Birman-maniacs

Πες κανένα νέο! :D
Οι γερμανίδες μου πάθανε ζημιά στον υπολογιστή του και μου γράφουνε απ'του γείτονα! :lol:για φωτό χλωμό το βλέπω...:(
Κοίτα να δείς γκαντεμιά.. πιστεύω θα τον φτιάξουν γρήγορα:)
Ο erefer έβγαλε και άλλο ήχο:D Οταν τον απειλώ με το ποντίκι κάνει ενα υπόηχο "γγγρρρρρρ" και σου 'ρχεται να τον φάς:D
Θα προσπαθήσω να το γράψω με την κάμερα σήμερα:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας Birmaniacs!:hello:
Χθες σας την έσκασα!:P.Ήμουν στους Κεραμιδιού-maniacs.:)
Τι κάνουν οι πιο γλυκές υπάρξεις του κόσμου;:rolleyes:
:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασίλη από κοινόχρηστα πληρώνετε πολλά? :hmm:πόσο σου στοίχισε η συντήρηση γατοπαιχνιδιών αυτό το μήνα? :hmm::lol:
Τα κοινόχρηστα είναι πολλά, μου φεύγουν πολλές κροκέτες το μήνα..:lol::lol::lol:

Τα κοινόχρηστα είναι πολλά, μου φεύγουν πολλές κροκέτες το μήνα..:lol::lol::lol:

Κανεις συντηρηση και στον κροκετοκαυστηρα?:lol:

Πάω να φάω τα τορτελίνια μου κι έρχομαι!;)

Μοχαμεντ ποτε πρεπει να πας στον κτηνιατρο για να σου κανουν εμβολια στον πωπο?:lol:

Μοχαμεντ ποτε πρεπει να πας στον κτηνιατρο για να σου κανουν εμβολια στον πωπο?:lol:
Τον πήγα την προηγούμενη βδομάδα, θα τον ξαναπάω στις 20-25 για το επαναληπτικό:) Του κόβεται η όρεξη για 2-3μέρες, τρώει λιγότερο:lol:

το αγαπημένο μου πιάτο! :P:P:P
Κι εμένα!!!!:up::up::up:
Καλά έχω γεμίσει το κινητό μου με Βιρμανάκια αυτού του site::up:
https://www.serenadas.de/heilige-birma/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=41
Πώς σας φαίνονται;:hmm:

Κι εμένα!!!!:up::up::up:
Καλά έχω γεμίσει το κινητό μου με Βιρμανάκια αυτού του site::up:
https://www.serenadas.de/heilige-birma/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=41
Πώς σας φαίνονται;:hmm:
Καλά αυτή η φωτό μιλάει από μόνη της.:up:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• 20080720_1098454316_83.jpg
    20080720_1098454316_83.jpg
    46 KB · Εμφανίσεις: 24
Δεν θελω να κανω τρυπες στο τοιχο..δεν ειναι και δικο μου το σπιτι, συν οτι δεν εχω ενα μερος που δεν θα με πειραζε να φαινεται αυτο το πραγμα κρεμασμενο. Γιάυτο ελεγα να τη βαλω σε πορτα..και οταν θα ειχα επισκεψεις να την κατεβαζα....τωρα δεν ξερω, ή θα βρω καμια πατεντα ή θα την δωσω!
:blink::blink::blink::blink::blink::blink:Εμείς το βάλαμε στο σαλόνι...Γιατί είναι τελειο!!!!!:lol::lol::lol:Θέλαμε να φαίνεται πάει ΤΕΛΕΙΑ στο σαλόνι μας όλοι μας το λένε:DΆντα και εσύ πρεπει να έρθεις σπίτι είσαι και απεναντι..:)

Γειααααααααααα σας για άλλη μια φορά!:D συνεχίζουμε την ερευνά για τα Βιρμανακια, λέμε να πάρουμε το πρώτο από την Ιταλία και αργότερα να πάρουμε άλλο ένα από γερμάνια(είναι και τις παρέας τα άτιμα).
Και εδώ είναι που γέννιουνται και άλλες απορίες. Το σπίτι που μένω τώρα είναι πολύ μικρό(και ζουζουνιστικο) γύρο στα 37τ.μ. και έχει και ένα μπαλκόνι. Μπορεί μια γατούλα να είναι ευτυχισμένη σε τόσο μικρό χώρο? (αυτό το σπίτι σκοπεύω να το κρατήσω μέχρι το τέλος των σπουδών μου) :hmm:
Θα αντέξει να είναι μόνη της μέχρι να πάω για μεταπτυχιακό(η σχολή μου τελειώνει στα 4 ή 5 χρονιά και εγώ τώρα βρίσκομε στον δεύτερο); :/:

γεια σας και απο μένα.σήμερα πηρα το connex κουτι και μέχρι το τέλος της αλλης βδομαδας θα ειμαι συνδεδεμένη:)μετα εχω να περασω ωρες ατελειωτες στο Internet και ειδικα μαζι σας!:)μου λείψατε...Θοδωρη τον πήρες τον κούκλο?

γεια σας και απο μένα.σήμερα πηρα το connex κουτι και μέχρι το τέλος της αλλης βδομαδας θα ειμαι συνδεδεμένη:)μετα εχω να περασω ωρες ατελειωτες στο Internet και ειδικα μαζι σας!:)μου λείψατε...Θοδωρη τον πήρες τον κούκλο?
Γεια σου Βάσια!:hello:΄
Τώρα θα μπορείς να είσαι περισσότερες ώρες μαζί μας!:happy::happy::happy:

ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!
Μα που πήγαν όλοι;:confused:

Γειααααααααααα σας για άλλη μια φορά!:D συνεχίζουμε την ερευνά για τα Βιρμανακια, λέμε να πάρουμε το πρώτο από την Ιταλία και αργότερα να πάρουμε άλλο ένα από γερμάνια(είναι και τις παρέας τα άτιμα).
Και εδώ είναι που γέννιουνται και άλλες απορίες. Το σπίτι που μένω τώρα είναι πολύ μικρό(και ζουζουνιστικο) γύρο στα 37τ.μ. και έχει και ένα μπαλκόνι. Μπορεί μια γατούλα να είναι ευτυχισμένη σε τόσο μικρό χώρο? (αυτό το σπίτι σκοπεύω να το κρατήσω μέχρι το τέλος των σπουδών μου) :hmm:
Θα αντέξει να είναι μόνη της μέχρι να πάω για μεταπτυχιακό(η σχολή μου τελειώνει στα 4 ή 5 χρονιά και εγώ τώρα βρίσκομε στον δεύτερο); :/:
Μια χαρά θα είναι στα 37τμ μόνη της.... αλλά ότι είναι της παρέας τα βιρμανάκια είναι!Μπορείς να της πάρεις μια συντορφιά αρκεί να είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις και τα διπλά έξοδα:)αλλά και τις διπλές μετακινήσεις...

Μια χαρά θα είναι στα 37τμ μόνη της.... αλλά ότι είναι της παρέας τα βιρμανάκια είναι!Μπορείς να της πάρεις μια συντορφιά αρκεί να είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις και τα διπλά έξοδα:)αλλά και τις διπλές μετακινήσεις...
Γεια σου Γιούλη!:hello:
:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back