Birman-maniacs

Τελευταία επεξεργασία:
σου προσσφέρω φουλ φιλοξενία και ζουλήγματα για μια εβδομάδα αν καταφέρεις και πείσεις και κάποιον άλλο ότι η κοράκλα μου είναι και καλή και όμορφη...έχω σκάσει μωρέ...:(:(
Γιατι ποιος λεει το αντιθετο;Ειναι πανεμορφη,ειδικα τωρα που χειμωνιαζει το τριχωμα της εχει γινει υπεροχο,και οσο μεγαλωνει και σκουραινει...ειναι σαν σοκολατα υγειας,σου ερχεται να τη φας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αμεεεεεε!Να'τος:
Λοιπόν 1 έχω να πω.
Θα βγουν τα πιο ονειρεμένα Σιαμεζάκια του κόσμου!!!!!!:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΩΧ!!!!
Στις 5:30 έχω Αγγλικά!!!
Φεύγω,τα λέμε το απόγευμα!;)
Γεια!:hello:

Λοιπόν 1 έχω να πω.
Θα βγουν τα πιο ονειρεμένα Σιαμεζάκια του κόσμου!!!!!!:up::up:
Ευχαριστουμε!:redface:

Γιατι ποιος λεει το αντιθετο;Ειναι πανεμορφη,ειδικα τωρα που χειμωνιαζει το τριχωμα της εχει γινει υπεροχο,και οσο μεγαλωνει και σκουραινει...ειναι σαν σοκολατα υγειας,σου ερχεται να τη φας!
πεστα βρε δώρα μου...:(
Χριστίνα κι εσύ ευπρόσδεκτη για τη "πλύση" εγκεφάλου...:lol:ο σύντροοφός μου έχει προτιμήσεις άσχετες... θα'λεγα ότι δεν έχει γούστο αλλά αυτό δεν με συμφέρει...:P:lol:
Λοιπόν φυσάω τη μύτη μου με τα sneezy μαντηλάκια μου κι εβαλα ένα κοντα στη μυτη της καλυψως και κόντεψε να κάνει εμετό...:lol: ο ευκάλυπτος την ενόχλησε τη καημένη...

πεστα βρε δώρα μου...:(
Χριστίνα κι εσύ ευπρόσδεκτη για τη "πλύση" εγκεφάλου...:lol:ο σύντροοφός μου έχει προτιμήσεις άσχετες... θα'λεγα ότι δεν έχει γούστο αλλά αυτό δεν με συμφέρει...:P:lol:
Λοιπόν φυσάω τη μύτη μου με τα sneezy μαντηλάκια μου κι εβαλα ένα κοντα στη μυτη της καλυψως και κόντεψε να κάνει εμετό...:lol: ο ευκάλυπτος την ενόχλησε τη καημένη...
Τι του αρεσει του Μαριου;Περαστικα σου... Ο Σειριος αν μυρισει ευκαλυπτο πεταγεται σαν ελατηριο πισω.Επισης,μισει το περγαμοντο,προχτες που εφτιαξα Γκριζο Κομη με κοιτουσε απο αποσταση με ενα υφος "μα καλα σοβαρα θα το πιεις αυτο το πραγμα;"

Τι του αρεσει του Μαριου;Περαστικα σου... Ο Σειριος αν μυρισει ευκαλυπτο πεταγεται σαν ελατηριο πισω.Επισης,μισει το περγαμοντο,προχτες που εφτιαξα Γκριζο Κομη με κοιτουσε απο αποσταση με ενα υφος "μα καλα σοβαρα θα το πιεις αυτο το πραγμα;"
Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω...:hmm::P:lol:
Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου...:lol:

Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου...:lol:
Λιγοι καλη μου καταλαβαινουν οτι μπορεις να εχεις και φουντωτα μωρα!!!!!!!! :lol::lol:

Αντε,εγω νομιζω θα τη λατρεψει!:up:

Για δώστε μου ιδέες για σοκολατοονόματα ή ωραία ανατολίτικα ονόματα που θα ταίριαζαν σε μια σέξυ seal Βιρμανή...
οχι... όχι...δεν θα πάρω και τέταρτο...απλά σκέφτομαι για καμιά κόρη μεθαύριο... γιατί ό,τι μωρά βγουν από εδώ μέσα θα φύγουν με έναν όρο... ότι θα κουβαλούν τα ονόματα που θα τους δώσουμε εμείς:)
Θέλω ένα πολύ πετυχημένο όνομα...

Καλα δεν σε πιστευω!!!!!!:lol:

Αντε,εγω νομιζω θα τη λατρεψει!:up:
αν μοιάζει στο χαρακτήρα του Μορφέα ναι... αλλά αν είναι τσαχπινογαργαλιάρα... θα την πάρω στο δικό μου φεμινιστικό κόμμα:lol:

Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες.
Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα!
Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline.

Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες.
καλέ δεν τα θυμάμαι...:Pμόνο το Nougat θυμάμαι.....αντε βάλε το site Και θέλω και ανατολίτικα ε? Αλλά να ταιριάζουν με γάτα...

Καλο σαββατοκυριακο!! φιλακια στα χνουδωτα μουτρακια που εχετε !! και οχι δεν εννοω εσας προσωπικα! :P:lol:

Ανατολιτικα λεγοντας;Εγω ηθελα να βγαλω τον Σειριο Μελέκ,αλλά όλοι με πειραζαν...Εμενα μου αρεσουν τα ονοματα με σημασια,θα βρεις αρκετα τετοια με εξωτικο άκουσμα νομιζω.

Καλο Σαββατοκυριακο Αντα!

Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα!
Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline.
το Eclair μου αρέσει πολύ!!:up: Και ταιριάζει απόλυτα αφού θα σου΄ρχεται να τη φας!! Είναι και το αγαπημένο μου γλυκάκι...

γεια σας!ου ου!ενεργοποιηθηκε το internet αλλα εχουμε βλάβη στη γραμμη:(ελπιζω απο Δευτερα να ειμαι συνδεδεμενη!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back