Birman-maniacs

Γεια σου Θοδωρή...θα γίνεις πολύ καλός μπαμπάς! Ηδη έχεις κάνει τόσες θυσίες για το παιδί σου...:)να μου πεις αν σου κάνει τίποτα κόνξες να έρθω να τον καρυδώσω:mad::P:lol:

Δωράκι πολύ μου άρεσαν τα σοκολατοονόματα:cool::up:... κι άσε τη μικρή αδελφή να τα "εκλαικεύει" :P:lol:
Αχ είναι πολύ καλός όντως...!!!:D

Εεεεεππππ τι????:mad:Με ποιον είσαι εσύ μεγάλη προδοτρα αδερφή μου????:mad::mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μια κόρη αυτής της γάτας στον ίδιο χρωματισμό θέλω:hmm:... γιατί σ'αυτή τη ζωή πρέπει να έχουμε στόχους... σωστά?:P:lol:

rosie_20080621_2.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μια κόρη αυτής της γάτας στον ίδιο χρωματισμό θέλω:hmm:... γιατί σ'αυτή τη ζωή πρέπει να έχουμε στόχους... σωστά?:P:lol:

rosie_20080621_2.jpg
Ειναι θεα!! Φανταζομαι την κορη της!!!!!!:up::up::up::up::up:

rosie_20080621_2.jpg

Seal δεν ειναι?:hmm:Γιουλη εισαι αχαριστη:P δεν θα ξερεις που να βαλεις τις γατες στο τελος:lol:

Κουκλα Γιουλη,εξαιρετική!

Α... όλα κι όλα... θα έχουμε και παραρτήματα!!:cool:
Περιστέρι, Ν. Ηράκλειο, Δελφούς, Λαμία :lol:

Πάντως έχω ράματα για του γούνα σου Βασίλη! Βρήκα όνομα και σήμα και τη πρώτη σελίδα για την ιστοσελίδα:cool:... απομένει αυτός που θα μου τη φτάξει! :whistle::lol:
Ε τοτε Γιουλάκι μου θα κάνουμε και παραγγελίες ακριβώς τι γατάκια θα μας φτιάχνεις!!! Θα έχουμε τέτοιον θησαυρό εδώ και δεν θα τον αξιοποιήσουμε??? Με το καλό με το καλό...:up::up::up:

Seal δεν ειναι?:hmm:Γιουλη εισαι αχαριστη:P δεν θα ξερεις που να βαλεις τις γατες στο τελος:lol:
το project έχει μπει στο τραπέζι:up:...απλά να μη ξεχάσω να φτιάξω και το τεράστιο ράφι για να ανέβω κι εγώ:hmm::lol:

το project έχει μπει στο τραπέζι:up:...απλά να μη ξεχάσω να φτιάξω και το τεράστιο ράφι για να ανέβω κι εγώ:hmm::lol:

Η πλακα ειναι οτι θα μαζεψεις πολλες γατες και δεν θα ειναι τιποτα αδεσποτες αλλα ολες ακριβης ρατσας:cool:

rosie_20080621_2.jpg
Βασιλικο πλασμα!!!:up::up::up:
Ε τοτε Γιουλάκι μου θα κάνουμε και παραγγελίες ακριβώς τι γατάκια θα μας φτιάχνεις!!! Θα έχουμε τέτοιον θησαυρό εδώ και δεν θα τον αξιοποιήσουμε??? Με το καλό με το καλό...:up::up::up:
Οχι, παιζουμε...:up::up::up:...να δω στο τελος και εσυ πωσες θα εχεις :lol::lol::lol:

Τι λες παιδί μου?? Εισαι και η πρώτη. Πάρε το αποφαση εσύ και θα κάνετε τέλεια μωρά. Αληθεια με το χρώμα των seal είπες ότι σκουραίνει? Το ίδιο σε όλες τις βιρμανίας? Πάντως η γατα απ΄την οποία θες κόρη είναι υπέροχη.Φιλησέ μου τα ζουζούνια:)

Τι λες παιδί μου?? Εισαι και η πρώτη. Πάρε το αποφαση εσύ και θα κάνετε τέλεια μωρά. Αληθεια με το χρώμα των seal είπες ότι σκουραίνει? Το ίδιο σε όλες τις βιρμανίας? Πάντως η γατα απ΄την οποία θες κόρη είναι υπέροχη.Φιλησέ μου τα ζουζούνια:)
το κρεμ κορμί των seal μετά από κάποια χρόνια σκουραίνει... αλλά είναι βασικό χρώμα στις Βιρμανικες απαραίτητο και αγαπιέται πολύ...:)η συγκεκριμένη είναι Αυστραλέζα αλλά έχει έρθει στη Γερμανία...:)

Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό!!!:hmm::lol::lol::lol::lol:Καλά τι κανεις βρε Γιούλη μου μέσα??????:PΗ Άντα δεν έχει έρθει???????:hmm:
Ηρθε η Αντα... και περάσαμε πολύ ωραία! Ηπιαμε ζεστή σοκολάτα φάγαμε τοστάκια παίξαμε με το Μορφέα και τα ποντικάκια του lidl και χαζέψαμε γατόδεντρα στο Ιnternet!!!:up:

Καλημέρα! :)

πως είναι τα παιδιά???
Τσακώνονται αλλά οκ..Χθες αρπαξα την Ήλια την έβαλα μέσα στην σκηνούλα-κλουβάκι της την έκλεισα την τοποθέτησα δίπλα μου πήρα τον Μάπα τον πήρα αγκαλιά και αυτός πήγε και κάθισε στο κεφάλι δίπλα(όχι όπως η Ήλια που κάθεται ακριβώς πάνω του:lol::lol:)και με γρυλίσματα νιαουρίσματα και νευρα κοιμηθήκαμε...:mad:Αντε γιατί νευρίασα με την Ήλια στο τέλος της γρύλιζα κι εγώ..:PΑλήθεια!ΚΑι μαλιστα, σταμάτησε όταν είδε ότι της νευρίαζα!:|Τώρα δεν ξέρω αν έπραξα καλά..Το πρωί που έφυγα αν και μια παίζανε μια γρύλιζε η Ήλια, τα αφησα μόνα τους!!!!:confused:Για να δουμε..ΠΡΕΠΕΙ να κλείσω τη νέα γιατρό και να ακυρώσω την άλλη σήμερα....

Αααααααααα ο λογαριασμός που μας έδωσε τότε ο ιδιοκτήτης δεν φτα

Τσακώνονται αλλά οκ..Χθες αρπαξα την Ήλια την έβαλα μέσα στην σκηνούλα-κλουβάκι της την έκλεισα την τοποθέτησα δίπλα μου πήρα τον Μάπα τον πήρα αγκαλιά και αυτός πήγε και κάθισε στο κεφάλι δίπλα(όχι όπως η Ήλια που κάθεται ακριβώς πάνω του:lol::lol:)και με γρυλίσματα νιαουρίσματα και νευρα κοιμηθήκαμε...:mad:Αντε γιατί νευρίασα με την Ήλια στο τέλος της γρύλιζα κι εγώ..:PΑλήθεια!ΚΑι μαλιστα, σταμάτησε όταν είδε ότι της νευρίαζα!:|Τώρα δεν ξέρω αν έπραξα καλά..Το πρωί που έφυγα αν και μια παίζανε μια γρύλιζε η Ήλια, τα αφησα μόνα τους!!!!:confused:Για να δουμε..ΠΡΕΠΕΙ να κλείσω τη νέα γιατρό και να ακυρώσω την άλλη σήμερα....

τι δεν φτα...?:hmm:

μάλλον θέλουν χρόνο...:hmm:

τι δεν φτα...?:hmm:
:lol::lol::lol:Ήρθε το αφεντικό και εκλεισα..αλλα δεν ήθελα να χάσω το κατεβατό μου...

Λοιπόν ο λαγαριασμός που μας έδωσε δεν φτάνει που την επόμενη μέρα που μας τον έδωσε έληγε παρα είναι και από αλλη διεύθυνση:blink::blink::mad::mad::mad:!!!!Θα πληρώναμε αλλου λογαριασμο!!!!!!!!:down::down::mad::mad:Τέσπα, το είδα το πρωί..ας του κόψουν το ρεύμα χεστηκαμε!!!!:mad::mad:Θα τον πάρει σήμερα η κολλητή μου η οποία συνεννοείται για όλα μαζί του!Έτσι και το έκανε επίτηδες..........!!!!:mad::mad::mad::mad:

μάλλον θέλουν χρόνο...:hmm:
Σίγουρα αλλά οκ...Εγώ γενικά βλέπω την Ήλια μπερδεμένη..Όλο τον μυρίζει από πίσω και μετά παίζει μαζί του και στα καλά καθούμενα του γρυλίζει μετά...:(Ο ίδιος μπερδεύεται και στενοχωριέται αν τον δείτε το μανάρι μου...Τα χει χαμένα!!!:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back