Birman-maniacs

Σίγουρα αλλά οκ...Εγώ γενικά βλέπω την Ήλια μπερδεμένη..Όλο τον μυρίζει από πίσω και μετά παίζει μαζί του και στα καλά καθούμενα του γρυλίζει μετά...:(Ο ίδιος μπερδεύεται και στενοχωριέται αν τον δείτε το μανάρι μου...Τα χει χαμένα!!!:/:
αχου τον δόλιο:(...πότε θα βγάλετε το κολάρο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχου τον δόλιο:(...πότε θα βγάλετε το κολάρο?
Την Τρίτη αλλά αν τα στειρώσω μάλλον περισσότερο..Αν και ο μικρός μου δεν έχει αναγκη ε???:hmm:Οπότε μάλλον ναι την Τρίτη..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τσα!:DΤι θα πούμε τώρα;:P
Η Escada και ο Έρεφερ είναι υπέρωχοι:inlove:,τους είδα χθες αλλά δεν μπόρασα να γράψω!:(

Τώρα όμως μπορώ.
Λοιπόν δεν σας έχω πει ότι έχει κι ο αδελφός μου ένα κουνελάκι το Σίμπα(μοιάζει με λιονταράκι).Αλλά επειδή είναι και τα 2 αρσενικά τσακώνονται και ματώνουν ο ένας τον άλλο γι' αυτό και τους έχουμε χωριστά.:(
Λοιπόν χθες, τα αυτάκια του Σίμπα ήταν πολύ βρόμικα και του τα καθάρισα πολύ προσεκτικά με μια μπατονέτα.Δεν τον πείραξε καθόλου.:happy:
Εσείς τι νέα;:hmm:

Τσα!:DΤι θα πούμε τώρα;:P
Η Escada και ο Έρεφερ είναι υπέρωχοι:inlove:,τους είδα χθες αλλά δεν μπόρασα να γράψω!:(

Τώρα όμως μπορώ.
Λοιπόν δεν σας έχω πει ότι έχει κι ο αδελφός μου ένα κουνελάκι το Σίμπα(μοιάζει με λιονταράκι).Αλλά επειδή είναι και τα 2 αρσενικά τσακώνονται και ματώνουν ο ένας τον άλλο γι' αυτό και τους έχουμε χωριστά.:(
Λοιπόν χθες, τα αυτάκια του Σίμπα ήταν πολύ βρόμικα και του τα καθάρισα πολύ προσεκτικά με μια μπατονέτα.Δεν τον πείραξε καθόλου.:happy:
Εσείς τι νέα;:hmm:
Γεια σου Χριστινάκι! Νωρίς στο σπίτι σήμερα ε?
Α...έχετε 2 κουελάκια ε?? Ωραία!
Ε... τότε η μανούλα έχει κι ένα δίκιο που δεν σας παίρνει και γατούλα...έχετε ήδη 2 ζωάκια! :)

Γεια σου Χριστινάκι! Νωρίς στο σπίτι σήμερα ε?
Α...έχετε 2 κουελάκια ε?? Ωραία!
Ε... τότε η μανούλα έχει κι ένα δίκιο που δεν σας παίρνει και γατούλα...έχετε ήδη 2 ζωάκια! :)
Ο Έλβις και ο Σίμπα μωρά!:baby::happy:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Σίμπα

Έλβις

Συνημμένα

• DSCN0853.jpg
    DSCN0853.jpg
    112,3 KB · Εμφανίσεις: 19
  • a2.jpg
    a2.jpg
    207,5 KB · Εμφανίσεις: 19
Σίμπα

Έλβις
Χριστίνα έχεις ακούσει για κουνελάκια Ιμαλαίων??:) Έχουν χρωματισμό colorpoint σαν Βιρμανάκια! :up:

Χριστίνα έχεις ακούσει για κουνελάκια Ιμαλαίων??:) Έχουν χρωματισμό colorpoint σαν Βιρμανάκια! :up:
Όχι.Μπόρείτε να βάλετε φωτό σας παρακαλώ;:redface:
:happy:

Νομίζω ότι κάπου διάβασα ότι απ'αυτό το χρωματισμό πήραν το όνομά τους και οι γάτες Ιμαλαίων... αλλά δεν είμαι σίγουρη...:hmm:

γεια σας!επιτελους τωρα και απο το σπίτι!βέβαια είμαι με μια χαζοσύνδεση forthnet απλη και παω σαν μυρμηγκι αλλα σιγα σιγα θα ερθουν και τα γρηγορα

μαλλον ειστε ολοι σε δουλεια...Αντουλα τι κανεις?χαθηκαμε....τωρα που εχω τηλεφωνο θα σε παρω να τα πουμε, φιλακια σε ολους

μαλλον ειστε ολοι σε δουλεια...Αντουλα τι κανεις?χαθηκαμε....τωρα που εχω τηλεφωνο θα σε παρω να τα πουμε, φιλακια σε ολους
πνίγομαι κι εγώ... δες ένα ωραίο site Με γατόδεντρο που το φτιάχνεις μόνος σου ΤΕΛΕΙΟ... κράτα το και φιλα το όταν θα έρθει η γρήγορη σύνδεση! ;)

www.catrix.nl

Σίμπα

Έλβις
Είναι υπέροχα τα κουνελάκια σου. Τώρα έχουν μεγαλώσει πολύ σε μέγεθος??:)

Γεια σου κι από μένα Βάσια με τον πανέμορφο Ιωνα!! Καλή διαμονή στο νέο σου σπίτι.:up:

Ευχαριστώ πολύ!Βρήκα κι άλλες φωτό στο Google.Εγώ εξακολουθώ να θέλω Βιρμανάκι αλλά ο αδερφός μου τα είδε κι αυτός και ως κουνελάκιας θέλει τέτοιο κουνελάκι!
(η μαμά πάλι όχι!:lol::lol::lol:)

Είναι υπέροχα τα κουνελάκια σου. Τώρα έχουν μεγαλώσει πολύ σε μέγεθος??:)
Στις φωτό είναι 1-2 μηνών.
Τώρα είναι 9 μηνών και είναι τριπλάσιοι!:blink::blink::blink:
:lol::lol::lol::lol:

Κοιτάξτε τι βρήκα!;)
https://www.thecatsite.com/

Ευχαριστώ πολύ!Βρήκα κι άλλες φωτό στο Google.Εγώ εξακολουθώ να θέλω Βιρμανάκι αλλά ο αδερφός μου τα είδε κι αυτός και ως κουνελάκιας θέλει τέτοιο κουνελάκι!
(η μαμά πάλι όχι!:lol::lol::lol:)
εχει αρκετούς πονοκέφαλους δεν θέλει να βάλει κι άλλους:lol:αν είχες μαμά τη staman δεν θα είχες πάντως πρόβλημα!! :lol:

Γεια σου κι από μένα Βάσια με τον πανέμορφο Ιωνα!! Καλή διαμονή στο νέο σου σπίτι.:up:
Αυτή είναι ωραία για Avatar...
Tι λες;:hmm:

εχει αρκετούς πονοκέφαλους δεν θέλει να βάλει κι άλλους:lol:αν είχες μαμά τη staman δεν θα είχες πάντως πρόβλημα!! :lol:
Ένας ακόμα λόγος είναι πως δεν καθαρίζει το Σίμπα και πολύ συχνά και τελικά το κάνω εγώ:mad:!:lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back