τα τελείως κλειστα η πρώτη που έβαλες είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!Το παιδί μορφώνεται και χωρίς να διαβάζει..Αυτά είναι!!!!:)

Οι καλύτερες φωτογραφίες των γατιών γενικά είνια με τα μισόκλειστα μάτια και με τα τελείως κλειστα η πρώτη που έβαλες είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!Το παιδί μορφώνεται και χωρίς να διαβάζει..Αυτά είναι!!!!:)
μήπως το όνομά του βγαίνει από εκεί?? :lol:ο Μορφέας που κοιμάται κι ονειρεύεται και συγχρόνως Μορφώνεται!! :lol:

βρε ο ΜΟΡΦΕΑΣ τι ζώδιο είναι:P:P:P???Θυμάμαι για εσένα...;)Δεν νομίζω Γιούλη μου να την βρεις..αλλά πάρε τηλ πριν πας μην πας άδικα!!!Στα του κήπου είναι...Εγώ πήρα και εξαόροφο από το ΙΚΕΑ σαν αυτο που είχα με 3 ευρώ και η Ήλια σκαρφαλώνει με μανία...!!!:D

ωχ... sorry! :redface:Νομίζω ζυγός... και ο Μάριος είναι ζυγός:)
περαστικούλια στη μυτούλα... κι εγώ φταρνίζομαι λιγάκι... νομίζω σε κόλησα αδελφούλα...:lol:

Το έχω το 6ώροφο του ΙΚΕΑ δεν χωράει πια ο Μορφέας σ'αυτό:P:lol:

Καλησπερα!!

Πηγα σημερα και πηρα μια γατοφορο πλαστικη για γατακια μεχρι πεντε μηνων για να μεταφερω τον Πλατωνα,εκανε 19 ευρω και θα την χρησιμοποιησω μια φορα οποτε αν ξερετε κανενα που να χρειαζεται μια πειτε μου...

:lol:
Υπνοπαιδεία!! :lol:

CIMG1511.JPG
Εχουμε την ιδια βιβλιοθηκη(μονο που η δικαια μου δεν εχει τα πορτακια κατω,ειναι ολο ραφια):up:

μήπως το όνομά του βγαίνει από εκεί?? :lol:ο Μορφέας που κοιμάται κι ονειρεύεται και συγχρόνως Μορφώνεται!! :lol:
Καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!:up::up::up::up:

ωχ... sorry! :redface:Νομίζω ζυγός... και ο Μάριος είναι ζυγός:)
περαστικούλια στη μυτούλα... κι εγώ φταρνίζομαι λιγάκι... νομίζω σε κόλησα αδελφούλα...:lol:
Αμαν βρε Γιούλη και σου είπα χθες βράδυ να μην κοιμηθείς στο δίπλα κρεββάτι...:lol::lol::lol::lol::P:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back