moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:04 Η moukelis έγραψε: #27.181 10-10-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχεις φωτό του μπαμπά; Click για ανάπτυξη... Αμεεεεεε!Να'τος: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Δεκεμβρίου 2012 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #27.182 10-10-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σου προσσφέρω φουλ φιλοξενία και ζουλήγματα για μια εβδομάδα αν καταφέρεις και πείσεις και κάποιον άλλο ότι η κοράκλα μου είναι και καλή και όμορφη...έχω σκάσει μωρέ... Click για ανάπτυξη... Γιατι ποιος λεει το αντιθετο;Ειναι πανεμορφη,ειδικα τωρα που χειμωνιαζει το τριχωμα της εχει γινει υπεροχο,και οσο μεγαλωνει και σκουραινει...ειναι σαν σοκολατα υγειας,σου ερχεται να τη φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:07 Η bunny έγραψε: #27.183 10-10-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμεεεεεε!Να'τος: Click για ανάπτυξη... Λοιπόν 1 έχω να πω. Θα βγουν τα πιο ονειρεμένα Σιαμεζάκια του κόσμου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Η bunny έγραψε: #27.184 10-10-08 17:09 ΩΧ!!!! Στις 5:30 έχω Αγγλικά!!! Φεύγω,τα λέμε το απόγευμα! Γεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Η moukelis έγραψε: #27.185 10-10-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Λοιπόν 1 έχω να πω. Θα βγουν τα πιο ονειρεμένα Σιαμεζάκια του κόσμου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.186 10-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι ποιος λεει το αντιθετο;Ειναι πανεμορφη,ειδικα τωρα που χειμωνιαζει το τριχωμα της εχει γινει υπεροχο,και οσο μεγαλωνει και σκουραινει...ειναι σαν σοκολατα υγειας,σου ερχεται να τη φας! Click για ανάπτυξη... πεστα βρε δώρα μου... Χριστίνα κι εσύ ευπρόσδεκτη για τη "πλύση" εγκεφάλου...ο σύντροοφός μου έχει προτιμήσεις άσχετες... θα'λεγα ότι δεν έχει γούστο αλλά αυτό δεν με συμφέρει... Λοιπόν φυσάω τη μύτη μου με τα sneezy μαντηλάκια μου κι εβαλα ένα κοντα στη μυτη της καλυψως και κόντεψε να κάνει εμετό... ο ευκάλυπτος την ενόχλησε τη καημένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Η moukelis έγραψε: #27.187 10-10-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πεστα βρε δώρα μου... Χριστίνα κι εσύ ευπρόσδεκτη για τη "πλύση" εγκεφάλου...ο σύντροοφός μου έχει προτιμήσεις άσχετες... θα'λεγα ότι δεν έχει γούστο αλλά αυτό δεν με συμφέρει... Λοιπόν φυσάω τη μύτη μου με τα sneezy μαντηλάκια μου κι εβαλα ένα κοντα στη μυτη της καλυψως και κόντεψε να κάνει εμετό... ο ευκάλυπτος την ενόχλησε τη καημένη... Click για ανάπτυξη... Τι του αρεσει του Μαριου;Περαστικα σου... Ο Σειριος αν μυρισει ευκαλυπτο πεταγεται σαν ελατηριο πισω.Επισης,μισει το περγαμοντο,προχτες που εφτιαξα Γκριζο Κομη με κοιτουσε απο αποσταση με ενα υφος "μα καλα σοβαρα θα το πιεις αυτο το πραγμα;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.188 10-10-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι του αρεσει του Μαριου;Περαστικα σου... Ο Σειριος αν μυρισει ευκαλυπτο πεταγεται σαν ελατηριο πισω.Επισης,μισει το περγαμοντο,προχτες που εφτιαξα Γκριζο Κομη με κοιτουσε απο αποσταση με ενα υφος "μα καλα σοβαρα θα το πιεις αυτο το πραγμα;" Click για ανάπτυξη... Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω... Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:36 Η Αντα έγραψε: #27.189 10-10-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω... Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου... Click για ανάπτυξη... Λιγοι καλη μου καταλαβαινουν οτι μπορεις να εχεις και φουντωτα μωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #27.190 10-10-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω... Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου... Click για ανάπτυξη... Αντε,εγω νομιζω θα τη λατρεψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.191 10-10-08 17:41 Για δώστε μου ιδέες για σοκολατοονόματα ή ωραία ανατολίτικα ονόματα που θα ταίριαζαν σε μια σέξυ seal Βιρμανή... οχι... όχι...δεν θα πάρω και τέταρτο...απλά σκέφτομαι για καμιά κόρη μεθαύριο... γιατί ό,τι μωρά βγουν από εδώ μέσα θα φύγουν με έναν όρο... ότι θα κουβαλούν τα ονόματα που θα τους δώσουμε εμείς Θέλω ένα πολύ πετυχημένο όνομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:43 Η Αντα έγραψε: #27.192 10-10-08 17:43 Καλα δεν σε πιστευω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.193 10-10-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε,εγω νομιζω θα τη λατρεψει! Click για ανάπτυξη... αν μοιάζει στο χαρακτήρα του Μορφέα ναι... αλλά αν είναι τσαχπινογαργαλιάρα... θα την πάρω στο δικό μου φεμινιστικό κόμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:44 Η moukelis έγραψε: #27.194 10-10-08 17:44 Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.195 10-10-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Click για ανάπτυξη... καλέ δεν τα θυμάμαι...μόνο το Nougat θυμάμαι.....αντε βάλε το site Και θέλω και ανατολίτικα ε? Αλλά να ταιριάζουν με γάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η Αντα έγραψε: #27.196 10-10-08 17:56 Καλο σαββατοκυριακο!! φιλακια στα χνουδωτα μουτρακια που εχετε !! και οχι δεν εννοω εσας προσωπικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #27.197 10-10-08 17:57 Ανατολιτικα λεγοντας;Εγω ηθελα να βγαλω τον Σειριο Μελέκ,αλλά όλοι με πειραζαν...Εμενα μου αρεσουν τα ονοματα με σημασια,θα βρεις αρκετα τετοια με εξωτικο άκουσμα νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #27.198 10-10-08 17:59 Καλο Σαββατοκυριακο Αντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.199 10-10-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Click για ανάπτυξη... το Eclair μου αρέσει πολύ!! Και ταιριάζει απόλυτα αφού θα σου΄ρχεται να τη φας!! Είναι και το αγαπημένο μου γλυκάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:10 Η Βάσια13859: #27.200 10-10-08 18:10 γεια σας!ου ου!ενεργοποιηθηκε το internet αλλα εχουμε βλάβη στη γραμμηελπιζω απο Δευτερα να ειμαι συνδεδεμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1358 1359 1360 1361 1362 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχεις φωτό του μπαμπά; Click για ανάπτυξη... Αμεεεεεε!Να'τος: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #27.182 10-10-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σου προσσφέρω φουλ φιλοξενία και ζουλήγματα για μια εβδομάδα αν καταφέρεις και πείσεις και κάποιον άλλο ότι η κοράκλα μου είναι και καλή και όμορφη...έχω σκάσει μωρέ... Click για ανάπτυξη... Γιατι ποιος λεει το αντιθετο;Ειναι πανεμορφη,ειδικα τωρα που χειμωνιαζει το τριχωμα της εχει γινει υπεροχο,και οσο μεγαλωνει και σκουραινει...ειναι σαν σοκολατα υγειας,σου ερχεται να τη φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:07 Η bunny έγραψε: #27.183 10-10-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμεεεεεε!Να'τος: Click για ανάπτυξη... Λοιπόν 1 έχω να πω. Θα βγουν τα πιο ονειρεμένα Σιαμεζάκια του κόσμου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Η bunny έγραψε: #27.184 10-10-08 17:09 ΩΧ!!!! Στις 5:30 έχω Αγγλικά!!! Φεύγω,τα λέμε το απόγευμα! Γεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Η moukelis έγραψε: #27.185 10-10-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Λοιπόν 1 έχω να πω. Θα βγουν τα πιο ονειρεμένα Σιαμεζάκια του κόσμου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.186 10-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι ποιος λεει το αντιθετο;Ειναι πανεμορφη,ειδικα τωρα που χειμωνιαζει το τριχωμα της εχει γινει υπεροχο,και οσο μεγαλωνει και σκουραινει...ειναι σαν σοκολατα υγειας,σου ερχεται να τη φας! Click για ανάπτυξη... πεστα βρε δώρα μου... Χριστίνα κι εσύ ευπρόσδεκτη για τη "πλύση" εγκεφάλου...ο σύντροοφός μου έχει προτιμήσεις άσχετες... θα'λεγα ότι δεν έχει γούστο αλλά αυτό δεν με συμφέρει... Λοιπόν φυσάω τη μύτη μου με τα sneezy μαντηλάκια μου κι εβαλα ένα κοντα στη μυτη της καλυψως και κόντεψε να κάνει εμετό... ο ευκάλυπτος την ενόχλησε τη καημένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Η moukelis έγραψε: #27.187 10-10-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πεστα βρε δώρα μου... Χριστίνα κι εσύ ευπρόσδεκτη για τη "πλύση" εγκεφάλου...ο σύντροοφός μου έχει προτιμήσεις άσχετες... θα'λεγα ότι δεν έχει γούστο αλλά αυτό δεν με συμφέρει... Λοιπόν φυσάω τη μύτη μου με τα sneezy μαντηλάκια μου κι εβαλα ένα κοντα στη μυτη της καλυψως και κόντεψε να κάνει εμετό... ο ευκάλυπτος την ενόχλησε τη καημένη... Click για ανάπτυξη... Τι του αρεσει του Μαριου;Περαστικα σου... Ο Σειριος αν μυρισει ευκαλυπτο πεταγεται σαν ελατηριο πισω.Επισης,μισει το περγαμοντο,προχτες που εφτιαξα Γκριζο Κομη με κοιτουσε απο αποσταση με ενα υφος "μα καλα σοβαρα θα το πιεις αυτο το πραγμα;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.188 10-10-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι του αρεσει του Μαριου;Περαστικα σου... Ο Σειριος αν μυρισει ευκαλυπτο πεταγεται σαν ελατηριο πισω.Επισης,μισει το περγαμοντο,προχτες που εφτιαξα Γκριζο Κομη με κοιτουσε απο αποσταση με ενα υφος "μα καλα σοβαρα θα το πιεις αυτο το πραγμα;" Click για ανάπτυξη... Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω... Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:36 Η Αντα έγραψε: #27.189 10-10-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω... Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου... Click για ανάπτυξη... Λιγοι καλη μου καταλαβαινουν οτι μπορεις να εχεις και φουντωτα μωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #27.190 10-10-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω... Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου... Click για ανάπτυξη... Αντε,εγω νομιζω θα τη λατρεψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.191 10-10-08 17:41 Για δώστε μου ιδέες για σοκολατοονόματα ή ωραία ανατολίτικα ονόματα που θα ταίριαζαν σε μια σέξυ seal Βιρμανή... οχι... όχι...δεν θα πάρω και τέταρτο...απλά σκέφτομαι για καμιά κόρη μεθαύριο... γιατί ό,τι μωρά βγουν από εδώ μέσα θα φύγουν με έναν όρο... ότι θα κουβαλούν τα ονόματα που θα τους δώσουμε εμείς Θέλω ένα πολύ πετυχημένο όνομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:43 Η Αντα έγραψε: #27.192 10-10-08 17:43 Καλα δεν σε πιστευω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.193 10-10-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε,εγω νομιζω θα τη λατρεψει! Click για ανάπτυξη... αν μοιάζει στο χαρακτήρα του Μορφέα ναι... αλλά αν είναι τσαχπινογαργαλιάρα... θα την πάρω στο δικό μου φεμινιστικό κόμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:44 Η moukelis έγραψε: #27.194 10-10-08 17:44 Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.195 10-10-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Click για ανάπτυξη... καλέ δεν τα θυμάμαι...μόνο το Nougat θυμάμαι.....αντε βάλε το site Και θέλω και ανατολίτικα ε? Αλλά να ταιριάζουν με γάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η Αντα έγραψε: #27.196 10-10-08 17:56 Καλο σαββατοκυριακο!! φιλακια στα χνουδωτα μουτρακια που εχετε !! και οχι δεν εννοω εσας προσωπικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #27.197 10-10-08 17:57 Ανατολιτικα λεγοντας;Εγω ηθελα να βγαλω τον Σειριο Μελέκ,αλλά όλοι με πειραζαν...Εμενα μου αρεσουν τα ονοματα με σημασια,θα βρεις αρκετα τετοια με εξωτικο άκουσμα νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #27.198 10-10-08 17:59 Καλο Σαββατοκυριακο Αντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.199 10-10-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Click για ανάπτυξη... το Eclair μου αρέσει πολύ!! Και ταιριάζει απόλυτα αφού θα σου΄ρχεται να τη φας!! Είναι και το αγαπημένο μου γλυκάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:10 Η Βάσια13859: #27.200 10-10-08 18:10 γεια σας!ου ου!ενεργοποιηθηκε το internet αλλα εχουμε βλάβη στη γραμμηελπιζω απο Δευτερα να ειμαι συνδεδεμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1358 1359 1360 1361 1362 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σου προσσφέρω φουλ φιλοξενία και ζουλήγματα για μια εβδομάδα αν καταφέρεις και πείσεις και κάποιον άλλο ότι η κοράκλα μου είναι και καλή και όμορφη...έχω σκάσει μωρέ... Click για ανάπτυξη... Γιατι ποιος λεει το αντιθετο;Ειναι πανεμορφη,ειδικα τωρα που χειμωνιαζει το τριχωμα της εχει γινει υπεροχο,και οσο μεγαλωνει και σκουραινει...ειναι σαν σοκολατα υγειας,σου ερχεται να τη φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:07 Η bunny έγραψε: #27.183 10-10-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμεεεεεε!Να'τος: Click για ανάπτυξη... Λοιπόν 1 έχω να πω. Θα βγουν τα πιο ονειρεμένα Σιαμεζάκια του κόσμου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Η bunny έγραψε: #27.184 10-10-08 17:09 ΩΧ!!!! Στις 5:30 έχω Αγγλικά!!! Φεύγω,τα λέμε το απόγευμα! Γεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Η moukelis έγραψε: #27.185 10-10-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Λοιπόν 1 έχω να πω. Θα βγουν τα πιο ονειρεμένα Σιαμεζάκια του κόσμου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.186 10-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι ποιος λεει το αντιθετο;Ειναι πανεμορφη,ειδικα τωρα που χειμωνιαζει το τριχωμα της εχει γινει υπεροχο,και οσο μεγαλωνει και σκουραινει...ειναι σαν σοκολατα υγειας,σου ερχεται να τη φας! Click για ανάπτυξη... πεστα βρε δώρα μου... Χριστίνα κι εσύ ευπρόσδεκτη για τη "πλύση" εγκεφάλου...ο σύντροοφός μου έχει προτιμήσεις άσχετες... θα'λεγα ότι δεν έχει γούστο αλλά αυτό δεν με συμφέρει... Λοιπόν φυσάω τη μύτη μου με τα sneezy μαντηλάκια μου κι εβαλα ένα κοντα στη μυτη της καλυψως και κόντεψε να κάνει εμετό... ο ευκάλυπτος την ενόχλησε τη καημένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Η moukelis έγραψε: #27.187 10-10-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πεστα βρε δώρα μου... Χριστίνα κι εσύ ευπρόσδεκτη για τη "πλύση" εγκεφάλου...ο σύντροοφός μου έχει προτιμήσεις άσχετες... θα'λεγα ότι δεν έχει γούστο αλλά αυτό δεν με συμφέρει... Λοιπόν φυσάω τη μύτη μου με τα sneezy μαντηλάκια μου κι εβαλα ένα κοντα στη μυτη της καλυψως και κόντεψε να κάνει εμετό... ο ευκάλυπτος την ενόχλησε τη καημένη... Click για ανάπτυξη... Τι του αρεσει του Μαριου;Περαστικα σου... Ο Σειριος αν μυρισει ευκαλυπτο πεταγεται σαν ελατηριο πισω.Επισης,μισει το περγαμοντο,προχτες που εφτιαξα Γκριζο Κομη με κοιτουσε απο αποσταση με ενα υφος "μα καλα σοβαρα θα το πιεις αυτο το πραγμα;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.188 10-10-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι του αρεσει του Μαριου;Περαστικα σου... Ο Σειριος αν μυρισει ευκαλυπτο πεταγεται σαν ελατηριο πισω.Επισης,μισει το περγαμοντο,προχτες που εφτιαξα Γκριζο Κομη με κοιτουσε απο αποσταση με ενα υφος "μα καλα σοβαρα θα το πιεις αυτο το πραγμα;" Click για ανάπτυξη... Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω... Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:36 Η Αντα έγραψε: #27.189 10-10-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω... Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου... Click για ανάπτυξη... Λιγοι καλη μου καταλαβαινουν οτι μπορεις να εχεις και φουντωτα μωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #27.190 10-10-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω... Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου... Click για ανάπτυξη... Αντε,εγω νομιζω θα τη λατρεψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.191 10-10-08 17:41 Για δώστε μου ιδέες για σοκολατοονόματα ή ωραία ανατολίτικα ονόματα που θα ταίριαζαν σε μια σέξυ seal Βιρμανή... οχι... όχι...δεν θα πάρω και τέταρτο...απλά σκέφτομαι για καμιά κόρη μεθαύριο... γιατί ό,τι μωρά βγουν από εδώ μέσα θα φύγουν με έναν όρο... ότι θα κουβαλούν τα ονόματα που θα τους δώσουμε εμείς Θέλω ένα πολύ πετυχημένο όνομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:43 Η Αντα έγραψε: #27.192 10-10-08 17:43 Καλα δεν σε πιστευω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.193 10-10-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε,εγω νομιζω θα τη λατρεψει! Click για ανάπτυξη... αν μοιάζει στο χαρακτήρα του Μορφέα ναι... αλλά αν είναι τσαχπινογαργαλιάρα... θα την πάρω στο δικό μου φεμινιστικό κόμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:44 Η moukelis έγραψε: #27.194 10-10-08 17:44 Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.195 10-10-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Click για ανάπτυξη... καλέ δεν τα θυμάμαι...μόνο το Nougat θυμάμαι.....αντε βάλε το site Και θέλω και ανατολίτικα ε? Αλλά να ταιριάζουν με γάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η Αντα έγραψε: #27.196 10-10-08 17:56 Καλο σαββατοκυριακο!! φιλακια στα χνουδωτα μουτρακια που εχετε !! και οχι δεν εννοω εσας προσωπικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #27.197 10-10-08 17:57 Ανατολιτικα λεγοντας;Εγω ηθελα να βγαλω τον Σειριο Μελέκ,αλλά όλοι με πειραζαν...Εμενα μου αρεσουν τα ονοματα με σημασια,θα βρεις αρκετα τετοια με εξωτικο άκουσμα νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #27.198 10-10-08 17:59 Καλο Σαββατοκυριακο Αντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.199 10-10-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Click για ανάπτυξη... το Eclair μου αρέσει πολύ!! Και ταιριάζει απόλυτα αφού θα σου΄ρχεται να τη φας!! Είναι και το αγαπημένο μου γλυκάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:10 Η Βάσια13859: #27.200 10-10-08 18:10 γεια σας!ου ου!ενεργοποιηθηκε το internet αλλα εχουμε βλάβη στη γραμμηελπιζω απο Δευτερα να ειμαι συνδεδεμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1358 1359 1360 1361 1362 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμεεεεεε!Να'τος: Click για ανάπτυξη... Λοιπόν 1 έχω να πω. Θα βγουν τα πιο ονειρεμένα Σιαμεζάκια του κόσμου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Η bunny έγραψε: #27.184 10-10-08 17:09 ΩΧ!!!! Στις 5:30 έχω Αγγλικά!!! Φεύγω,τα λέμε το απόγευμα! Γεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Η moukelis έγραψε: #27.185 10-10-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Λοιπόν 1 έχω να πω. Θα βγουν τα πιο ονειρεμένα Σιαμεζάκια του κόσμου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.186 10-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι ποιος λεει το αντιθετο;Ειναι πανεμορφη,ειδικα τωρα που χειμωνιαζει το τριχωμα της εχει γινει υπεροχο,και οσο μεγαλωνει και σκουραινει...ειναι σαν σοκολατα υγειας,σου ερχεται να τη φας! Click για ανάπτυξη... πεστα βρε δώρα μου... Χριστίνα κι εσύ ευπρόσδεκτη για τη "πλύση" εγκεφάλου...ο σύντροοφός μου έχει προτιμήσεις άσχετες... θα'λεγα ότι δεν έχει γούστο αλλά αυτό δεν με συμφέρει... Λοιπόν φυσάω τη μύτη μου με τα sneezy μαντηλάκια μου κι εβαλα ένα κοντα στη μυτη της καλυψως και κόντεψε να κάνει εμετό... ο ευκάλυπτος την ενόχλησε τη καημένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Η moukelis έγραψε: #27.187 10-10-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πεστα βρε δώρα μου... Χριστίνα κι εσύ ευπρόσδεκτη για τη "πλύση" εγκεφάλου...ο σύντροοφός μου έχει προτιμήσεις άσχετες... θα'λεγα ότι δεν έχει γούστο αλλά αυτό δεν με συμφέρει... Λοιπόν φυσάω τη μύτη μου με τα sneezy μαντηλάκια μου κι εβαλα ένα κοντα στη μυτη της καλυψως και κόντεψε να κάνει εμετό... ο ευκάλυπτος την ενόχλησε τη καημένη... Click για ανάπτυξη... Τι του αρεσει του Μαριου;Περαστικα σου... Ο Σειριος αν μυρισει ευκαλυπτο πεταγεται σαν ελατηριο πισω.Επισης,μισει το περγαμοντο,προχτες που εφτιαξα Γκριζο Κομη με κοιτουσε απο αποσταση με ενα υφος "μα καλα σοβαρα θα το πιεις αυτο το πραγμα;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.188 10-10-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι του αρεσει του Μαριου;Περαστικα σου... Ο Σειριος αν μυρισει ευκαλυπτο πεταγεται σαν ελατηριο πισω.Επισης,μισει το περγαμοντο,προχτες που εφτιαξα Γκριζο Κομη με κοιτουσε απο αποσταση με ενα υφος "μα καλα σοβαρα θα το πιεις αυτο το πραγμα;" Click για ανάπτυξη... Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω... Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:36 Η Αντα έγραψε: #27.189 10-10-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω... Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου... Click για ανάπτυξη... Λιγοι καλη μου καταλαβαινουν οτι μπορεις να εχεις και φουντωτα μωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #27.190 10-10-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω... Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου... Click για ανάπτυξη... Αντε,εγω νομιζω θα τη λατρεψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.191 10-10-08 17:41 Για δώστε μου ιδέες για σοκολατοονόματα ή ωραία ανατολίτικα ονόματα που θα ταίριαζαν σε μια σέξυ seal Βιρμανή... οχι... όχι...δεν θα πάρω και τέταρτο...απλά σκέφτομαι για καμιά κόρη μεθαύριο... γιατί ό,τι μωρά βγουν από εδώ μέσα θα φύγουν με έναν όρο... ότι θα κουβαλούν τα ονόματα που θα τους δώσουμε εμείς Θέλω ένα πολύ πετυχημένο όνομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:43 Η Αντα έγραψε: #27.192 10-10-08 17:43 Καλα δεν σε πιστευω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.193 10-10-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε,εγω νομιζω θα τη λατρεψει! Click για ανάπτυξη... αν μοιάζει στο χαρακτήρα του Μορφέα ναι... αλλά αν είναι τσαχπινογαργαλιάρα... θα την πάρω στο δικό μου φεμινιστικό κόμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:44 Η moukelis έγραψε: #27.194 10-10-08 17:44 Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.195 10-10-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Click για ανάπτυξη... καλέ δεν τα θυμάμαι...μόνο το Nougat θυμάμαι.....αντε βάλε το site Και θέλω και ανατολίτικα ε? Αλλά να ταιριάζουν με γάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η Αντα έγραψε: #27.196 10-10-08 17:56 Καλο σαββατοκυριακο!! φιλακια στα χνουδωτα μουτρακια που εχετε !! και οχι δεν εννοω εσας προσωπικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #27.197 10-10-08 17:57 Ανατολιτικα λεγοντας;Εγω ηθελα να βγαλω τον Σειριο Μελέκ,αλλά όλοι με πειραζαν...Εμενα μου αρεσουν τα ονοματα με σημασια,θα βρεις αρκετα τετοια με εξωτικο άκουσμα νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #27.198 10-10-08 17:59 Καλο Σαββατοκυριακο Αντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.199 10-10-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Click για ανάπτυξη... το Eclair μου αρέσει πολύ!! Και ταιριάζει απόλυτα αφού θα σου΄ρχεται να τη φας!! Είναι και το αγαπημένο μου γλυκάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:10 Η Βάσια13859: #27.200 10-10-08 18:10 γεια σας!ου ου!ενεργοποιηθηκε το internet αλλα εχουμε βλάβη στη γραμμηελπιζω απο Δευτερα να ειμαι συνδεδεμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1358 1359 1360 1361 1362 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΩΧ!!!! Στις 5:30 έχω Αγγλικά!!! Φεύγω,τα λέμε το απόγευμα! Γεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Η moukelis έγραψε: #27.185 10-10-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Λοιπόν 1 έχω να πω. Θα βγουν τα πιο ονειρεμένα Σιαμεζάκια του κόσμου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.186 10-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι ποιος λεει το αντιθετο;Ειναι πανεμορφη,ειδικα τωρα που χειμωνιαζει το τριχωμα της εχει γινει υπεροχο,και οσο μεγαλωνει και σκουραινει...ειναι σαν σοκολατα υγειας,σου ερχεται να τη φας! Click για ανάπτυξη... πεστα βρε δώρα μου... Χριστίνα κι εσύ ευπρόσδεκτη για τη "πλύση" εγκεφάλου...ο σύντροοφός μου έχει προτιμήσεις άσχετες... θα'λεγα ότι δεν έχει γούστο αλλά αυτό δεν με συμφέρει... Λοιπόν φυσάω τη μύτη μου με τα sneezy μαντηλάκια μου κι εβαλα ένα κοντα στη μυτη της καλυψως και κόντεψε να κάνει εμετό... ο ευκάλυπτος την ενόχλησε τη καημένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Η moukelis έγραψε: #27.187 10-10-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πεστα βρε δώρα μου... Χριστίνα κι εσύ ευπρόσδεκτη για τη "πλύση" εγκεφάλου...ο σύντροοφός μου έχει προτιμήσεις άσχετες... θα'λεγα ότι δεν έχει γούστο αλλά αυτό δεν με συμφέρει... Λοιπόν φυσάω τη μύτη μου με τα sneezy μαντηλάκια μου κι εβαλα ένα κοντα στη μυτη της καλυψως και κόντεψε να κάνει εμετό... ο ευκάλυπτος την ενόχλησε τη καημένη... Click για ανάπτυξη... Τι του αρεσει του Μαριου;Περαστικα σου... Ο Σειριος αν μυρισει ευκαλυπτο πεταγεται σαν ελατηριο πισω.Επισης,μισει το περγαμοντο,προχτες που εφτιαξα Γκριζο Κομη με κοιτουσε απο αποσταση με ενα υφος "μα καλα σοβαρα θα το πιεις αυτο το πραγμα;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.188 10-10-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι του αρεσει του Μαριου;Περαστικα σου... Ο Σειριος αν μυρισει ευκαλυπτο πεταγεται σαν ελατηριο πισω.Επισης,μισει το περγαμοντο,προχτες που εφτιαξα Γκριζο Κομη με κοιτουσε απο αποσταση με ενα υφος "μα καλα σοβαρα θα το πιεις αυτο το πραγμα;" Click για ανάπτυξη... Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω... Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:36 Η Αντα έγραψε: #27.189 10-10-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω... Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου... Click για ανάπτυξη... Λιγοι καλη μου καταλαβαινουν οτι μπορεις να εχεις και φουντωτα μωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #27.190 10-10-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω... Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου... Click για ανάπτυξη... Αντε,εγω νομιζω θα τη λατρεψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.191 10-10-08 17:41 Για δώστε μου ιδέες για σοκολατοονόματα ή ωραία ανατολίτικα ονόματα που θα ταίριαζαν σε μια σέξυ seal Βιρμανή... οχι... όχι...δεν θα πάρω και τέταρτο...απλά σκέφτομαι για καμιά κόρη μεθαύριο... γιατί ό,τι μωρά βγουν από εδώ μέσα θα φύγουν με έναν όρο... ότι θα κουβαλούν τα ονόματα που θα τους δώσουμε εμείς Θέλω ένα πολύ πετυχημένο όνομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:43 Η Αντα έγραψε: #27.192 10-10-08 17:43 Καλα δεν σε πιστευω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.193 10-10-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε,εγω νομιζω θα τη λατρεψει! Click για ανάπτυξη... αν μοιάζει στο χαρακτήρα του Μορφέα ναι... αλλά αν είναι τσαχπινογαργαλιάρα... θα την πάρω στο δικό μου φεμινιστικό κόμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:44 Η moukelis έγραψε: #27.194 10-10-08 17:44 Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.195 10-10-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Click για ανάπτυξη... καλέ δεν τα θυμάμαι...μόνο το Nougat θυμάμαι.....αντε βάλε το site Και θέλω και ανατολίτικα ε? Αλλά να ταιριάζουν με γάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η Αντα έγραψε: #27.196 10-10-08 17:56 Καλο σαββατοκυριακο!! φιλακια στα χνουδωτα μουτρακια που εχετε !! και οχι δεν εννοω εσας προσωπικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #27.197 10-10-08 17:57 Ανατολιτικα λεγοντας;Εγω ηθελα να βγαλω τον Σειριο Μελέκ,αλλά όλοι με πειραζαν...Εμενα μου αρεσουν τα ονοματα με σημασια,θα βρεις αρκετα τετοια με εξωτικο άκουσμα νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #27.198 10-10-08 17:59 Καλο Σαββατοκυριακο Αντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.199 10-10-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Click για ανάπτυξη... το Eclair μου αρέσει πολύ!! Και ταιριάζει απόλυτα αφού θα σου΄ρχεται να τη φας!! Είναι και το αγαπημένο μου γλυκάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:10 Η Βάσια13859: #27.200 10-10-08 18:10 γεια σας!ου ου!ενεργοποιηθηκε το internet αλλα εχουμε βλάβη στη γραμμηελπιζω απο Δευτερα να ειμαι συνδεδεμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1358 1359 1360 1361 1362 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Λοιπόν 1 έχω να πω. Θα βγουν τα πιο ονειρεμένα Σιαμεζάκια του κόσμου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.186 10-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι ποιος λεει το αντιθετο;Ειναι πανεμορφη,ειδικα τωρα που χειμωνιαζει το τριχωμα της εχει γινει υπεροχο,και οσο μεγαλωνει και σκουραινει...ειναι σαν σοκολατα υγειας,σου ερχεται να τη φας! Click για ανάπτυξη... πεστα βρε δώρα μου... Χριστίνα κι εσύ ευπρόσδεκτη για τη "πλύση" εγκεφάλου...ο σύντροοφός μου έχει προτιμήσεις άσχετες... θα'λεγα ότι δεν έχει γούστο αλλά αυτό δεν με συμφέρει... Λοιπόν φυσάω τη μύτη μου με τα sneezy μαντηλάκια μου κι εβαλα ένα κοντα στη μυτη της καλυψως και κόντεψε να κάνει εμετό... ο ευκάλυπτος την ενόχλησε τη καημένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Η moukelis έγραψε: #27.187 10-10-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πεστα βρε δώρα μου... Χριστίνα κι εσύ ευπρόσδεκτη για τη "πλύση" εγκεφάλου...ο σύντροοφός μου έχει προτιμήσεις άσχετες... θα'λεγα ότι δεν έχει γούστο αλλά αυτό δεν με συμφέρει... Λοιπόν φυσάω τη μύτη μου με τα sneezy μαντηλάκια μου κι εβαλα ένα κοντα στη μυτη της καλυψως και κόντεψε να κάνει εμετό... ο ευκάλυπτος την ενόχλησε τη καημένη... Click για ανάπτυξη... Τι του αρεσει του Μαριου;Περαστικα σου... Ο Σειριος αν μυρισει ευκαλυπτο πεταγεται σαν ελατηριο πισω.Επισης,μισει το περγαμοντο,προχτες που εφτιαξα Γκριζο Κομη με κοιτουσε απο αποσταση με ενα υφος "μα καλα σοβαρα θα το πιεις αυτο το πραγμα;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.188 10-10-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι του αρεσει του Μαριου;Περαστικα σου... Ο Σειριος αν μυρισει ευκαλυπτο πεταγεται σαν ελατηριο πισω.Επισης,μισει το περγαμοντο,προχτες που εφτιαξα Γκριζο Κομη με κοιτουσε απο αποσταση με ενα υφος "μα καλα σοβαρα θα το πιεις αυτο το πραγμα;" Click για ανάπτυξη... Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω... Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:36 Η Αντα έγραψε: #27.189 10-10-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω... Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου... Click για ανάπτυξη... Λιγοι καλη μου καταλαβαινουν οτι μπορεις να εχεις και φουντωτα μωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #27.190 10-10-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω... Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου... Click για ανάπτυξη... Αντε,εγω νομιζω θα τη λατρεψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.191 10-10-08 17:41 Για δώστε μου ιδέες για σοκολατοονόματα ή ωραία ανατολίτικα ονόματα που θα ταίριαζαν σε μια σέξυ seal Βιρμανή... οχι... όχι...δεν θα πάρω και τέταρτο...απλά σκέφτομαι για καμιά κόρη μεθαύριο... γιατί ό,τι μωρά βγουν από εδώ μέσα θα φύγουν με έναν όρο... ότι θα κουβαλούν τα ονόματα που θα τους δώσουμε εμείς Θέλω ένα πολύ πετυχημένο όνομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:43 Η Αντα έγραψε: #27.192 10-10-08 17:43 Καλα δεν σε πιστευω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.193 10-10-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε,εγω νομιζω θα τη λατρεψει! Click για ανάπτυξη... αν μοιάζει στο χαρακτήρα του Μορφέα ναι... αλλά αν είναι τσαχπινογαργαλιάρα... θα την πάρω στο δικό μου φεμινιστικό κόμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:44 Η moukelis έγραψε: #27.194 10-10-08 17:44 Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.195 10-10-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Click για ανάπτυξη... καλέ δεν τα θυμάμαι...μόνο το Nougat θυμάμαι.....αντε βάλε το site Και θέλω και ανατολίτικα ε? Αλλά να ταιριάζουν με γάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η Αντα έγραψε: #27.196 10-10-08 17:56 Καλο σαββατοκυριακο!! φιλακια στα χνουδωτα μουτρακια που εχετε !! και οχι δεν εννοω εσας προσωπικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #27.197 10-10-08 17:57 Ανατολιτικα λεγοντας;Εγω ηθελα να βγαλω τον Σειριο Μελέκ,αλλά όλοι με πειραζαν...Εμενα μου αρεσουν τα ονοματα με σημασια,θα βρεις αρκετα τετοια με εξωτικο άκουσμα νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #27.198 10-10-08 17:59 Καλο Σαββατοκυριακο Αντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.199 10-10-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Click για ανάπτυξη... το Eclair μου αρέσει πολύ!! Και ταιριάζει απόλυτα αφού θα σου΄ρχεται να τη φας!! Είναι και το αγαπημένο μου γλυκάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:10 Η Βάσια13859: #27.200 10-10-08 18:10 γεια σας!ου ου!ενεργοποιηθηκε το internet αλλα εχουμε βλάβη στη γραμμηελπιζω απο Δευτερα να ειμαι συνδεδεμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1358 1359 1360 1361 1362 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι ποιος λεει το αντιθετο;Ειναι πανεμορφη,ειδικα τωρα που χειμωνιαζει το τριχωμα της εχει γινει υπεροχο,και οσο μεγαλωνει και σκουραινει...ειναι σαν σοκολατα υγειας,σου ερχεται να τη φας! Click για ανάπτυξη... πεστα βρε δώρα μου... Χριστίνα κι εσύ ευπρόσδεκτη για τη "πλύση" εγκεφάλου...ο σύντροοφός μου έχει προτιμήσεις άσχετες... θα'λεγα ότι δεν έχει γούστο αλλά αυτό δεν με συμφέρει... Λοιπόν φυσάω τη μύτη μου με τα sneezy μαντηλάκια μου κι εβαλα ένα κοντα στη μυτη της καλυψως και κόντεψε να κάνει εμετό... ο ευκάλυπτος την ενόχλησε τη καημένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Η moukelis έγραψε: #27.187 10-10-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πεστα βρε δώρα μου... Χριστίνα κι εσύ ευπρόσδεκτη για τη "πλύση" εγκεφάλου...ο σύντροοφός μου έχει προτιμήσεις άσχετες... θα'λεγα ότι δεν έχει γούστο αλλά αυτό δεν με συμφέρει... Λοιπόν φυσάω τη μύτη μου με τα sneezy μαντηλάκια μου κι εβαλα ένα κοντα στη μυτη της καλυψως και κόντεψε να κάνει εμετό... ο ευκάλυπτος την ενόχλησε τη καημένη... Click για ανάπτυξη... Τι του αρεσει του Μαριου;Περαστικα σου... Ο Σειριος αν μυρισει ευκαλυπτο πεταγεται σαν ελατηριο πισω.Επισης,μισει το περγαμοντο,προχτες που εφτιαξα Γκριζο Κομη με κοιτουσε απο αποσταση με ενα υφος "μα καλα σοβαρα θα το πιεις αυτο το πραγμα;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.188 10-10-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι του αρεσει του Μαριου;Περαστικα σου... Ο Σειριος αν μυρισει ευκαλυπτο πεταγεται σαν ελατηριο πισω.Επισης,μισει το περγαμοντο,προχτες που εφτιαξα Γκριζο Κομη με κοιτουσε απο αποσταση με ενα υφος "μα καλα σοβαρα θα το πιεις αυτο το πραγμα;" Click για ανάπτυξη... Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω... Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:36 Η Αντα έγραψε: #27.189 10-10-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω... Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου... Click για ανάπτυξη... Λιγοι καλη μου καταλαβαινουν οτι μπορεις να εχεις και φουντωτα μωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #27.190 10-10-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω... Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου... Click για ανάπτυξη... Αντε,εγω νομιζω θα τη λατρεψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.191 10-10-08 17:41 Για δώστε μου ιδέες για σοκολατοονόματα ή ωραία ανατολίτικα ονόματα που θα ταίριαζαν σε μια σέξυ seal Βιρμανή... οχι... όχι...δεν θα πάρω και τέταρτο...απλά σκέφτομαι για καμιά κόρη μεθαύριο... γιατί ό,τι μωρά βγουν από εδώ μέσα θα φύγουν με έναν όρο... ότι θα κουβαλούν τα ονόματα που θα τους δώσουμε εμείς Θέλω ένα πολύ πετυχημένο όνομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:43 Η Αντα έγραψε: #27.192 10-10-08 17:43 Καλα δεν σε πιστευω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.193 10-10-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε,εγω νομιζω θα τη λατρεψει! Click για ανάπτυξη... αν μοιάζει στο χαρακτήρα του Μορφέα ναι... αλλά αν είναι τσαχπινογαργαλιάρα... θα την πάρω στο δικό μου φεμινιστικό κόμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:44 Η moukelis έγραψε: #27.194 10-10-08 17:44 Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.195 10-10-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Click για ανάπτυξη... καλέ δεν τα θυμάμαι...μόνο το Nougat θυμάμαι.....αντε βάλε το site Και θέλω και ανατολίτικα ε? Αλλά να ταιριάζουν με γάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η Αντα έγραψε: #27.196 10-10-08 17:56 Καλο σαββατοκυριακο!! φιλακια στα χνουδωτα μουτρακια που εχετε !! και οχι δεν εννοω εσας προσωπικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #27.197 10-10-08 17:57 Ανατολιτικα λεγοντας;Εγω ηθελα να βγαλω τον Σειριο Μελέκ,αλλά όλοι με πειραζαν...Εμενα μου αρεσουν τα ονοματα με σημασια,θα βρεις αρκετα τετοια με εξωτικο άκουσμα νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #27.198 10-10-08 17:59 Καλο Σαββατοκυριακο Αντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.199 10-10-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Click για ανάπτυξη... το Eclair μου αρέσει πολύ!! Και ταιριάζει απόλυτα αφού θα σου΄ρχεται να τη φας!! Είναι και το αγαπημένο μου γλυκάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:10 Η Βάσια13859: #27.200 10-10-08 18:10 γεια σας!ου ου!ενεργοποιηθηκε το internet αλλα εχουμε βλάβη στη γραμμηελπιζω απο Δευτερα να ειμαι συνδεδεμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1358 1359 1360 1361 1362 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πεστα βρε δώρα μου... Χριστίνα κι εσύ ευπρόσδεκτη για τη "πλύση" εγκεφάλου...ο σύντροοφός μου έχει προτιμήσεις άσχετες... θα'λεγα ότι δεν έχει γούστο αλλά αυτό δεν με συμφέρει... Λοιπόν φυσάω τη μύτη μου με τα sneezy μαντηλάκια μου κι εβαλα ένα κοντα στη μυτη της καλυψως και κόντεψε να κάνει εμετό... ο ευκάλυπτος την ενόχλησε τη καημένη... Click για ανάπτυξη... Τι του αρεσει του Μαριου;Περαστικα σου... Ο Σειριος αν μυρισει ευκαλυπτο πεταγεται σαν ελατηριο πισω.Επισης,μισει το περγαμοντο,προχτες που εφτιαξα Γκριζο Κομη με κοιτουσε απο αποσταση με ενα υφος "μα καλα σοβαρα θα το πιεις αυτο το πραγμα;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.188 10-10-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι του αρεσει του Μαριου;Περαστικα σου... Ο Σειριος αν μυρισει ευκαλυπτο πεταγεται σαν ελατηριο πισω.Επισης,μισει το περγαμοντο,προχτες που εφτιαξα Γκριζο Κομη με κοιτουσε απο αποσταση με ενα υφος "μα καλα σοβαρα θα το πιεις αυτο το πραγμα;" Click για ανάπτυξη... Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω... Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:36 Η Αντα έγραψε: #27.189 10-10-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω... Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου... Click για ανάπτυξη... Λιγοι καλη μου καταλαβαινουν οτι μπορεις να εχεις και φουντωτα μωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #27.190 10-10-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω... Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου... Click για ανάπτυξη... Αντε,εγω νομιζω θα τη λατρεψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.191 10-10-08 17:41 Για δώστε μου ιδέες για σοκολατοονόματα ή ωραία ανατολίτικα ονόματα που θα ταίριαζαν σε μια σέξυ seal Βιρμανή... οχι... όχι...δεν θα πάρω και τέταρτο...απλά σκέφτομαι για καμιά κόρη μεθαύριο... γιατί ό,τι μωρά βγουν από εδώ μέσα θα φύγουν με έναν όρο... ότι θα κουβαλούν τα ονόματα που θα τους δώσουμε εμείς Θέλω ένα πολύ πετυχημένο όνομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:43 Η Αντα έγραψε: #27.192 10-10-08 17:43 Καλα δεν σε πιστευω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.193 10-10-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε,εγω νομιζω θα τη λατρεψει! Click για ανάπτυξη... αν μοιάζει στο χαρακτήρα του Μορφέα ναι... αλλά αν είναι τσαχπινογαργαλιάρα... θα την πάρω στο δικό μου φεμινιστικό κόμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:44 Η moukelis έγραψε: #27.194 10-10-08 17:44 Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.195 10-10-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Click για ανάπτυξη... καλέ δεν τα θυμάμαι...μόνο το Nougat θυμάμαι.....αντε βάλε το site Και θέλω και ανατολίτικα ε? Αλλά να ταιριάζουν με γάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η Αντα έγραψε: #27.196 10-10-08 17:56 Καλο σαββατοκυριακο!! φιλακια στα χνουδωτα μουτρακια που εχετε !! και οχι δεν εννοω εσας προσωπικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #27.197 10-10-08 17:57 Ανατολιτικα λεγοντας;Εγω ηθελα να βγαλω τον Σειριο Μελέκ,αλλά όλοι με πειραζαν...Εμενα μου αρεσουν τα ονοματα με σημασια,θα βρεις αρκετα τετοια με εξωτικο άκουσμα νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #27.198 10-10-08 17:59 Καλο Σαββατοκυριακο Αντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.199 10-10-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Click για ανάπτυξη... το Eclair μου αρέσει πολύ!! Και ταιριάζει απόλυτα αφού θα σου΄ρχεται να τη φας!! Είναι και το αγαπημένο μου γλυκάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:10 Η Βάσια13859: #27.200 10-10-08 18:10 γεια σας!ου ου!ενεργοποιηθηκε το internet αλλα εχουμε βλάβη στη γραμμηελπιζω απο Δευτερα να ειμαι συνδεδεμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1358 1359 1360 1361 1362 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι του αρεσει του Μαριου;Περαστικα σου... Ο Σειριος αν μυρισει ευκαλυπτο πεταγεται σαν ελατηριο πισω.Επισης,μισει το περγαμοντο,προχτες που εφτιαξα Γκριζο Κομη με κοιτουσε απο αποσταση με ενα υφος "μα καλα σοβαρα θα το πιεις αυτο το πραγμα;" Click για ανάπτυξη... Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω... Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:36 Η Αντα έγραψε: #27.189 10-10-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω... Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου... Click για ανάπτυξη... Λιγοι καλη μου καταλαβαινουν οτι μπορεις να εχεις και φουντωτα μωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #27.190 10-10-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω... Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου... Click για ανάπτυξη... Αντε,εγω νομιζω θα τη λατρεψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.191 10-10-08 17:41 Για δώστε μου ιδέες για σοκολατοονόματα ή ωραία ανατολίτικα ονόματα που θα ταίριαζαν σε μια σέξυ seal Βιρμανή... οχι... όχι...δεν θα πάρω και τέταρτο...απλά σκέφτομαι για καμιά κόρη μεθαύριο... γιατί ό,τι μωρά βγουν από εδώ μέσα θα φύγουν με έναν όρο... ότι θα κουβαλούν τα ονόματα που θα τους δώσουμε εμείς Θέλω ένα πολύ πετυχημένο όνομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:43 Η Αντα έγραψε: #27.192 10-10-08 17:43 Καλα δεν σε πιστευω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.193 10-10-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε,εγω νομιζω θα τη λατρεψει! Click για ανάπτυξη... αν μοιάζει στο χαρακτήρα του Μορφέα ναι... αλλά αν είναι τσαχπινογαργαλιάρα... θα την πάρω στο δικό μου φεμινιστικό κόμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:44 Η moukelis έγραψε: #27.194 10-10-08 17:44 Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.195 10-10-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Click για ανάπτυξη... καλέ δεν τα θυμάμαι...μόνο το Nougat θυμάμαι.....αντε βάλε το site Και θέλω και ανατολίτικα ε? Αλλά να ταιριάζουν με γάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η Αντα έγραψε: #27.196 10-10-08 17:56 Καλο σαββατοκυριακο!! φιλακια στα χνουδωτα μουτρακια που εχετε !! και οχι δεν εννοω εσας προσωπικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #27.197 10-10-08 17:57 Ανατολιτικα λεγοντας;Εγω ηθελα να βγαλω τον Σειριο Μελέκ,αλλά όλοι με πειραζαν...Εμενα μου αρεσουν τα ονοματα με σημασια,θα βρεις αρκετα τετοια με εξωτικο άκουσμα νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #27.198 10-10-08 17:59 Καλο Σαββατοκυριακο Αντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.199 10-10-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Click για ανάπτυξη... το Eclair μου αρέσει πολύ!! Και ταιριάζει απόλυτα αφού θα σου΄ρχεται να τη φας!! Είναι και το αγαπημένο μου γλυκάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:10 Η Βάσια13859: #27.200 10-10-08 18:10 γεια σας!ου ου!ενεργοποιηθηκε το internet αλλα εχουμε βλάβη στη γραμμηελπιζω απο Δευτερα να ειμαι συνδεδεμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1358 1359 1360 1361 1362 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω... Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου... Click για ανάπτυξη... Λιγοι καλη μου καταλαβαινουν οτι μπορεις να εχεις και φουντωτα μωρα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #27.190 10-10-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω... Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου... Click για ανάπτυξη... Αντε,εγω νομιζω θα τη λατρεψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.191 10-10-08 17:41 Για δώστε μου ιδέες για σοκολατοονόματα ή ωραία ανατολίτικα ονόματα που θα ταίριαζαν σε μια σέξυ seal Βιρμανή... οχι... όχι...δεν θα πάρω και τέταρτο...απλά σκέφτομαι για καμιά κόρη μεθαύριο... γιατί ό,τι μωρά βγουν από εδώ μέσα θα φύγουν με έναν όρο... ότι θα κουβαλούν τα ονόματα που θα τους δώσουμε εμείς Θέλω ένα πολύ πετυχημένο όνομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:43 Η Αντα έγραψε: #27.192 10-10-08 17:43 Καλα δεν σε πιστευω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.193 10-10-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε,εγω νομιζω θα τη λατρεψει! Click για ανάπτυξη... αν μοιάζει στο χαρακτήρα του Μορφέα ναι... αλλά αν είναι τσαχπινογαργαλιάρα... θα την πάρω στο δικό μου φεμινιστικό κόμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:44 Η moukelis έγραψε: #27.194 10-10-08 17:44 Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.195 10-10-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Click για ανάπτυξη... καλέ δεν τα θυμάμαι...μόνο το Nougat θυμάμαι.....αντε βάλε το site Και θέλω και ανατολίτικα ε? Αλλά να ταιριάζουν με γάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η Αντα έγραψε: #27.196 10-10-08 17:56 Καλο σαββατοκυριακο!! φιλακια στα χνουδωτα μουτρακια που εχετε !! και οχι δεν εννοω εσας προσωπικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #27.197 10-10-08 17:57 Ανατολιτικα λεγοντας;Εγω ηθελα να βγαλω τον Σειριο Μελέκ,αλλά όλοι με πειραζαν...Εμενα μου αρεσουν τα ονοματα με σημασια,θα βρεις αρκετα τετοια με εξωτικο άκουσμα νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #27.198 10-10-08 17:59 Καλο Σαββατοκυριακο Αντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.199 10-10-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Click για ανάπτυξη... το Eclair μου αρέσει πολύ!! Και ταιριάζει απόλυτα αφού θα σου΄ρχεται να τη φας!! Είναι και το αγαπημένο μου γλυκάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:10 Η Βάσια13859: #27.200 10-10-08 18:10 γεια σας!ου ου!ενεργοποιηθηκε το internet αλλα εχουμε βλάβη στη γραμμηελπιζω απο Δευτερα να ειμαι συνδεδεμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1358 1359 1360 1361 1362 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχει ψύχωση με το Μορφέα και του αρέσω κι εγώ λιγάκι νομίζω... Του είπα ότι απόψε θα του δείξω σε φωτό τη κόρη και με ρώτησε αν έχω ξώγαμο και του το έκρυβα... δεν πήγε στο νου του η Σεμέλη καθόλου... Click για ανάπτυξη... Αντε,εγω νομιζω θα τη λατρεψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.191 10-10-08 17:41 Για δώστε μου ιδέες για σοκολατοονόματα ή ωραία ανατολίτικα ονόματα που θα ταίριαζαν σε μια σέξυ seal Βιρμανή... οχι... όχι...δεν θα πάρω και τέταρτο...απλά σκέφτομαι για καμιά κόρη μεθαύριο... γιατί ό,τι μωρά βγουν από εδώ μέσα θα φύγουν με έναν όρο... ότι θα κουβαλούν τα ονόματα που θα τους δώσουμε εμείς Θέλω ένα πολύ πετυχημένο όνομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:43 Η Αντα έγραψε: #27.192 10-10-08 17:43 Καλα δεν σε πιστευω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.193 10-10-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε,εγω νομιζω θα τη λατρεψει! Click για ανάπτυξη... αν μοιάζει στο χαρακτήρα του Μορφέα ναι... αλλά αν είναι τσαχπινογαργαλιάρα... θα την πάρω στο δικό μου φεμινιστικό κόμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:44 Η moukelis έγραψε: #27.194 10-10-08 17:44 Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.195 10-10-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Click για ανάπτυξη... καλέ δεν τα θυμάμαι...μόνο το Nougat θυμάμαι.....αντε βάλε το site Και θέλω και ανατολίτικα ε? Αλλά να ταιριάζουν με γάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η Αντα έγραψε: #27.196 10-10-08 17:56 Καλο σαββατοκυριακο!! φιλακια στα χνουδωτα μουτρακια που εχετε !! και οχι δεν εννοω εσας προσωπικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #27.197 10-10-08 17:57 Ανατολιτικα λεγοντας;Εγω ηθελα να βγαλω τον Σειριο Μελέκ,αλλά όλοι με πειραζαν...Εμενα μου αρεσουν τα ονοματα με σημασια,θα βρεις αρκετα τετοια με εξωτικο άκουσμα νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #27.198 10-10-08 17:59 Καλο Σαββατοκυριακο Αντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.199 10-10-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Click για ανάπτυξη... το Eclair μου αρέσει πολύ!! Και ταιριάζει απόλυτα αφού θα σου΄ρχεται να τη φας!! Είναι και το αγαπημένο μου γλυκάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:10 Η Βάσια13859: #27.200 10-10-08 18:10 γεια σας!ου ου!ενεργοποιηθηκε το internet αλλα εχουμε βλάβη στη γραμμηελπιζω απο Δευτερα να ειμαι συνδεδεμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1358 1359 1360 1361 1362 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για δώστε μου ιδέες για σοκολατοονόματα ή ωραία ανατολίτικα ονόματα που θα ταίριαζαν σε μια σέξυ seal Βιρμανή... οχι... όχι...δεν θα πάρω και τέταρτο...απλά σκέφτομαι για καμιά κόρη μεθαύριο... γιατί ό,τι μωρά βγουν από εδώ μέσα θα φύγουν με έναν όρο... ότι θα κουβαλούν τα ονόματα που θα τους δώσουμε εμείς Θέλω ένα πολύ πετυχημένο όνομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:43 Η Αντα έγραψε: #27.192 10-10-08 17:43 Καλα δεν σε πιστευω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.193 10-10-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε,εγω νομιζω θα τη λατρεψει! Click για ανάπτυξη... αν μοιάζει στο χαρακτήρα του Μορφέα ναι... αλλά αν είναι τσαχπινογαργαλιάρα... θα την πάρω στο δικό μου φεμινιστικό κόμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:44 Η moukelis έγραψε: #27.194 10-10-08 17:44 Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.195 10-10-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Click για ανάπτυξη... καλέ δεν τα θυμάμαι...μόνο το Nougat θυμάμαι.....αντε βάλε το site Και θέλω και ανατολίτικα ε? Αλλά να ταιριάζουν με γάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η Αντα έγραψε: #27.196 10-10-08 17:56 Καλο σαββατοκυριακο!! φιλακια στα χνουδωτα μουτρακια που εχετε !! και οχι δεν εννοω εσας προσωπικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #27.197 10-10-08 17:57 Ανατολιτικα λεγοντας;Εγω ηθελα να βγαλω τον Σειριο Μελέκ,αλλά όλοι με πειραζαν...Εμενα μου αρεσουν τα ονοματα με σημασια,θα βρεις αρκετα τετοια με εξωτικο άκουσμα νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #27.198 10-10-08 17:59 Καλο Σαββατοκυριακο Αντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.199 10-10-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Click για ανάπτυξη... το Eclair μου αρέσει πολύ!! Και ταιριάζει απόλυτα αφού θα σου΄ρχεται να τη φας!! Είναι και το αγαπημένο μου γλυκάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:10 Η Βάσια13859: #27.200 10-10-08 18:10 γεια σας!ου ου!ενεργοποιηθηκε το internet αλλα εχουμε βλάβη στη γραμμηελπιζω απο Δευτερα να ειμαι συνδεδεμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1358 1359 1360 1361 1362 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα δεν σε πιστευω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.193 10-10-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε,εγω νομιζω θα τη λατρεψει! Click για ανάπτυξη... αν μοιάζει στο χαρακτήρα του Μορφέα ναι... αλλά αν είναι τσαχπινογαργαλιάρα... θα την πάρω στο δικό μου φεμινιστικό κόμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:44 Η moukelis έγραψε: #27.194 10-10-08 17:44 Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.195 10-10-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Click για ανάπτυξη... καλέ δεν τα θυμάμαι...μόνο το Nougat θυμάμαι.....αντε βάλε το site Και θέλω και ανατολίτικα ε? Αλλά να ταιριάζουν με γάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η Αντα έγραψε: #27.196 10-10-08 17:56 Καλο σαββατοκυριακο!! φιλακια στα χνουδωτα μουτρακια που εχετε !! και οχι δεν εννοω εσας προσωπικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #27.197 10-10-08 17:57 Ανατολιτικα λεγοντας;Εγω ηθελα να βγαλω τον Σειριο Μελέκ,αλλά όλοι με πειραζαν...Εμενα μου αρεσουν τα ονοματα με σημασια,θα βρεις αρκετα τετοια με εξωτικο άκουσμα νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #27.198 10-10-08 17:59 Καλο Σαββατοκυριακο Αντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.199 10-10-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Click για ανάπτυξη... το Eclair μου αρέσει πολύ!! Και ταιριάζει απόλυτα αφού θα σου΄ρχεται να τη φας!! Είναι και το αγαπημένο μου γλυκάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:10 Η Βάσια13859: #27.200 10-10-08 18:10 γεια σας!ου ου!ενεργοποιηθηκε το internet αλλα εχουμε βλάβη στη γραμμηελπιζω απο Δευτερα να ειμαι συνδεδεμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1358 1359 1360 1361 1362 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε,εγω νομιζω θα τη λατρεψει! Click για ανάπτυξη... αν μοιάζει στο χαρακτήρα του Μορφέα ναι... αλλά αν είναι τσαχπινογαργαλιάρα... θα την πάρω στο δικό μου φεμινιστικό κόμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:44 Η moukelis έγραψε: #27.194 10-10-08 17:44 Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.195 10-10-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Click για ανάπτυξη... καλέ δεν τα θυμάμαι...μόνο το Nougat θυμάμαι.....αντε βάλε το site Και θέλω και ανατολίτικα ε? Αλλά να ταιριάζουν με γάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η Αντα έγραψε: #27.196 10-10-08 17:56 Καλο σαββατοκυριακο!! φιλακια στα χνουδωτα μουτρακια που εχετε !! και οχι δεν εννοω εσας προσωπικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #27.197 10-10-08 17:57 Ανατολιτικα λεγοντας;Εγω ηθελα να βγαλω τον Σειριο Μελέκ,αλλά όλοι με πειραζαν...Εμενα μου αρεσουν τα ονοματα με σημασια,θα βρεις αρκετα τετοια με εξωτικο άκουσμα νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #27.198 10-10-08 17:59 Καλο Σαββατοκυριακο Αντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.199 10-10-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Click για ανάπτυξη... το Eclair μου αρέσει πολύ!! Και ταιριάζει απόλυτα αφού θα σου΄ρχεται να τη φας!! Είναι και το αγαπημένο μου γλυκάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:10 Η Βάσια13859: #27.200 10-10-08 18:10 γεια σας!ου ου!ενεργοποιηθηκε το internet αλλα εχουμε βλάβη στη γραμμηελπιζω απο Δευτερα να ειμαι συνδεδεμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1358 1359 1360 1361 1362 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.195 10-10-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Click για ανάπτυξη... καλέ δεν τα θυμάμαι...μόνο το Nougat θυμάμαι.....αντε βάλε το site Και θέλω και ανατολίτικα ε? Αλλά να ταιριάζουν με γάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η Αντα έγραψε: #27.196 10-10-08 17:56 Καλο σαββατοκυριακο!! φιλακια στα χνουδωτα μουτρακια που εχετε !! και οχι δεν εννοω εσας προσωπικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #27.197 10-10-08 17:57 Ανατολιτικα λεγοντας;Εγω ηθελα να βγαλω τον Σειριο Μελέκ,αλλά όλοι με πειραζαν...Εμενα μου αρεσουν τα ονοματα με σημασια,θα βρεις αρκετα τετοια με εξωτικο άκουσμα νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #27.198 10-10-08 17:59 Καλο Σαββατοκυριακο Αντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.199 10-10-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Click για ανάπτυξη... το Eclair μου αρέσει πολύ!! Και ταιριάζει απόλυτα αφού θα σου΄ρχεται να τη φας!! Είναι και το αγαπημένο μου γλυκάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:10 Η Βάσια13859: #27.200 10-10-08 18:10 γεια σας!ου ου!ενεργοποιηθηκε το internet αλλα εχουμε βλάβη στη γραμμηελπιζω απο Δευτερα να ειμαι συνδεδεμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1358 1359 1360 1361 1362 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Click για ανάπτυξη... καλέ δεν τα θυμάμαι...μόνο το Nougat θυμάμαι.....αντε βάλε το site Και θέλω και ανατολίτικα ε? Αλλά να ταιριάζουν με γάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:56 Η Αντα έγραψε: #27.196 10-10-08 17:56 Καλο σαββατοκυριακο!! φιλακια στα χνουδωτα μουτρακια που εχετε !! και οχι δεν εννοω εσας προσωπικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #27.197 10-10-08 17:57 Ανατολιτικα λεγοντας;Εγω ηθελα να βγαλω τον Σειριο Μελέκ,αλλά όλοι με πειραζαν...Εμενα μου αρεσουν τα ονοματα με σημασια,θα βρεις αρκετα τετοια με εξωτικο άκουσμα νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #27.198 10-10-08 17:59 Καλο Σαββατοκυριακο Αντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.199 10-10-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Click για ανάπτυξη... το Eclair μου αρέσει πολύ!! Και ταιριάζει απόλυτα αφού θα σου΄ρχεται να τη φας!! Είναι και το αγαπημένο μου γλυκάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:10 Η Βάσια13859: #27.200 10-10-08 18:10 γεια σας!ου ου!ενεργοποιηθηκε το internet αλλα εχουμε βλάβη στη γραμμηελπιζω απο Δευτερα να ειμαι συνδεδεμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1358 1359 1360 1361 1362 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλο σαββατοκυριακο!! φιλακια στα χνουδωτα μουτρακια που εχετε !! και οχι δεν εννοω εσας προσωπικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #27.197 10-10-08 17:57 Ανατολιτικα λεγοντας;Εγω ηθελα να βγαλω τον Σειριο Μελέκ,αλλά όλοι με πειραζαν...Εμενα μου αρεσουν τα ονοματα με σημασια,θα βρεις αρκετα τετοια με εξωτικο άκουσμα νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #27.198 10-10-08 17:59 Καλο Σαββατοκυριακο Αντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.199 10-10-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Click για ανάπτυξη... το Eclair μου αρέσει πολύ!! Και ταιριάζει απόλυτα αφού θα σου΄ρχεται να τη φας!! Είναι και το αγαπημένο μου γλυκάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:10 Η Βάσια13859: #27.200 10-10-08 18:10 γεια σας!ου ου!ενεργοποιηθηκε το internet αλλα εχουμε βλάβη στη γραμμηελπιζω απο Δευτερα να ειμαι συνδεδεμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1358 1359 1360 1361 1362 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ανατολιτικα λεγοντας;Εγω ηθελα να βγαλω τον Σειριο Μελέκ,αλλά όλοι με πειραζαν...Εμενα μου αρεσουν τα ονοματα με σημασια,θα βρεις αρκετα τετοια με εξωτικο άκουσμα νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #27.198 10-10-08 17:59 Καλο Σαββατοκυριακο Αντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.199 10-10-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Click για ανάπτυξη... το Eclair μου αρέσει πολύ!! Και ταιριάζει απόλυτα αφού θα σου΄ρχεται να τη φας!! Είναι και το αγαπημένο μου γλυκάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:10 Η Βάσια13859: #27.200 10-10-08 18:10 γεια σας!ου ου!ενεργοποιηθηκε το internet αλλα εχουμε βλάβη στη γραμμηελπιζω απο Δευτερα να ειμαι συνδεδεμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1358 1359 1360 1361 1362 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλο Σαββατοκυριακο Αντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.199 10-10-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Click για ανάπτυξη... το Eclair μου αρέσει πολύ!! Και ταιριάζει απόλυτα αφού θα σου΄ρχεται να τη φας!! Είναι και το αγαπημένο μου γλυκάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:10 Η Βάσια13859: #27.200 10-10-08 18:10 γεια σας!ου ου!ενεργοποιηθηκε το internet αλλα εχουμε βλάβη στη γραμμηελπιζω απο Δευτερα να ειμαι συνδεδεμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1358 1359 1360 1361 1362 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1360 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοκολατοονοματα σου ειχα γραψει καλε Γιουλη...Κατσε να βρω ενα site που εχει μονο για σοκολατενιες γατουλες. Αυτο ειναι,κι εχει και ονοματα! Εγω ειχα διαλεξει Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,Bon Bon και Praline. Click για ανάπτυξη... το Eclair μου αρέσει πολύ!! Και ταιριάζει απόλυτα αφού θα σου΄ρχεται να τη φας!! Είναι και το αγαπημένο μου γλυκάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 18:10 Η Βάσια13859: #27.200 10-10-08 18:10 γεια σας!ου ου!ενεργοποιηθηκε το internet αλλα εχουμε βλάβη στη γραμμηελπιζω απο Δευτερα να ειμαι συνδεδεμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γεια σας!ου ου!ενεργοποιηθηκε το internet αλλα εχουμε βλάβη στη γραμμηελπιζω απο Δευτερα να ειμαι συνδεδεμενη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.