Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.461 23-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nα άνοιγες ένα thread όπου να το λες... αλλά μη πεις για χρήματα κλπ. δημόσια, μόνο στους ενδιαφερόμενους με pm? μια σκέψη έκανα... Click για ανάπτυξη... Καλυτερα θα πω οτι την πουλαω για να ξερει ο κοσμος και να μην νομιζει οτι την χαριζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.462 23-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αααααα δεν καταλαβες πως το εννοουσα σαν να λεω οτι τα γουστα μας μοιαζουν τοσο πολυ που μεχρι και η βιβλιοθηκη μας μοιαζει(οπως θα μοιαζουν και τα γατια μας-με τον Μορφεα βασικα,μονο που θα ειναι ΠΙΟ τριχωτη η δικια μου) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.463 23-09-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλυτερα θα πω οτι την πουλαω για να ξερει ο κοσμος και να μην νομιζει οτι την χαριζω Click για ανάπτυξη... Ναι... πες το... όπως επίσης μπορείς να βάλεις το ρήμα "διατίθεται"...και να λες οι ενδιαφερόμενοι να σου στέλνουν pmόπου θα τους το λες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.464 23-09-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: AF 1732 Click για ανάπτυξη... σημείωσέ το κυρία διοργανώτρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.465 23-09-08 14:13 Η πλακα ειναι οτι μου αρεσει τοσο πολυ να ταξιδευω με αεροπλανο που αμα γινονται αναταραξεις εγω το απολαμβανω ενω οι αλλοι φοβουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.466 23-09-08 14:14 Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.467 23-09-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ο Βασιλης λογικα για να μην εχει μπει ως τωρα να μας πει κανα νεο θα πρεπει να ειναι εκστασιασμενος Click για ανάπτυξη... δεν έχει Internet στο καινούργιο σπίτι...και έχει άδεια!!Μια χαρά είναι ο μικρός!! Δεν κλαίει πια... κι είναι όλο χάδια και παιχνίδια!! Πολύ καλό γατάκι...!! Ο Βασίλης δεν είναι καλάέχει τρελαθεί ΕΝΤΕΛΩΣ Μ΄αρέσει που μου έλεγε και αυτός και η Δανάη... είμαστε μια χαρά... φάγαμε, ήπιαμε νεράκι κάναμε και κακάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.468 23-09-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... Ουτε εγώ φοβάμαι.... να δεις τι γινόταν όταν γύριζα όταν πετάγαμε πάνω από τις άλπεις... (το έβλεπα στο navigator γι'αυτό ήξερα ότι πετάγαμε πάνω από εκεί...) το πάρτυ των αναταράξεων... αλλά επικρατούσε στο αεροπλάνο σιωπή...προσευχόντουσαν από μέσα τους... Πάντως το να χαζεύεις τη πορεία στο Navigator είναι πολύ ωραίο και περνάει ευχάριστα η ώρα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.469 23-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν έχει Internet στο καινούργιο σπίτι...και έχει άδεια!!Μια χαρά είναι ο μικρός!! Δεν κλαίει πια... κι είναι όλο χάδια και παιχνίδια!! Πολύ καλό γατάκι...!! Ο Βασίλης δεν είναι καλάέχει τρελαθεί ΕΝΤΕΛΩΣ Μ΄αρέσει που μου έλεγε και αυτός και η Δανάη... είμαστε μια χαρά... φάγαμε, ήπιαμε νεράκι κάναμε και κακάκια!! Click για ανάπτυξη... Αυτο το παιδι ολο σε αδεια ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.470 23-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ουτε εγώ φοβάμαι.... να δεις τι γινόταν όταν γύριζα όταν πετάγαμε πάνω από τις άλπεις... (το έβλεπα στο navigator γι'αυτό ήξερα ότι πετάγαμε πάνω από εκεί...) το πάρτυ των αναταράξεων... αλλά επικρατούσε στο αεροπλάνο σιωπή...προσευχόντουσαν από μέσα τους... Πάντως το να χαζεύεις τη πορεία στο Navigator είναι πολύ ωραίο και περνάει ευχάριστα η ώρα σου... Click για ανάπτυξη... Μια φορα πεταγα με την μητερα μου και σε καποια φαση βγαινει ο πιλοτος στα speakers και μας λεει οτι ο ενας απο τους δυο κινητηρες ειχε προβλημα και εσβησε και γυριζω στην μητερα μου χαμογελαστος και ολος χαρα και της λεω "Μαμα θα πεσουμε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.471 23-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... ειδικά την ώρα που στο δίνει η αεροσυνοδός ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.472 23-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μια φορα πεταγα με την μητερα μου και σε καποια φαση βγαινει ο πιλοτος στα speakers και μας λεει οτι ο ενας απο τους δυο κινητηρες ειχε προβλημα και εσβησε και γυριζω στην μητερα μου χαμογελαστος και ολος χαρα και της λεω "Μαμα θα πεσουμε" Click για ανάπτυξη... εκεί εγώ θα έτρεχα στη τουαλέτα... αν προλάβαινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.473 23-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτο το παιδι ολο σε αδεια ειναι Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.474 23-09-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειδικά την ώρα που στο δίνει η αεροσυνοδός ε? Click για ανάπτυξη... Ε ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.475 23-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του Click για ανάπτυξη... Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.476 23-09-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η katerina10: #25.477 23-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:34 Η katerina10: #25.478 23-09-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα..σαν να το βλέπω μπροστά μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.479 23-09-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Click για ανάπτυξη... Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:36 Η katerina10: #25.480 23-09-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Click για ανάπτυξη... Με βολεύει πολυ πολύ αυτό..Θα του έκλεβα το μεζεδάκι και δεν θα έπαιρνε χαμπάρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1272 1273 1274 1275 1276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nα άνοιγες ένα thread όπου να το λες... αλλά μη πεις για χρήματα κλπ. δημόσια, μόνο στους ενδιαφερόμενους με pm? μια σκέψη έκανα... Click για ανάπτυξη... Καλυτερα θα πω οτι την πουλαω για να ξερει ο κοσμος και να μην νομιζει οτι την χαριζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.462 23-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αααααα δεν καταλαβες πως το εννοουσα σαν να λεω οτι τα γουστα μας μοιαζουν τοσο πολυ που μεχρι και η βιβλιοθηκη μας μοιαζει(οπως θα μοιαζουν και τα γατια μας-με τον Μορφεα βασικα,μονο που θα ειναι ΠΙΟ τριχωτη η δικια μου) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.463 23-09-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλυτερα θα πω οτι την πουλαω για να ξερει ο κοσμος και να μην νομιζει οτι την χαριζω Click για ανάπτυξη... Ναι... πες το... όπως επίσης μπορείς να βάλεις το ρήμα "διατίθεται"...και να λες οι ενδιαφερόμενοι να σου στέλνουν pmόπου θα τους το λες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.464 23-09-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: AF 1732 Click για ανάπτυξη... σημείωσέ το κυρία διοργανώτρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.465 23-09-08 14:13 Η πλακα ειναι οτι μου αρεσει τοσο πολυ να ταξιδευω με αεροπλανο που αμα γινονται αναταραξεις εγω το απολαμβανω ενω οι αλλοι φοβουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.466 23-09-08 14:14 Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.467 23-09-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ο Βασιλης λογικα για να μην εχει μπει ως τωρα να μας πει κανα νεο θα πρεπει να ειναι εκστασιασμενος Click για ανάπτυξη... δεν έχει Internet στο καινούργιο σπίτι...και έχει άδεια!!Μια χαρά είναι ο μικρός!! Δεν κλαίει πια... κι είναι όλο χάδια και παιχνίδια!! Πολύ καλό γατάκι...!! Ο Βασίλης δεν είναι καλάέχει τρελαθεί ΕΝΤΕΛΩΣ Μ΄αρέσει που μου έλεγε και αυτός και η Δανάη... είμαστε μια χαρά... φάγαμε, ήπιαμε νεράκι κάναμε και κακάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.468 23-09-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... Ουτε εγώ φοβάμαι.... να δεις τι γινόταν όταν γύριζα όταν πετάγαμε πάνω από τις άλπεις... (το έβλεπα στο navigator γι'αυτό ήξερα ότι πετάγαμε πάνω από εκεί...) το πάρτυ των αναταράξεων... αλλά επικρατούσε στο αεροπλάνο σιωπή...προσευχόντουσαν από μέσα τους... Πάντως το να χαζεύεις τη πορεία στο Navigator είναι πολύ ωραίο και περνάει ευχάριστα η ώρα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.469 23-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν έχει Internet στο καινούργιο σπίτι...και έχει άδεια!!Μια χαρά είναι ο μικρός!! Δεν κλαίει πια... κι είναι όλο χάδια και παιχνίδια!! Πολύ καλό γατάκι...!! Ο Βασίλης δεν είναι καλάέχει τρελαθεί ΕΝΤΕΛΩΣ Μ΄αρέσει που μου έλεγε και αυτός και η Δανάη... είμαστε μια χαρά... φάγαμε, ήπιαμε νεράκι κάναμε και κακάκια!! Click για ανάπτυξη... Αυτο το παιδι ολο σε αδεια ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.470 23-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ουτε εγώ φοβάμαι.... να δεις τι γινόταν όταν γύριζα όταν πετάγαμε πάνω από τις άλπεις... (το έβλεπα στο navigator γι'αυτό ήξερα ότι πετάγαμε πάνω από εκεί...) το πάρτυ των αναταράξεων... αλλά επικρατούσε στο αεροπλάνο σιωπή...προσευχόντουσαν από μέσα τους... Πάντως το να χαζεύεις τη πορεία στο Navigator είναι πολύ ωραίο και περνάει ευχάριστα η ώρα σου... Click για ανάπτυξη... Μια φορα πεταγα με την μητερα μου και σε καποια φαση βγαινει ο πιλοτος στα speakers και μας λεει οτι ο ενας απο τους δυο κινητηρες ειχε προβλημα και εσβησε και γυριζω στην μητερα μου χαμογελαστος και ολος χαρα και της λεω "Μαμα θα πεσουμε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.471 23-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... ειδικά την ώρα που στο δίνει η αεροσυνοδός ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.472 23-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μια φορα πεταγα με την μητερα μου και σε καποια φαση βγαινει ο πιλοτος στα speakers και μας λεει οτι ο ενας απο τους δυο κινητηρες ειχε προβλημα και εσβησε και γυριζω στην μητερα μου χαμογελαστος και ολος χαρα και της λεω "Μαμα θα πεσουμε" Click για ανάπτυξη... εκεί εγώ θα έτρεχα στη τουαλέτα... αν προλάβαινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.473 23-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτο το παιδι ολο σε αδεια ειναι Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.474 23-09-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειδικά την ώρα που στο δίνει η αεροσυνοδός ε? Click για ανάπτυξη... Ε ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.475 23-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του Click για ανάπτυξη... Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.476 23-09-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η katerina10: #25.477 23-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:34 Η katerina10: #25.478 23-09-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα..σαν να το βλέπω μπροστά μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.479 23-09-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Click για ανάπτυξη... Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:36 Η katerina10: #25.480 23-09-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Click για ανάπτυξη... Με βολεύει πολυ πολύ αυτό..Θα του έκλεβα το μεζεδάκι και δεν θα έπαιρνε χαμπάρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1272 1273 1274 1275 1276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αααααα δεν καταλαβες πως το εννοουσα σαν να λεω οτι τα γουστα μας μοιαζουν τοσο πολυ που μεχρι και η βιβλιοθηκη μας μοιαζει(οπως θα μοιαζουν και τα γατια μας-με τον Μορφεα βασικα,μονο που θα ειναι ΠΙΟ τριχωτη η δικια μου) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.463 23-09-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλυτερα θα πω οτι την πουλαω για να ξερει ο κοσμος και να μην νομιζει οτι την χαριζω Click για ανάπτυξη... Ναι... πες το... όπως επίσης μπορείς να βάλεις το ρήμα "διατίθεται"...και να λες οι ενδιαφερόμενοι να σου στέλνουν pmόπου θα τους το λες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.464 23-09-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: AF 1732 Click για ανάπτυξη... σημείωσέ το κυρία διοργανώτρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.465 23-09-08 14:13 Η πλακα ειναι οτι μου αρεσει τοσο πολυ να ταξιδευω με αεροπλανο που αμα γινονται αναταραξεις εγω το απολαμβανω ενω οι αλλοι φοβουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.466 23-09-08 14:14 Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.467 23-09-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ο Βασιλης λογικα για να μην εχει μπει ως τωρα να μας πει κανα νεο θα πρεπει να ειναι εκστασιασμενος Click για ανάπτυξη... δεν έχει Internet στο καινούργιο σπίτι...και έχει άδεια!!Μια χαρά είναι ο μικρός!! Δεν κλαίει πια... κι είναι όλο χάδια και παιχνίδια!! Πολύ καλό γατάκι...!! Ο Βασίλης δεν είναι καλάέχει τρελαθεί ΕΝΤΕΛΩΣ Μ΄αρέσει που μου έλεγε και αυτός και η Δανάη... είμαστε μια χαρά... φάγαμε, ήπιαμε νεράκι κάναμε και κακάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.468 23-09-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... Ουτε εγώ φοβάμαι.... να δεις τι γινόταν όταν γύριζα όταν πετάγαμε πάνω από τις άλπεις... (το έβλεπα στο navigator γι'αυτό ήξερα ότι πετάγαμε πάνω από εκεί...) το πάρτυ των αναταράξεων... αλλά επικρατούσε στο αεροπλάνο σιωπή...προσευχόντουσαν από μέσα τους... Πάντως το να χαζεύεις τη πορεία στο Navigator είναι πολύ ωραίο και περνάει ευχάριστα η ώρα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.469 23-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν έχει Internet στο καινούργιο σπίτι...και έχει άδεια!!Μια χαρά είναι ο μικρός!! Δεν κλαίει πια... κι είναι όλο χάδια και παιχνίδια!! Πολύ καλό γατάκι...!! Ο Βασίλης δεν είναι καλάέχει τρελαθεί ΕΝΤΕΛΩΣ Μ΄αρέσει που μου έλεγε και αυτός και η Δανάη... είμαστε μια χαρά... φάγαμε, ήπιαμε νεράκι κάναμε και κακάκια!! Click για ανάπτυξη... Αυτο το παιδι ολο σε αδεια ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.470 23-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ουτε εγώ φοβάμαι.... να δεις τι γινόταν όταν γύριζα όταν πετάγαμε πάνω από τις άλπεις... (το έβλεπα στο navigator γι'αυτό ήξερα ότι πετάγαμε πάνω από εκεί...) το πάρτυ των αναταράξεων... αλλά επικρατούσε στο αεροπλάνο σιωπή...προσευχόντουσαν από μέσα τους... Πάντως το να χαζεύεις τη πορεία στο Navigator είναι πολύ ωραίο και περνάει ευχάριστα η ώρα σου... Click για ανάπτυξη... Μια φορα πεταγα με την μητερα μου και σε καποια φαση βγαινει ο πιλοτος στα speakers και μας λεει οτι ο ενας απο τους δυο κινητηρες ειχε προβλημα και εσβησε και γυριζω στην μητερα μου χαμογελαστος και ολος χαρα και της λεω "Μαμα θα πεσουμε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.471 23-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... ειδικά την ώρα που στο δίνει η αεροσυνοδός ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.472 23-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μια φορα πεταγα με την μητερα μου και σε καποια φαση βγαινει ο πιλοτος στα speakers και μας λεει οτι ο ενας απο τους δυο κινητηρες ειχε προβλημα και εσβησε και γυριζω στην μητερα μου χαμογελαστος και ολος χαρα και της λεω "Μαμα θα πεσουμε" Click για ανάπτυξη... εκεί εγώ θα έτρεχα στη τουαλέτα... αν προλάβαινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.473 23-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτο το παιδι ολο σε αδεια ειναι Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.474 23-09-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειδικά την ώρα που στο δίνει η αεροσυνοδός ε? Click για ανάπτυξη... Ε ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.475 23-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του Click για ανάπτυξη... Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.476 23-09-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η katerina10: #25.477 23-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:34 Η katerina10: #25.478 23-09-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα..σαν να το βλέπω μπροστά μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.479 23-09-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Click για ανάπτυξη... Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:36 Η katerina10: #25.480 23-09-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Click για ανάπτυξη... Με βολεύει πολυ πολύ αυτό..Θα του έκλεβα το μεζεδάκι και δεν θα έπαιρνε χαμπάρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1272 1273 1274 1275 1276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλυτερα θα πω οτι την πουλαω για να ξερει ο κοσμος και να μην νομιζει οτι την χαριζω Click για ανάπτυξη... Ναι... πες το... όπως επίσης μπορείς να βάλεις το ρήμα "διατίθεται"...και να λες οι ενδιαφερόμενοι να σου στέλνουν pmόπου θα τους το λες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.464 23-09-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: AF 1732 Click για ανάπτυξη... σημείωσέ το κυρία διοργανώτρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.465 23-09-08 14:13 Η πλακα ειναι οτι μου αρεσει τοσο πολυ να ταξιδευω με αεροπλανο που αμα γινονται αναταραξεις εγω το απολαμβανω ενω οι αλλοι φοβουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.466 23-09-08 14:14 Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.467 23-09-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ο Βασιλης λογικα για να μην εχει μπει ως τωρα να μας πει κανα νεο θα πρεπει να ειναι εκστασιασμενος Click για ανάπτυξη... δεν έχει Internet στο καινούργιο σπίτι...και έχει άδεια!!Μια χαρά είναι ο μικρός!! Δεν κλαίει πια... κι είναι όλο χάδια και παιχνίδια!! Πολύ καλό γατάκι...!! Ο Βασίλης δεν είναι καλάέχει τρελαθεί ΕΝΤΕΛΩΣ Μ΄αρέσει που μου έλεγε και αυτός και η Δανάη... είμαστε μια χαρά... φάγαμε, ήπιαμε νεράκι κάναμε και κακάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.468 23-09-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... Ουτε εγώ φοβάμαι.... να δεις τι γινόταν όταν γύριζα όταν πετάγαμε πάνω από τις άλπεις... (το έβλεπα στο navigator γι'αυτό ήξερα ότι πετάγαμε πάνω από εκεί...) το πάρτυ των αναταράξεων... αλλά επικρατούσε στο αεροπλάνο σιωπή...προσευχόντουσαν από μέσα τους... Πάντως το να χαζεύεις τη πορεία στο Navigator είναι πολύ ωραίο και περνάει ευχάριστα η ώρα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.469 23-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν έχει Internet στο καινούργιο σπίτι...και έχει άδεια!!Μια χαρά είναι ο μικρός!! Δεν κλαίει πια... κι είναι όλο χάδια και παιχνίδια!! Πολύ καλό γατάκι...!! Ο Βασίλης δεν είναι καλάέχει τρελαθεί ΕΝΤΕΛΩΣ Μ΄αρέσει που μου έλεγε και αυτός και η Δανάη... είμαστε μια χαρά... φάγαμε, ήπιαμε νεράκι κάναμε και κακάκια!! Click για ανάπτυξη... Αυτο το παιδι ολο σε αδεια ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.470 23-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ουτε εγώ φοβάμαι.... να δεις τι γινόταν όταν γύριζα όταν πετάγαμε πάνω από τις άλπεις... (το έβλεπα στο navigator γι'αυτό ήξερα ότι πετάγαμε πάνω από εκεί...) το πάρτυ των αναταράξεων... αλλά επικρατούσε στο αεροπλάνο σιωπή...προσευχόντουσαν από μέσα τους... Πάντως το να χαζεύεις τη πορεία στο Navigator είναι πολύ ωραίο και περνάει ευχάριστα η ώρα σου... Click για ανάπτυξη... Μια φορα πεταγα με την μητερα μου και σε καποια φαση βγαινει ο πιλοτος στα speakers και μας λεει οτι ο ενας απο τους δυο κινητηρες ειχε προβλημα και εσβησε και γυριζω στην μητερα μου χαμογελαστος και ολος χαρα και της λεω "Μαμα θα πεσουμε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.471 23-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... ειδικά την ώρα που στο δίνει η αεροσυνοδός ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.472 23-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μια φορα πεταγα με την μητερα μου και σε καποια φαση βγαινει ο πιλοτος στα speakers και μας λεει οτι ο ενας απο τους δυο κινητηρες ειχε προβλημα και εσβησε και γυριζω στην μητερα μου χαμογελαστος και ολος χαρα και της λεω "Μαμα θα πεσουμε" Click για ανάπτυξη... εκεί εγώ θα έτρεχα στη τουαλέτα... αν προλάβαινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.473 23-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτο το παιδι ολο σε αδεια ειναι Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.474 23-09-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειδικά την ώρα που στο δίνει η αεροσυνοδός ε? Click για ανάπτυξη... Ε ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.475 23-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του Click για ανάπτυξη... Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.476 23-09-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η katerina10: #25.477 23-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:34 Η katerina10: #25.478 23-09-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα..σαν να το βλέπω μπροστά μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.479 23-09-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Click για ανάπτυξη... Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:36 Η katerina10: #25.480 23-09-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Click για ανάπτυξη... Με βολεύει πολυ πολύ αυτό..Θα του έκλεβα το μεζεδάκι και δεν θα έπαιρνε χαμπάρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1272 1273 1274 1275 1276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: AF 1732 Click για ανάπτυξη... σημείωσέ το κυρία διοργανώτρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.465 23-09-08 14:13 Η πλακα ειναι οτι μου αρεσει τοσο πολυ να ταξιδευω με αεροπλανο που αμα γινονται αναταραξεις εγω το απολαμβανω ενω οι αλλοι φοβουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.466 23-09-08 14:14 Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.467 23-09-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ο Βασιλης λογικα για να μην εχει μπει ως τωρα να μας πει κανα νεο θα πρεπει να ειναι εκστασιασμενος Click για ανάπτυξη... δεν έχει Internet στο καινούργιο σπίτι...και έχει άδεια!!Μια χαρά είναι ο μικρός!! Δεν κλαίει πια... κι είναι όλο χάδια και παιχνίδια!! Πολύ καλό γατάκι...!! Ο Βασίλης δεν είναι καλάέχει τρελαθεί ΕΝΤΕΛΩΣ Μ΄αρέσει που μου έλεγε και αυτός και η Δανάη... είμαστε μια χαρά... φάγαμε, ήπιαμε νεράκι κάναμε και κακάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.468 23-09-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... Ουτε εγώ φοβάμαι.... να δεις τι γινόταν όταν γύριζα όταν πετάγαμε πάνω από τις άλπεις... (το έβλεπα στο navigator γι'αυτό ήξερα ότι πετάγαμε πάνω από εκεί...) το πάρτυ των αναταράξεων... αλλά επικρατούσε στο αεροπλάνο σιωπή...προσευχόντουσαν από μέσα τους... Πάντως το να χαζεύεις τη πορεία στο Navigator είναι πολύ ωραίο και περνάει ευχάριστα η ώρα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.469 23-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν έχει Internet στο καινούργιο σπίτι...και έχει άδεια!!Μια χαρά είναι ο μικρός!! Δεν κλαίει πια... κι είναι όλο χάδια και παιχνίδια!! Πολύ καλό γατάκι...!! Ο Βασίλης δεν είναι καλάέχει τρελαθεί ΕΝΤΕΛΩΣ Μ΄αρέσει που μου έλεγε και αυτός και η Δανάη... είμαστε μια χαρά... φάγαμε, ήπιαμε νεράκι κάναμε και κακάκια!! Click για ανάπτυξη... Αυτο το παιδι ολο σε αδεια ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.470 23-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ουτε εγώ φοβάμαι.... να δεις τι γινόταν όταν γύριζα όταν πετάγαμε πάνω από τις άλπεις... (το έβλεπα στο navigator γι'αυτό ήξερα ότι πετάγαμε πάνω από εκεί...) το πάρτυ των αναταράξεων... αλλά επικρατούσε στο αεροπλάνο σιωπή...προσευχόντουσαν από μέσα τους... Πάντως το να χαζεύεις τη πορεία στο Navigator είναι πολύ ωραίο και περνάει ευχάριστα η ώρα σου... Click για ανάπτυξη... Μια φορα πεταγα με την μητερα μου και σε καποια φαση βγαινει ο πιλοτος στα speakers και μας λεει οτι ο ενας απο τους δυο κινητηρες ειχε προβλημα και εσβησε και γυριζω στην μητερα μου χαμογελαστος και ολος χαρα και της λεω "Μαμα θα πεσουμε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.471 23-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... ειδικά την ώρα που στο δίνει η αεροσυνοδός ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.472 23-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μια φορα πεταγα με την μητερα μου και σε καποια φαση βγαινει ο πιλοτος στα speakers και μας λεει οτι ο ενας απο τους δυο κινητηρες ειχε προβλημα και εσβησε και γυριζω στην μητερα μου χαμογελαστος και ολος χαρα και της λεω "Μαμα θα πεσουμε" Click για ανάπτυξη... εκεί εγώ θα έτρεχα στη τουαλέτα... αν προλάβαινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.473 23-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτο το παιδι ολο σε αδεια ειναι Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.474 23-09-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειδικά την ώρα που στο δίνει η αεροσυνοδός ε? Click για ανάπτυξη... Ε ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.475 23-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του Click για ανάπτυξη... Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.476 23-09-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η katerina10: #25.477 23-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:34 Η katerina10: #25.478 23-09-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα..σαν να το βλέπω μπροστά μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.479 23-09-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Click για ανάπτυξη... Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:36 Η katerina10: #25.480 23-09-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Click για ανάπτυξη... Με βολεύει πολυ πολύ αυτό..Θα του έκλεβα το μεζεδάκι και δεν θα έπαιρνε χαμπάρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1272 1273 1274 1275 1276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η πλακα ειναι οτι μου αρεσει τοσο πολυ να ταξιδευω με αεροπλανο που αμα γινονται αναταραξεις εγω το απολαμβανω ενω οι αλλοι φοβουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.466 23-09-08 14:14 Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.467 23-09-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ο Βασιλης λογικα για να μην εχει μπει ως τωρα να μας πει κανα νεο θα πρεπει να ειναι εκστασιασμενος Click για ανάπτυξη... δεν έχει Internet στο καινούργιο σπίτι...και έχει άδεια!!Μια χαρά είναι ο μικρός!! Δεν κλαίει πια... κι είναι όλο χάδια και παιχνίδια!! Πολύ καλό γατάκι...!! Ο Βασίλης δεν είναι καλάέχει τρελαθεί ΕΝΤΕΛΩΣ Μ΄αρέσει που μου έλεγε και αυτός και η Δανάη... είμαστε μια χαρά... φάγαμε, ήπιαμε νεράκι κάναμε και κακάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.468 23-09-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... Ουτε εγώ φοβάμαι.... να δεις τι γινόταν όταν γύριζα όταν πετάγαμε πάνω από τις άλπεις... (το έβλεπα στο navigator γι'αυτό ήξερα ότι πετάγαμε πάνω από εκεί...) το πάρτυ των αναταράξεων... αλλά επικρατούσε στο αεροπλάνο σιωπή...προσευχόντουσαν από μέσα τους... Πάντως το να χαζεύεις τη πορεία στο Navigator είναι πολύ ωραίο και περνάει ευχάριστα η ώρα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.469 23-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν έχει Internet στο καινούργιο σπίτι...και έχει άδεια!!Μια χαρά είναι ο μικρός!! Δεν κλαίει πια... κι είναι όλο χάδια και παιχνίδια!! Πολύ καλό γατάκι...!! Ο Βασίλης δεν είναι καλάέχει τρελαθεί ΕΝΤΕΛΩΣ Μ΄αρέσει που μου έλεγε και αυτός και η Δανάη... είμαστε μια χαρά... φάγαμε, ήπιαμε νεράκι κάναμε και κακάκια!! Click για ανάπτυξη... Αυτο το παιδι ολο σε αδεια ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.470 23-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ουτε εγώ φοβάμαι.... να δεις τι γινόταν όταν γύριζα όταν πετάγαμε πάνω από τις άλπεις... (το έβλεπα στο navigator γι'αυτό ήξερα ότι πετάγαμε πάνω από εκεί...) το πάρτυ των αναταράξεων... αλλά επικρατούσε στο αεροπλάνο σιωπή...προσευχόντουσαν από μέσα τους... Πάντως το να χαζεύεις τη πορεία στο Navigator είναι πολύ ωραίο και περνάει ευχάριστα η ώρα σου... Click για ανάπτυξη... Μια φορα πεταγα με την μητερα μου και σε καποια φαση βγαινει ο πιλοτος στα speakers και μας λεει οτι ο ενας απο τους δυο κινητηρες ειχε προβλημα και εσβησε και γυριζω στην μητερα μου χαμογελαστος και ολος χαρα και της λεω "Μαμα θα πεσουμε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.471 23-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... ειδικά την ώρα που στο δίνει η αεροσυνοδός ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.472 23-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μια φορα πεταγα με την μητερα μου και σε καποια φαση βγαινει ο πιλοτος στα speakers και μας λεει οτι ο ενας απο τους δυο κινητηρες ειχε προβλημα και εσβησε και γυριζω στην μητερα μου χαμογελαστος και ολος χαρα και της λεω "Μαμα θα πεσουμε" Click για ανάπτυξη... εκεί εγώ θα έτρεχα στη τουαλέτα... αν προλάβαινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.473 23-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτο το παιδι ολο σε αδεια ειναι Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.474 23-09-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειδικά την ώρα που στο δίνει η αεροσυνοδός ε? Click για ανάπτυξη... Ε ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.475 23-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του Click για ανάπτυξη... Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.476 23-09-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η katerina10: #25.477 23-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:34 Η katerina10: #25.478 23-09-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα..σαν να το βλέπω μπροστά μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.479 23-09-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Click για ανάπτυξη... Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:36 Η katerina10: #25.480 23-09-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Click για ανάπτυξη... Με βολεύει πολυ πολύ αυτό..Θα του έκλεβα το μεζεδάκι και δεν θα έπαιρνε χαμπάρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1272 1273 1274 1275 1276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.467 23-09-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ο Βασιλης λογικα για να μην εχει μπει ως τωρα να μας πει κανα νεο θα πρεπει να ειναι εκστασιασμενος Click για ανάπτυξη... δεν έχει Internet στο καινούργιο σπίτι...και έχει άδεια!!Μια χαρά είναι ο μικρός!! Δεν κλαίει πια... κι είναι όλο χάδια και παιχνίδια!! Πολύ καλό γατάκι...!! Ο Βασίλης δεν είναι καλάέχει τρελαθεί ΕΝΤΕΛΩΣ Μ΄αρέσει που μου έλεγε και αυτός και η Δανάη... είμαστε μια χαρά... φάγαμε, ήπιαμε νεράκι κάναμε και κακάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.468 23-09-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... Ουτε εγώ φοβάμαι.... να δεις τι γινόταν όταν γύριζα όταν πετάγαμε πάνω από τις άλπεις... (το έβλεπα στο navigator γι'αυτό ήξερα ότι πετάγαμε πάνω από εκεί...) το πάρτυ των αναταράξεων... αλλά επικρατούσε στο αεροπλάνο σιωπή...προσευχόντουσαν από μέσα τους... Πάντως το να χαζεύεις τη πορεία στο Navigator είναι πολύ ωραίο και περνάει ευχάριστα η ώρα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.469 23-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν έχει Internet στο καινούργιο σπίτι...και έχει άδεια!!Μια χαρά είναι ο μικρός!! Δεν κλαίει πια... κι είναι όλο χάδια και παιχνίδια!! Πολύ καλό γατάκι...!! Ο Βασίλης δεν είναι καλάέχει τρελαθεί ΕΝΤΕΛΩΣ Μ΄αρέσει που μου έλεγε και αυτός και η Δανάη... είμαστε μια χαρά... φάγαμε, ήπιαμε νεράκι κάναμε και κακάκια!! Click για ανάπτυξη... Αυτο το παιδι ολο σε αδεια ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.470 23-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ουτε εγώ φοβάμαι.... να δεις τι γινόταν όταν γύριζα όταν πετάγαμε πάνω από τις άλπεις... (το έβλεπα στο navigator γι'αυτό ήξερα ότι πετάγαμε πάνω από εκεί...) το πάρτυ των αναταράξεων... αλλά επικρατούσε στο αεροπλάνο σιωπή...προσευχόντουσαν από μέσα τους... Πάντως το να χαζεύεις τη πορεία στο Navigator είναι πολύ ωραίο και περνάει ευχάριστα η ώρα σου... Click για ανάπτυξη... Μια φορα πεταγα με την μητερα μου και σε καποια φαση βγαινει ο πιλοτος στα speakers και μας λεει οτι ο ενας απο τους δυο κινητηρες ειχε προβλημα και εσβησε και γυριζω στην μητερα μου χαμογελαστος και ολος χαρα και της λεω "Μαμα θα πεσουμε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.471 23-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... ειδικά την ώρα που στο δίνει η αεροσυνοδός ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.472 23-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μια φορα πεταγα με την μητερα μου και σε καποια φαση βγαινει ο πιλοτος στα speakers και μας λεει οτι ο ενας απο τους δυο κινητηρες ειχε προβλημα και εσβησε και γυριζω στην μητερα μου χαμογελαστος και ολος χαρα και της λεω "Μαμα θα πεσουμε" Click για ανάπτυξη... εκεί εγώ θα έτρεχα στη τουαλέτα... αν προλάβαινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.473 23-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτο το παιδι ολο σε αδεια ειναι Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.474 23-09-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειδικά την ώρα που στο δίνει η αεροσυνοδός ε? Click για ανάπτυξη... Ε ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.475 23-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του Click για ανάπτυξη... Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.476 23-09-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η katerina10: #25.477 23-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:34 Η katerina10: #25.478 23-09-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα..σαν να το βλέπω μπροστά μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.479 23-09-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Click για ανάπτυξη... Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:36 Η katerina10: #25.480 23-09-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Click για ανάπτυξη... Με βολεύει πολυ πολύ αυτό..Θα του έκλεβα το μεζεδάκι και δεν θα έπαιρνε χαμπάρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1272 1273 1274 1275 1276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ο Βασιλης λογικα για να μην εχει μπει ως τωρα να μας πει κανα νεο θα πρεπει να ειναι εκστασιασμενος Click για ανάπτυξη... δεν έχει Internet στο καινούργιο σπίτι...και έχει άδεια!!Μια χαρά είναι ο μικρός!! Δεν κλαίει πια... κι είναι όλο χάδια και παιχνίδια!! Πολύ καλό γατάκι...!! Ο Βασίλης δεν είναι καλάέχει τρελαθεί ΕΝΤΕΛΩΣ Μ΄αρέσει που μου έλεγε και αυτός και η Δανάη... είμαστε μια χαρά... φάγαμε, ήπιαμε νεράκι κάναμε και κακάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.468 23-09-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... Ουτε εγώ φοβάμαι.... να δεις τι γινόταν όταν γύριζα όταν πετάγαμε πάνω από τις άλπεις... (το έβλεπα στο navigator γι'αυτό ήξερα ότι πετάγαμε πάνω από εκεί...) το πάρτυ των αναταράξεων... αλλά επικρατούσε στο αεροπλάνο σιωπή...προσευχόντουσαν από μέσα τους... Πάντως το να χαζεύεις τη πορεία στο Navigator είναι πολύ ωραίο και περνάει ευχάριστα η ώρα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.469 23-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν έχει Internet στο καινούργιο σπίτι...και έχει άδεια!!Μια χαρά είναι ο μικρός!! Δεν κλαίει πια... κι είναι όλο χάδια και παιχνίδια!! Πολύ καλό γατάκι...!! Ο Βασίλης δεν είναι καλάέχει τρελαθεί ΕΝΤΕΛΩΣ Μ΄αρέσει που μου έλεγε και αυτός και η Δανάη... είμαστε μια χαρά... φάγαμε, ήπιαμε νεράκι κάναμε και κακάκια!! Click για ανάπτυξη... Αυτο το παιδι ολο σε αδεια ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.470 23-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ουτε εγώ φοβάμαι.... να δεις τι γινόταν όταν γύριζα όταν πετάγαμε πάνω από τις άλπεις... (το έβλεπα στο navigator γι'αυτό ήξερα ότι πετάγαμε πάνω από εκεί...) το πάρτυ των αναταράξεων... αλλά επικρατούσε στο αεροπλάνο σιωπή...προσευχόντουσαν από μέσα τους... Πάντως το να χαζεύεις τη πορεία στο Navigator είναι πολύ ωραίο και περνάει ευχάριστα η ώρα σου... Click για ανάπτυξη... Μια φορα πεταγα με την μητερα μου και σε καποια φαση βγαινει ο πιλοτος στα speakers και μας λεει οτι ο ενας απο τους δυο κινητηρες ειχε προβλημα και εσβησε και γυριζω στην μητερα μου χαμογελαστος και ολος χαρα και της λεω "Μαμα θα πεσουμε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.471 23-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... ειδικά την ώρα που στο δίνει η αεροσυνοδός ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.472 23-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μια φορα πεταγα με την μητερα μου και σε καποια φαση βγαινει ο πιλοτος στα speakers και μας λεει οτι ο ενας απο τους δυο κινητηρες ειχε προβλημα και εσβησε και γυριζω στην μητερα μου χαμογελαστος και ολος χαρα και της λεω "Μαμα θα πεσουμε" Click για ανάπτυξη... εκεί εγώ θα έτρεχα στη τουαλέτα... αν προλάβαινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.473 23-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτο το παιδι ολο σε αδεια ειναι Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.474 23-09-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειδικά την ώρα που στο δίνει η αεροσυνοδός ε? Click για ανάπτυξη... Ε ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.475 23-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του Click για ανάπτυξη... Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.476 23-09-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η katerina10: #25.477 23-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:34 Η katerina10: #25.478 23-09-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα..σαν να το βλέπω μπροστά μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.479 23-09-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Click για ανάπτυξη... Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:36 Η katerina10: #25.480 23-09-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Click για ανάπτυξη... Με βολεύει πολυ πολύ αυτό..Θα του έκλεβα το μεζεδάκι και δεν θα έπαιρνε χαμπάρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1272 1273 1274 1275 1276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... Ουτε εγώ φοβάμαι.... να δεις τι γινόταν όταν γύριζα όταν πετάγαμε πάνω από τις άλπεις... (το έβλεπα στο navigator γι'αυτό ήξερα ότι πετάγαμε πάνω από εκεί...) το πάρτυ των αναταράξεων... αλλά επικρατούσε στο αεροπλάνο σιωπή...προσευχόντουσαν από μέσα τους... Πάντως το να χαζεύεις τη πορεία στο Navigator είναι πολύ ωραίο και περνάει ευχάριστα η ώρα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.469 23-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν έχει Internet στο καινούργιο σπίτι...και έχει άδεια!!Μια χαρά είναι ο μικρός!! Δεν κλαίει πια... κι είναι όλο χάδια και παιχνίδια!! Πολύ καλό γατάκι...!! Ο Βασίλης δεν είναι καλάέχει τρελαθεί ΕΝΤΕΛΩΣ Μ΄αρέσει που μου έλεγε και αυτός και η Δανάη... είμαστε μια χαρά... φάγαμε, ήπιαμε νεράκι κάναμε και κακάκια!! Click για ανάπτυξη... Αυτο το παιδι ολο σε αδεια ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.470 23-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ουτε εγώ φοβάμαι.... να δεις τι γινόταν όταν γύριζα όταν πετάγαμε πάνω από τις άλπεις... (το έβλεπα στο navigator γι'αυτό ήξερα ότι πετάγαμε πάνω από εκεί...) το πάρτυ των αναταράξεων... αλλά επικρατούσε στο αεροπλάνο σιωπή...προσευχόντουσαν από μέσα τους... Πάντως το να χαζεύεις τη πορεία στο Navigator είναι πολύ ωραίο και περνάει ευχάριστα η ώρα σου... Click για ανάπτυξη... Μια φορα πεταγα με την μητερα μου και σε καποια φαση βγαινει ο πιλοτος στα speakers και μας λεει οτι ο ενας απο τους δυο κινητηρες ειχε προβλημα και εσβησε και γυριζω στην μητερα μου χαμογελαστος και ολος χαρα και της λεω "Μαμα θα πεσουμε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.471 23-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... ειδικά την ώρα που στο δίνει η αεροσυνοδός ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.472 23-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μια φορα πεταγα με την μητερα μου και σε καποια φαση βγαινει ο πιλοτος στα speakers και μας λεει οτι ο ενας απο τους δυο κινητηρες ειχε προβλημα και εσβησε και γυριζω στην μητερα μου χαμογελαστος και ολος χαρα και της λεω "Μαμα θα πεσουμε" Click για ανάπτυξη... εκεί εγώ θα έτρεχα στη τουαλέτα... αν προλάβαινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.473 23-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτο το παιδι ολο σε αδεια ειναι Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.474 23-09-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειδικά την ώρα που στο δίνει η αεροσυνοδός ε? Click για ανάπτυξη... Ε ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.475 23-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του Click για ανάπτυξη... Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.476 23-09-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η katerina10: #25.477 23-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:34 Η katerina10: #25.478 23-09-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα..σαν να το βλέπω μπροστά μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.479 23-09-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Click για ανάπτυξη... Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:36 Η katerina10: #25.480 23-09-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Click για ανάπτυξη... Με βολεύει πολυ πολύ αυτό..Θα του έκλεβα το μεζεδάκι και δεν θα έπαιρνε χαμπάρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1272 1273 1274 1275 1276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν έχει Internet στο καινούργιο σπίτι...και έχει άδεια!!Μια χαρά είναι ο μικρός!! Δεν κλαίει πια... κι είναι όλο χάδια και παιχνίδια!! Πολύ καλό γατάκι...!! Ο Βασίλης δεν είναι καλάέχει τρελαθεί ΕΝΤΕΛΩΣ Μ΄αρέσει που μου έλεγε και αυτός και η Δανάη... είμαστε μια χαρά... φάγαμε, ήπιαμε νεράκι κάναμε και κακάκια!! Click για ανάπτυξη... Αυτο το παιδι ολο σε αδεια ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.470 23-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ουτε εγώ φοβάμαι.... να δεις τι γινόταν όταν γύριζα όταν πετάγαμε πάνω από τις άλπεις... (το έβλεπα στο navigator γι'αυτό ήξερα ότι πετάγαμε πάνω από εκεί...) το πάρτυ των αναταράξεων... αλλά επικρατούσε στο αεροπλάνο σιωπή...προσευχόντουσαν από μέσα τους... Πάντως το να χαζεύεις τη πορεία στο Navigator είναι πολύ ωραίο και περνάει ευχάριστα η ώρα σου... Click για ανάπτυξη... Μια φορα πεταγα με την μητερα μου και σε καποια φαση βγαινει ο πιλοτος στα speakers και μας λεει οτι ο ενας απο τους δυο κινητηρες ειχε προβλημα και εσβησε και γυριζω στην μητερα μου χαμογελαστος και ολος χαρα και της λεω "Μαμα θα πεσουμε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.471 23-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... ειδικά την ώρα που στο δίνει η αεροσυνοδός ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.472 23-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μια φορα πεταγα με την μητερα μου και σε καποια φαση βγαινει ο πιλοτος στα speakers και μας λεει οτι ο ενας απο τους δυο κινητηρες ειχε προβλημα και εσβησε και γυριζω στην μητερα μου χαμογελαστος και ολος χαρα και της λεω "Μαμα θα πεσουμε" Click για ανάπτυξη... εκεί εγώ θα έτρεχα στη τουαλέτα... αν προλάβαινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.473 23-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτο το παιδι ολο σε αδεια ειναι Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.474 23-09-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειδικά την ώρα που στο δίνει η αεροσυνοδός ε? Click για ανάπτυξη... Ε ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.475 23-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του Click για ανάπτυξη... Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.476 23-09-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η katerina10: #25.477 23-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:34 Η katerina10: #25.478 23-09-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα..σαν να το βλέπω μπροστά μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.479 23-09-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Click για ανάπτυξη... Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:36 Η katerina10: #25.480 23-09-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Click για ανάπτυξη... Με βολεύει πολυ πολύ αυτό..Θα του έκλεβα το μεζεδάκι και δεν θα έπαιρνε χαμπάρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1272 1273 1274 1275 1276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ουτε εγώ φοβάμαι.... να δεις τι γινόταν όταν γύριζα όταν πετάγαμε πάνω από τις άλπεις... (το έβλεπα στο navigator γι'αυτό ήξερα ότι πετάγαμε πάνω από εκεί...) το πάρτυ των αναταράξεων... αλλά επικρατούσε στο αεροπλάνο σιωπή...προσευχόντουσαν από μέσα τους... Πάντως το να χαζεύεις τη πορεία στο Navigator είναι πολύ ωραίο και περνάει ευχάριστα η ώρα σου... Click για ανάπτυξη... Μια φορα πεταγα με την μητερα μου και σε καποια φαση βγαινει ο πιλοτος στα speakers και μας λεει οτι ο ενας απο τους δυο κινητηρες ειχε προβλημα και εσβησε και γυριζω στην μητερα μου χαμογελαστος και ολος χαρα και της λεω "Μαμα θα πεσουμε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.471 23-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... ειδικά την ώρα που στο δίνει η αεροσυνοδός ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.472 23-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μια φορα πεταγα με την μητερα μου και σε καποια φαση βγαινει ο πιλοτος στα speakers και μας λεει οτι ο ενας απο τους δυο κινητηρες ειχε προβλημα και εσβησε και γυριζω στην μητερα μου χαμογελαστος και ολος χαρα και της λεω "Μαμα θα πεσουμε" Click για ανάπτυξη... εκεί εγώ θα έτρεχα στη τουαλέτα... αν προλάβαινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.473 23-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτο το παιδι ολο σε αδεια ειναι Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.474 23-09-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειδικά την ώρα που στο δίνει η αεροσυνοδός ε? Click για ανάπτυξη... Ε ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.475 23-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του Click για ανάπτυξη... Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.476 23-09-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η katerina10: #25.477 23-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:34 Η katerina10: #25.478 23-09-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα..σαν να το βλέπω μπροστά μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.479 23-09-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Click για ανάπτυξη... Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:36 Η katerina10: #25.480 23-09-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Click για ανάπτυξη... Με βολεύει πολυ πολύ αυτό..Θα του έκλεβα το μεζεδάκι και δεν θα έπαιρνε χαμπάρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1272 1273 1274 1275 1276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... ειδικά την ώρα που στο δίνει η αεροσυνοδός ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.472 23-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μια φορα πεταγα με την μητερα μου και σε καποια φαση βγαινει ο πιλοτος στα speakers και μας λεει οτι ο ενας απο τους δυο κινητηρες ειχε προβλημα και εσβησε και γυριζω στην μητερα μου χαμογελαστος και ολος χαρα και της λεω "Μαμα θα πεσουμε" Click για ανάπτυξη... εκεί εγώ θα έτρεχα στη τουαλέτα... αν προλάβαινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.473 23-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτο το παιδι ολο σε αδεια ειναι Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.474 23-09-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειδικά την ώρα που στο δίνει η αεροσυνοδός ε? Click για ανάπτυξη... Ε ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.475 23-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του Click για ανάπτυξη... Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.476 23-09-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η katerina10: #25.477 23-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:34 Η katerina10: #25.478 23-09-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα..σαν να το βλέπω μπροστά μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.479 23-09-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Click για ανάπτυξη... Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:36 Η katerina10: #25.480 23-09-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Click για ανάπτυξη... Με βολεύει πολυ πολύ αυτό..Θα του έκλεβα το μεζεδάκι και δεν θα έπαιρνε χαμπάρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1272 1273 1274 1275 1276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μια φορα πεταγα με την μητερα μου και σε καποια φαση βγαινει ο πιλοτος στα speakers και μας λεει οτι ο ενας απο τους δυο κινητηρες ειχε προβλημα και εσβησε και γυριζω στην μητερα μου χαμογελαστος και ολος χαρα και της λεω "Μαμα θα πεσουμε" Click για ανάπτυξη... εκεί εγώ θα έτρεχα στη τουαλέτα... αν προλάβαινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.473 23-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτο το παιδι ολο σε αδεια ειναι Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.474 23-09-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειδικά την ώρα που στο δίνει η αεροσυνοδός ε? Click για ανάπτυξη... Ε ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.475 23-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του Click για ανάπτυξη... Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.476 23-09-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η katerina10: #25.477 23-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:34 Η katerina10: #25.478 23-09-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα..σαν να το βλέπω μπροστά μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.479 23-09-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Click για ανάπτυξη... Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:36 Η katerina10: #25.480 23-09-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Click για ανάπτυξη... Με βολεύει πολυ πολύ αυτό..Θα του έκλεβα το μεζεδάκι και δεν θα έπαιρνε χαμπάρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1272 1273 1274 1275 1276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτο το παιδι ολο σε αδεια ειναι Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.474 23-09-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειδικά την ώρα που στο δίνει η αεροσυνοδός ε? Click για ανάπτυξη... Ε ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.475 23-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του Click για ανάπτυξη... Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.476 23-09-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η katerina10: #25.477 23-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:34 Η katerina10: #25.478 23-09-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα..σαν να το βλέπω μπροστά μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.479 23-09-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Click για ανάπτυξη... Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:36 Η katerina10: #25.480 23-09-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Click για ανάπτυξη... Με βολεύει πολυ πολύ αυτό..Θα του έκλεβα το μεζεδάκι και δεν θα έπαιρνε χαμπάρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1272 1273 1274 1275 1276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειδικά την ώρα που στο δίνει η αεροσυνοδός ε? Click για ανάπτυξη... Ε ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.475 23-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του Click για ανάπτυξη... Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.476 23-09-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η katerina10: #25.477 23-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:34 Η katerina10: #25.478 23-09-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα..σαν να το βλέπω μπροστά μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.479 23-09-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Click για ανάπτυξη... Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:36 Η katerina10: #25.480 23-09-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Click για ανάπτυξη... Με βολεύει πολυ πολύ αυτό..Θα του έκλεβα το μεζεδάκι και δεν θα έπαιρνε χαμπάρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1272 1273 1274 1275 1276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του Click για ανάπτυξη... Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.476 23-09-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η katerina10: #25.477 23-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:34 Η katerina10: #25.478 23-09-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα..σαν να το βλέπω μπροστά μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.479 23-09-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Click για ανάπτυξη... Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:36 Η katerina10: #25.480 23-09-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Click για ανάπτυξη... Με βολεύει πολυ πολύ αυτό..Θα του έκλεβα το μεζεδάκι και δεν θα έπαιρνε χαμπάρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1272 1273 1274 1275 1276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η katerina10: #25.477 23-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:34 Η katerina10: #25.478 23-09-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα..σαν να το βλέπω μπροστά μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.479 23-09-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Click για ανάπτυξη... Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:36 Η katerina10: #25.480 23-09-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Click για ανάπτυξη... Με βολεύει πολυ πολύ αυτό..Θα του έκλεβα το μεζεδάκι και δεν θα έπαιρνε χαμπάρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1272 1273 1274 1275 1276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου Click για ανάπτυξη... Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:34 Η katerina10: #25.478 23-09-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα..σαν να το βλέπω μπροστά μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.479 23-09-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Click για ανάπτυξη... Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:36 Η katerina10: #25.480 23-09-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Click για ανάπτυξη... Με βολεύει πολυ πολύ αυτό..Θα του έκλεβα το μεζεδάκι και δεν θα έπαιρνε χαμπάρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1272 1273 1274 1275 1276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα..σαν να το βλέπω μπροστά μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.479 23-09-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Click για ανάπτυξη... Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:36 Η katerina10: #25.480 23-09-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Click για ανάπτυξη... Με βολεύει πολυ πολύ αυτό..Θα του έκλεβα το μεζεδάκι και δεν θα έπαιρνε χαμπάρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1272 1273 1274 1275 1276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1274 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα.. Click για ανάπτυξη... Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:36 Η katerina10: #25.480 23-09-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Click για ανάπτυξη... Με βολεύει πολυ πολύ αυτό..Θα του έκλεβα το μεζεδάκι και δεν θα έπαιρνε χαμπάρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού... Click για ανάπτυξη... Με βολεύει πολυ πολύ αυτό..Θα του έκλεβα το μεζεδάκι και δεν θα έπαιρνε χαμπάρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.