Birman-maniacs

Nα άνοιγες ένα thread όπου να το λες... αλλά μη πεις για χρήματα κλπ. δημόσια, μόνο στους ενδιαφερόμενους με pm? :hmm:μια σκέψη έκανα...

Καλυτερα θα πω οτι την πουλαω για να ξερει ο κοσμος και να μην νομιζει οτι την χαριζω:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αααααα δεν καταλαβες πως το εννοουσα σαν να λεω οτι τα γουστα μας μοιαζουν τοσο πολυ που μεχρι και η βιβλιοθηκη μας μοιαζει(οπως θα μοιαζουν και τα γατια μας-με τον Μορφεα βασικα,μονο που θα ειναι ΠΙΟ τριχωτη η δικια μου):P:up::lol::lol::lol:
Ναι ναι!!! :up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλυτερα θα πω οτι την πουλαω για να ξερει ο κοσμος και να μην νομιζει οτι την χαριζω:hmm:
Ναι... πες το... όπως επίσης μπορείς να βάλεις το ρήμα "διατίθεται"...και να λες οι ενδιαφερόμενοι να σου στέλνουν pm;)όπου θα τους το λες...

Η πλακα ειναι οτι μου αρεσει τοσο πολυ να ταξιδευω με αεροπλανο που αμα γινονται αναταραξεις εγω το απολαμβανω ενω οι αλλοι φοβουνται:lol::lol::lol:

Επισης απολαμβανω με μεγαλη ευλαβεια το γευμα του αεροπλανου:lol:

Ο Βασιλης λογικα για να μην εχει μπει ως τωρα να μας πει κανα νεο θα πρεπει να ειναι εκστασιασμενος:lol:
δεν έχει Internet στο καινούργιο σπίτι...και έχει άδεια!!;)Μια χαρά είναι ο μικρός!! Δεν κλαίει πια... κι είναι όλο χάδια και παιχνίδια!! Πολύ καλό γατάκι...!! Ο Βασίλης δεν είναι καλά:(έχει τρελαθεί ΕΝΤΕΛΩΣ:lol:

Μ΄αρέσει που μου έλεγε και αυτός και η Δανάη... είμαστε μια χαρά... φάγαμε, ήπιαμε νεράκι κάναμε και κακάκια!! :lol:

Ουτε εγώ φοβάμαι.... να δεις τι γινόταν όταν γύριζα όταν πετάγαμε πάνω από τις άλπεις... (το έβλεπα στο navigator γι'αυτό ήξερα ότι πετάγαμε πάνω από εκεί...) το πάρτυ των αναταράξεων... αλλά επικρατούσε στο αεροπλάνο σιωπή...προσευχόντουσαν από μέσα τους... :lol:Πάντως το να χαζεύεις τη πορεία στο Navigator είναι πολύ ωραίο και περνάει ευχάριστα η ώρα σου... :up:

δεν έχει Internet στο καινούργιο σπίτι...και έχει άδεια!!;)Μια χαρά είναι ο μικρός!! Δεν κλαίει πια... κι είναι όλο χάδια και παιχνίδια!! Πολύ καλό γατάκι...!! Ο Βασίλης δεν είναι καλά:(έχει τρελαθεί ΕΝΤΕΛΩΣ:lol:

Μ΄αρέσει που μου έλεγε και αυτός και η Δανάη... είμαστε μια χαρά... φάγαμε, ήπιαμε νεράκι κάναμε και κακάκια!! :lol:

Αυτο το παιδι ολο σε αδεια ειναι:lol::lol:

Ουτε εγώ φοβάμαι.... να δεις τι γινόταν όταν γύριζα όταν πετάγαμε πάνω από τις άλπεις... (το έβλεπα στο navigator γι'αυτό ήξερα ότι πετάγαμε πάνω από εκεί...) το πάρτυ των αναταράξεων... αλλά επικρατούσε στο αεροπλάνο σιωπή...προσευχόντουσαν από μέσα τους... :lol:Πάντως το να χαζεύεις τη πορεία στο Navigator είναι πολύ ωραίο και περνάει ευχάριστα η ώρα σου... :up:

Μια φορα πεταγα με την μητερα μου και σε καποια φαση βγαινει ο πιλοτος στα speakers και μας λεει οτι ο ενας απο τους δυο κινητηρες ειχε προβλημα και εσβησε και γυριζω στην μητερα μου χαμογελαστος και ολος χαρα και της λεω "Μαμα θα πεσουμε":lol::lol::lol::lol:

ειδικά την ώρα που στο δίνει η αεροσυνοδός ε? ;):lol:

Μια φορα πεταγα με την μητερα μου και σε καποια φαση βγαινει ο πιλοτος στα speakers και μας λεει οτι ο ενας απο τους δυο κινητηρες ειχε προβλημα και εσβησε και γυριζω στην μητερα μου χαμογελαστος και ολος χαρα και της λεω "Μαμα θα πεσουμε":lol::lol::lol::lol:
εκεί εγώ θα έτρεχα στη τουαλέτα... :(:(:( αν προλάβαινα... :(:(:(
:lol::lol::lol:

Αυτο το παιδι ολο σε αδεια ειναι:lol::lol:
Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του;):lol:

Αυτά είναι τα τυχερά του να δουλεύει στο πεθερούλη του;):lol:

Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer:lol::lol::lol:

Του δινει αδεια για να ασχολειται περισσοτερο με την Κατερινα και εκεινος θα ασχολειται με τον erefer:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα..:D

Πλάκα πλάκα..σαν να το βλέπω μπροστά μου......:lol::lol::lol:

Θα καναμε φοβερό δίδυμο στο αεροπλάνο μέσα..:D
Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού...:lol::lol:

Ναι... με ευλάβεια εσύ θα κοιτούσες το μεζεδάκι στο πιάτο κι ο Θοδωρής με ευλάβεια θα κοιτούσε τη γάμπα της αεροσυνοδού...:lol::lol:
Με βολεύει πολυ πολύ αυτό..Θα του έκλεβα το μεζεδάκι και δεν θα έπαιρνε χαμπάρι!!!!:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back