Birman-maniacs

Όχι ιδιαίτερη γενικά μου αρέσουν τα ταρταρουγακια αλλά δεν είναι απόλυτο αυτό! Αν πάρουν τα ματιά του μπαμπά τους θα είναι θεϊκά όλα τα μικρά! Οι πιθανοί χρωματισμοί που θα έχουν είναι: seal, blue, chocolate και lilac point. :D:D:D:D:D:D:D
Και εδώ είναι αυτά που μου είπε ότι θα έχει:
·international health booklet
·treatment against parasites and worms
·double vaccinations
·vaccination against rabies
·vet certificate of health
·microchip
·FIFe pedigree for breeding
·cd with the best pictures
·EU passport
·transfer of property in ANFI/FIFe

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι ιδιαίτερη γενικά μου αρέσουν τα ταρταρουγακια αλλά δεν είναι απόλυτο αυτό! Αν πάρουν τα ματιά του μπαμπά τους θα είναι θεϊκά όλα τα μικρά! Οι πιθανοί χρωματισμοί που θα έχουν είναι: seal, blue, chocolate και lilac point. :D:D:D:D:D:D:D
Και εδώ είναι αυτά που μου είπε ότι θα έχει:
·international health booklet
·treatment against parasites and worms
·double vaccinations
·vaccination against rabies
·vet certificate of health
·microchip
·FIFe pedigree for breeding
·cd with the best pictures
·EU passport
·transfer of property in ANFI/FIFe
Αψογος ο Nico!! :up:
Αν κρίνουμε απ'τη Φωφώ καταλαβαίνω την αδυναμία σου:lol:... για να βγει ταρταρουγίτσα χρειάζεται κόκκινο γονιό...πάντως οι γονείς είναι κουκλιά!! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα είναι όλα υπέροχα!!!! Το ξανά είπα δεν με ενδιαφέρει τόσο το χρώμα….:D

Μα είναι όλα υπέροχα!!!! Το ξανά είπα δεν με ενδιαφέρει τόσο το χρώμα….:D
Ναι... κι εγώ δίνω πολύ σημασία στα χαρακτηριστικά του προσώπου παρά στο χρώμα τους...

Ακριβώς!:D:D:D

κι όμως υπάρχουν πολλοί που κολάνε με το χρώμα...
π.χ. εγώ παλιά είχα κόλημα με τις Tabby Βιρμανικές... μέχρι που την τσάκωσα τη μικρή ταμπίτσα:lol:

Καλησπέρα:D
Χαθηκα για λίγες μέρες, δεν πιστεύω να σας έλειψα?:lol:

Ο erefer ξεκουράζεται γιατί οι πολλές κροκέτες τον εξουθένωσαν..:/::lol:

Αχ μια ροζ πατουσαρα!Κουραζεται να μασαει το παιδι ε;

Αχ μια ροζ πατουσαρα!Κουραζεται να μασαει το παιδι ε;
Ναι τον εξουθενώνει:/::lol::lol::lol:

GetWellSoonCatTailSore.gif

ευχαριστω πολυ για το ομορφο animation!:)

Βασιλη μας ελειψες!!!

Ζωη,το εκρτοφειο του Νικο ειναι πολυ καλο!!!!του ειχα γραψει κι εγω,αλλα τοτε ειχε μονο μια θηλυκη 6 μηνων!!Μαλιστα προσφερθηκε να με φιλοξενισει κιοας,αν αποφασιζα να την παρω!!!
αν μπορεις βαλε μου λιγο το link του να χαζεψω:P

παντως νομιζω θα βρεις πιο ευκολα γατακι απο μας γιατι θες θηλυκο,που ειναι περισσοτερα και δεν σε νοιαζει και το χρωμα.Καλα το τελευταιο ουτε κι εμενα με ενοιαζε:P

Βασιλη ο Ερεφερ φαινεται ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ στις φωτο!!!!!:up::up::up:

Ζωη,το εκρτοφειο του Νικο ειναι πολυ καλο!!!!του ειχα γραψει κι εγω,αλλα τοτε ειχε μονο μια θηλυκη 6 μηνων!!Μαλιστα προσφερθηκε να με φιλοξενισει κιοας,αν αποφασιζα να την παρω!!!
αν μπορεις βαλε μου λιγο το link του να χαζεψω:P
https://www.sacridibirmania.eu/
:D

Μάλλον από εκεί θα πάρω! Οι γατούλες του είναι αξιολάτρευτες!!! Και γενικά δείχνει σοβαρότητα απέναντι στο θέμα είναι οργωμένος, λυτός και ουσιαστικός στον λόγω του! :):):)
Αύριο θα πάω να τσεκάρω λίγο αξεσουαρ για την γατούλα κ.τ.λ.π. :D:D:D(και μόλις γυρίσω Γιάννενα με βλέπω να αρχίσω να μοιράζω φυλλάδια για να μαζέψω το 1500ρι :P:P:P–υπολογίζω ότι τόσο θα βγουν περίπου με τα πραγματάκια της και από αυτά τα 300 να τα έχω σε λογαριασμό σε περίπτωση που πάθει κάτι απρόσμενο και χρειάζομαι κτηνίατρο.)

Καλημέρα! :)

Ο erefer ξεκουράζεται γιατί οι πολλές κροκέτες τον εξουθένωσαν..:/::lol:

Βασίληηηηη τέλεια η πολυκατοικία! :up:
Έχει και κρεβατοκάμαρα καλέ πάνω στο 5ο με γουνάκι... θα τρελαθώ... και η σοφίτα είναι τέλεια! Μιλάμε για τη χαρά των γατιών!!
Σα μωρά κάνανε... την έβαλα κατά τις 11.30 το βράδυ... έβαλα τα δυνατά μου να μην ανακατέψω το Μαριο για να του κάνω έκπληξη:P:Pαλλά τελικά τον χρειάστηκα...:mad::P:lol:η Καλυψώ στη κρεβατοκάμαρα την έβγαλε κι ο Μορφέας από κάτω της γαργάλαγε το ποπό!:lol:όσο για τα κρεμαστά παιχνίδια χαμός! Το βράδυ ακούγαμε τα καμπανάκια να χτυπιούνται!
παιδιά την είχε μόνο στον 'Άλιμο και στη καλή κοπέλα που αγκάρεψα να μου τη πάρει ντράπηκα γιατί ήταν πολύ βαριά...και δεν τολμησα να της πω να πάρει κι άλλη...:/:

Καλημερα!! που εβαλες τη πολυκατοικια Γιουλη? γιατι να παρεις και αλλη?:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back